این قسمت توضیح ویژگی های NX700 هست و اطلاعاتش میاد ولی نوشته موجود نیست چرا ؟؟؟کد:http://www.sony.co.ir/product/kdl-40nx700
یعنی دیگه ساخته نمیشه ؟؟؟
Printable View
این قسمت توضیح ویژگی های NX700 هست و اطلاعاتش میاد ولی نوشته موجود نیست چرا ؟؟؟کد:http://www.sony.co.ir/product/kdl-40nx700
یعنی دیگه ساخته نمیشه ؟؟؟
سلام دوستان این سنسور یا دوربین تشخیص حضور فرد در NX700 رو من نتونستم فعال کنم تو منو در این مورد ندیدم . دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنون.
دوستان سلام
من تازگي يك تلويزيون سوني مدل40NX700خريدم كه از WI FIو DNLN پشتيباني ميكند خواهشمندم دوستان طريقه ارتباط دادن اين دو را با هم از طريق مودمG WIRELESS USB NETWORK ADAPTERراهنمايي كنند در ضمن مودم از WI FI پشتيباني ميكند و سيستم عامل كامپيوتر WIN 7 مباشد با تشكر
دوست من این مدل از سونی فاقد سنسور حضور هست :5:نقل قول:
آره ولی تو سایت سونی شاپ نوشته که سنسور حضور فرد داره ؟!! امکان داره سری جدید این مدل داشته باشه ؟نقل قول:
کد:www.sony shop.ir
سلام دوست بزرگوار در این مورد در پستهای قبل توضیح داده شده اينجا دوباره بازگو ميكنم .نقل قول:
جهت شناسايي روتر مودم به TV به ابن طريق عمل كنيد .
1- وارد منوي TV شويد
2- انتخاب آیکون Settings
3- network
4- network set-up
5- Wireless set-up
6- Scan
7- حالا انتخاب روتر شبكه
8- WEP key زدن دكمه Enter
9- صفحه اي باز ميشه بايد كد امنيتي شبكه رو وارد كنيد و بعد Enter رو بزنيد .
حالا ارتباط تي وي تون با روتر برقرار ميشه
در ضمن نرم افزار مدیا سرور رو هم باید روی لپ تاپ نصب کنید
موفق باشيد
احتمالا دلیلش اتمام موجودی انبار بوده نه اینکه تولید نشه سایت سونی مالزی این مدل معرفی شده و هست .نقل قول:
با تشكر از شما اين كد امنيتي شبكه را از كجا بايد پيدا كنيمنقل قول:
خواهش میکنم:نقل قول:
با شرکتی که سرویس اینترنت رو گرفتید تماس بگیرید.
با تشكر از شما مثل اينكه سوالم را بد مطرح كردم طريقه ارتباط بين تلويزيون و كامپيوتر از طريق ارتباط داخلي ميخواستم چون من اينترنت ندارم.نقل قول:
سلام
دوستان
بهترین مارک مودم وایرلس که با فیلم hdمشکل نداره چیه هست؟ لینک سیس 160 که سرعتش300هست و تی پی لینک 300 هست ولی با هم تی پی لینک 85 هزار تومان و 150 هزار تومان اختلاف قیمت لینک سیس هست و ایا من با کابل به tv وصل از طریق پورت مودم وصل بشم برای رایانه هم یک usbوایرلس با سرعت 300 نیاز هست یا یکی سرعتش بالا باشه کافی هست؟ من ex700 دارم با تشکر
سلامنقل قول:
مودم وایرلس من از نوع Access point g هست و با فیلم HD مشکل داره هر چند ثانيه Dropped میده یا سکته میزنه ! چون وایرلس TV از Access point سری N هست و مودم سری G این مشکل رو دارم . برای پخش HD حتما از مودم باسرعت بالا و سری N استفاده کنید . در مورد این دو مدل مودم باید ببینید کدوم مشخصاتش بالاتر هست .
نقل قول:
شما باید مودمتون رو به DLAN تی وی وصل كنيد و در منوی TV گزینه network شبكه رو انتخاب و network set-up و بعد DLNA Wirel- set-up جستجوي اتوماتيك شبکه رو بزنید . بعد از اسکن کردن شبکه لپ تاپ یا کامپیوتری که پیدا کرده رو انتخاب میکنید. البته باید حتما برای کامپیوتر یوزر و پسورد بزارید. نرم افزار مدیا سرور رو هم نصب کنید درایو هارد روی سیستم رو هم شر کنید . البته در صورتی که شما قبلآ پیکر بندی شبکه رو انجام داده باشید میتونید TV تون رو شبکه کنید .
نقل قول:نقل قول:
در ضمن اگر شما کد امنیتی شبکه تون رو ندارید میتونید وارد تنظیمات روترمودم بشید و در قسمت Security
کد امنیتی شبکه رو عوض کنید یا تیک کنار اونو بردارید در این صورت شبکه تون بدون کد امنیتی خواهد بود .
سلام دوستان
نرم افزاری وجود داره که تصویر رایانه توی tvنشون بده؟ tv به صورت وایرلس مونیتور بشه نه از طریق کابل مثلا بشه به صورت وایرلس بازی کرد یا اینترنت کار کرد؟dlna فقط میشه عکس و فیلم دید ؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز در مورد اینکه نرم افزاری باشه که بشه به صورت وایرلس تمام کارهای روی رایانه رو روی TV دید فکر نمیکنم چنین نرم افزاری باشه اگه دوستان اطلاعی در این مورد دارند خوشحال میشویم راهنمایی کنند . ولی بهترین روش برای دیدن صفحه دسکتاپ PC ودیدن فایلها وپوشه ها وکلآ کار با PC و اینترنت و بازی ودیدن فیلم ها اتصال از طریق کابل HDMI هست اگر لپ تاپ یا PC تون خروجی HDMI داره این بهترین روشه ولی از طریق شبکه فقط میتونید فایلهای تصویری و صوتی و عکسها تون رو به اشتراک بذارین :20:
سلام دوستان
جدیدترین آپدیت NX700/800 از سایت سونی آسیا - ورژن System Software Updae Version PKG4.087GAH-0108
کد:www.sony-asia.com/support/download/432021/product/kdl-46nx700/sectionfirst?subpage=detail
سلام دوستان
من به تازگی یک سرویسv.p.n. خریداری کرده ام. آیا با داشتن این سرویس می شود از طریق تی وی به اینترنت وصل شد؟ کسی از دوستان تنظیمات خاصی را انجام داده که بشود.
مرسی
سلام دوست عزیز فکر خوبیه :20:نقل قول:
ما که از طریق سرویس ADSL هر کار کردیم نشد . ظاهرا تا حالا کسی نتونسته از طریق سرویس v.p.n هم با این TV به اینترنت وصل بشه یا امتحان کنه پیشنهاد میکنم خودتون دست به کار بشید و آزمایش کنید شاید به نتیجه برسید :king:
در صورت موفقیت ما را هم فراموش نکنید :11::7:
سپاس
خبری نیست :31::5:نقل قول:
ما که تونستیم و حالشو داریم میبریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بسیار عالی : میشه لطف کنید و بیشتر راهنمایی کنید تا ما هم بتونیم از امکانات اینترنتی این TV استفاده کنیم .
باسپاس
سلام دوست عزیز و وقت به خیرنقل قول:
اگه زحمتی نیست برای دوستان این بخش توضیح بدهید چطوری این کار را کردید.
پاینده باشید.
تمام مطالب این پست با ذکر نام من hosn7 حسین و سایت وزین p30world.com مجاز است.
سلام به همه دوستان - ببخشید اگه دیر جواب دادم - یه مدتی سرم شلوغ بود حال هیچ کاری رو نداشتم-شما برای اتصال به این سرویسها نیاز به خرید وی پی ان - ندارید - اگه adsl دارید کافیه برنامه QuickHideIP رو از اینترنت بگیرید - بعد جدید ترین ------ سرور رو که باید سرعتش هم بالا باشه رو از توش در بیارید رو کاغذ نوشته بعد حالا از طریق کابل شبکه که از طریق مودمتون به tv وصل شده ارتباط میدین (تلویزیون رو به اینترنت کانکت میکنین ) بعد تو تلویزیون در داخل تنظیمات بعد شبکه بعد تنظیمات شبکه و از طریق باسیم و در قسمت اتصال از طریق ------ کدی رو که رو کاغذ نوشته بودین در اون قسمت با کنترل تی وی تایپ میکنین بعد اتصال اوکی شد سریعا به قسمت محتویات اینترنت را تازه سازی کنید رفته و انجام دهید که در این قسمت یه مقدار صبر کنید و عجله نکنین تا تمام بر نامه ها و ویدجت ها رو دانلود کنه. بعد حالشو ببرید - اگه نشد آدرسهای دیگه ------ رو که اون برنامه میده تست کنین - این ایده رو خیلی وقت پیش داشتم که جواب نداده بود اما این برنامه خیلی بروزه و جدید ترین کدها رو بهتون میده که برا من بار دوم جوب داد - سربلند باشین :5:
راستی رو سرعتهای پایین اینترنت اصلا جواب نمیده - حداقل سرعت 512 تقریبا واقعی نیاز میباشد (یعنی 512 اسمی نباشه) :21:
دوستان گرامی سلام من یک nx700 چهل اینچ دارم که در آن کشور سازنده نوشته نشده وچند روزی است که در وسط تصویر یک خط عمودی با نویز سفید و وز وز کم و زیاد میشود ورژن آن قدیمی است وفکر میکنم نیاز به آپدیت دارد برنامه را از سایت دانلود کردم ولی وقتی یو اس بی را میزنم پیغامی در کنار تصویر میآید وشروع به آپدیت نمیشود البته همین مشکل را یکی از دوستان در پستهای قبلی مطرح کرده وجوابی داده نشده از استادان عزیزخواهش میکنم در مورد این نویز مرا راهنمایی کنند سپاسگذارم
آقایان با عر ض معذرت از بانه برام آوردن وساخت مالزی است
دوستان اگه کسی تونسه انجام بده - خبری - عکسی بزاره - ممنون [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تلویزیون خودشون رو با محافظ برق به پریز وصل کردن ؟ (یعنی محافظ برا نوسانات برق دارید ؟)
مال من آره و حتمآ همین کارو باید بکنین - چون وسایل الکترونیکی اونم این امروزی ها - بعدشم این وسایلی که ساخت چین و مالزی و .... این کشورهای دره پیت هستن باید محافظ داشته باشن . راستی وقتی من میخواستم که سینما خانگی رو از نمایندگی بخرم - طرف میدانست که ال سی دی خریده بودم بهم بزور یه محافظ برق که خیلی هم خوشگل بود و ساخت چین بود انداخت میگفت این محافظایی که تو بازار هست به افت ولتاژ حساسن اما این به نوسان آمپر حساسسه و به به و چه چه و ....- ما هم خر شدیم خریدیم 25 تومن - یه روز tv خاموش بود. داشتم با کامپیوتر کار میکردم - یهو برق شدیدآ ضعیف شد و لامپها شدیدا کم نور شدن( برا مدت 2 ساعت)- تمام وسایلم که اتفاقا از این محافظای معمولی دارن جریان برق رو قطع کردن بجز اون محافظ ال سی دیه دیدم چراغ tv روشنه و برق رو قطع نکرده بود سریعا اونو از برق کشیدم - ببخشید بی ادبییه ولی سریعا یه فحش نثار ارواح خبیسه صاحب نمایندگی سونی نثار کردم - پس مواظب باشین سرتون کلاه نره .[/] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/]نقل قول:
با سلامی دوباره
دوستان با محافظ برق هم امتحان کردم حتی از پریز های دیگر هم استفاده کردم وتمام دستگاههای برقی را از پریز در آوردم ولی نویز های سفید رنگ عمودی در تصویر وجود دارد خواهش میکنم برای رفع این مشکل راهنمائیم کنید . سپاسگذارم
نقل قول:
دوستان کسی هست که یه سری مشخصات برای محافظ یا مارک یا مدل خوب معرفی کنه ؟
مال ما الان نداره میترسم یه مشکلی پیش بیاد .
سلام دوست عزیزنقل قول:
من نرم افزار را دانلود کردم. ولی کار نمی کند. یعنی ------ نمی دهد. اگر نرم افزار درست و حسابی داردید اینجا آپلود کنید تا بردارم و امتحان کنم.
مرسی
سلام:نقل قول:
فکر کنم مربوط به آنتن باشه اگر منطقه ی شما دیجیتال زمینی راه افتاده میتونید تیونر دیجیتال TV رو فعال کنید و کیفیت شبکه ها رو خیلی بهتر داشته باشید بدون کوچکترین پارازیت و این چیزا >
نقل قول:
برای من هم جواب نداد > البته ADSL من سرعتش 256 هست نباید مشکلی پیش میومد <
سپاس
مبارک باشه :11:نقل قول:
چند خریدید با پایه فلزی .
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز روش آپدیت NX700 در پست 153 همین تاپیک هست. ولی دوباره بازگو میکنم . اگر مراحل گفته شده رو دقیق انجام بدید راحت آپدیت میشه .
1- فایل رو از سایت سونی دانلود میکنید این هم آدرسش
[PHP] http://www.sony-asia.com/support/download/432021/product/kdl-46nx700/sectionfirst?subpage=detail [/PHP]بعد از دانلود کردن فایل فشرده با این نام sony_tvupdate_2010_0487_gah_.zip رو باید از حالت فشرده خارج کنید وروی فلش که قبلآ با FAT32 فرمت شده کپی کنید چک کنید ببینید این پوشه با این نام
sony_dtv0FA00A00A0A0_00010201 روی فلش حجمش 41.6 MB باشه .
2-TV رو روشن میکنید و فلش رو به TV وصل میکنید پیغامی رو میبینید که TV در حال آپدیت هست فقط یادتون باشه از زمانی که فلش رو به تی وی وصل میکنید تا آخرین مرحله به هیچ عنوان دکمه های روی ریموت کنترول رو نزنید .
3- تی وی در هنگام آپدیت خاموش میشه و کنار چراغ قرمز یک چراغ زرد روشن میشه باید صبر کنید و به هیچ عنوان دکمه های روی ریموت کنترول رو نزنید .
4-در این مرحله TV خودش روشن میشه و بعد از چند ثانیه یک پیغام میده The system update is complete که آپدیت با موفقیت انجام شده وشما باید OK روبزنید . حالا کار تمام هست ولی دو الی سه دقیقه دیگه هم صبر کنید بعد فلش رو از tv جداکنید .
این رو هم بگم که بعد از آپدیت تغییر ظاهری رو در منو ندیدم فقط احساس میکنم که سرعت منوها بیشتر شده احتمالآ ایراداتی رو رفع کرده تو سایت سونی گفته شده که کارایی اینترنت بهتر شده وچند سایت اضاف . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
درود بر دوستان گرامی
دوستان من با نرم افزار 15-12-2010 آپدیت کردم ولی نویز ها در تصاویر آنالوگ و دیجیتال وجود دارد حتی در تصاویر دی وی دی هم نویز ها بصورت عمودی در تقریبا وسط تصویر دیده میشود البته نرم افزار 29-12-2010 هم در سایت سونی هست که با آن آپدیت نشد اگر چاره ای برای رفع نویزها دارید راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
اون محافظ ظاهرا" درست کار کرده چون همونطوری که فروشنده گفته به تغییر جریان حساسه نه ولتاژ.
و چون تی وی شما خاموش بوده پس تغییر جریان نداشته که عمل بکنه.
ولی محافظهای معمولی هم که به تغییرات لحظه ای ولتاژ عکس العمل نشون میدن کافی هستند و نیاز نیست در این مورد پول خیلی زیادی داد.:20:
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
سلام.نقل قول:
دوست عزیز بهرحال خرید از بانه و وسایل غیر گارانتی ممکنه همچین اشکالاتی بوجود بیاره من فکر میکنم اشکال شما سخت افزاری باشه.
سلام دوستان خسته نباشید
من کانال های دیجیتال TV رو کامل تنظیم می کنم،اما وقتی خاموشش می کنم و د.باره روشن می کنم همه چی به حالت اولیه برمی گرده و دوباره باید تنظیمش کنم
ازاساتید و دوستن درخواست راهنمایی در مورد حل این مشکل دارم
لطفا دقیق و کامل بفرمایید که دیگه اشتباه نکنم و اطلاعاتم کامل باشه
ممنون