تو منطقه ما پوشش adsl وجود نداره مثل اینکه باید حالا... حالاها...دایل آپ استفاده کنیم...:41:نقل قول:
Printable View
تو منطقه ما پوشش adsl وجود نداره مثل اینکه باید حالا... حالاها...دایل آپ استفاده کنیم...:41:نقل قول:
اگه منطقه ما ای دی اس ال پشتیبانی میکرد که من 2-3 سال پیش میگرفتم.:41:من نمیدونم اون بالا بالا های شیراز سیم کشی تلفنشون معمولیه اونوقت منطقه ما که جنوبی ترین نقطه شیرازه اومدن فیبر نوریش کردن مخابراتم هر چی زنگ میزنی میگه چون فیبر نوریه نمیتونیم ای دی اس ال بدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:نقل قول:
این جریان 3g چیه؟؟نسل جدیدتر از edge هست؟؟مربوط به اپراتور سومه؟؟
هنوز که معلوم نیست کی راه بیفته.:13:
ما به همین edge هم راضی هستیم.از موقعی که ازش استفاده کردم دارم لذت میبرم از اینترنت.:40:همینطوری باشه ما بیشترشو نخواستیم.:8:
حالا شما اگه دانگلی رو میشناسین که هم 3g و هم edge رو ساپورت میکنه بگین تا ما از همون مدل بخریم.اصلا همچین دانگلی هست؟؟:13:
خوب موقعیت خاص شما ایجاب می کنه همون دانگل سیمکارتو بخری.
3g نسل سوم سرویس های تلفن همراهه که یرای نقل و انتقال سریع دیتا طراحی شده و اوایل سال دیگه راه میوفته.
دانگل 3g دار فعلن موجود نیست تو ایران.
سلام دوستان . در مورد مودم 3G باید بگم که در ایران به تازگی وارد شده و قیمت مناسبی هم داره . چون طرف خودش وارد کننده هست. به دوستان پیشنهاد میکنم که این مدل رو خریداری کنند تا در آینده نیازی به آپگرید EDGE به 3G نداشته باشند.::10:نقل قول:
لینک مشخصات و کارخانه سازنده محصول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://outsella.en.alibaba.com/product/343798578-209802710/USB_HSDPA_Modem.html?tracelog=cgsotherproduct1
الان مدلهای جدید این دانگلا 3G ساپورت هم هستن. اونایی که فقط EDGE هستن ارزونترن. میشه با 70 تومن هم خرید تو بازار رضا و اون طرفا هم پره.
مدل های جدیدش هم بلای 85 تومنه
نقل قول:
مدلی که تصویرش گذاشته شده الان به قیمت 75000 جنس اصلی فروخته میشه. :20:
خوب پس مدل جدید هست حتما. چون من ندیده بودم!!!!
باید دید چطوریه!!! تست شده هست؟ مطمعن هست؟
من که نفهمیدم چی شد !!!
لپ تاپ من سیم کارت میخوره ، حالا سخت افزار جدا هم باید بگیرم یا نه ؟!
کسی درایور سیم کارت واسه vostro3500 نداره یا برنامه ای ؟!
نقل قول:
داداش شما اصلا به پاسخ های دوستان توجه نمی کنی. لپ تا پ شما غیر از اون جای سیمکارت باید به کارت wwan هم مجهز باشه. میلاد همون موقع که سوال کردی بهت توضیح داد چظور می تونی از وجود این کارت رو لپ تاپت باخبر بشی. اگه این کارتو نداشت باید بخری، قیمتش هم 110 تومنه.
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
خیلی خوبه با قیمت 75 تومن.نقل قول:
به نظرم یه مقدار هنوز گرونه ولی نسبت به اون دانگل ها که قبلن معرفی شد که بدون 3g همین قیمتو داشتن یا حتی گرون تر هم به فروش می رسیدن قیمتش مناسب تره.
