بله ، خودشه :18: بهترین نوعش رو خریدید .نقل قول:
میگم مگه توی ایران اومده ؟ اینجا همش 1-2 روزه ریلیز شده ، با قیمت 100 یورو البته اگر کنسولی بخرید که این رو سرش میدن ارزون تر در میاد .
Printable View
بله ، خودشه :18: بهترین نوعش رو خریدید .نقل قول:
میگم مگه توی ایران اومده ؟ اینجا همش 1-2 روزه ریلیز شده ، با قیمت 100 یورو البته اگر کنسولی بخرید که این رو سرش میدن ارزون تر در میاد .
نقل قول:
سلام جاوید جان.
شما نوع اصلی این دانگل را خریدی.در استفادش شک نکن و بدون مشکلی ازش استفاده کن.
راستی شما این دانگل را از داخل ایران تهیه کردید؟چند خریدید؟اگه از داخل ایران خرید کردید لطفا آدرس جایی را که ازش خریدید برای pm کنید(البته درصورت امکان)
دیگر دانگل هایی هم که ساخته میشند ساختارشون همینطوریه ...
این فقط کوچیک تر و با کلاس تره ..
خیــر.نقل قول:
با این روش دانگرید هم میشه کرد؟
کسی این دانگل بچه های بازی رایانرو امتحان کرده مطمینه ؟ راستی مگه این دانگل با اخرین ورژن مشکل داره که نیاز ه دانگرید باشه ؟:20:نقل قول:
سلام من از بازی رایانه گرفتم راضیم .نقل قول:
دوستانی که خیلی خوشحالن و می خوان نسخه ی اصلیش رو بگیرن .
الان من پشیمونم که 35 تومان دادم . از هر 5 تا بازی 2 تاش یا نصب نمی شه یا اجرا نمی شه .
امروز من تست کردم Resistance 1 و God of war III اجرا نشدن .
Back up manager هم آخرین نسخه بود . ( Version 2 )
هر دفعه که می خوای کنسول رو روشن کنی سه ساعت با سلام و صلوات باید دانگل رو Boot کنی .
امروز رفتم پشت شهرداری گفتم بازی های کپی دارید برای PS3 .
گفت 30 هزار تومان .
گفتم این که قیمتش فرقی با اصلی نداره . طرف گفت رو Blue ray رایت شده . :31:
ملت دارن روی DVD رایت می کنن این احمق رفته رو Blue ray زده .
این یعنی دانگل شما فقط این مشکل رو داره یا کلا همه دانگل ها همینجورن؟نقل قول:
سلام
اگه دوستان خوشحال منظورت منم ! و کسایی که بهم پی ام دادن ! من قبلانم گفتم عجله ای تو خرید نداشتم ولی وقتی اینو بقل اون پاره آجر های دست سازه چسب برق مالی شده که بیشتر شبیه نارنجک چهارشنبه سوری تا یه قطعه سخت افزاری ، اغفال شدم گول خوردم خریدم ، البته من اصولا بعد از خرید هر چیزی تریپ بی خیالی بر می دارم دیگه خریدم دیگه ، گرچه هنوزم فکر می کنم عجله کردم برای خریدش .نقل قول:
دوستانی که خیلی خوشحالن و می خوان نسخه ی اصلیش رو بگیرن .
من هنوز تست نکردم اینو ! ولی god of war 3 رو تو مغازه دیدم با دانگل اجرا کردن از رو هارد !نقل قول:
امروز من تست کردم Resistance 1 و God of war III اجرا نشدن .
میلاد جان اینجا ایرانه ها خود پلی استیشن سه رو فردای روز ریلیزش من پشت شهرداری دیدم یکی می فروخت یک میلیون و سیصد هزار تومن بدون بازی !!!! این قابلیت آپدیتم فکر کنم نداره نه ؟!؟نقل قول:
به بقیه دوستان هم پیغام خصوصی گفتم کجا خریدم ، قیمتم پنجاه هزار تومن خریدم می دونم گرونه ولی همونطور که گفتم گذاشته بود بقل یه مدل دست سازش که 35 بود من اغفال شدم ! یارو خودشم کلی نصیحتم کرد که نخرم و کنسول رو خراب نکنم اینا می گفت این همه اصل خریدی بازم اصل بخر این آیندش معلوم نیست اینا ! منم تو جو بودم این پول همه رو هوا رسیده بود یعنی از اون پولا بود که من قیدشو زده بودم ولی رسید دیگه بیشتر گول خوردم ببخشید :20:
چرا اینی که شما خریدی قابلیت آپدیت داره و با تمام فرمور های 3.41 به عقب کار میکنه و تحت یک شرایط خاصی میتونه قبل از فرمور هر چیزی رو بوت کنه و البته NTFS هم حالیشه .نقل قول:
÷س این ماجرای -- هنوز قطعی نشده هی بابا خوشحال شده بودیم :41:گفتیم میشین heavy rain بازی میکنیم :13:
ماجرای چی چیه ؟نقل قول:
اگر دانگل اورجینال رو بخرید هر چیزی رو میتونید بازی کنید ، دانگل های دستساز خیلی مال نیستند .
دمت گرم کلی خندیدم .نقل قول:
یارو عجب مغز تعطیلی داره .
فکر کنم با این شرایط الآن 90 درصد بازی های کپیش از اوریجینالش گرونترن . :31:
یکی برای من روشن کنه چرا ایران همه چیز برعکسه !!!نقل قول:
دو تا بلو ری ورباتیم 50 گیگی اینجا همش 19 یورو پولشه ، یعنی میشه دونه ای 9.5 یورو ، تازه مارک های در پیتی میخری دونه ای 5-6 یورو و 25 گیگی هم دونه ای 2 یورو . یه بار هم 100 گیگ دیدم 25 یورو دونه ای . حالا موندم چه طوریه که بلو ری خام با اوریجش توی ایران فرق قیمت نداره :18: همه چی برعکسه :13:
میلاد جان بلو ری خام الان تو بازار ایران 25 گیگش بین سه تا پنج هزار تومنه حجم بالاترش رو من ندیدم تو بازار ، رایترش ولی گرونه نزدیک سیصد تومنه ، مغازه دارا هم هر چی بطلبه قیمت می دن ، یه جورایی از بی اطلاعی مشتری کمال استفاده رو می برن ...
اخه این دوستمون تو پست قبلی میگفت خیلی درد سر داره و بعضی بازیها اجرا نشدن امتحان کرده مثل GOD of Warنقل قول:
ماجرا همین ه ک شدن کنسول دیگه :20:
اون دوستمون دانگل اورجینال نداشتند .نقل قول:
البته فکر نکنم ربطی به دانگل ارجینال و دست ساز داشته باشه.من خیلی از دوستان را میشناسم که دانگل ها را خودشون ساختن و فعلا با هیچ بازی مشکلی نداشته.نقل قول:
البته ممکنه دانگل ایشون مشکل داشته تو ساخت و گرنه اگر درست ساخته بشه نباید موردی پیش بیاد و با بازی مشکلی داشته باشه.
میگم جاوید جان این دانگل تو غربت بسی گرونه.شما چند گرفتی؟یحتمل بالای 70-80 گرفتی.نقل قول:
از کجا گرفتی؟اگه واست فرستادن بگو داره به بچه ها فشار وارد میشه:31:.بگو خیال همه رو راحت کن
ولي به نظر من تا درايو بلوري هك نشه زياد جالب نيست-----دنگل يه دردسرايي داره----يكيش اينكه ممكنه بازيهاي جديد رو اجرا نكنه!!!
حالا بازیهای جدید هیچی اگه با همین بشه بازیهای قدیمو بازی کرد من تا انحصاریهای سونیرو از اول بشینم همشونو بازی کنم درایورشم -- میشه اخ Heavy rain :8::31:نقل قول:
خب البته یکی از نکات مثبت این دانگل اینه که قابلیت آپدیت شدن را داره و اگر در آینده بازیهایی عرضه بشن که نیاز به فریمور 3.42 یا 3.50 داشته باشه میشه با آپدیت دانگل حتی اون بازیها رو هم اجرا کرد! ( البته این چیزیه که سازندگان این دانگل چند بار گفتن )نقل قول:
اجرای بازی ها ربطی به دانگل نداره دوستان عزیز . :31:
به Backup manager ربط داره . ( که تنها یک Soft ware هستش . )
God of war III روی Version 1 این نرم افزار اجرا می شه ولی روی 2 اش نه .
Version 1 نیاز به Blue ray اصل داره و بازی ها روی Hard internal نصب نمی شه . ( بعضی هاش )
Version 2 هم نصف بازی رو اجرا نمی کنه ولی خوبیش اینه Blue ray اصل نمی خواد .
پس دوستانی که می گن God of war III رو روی PS3 اجرا می کنن باید بگن Version 1 این نرم افزار هستش که مشکلاتش خیلی بیشتر از Version 2 هستش .
در مورد دانگل هم هر دفعه که می خوای روشن کنی باید PS3 رو از برق بکشی و . . .
کسانی که PS jail breaker اصل دارند هم گزارش دادند که بازی های زیر اجرا نمی شه :
God of war III
God of war C
Red dead redemption
Resistance 1
و ...
به زودی روش اجرای بازی های PSN رو می ذارم ...
اون وقت مگه سونی هم بیکار میشینه نگاه میکنه که چطوری از این طرف آپیدت بده و بعد دوباره با این دانگل -- بشه! مگر اینکه همین دانگل کار خودش باشه! :31:نقل قول:
من دانگلم رو تست کردم مشکلی نداره ، دو تا چراغ داره پشتش یکی قرمز و یکی سبز چقدرم نورش زیاده بهش نمی آد اینقدر نور بده ، دستگاه رو که روشن می کنید ، دکمه پاور و اجکت رو سریع بزنید ، من تو اینترنت از رو یه ویدئو سرعت زدنش رو دیدم ، دستگا که روشن می شه چراغ دانگل قرمزه ( البته تو اموزش استفادش گفته جفت چراغ هاش روشن می شه به مدت ده ثانیه یا من دقت نکردم یا تا دکمه های کنسول رو زدم و خودم رو کشیدم عقب جفت چراغ ها رو ندیدم یا شاید چون نور قرمز بیشتر از سبز تو چشمه من متوجه نشدم در هر صورت )، اگه عملیات رو درست انجام داده باشید قبل از بالا اومدنش چراغ دانگل سبز می شه و اگه درست انجام نداده باشید چراغ دانگل قرمز می مونه ، من بار اول که زدم چراغ سبز داد ، وقتی منو می آد بالا تو بخش گیم دو تا قسمت وجود داره که یکیش اینستال پکیجه ... من نصب نکردم فقط می خواستم تست کنم ببینم سالمه یا نه همونطور که گفتم هنوز تو استفاده ازش شک دارم !
این استفاده از این دانگل برای اسلیم ها یکم سخته که باید کابلش رو بکشن و بزنن تو برق ، دوستانی که فت دارن راحت ترن ،یکی از دوستان هم برای استفاده از دانگل که اسلیم داره از این رابط ها خریده که دکمه داره با دکمه اون کار می کنه که اون راحت تر از ما فت ها هم عملیات می زنه !!! کارش راحت تر شده ... عکس زیر از یه سایت برداشتم خودم دیگه عکس نگرفتم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار ها هم که بعضی دوستان می گن یواش یواش پیشرفت می کنن ، از همون اول قرار نیست هیچ مشکل و باگی نداشته باشن ! بعد فکر می کنم تمام کسانی که الان پلی اسیتشن سه دارن حداقل یه بازی اوریجینال دارن دیگه نه ؟!؟
مگه الانش بیکار نشسته!!؟:31:نقل قول:
توی این مدت کم از عرضه این دانگل تا حالا دو تا آپدیت داده بیرون!!
به نظره من باید منتظر موند و دید که اگه بازیهای جدید که به عنوان مثال با فریمور 3.50 ( به احتمال زیاد GT5 ) اجرا میشن رو این دانگل میتونه اجرا کنه یا نه !!؟
من خودم تقریبا مطمعن هستم که اون بازیهارو هم میتونه اجرا کنه !!
یکی از دلایل اصلیش هم همون قابلیت آپدیت این این دانگل و BM اون هست!
منم فکر می کنم اجرا بشه تهش اینه مثل پی اس پی بازی ها رو پچ می کنن که رو فریم ور پایین ترم اجرا بشه دیگه !!!
من الان میخوام برم این Jailbreak اصل رو بگیرم
واسه بازیرایانه رو هم سفارش دادم!
حالا میخوام بدونم که این اصله واقعا با آپدیت کاری نداره؟یعنی همین که گرفتم بزنمش برا آپدیت 3.50؟
و یک چیز دیگه این اصله با PSN چه طوره؟ میشه باهاش بازی کرد؟
و راستی آقا جاوید اون تبدیلی که میگید رفیقتون داره چیه؟
سونی هیچ غلطی نمیتواند بکند :31:نقل قول:
تمام گیرش اینه که این دانگل از ضعف سخت افزاری کنسول استفاده میکنه و سخت افزار ها هم همه ثابته . فرمور هم جلوی دانگل رو نمیگیره جلوی BackupManager رو میگیره ، چون دانگل قبل از فرمور سیستم بوت میشه .
من یه جا خونده بودم که از طراح دانگل پرسیده بودن اگر سونی اومد یه کاری کرد که دیگه هیچ نرم افزار ساین نشده ای حتی با دانگل هم کار نکرد چی ؟ گفته بود اون وقت کاستوم فرمور میدیم بیرون :27:
با برنامه GAME RIPPER و حتی بدون اون میتونید ، با حذف پوشه UPDATE از بازی ها ، آپدیت اجباری رو بردارید.
بالاخره تونستم ، اولین برنامه ایرانی PS3 را بسازم ( ادیت کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با سورس SDK سونی تونستم ، برنامه BACKUP MANAGER رو ادیت کنم.
این فاز اول کار بود و قسمت های برنامه نویسی آنچنانی نداشت اما در فاز بعدی میتونید شاهد یک برنامه کاملا جدید باشید.
با توجه به اینکه هر روز برنامه های جدیدتری برای PS3 منتشر میشوند از این پس میتونید شاهد آموزش تمامی نرم افزار ها در بخش آموزش باشید.
دانلود برنامه Game Manager [BazyRayaneh]-beta
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
نوشته شده توسط ارمين ابراهيمي در بازي رايانه
والا اینم که من خریدم نوشته باید فریم ور 3.41 باشه !از نظر ساختاری بعید می دونم با مال شما فرقی داشته باشه !نقل قول:
اونم تبدیل منظورم نبود رابط برق هست دوتایی سه تایی چهارتایی که دکمه داره از اونا !
من یک چیزی رو برای دوستان عزیز روشن کنم .
حتی اگر دانگا قابلیت Update کردن داشته باشه دیگه به درد نمی خوره .
Sony در Update جدید اتصال USB های ناشناس رو کلا حذف کرده و حتی سازنده های PS jail breaker هم فکر نکنم انتظار یک همچین چیزی رو داشته باشند .
الان PS3 شما یک نمونه کامل از PSP می باشد که از این به بعد باید بازی هایش رو پچ کنید .
نمی خوام نا امیدتون کنم ولی کسانی که می خوان PS jail break اصل بخرن بگم نسخه ی دست ساز با نسخه ی اصل فرقی نداره .
فقط اگه دست ساز هم که گرفتید حتما قابلیت Update داشته باشه شاید ( به احتمال خیلی کم ) فریم ویر های جدید هم
H A C K شد .دلیلشم همین چند خط بالاتر گفتم .
در مورد آموزش بازی های PSN باید بگم که روش اجرا کردنشون از ساخت PS jail breaker هم سخت تره . به خاطر همین فعلا نتونستم روش آسونی پیدا کنم .
چرا می گین سخته اونا هم که به صورت pkg هستن ، خوب اینستالش می کنیم بعدشم اجرا می شه دیگه !نقل قول:
در مورد آموزش بازی های PSN باید بگم که روش اجرا کردنشون از ساخت PS jail breaker هم سخت تره . به خاطر همین فعلا نتونستم روش آسونی پیدا کنم .
چقدر مسخره ميشه يو اس بيرو از كار بندازه
يعني فقط دسترو بشناسه؟
دوست عزیز بارها و بارها و بارها توضیح داده شده که Ps3 Jail Break قبل از فرمور که شما بهش میگید آپدیت بوت میشه و سونی با آپدیت های جدید فقط و فقط جلوی نصب برنامه های ساین نشده (Backup Manager) و بسته های مربوطه رو میگیره نه جلوی دانگل رو .نقل قول:
یک توضیحی هم در مورد JailBreak بدم : این طوری که شایع هست گفته شده اگر فرمور های بعدی اجازه نصب Backup Manager رو هیچ مدله ندند ، کاستوم فرمور براش میدند بیرون . تنها راه سونی برای از کار انداختن این دانگل تولید سخت افزار جدیده .
دیوایس USB ناشناس رو هم خیلی راحت میشه با تهیه یک USB دیوایس شناس و برداشتن امضاش و ایمپورت کردن توی MBR دیوایس نا شناس ، شناسش کرد ، همین طور تمام فلش مموری ها باید برای کنسول قابل شناسایی باشند ، و گرنه سونی و Ps3 اش باید برند جلوی 360 لونگ بندازند چون تمام هارد های اکسترنال و فلش درایو ها رو از دست میده و در نتیجه کسی سراغ Ps3 نمیره . و میدانیم که با یک فلش مموری ساده هم میشه کنسول رو هَک کرد . دیگه خیلی شما سر دیوایس نا شناس گیر بودی ، میری یه فلش مموری سونی میخری هر کاری خواستی میکنی :27:
پ.ن : میدونید چرا سگا دریم کست با اینکه از نظر سخت افزاری و گرافیک حتی از PS2 هم بهتر و بالاتر بود و با اینکه در زمان تازاندن PSX و قبل از PS2 عرضه شد با شکست روبرو شد ؟ چون همینطوری الکی و زیادی سفت و سخت گرفت و ساپورت مشتری و دولوپرش به قدری کم شد که از رده خارج شد . (البته این رو فقط برای آگاهی عرض کردم و ربطی به هَک شدن یا نشدن PS3 با دانگل نداره)
به نظر من مهم تلسم -- نشدن PS3 بود که شکست مطمینا دیگه سونی هر کاری کنه این پروسه در اینده پیشرفت خواهد کرد اگه سونی یه حرکت جدید بزنه اونام یه فکر جدید میکنند نمونه کوچیکش قفل شرکت ubisoft بود که روی اسیسنس گزاشت و تا مدتها کسی هکش نکرد اما وقتی تلسمش شکست اول باید یه فایلو همش جدیدشو میگرفتیم تا بتونیم مرحلاتو جلوترو بریم بعد چند وقت کرک نهایی عرضه شد و فاتحه :19:
سلام داش میلاد من یک سوال دارم .نقل قول:
اگه شما می گی ربطی به USB نداره پس چرا روی فریم 3.41 به بالا Load نمی شه ؟
شما اگه توضیح مناسبی پیدا کردی قبول می کنم .
در مورد بازی های PSN چون این بازی ها Install نشده هستند باید یک سری تغییراتی صورت بگیره که انجامش تقریبا مشکله و یک سری عیب هایی هم داره .
برای بازی های مختلف متفاوته ، ولی اساس همشون اینه که فایل رو بریزیم تو /dev_hdd0/vsh/task بعد دستگاه رو از حالت جیل بریک در بیاریم و بریم نصبش کنیم ! من شیش تا بازی پی اس ان رو همین جوری نصبیدم ، البته اسم فولدر مهمه که اونم یه نرم افزار سیزده کیلو بایتی بود فایل pkg می انداختیم توش اسم فولدر رو می داد !! البته رو کنسول یکی دیگه ، جیل بریک خودم رو به علت نیاز مالی فروختم ، نوشته روشم داشت پاک می شد انگار با چسب روش نوشتن !!!! شایدم تقلبی بود کی به کیه اینجا ایرانه ... هفته دیگه یکی دیگه می خرم ...نقل قول:
در مورد بازی های PSN چون این بازی ها Install نشده هستند باید یک سری تغییراتی صورت بگیره که انجامش تقریبا مشکله و یک سری عیب هایی هم داره .
پیچیده ترینشون این بود که اونم به خاطر اینه که نسخه تریالش رو نصب می کنیم بعدا جنیونش می کنیم !
کد:01. Boot PS3 with Jailbreak and start PS3 FTP server
02. Copy the entire folder "00000240" via FTP to your PS3 into "/dev_hdd0/vsh/task/"
03. Power down your PS3 and disconnect your Jailbreak USB Device
04. Reboot PS3 (without the jailbreak)
05. Goto Game menu
06. Select menuitem "Install Demo (www.XXXXXXXXXXXXX.xx)" and start it
07. When the install is finished, power down your PS3 and reconnect your Jailbreak USB device
08. Reboot PS3 with Jailbreak
09. Attach USB HDD / Flash drive with "UP0102-NPUB30034_00-SUPERSFIGHTER2NA-A0110-V0100.pkg"
10. Select menuitem "Install Package Files" then "UP0102-NPUB30034_00-SUPERSFIGHTER2NA-A0110-V0100.pkg" and start it
11. start the game in "Unknown" Folder in Game menu
توضیح مناسب ؟ عزیزم روی فرمور های بالای 3.41 شما نمیتونی Backupmanager نصب کنید . دیوایس داره کار خودش رو میکنه ، تکنیکال اینفورمیشن دانگل رو بخونید متوجه میشید .نقل قول:
بازی های PSN رو هم من متوجه نشدم چه ربطی به من داشت :31:
میلاد جان اون قسمتش به من ربط داشت ! می گم ممکنه که دستگاه بعضی از چیزای اکسترنال رو نشناسه یه فلش TDK زدیم که fat 32 هم بود (البته فورمت سریع شده بود) ولی محتویاتش که فایل های Pkg بود رو نیاورد تو فولدر Install pkg فایل بعد همون فایلا رو ریختیم رو یه فلش سامسونگ آورد !!!!!
بله جاوید جان ممکنه ، چیپ برخی از فلش درایو ها منحصر به فرده و در نتیجه درایورش به صورت Global موجود نیست . برای همین کنسول نمیشناسه . من 3-4 تا ازشون دارم :31: که حتی PC به زور میشناستش :13:نقل قول:
من می خواستم برای پلی سه از اون فلشه استفاده کنم خورد تو پرو بالمون ! پس یعنی ممکنه هارد اکسترنال ADATA منم نشناسه ؟!؟ الان که فکر می کنم پلی استیشن دو هم اون فلش TDK رو نشناخت !