گالیانی هم گفته راضی نیست اما هنوز برای تصمیم گیری زوده
Printable View
گالیانی هم گفته راضی نیست اما هنوز برای تصمیم گیری زوده
فرگوسن: تکرار موفقیت های مورینیو در اینتر برای بنیتس دشوار است
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است که رافا بنیتس موفق نخواهد شد در اینتر دستاوردهای ژوزه مورینیو را تکرار کند.
مورینیو علاوه بر قهرمانی با اینتر در رقابت های اسکودتو و کوپا ایتالیا، این تیم را پس از 45 سال در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رساند.
او در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" سخت است که به اندازه مربی ای مانند مورینیو بتوانید قهرمانی به دست بیاورید. زمانی کسی در الدترافورد جانشین من خواهد شد که به اندازه او قهرمانی داشته باشد.
از هر نظر، مربی ای که برای خودش احترام قائل است، باید هویت ویژه خودش را به تیمش منتقل کند.
شکست دادن اینتر همواره دشوار است. من برای همه تیم هایی که قهرمان چمپیونز لیگ شده اند، احترام قائل هستم. من در بازی نیمه سال گذشته بین اینتر و بارسلونا، روی اینتر شرط بستم. ژوزه برای آنها یک قهرمانی به دست آورد. و پدیده ای مانند کامبیاسو به خوبی مسی را مهار کرد. "
---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
فرگوسن: تکرار موفقیت های مورینیو در اینتر برای بنیتس دشوار است
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، معتقد است که رافا بنیتس موفق نخواهد شد در اینتر دستاوردهای ژوزه مورینیو را تکرار کند.
مورینیو علاوه بر قهرمانی با اینتر در رقابت های اسکودتو و کوپا ایتالیا، این تیم را پس از 45 سال در لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رساند.
او در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" سخت است که به اندازه مربی ای مانند مورینیو بتوانید قهرمانی به دست بیاورید. زمانی کسی در الدترافورد جانشین من خواهد شد که به اندازه او قهرمانی داشته باشد.
از هر نظر، مربی ای که برای خودش احترام قائل است، باید هویت ویژه خودش را به تیمش منتقل کند.
شکست دادن اینتر همواره دشوار است. من برای همه تیم هایی که قهرمان چمپیونز لیگ شده اند، احترام قائل هستم. من در بازی نیمه سال گذشته بین اینتر و بارسلونا، روی اینتر شرط بستم. ژوزه برای آنها یک قهرمانی به دست آورد. و پدیده ای مانند کامبیاسو به خوبی مسی را مهار کرد. "
شاید اینطور باشه اما یادتون باشه که اینتر با افتخارات یووه جون گرفتنقل قول:
مگر نه تا قبل از اون قضایا یا یووه قهرمان بود یا میلان
اینو که دیگه یادمونه
و واقعآ اینتر هم چقدر جیگره :31::27::27:
یوونتوس که تازه جون گرفته و بعید میدونم امسال قهرمان بشه اما امیدوارم میلان قهرمان بشه
یووه بازداره میبازه
2-0 از پالرمو عقبه
حالا 3-1 عقبیم :31:
به امید خدا داریم میریم واسه ته جدول
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------
کاش بوفون بود کمتر گل میخوردیم حداقل
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
این دلنری هم از مخ تعطیله ها
2-0 عقبه اونوقت کوالیارلا و پپه که آمادن رو میکشه بیرون و آماوری و یاکویینتا که تازه از مصدومیت خلاص شدن رو میاره تو بعد هم در اوج ناباوری دل پیروی آماده رو میگشه بیرون و آکوییلانی که 1ساله بازی نکرده رو میاره تو
انگار که مثلآ 6تا جلوتره میخواد به بازیکتای ذخیره فرصت نمایش بده
میگن عقل که نباشه جون در عذابه
فروش دیگو رو هم یه اشاره بهش بکنی درست میشه:دینقل قول:
این دلنری هم از مخ تعطیله ها
کاربر عزیزKAMY_R لطفا پست پشت سرهم ندین خلاف مقررات ثانیا واسه اطلاع شما اینتر 18 قهرمانی سری A و 14 تا نایب قهرمانی داره که در 5 دوره اخر قهرمان شده و 3 بام قهرمان cl شده و 2 بارم نایب قهرمان شده + خیلی افتخارات ریز و درشت دیگه که حوصله ندارم همشو بگم
مکالمات سران اینتر در دست ما می باشد
2 مهر 1389
داستان کالچوپولی همچنان ادامه دارد و اکنون به سران دو باشگاه یوونتوس و اینتر رسیده است و انیلی و موراتی صحبت های خود را به صورت شفاف بیان می کنند و سوژه ی اصلی رسانه های ایتالیا شده است.
انیلی در واکنش به صحبت های اخیر موراتی گفت: " موراتی با توجه به برد تيم خود با 4 گل ، عصبانى به نظر ميرسد و تنها به ما فكر ميكند ، بله من به ديدار آباته رفتم البته موراتى نيز به ديدار وى رفت."
" ما آرام هستيم و دليلى براى ناراحتى و عصبانيت نمى بينيم ، پايه و اساس اعتراض هاى ما مكالمات سران اينتر است كه به تازگى كشف شده است."
"به همين دليل ما احساس آرامش می كنيم چرا كه مي دانيم در روزهاى آينده چه چيزهايى كشف خواهد شد و فدراسيون نيز به درستى با اين پرونده برخورد خواهد كرد."
-------------------------------------------------------------------------------------------------
[HTML]http://persian.------------/NEWS_SERIEA.php?newsid=1111[/HTML]
ناکامی سیاه و سفید تکمیل شد ( یووه 1 - پالرمو 3 )
2 مهر 1389
نمایش های ضعیف و باور نکردنی در میان تعجب تیفوسی هایی که با شادی بسیار زیاد منتظر اغاز این دیدار بودند این بار نیز ورزشگاه قدیمی المپیکو را در خود غرق کرد تا ناکامی ای که دوست نداشتیم او را به نام بحران بخوانیم اهسته اهسته لب باز کند و یووه و یوونتوسی ها را در بر گیرد.
سرود و سردادن شادی در پیچ های شمالی و جنوبی در ابتدای بازی چنان باشور و هیجان بود که گزارشگران دیدار را به وجد اورده بود اما این شور خیلی زودتر از انچه که انتظارش را داشته باشیم با یک شوت در دقیقه 2 دیدار کاسته شد تا نگرانی در اردوی یووه احساس شود.
این گل مقدمه حملات سریع پالرمو بود با این حال یووه تلاش کرد تا خود را به دروازه صورتی و سیاه های پالرمو نزدیک کند اما مدافعینی مستحکم که بسیار خوب هماهنگ ظاهر شده بودند هرگز اجازه ورود به محوطه جریمه پالرمو را در دقایق نخست بازی ندادند تا هیجان و حساسیت دقایق نخست گل دریافتی یووه بگذرد.
در این نیمه نمی توانیم یوونتوس را تیمی مقتدر و بزرگ بنامیم، تنها الکس و کراسیچ با حملات خود دروازه پالرمو را تهدید کردند و کراسیچ در طول بازی بهترین مهره یووه تلقی شد که بارها به سمت دروازه مهمان یورش برد اما موفق نشد. با این حال نمایش او ستودنی ست.
نیمه نخست برای بیانکونری بدون تغییر در نتیجه به پایان رسید تا هواداران یووه امیدوار باشند که طبق روال هفته های گذشته نیمه دوم شاهد تیمی بهتر و اماده تر باشند اما این امیدواری این بار نتیجه نداد و یوونتوس در این نیمه دو گل دیگر دریافت کرد.
دل نری تیمش را با تغییراتی در خط حمله و میانه اغاز کرد، امائوری و یاکوئنتا جای په په و کوالیارلا می گیرند تا مهاجمین از فضا و قدرت بیشتری برخوردار باشند.
با این حال پالرمو بهتر ظاهر شد و یک دقیقه بعد از خروج دل پیرو و حضور اکوئیلانی شاهد گل دوم مهمان بودیم.
با این گل تغییری در روند بازی یووه ایجاد نشد و همکاری بازیکن تعویضی و کراسیچ نیز نتیجه بسیار خوبی نداشت تا در دقایق بعدی نیز از یووه نمایش زیبایی را شاهد نباشیم.
این بازی و روند ناکامی در دقیقه 85 تکمیل شد و استوراری برای سومین بار دروازه خود را باز شده دید تا شکست سنگینی انتظار یووه را بکشد .
با این حال یاکوئنتا در دقیقه 87 توانست یکی از گل ها را پاسخ دهد اما این گل نیز نتوانست بر ضعف های عجیب و نمایش باور نکردنی یووه در این هفته های اخیر مرهم گذارد و دل نری و شاگردانش در خانه این بار نیز برابر صورتی و سیاه های پالرمو متحمل شکست شدند.
[HTML]http://persian.------------/NEWS_SERIEA.php?newsid=1110[/HTML]
شرمنده هواداران یووه شدیم
1 مهر 1389
جیجی دل نری سرمربی یووه پس از شکست سنگین تیمش در برار پالرمو به انتقاد از خط دفاعی خود پرداخت و باز هم تکرار اشتباهات قدیمی را عامل شکست یووه در سری آ قلمداد کرد.
جیجی که ناراحت به نظر می رسد ادامه داد: "هر چند عملکردی پر از تلاش و کار سخت بود ولی باز همه چیز با اشتباهات تکراری خراب شد، اشتباهاتی که نباید تکرار شود."
"ما موقعیت های خطرناکی خلق کردیم و کمبود و ضعفی در بازی تهاجمی یووه شاهد نبودیم اما متاسفانه در دفاع کردن همچنان پر اشتباه هستیم."
"عملکرد ضعیف دفاعی ما به دلیل مسائل فردی نیست بلکه دفاع تیمی یوونتوس ایراد دارد و یووه باید سخت تلاش کند تا مشکل خود را حل کند در غیر این صورت نتیجه ی دلخواه حاصل نخواهد شد."
"ما هواداران یووه را نا امید کردیم، هوادارانی که امروز تا اخرین دقیقه ما را حمایت کردند و ما شرمنده ی آنها شدیم."
"یووه فقط در بعضی از موقعیت های خاص ایراد دارد و ما باید خیلی سریع این نقص ها را پوشش دهیم.یوونتوس باید سخت تلاش کند تا بتواند در بازی تمرکز خودش را حفظ کند."
----------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینده یوونتوس را می سازیم
2 مهر 1389
اندره انیلی مدیر ارشد باشگاه یوونتوس به همراه دیگر اعضای کادر مدیریتی بانوی پیر از ورزشگاه در حال احداث یووه بازدید کردند و در مصاحبه ای کوتاه در مورد اخرین شرایط یوونتوس سخن گفت:
"یوونتوس فعلی قابل انتظار بود و ما از ابتدا می دانستیم برای قدرت گرفتن یووه زمان لازم است و به این سرعت نمی شود تیم قدرتمندی تشکیل داد."
"ما تیم را جوان کردیم و تغیرات زیادی انجام دادیم و بی تجربگی تیم باعث می شود که ضریب اشتباهات تیمی بالا برود اما خوشحالیم که تیم از کیفیت فعلی خود اگاه است و فقط با گذشت زمان باید به تداوم و ثبات لازم دست پیدا کنیم."
"تیم ما هارمونی خاصی دارد و شما می بینید که ما در تلاش برای ساختن یک تیم متحد و هماهنگ هستیم. شما می بینید که تیم تا اخرین لحظه می جنگد و این اینده ی یوونتوس است که می سازیمش."
وی در بخش پایانی حرف های خود به ورزشگاه یووه اشاره کرد و گفت: "ما اولین تیم ایتالیایی خواهیم بود که چنین ورزشگاه مردن و در سطح بزرگان اروپا خواهیم داشت. ورزشگاهی که هر 7 روز هفته باز خواهد بود."
مصاحبه پش بازی اینتر - رم
کارشناس اینتر : Mohammad (محمد)
برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار اینتر هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟
به نام خدا
محمد هستم ، 24 ساله . از بین تیم های کالچو و مشخصا اینتر ، میلان ، یوونتوس ، رم ، لاتزیو و فیورنتینا طرفدار اینتر شدیم ! بازیکنان بزرگ این تیم شروع علاقه من بود . بازیکنانی مثل خاویر زانتی(بازیکن مورد علاقه من) ، پالیوکا ، روبرتو باجو، ونتولا ، زامورانو،سیدورف،رکوبا،فلا ویو کون سه سائو ، گابریل باتیستوتا ، هرنان کرسپو و ...
انتخاب بنیتس برای دفاع از سه گانه اینتر رو چگونه ارزیابی می کنی ؟ به نظرت اصلا بنیتس انتخاب درستی بوده ؟
راستش من به بنیتز اعتقاد ندارم ! شاید مربی باهوشی باشه اما به نظر من برای لیگ ایتالیا و اینتر ساخته نشده . خوشبختانه تا اینجا که خوب بوده ، براشون آرزوی موفقیت داریم .
میتونیم به اینتر بدون مورینیو امیدوار باشیم؟
بله، کاملا . اینتر بازیکنان تاثیرگذار و بزرگی داره که می تونن به هر مربی کمک کنند . همچنین بعد از قهرمانی در اروپا مسلما همه یه طوره دیگه به این تیم نگاه می کنند و به همون نسبت دید بازیکنان هم تغییر کرده . ضمن اینکه در ایتالیا اینتر حرف اول رو می زنه ! به نوعی شده قدرت بلامنازع !!
برخی بر این عقیده اند که پس از ماجرای کالچوپولی بود که اینتر موفق شد در سری آ ، به عبارتی برخی علت سلطه اینتر بر سری آ را ، تضعیف شدن تیمهایی مثل رم و میلان و یووه می دونند ، نظری داره در این رابطه ؟
تا حدودی با این نظریه موافقم بعبارتی نقشش رو در حدود 30-40% می دونم . اینتر خودش رو خوب بالا کشید و در اوج موندن کار بسیار سختیه که این تیم از عهدش براومد ! و دیدیم که فصل قبل هم بالاخره به هدفشون رسیدند و بر بلندای اروپا ایستادن ! این نشون میده صرفا "اتفاقات" این تیم رو به چنین جایگاهی نرسونده .
بازی با رم رو چطور می بینی ؟ و البته دیگه مورینیویی نیست که رانیری رو تحقیر کنه:31:
اگه منظورتون از تحقیر جنگ های روانی هست که بله ! آقای خاص سردار جنگ های روانی هست ! اما از لحاظ فنی هم این بازیکنان و مربی برای تحقیر رم کافین !!:31:
بازیه اینتر با رم از جمله بازی های همیشه جذاب ایتالیا هست به این دلیل که از بین سایر رقبا برای اینتر ، در سال های اخیر رم از بقیه موفق تر بوده و البته همچنان در سایه اینتر !!
ترکیب پیشنهادیت برای این بازی چیه ؟
یادم نمیاد آخرین باری که بازیه اینتر پخش زنده بود کی بود ، هرچی دیدم بازیه میلان بوده . به همین دلیل ترکیب دقیقی رو نمی تونم حدس بزنم . تر کیب رو می ذارم به عهده بنیتز ! :D
پیش بینی نتیجه ؟
برد اینتر با اختلاف دو گل
در باره تیم همشهری و رقیب اصلی تیمتون در کالچو نظری داری ؟
ضمن احترام به این تیم و طرفداراش عرض کنم که اینتر در حال حاضر یه سر و گردن بالاتر از میلان هست ! میلان سعی کرد با گرفتن بازیکنانی نامی به نتایج دلخواه دست پیدا کنه که تا کنون شاهد این موضوع نبودیم ! آخرین بازیش رو که می دیدم مشخصا با میلان ایده آل خیلی فاصله داره ! به نظر من میلان نیاز به یه خونه تکونی داره ! میانگین سنی این تیم بالاست .
در رابطه با کلمات زیر اولین چیزی که به ذهنت می رسه رو بگو .
زلاتان : مهاجمی کاربلد ! اما اسیر اتفاقات حواشی فوتبال ! (حیف!)
مورینیو : اینقدر گفتن آقای خاص آقای خاص که همین به ذهنم میاد ! :31: اما یه مربی باهوش که اداهاش بیش از اندازست !!
روبرتو مانچینی : فکر می کنم هنوز به جایگاه اصلیش نرسیده ! مربی دوست داشتنی !
قهرمانی CL : هیجان انگیزبود ! بخصوص وقتی تویه فینال تیمی رو شکست بدی که هیچ علاقه ای بهش نداری !
ماسیمو موراتی : ماسیمو موراتی ! :31:
بالوتلی : من بهش اعتقاد داشتم اما مربیان اینتر خیر ! :31: مهاجم آینده داریه !
در پایان اگر نظرجدیدی در باره گروه Fan VS Fan داری بگو.
در پایان از شما و سایر دوستانی که واسه گروه زحمت می کشند تشکر می کنم . ایده های بسیار خوبی در حال اجرا هست .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ . ن : البته ما علاقه داشتیم که چون این بازی نسبتا مهم هست به صورت مصاحبه دو طرفدار اینتر و رم با هم برگزار بشه ( مناظره مانند ) اما کارشناس منتخب رم ( charlize ) بنا به دلایلی ترجیح دادند که فعلا بطور کلی در بحثهای ورزشی شرکت نکنند . امیدواریم نظر ایشون به زودی تغییر کنه .
با تشکر.
مصاحبه پیش بازی میلان - جنوا
کارشناس تیم میلان : A.N.A.P ( علی )
برای شروع خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کی طرفدار میلان هستید و به چه دلیل طرفدار این تیم شدید؟
خب منو میتونید از نام کاربریم بشناسید : Ali ...N...Andrea ...Pirlo !!! به شدت عاشق فوتبال و توپ هستم ... مثلا دو روزپاهام به توپ نخوره خدایشش افسردگی میگیرم ... برای همین توی خونمون که یه خونه ی آپارتمانیه (:41:) یه توپ دارم که همیشه سر صدای بقیه رو در میارم !!!
من توی 17 سال هستم و از 3/4 سال پیش میلانو دوست داشتم ... خب دلیلش اینه که به میلان خیلی علاقه داشتم و از طرفی دوستنداشتم طرفدار تیمی باشم که همش توی دهن ملت هست ... مثلا از هر بچه ای که نمیدونه فوتبال چیه بپرسین طرفدار کدوم تیم هستین یکی از این سه تا رو میگه ( قصد توهین ندارم ) : رئال ... بارسا ...منچستر !!!
به نظرت آلگری گزینه مناسبی برای هدایت میلان هست ؟
خب اول نمیشناختمش و دوست داشتم یه مربی مشهور تری بیاد و میلانو هدایت کنه ... درست مثل شرایط لئو تو فصل قبل ... تا اینجا که بد کار نکرده ... ولی باید صبر کنیم و ببینیم آخر فصل چی گیرمون میاد !!!
نقل و انتقالات تیمتون رو چطور بررسی می کنی ؟
اول که فکر میکردم امسال میلان دوباره به بازیکنای خودش تکیه کنه ... بعد دیدم به خودشون اومدن و با خرید زلاتان و روبینیو یه شور و شوقی به میلانی ها دادن و یه علامت Danger به رقیباشون توی سری آ نشون دادن !!!
به نظرت زمان تغییر نسل در میلان فرا نرسیده ؟ یا هنوز هم این نسل میتونند تاریخ ساز شوند ؟
فعلا میلان به قول معروف داره پوست میندازه خدارو شکر نهایتا 2/3 تا بازیکن پیر تو تیمش داره !!!
فکر میکنی میلان امسال در CL تا چه مرحله ای پیش بره ؟
امیدوارم تا فینال بره ... فعلا که نمیشه تصمیم گرفت ... چون میلان تازه 1 بازی انجام داده ... انشاالله بازی با رئال مشخص میشه !!!
بازی با جنوا رو چطور ارزیابی میکنی ؟
ایندفعه نوبت برد میلانه ... دیگه از 1-1 خسته شدم و باید جنوا رو شکست داد تا رقبا زیاد دلشون خوش نباشه !!!
ترکیب پیشنهادیت برای این بازی ؟
هر چی آلگری تصمیم بگیره ... ولی دوست دارم رونالدینیو مثل همیشه ستاره باشه ... دروازه بان نه چندان خوبش هم بتونه حفظ آبرو کنه ...
پیرلو ، زلاتان ... درکل ترکیب باید یه جور چیده بشه که بتونیم جنوا رو شکست بدیم !!!
پیش بینیت از نتیجه این بازی ؟
برد دیگه !!! از برد کمتر قبول نمیکنیم !!!
در رابطه با کلمات زیر اولین چیزی که به ذهنت می رسه رو بگو :
پائولو مالدینی : 3 ... اسطوره !!!
آندره پیرلو : َA.N.A.P
کارلو آنچلوتی : بازم دوست دارم بیاد میلان و مثل تیم چلسی ، میلانو هدایت کنه !!!
لئوناردو : بد نبود ... از قیافش خوشم میومد !!!
لیورپول : یه جور پرسیدین که بخوای نخوای یاد اون فینال نحس میوفتی !!! در کل تیم نحسیه از همه لحاظ !!!
در پایان اگر نظری در باره ی گروه Fan VS Fan داری بگو .
خوب که نیست ... عالیه !!!
ای کاش زودتر به فکرتون میرسید !!!
در پایان اگه حرفی زدم که به شما برخورد منو ببخیشد ... نظر شخصیم بود !!!
( یه چند لحظه ای فکر میکردم عضو تیم میلانم !!! )
همینطور ترزگه گلزن که یکی از اسطوره های یووه بودنقل قول:
کمکم داره اثرات اینتر مورینیو از بین میره و اینتر داره همون اینتر 4-5سال قبل میشه
خداییش الان اصلا خوب بازی نمیکنه
اینتر جیگر که باخت :27:
بیشتر خوشحال میشدم اگر میلان هم میباخت!
به امید برد یووه
حالا که میلان نباخت
ببینیم فردا یووه چکار میکنه ؟! :31:
البته باخت و برد تیم های یووه و اینتر و رم سودی به حال من نداره
تیمی که میخواد قهرمان بشه باید روی بازی های خودش تمرکز کنه و اونا رو ببره
نه این که منتظر بشینه ببینه که برنده میشه و کی بازنده
یووه امسال تیم شگفتی هست! بازی های تو خونه رو شکست میخوره بیرون خونه 4تا میزنه!:31: فک کنم یادشون رفته خونشون کجاست:31:نقل قول:
حالا که میلان نباخت
ببینیم فردا یووه چکار میکنه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته باخت و برد تیم های یووه و اینتر و رم سودی به حال من نداره
تیمی که میخواد قهرمان بشه باید روی بازی های خودش تمرکز کنه و اونا رو ببره
نه این که منتظر بشینه ببینه که برنده میشه و کی بازنده
100درصد ولی با توجه به نتیجه بازیها در این فصل هنوز تیمی نیست که ثبات داشته باشه و بتونه همه بازیها رو امتیاز کسب کنه
در نتیجه باید منتظر شکست حریفان هم بود:31:
یووه نشون داده که قدرتشو داره فقط نیاز به همامنگی داره
مهاجمای خوبی داره(الکس. کوالیارلا. آماوری)
هافبکهای خیلی قدرتمندی هم داره(ملو و پپه و مارکیزیو و کراسیچ)
اما تو خط دفاع همه چیز روی دوش کیه لینی هست که هر چقدر هم قوی باشه نمیتونه یه تیمو جمع کنه
و وقتی میرسیم به دروازه اینجاس که افسوس واقعی رو میخوریم
پستی که جای بهترین سنگربان جهان و تاریخ فوتبال رو خالی میبینیم
جای بوفون که خیلی وقتا یه تنه تیمو نجات داده(مثل جام 2006)
نتيجه نگرفتم بووه توي خونه به خاطر فشار تيفوسي هاي يووست.
فصل اينده توي New Del Alpi جام را توي دست هاي كاپيتان الكس خواهيم ديد!
فراخواندن موراتى به دادگاه ناپل
4 مهر 1389
تلاش های انیلی مدیر باشگاه یوونتوس که خود شخصا پیگیر مسائل کالچوپولی شده است در مرحله ی اول جواب داد و امروز بازپرس ويژه پرونده ى كالچوپولى در نامه ای موراتی مالک باشگاه اینتر را برای جلسه ی هفته ی اینده که در تاریخ 1 اکتبر ( جمعه 9 مهر 1389 ) برگزار می شود احضار کرد.
در این جلسه به مکالمات سران اینتر و موراتی با مدیران شرکت تله کام رسیدگی می شود و تمامی مکالمات انها شنود خواهد شد. گفتنی است کریستین ویری از دادگاه ناپل درخواست کرده است برای شهادت دادن علیه مورانی وی را دعوت کنند."
اخبار تکمیلی در این رابطه ارسال خواهد شد[HTML]http://persian.------------/NEWS_EVENTS.php?newsid=1122[/HTML]
دوستان بلاخره موفق شدیم تو خونه بازی رو ببریم
4-2 بردیم!
میلو هتریک کرد
بازی بعدی هم با اینتر هست
چقدر اینتر بدشانس بود و رم خرشانس!!!:13::31:
حسین جون! اینتر خرشانس بود که کوردوبا رو داور 2 دفعه باید با کارت قرمز مستقیم اخراج میکرد ولی نکرد (دستشو داشت میکرد تو چشم بوریلو!!:31:) البته به اعتقاد من داورا همیشه به نفع اینتر سوت میزنن (تو این چند سال اخیر این طوری بوده:13:)نقل قول:
والا کوردوبا به کنار!:31: کلا تو اون بازی هفت هشت ده نفر باید اخراج میشدن! همه میخواستن یه جورایی دل و روده هم رو مورد عنایت قرار بدن! ولی انصافا موقعیت هایی که اینتر خراب کرد، هیچ تیمی خراب نمیکرد! دیرک پاندف (پاندف زد؟!) که شاهکار همشون بودش! رم فقط دقایق آخر بازی یه خورده شاخ شد که گل رو هم زدش!نقل قول:
حسین جون! اینتر خرشانس بود که کوردوبا رو داور 2 دفعه باید با کارت قرمز مستقیم اخراج میکرد ولی نکرد (دستشو داشت میکرد تو چشم بوریلو!!:31:)
این ووچینیچ هم اصاب مصاب نداره ها!:27:
راست میگی حسین جون. بعد از گل، اگه ده روسی جلوشو نمیگرف، داشت همه ی تابلوهای تبلیغاتی کنار زمین رو میشکوند:27:نقل قول:
این ووچینیچ هم اصاب مصاب نداره ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخشش ندود جدید ( یوونتوس 4 - 2 کالیاری )
5 مهر 1389
درخشش میلوس کراسیچ ستاره ی جدید بانوی پیر پایانی ندارد و نمایش فوق العاده او پیروزی پر گل یووه در مقابل کالیاری را موجب شد و یوونتوس در دیدار پایانی هفته ی پنجم سری آ با نتیجه 4 - 2 به برتری دست یافت.
در فاصله ی چند روز تا دیدار حساس یووه مقابل منچستر سیتی در لیگ اروپا تیم دل نری به مصاف کالیاری رفت و همانند همیشه در گلزنی فوق العاده عمل کرد و چهار مرتبه دروازه ی کالیاری را باز کرد اما متاسفانه بسیار راحت دروازه ی خود را باز شده می دید.
یووه در این دیدار باز هم با اشتباهات خط دفاعی خود رو به رو شد و برای چندمین دیدار متوالی دروازه ی خود را باز شده دید که این امار برای بانوی پیر ایتالیا اصلا قابل توجه نمی باشد و هواداران بانوی پیر را برای ادامه فصل نگران می سازد.
بدون شک میلوس کراسیچ ستاره ی دیدار یووه در مقابل کالیاری بود و به تنهایی سه مرتبه دروازه ی حریف را باز کرد و موجبات برتری شیرین یووه برابر رقیب قدرتمند خود را سبب شد.
دل نری تیم خود را با یک تغییر در خط دفاع به میدان فرستاد و از گریگرا - کیه لینی - بونوچی و رینائودو استفاده کرد که رینائودو برای اولین بار در این فصل با پیراهن یووه به میدان رفت.
در خط میانی و در دو سمت این خط از دو بازیکن همیشگی خود به نام های کراسیچ و په په استفاده کرد که هر دو نمایش خوبی از خود بر جای گذاشتند و دل نری سر انجام در این دیدار برای استفاده از زوج اکوئیلانی و ملو چراغ سبز نشان داد و مارکیزیو - سیسوکو از روی نیمکت بازی را دنبال می کردند.
در خط حمله نیز ترکیب جدید امائوری - یاکوئنتا به میدان رفتند و کوالیارلا - دل پیرو دو مهاجم دیگر یووه از روی نیمکت بازی را دنبال کردند و تنها دل پیرو برای دقایقی فرصت حضور در میدان را پیدا کرد.
گفتنی است یووه پنج شنبه در دیدار حساس خود در لیگ اروپا به مصاف منچستر سینی انگلیس خواهد رفت.
اینتر از این که فدراسیون فوتبال ایتالیا مدارک تازه ای راجع به کالچوپولی سال 2006 به دست آورده نگران است.
این نظری است که آندری آنیلی، رییس باشگاه یوونتوس دارد. یووه اصلی ترین متهم پرونده تبانی است و قهرمانی در سال های 2005 و 2006 را به خاطر اتهام به تبانی و تاثیر گذاری در انتخاب داور برای بازی ها از دست داد. غیر از این جریمه ها این تیم مجبور شد فصل بعد را در سری B بگذراند در حالی که میلان، فیورنتینا، لاتزیو و رجینا هم به خاطر جرایم مشابه اما سبک تر فصل بعد را با امتیاز منفی آغاز کردند.
حالا شایعاتی مطرح شده که اینتر هم در جریان آن رسوایی دست داشته است. اینتر قهرمانی سال 2006 را از یوونتوس گرفت و بعد از کالچو پولی قهرمان همه ادوار سری A شده است. پائولو برگامو، یکی از مقاماتی که داوران مسابقات سری A را انتخاب می کرد اما در مصاحبه ای گفته «نرآتزوری» نیز باید جریمه شود. از نظر دادگاه عالی ناپل، جرم یووه این بود که این تیم در انتخاب داورهای مسابقات سری A اعمال نظر می کرده. یووه به خاطر انتشار صحبت های ضبط شده لوچانو موجی، رییس وقت باشگاه که در آن راجع به داوری صحبت شده بود مظنون و سپس متهم شد و علاوه بر این که یووه را از رتبه اول سری A در سال 2006 خلع کردند، قهرمانی سال 2005 این تیم را هم پس گرفتند. فدراسیون فوتبال ایتالیا دوباره پرونده کالچوپولی را باز کرده تا تحقیقات جدیدی شروع شود.
جان کارلو آبِته، رییس فدراسیون فوتبال ایتالیا در این باره گفت: «وکلای فدراسیون دور هم جمع شدند و رونوشت آن تلفن ها را برای دادگاه ناپل ارسال کرده اند. این ها مورد پیگرد قانونی قرار می گیرند تا به نتایج جدیدی برسند.»
ماسیمو موراتی، رییس اینتر این هفته گفته بود: «می بینم که مدیران یوونتوس و آبِته از ملاقاتی که داشتند بسیار خوشحالند. مشخص است که آن ها با هم یکی شده اند اما نیازی نیست که سوالی در این باره از آبِته بپرسم.»
آنیلی در این بین معتقد است موراتی نگران باز شدن دوباره پرونده کالچوپولی است: «مشخص است که موراتی نگران است. از طرف ما هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. آیا اینتر هم چنین حسی دارد؟ نمی دانم. من فقط روی اتفاقاتی که در یوونتوس می افتد تمرکز دارم. ما آرام هستیم. می دانیم در مدارک موجود چه چیزهایی هست. فدراسیون هم می داند. برای همین هم ما ایمان داریم و با اطمینان منتظر نظر دادگاه هستیم.»
آندری آخرین فرزند مرد خانواده آنیلی است. خانواده آنیلی از بزرگترین خانواده های ایتالیا هستند که سرمایه، نفوذ و قدرت زیادی در این کشور دارند. آنیلی ها صاحب بزرگ ترین مزرعه پیاز تورین هستند که بیشترین صادرات پیاز در اروپا را دارند. جووانی آنیلی، سرشناس ترین فرد خانواده است که کارخانه اتومبیل سازی «فیات» را راه اندازی کرد. «فیات» هنوز هم تحت تملک این خوانده است. بعد از مرگ جووانی در سال 1945، ادواردوی اول، پسر او ریاست خانواده را عهده دار شد. نوه او ادواردوی دوم و همان ادواردو آنیلی معروف است که پس از مسلمان شدن کشته شد. او مدتی هم ریاست باشگاه یوونتوس را عهده دار بود و مهم ترین خریدش ادگار داویدز، ستاره هلندی آژاکس بود.
آندری آنیلی هم پس اومبرتو آنیلی، رییس پیشین کارخانه فیات است که یک سالی است توسط یکی دیگر از اعضای خانواده ریاست باشگاه را عهده دار شده است. او در اولین اقدام لوییجی دل نری را به عنوان مربی یووه انتخاب کرد و امیدوار است با او یووه به روزهای اوج بازگردد. هرچند آنیلی ها معتقدند ضعف یووه در سال های اخیر تنها به خاطر کالچوپولی و احکام ناعادلانه دادگاه بوده است. برای همین هم او بدش نمی آید اینتر، قدرت بلامنازع این سال های ایتالیا هم در آتش کالچوپولی بسوزد: «تا جایی که به من ربط دارد روابط بسیاری آرامی بین اینتر و یوونتوس برقرار است. شما هم این را می دانید. بر اساس صداهای ضبط شده جدید در دستگاه های شنود اینتر هم چند تماس تلفنی با مقامات داوری فدراسیون فوتبال داشته. به همین خاطر باید مسایل دوباره بررسی شود.»
کد:http://www.khabaronline.ir/news-95530.aspx
فکر نکنم از میلان بدشانس تر باشه...میلانی که در بازی با چزنا دو گل کاملا صحیح زدنقل قول:
چقدر اینتر بدشانس
ولی داور هر دوی اونا رو با شاهکار کمکش آفساید اعلام کرد
بازیه هفته دیگه فضاییه
منتظر لوله شدن یووه باشید :31:
یووه لوله هم بشه اسمش یووس و همه دنیا میدونن که تیم بزرگتریهنقل قول:
راستی یادم رفته اینتر چند تا اسکودتو داره؟
فکر کنم 10تا کمتر از یووه باشه نه؟ :27:
کوپا چی؟
چی؟ اونم 5تا کمتر؟
چه خبر از بوفون ؟!
فعلا مصدومه و تا نیم فصل نمیتونه بازی کنه
احتمالا با شروع نیم فصل دوم میتونه بازی کنه
به این حرفا باشه که هر تیمی یه چیزی تو چنته داره!:31: (ضمنا آمار بالات هم غلط بید!:10:)نقل قول:
این هم مقادیری از چیزایی که ما اینتری ها تو آستین داریم!:21:
محتوای مخفی: فقط سخت نگیر، چون یه کل کل سادست!
ولی خارج از این کل کل ها و کری ها من امیدوارم دربی دی ایتالیای این فصل دیدنی تر از همیشه از آب دربیاد!
ایشالا که با برد اینتر همراه باشه!
یاعلی:11:
عزیزم اگه یوونتوس و میلان بحرانزده نبودن این 5سال هم اینتر هیچ جامی نمیگرفت
ولی واقعا امیدوارم بازی قشنگی باشه
ایشالا یووه به اینتر هم 4تا بزنه
(خودمونیم اما امیدوارم عین همیشه دفاع نکنه چون اینتر تیمی نیست که بشه اینجوری جولوش دفاع کرد)
کاش بوفون بود
دیدم بحث یووه و اینتر شد گفتم بد نیست یه خبر بزاریم:
..........................................
پارس فوتبال:
آلبرتو آکوئیلانی، هافبک تیم یوونتوس، پس از پیروزی 4-2 تیمش مقابل کالیاری گفت که صحبت از آینده در حال حاضر زود است و اعلام کرد که همچنان اینتر تیمی است از بیشتری شانس برای قهرمانی برخوردار است.
آکوئیلانی که این فصل به طور قرضی از لیورپول به یوونتوس پیوست، در دیدار مقابل کالیاری برای اولین بار در ترکیب اصلی یووه قرار گرفت.
در حالی که به نظر می رسد یوونتوسی ها اندک اندک به روزهای خوب شان برمی گردند، آکوئیلانی معتقد است که مشکلات تیم هنوز به طور کامل به پایان نرسیده است.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" برای من بسیار مهم است که بعد از فصل بدی که در لیورپول داشتم، برای یوونتوس به میدان بروم. ما تلاش می کنیم که هفته آینده به اینتر نزدیک تر شویم اما هنوز نمی توانیم با آنها رقابت کنیم. ما تلاش می کنیم به تعادل برسیم.
من باید از نظر روحی و فیزیکی به شرایط بهتری برسم و البته مهمترین مسئله بازی کردن است.
دستاوردهای یوونتوس در این فصل چه خواهد بود؟ نمی دانم. من به دیدار مقابل منچسترسیتی فکر می کنم. دیدار دشواری خواهد بود اما دیداری است که من در آن نمی توانم بازی کنم."
ممنون حسین جون دمت گرم :31: چه حالی کنیم هفته دیگه
خوبه خود یوونتوسی ها هم قبول دارن اینتر و نمیشه برد گر چه امیدوارم یووه بشه همون یووه مقتدر ولی اگه این فصل چند تا بازیکن درست و حسابی میخرید وضعیتش بهتر میشد به قول یکی از بچه ها احتمالا این فصل فقط میخوان سهمیه cl رو بگیرن و فصل بعد خرید کنن ببینیم چی میشه ( امیدوارم سهمیه cl رو بگیره هرچی باشه اعتبار میده به باشگاه های ایتالیایی تو cl )
سايت گل- الكساندر پاتو، مهاجم جوان ميلان، كه سه بازي اخير تيمش را به دليل مصدوميت از ناحيه ران از دست داد، احتمالا مي تواند تيمش را در ديدار هفته آينده مقابل پارما همراهي كند.
آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" الكساندر از شرايط بسيار خوبي برخوردار است و حتي مي تواند در ديدار روز يكشنبه مقابل پارما به ميدان برود.
بايد ديد ماسيميليانو آلگري، سرمربي ميلان، با بازگشت پاتو به تركيب تيم چه تصميمي براي آرايش تيمش خواهد گرفت. او در غياب اين ستاره برزيلي نتوانست آرايش قابل قبولي براي خط حمله پيدا كند و در دو ديدار مقابل كاتانيا و لاتزيو نتيجه اي بهتر از تساوي به دست نياورد.
با اين وجود، ميلاني ها در ديدار فرداشب مقابل آژاكس در ليگ قهرمانان نمي توانند از پاتو استفاده كنند.
بازی با آزاکس 1-1 شد
نتیجه بدی نیست چون خارج از خانه با یه تیم بسیار خوب بازی داشتیم
خوشحالم باز ابرام گلزنی کرد
دوستانی که بازی رو دیدن نظراشون رو بگن
تشکر...
مديربرنامه هاي زلاتان: او در ميلان خوشحال است
سايت گل- مينو رايولا، مدير برنامه هاي زلاتان اعلام كرد كه اين مهاجم سوئدي از اينكه در تيم ميلان بار ديگر به ستاره اصلي تيمش تبديل شده، بسيار خوشحال است.
ايبرا در شش بازي براي ميلان پنج بار گلزني كرده است و اين مسئله موجب شده تا عده اي ادعا كنند ميلاني ها براي نتيجه گرفتن به او متكي هستند.
رايولا در مصاحبه با كالچو مركاتو گفت:" مي توانم ببينم كه زلاتان خوشحال است و اين من را راضي مي كند. او كمك بزرگي براي تيمش است و از زماني كه به ميلان پيوسته بسيار خوشحال است.
او هنوز به روزهاي اوجش بازنگشته است اما در مسير صحيحي قرار دارد و مي تواند بيش از اين ها بدرخشد."
او در مورد اينكه آيا ميلاني ها با خريد زلاتان ريسك بالايي انجام دادند، گفت:" اين سوال را بايد از آلگري بپرسيد."
محتوای مخفی: منبع خبر
گالياني: رونالدينيو مشكلي در ميلان ندارد
سايت گل- عدم حضور رونالدينيو در تركيب اصلي ميلان در ديدار شب گذشته مقابل آژاكس شايعات زيادي را موجب شد اما آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان، تاكيد كرد كه هيچ مشكلي در رختكن تيم وجود ندارد.
آلگري، سرمربي روسونري درباره دليل نيمكت نشيني ستاره برزيلي تيمش گفت كه به او استراحت داده زيرا به آن نياز داشت.
گالياني نيز تاكيد كرد كه نيمكت نشيني رونالدينيو تنها به دليل مسائل تاكتيكي بوده و مسئله ديگري در ميان نبوده است.
او در مصاحبه با مدياست گفت:" رونالدينيو در ميلان مشكلي ندارد. از اين به بعد او مي تواند در همه بازي ها حضور داشته باشد. اگر در يك بازي به او استراحت داده شده، آسمان كه به زمين نيامده است.
او احتمالا در ديدار مقابل پارما به ميدان خواهد رفت. رونالدينيو در تيم مشكلي ندارد."
محتوای مخفی: منبع خبر