از اول تو فکر نرم افزار یا علوم کامپیوتر بودم...از بچه های علوم کامپیوتر قم که قبلا پرسیده بودیم،شاید دومی رو قبول شم...:46:نقل قول:
یه نفر پارسال اینجا بود با 20000 هزار نرم افزار قبول شده بود،کسی نام کاربریش رو داره؟
Printable View
از اول تو فکر نرم افزار یا علوم کامپیوتر بودم...از بچه های علوم کامپیوتر قم که قبلا پرسیده بودیم،شاید دومی رو قبول شم...:46:نقل قول:
یه نفر پارسال اینجا بود با 20000 هزار نرم افزار قبول شده بود،کسی نام کاربریش رو داره؟
تا اونجایی که می دونم شبانه هم پیش نیاز ندارهنقل قول:
آره همون تیز هوشانه(البته جدی نگیر بچه هاش از حالت عادی خنگ ترن:31:).این مرکز یک سال در میان خوب قبولی میده.حالا ببین ساله دیگه چه گندی می زنه این مرکز.نقل قول:
دست شما درد نکنه :دینقل قول:
آره همون تیز هوشانه(البته جدی نگیر بچه هاش از حالت عادی خنگ ترن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).این مرکز یک سال در میان خوب قبولی میده.حالا ببین ساله دیگه چه گندی می زنه این مرکز.
ببینید مثلا مدرسه ی ما 70 نفرن 50 نفر خنگن و 20 نفر خوب !
رتبه ی 7 کشور هم از مدرسه ی ما بود :دی
بچه ها ازنظر من همین الان این آهنگ رو دانلود کنید و گوش کنید و زیاد خودتون رو ناراحت نکنید.
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخورکلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور]این دل غم دیده حالت به شود دل بد مکنوین سر شوریده بازآید به سامان غم مخورگر بهار عمر باشد باز بر تخت چمنچتر گل در سر کشی ای مرغ خوشخوان غم مخور [2هان مشو نومید چون واقف نه ای از سّر غیبباشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخوردر بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدمسرزنش ها گر کند خار مغیلان غم مخوردور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفتدائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخورگرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعیدهیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور]حال ما در فرقت جانان و ابرام رقیب[2]جمله میداند خدای حال گردان غم مخور[2
کد:http://www.4shared.com/file/52971179/944933d1/Morghe-KhoshKhan-32-wwwawazblogfacom.html
هیچگاه غصه ی دنیا را نخورید ، که فانی است.
با 14000 منطقه 2 شبانه چی قبولیم؟
غیر انتفاعی چی و کجا؟
ممنوننننننننننن
بچه ها این سی دی یادگار ماندگار کانون خیلی میتونه کمکتون کنه واسه انتخاب رشته
اگه عضو کانون هم نبودید برین از نمایندگی های شهرتون بگیرین
سی دی سازمان سنجش که همراه پیک سنجش هستش هم خیلی مفیده...اونم از روزنامه فروشی ها میتونین بگیرین
نقل قول:
چی هست آهنگش خواننده کیه؟
bahador2009 واقعا دمت گرم
خیلی وقت بود هوس این آهنگه رو کرده بودم
درود بر استاد شجریان و مردم سبز ایران
---------
حالا یه سوال:
اگه مطمئن باشی تو اعلام درصدات اشتباه کردن مثلا دفترچه ات C هست با کلید B صحیح کردن ( نگید نمیشه مثال زدم) یا هر چیزه دیگری که مدرک هم داشته باشی که اونا اشتباه کرده باشن ، رسیدگی میکنن یا نه اهمیت نمی دن؟
اگه مدرک داشته باشی که حتما رسیدگی میکنند.
آخه از کجا مدرک آوردی همه ی پاسخ نامه ها میرن تهران و یکجا چک میشن!!
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
شما احتمالا ایرانی هستین :13:نقل قول:
در کل منظومه ی شمسی کسی نیست شجریان رو نشناسه .
