سلام
لطفا یکی از دوستان یه برنامه خوب معرفی کنه برای پاک کردن app های سیستمی. البته خودم با برنامه Root Uninstaller یه
تعدادشونو Uninstall کردم.ولی هنوز بعضیاشو نمیتونه (مثلا update center ) درضمن گوشیم xperia arc هس.مرسی.
Printable View
سلام
لطفا یکی از دوستان یه برنامه خوب معرفی کنه برای پاک کردن app های سیستمی. البته خودم با برنامه Root Uninstaller یه
تعدادشونو Uninstall کردم.ولی هنوز بعضیاشو نمیتونه (مثلا update center ) درضمن گوشیم xperia arc هس.مرسی.
کلا میشه توضیح بدید نصب نرم افزار های بر روی گوشی های اندروید به چه صورت هست؟
نرم افزار باید تو چه پوشه ای کپی بشه؟
و آیا بعد از کپی مثل جاوا میشه از توی خود گوشی نصبش کرد؟
سلامنقل قول:
اگه برای بار اول میخاید یه برنامه یا بازی نصب کنید یه فایل منیجر مثل Root Explorer را از طریق بلوتوث از یه گوشی دیگه
یا از هرطر یق ممکن دیگه روی گوشی ریخته و نصب میکنیم.بعد دیگه از طریق فایل منیجر به فولدرهای مختلف در حافظه گوشی میتونیم دسترسی داشته باشیم .فرقی هم نمیکنه که اون برنامه یا
بازی خاص رو کجای کارت حافظه گذاشته باشیم ولی بهتره که تو یه فولدر مشخص بزاریم که بعد که خواسیم نصبش کنیم بتونیم از طریق فایل منیجر راحتتر بهش دسترسی پیدا کنیم.در مورد سوال آخر
هم همونطور که گفتم جواب مثبته .کافیکه با فایل منیجر فایلیو که از قبل رو کارت حافظه ریختیمو پیدا کنیم و با کلیک روی اون نصبش کنیم بهمین راحتی.
در ضمن برای دفعات بعد روشهای دیگری هم هس مثل نصب مارکتهای مختلف (بازارهای آنلاین برنامه های اندروید) رو گوشی که شما میتونیداز برنامه ها و بازیهایی که تو این مارکتها قرار دارند دانلود و رو گوشیتون نصب کنید.البته مستلزم
داشتن اینتر نت بیسیم مثل wi-fi هس.
موفق باشید.
کسی میدونه با گوشی htc chacha موقع مسیج نوشتن چطور میشه عدد وارد کرد؟ برای کسی میپرسم! مرسی
سلام
گوشی من Wild Fire S هست
نمیدونم باید چه جوری با کامپیوتر برنامه هامو تو گوشی نصب کنم
بعضی فایلا حجمش زیاده و بلوتوث زمان گیر
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلامنقل قول:
من تازه واردم. ولی تا آنجا که میدونم شما فایل را از کامپیوتر میریزید تو گوشی؛ بعد در خود گوشی آن را نصب میکنید؛ نه اینکه با کامپیوتر نصب کنید. برای ریختن فایل هم همین که کامپیوتر رابط USB گوشی را بشناسه کافیه و میروید در memory card میریزید.
ممنون دوست عزیزنقل قول:
این روش رو قبلا امتحان کردم
متاسفانه فایل هایی رو که داخل گوشی میریزی تو فایل منیجر گوشی پیدا نیست که نصبشون کنی
پس این چه فایل منیجری هست دیگه؟ باید نشون بده. میشه یه اسکرین شات بگیرید از فایل منیجرتون؟نقل قول:
دوستان گلم سلام من یه مشکلی دارم ، چند وقت میخوام روی نوتم اپرا مینی نصب کنم موفق نمیشم ؛ تازه که خریده بودم نصب میشد ولی الان نمیشه ......برنامه رو نصب میکنم وقتی وارد میشم تو همون صفحه ی اول هنگ میکنه . . . خیلی احتیاج دارم راهنمایم کنید مرسی
سلام دوستان من به تازگی گوشی Xperia Arc S خریدم
امروز باهاش کار میکردم , نمی دونم چی شد که دیگه عکس رو از داخل گالری بهم نشون نمیده میشه راهنماییم کنید؟؟؟
ممنون
سلام
یه مشکل اساسی دارم اونم اینکه تازه یه گوشی HTC Sensation خریدم توی کارت sd هر چی میریزم بهش دسترسی ندارم از کجا باید
برم توی قسمت کارت sd البته اینم بگم عکس و فیلم که توی کارت sd می ریزم توی گالری نشون میده اما بازی یا نرم افزار که می ریزم
نمی دونم کجا می ره باید چیکار کنم؟
راهنمایی برای راه استفاده از جی تالک در گوشی htc one x
سلام
دوستان من سیم کارت همراه اول دارم و تنظیمات جی پی ار اس همراه اول رو بطور دستی وارد گوشی کردم . مرورگر گوشی کانکت میشه و درست کار میکنه ولی جی تاک نه
باید کار خاصی بکنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
اکانت جیمیلتون لاگین میشه؟
سلامنقل قول:
بستگی داره که چطوری میریزی. اگه با بلوتوث میریزی، میره تو فولدر بلوتوث. اگه با کابل میریزی که معلومه؛ چون خودت میدونی کجا داری میریزی.
فایل منیجر را که باز کنی، SD card را هم باید نشون بده. فایل منیجر که داری؟
سلام به همه.من يه گوشي GLX G1 خريدم هرچي نرم افزار اندرويد نصب ميكنم تو ليست نمياد.نصب ميشه ولي نمياد.تا حالا فقط يه اپرا روش نصب كردم كه رو صفحه اومده.يكي راهنماييم كنه كه بايد چكار كنم تازه خريدمش خستم كرده.
اقا saeed متاسفانه همین file manager رو ندارم حالا چیکار کنم ؟
نقل قول:
عزیز! یکی دانلود و نصب کن. با گوشی به وایفای اینترنت پرسرعت وصل شو و با یکی از برنامه های Slide یا Play Store کلمه file manager را جستجو کن.
Astro یکی از بهترینهاشه. البته نمیدونم اینها که گفتم روی سنسیشن هست یا نه. ولی قطعاً مشابهش هست.
سلام.من sms blocker1.2 رو نصب کردم اما زبونش چینی یا ژاپنی یا ... است باید چی کار کنم ؟
سلام دوستان ...
گوشي من سامسونگ galaxy Ace هست ..ورژن اين گوشي 2.3.4 هست و ميخوام به نسخه 2.3.6 تبديلش كنم ...
اگه كسي بتونه راهنمايي با عكس بكنه ممنون ميشم .
البته خودم يه چيزايي از اينترنت گرفتم اما بازم اگه كسي راهنمايي دقيق تري بكنه ممنونش ميشم .
:42::rambo:
سلام
گوشی من هم ورژن2.3.4 هست و به 4.0.4 آپدیت میشه. نمیدونستم ورزن 2.3.6 هم وجود داره.
الآن برای بیشتر گوشیهای قابل ارتقاء ورژن 4 آمده.
با سلام
من گوشی sony ericsson xperia x10 mini دارم و یه مشکل برام پیش امده
رام MiniCM7-2.2.0 را نصب کردم ولی گوشیم تا نوشته اولیه sony ericsson بالا میاد و در همان حالت میمونه (در کل بالا نمیاد)
لطفا راهنماییم کنید
خواهش می کنم برای این مشکل من جوابی بدید ... من گوشی Galaxy Ace دارم و نیاز شدیدی به نصب mx player دارم ... خود نرم افزار نصب میشه ولی کدک نصب نمیشه و این اخطار رو میده : Application not installed
چه کار کنم ؟
سلام دوستان. نرم افزار smart app protector براي لاك كردن نرم افزارهاي آندرويد استفاده ميشه.
اين برنامه رو نصب كردم. كارم ميكنه. فقط راه نفوذ هنوز داره!
مثلا قسمت مسج ها قفل ميشه و براي ورود بهش رمز ميخواد. اما مسج هاي هرشخص از توي قسمت كانتكت گوشي هنوز قابل دسترسيه !