البته من هنوز شک دارم که این 3g داره یا نه؟
پس این یکی محصول چیه ؟
کد:http://outsella.en.alibaba.com/product/343817290-209802710/3g_hsdpa_modem.html?tracelog=cgsotherproduct1
همکار محترم انجمن که پست منو تائید نکردید و نوشتید به دلیل بالا آوردن تاپیک قدیمی
باید خدمتتون عرض کنم آخرین پست این تاپیک مال امروزه، پست قبلش برای دیروزه، پست قبلترش برای دو روز پیشه و الی آخر
درنتیجه پست من به دلیل بالا آوردن تاپیک قدیمی نیست
قدیمی بودن یعنی اخرین پستش مال مثلا یکسال پیشه بعد من اومدم توش پست دادم
لطفا تائید کنید
-----------------------------------------------------------
سلام
دوستان من یه راهنمایی میخوام
من میخواستم از این مودم ها بخرم ولی با صحبت هایی که اینجا شده یکم دو به شک شده
اول اینکه الان درحال حاضر چه مدلی از این مودم ها توی بازار جنس خوب محسوب میشه و قیمتش چنده ؟
دوم اینکه موبایل ارزون بخرم برای این کار بهتره یا از همین مودم ها استفاده کنم ؟
سوم هم اینکه من توی بازار کامپیوتر ایران که نزدیک ولیعصر هست از یه شبکه کار قیمت گرفتم گفت 115 تومن
بعد گفتم فرقش با اینایی که الان 70 80 تومنه چیه ؟ گفت اونا نرم افزار ندارن ولی این داره
اونایی که اینکاره هستن یه زنگ بزنن ببینن چیه این مودم هاش
شبکه اندیشه - تلفن 88907533
از طرف دیگه این مودم های 3G دار رو معرفی کردید که اومده تو ایران
واقعا من موندم که چی بخرم با این وضع و چقدر هزینه کنم که ضرر نکنم
یه سوال هم داشتم اینه که، با این مودم ها فقط میشه به اینترنت وصل شد ؟
یا میشه اس ام اس گرفت و فرستاد یا حتی تلفن زد و جواب داد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
حذف شود .................................
من هم با شما موافقم.نقل قول:
واسه افرادی مثل من که 70 تومن براشون پول کمی نیست بهترین کار فعلن همین استفاده از گوشی موبایله.
ولی بهتون گفته باشم ها. یه بنده خدایی به من آمار داده که اپراتور سوم خیلی داره تلاش می کنه تا بهمن کارشو شروع کنه ولی به احتمال زیاد نمی تونه. این دوستمون در مورد این که چه زمانی میتونه چیزی نگفت. ایرانسل که یادتون نرفته.
سلام دوستان
یه دانگل سیم کارت میخواستم تهیه کنم و بیشتر از سرعت 256 هم نیازی ندارم برای استفاده در لپ تاپ
میخواستم بدونم Acer 5741 g خودش این قابلیت رو داره یا باید برم بخرم ؟ قیمت ها از چند شروع میشن ؟ به صرفه هست که صبر کنم 3G بیاد یا نه ؟
سلام.نقل قول:
شما ببین اینجا پشت لپتاپتون اینطروی هست یا اسلاتش مشخصه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بعدش لپ تاپ شما آنتن UMTS داره؟
اگه داره پس این دانگل رو هم داره!
نه فکر نکنم داشته باشه
حالا چیکار کنم ؟ صبر کنم 3G بیاد یا یکی بخرم ؟ قیمتا چنده ؟
چند تا پست بالاتر یکی از دوستان یکی رو معرفی کرده که استاندارد HSPDA داره.
میدونی. این دانگل ها شده مثل فلش مموری. آشغالترینشون مارکش هم میتونه کارایی خوبی داشته باشه!!!
ولی خوب ریسک هم میتونه باشه!!
ولی در مورد اون دنگل به نظر میرسه که خوب باشه!!
70 تومن هم هست حدودا!
دوستان یه سوال در مورد سرعت نسل سوم در صورتیکه اپراتور سوم بیاد و گوشی یا دانگل بگیریم حداکثر سرعت استاندارد شبکه برای اینترنت چقدر هست؟
و به نظر شما با اومدنش تو ایران سرعتش چقدر برای کاربران محدود میکنند؟ایا فرق چندانی با ادج الان داره که حدود 30 تا میره؟
سلام
خوب این قیمت اکانتشون چج.ریه؟
:3: بیبین دوست عزیر اگه صفحه هایه اولو بخونی میبینی!نقل قول:
ایرانسل و همراه اول نامحدود روزانه (یه ماه) 10 هزار روزانه(یه هفته) 5 هزار 24 ساعته 1 هزار شبانه (یه ماه) 3 هزار تومن البت ایرانسل شبانش 11 شب تا 6 صبح و همراه اول 11 تا 7 ، ایرانسل 5شنبه جمه هم ول خرجی میکنه:5:
سلام دوستان من رو چندتا گوشی و سیم تست کردم ایرانسل وصل شد ولی همراه اول نوچ بگذریم محدودیت ایرانسل چند گیگه؟ یارو نامحدوده شبانش 2 گیگو رد کرد ایرانسل خرشو گرفت!!! من با نامحمدوده روزانه 3 گیگ داشتم بی مشکل حال نامحدود که همیشه کشکه با نامحدوده روزانه ایرانسل چند گیگ میشه دانلود کرد؟ شما تا چند گیگ تا حالا استفاده کردین؟
اگه نامحدود براي داون لود ميخوادي اصلاً سراغ edge نريد. همون adsl بهتره
سيستم edge فقط براي وب گردي خواندن خبر و ايميل و ... خوبه. ولي مطمئناً براي داوون لود مناسب نيست
برای دانلودهای حجیم خوب نیست برای دانلود تا 100 مگابایت برای من که راحت جواب میده بقیه هم میشه ولی وقت گیره.نقل قول:
نقل قول:
سلام ببخشید این بحث قدیمیو پیش می کشم جددا با نامحدود روزانه میشه تا ده گیگ استفاده داشت! اخه یارو با شبانه 2 گیگو رد کرد ایرانسل خرشو گرفت من با روزانه تا 3 گیگ استفاده داشتم بی مشکل:worried:
همراه اول مثل ایرانسل نیست. ایراسنل با هر شرکتی ست میشه چون بین المللی هست ولی ایراسنل خصوصیه.نقل قول:
شما حتما باید جایی که اسم شرکت هست Mcinet رو قرار بدین!!
ایرانسل روی هر کشوری و با هر شماره ای قابلیت اتصال رو داره ولی همراه %
کسی میتونه تنظیمات ایرانسلو برای اینترنت به صورت دستی بنویسه تا وارد کنم
بیا دادا
Connection Name Irancell-GPRS
Bearer GSM-GPRS/GPRS
APN mtnirancell
Home PageWAP Proxy 10.131.26.138کد:http://vitrin.irancell.ir
Port 9201
Service CO-WSP
HTTP Proxy 10.131.26.138
Port 8080
Service HTTP
یا به این لینک مراجعه کنید
کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=73
دوستان یه سوال مهم داشتم
توی نت که گشتم قیمتهای جور وا چوری پیدا کردم . از 100 تومن تا 65 تومن ...
میخواستم بدونم این اختلاف قیمت در سرعت و پینگ تاثیری بسزایی داره یا نه ؟ اگه نداره این اختلاف برای چیه ؟
یه سوال دیگه اینکه اگه یه روزی یه اپراتور عاقل اومد و 3G رو راه انداخت اون وقت این سرویس نیاز به آنتن های مجزایی داره ؟ یعنی برای مطقه ای که من توش زندگی میکنم و آنتن دهی خوبی نداره باید خیلی صبر کنم تا یه آنتن تری جی بزنن ؟ با بررسی این موارد آیا به صرفه هست که من صبر کنم تا 3G بیاد و یه دانگل بخرم ؟
با اجازه :31:نقل قول:
دوستان یه سوال مهم داشتم
توی نت که گشتم قیمتهای جور وا چوری پیدا کردم . از 100 تومن تا 65 تومن ...
میخواستم بدونم این اختلاف قیمت در سرعت و پینگ تاثیری بسزایی داره یا نه ؟ اگه نداره این اختلاف برای چیه ؟
یه سوال دیگه اینکه اگه یه روزی یه اپراتور عاقل اومد و 3G رو راه انداخت اون وقت این سرویس نیاز به آنتن های مجزایی داره ؟ یعنی برای مطقه ای که من توش زندگی میکنم و آنتن دهی خوبی نداره باید خیلی صبر کنم تا یه آنتن تری جی بزنن ؟ با بررسی این موارد آیا به صرفه هست که من صبر کنم تا 3G بیاد و یه دانگل بخرم ؟
اون اختلاف قیمت بخاطر مارک هست. دقیقه مثل مارک های دیگه . مثلا یک ال سی دی 40 اینچ سامسونگ با یه 40 اینچ سونی 150 تومن تا 200 تومن اختلاف قیمت داره.
خوب
تو دنیای مارکهای چرند هم یکی از یکی سر تر میشه :27:
معمولا این اختلاف قیمت هم بخاطر مارکش هم هم بخاطر اینکه 3G ساپورت باشه یا نباشه.
الان دانگل های 3G ساپورت هم اومده که قیمتش حدودا از 75 تومن شروع میشه تا 100 تومن و خوب کیفیتش با هم فرق داره.
واسه اینکه 3G بعد اومدنش چطوری ساپورت میشه راستش رو بخای منم نمیدونم.. ولی اینو میدونم که هر اپراتوری بخواد این سیستم رو بیاره باید BTS هاش به این سیستم مجهز باشه و چون ما ایرانیم وهمین EDGE هم خیلی جاها درست ساپورت نمیشه فکر کنم یه یک سالی بگذره تا هم جا رو پوشش بده!! ( البته با اومدن EDGE بعد از 2 سال هنوز هم خیلی جاها پوشش درست حسابی نداره):41:
فکر کنم فعلا بهترین راه خریدن همین مودمهاست البته مارکی که نسل سوم رو هم پشتیبانی میکنه ولی متاسفانه با یه قیمت بالاتر.من که تا حالا نصف دوره داشتم و 10 گیگ دانلود و وب گردی داشتم گوشیم دیگه داره داغون میشه.اگه میشه دوستان یه مارک خوب با پشتیبانی از نسل سوم و سایت خوب برای خرید اینترنتی یا فروشگاه معرفی کنند.منتظرم
دوستان چند تا سوال مهم دارم که فکر کنم کسی نپرسیده . کسانی که اطلاع دارن خواهشا به ترتیب جواب بدن
1 : بچه ها دیدید که می گن با موبایل زیاد صحبت نکنید که ضرر داره ؟ خب این سیستم هم یه جوری موبایل هستش . وقتی سه ساعت به اینترنت وصل باشید خب قطعا خیلی می تونه ضرر داشته باشه . درسته یا نه ؟
2 : اگر مودم 3g دار بخریم ، همین سیم کارت های نسل دوم هم ساپورت می کنه دیگه ؟ یا فقط برای نسل سوم هستش ؟
3 : یه سایت ایرانی معرفی کنید برای خرید مودم نسل سوم .
ممنون از همه
معرفی دانگل GPRS\EDGE\3G برای لپ تاپ
در دو برند نوکیا و سونی ایرکسون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویژگی ها
1- سایزی کوچک جهت اتصال به خشاب ورودی pcmciلپ تاپ بدون نیاز به برق و یا باطری
pcmci سازگار با تمام لپ تاپ ها مجهز به -2
3- ارسال و دریافتsms, data از طریق نرم افزار دستگاه
wireless -4 که جهت استفاده از شبکه WIFI استفاده می شود
5- بدون نیاز به انتن بیرونی ویا رومیزی با کیفیت آنتن دهی بالا
6-پشتیبانی از فرکانسهای 850,900,1800,1900
7-اتصال پرسرعت 115 Kbps به اینترنت با استفادهاز GPRS سیم کارت
هر چیزی به نوعی ضرر داره. اگه قرار باشه شما نسبت به این امواج ترس داشته باشین میدونین چقدر امواج مختلف از تلفن همراه ایرانسل و همراه اول. وایمکس. وایرلس ماهواره و غیره تو هواست؟؟نقل قول:
بچه ها دیدید که می گن با موبایل زیاد صحبت نکنید که ضرر داره ؟ خب این سیستم هم یه جوری موبایل هستش . وقتی سه ساعت به اینترنت وصل باشید خب قطعا خیلی می تونه ضرر داشته باشه . درسته یا نه ؟
2 : اگر مودم 3g دار بخریم ، همین سیم کارت های نسل دوم هم ساپورت می کنه دیگه ؟ یا فقط برای نسل سوم هستش ؟
3 : یه سایت ایرانی معرفی کنید برای خرید مودم نسل سوم .
خوب نمیشه که صددرصد نمیشه گفت که ضرر نداره .داره و کاریش هم نمیشه کرد. تکنلولوژِیه دیگه!
الان مودم هایی هست که 3G ساپورت هم هستن!! فرقی هم نداره!! کارایی بهتره داره ولی اگه سیستمش توی ایران راه اندازی بشه!!!
سایت زیاده. نمیشه معرفی کرد. شما یه سرچ بزنی تو گوگل می بینی چقدر سایت و دلال زیاده. من توصیه نمیکننم از سایت بخرین. برین بازار از همونجا بخرین خیلی بهتره!!!
نقل قول:
خیلی خوبه:12:
ولی داداش یه لینکی قیمتی آدرسی چیزی.......؟:sad:
پس ما دسکتاپی ها چی؟مگه با usb اتصال نداره؟نقل قول:
در ضمن اون دوست عزیزی که گفتن برید بازار و تهیه کنید کاملا حق با شماست ولی ماهایی که تو تهران نیستم چیکار بکنیم؟مگه اینکه یه نفر تو این انجمن پیدا بشه که برامون این کارو بکنه.
میتونم لینک بدم ولی خداییش نمیشه به این لینک ها و فروشنده ها اعتماد کرد.ممکنه جنسشون دست دووم باشه! ولی خوب من چند تا لینک میگذارم خودتون برین قضاوت کنین:
کد:http://portal.vapasin.com/vw/http://www.psen.ir/GSM-GPRS-EDGA-WIRELESS-MODEM.html
کد:http://www.payamsara.com/10090766.htm
کد:http://www.niazmandiha.info/PUB__10034400
اینم یه لینک از سایت آمازون
البته خیلی هم اینا معتبر نیستن.کد:http://www.amazon.com/PCMCIA-GPRS-Wireless-Modem-Card/dp/B0009XOP72
ولی خوب ادعا میکنن که گارانتی میکنن.
به نظرم آدم بره تو بازار از بازاریها بپرسه بهتره.
شهرستان هم داره. فقط تهران نیست که. الان یکی از اینا مال اصفهان هستش!
کلا مثل اینکه همه جا پر شده!!
آقا در مورد این PCMCI و پورت ها هم یه توضیحی بدید تا بفهمیم لپ تاپ ما داره یا نه . ضمن اینکه یه سوال . مودم های 3g دار همه از این پورت ها استفاده می کنند ؟ USB نیستند ؟
تو عکس مشخصه دیگه. 99 درصد لپ تاپ ها دارن. بی شک!نقل قول:
آقا در مورد این PCMCI و پورت ها هم یه توضیحی بدید تا بفهمیم لپ تاپ ما داره یا نه . ضمن اینکه یه سوال . مودم های 3g دار همه از این پورت ها استفاده می کنند ؟ USB نیستند ؟
خوب درست شما مطلب رو نخوندین. این دانگل 3G ساپورت هم هستش.
USB هم هستش. کلی مدل و مارکهای مختلف . من فقط دانگل PCMCI رو معرفی کردم!
این یه مدل USBش هستش!!
کد:http://www.nikannetwork.com/gprs.php
من با شرکت نیکسان صحبت کردم و در مورد گارانتی هم پرسیدم میگفتن به همراه دستگاه یک کارت گارانتی بهتون میدیم و تا یکسال در صورت مشکل تعویض میشه.
من شماره یکی از نمایندگی هاشونو گرفتم شاید برای خرید برم پیششون.متاسفانه قیمت رو نتونستم بگیرم.مارک زیسان داشتن و فقط یو اس بی و مارکهای نوکیا و سونی نداشتن
من توی همین سایت نیکان نت ورک رفتم اما هیچ اطلاعاتی مبنی بر اینکه 3g رو ساپورت می کنه ندیدم . شما دیدید ؟
آره. اون مدلش نداره. بخاطر اینکه ارزونتر هم هستش!!
مدل 3g دارش میشه همونی که دوستمون معرفی کرده بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش هم میگن 75 تومنه