آقا یه سوال
مهمه برام
میگم برای انتخاب رشته
وقتی که انتخاب رشته رو انجام دادیم وتموم شد و رفت مثل اینکه یه سری اطلاعات وکدی وچیزی میده درسته؟
حالا سوالم اینجاست این اطلاعات رو باید پرینتش رو بگیرم و همراهم داشته باشم؟ یا اگه این اطلاعاتی که میده رو خودم روی یه کاغذ بنویسم کفایت میکنه؟
چون موقع انتخاب رشته شهر خودمون نیستم میخوام از طریق جای دیگه ای انجام بدم که پرینتر هم در دسترس نیست.
بچه هایی که پارسال انتخاب رشته کردن بگن این اطلاعاتی که بعد از انتخاب رشته میده چه چیزایی هست و بعدا کجا نیاز میشه؟
ببخشید اگه سوال یه خورده مسخرست میخوام بعدا دیگه مشکلی برام پیش نیاد!
دوستان با این نتیجه تو کنکور زبان کجا میشه قبول شد؟
رتبه کل در سهميه: 5759
رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه): 12665
صفحه رو کامل سیو کن بعدا پرینت بگیر.
فکر کنم پارسال یه کد رهگیری داد که باید می نوشتیمش. پرینت نمی خواد!نقل قول:
ممنون امیر جاننقل قول:
این کد واسه چی هست حالا؟
والا یادم نمیاد کاربردی داشته باشه! فکر کنم برای این که به انتخاب رشته ات اعتراض داشته باشی هستش. آخه موقع اعلام نتایج انتخاب رشته هم نیازی بهش نبود!نقل قول:
شما از صفه های انتخاب رشته با کام عکس بندازید کافیه
حتما بعد مرحله ای که کد ها رو وارد میکنید،مرحله بعد رو چک کنید چون تو اون مرحله اسم کامل رشته رو میزنه...گاهی خود بخود عوض میشه انتخابتون...حواستون باشه
خب اینم از ما....
رشته م هنره....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سنجش آخری رتبه مو 800 پیش بینی کرده بود.....(با سهمیه)
رو چه حسابی میگی هیچوقت اشتباه نکرده و نخواهد کرد؟نقل قول:
من اصلا باورم نمیشه این درصدام باشه چه برسه که اعتراض کنم دقیقاً به خاطر همین درس خوندن و تلاشمه که باور نمیشه این نتیجه ام بشه
در هر صورت از تمامی راهها برای اعتراض استفاده میکنم وهیچوقت شاهکار سازمان سنجش در سال 87 رو یادم نمیره که چه بلایی سر ملت اورد
فقط اینو بهتون بگم بچه ها من صبح رفتم سنجش به نظر میرسید همه اومده بودن اعتراض ...خیلی شلوغ بود.همین
معاون سنجش به مهر خبر داد:
نحوه اعتراض داوطلبان به نمره دروس در کنکور89 / پاسخ سه روزه به اعتراضات
معاون سازمان سنجش آموزش کشور نحوه اعتراض داوطلبان به دروس کنکور 89 و رسیدگی سازمان سنجش به این اعتراضات را اعلام کرد.
حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبانی که به نمره دروس خود بر اساس آنچه در کارنامه اولیه منتشر شده است اعتراض دارند می توانند از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعتراض خود را اعلام کنند.
وی اظهار داشت: سازمان سنجش نیز از روزی که اشکال یا اعتراض داوطلب ارائه می شود پس از بررسی تا سه روز پاسخ را به داوطلب ارائه می دهد.
معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: سازمان با بررسی بر روی اعتراض برای اطمینان داوطلب، تعداد سئوالات درست، بی پاسخ و غلط وی را اعلام می کند.
من زبان اختصاصي 403 شدم رياضي كه رشته ي اصلي باشه 2207. اميدوارم همه موفق شده باشين(رتبه) بشين (انتخاب رشته) و بشين (آزاد). راستي انتخاب رشته رو چكار مي كنيم؟
عزيزم اين اولشه.دومش مال وقتيه كه انتخاب رشته ميكني..يهو ميبني يكي كه رتبه اش از تو پايين تر بوده دراومده دولتي تو نه.پارسال يكي از دوستام 3رقمي شد الان داره غيرانتفاعي ميخونه.نگيد بد انتخاب رشته كرد...همه مهندسي ها رو زد...حالا خودش بيزبون بود نرفت اعتراض كنه...:41:
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
به زبان زياد تكيه نكن..ميدوني يعني فكرنكن خيلي خوب شدي.چون كافيه عمومي هات رو خوب بزني.منطقه چندي؟نقل قول:
آقا پیام کور چه جوریاست ارزششو داره برم!! 17 هزار منطقه 1
پیام کور هم سیستم بدی نداره
دانشجو محوره!درس های اصلی کلاس داره ...(عمومی هم داره ولی معمولا کسی نمیره)
در کل باید درس بخونی تا پاس کنی...
بستگی به خودت داره بری یا نری
من تهرانم منطقه 1
دوستان کسی نمیدونه جواب این سوال رو ؟نقل قول:
به هیچ وجه پیام نور توصیه نمیشه....غیر انتفاعی خیلی بهتره.نقل قول:
بچه کسی یادگار ماندگار امسال کانون رو نداره فایلش رو اپلود کنه؟
مرسی اگه کسی داره بذاره
البته به نظر من خیلی هم بد نیست پیام نور... باید پشتکار داشته باشی تا خودت درس ها رو بفهمی...نقل قول:
طول تحصیلش خیلی زیاده ...خیلی ها رو میشناسم که الان دارن ناله می کنن از پیام نور.نقل قول:
خب باید خوب درس خوند تا معدل بالا بذه و بشه واحد بیش تری برداشت...نقل قول:
دوستان روم به ديوار با 40000 منطقه2 ميشه مهندسي غير انتفاعي جائي قبول شد؟
نقل قول:
شما چه رشته هایی و چه شهرهایی رو بیشتر مد نظرتون است؟
من دوستم پارسال با 40000 مهندسی معماری 3،4 جا غیرانتفاعی مازندران قبول شده بود. مهندسی صنایع هم میشه پیام نور اردبیل یا غیر انتفاعی های گیلان و مازندران قبول شد. امسال که دیگه ظرفیت های غیرانتفاعی و پیام نور رو زیاد کردن، شانس قبولی بیشتر شده!
موسسات غيرانتفاعي بوم خودت شايد...حسابداري هم بزن...مديريت هم شانس دارينقل قول:
(البته اگه اصفهانو شيراز مدنظرت باشه غيرانتفاعي نه مازندران و ايناها!)
دوست عزیز همه اینها بر می گرده به هدف از تحصیل و دانشگاه رفتننقل قول:
یکی فقط می خواد سریع یه مدرک بگیره و بره.تو هر دانشگاهی هم میشه.هر چه سطح پایینتر بهتر
یکی نگران شغل و وضع آیندش هست . خوب باید دانشگاه سطح بالایی بره.در ضمن نمرات هم بالا باشه
خوش به حال اون افرادی که مشکل مالی و شغلی برای آیندشون ندارن و وقتی دیدن جایی که می خوان قبول نمیشن وقت خودشون رو برای کنکور تلف نمیکنن
خیلی ها رو دیدم اصلا طرف برای درس نرفته دانشگاه.وضعش هم خوبه.بهش میگیم این یه تیکه کاغذ بدردت میخوره؟ برو زندگیت رو بکن و وقتت رو تلف نکن
خودشم میگه چندنفر تو کلاسشونه اینجورین:18:نقل قول:
دوستان رشته ای که تو پیان نور میخواید برید خیلی مهمه
رشته ای مثه زبان زیاد نیازی به استاد و ... نداره
ولی دروس سنگین مثه مهندسیا اصلا پیام نور نمیتونید جمش کنید . چون درسای سختش با ماهی دو جلسه استاد حل نمیشه
چند نفرو میشناسم مهندسی پیام نور زدن بعد یک یا دو ترم انصراف دادن دوباره کنکور دادن چون هیچی نتونستن پاس کنن!
بومي تهراننقل قول:
نرم افزار جائي نميشه قبول شد؟
دوستان وایسید دفترچه کانون بیاد
از رو اون راحت میتونید پیدا کنید چیا میتونید قبول شید
دوستانی که شبانه خوندن
همی اینک نیازمند یاریتان از جزئی ترین تا کلی ترین اطلاعات این دوره دارم
خواهشا هرچی میدونید دریغ نکیند.
ممنون
لینکی یا عکس کمکی چیزی نیست که بگه کجا باید خراب شیم رو سر سازمان سنجش برای اعتراض