اومیدوارم یه روزی متوجه اشتباه فکریت بشی حداقل تا زمانی که خوشید وماه میبینی........
...این حکومت هم کاری برای پارسیها نکرده ..تو وامثال تو بیمار هستند که همچین توهماتی دارید...:13:
تو اون کسانی که معرفی کردی حتی مطالبشون کامل هم نخوندی یا اگه یه سریشون مطالعه کردی از روی موضعی که داری مطالب با رویه فکری که در نظر داری قاطیش کردی و به نتیجه توهمی وخیالی خودت رسیدی:31:
به روباهه میگن شاهدت کی میگه دمم..من دقیقا میدونم که تو رویه فکری همون خیال پرداز که ننگم میاد اسمشو بگم دنبال میکنی... اون ادم تمام گفته هاش نقص داره..یعنی با کتابای خودش میتونی گفته هاشو نقض کنی...:5:
حقیقت اینه که ترک زبانهای ایران و ترکیه و اذربایجان.. ایرانی هستند و در گذشته به زبان پارسی صحبت میکردند...با تفکرات منفی و دروغی که به شما القا شده شما موضع گیری خودتو میکنی...ولی شما و هم فکرای شما ایرانی هستین و در گذشته به زبان فارسی تکلم میکردید..ولی ترک نژاد نبوده اید و در گذشته گذشتگانتون در مناطق شمال غربی ایران با نامهای پارسی همانند تبریز واذربایجان سخن پارسی میگفتند ..
حکومتهایی که به ایران حمله کردندو از چند صد سال پیش با وارد کردن زبان ترکی به منطقه ما و تا کنون ...برای تفرقه واختلاف و در جازدن این کشور با تمدن ..این گونه کردند که شما به چیزی که به زور بهت القا شده افتخار کنی و با تجهیز کردن یه عده کوته فکر ونادون تاریخی خیالی درست کردند و شما رو سرگرم این تاریخ کردند...
بنده عاشق ایران هستم و دوست دارم همه با هم به ایران فکر کنیم..وبس
نه به فکر چیزهایی باشم که در خیالمون هست...
:40::40::40:ONLY IRAN:40::40::40: