البته یه سایتی هم هست اگر می خواهید میتونید به صورت قانونی با خرید سریال کی ارجینالنقل قول:
آنلاین مولتی پلیر بازی کنید..قیمتش هم 23 هزار تومن اگر بخرید 10 ثانیه بعد هم سریال ارجینال پیامک میشه
موبایلتون و سند میشه به ایمیلتون.
Printable View
البته یه سایتی هم هست اگر می خواهید میتونید به صورت قانونی با خرید سریال کی ارجینالنقل قول:
آنلاین مولتی پلیر بازی کنید..قیمتش هم 23 هزار تومن اگر بخرید 10 ثانیه بعد هم سریال ارجینال پیامک میشه
موبایلتون و سند میشه به ایمیلتون.
سلام...نقل قول:
میشه اسم سایت رو برام بفرستی .....
ممنون میشم:10:
دوستان بازیه مگه چی داره که اینقد خوشتون اومده :31: اسپرتم میکنه؟
دوستان اون خط سبز راهنما که رو زمینه رو چطور میشه برداشت ؟؟؟؟؟
قبل از هر مسابقه اونجا که نشون میده ماشین سمت راست تصویر هست یا همون service areaنقل قول:
از منوی سمت چپ گزینه سوم نوشته difficulty and assist
اون رو که بزنی 3 تا حالت داره تو preset
و زیرش نوشته advance که اون رو بزنی چند تا گزینه میاد
فکر کنم دومی بود زده بود Full assist line که اون رو off کنی از بین میره
دارم کم کم به بازی کردن با جواستیک عادت میکنم.
من نسخه ی دومو رو pc بازی میکردم و همرو اول میشدم ولی اندفعه تو 360 همرو یا دوم میشم یا 4ام 5ام.(بخاطر اینکه اولین بازیه racing و دارم تو 360 بازی میکنم)
به هر حال دارم بهش عادت میکنم و مثل نسخه ی دوم بدجوری داره ازش خوشم میاد
توی بازی dirt 3 چجوری 2نفره میشه بازی کرد؟
یه جایی رفتم نوشت پلیر 2 استارت بزنه(یه چیزی تو همین مایه ها)ولی هرچی با دسته ها استارت زدم..هر کاری کردم هیچ اتفاقی نیفتاد...
دسته ها هم درسته هردو رو امتحان کردم...توی بازیهای دیگه دسته ها مشکلی ندارن...ولی این بازی...
لطفا کمکم کنید...البته نسخه ی فشرده ه.اگه خبر بدی دارین بگین.
گرافیک فوق العاده !
گیم پلی افتضاح ! آدم بعضی وقت ها فکر می کنه داره هواپیما می رونه !
صد رحمت به گیم پلی همون DIRT 2 !!!
من نمی دونم یعنی هیچ کدوم از کارکنان کد مسترز GT5 و MF3 رو تجربه نکردنند !؟
نقل قول:
دقیقن . . . حالم بهم خورد از بازی . . . :2::2::2:
نه بابا گیم پلی با dirt 2 هیچ فرقی نداشت.نقل قول:
بازی خوبی بود ولی من بازم از dirt 2 بیشتر خوشم میاد...
این دیگه خدا وکیلی خداوند بازی شده من نسخه ی دوم رو تقریبا دو ماه پیش بازی کردم العان که اینو بازی میکنم میبینم خیلی پیشرفت کرده واقعا دم تیم سازنده گرم
چرا هی 5ام 6 ام و حتی 7ام میشم تو بازی؟؟؟
من تو نسخه ی اول همیشه یا اول بودم یا دوم(بیشتر اول:31:)
نمیدونم چرا انقدر سخت شده این نسخه
شاید با جواستیک عادت ندارم.بخاطر همینه...........
به هر حال....................
به نظر من که گرافیک بازی هم افت کرده.
اون صحنه های قشنگ و طبیعت زیبا رو با یه سری رنگ های مرده و درخت های مسخره عوض کردن.
انگار بازی وسترنه.
سلام دیدم همه دوستان اینجا انتقاد میکنننن گفتم یه چی هم من بگم ...
من نمیدونم چرا این کد مسترز همش اینجوری میکنه ...
من تمام سری کد مستر رو کامل تموم کردم ..
dirt 1 &2 , grid ,fuel ,dirt3
و تقریبا هم پایه ثابتشونم .
اما اخه .. بعد از نسخه اول دیرت ... یارو 1 بار فک نکرده که تو بازی میاد 1 جاده رو 6000 بار میزاره .
خوب معلومه که تکراری میشه ... این مشکل تو دیرت 1 نبود اما تو 2 و 3 هست ...
تو 1 وقتی ماشین میخورد به یه جایی کاملا مثل ماشین طبیعی داغون میشد و فرمون مشکل پیدا میکرد اما تو نسخه 2 و 3 اگه غلتک هم :31: از رو ماشین رد شه باز سالم راه میره ...
نکته جالب تر این بود که : دقیقا یه صحنه هایی از جاده هاشون رو از فیول کنده بودن اینجا انداخته بودن ...
من نمیدونم اینا با کدوم ذهنی این کار رو کردن ... خب اگه این کارم میکنید .. فیول صحنه های خیره کننده و مپ فوق العاده گسترده ای داشت .... خیلی خیلی بزرگ
چرا 2 تا از اون جاده ها رو به این اضافه نمیکنن ؟؟؟؟:19:
اخرین انتقادم که از نظر من بدترین هست : چرا از سری ان اف اس تقلید کردن و .... اون خط سبزا رو گذاشتن... کلا واقعیت بازی رو از بین بردن ... :41:
فیلم مسابقه هایی ک انجام میدی رو نمیشه save کرد؟(تو replay)
در مورد تکراری بودن مسیرها موافقم.نقل قول:
ولی اینکه ماشین بعد از تصادف فرمونش بکشه و اینها توی درت 2 و 3 هم هست فقط کافیه damage رو بذاری روی فول و ویژوال انلی نباشه.
اون خط سبز هم میتونی برداری.
اونجایی که باید ارم D3 رو پیدا کنیم یکیش اصلا نیست کجاست؟
کسی نمیدونه چجوری دونفره کنیم؟
کمک کنید دیگه ... من گیر همینم... میخوام دونفره بازی کنم نمیشه...
کسی این مشکلو نداره؟
این reply های بازی رو بشه سیو کرد یه جوری عالی میشه
عشق من تو این بازی فقط دریفته
داش من هیچی نمیتونه به پای nfs برسه البته این دو نسخه ی shift رو ازش جدا کنی کلا dirt زیره
برا انتخاب یکسری ماشینها یه کد vip (یا یه همچین چیزی) میخواهد این یعنی چی و چطور اون ماشینهارو میشه انتخاب کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از این نظرات انتقادی خواهشا ندید !
عین آدم انتقاد کنید
بنده کاملا بر عکس شما فکر می کنم
رو چه حسابی همچین صحبتی رو مطرح می کنید ؟
این بازی از لحاظ گرافیک حرفی واسه گفتن نذاشته...صدا گذاری هم خیلی خوبه...اما متاسفانه گیم پلی و بعضی نکات باعث شدن بازی به هیچ دردی نخوره به نظر بعضی ها...من اول کار که همش تو در و دیوار بودم...الان هم میتونم اول شم اما روندن ماشین هیچ لذتی نداره...از نکات مسخره هم به نظرم شتاب خیلی بی جای ماشین ها تو شروع مسابقست...ماشین های داغون خودشم تو برف نباید همچین شتابی داشته باشن(من با سرعت سنج کاری ندارم ها)...بعد اون افکت داغون شدن دوربین هم یکم مسخرت :دی نسخه دو هم با اینکه یک مقدار گیم پلیش مشکل داشت اما من اونو خیلی بیشتر میپسندم تا این...
خب،من خودم شخصا غیر از Mostwanted از بقیه NFS ها خوشم نمیاد،حالا RUN ممکنه جالب باشه و مطمئنا خواهد بود،ولی فن بوی بازی رو بزارین کنار....DiRT 3 رو به هیچ وجه با این بازی ها مقایسه نکنید...هر کدوم در جای خودشون و با توجه به نظر هر شخصی،جالب و باارزش هستن...از نمره هاشون میشه فهمید....;)
دوست من سریهایه nfs با dirt زمین تا آسمون فرق میکنه مقایسه این 2 با هم درست نیست اگه هم از نظر گرافیک منظورتونه سخت در اشتباهید dirt3 یه شاهکار محسوب میشه از نظر گرافیکی موتور قدرتمندی داره شما نگاه کن که حتی به جز ماشین به محیط چقدر توجه شده و هماهنگیه خاصی با ماشین پیدا کرده اما در nfs بیشتر به ماشین اهمیت داده شده و به محیط زیاد توجه نشده هر دو بازی از نظر گرافیکی عالین اما dirt3 بهترین گرافیک بازیهایه ریسی رو داشته از نظر مننقل قول:
فکر کنم شما اولینباره که سری بازیهایه dirt رو بازی میکنی اما برعکس گیمپلی روان و لذتبخشی داره.در مورد شتاب هم توصیه میکنم فیلمهایه سری مسابقات رالی رو حتما ببینید نظرتون عوض میشه.طبیعیه که این ماشینها همچین شتابی داشته باشن.اما برعکس نظرتون در مورد نسخه من نسخه 1 رو بیشتر میپسندم اما نه از نظر گرافیک و گیم پلی بخاطره اینکه من dirt رو مثله همون نسخه اول دوست دارم کلا در صحرا و جنگل نه توی پیستنقل قول:
منم از سری بازی های رالی کدمسترز... فقط و فقط colin mc rae 4&5 رو میپسندم... چون رالی وقعی بودن..نقل قول:
همچنین مسیرها ...خودرو ها...راننده ها و...بر اساس مسابقات همون سالها طراحی شده بودن
نه پیستی بود... نه باگی..نه وانت های بزرگ و نه .......
من عاشق اون سری بازی ها بودم... کاش کالین مک را نمیمرد.....:41:
---------------
این هم واسه کسایی که عاشق موزیک های Dirt3 هستن :
کد:http://www.realtorrentz.eu/details.php?id=592903&torrent=DiRT+Original+Soundtrack
من فقط قسمت دریفت بازی رو دوست دارم
نمیشه گسترشش داد اون بخش رو ؟ مثلا چیزی باشه مراحل جدید بهش اضافه کنه یا ماشین هاش رو باز کنه و اینا ؟
یه چیز بگم دعوا شه:
من دیرتو امروز تازی بازی کردم دیدم صد تای نید فور سپیده
تو بازی از کجا کنترل ترمز اتوماتیک رو قطع کنم؟
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
آقایون فقط همین چند کشوره کنیا،فرانسه سویس فنلاند و دو سه تا کشور دیگه هست تو بازی یا جلوتر که بریم جاده هایی از کشورهای دیگه هم اضافه میشن؟؟؟ جاده ی خاکی و کویری فقط کنیا؟!!!
کشور جدیدی که اضافه نمیشه..چون اگه وارد پوشه location بازی بشی فقط اسامی این کشورها وجود داره..فقط احتمال داره پیست های جدیدی تو همین کشورها آنلاک بشهنقل قول:
البته واقعا جاده های بازی از نظر طراحی فوق العاده ان ولی ای کاش میشد پیست های بازی DIRT2 رو هم به بازی اضافه کرد...مسیرهای مغرب، مالزی، کرواسی ، چین و مسیر یوتاه و اون مسیر رالی که حالت پیست داشت واقعا فوق العاده بودن..کاش این مسیرها تو شماره جدید بود دلم میومد بازیه قبلی رو پاک کنم:31:
بعد از سری PES بازی DIRT2 تنها بازیی بود که همیشه به صورت مستمر بازیش می کردم:40:
همش باید یه ضدحال تو بازی بذارن!! آخه جاده خاکیو کویری که نباید فقط از یه کشور باشه!!! شماره قبلی که بیشتر داشت. مغرب یوتا فکر کنم یکی دیگم بود. جنگلهای مالزیش که پر از گلو لای بود که واقعآ فوق العاده بود. حیف... گفته بودن تنوع جاده ها بیشتر میشه کمتر شد!!! جاده جدید تو یه کشور تکراری بازم همون نوع طبیعتو داره زود تکراریو یکنواخت میشه محیط بازی
تو اونجا که میخوای لول بازی رو تعیین کنی میتونی ترمز اتوماتیک رو خاموش کنی.نقل قول:
بازی واقعا شاهکاره
من 40 درصد از Career رو تمام کردم
یعنی 93 مسابقه که 90 درصدش رو هم اول شدم
جدا لذت بخشه مخصوصا که 8X CSAA هم زده باشی
گرافیک بازی به خصوص تو شب و جاده های برفی واقعا چشم نواز شده
donut زدن و spin زدن ها مخصوصا وقتی 2x یا 3x میشه و به بالا خیلی لذت بخش هست
موسیقی بازی هم کمتر Racing ای دیدم که موزیک هاش تو این نسل اینقدر قشنگ باشه
پ.ن :
یکی از اهنگ های البوم جدید بهرام ( رپر ) به نام یکی طعمست یکی گرگ هم از این بازی cover شده اینم جالب بود !
گرافیکش به اندازه ی نسخه ی قبلی چشم نواز نیست.
منوها و Presentation هم همین طور.
اون زنه و مرده هم که یک دم فک می زنند! مخم رو خوردند.
این دو تا گفتین، چی هست؟ چه جوریه؟نقل قول:
چه جوری می شه دور یه سطون دریفت کشید و چرخید؟
به نظر من codemasters شاهکار کرده !
بازی فوق العاده است مخصوصا قسمت DC
تو بعضی از قسمت ها که event های پشت سر هم هست اون قسمت هایی که باید دور مانع های سبز رنگ بچرخی donut هست و اون قسمت هایی که وسط اون 4 تا مانع بنفش رنگ باید دور بزنی هم spin هستنقل قول:
که وقتی نزدیک اون سبزه بشی باید ترمز دستی رو اروم بزنی تا ماشین سر بخوره و بعدش با مقداری گاز تمام اون خطی که دور اون مانع ایجاد میشه رو دور بزنی تا کامل بشه برای spin هم همین طور
داخل اون محوطه باید یک دور بزنی و از اون محوطه بیرو ننیای که اونم با handbreak شروع میشه
جاهایی که خاکی هست و spin و donut میزنی واقعا گرافیک mindblowing هست با این engine خوف ناکش
سلام ببخشيد آيا اين بازي براي ps3 هم اومده و روي فريمور 3.55 بالا مياد؟