با سلام به دوستان
بازیهای دیتا دار چگونه نصب میشوند؟
مدل : xperia u
Printable View
با سلام به دوستان
بازیهای دیتا دار چگونه نصب میشوند؟
مدل : xperia u
اگه دیتا بازی معمولی باشهنقل قول:
پوشه دیتای بازی در حافظه داخلی گوشی در پوشه android-data کپی میشه
اگه پسوند دیتای بازی obb باشه در حافظه داخلی گوشی وارد پوشه اندروید میشیم یک پوشه به اسم obbمیسازیم پوشه دیتای بازی داخلش کپی میکنیم
من یک گوشی گلکسی استا ر دارم ولی وقتی بازی my horse را اجرا می کنم پیغام میده تمی توان دانلود کرد، مشکلل از کجاست؟
شاید مشکل از سرور بازیه که تحریم کرده.نقل قول:
شما دیتا بازی هم از سایت ها دانلود کن و بریز،مشکلت حل میشه
بخشید میشود روش کامل اجرای دیتا بازی my horse رابرام بذارید تا بازی اجرا بشه
من دیتا+فایل نصبی این بازی رو برات آپ کردم.شما اینو دانلود کن.بعد اکسترکتش کن.یک فایل بنام application هست که فایل نصبی شماس.یک پوشه هم داخلش هست.وارد اون پوشه شو،اگر فقط یک فایل با پسوند(فرمت)OBB داخلش بود،پوشه رو به مسیر SD Card/Android/Obb داخل گوشیت منتقل کن،در غیر این صورت پوشه رو به مسیر SD Card/Android/data منتقل کن و بعدش فایل نصبی رو نصب کننقل قول:
این هم دانلود کردم ولی حل نشد ،شاید از گوشی یا دیتای باری باشد آیا همین طور است؟
من تبلت lenovo idea tab a3000 دارم بازی asphalt 8 رو نصب کردم دیتا رو هم کپی کردم ولی از بازی خارج میشه برای بازی های دیگه هم همین مشکل رو دارم
برای اجرای بازی آسفالت 8 فایل نصبی افلاین بازی نصب کن بعد برای اجراش اول باید وصل شی اینترنت با اکانت جیمیلت ساین بشی تا بازی راحت اجرا بشهنقل قول:
سلام میشه اسم بازی رو بگید؟
نقل قول:
سلام بستگی داره که چه بازی باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این وبلاگ منه میتونی توی پست درخواستی ها سوالتو بپرسی
نقل قول:سلام دیتا سازگار با کارت گرافیکی گوشیتون نیست
کسی نیست جواب مارو بدهنقل قول:
میخوام بازی planet vs zombies2 را روی pc با استفاده از bluestacks اجرا کنم ولی هر کاری میکنم نمیتونم فایل دیتا را براش تعریف کنم البته قسمت یک بازی به راحی اجرا میشه چون فایل دیتا نداره لطفا راهنمایی کنید
BLUESTACK همه ی ورژن های برنامه ها را ساپورت نمیکنه ممکنه بطورکلی ساپورت نکنه.
آقا چرا بازیه Subway Surfer تو گوشیه سامسونگ گلکسی S II Plus ، همه شخصیتا برعکسه ؟؟؟؟؟ تو قسمت منو هم که میریم اصلا همه چیزش درهم ریخته ست !!!!
دو بار هم Uninstall کردم دوباره نصب کردم نشد !! راه حلی داره ؟؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟!!!!!!!!
سلام دوستان گل
بچه ها من میخوام بازی clash of clan رو روی ویندوز 7 اجرا کنم.با هر دو نرم افزارBlueStacks و Youwave تلاش کردم که با blue بازی اجرا میشه اما اکانت جیمیل سینک نمیشه.کسی میتونه کمکم کنه
من خودم تست نکردم اما به نقل از یکی از دوستان::n09:نقل قول:
دوستان برای ریختن دیتای بازیها اول دیتای بازی رو توی پوشه MobilEdit! PhoneCopier که توی Documents ویندوز بعد از نصب برنامه ساخته میشه بریزید بعد برنامه Astro File Manager رو نصب کنید و واردش بشید توی لیست برنامه پوشه ای به نام PulicDocuments هست واردش بشید بعد وارد پوشه MobilEdit! PhoneCopier بشید بعد از اینجا میتونید فایل دیتا رو که کپی کرده بودید رو مشاهده کنید و اون رو توی پوشه مربوطه توی SDCard کپی کنید من خودم الان بازی Plants vs. Zombies 2 رو با این روش تست کردم جواب داد موفق باشید
سلام. من دوتا بازي نصب كردم روي گوشيم(نكسوس4) - Asphalt8 و The Dark Knight Rises. ديتاهاشونم توي obb كپي كردم... آسفالتو يه بار اجراش كردم مشكلي نداش ولي خارج ميشي و دوباره اجراش ميكني ميگه بايد به نت وصل باشي! شواليه تاريكي هم به همين صورت
چجورياس اين؟
سلام دوستان بازیcall of dutuy نصب و دیتاش نصب کردم اما یک صفحه سیاه می آد تبلت فون پد 7 است
با درود. من بازی The Keepers: Lost Progeny رو برای فبلت نوت دانلود کردم دیتارو هم ریختم تو پوشه ی مربوطه. اجراش کردم و مرحله ی اول رو تمام کردم، اما با اینکه این بازی نسخه کامل، بهم گفت که باید برای فول ورژن Unlock بشه و نیاز به اتصال به نت داره. اتصال نت رو هم برقرار میکنم هیچ اتفاقی نمیفته. این بازی آفلاین. چرا باید اینجوری بشه؟؟؟؟
نقل قول:بازی کال رو وقتی برای اولین بار اجرا میکنید بلافاصله بعد از دیدن لوگو اول تاچ کنید تا وارد بازی بشهنقل قول:
درمورد سوال دوم هم بعضی از بازی ها حتما برای یک بار باید به نت وصل بشن اگه باز هم جواب نداد حتما از آخرین نسخه lucky patcher استفاده کنید
سلام به همگی . سال نوتون مبارک . اقا من کلا با بازیای دیتا دار مشکل دارم . قبلا سنسیشن داشتم اندرویدش 2.3 بود و راحت بازیارو با دیتا اجرا میکردم . ولی گوشیم الان htc one xl هست و اندروید 4.2.2 و نمیتونم بازیای دیتا دارو اجرا کنم . اولا که بوشه ی Obb دیگه نیست و وقتی دیتارو میریزم تو android/data و وقتی میرم تو بازی باز میگه که دیتا نیستو اینا . میگن تو اندروید 4.2.2 اینجوریه و راهی نداره . واقعا کاریش نمیشه کرد؟ اگه میشه درمورد بازی های gameloft هم توضیح بدید . تشکر
درود
من تازه گوشی y300 'گرفتم و هر کاری که کردم دیتا رو روی کارت حافظه نشناخت و بازیهای دیتا دار رو فقط زمانی دیتاشونو میشناسه که روی حافظه داخلی ریخته میشند. آیا همینطور باید باشه؟ من فقط 1 گیگ حافظه در دسترس داخلی دارم رو این گوشی که این بازیهای قابل اجرای منو اینطوری محدود میکنه.
سلام.
من اول از برنامهApp Cache Cleaner 1 Tap Cleanاستفاده کردم مشکل حل نشد بعدش از Lucky Patcher هم استفاده کردم اما باز مشکل حل نشد و ارور Out Of Space میده.لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم.ممنون.تبلت لنوو آ3000(آندروید4.2 و روت شده)
موقع استفاده از برنامه لوکی پتچر در آخرش ارور restoration failedمیده!
سلام دوستان
کسی از شما Football Manager Handheld 2014 رو نصب کرده
چون تاپیکش رو ندیدم
اگه اره چه شکلی تونستین بازی کنه
هر سایتی که گذاشته بود دانلود کردم ولی دیتای همشون مشکل داشت و میگفت باید دوباره دانلود بشه ولی بازم دانلود نمیشد
سلام دوستان دیروز متوجه شدم آسفالت 8 آنلاین شده و بدون اینترنت برنامه باز نمیشه
برای شما هم همینطور شده ؟
راهی داره برای افلاین کردنش؟
من یک گوشی xperia z1 گرفتم asphalt8 رو هم نصب کردم دیتاش رو هم کپی کردم اما باز نمیاد
سلام دوستان
یه مشکل عجیب برا بنده رخ داده
گوشی من LG L40 هستش که تو نسخه نرم افزاری قدرت بالایی داره ورژن 4.4.2 اندوریده و توی سخت افزار هم همچین ضعیف نیست که بندازیم گردن سخت افزار مشکل رو :n14:
الان از امروز صبح که گوشی رو از شارژ کشیدم بازی ساده Pou رو هم اجرا نمیکنه
یعنی در واقع وارد یک صفحه سیاه میشه بعد هیچ عملکردی نداره گوشی
تو بقیه بازیها هم تقریبا همچین مشکلی رو داره، یا تو لود صفحه بازی میمونه یا با یه صفحه سیاه ساعت ها وایمسه که نمیدونم واقعا چیکارش کنم
3-4 بار هم ریستش کردم درست نشد :n28::n28:
خواهشا اگر کسی میدونه یه کمکی به ما بکنه که بدجوری حالم گرفته شده اساسی :n30:
فایل نصبی آفلاین بازی رو گوشیت بریزنقل قول:
برای اجرای بازی برای اولین بار باید اکانت جیمیل وارد کنی
اکانت جیمیلت باید sign شده باشه برای اجرای آفلاین بازی
خیلی عجیبه با فکتوری ریست هم درست نشده :n29:نقل قول:
یکبار دیگه فکتوری ریست کن اگه روی گوشیت رم انداختی
یکبار نرم افزارای نصبی روی رمت هم پاک کن دوباره نصب کن
اگه درست نشه باید رام اندروید4.4.2 برای گوشیت دوباره فلش بزنی
ولی اکثر مواقع فکتوری ریست جواب میده
اکثر سایتا فایل نصبی آفلاین Asphalt 8 به همراه دیتا برای دانلود گذاشتننقل قول:
آقا یکی هم جواب منو بده خواهشا . ممنون .نقل قول:
سلام من یه مشکلی با گوشی LG E425 دارم اونم اینه که بیشتر بازی ها و نرم افزارایی که دارم نصب نمیشن میگه که فضای کافی وجود نداره در صورتی که 1.5 گیگ جا دارم میگن باید ریستش کنم ولی نمیشه من clash of clans بازی میکنم هنوزم نتونستم با اکانت گوگل sign کنم میگه که باید google play services رو اپدیت کنی گرفتم اپدیت رو خواستم نصب کنم دوباره گفت فضا کافی نیست حالا اگه میشه کمک کنید خیلی خیلی ممنون میشم اخه اگه sign نباشم و ریست کنم بازی پاک میشه اطلاعاتش میدونید که بازی انلاینه
در این بازی
Asphalt 8 Airborne
چطور دوگوشی را با وایرلس بهم وصل کنیم و بازی کنیم من هر کار کردم نشد
سلام. میخاستم ببینم این مشکلش چیه؟ موقه اجرای مدرن کمبات این میاد و همچنین یسری از بازیها و اپلیکیشن های دیگه
گوشیم نکسوس 4 و اندروید 4.4.4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کسی تا حالا دونفره این بازی را انجام نداده:n13:نقل قول:
بچه ها ، کسی نمیدونه مشکل من چیه؟نقل قول:
اکانت گوگل (جیمیلتون )ساین شده هست؟نقل قول:
وقتی ساین میکنم همه میشن فقط contact نمیشهنقل قول: