چراوقتی باکابل hdmiلبتاب را به تلویزیون وصل میکنم صدای فیلمها از تلویزیون نمیاید؟
Printable View
چراوقتی باکابل hdmiلبتاب را به تلویزیون وصل میکنم صدای فیلمها از تلویزیون نمیاید؟
نقل قول:
دوستان کسی اطلاعی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ , حالم خرابه !!
یک عدد دانگل یو اس بی سونی مخصوص تلویزیونهای ex-700وex-710رابرایم امروز ازبانه به مبلغ40هزارتومان آوردند.آیا برای استفاده بایستی اول آن رابا شارژرش شارژکامل نمایم؟چند ساعت؟
با لپ تاپ ؟؟ نبایدمشکلی داشته باشه مگر تنظیماتی داشته باشه که درست انجام نشده.مثلا داخل audio تو Control panelصدای خروجی مشخص نشده رو چه پورتی باشه.نقل قول:
ولی اگه رو pc این مشکل رو با اتصال HDMI از کارت گرافیک داشتید می بایست یک کابل نازک که همرا کارت گرافیک هست رو برای اتصال کارت گرافیک و صدای مادربرد وصل می کردید تا مشکل حل بشه ولی این حالت نمی بایست تو لپ تاپ باشه چون خودش وصله دیگه !!
MP4 فرمته باید دید codec اش چیه ؟ تو pc با برنامه ای مثل Kmplayer باز کنید و از منوی Info مشخصاتش رو نگاه کنید .احتمالا دستگاه کدک تصویر رو ساپورت نمی کنه.نقل قول:
دی .منم دیروز زنگ زدم اول گفتن داریم بعد گفتن نداریم !!:41:نقل قول:
پس بگو شما گرفتی ازشون.:angry:با همون شماره تماس گرفتی که بالا داده بودن ؟
کار کردی باهاش؟
راستی مبارک باشه :46:
نقل قول:
آقا خیلی ممنون من اصلا این قضیه رو نمی دونستم دمت گرم , یه کدک درست پیدا کردم تصویر داد ! :31:
دی .منم دیروز زنگ زدم اول گفتن داریم بعد گفتن نداریم !!:41:
پس بگو شما گرفتی ازشون.:angry:با همون شماره تماس گرفتی که بالا داده بودن ؟
کار کردی باهاش؟
راستی مبارک باشه :46:[/QUOTE]
ممنون:11:من به دوستی که برایم تلویزیون را قبلا آورده بود وازشانسم از بانه2-3 ساعت بعد میخواست حرکت کند سفارش دادم وبرایم آورد.هنوز باهاش کارنکردم.
سلام دوستان من ميخوام يه دونه ال اي دي سوني 40 اينچ ex710 بخرم به نظر شما چطوره يا ال اي دي سامسونگ بخرم مرسي از همه دوستان خوبم ...
سلام دوست عزیزنقل قول:
وجود کابل اچ دی دلیل برکیفیت ارسال فایل فرستنده نیست شما فایل اچدی رو پخش کنید اونوقت از کیفیتش حال میکنید
موفق باشید
مهندس های عزیز رو تلویزیون ex 700 که من گرفتم نوشته edge led یعنی لبه های ال ای دی من می خوام قانع بشم که ای تلویزیون ال سی دی نیست!!! ال ای دی هست و یه مشکلی که هست چرا تصویرش با تمام تلویزیون های ال ای دی حتی هایر و توشیبا و غیره توی فروشگاه فرق داشت و کم نور تر و بی کیفیت تر بود یعنی شفاف نبود و لکه های همیشگی عذاب دهنده تلویزیون های SRT , LCD توش به چشم میاد !!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!ممنون
مطمئن باشید LED هست.نقل قول:
پانل های LCD و LED در واقع یکی است یعنی همه کریستال مایع هستن(حالا ممکنه نسبت به زمان در فرایند ساخت بهبود پیدا کرده باشن) ولی مساله اصلی تفاوت نور منبع هست.
به طور خلاصه در LCD ها از یک منبع فلوروسنت در پشت پنل جهت ایجاد نور استفاده میشه که نور تمام صفحه رو ایجاد می کنه ولی در led ها توسط دیود هایی نور ها پخش میشن که موجب این میشه که تفاوت نور نقاط نزدیک بهم زیاد بشه و کنتراست بهتری داشته باشه.
خود نور پراکنی در led به چند طریق امکان پذیر هست:1.نور پراکنی از پشت و به صورت متغیر 2.نورپراکنی از کناره ها (Edge LED)
تو صفحه قبل یه سری تنظیمات گذاشتم از روی اون تصویر رو تنظیم کنید و یک تصویر با کیفیت رو پخش کنید ببینید تغییری می بینید.
یه نکته دیگه اینکه در LED اون موارد Brightness و sharp دیگه مثل تلویزیون های معمولی نمونده و معانی متفاوتی دارن که متاسفاه هنوز همونا رو میزارن.پس برای داشتن شفافیت نور رو بی مورد زیاد نکنید.در ضمن یک سنسور هوشمند تنظیم نور هم هست که خاموش کنید فکر کنم Intelligent Senseo باشه .
دانگل یو اس بی را به تلویزیونex-710 وصل کردم واز آنطرف هم وایرلس لبتاب را روشن کردم اما اتصالی برقرار نمیشود.نحوه اتصال چگونه است؟
---------- Post added at 08:33 AM ---------- Previous post was at 08:32 AM ----------
من که ex-710گرفتم 40اینچ ودارم حالشو میبرم .معرکه است.:11:نقل قول:
دوستان من تو گرفتن شبکه 6 مشکل دارم و همه شبکه ها هست اما این شبکه نیست چیکار کنم؟ آنتنمم درسته ...ممنون
چون نوع خروجی شما از طریق HDMI هست تصاویر شارپ تر میشه و کیفیت تصاویر مقداری بهتر میشه اما مسئله اصلی این هست که منبعی که هر شبکه از اون پخش میشه چه کیفیتی رو میفرسته تا شما دریافت کنید... مثلا اگه HD بفرسته شما HD دریافت میکنید و با بالاترین کیفیت اما اگه SD بفرسته شما با گیرنده HD نمی تونید کیفیت بالاتری از این چیزی که الان دارید رو دریافت کنید... کلا اگه پول دارید 300 - 400 تومن گیرنده HD بگیرید پشیمون نمیشید ... اما انتظار معجزه نداشته باشید ازشنقل قول:
---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
دوست عزیز شارژر دیگه چیه !!!! اون پایه واسه اینه که بتونید در گوشه ای قرارش بدید و یک چیز دراز از بغل دستگاه نزنه بیرون ...گرونم بهت داده من 20 خریدم از بانهنقل قول:
ببینید تصاویر هر دو رو برید ببینید و ببینید کدوم رو میپسندیدنقل قول:
سونی از لحاظ امکانات جانبی ضعیف هست مثل توانایی خوندن فرمت های مختلف با USB اما سامسونگ کیفیت صداش خیلی پایین تر از سونی هست ... و قیمت سونی هم گرون تر هست تو مدل های هم رده
راستی چندین نمایندگی که رفتم اعلام کردن مدل های زیر EX-700 مونتاژ ایران هست و این موضوع هم بعد تحقیق فهمیدم کاملا درسته و حتما از بانه خرید کنید که اونجا جنس ها اصل و ایرانی نیست
راستی قیمت تلویزیون تو بانه خیلی زیاد شده تو این چند روزه
تو بانه به خاطر بالا رفتن دلار ال سی دی کم شده
من چند روزه به بانه تماس داشتم کسی سونی ex710 نداشت آخر مجبور شدم از نمایندگی سونی سنتر جمهوری بخرم کنترل زده مالزی رو پنل زده سونی کورپیشن
اما اگر مونتاژایران عالی کار کرده
به نظر تون با مالزی چه فرقی میکنه
راستی چندین نمایندگی که رفتم اعلام کردن مدل های زیر EX-700 مونتاژ ایران هست و این موضوع هم بعد تحقیق فهمیدم کاملا درسته و حتما از بانه خرید کنید که اونجا جنس ها اصل و ایرانی نیست
راستی قیمت تلویزیون تو بانه خیلی زیاد شده تو این چند روزه[/QUOTE]
با سلام تقريبا ميشه گفت فقط مدلهاي nx و به بالا مونتاژ ايران نيستن البته ببخشيد كه اينو ميگم ولي دوست صميمي من نمايندگي سوني داره حتي ex710 هم مونتاژ ايرانه ولي زياد تو كيفيت پنل تاثير گذار نيست چون توي ايران فقط مونتاژ ميشه ولي سري ساخت گاهي اوقات تفاوت داره با تشكر
البته اونایی که از بانه میاد که فکر نکنم مونتاژ ایران باشه درسته؟
من دوستم خودش جایی که مونتاژ میکنن سونی رو رفته میگه کاملا زیر نظر متخصص های سونی از ژپن هست و کارگرهاشم کاملا ماهر هستن و هر کسی رو استخدام نمیکنن ... منطقی هم به نظر می یاد چون در صورت اشکال دار بودن مجبورن هر دستگاه رو تعویض کنند که رقم زیادی بهشون خسارت میخوره و اسم سونی هم به هر حال جاهای دیگه خراب میشه و فروشش هم اینجا کم میشه و اینجا بهش به جای سونی میگن سوتی
مواردي كه از بانه مياد مسلما كار ايران نيست در مورد مونتاژ ايران بودن هم كه عرض كردم خدمتتون مشكل خاصي نيست فقط در حد همون مونتاژ هست توي كيفيت جنس تاثير گذار نيست همونطور كه خودتون هم اشاره كردين كاملا زير نظر كارشناسهاي خودشونه البته اين موضوع منحصر به سوني نيست ال جي وسامسونگ وجديدا شارپ هم بعضي از مدلهاشون توي ايران مونتاژ ميشننقل قول:
نقل قول:
با سلام
شما دوست عزیز :KDL-40EX710 - تنظیمات اولیه در دیجیتال و ذخیره کردن کانال ها را بلد هستید. چون زمانی که خاموش می کنم , به حالت اولیه کارخانه , شروع می آید. واز سر نو, بقیه مراحل. با تشکر.
موفق باشید.
نقل قول:
سلام
اول کانال 6 رو انتخاب کن و به این مسیر که میگم برو:
Home>Setting>Digital Set-Up>Digital Manual Tuning
حالا تو اون قسمت Channel نوشته 31 اونرو به 37 تغییر بده و OK کن. البته من نمیدونم شما کجایی ولی اگه احیانا" با این کانال درست نشد کانالهای دیگه رو هم امتحان کن.
سلامنقل قول:
راستش من همون اول که تنظیم کردم دیگه موردی پیش نیومده که دوباره بخوام این کار رو تکرار کنم و دقیقا" یادم نیست که چه مراحلی داشت ولی مطمئنن شما آخر کار باید چیزی رو save یا ok کنی و شاید اینکار انجام نمیشه مشکل شما در حد همین کاراست
ممنون از جوابت اما این کار رو که می کنم 6 تا شبکه اصلی رو فقط می گیره و اون مستند و جام جم و بقیه رو نمی گیره !!!! چیکار کنم؟نقل قول:
دوست عزیز چیزی که در مورد کانالهای دیجیتال من فهمیدم اینه که در یک کانال با یک فرکانس مشخص چندین شبکه میشه دریافت کرد. شما اون شبکه هایی که میگیری شماره کانال یکیشرو دوباره اسکن کن ببین کانالهایی که نمیگیری توش هست یا نه اگه بود شماره کانالهایی که نمیگیری رو به اون تغییر بده.نقل قول:
ممنون از جوابتوت میشه بگید چطوری این کار رو بکنم؟
سلام دوستان عزیز
دوستانی که 46ex710 از بانه خریداری کرده اند. چند سوال ممنون میشم جواب بدید.
لوازم و قطعات استاندارد داخل جعبه چیه؟
آیا روی کارتن اینها نوشته usb wifi داخل کارتن هست؟ اگه آره ، usb wifi رو هم می ذارن بمونه یا برمیدارن و جدا میفروشند؟
سلامنقل قول:
البته من NX700 دارم ولي تنظيمات اين دو باهم حدودآ يكيه شما اول TV رو ریست فکتوری کنید توی منو زبان رو انگليسي و کشور رو استرالیا و انتخاب گزینه ی HOME ادامه تنظیمات..... در آخر اون قسمت که میگه بعد از هر بار روشن شدن تنظیمات منو دوباره از اول شروع بشه >NO رو میزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن تشکر از دوستان متخصصي که در اين فروم به سئوالات پاسخ ميدن، يه خواهشي دارم ازشون که:
در يک پست بصورت دقيق و جامع و آيتم وار، از لحظه تحويل دستگاه به خريدار کليه مواردي رو که ميبايد خريدار انجام بده (براي يه آيتم مشخص مثلاً EX700) بنويسن:
از قبيل: نحوه چک مشخصات ظاهري جهت اطمينان از صحت فيزيکي، نحوه اتصال به برق، آشنايي با منو ها و تنظيمات ضروري، نحوه فعال سازي تيونر ديجيتال و .......... حتي آپديت کردن ، شبکه ساختن، اتصال به کامپيوتر ، پخش از USB و ............
طوريکه اين پست به عنوان دستورالعمل راه اندازي دستگاه، مورد استفاده خريدار بي تجربه (مثل من) قرار بگيره
و ساير پستها به سئوال و جواب در خصوص رفع مشکل واريته هاي مختلف اين دستگاه، باشه
اينجوري که هر مورد در پست جداگانه و به درخواست کسي که به مشکل برميخوره، توضيح داده ميشه براي استفاده کننده اي که آگاهي زيادي نداره، گيج کننده و حتي گاهي اوقات، گمراه کننده ميشه و ممکنه با استفاده از يک پيشنهاد، مشکل خاصي براش پيش بياد.
ممنون ميشم اگه اساتيد اين فروم، در اين خصوص راهکار و تمهيد مناسبي رو پيشنهاد بدن.
دوستان به داد من برسید
من تازه این LED رو خردیم (EX710) . حالا میخوام کانالهای دیجیتال رو تنظیم کنم میخوام برم تو مسیر
Home>Setting>Digital Set-Up>Digital Manual Tuning
برای تنظیم. اما یه مشکل بزرگ این وسط . گزینه Digital Manual Tuning تو تنظیماتم نیست.
چکار کنم؟؟؟؟؟
ترو خدا راهنمایی کنید
با تشکر از همه
منم همین مشکل رو داشتم بعد فهمیدم که از آنتن هست شما احتمالا آنتنت مشکل داره یا منطقتون کلا مشکل آنتن داره . من با عوض کردن آنتن مشکلم حل شد . :5:نقل قول:
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
من این مدل رو از بانه خریدم . خیر USB wifi توش نیست و باید جدا بخرید . کلا در داخل کارتن خود تلویزیون و کنترل و باتری هاش و دفترچه هاش هست . همیننقل قول:
دوستان من سیستم رو موقع تنظیم زبان سیستم رو انگلیسی گذاشتم و اسم کشور رو گذاشتم استرالیا . شبکه های دیجیتال هم دارم.
حالا میخواستم بدوم رهی نداره که زبان فارسی رو فعال کنم؟
یه سوال دیگه اینکه من قبل از اینکه سیسم رو روی استرالیا ست کنم برای شبکه های دیجیتال موقع روشن شدن نوشته SONY اولش میومد. اما الان دیگه نه. چطوری میتونم کاری کنم که بیاد.
با تشکر
نقل قول:
خیلی عجیبه !!!!
راهی برای فارسی بودن و گرفتن شبکه های دیجیتال به طور همزمان نیست.نقل قول:
اون عبارت سونی زمانی میاد که شما برق سیستم رو قطع کنی و دوباره وصل کنی (یا با دکمه کنار پنل یا کابل برق) و ارتباطی به سیستم دیجیتال نداره
من چندروز پیش KDL-46EX710 خریدم 1800000.حالا میخوام آپدیتش کنم.فریمور تی وی خودم pkg4.072gal-0107 هست.الآن تو سایت 3تا فایل هست به این اسم:
sony_tvupdate_2010_0489_ghl
sony_tvupdate_2010_0489_gtl
sony_tvupdate_2010_0489_gal
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل ها با هم چه فرقی دارن؟فرق نمیکنه هر کدوم رو بریزیم؟مشکلی واسش پیش نمیاد؟
اگه این فایل ها(منظورم به غیر از خاور میانه هست) رو بریزم زبان فارسی از بین نمیره؟
من درست متوجه نشدم که تیونر دیجیتال چیه.کسی میتونه بیشتر توضیح بده؟در کل کشور میشه ازش استفاده کرد؟
ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم:31:
سلام
یه ال سی دی سونی ex700دارم که هر وقت با کلید اصلی خاموش روشن میشه اتومات از روی ویدیو که قبل از خاموشی بوده میره روی کانالهای tv
اونم کانالای دیجیتال با اسمای عجیب و غریب
قبلا یه بار داخل منوی مخفی رفتم
اشکال از کجاست
راستی همه کانالهای سیو شده هم پاک میشن وقتی با کلید اصلی خاموش روشن میشه
؟؟؟
مرسی
کمکم کنین
مرسی
با سلام
لطفا بفرماييد كه اين ورودي و خروجي مولفه 1 و 2 مربوطبه چيه ؟
ممنون
چون نرمافزار فعلی gal هست پس همون رو انتخاب کنید.نقل قول:
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
سلامنقل قول:
اونجا که رفتی نکنه شیطونی هم کردی:21:
سلام دوستان من با روتر میتونم به ال سی دی متصل بشم
توی تنظیمات ال سی دی که میرم همه چیز درسته هم کانکشن رو میشناسه هم میتونم فایلامرو از لپ تاب شر کنم
اما توی به روز رسانی که میرم میگه چند لحظه صبر کنید بعدش مینویسه که هیچ فیلمی پیدا نشد
چطور میتونم اسم یه سایت مرتبط با یه ویدئو رو به ال سی دی بدم؟
نمیتونم چیزی پیدا کنم از طریق ال سی دی که به اینترنت کانکت هست,چیزی پیدا نمیکنه
یک سوال راجع به bravia sync؟؟
من یه سینما خانگی ال جی مدل 738 گرفتم، با کابل hdmi خود سینما، وصلش کردم به ex710 ، اما مشکل اینجاست که تلویزیون ، سینما رو نمی شناسه و عمل sync رو انجام نمیده در حالی که سایر قسمتهای سینمای خانگی سالمه. به نظرتون اشکال می تونه از کابل باشه؟ چون خودش هم در ارورش میگه please check cable and connections
مرسی
-معمولا sync كردن توي همه برند ها مربوط ميشه به وسايل صوتي تصويري همون مارك براي بهبود بخشيدن وسرعت عمل وكم كردن كنترلر ها و...نقل قول: