کاکو های عزیز
این طرح تابستانه از کی برای شما اضافه شده؟
اینا دوبرابر ستن دیکه دیگه یعنی 1 بگیری 2 میده؟
Printable View
کاکو های عزیز
این طرح تابستانه از کی برای شما اضافه شده؟
اینا دوبرابر ستن دیکه دیگه یعنی 1 بگیری 2 میده؟
درودنقل قول:
از فن آوا خواستی سرویس بگیری ما در خدمتیم
آراکس قبلا نمایندگی پارس آنلاین بود الان شده نمایندگی فن آوا!نقل قول:
ها کاکوو....نقل قول:
دو هفته ای میشه این طرح رو اظاف کردن. منتها دو برابر بشتن فکر نکنم باشه... اینا نصف نبندن دو برابر پیش کش!
گمپ گلای شیراز... ای سرویس های تابستونه 2 مگ که شبانه هم داره سرعت شبانش رو چند میچرخه؟
من 1 مگ دارم سرعت شبانم 120-130ـه یعنی دقیقا 1024/8 حتما واسه 2 مگ هم همینطوریه :n06:نقل قول:
آقو یکی هست واسه من گیگ حساب کردن مخابرات رو توضیح بده؟ من اصلاا نمیفهمم چه طوری حساب میگنه
نت تازه طرحمو عوض کردم ولی باز توی محاسبه میزنه ، گیگ مازاد تا 5 گیگ مثلا میشه اینقدر
اون گیگی که واسه یک ماه باید مصرف کنیم مجانی مگه نباید حساب شده؟:n13:
دمت گرم داداش یعنی شما از همین بیست نت سرویس گرفتی؟ ! قطعی زیاد که نداره؟ پس 2 مگ میشه حدود 260 درسته؟ شما تو کدوم مرکز مخابراتی هستید...؟ یک ماهش هم شامل شبانه رایگان میشه؟ ؟نقل قول:
اون گیگی که شما موقع خرید میخری که هیچی... منظورش اینه اگه ترافیک بیشتر استفاده کنی نرخش اینجوری حساب میشه....
آره من از همین بیسنت سرویس دارم،قعطی میشه گفت اصلا نداره ولی اگه هم موقع ای قطع شه زنگ بزنی به پشتیبانی سریع حلش میکنن :n01:نقل قول:
آره میشه همون حدودا،والا من شیراز نیستم اصلا، واسه کازرون گرفتم
نه این طرحش فقط 1 سالس
خب من تازه طرحمو عوض کردم هنوز یک روزم نشده ولی اون گیگ مازاد داره حساب میشه واسم :n03:
دوستان گوگل برای شما باز میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خسته نباشن! باید یک ساله بگیریم.... جونشون بالا بیاد....عطاشو بخشیدم به چیزش!نقل قول:
باز میشه/آسیاتکـنقل قول:
آره باز میشه داداش :n01:نقل قول:
نقل قول:
البته نگاه کن اینطوریه که تو هر موقع دوس داشته باشی میتونی کنسلش کنی و یه چیز دیگه بگیری ولی 7000 تومان جریمه باید بدی:n02:
اهان ! حالا شد یه چیزی... بعد مثلا برا 2 مگ نامه ای جواز کسب میخوان!؟ چون اینارو ندارما...... بعد اگه به زمان بخوام تخلیه کنم راحت تخلیش میکنن؟ پشتیبانیشون در حد همون الاغ هستن یا شتری رفتار میکنن؟نقل قول:
پس مودم رایگان هم میدن بهم؟ اره؟ مودم وایرلسه یا از این ساده ها؟ با تشکر
واسه شهرستان گفتن 1مگ به بالا نمیدن واسه شیرازه فقط دیگه من این سوالو نپرسیدم ولی از اونجایی که میشه تو سایتشون خودت تعرفه انتخاب کنی فکر نمیکنم جوازیا مدرکی چیزی لازم باشه :n01:نقل قول:
آره مشکلی ندارن با تخیله، هم راه اندازه و هم تخلیه توی 2-3 روز انجام میشه
پشتیبانیشون خیلی خوبه همه ساعت روز هستن ماشلا بیشترشونم خانومن خیلی خوب جواب میدن:n06::n09:
اینو نمیدونم واسه کسی که بخاد تازه بخره مودم میدن ولی نمیدونم دقیقا چه جور مودمیه
زنگ بزن 2020 داخلی یک هر سوالی داشتی ازشون بپرس :n01:
دمت گرم حاجی.... خیلی حال دادی ممنون..
بد حساب کردم؟:n13:نقل قول:
اگه بخوام یه چیزی انتخاب کنم که دانلود شبانه رایگان داشته باشه و ارزون باشه کدوم رو انتخاب کنم؟ارزون ترینش میخوام .سرعت هم خیلی مهم نیست. کل هزینه یه دوره 2 ماهش به صورت تقریبی چقد میشه؟
آره فکر کنم :n13: من خودمم درست و حسابی نمیدونم چطوری این گیگ استفاده شده حساب میشه :n13:نقل قول:
ولی فکر کنم واسه یه دوره 2 ماه اگه کم مصرف باشی توی طول روز بیشتر از 40 تومن نمیشه
الان ارزونترینش میشه سرعت 2مگ+3گیگ ماهانه = 14تومان
نقل قول:
حالا اگه مودم رایگان نخوام چی؟
بهت ماهی 2 گیگ میدن بجاش!نقل قول:
تشکر.نقل قول:
باید تماس بگیرم با بیسنت بگم مودم نمیخوام یا از تو سایت راهی هست؟
والا تا اون مرحلشو دیگه پیش نرفتم... حتما وقتی بهت زنگ میزنن که یوزر و پس بدن باهات در موردش صحبت میکنن... که میخوای ... نمیخوای...
یوزر پسورد که یکی دارم.بازم میخوان یکی دیگه بدن؟نقل قول:
آقا محسن این مودم رایگان فقط واسه کساییه که تازه میخوان مشترک مخابرات بشنا
من نفهمیدم دوستان... الان دقیقا من اگه ثبت نام کنم و یک ماه مهمون اینا باشم فقط هزینه یک ماهمو میگیرن با 7 تومن هزینه انصراف؟ دیگه مودم مال خودمه؟
عامو از پشتیبانی بپرس همه اینارو قشنگ میگه بهتنقل قول:
والا منم اطلاعی ندارم :n03:
کاکو... خوب یه چیز خیلی مهم.. مطمعن باشم شب هم سرعت اسمی رو بهم میدن؟ تایم رایگانش ساعت چند تا چنده... هر چی زنگ میزنم به 20 20 که نامردا فقط اهنگ پخش میکنه بعد 20 دقیقه قطعش میکنه! پشتیبانی شتری دارن
والا واسه من که اینطوره کاکو ، یعنی همیشه سرعتم ثابته کم و زیاد نمیشه اصلا ، همیشه روی سرعت اسمیم ثابتهنقل قول:
من که هر موقع زنگ میزنم خیلی خوب جواب میدن :n13: داخلی چند رو میگیری بعد از 2020؟
امیر فکر نکنم مودمو واسه یک ماه بهت بدن
یک سال دستت امانته اگر یکسالتو رفتی مال خودت میشه وگرنه باید بهشون بدی
یعنی شیر تو شیر دیگه!!!!نقل قول:
به پشتیبانی تماس گرفتم یارو میگه تضمینی نمیدیم شبها سرعت اسمی باشه و قابل شکایت و پیگیری هم نیست.... یعنی به خراب شده ای نیست درست سرویس بده؟
چرا اینهمه مصرف منو زیاد میگره؟ایا به خاطر فیل ش ک ن هست؟
سلام من اینترنت مخابرات فارس بیست نت دارم .از سال 91 از تعرفه 512 نامحدود استفاده میکنم ماهی هم 24 تومن میدم (الان توی لیست تعرفه ها بیست نت نیست ولی کاربران قدیمی هستن که استفاده میکنن و تعرفه نامحدود دارن) اوایل سرعت 130 تا بود بعد شد 60 تا بعد 30تا .الان 15 کیلوبایت برثانیه هستش.شبانه هم بین 60 تا 70 متغییر هست .7ماه پیش که سرعت دانلودم به 15 رسید با پشتیبانی تماس گرفتم گفت شما بــــــــــــــــــــــــ ــــــــــایـــــــــــــ ــــــــــــــد تعرفتونو عوض کنید در صورتی که طبق قوانین شرکت زیرساخت شرکت واگذارکننده اینترنت نباید مشتری و تحت فشار بذاره تا تعرفه رو عوض کنه.بنظرتون چیکار کنم ؟دستش نزنم یا تعرفمون عوض کنم؟به شرکت زیر ساخت شکایت مخابرات فارس کنم یا نه؟
Adsl log:
Update Counter : 5671
Modulation : ADSL2+
Annex Mode : Annex A/L
Line State : up
Lan Tx : 326226
Lan Rx : 217592
ADSL Tx : 38297
ADSL Rx : 50869
CRC Down : 0
CRC Up : 7162
FEC Down : 0
FEC Up : 20693
HEC Down : 60233
HEC Up : 0
SNR Up : 25.4
SNR Down : 9.8
Line Attenuation Up : 23.6
Line Attenuation Down : 39.6
Data Rate Up : 509
Data Rate Down : 9998
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید سرعت دانلود روزانه و شبانه رایگان در سرویس 2 مگ حجمی چنده ؟؟؟
دوستان تقریبا ربطی به اینجا نداره ولی گذاشتم در جریان باشید
سلام.
تو bisnet نوشته: تعرفه هايي كه بارنگ آبي تیره مشخص شده اند مشمول مودم یا ۲گیگ ماهیانه رایگان مي شوند.
خب حالا من اگه ماهی کمتر از 2 گیگ مصرف کنم هزینش حساب نمیشه .
نه دیگه تا 2گیگ همون هزینه اشتراک ماهیانه خودتو از تمی گیرن در واقع 2گیگ بالا بزنی پول بیشتر باید پرداخت کنینقل قول:
لطفا جواب منو بدیدنقل قول:
سلام دوستان
براي شهرك گلستان بهترين سرويس دهنده كدومه؟
ترجيحا مودم رايگان هم بده
عزیز کی دیگه 20نت نامحدود با اون شرایط استفاده میکنه؟نقل قول:
بنده 1-2مگ نامحدود اون موقعی که فول اسپید میداد استفاده کردم تا این دزدی ها رو راه انداخت شرکت عوض کردم.
خیلی سطح توقعت بنظرم پائین هست که هنوز ماندی 20نت.
برو یه شرکت خصوصی بگیر. با 24تومن یه سرویس خوب میشه گرفت دانلود رایگانش از کل روز دانلود با 20نت بیشتر بهت میده.
ظاهرا شما توی سوئیس زندگی میکنی که دم از قانون میزنی :-دی
موفق باشی.
سلامنقل قول:
مراجعه شود به سایت زیر
دوستان من اینترنت مخابرات دارم که الان توی سایت بیست نت که میخوام برم میگه پسوردت غطله. واسه بازیابی هم که میزنم میگه :پرونده ای با تلفن و همراه وارد شده یافت نشد.چکار کنم الان در حالی که نت وصله ؟
زنگ بزن پشتیبانی 2020نقل قول:
نقل قول:
برای دوستانی که مثل من به مشکل برخوردن باید بگم که پیش شماره تلفن رو به جای 0711 باید 0713 وارد کنن