اينو چيكار ميشه كرد؟
كسي راه حلي براش داره؟
نرم افزار خاصي هست كه اينطوري نشه دورش زد؟
سلام؛ اگه دارید با خود گوشی دانلود و نصب میکنید، شاید کامل دانلود نشده باشه. حجمش را با آنچه که در سایت دانلود نوشته مقایسه کنید.نقل قول:
من Comodo mobile security دارم که یکی از قابلیتهاش همین قفل کردن تماسها یا پیامکهای شخصیه؛ ولی خودم تا حالا ازش استفاده نکردم. تواناییهای دیگه هم داره.نقل قول:
من rmaps رو دارم نقشه هاشم دانلود کردم منتها وقتی اجرا میکنم هیچ نقشه ای دیده نمیشه نمیدونم چیکار کنم
سلام دوستان.
اگه امکانش هستیه برنامه خوب آواکس واسه x10 بزارید . یکی دارم هر لحظه ارتباط قطع میشه
من یه سئوال خیلی ساده دارم دلم خوشه گوشی آندروییدی خریم این همه تعریف این نرم افزار می کردن برام!
توی سیستم عامل سیمبین فایل سیس رو می ریختیم داخل مموری اجرا می کردیم نصب می شد اما الان من گوشی رو وصل کردم مموری رو شناخت و فایل دانلود شده آندروییید رو کپی کردم داخل ممور یالان هر کاری می کنم از طریق گوشی نصبش کنم نمی شه یعنی منیجری نیست تا فایل نصب رو پیدا کنم و اجرا کنم واقعا گیج شدم
نرم افزارم 2.3 هست و گوشی
آرک اس لطفا راهنمایی کنید
-------------------------
اینجور که فهمیدم اولین قدم نصب برنامه منیجر قوی رو گوشی هست که البته اینکه خودش به صورت پیشفرض نداره یه عیب بزرگ هست!
حالا یک روش دریافت فایل منیجر از طریق بلوتوس هست چند تاروش ساده دیگه می شه بگید!؟
سلام
آندروید، قحطی نداره. تا دلت بخواد فایل منیجر هست. یا از برنامه بازار که ایرانیه یا از SlideMe که روی گوشیهای سونی هست، یه فایل منیجر دانلود و نصب کنید.
بعد هرچی را خواستید به هرجا خواستید جابجا کنید. Astro خوبه. یکی هم هست بنام Bluetooth File Transfer که هم برای بلوتوث کردن خوبه، هم تاحدی فایل منیجره.
یه مشکلی داشتم با گوگل مپ تو آندرویید Live Walkman 2.3.4 که وقتی واردش میشی یه ده ثانیه ای لودینگ میده آخرشم ارور میده
Network failure خیلی تو اینترنت یه همچین مشکلی هست ولی راه حلی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
طبق شکلی که گذاشته اید، نه GPRSگوشی شما فعاله، نه وایفای؛ پس با چی میخواهید گوگل مپ را باز کنید؟
توی تمام حالات اینجوریه اینم با WiFi و Gprs روشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینجا هم وایفای روشن نیست. شما یه اینترنت پرسرعت گیر بیارید و با وایفای امتحانش کنید.
من راحت نقشه را میگیرم و تازه مسیر دونقطه را هم بهم میده.
بعید میدونم به سرعت ربطی داشته با شه تو چند تا سایت خارجی هم همچین چیزی بود اونا که کمبود سر عت ندارن
من با یک موبایل غیر اندروییدی با همین Gprs میرم تو گوگل مپ مشکلی هم نداره
قاعدتاً باید وارد برنا مه بشه بعد ارور بده که اینترنت مشکل داره
شما خودت WiFi و Gprs رو قطع کن ببین این ارور رو میده یا نه
ببینید، اصلاً این سرویس از گوگل مپ استفاده میکنه که یه سرویس آنلاینه.
بله؛ من بدون اینترنت هم میتونم بازش کنم و نقشه محلم را نشون میده. ولی بخاطر اینکه قبلاً با اینترنت بازش کردم.
حالا جای دیگه را بخوام نشون نمیده و باید حتماً اینترنت داشته باشم.
