بیایید برای تسریع در اعلام نتایج نهایی کنکور همگی در اقدامی هماهنگ به سیستم پاسخگویی سازمان سنجش رفته و به صورت گسترده به نشراکاذیب و اخبار جعلی ذکرشایعه از قول مسئولین سازمان سنجش بپردازیم تا خودشان برای اندک زمانی هم که شده به خودشان شک کنند
Printable View
بیایید برای تسریع در اعلام نتایج نهایی کنکور همگی در اقدامی هماهنگ به سیستم پاسخگویی سازمان سنجش رفته و به صورت گسترده به نشراکاذیب و اخبار جعلی ذکرشایعه از قول مسئولین سازمان سنجش بپردازیم تا خودشان برای اندک زمانی هم که شده به خودشان شک کنند
احتمال این که بیاد زیاده
چون توی اخبار نگفته میگم اینا نمیگن برای اینکه سایت شلوغ نشه ...
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
یعنی هیچ کس اینجا توی سنجش فامیل نداره؟
نقل قول:
من الان چشام همه جا رو سايت سنجش ميبينه :20:
☺
پارسال دقیقا چندم اومد ؟ بیستم بود ؟
چه شبی بودااااا ....یه دفعه ای همه ریختیم تو سنجش : )
قبلا یه سری دوستان گفتن 18م اومده پارسال ! ساعتش رو نمیدونم ..... .
نه 17 بود فک کنم
تولد فامیلم بود
فکرشو بکنین تو شب تولدش نتیجش اومد،پزشکی اهواز قبول شد
بهترین کادوی زندگیش بود!
روزشو دقيق يادم نيست ولي حول و حوش 9 شب اومد که قرار بود فرداش بياد.نقل قول:
من که از بس با ناکامی روبرو شدم از سایت سنجش حالم به هم میخوره:2:
معاون سازمان سنجش گفت 20 شهریور
با این حالت اگه ایران میخواد میزان افرتد مسنش کاهش اساسی بده باید یه امتحان ازشون بگیره بعد اعلام نتایجش رو بده سنجش.
انقد استرس میدن که یارو همون اولین بار میمیره.
من نوجوان که دارم میمیرم.
بچه ها فکرشو بکنین توکلی الان تو خونش زیر باد کولر نشسته داره پیتزا می خوره و یه نگاهیم به نوشته های من و شما می کنه و قه قهه می زنه زیر خنده می گه الان اگه Enterبزنم نتایج میاد رو سایت ولی حیفه بزار تادو سه روز بچه های مردم کارباشن آخه بچه خودم که شریف قبوله دیگه
کی گفت؟؟؟
کاش این خانوم اسکارلت بود میگفت فامیل داشت اونجاها
اخه نتیجه ازادو اون گفت 13 میاد
کی گفت ؟ کجا گفت ؟نقل قول:
نقل قول:
معاون سازمان سنجش گفت 20 شهریور
من از هرکی شنیدم گفته 12 شب میاد =))))))
توکلی که بچه هاش دانشگاه رفتن
تموم کردن خودش گفت تو یه برنامه
دقیقا!نقل قول:
یه دفعه نشد برم سازمان سنجش نتیجمو ببینم و ضد حال نخورم! :دی
نقل قول:
بچه ها فکرشو بکنین توکلی الان تو خونش زیر باد کولر نشسته داره پیتزا می خوره و یه نگاهیم به نوشته های من و شما می کنه و قه قهه می زنه زیر خنده می گه الان اگه Enterبزنم نتایج میاد رو سایت ولی حیفه بزار تادو سه روز بچه های مردم کارباشن آخه بچه خودم که شریف قبوله دیگه
بچه خودش رو که میگن شده 10000 11000 :دی :دی :دی بند پ چه میکنه :دی
یادش به خیر پارسال چند تا از بچه ها با فوتوشاپ زده بودن نتایج اومده قلبمون اومد تو دهنمون:31:
چه حالی میده مسئول کامپیوتر دستش اشتباهی بخوره رو enter و نتایج 4 صبح بیاد:31:
یا ابلفض !
28 تا کاربر واس چی اینجائن الان ؟! :18:
مگه قراره امشب بیاد ؟!
بابا 14 امه تازه !
برین بخوابین ...من مطمئنم امشب نمیاد ! :31:
توکلی پسرش پیش دانشگاهی مطهری میرفت تا جایی که یادم میاد مکانیک تهران آورده بود هرچند دقیق یادم نیست.نقل قول:
توکلی که بچه هاش دانشگاه رفتن
تموم کردن خودش گفت تو یه برنامه
حالا بچه هاش رفتن دانشگاه نوه هاش که دیگه بدون کنکور ......................
این رتبه اولیا میدونن کی نتایج میاد
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
واقعا نتایج 20 میاد؟؟؟
خدا كنه كه تا فردا شب نياد
آخه با دوستم شرط بستم اگر تا فردا شب نياد شام بردم:31: اگر هم بياد كه من بايد شام بدم:13:
24 کاربر اینجان.وای خدا فک کردم نتایج اومده.اومدید واسه نتیجه گذاشتن زنبیل گذاشتید؟؟؟
دوستان اعتصاب میکنیم تا موقعی که نتایج بیاد همینجوری پست می دیم حالا میخواد اسپم باشه یا میخواد هر چی باشه سوسن خانم ...
من دعا دعا میکنم این بار بعد از دیدن نتیجه لب و لوچم اویزون نشه پای مانیتور:19:نقل قول:
دقیقا!
یه دفعه نشد برم سازمان سنجش نتیجمو ببینم و ضد حال نخورم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچهها سايت گزينه دو اعلام خبرشو در مورد نتيجه دانشگاه آزاد ورداشته. شايد ميخواد واسه سراسري رو بذاره.
نقل قول:
اووقت همکارا در اینجا رو تخته می کنن :5:
فک کنم همون بعد عید فطر بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الکی نشستیم منتظر
امشب نمیاد
من دوستم دیشب ساعت 2 بهم اس ام اس داد که نتیجه اومدهههه
مسخره
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
حالا که هنوز نیومده هر کسی بگه فکر میکنه چی قبول میشه ؟ حدسش چیه؟
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
حالا که هنوز نیومده هر کسی بگه فکر میکنه چی قبول میشه ؟ حدسش چیه؟
منصرف شدم شاید قبول نشم
چه سوژه ردیفی دادی دستم:31: امشب خدمت چند تا از رفقا میرسم:21:نقل قول:
من دوستم دیشب ساعت 2 بهم اس ام اس داد که نتیجه اومدهههه
واقعا که خیلی بیکارید:9::9:بدینوسیله تاپیک را ترک میکنیم:1:
من واقعا نمیدونم
منتظر شعبده بازی سنجش میمونم!
چه خبره اینجا ؟چرا الکی شلوغ شده؟فکر کردم نتایج اومده!!!
هر چي بيشتر ميگذره بيشتر قبول ميكنم كه شايعه است.
سلام
من دوباره برگشتم.گفتم حوصلمون سر نره.:31:خب حالا یکی جک تعریف کنه.یه روز....
بابا مثلا قراره دانشجو بشیدا . قرار نیست هر چی از دهن هر کسی اومد باور کنید .نتایج تا وقتی اطلاع رسانی قبلی نشه به هیچ عنوان وارد سایت سنجش نمیشه .
برا نتایج اولیه حدود ساعت 8 شب اومد
فکر نکنم دیگه امشب بیاد
بابا دست بردارید ازین همه اسپم بازی !! تاپیکو کردید چت روم . هر دقیقه 10 تا پست اضافه میشه .
یکی نیست بیاد به وضعیت این تاپیک رسیدگی کنه !
پ.ن : وای که این طمع بالا بردن تعداد پستا چه نمیکنه ..... !