همین الان با وایفای امتحان کردم و در عرض دو سه ثانیه مسیر اهواز-شیراز را بهم داد.
آخه وقتی دیتا نداره، از کجا آدرس شما را گیر بیاره؟
یافتم ! یافتم !
بالا خره با تلاش هام توانستم این مشکل گوگل مپ Network failure را حل کنم باز هم من افتخاری ملی آفریدم
برای حل مشکل هیچ نیازی به اینترنت سرعت بالا نیست و نه به روشن کردن WiFi
برای رفع این مشکل باید به اینترنت وصل باشید بعد به سه برنامه که پیشفرض روی اندرویید است نیاز داریم ( Local و Latitude و Maps )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا وارد Maps بشید ارور همیشگی رو میبینید نه نگران نباشید این انتهای راه نیست!
خوب حالا وارد Local بشید اروری مانند ارور Maps خواهید دید این هم آخر راه نیست!
خوب حالا وارد Latitude بشید ممکن است Loading طول بکشد صبور باشد زمانی که Loading تمام شود ممکن است دو اتفاق بی افتد اگر از قبل از ایمیل خود در برنامه Gmail
استفاده کرده باشید کار تمام است هر سه برنامه گفته شده ( Local و Latitude و Maps ) بدون هیچ مشکلی باز میشوند واگر از Gmail خود استفاده نکرده اید
صفحه ای رو در روی شماست که باید Gmail (ایمیل گوگل) خود و رمز را وارد کرده و اگر جی میل ندارید با زدن Create میتوانید یک ایمیل بسازید و تایید کنید وتمام شد ( Local و Latitude و Maps ) به درستی کار میکنند
و یک پیشنهاد ورژن جدید گوگل مپ Google Maps v6.9.0 را نصب کنید هم از نظر زیبایی و هم از نظر نقشه آفلاین از ورژن های قدیمی بهتر است.
یافتم ! یافتم !
بالا خره با تلاش هام توانستم این مشکل گوگل مپ Network failure را حل کنم باز هم من افتخاری ملی آفریدم
برای رفع این مشکل باید به اینترنت وصل باشید بعد به سه برنامه که پیشفرض روی اندرویید است نیاز داریم ( Local و Latitude و Maps )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا وارد Maps بشید ارور همیشگی رو میبینید نه نگران نباشید این انتهای راه نیست!
خوب حالا وارد Local بشید اروری مانند ارور Maps خواهید دید این هم آخر راه نیست!
خوب حالا وارد Latitude بشید ممکن است Loading طول بکشد صبور باشد زمانی که Loading تمام شود ممکن است دو اتفاق بی افتد اگر از قبل از ایمیل خود در برنامه Gmail
استفاده کرده باشید کار تمام است هر سه برنامه گفته شده ( Local و Latitude و Maps ) بدون هیچ مشکلی باز میشوند واگر از Gmail خود استفاده نکرده اید
صفحه ای رو در روی شماست که باید Gmail (ایمیل گوگل) خود و رمز را وارد کرده و اگر جی میل ندارید با زدن Create میتوانید یک ایمیل بسازید و تایید کنید وتمام شد ( Local و Latitude و Maps ) به درستی کار میکنند
و یک پیشنهاد ورژن جدید گوگل مپ Google Maps v6.9.0 را نصب کنید هم از نظر زیبایی و هم از نظر نقشه آفلاین از ورژن های قدیمی بهتر است.
خوب، برای همه سرویسهای گوگل باید لاگین کنید. ولی راستی شما بدون اینترنت لاگین میکنید؟
و اصلاً اگه به اینترنت نیازی نیست، برای چی باید لاگین کنید؟
شما اگه چشمات رو باز کنی وبه جای ایراد گرفتن دوباره خط 3 رو بخونی متوجه میشی چه اشتباهی کردی برای این جا هم کپی میکنم
شما نمیتونی بدون وصل شدن به اینترنت هیچ نقشه ای را باز کنی. ولی بعد از وصل برای استفاده از امکانات گوگل باید لاگین کنید.
این چیزی نیست که من بگم؛ روش کار همینه.