سلام دوستان
به نظر شما دوستان 1558 با سی پی یو core i7 840QM 1.86 up to 3.2 8Mb Cache با قیمت 1.690.000 تومان ارزش خریدن داره؟
6گیگ رم ، 640 گیگ هارد و گرافیک Ati 5470
Printable View
سلام دوستان
به نظر شما دوستان 1558 با سی پی یو core i7 840QM 1.86 up to 3.2 8Mb Cache با قیمت 1.690.000 تومان ارزش خریدن داره؟
6گیگ رم ، 640 گیگ هارد و گرافیک Ati 5470
من تا حالا ندیدم که یه 1558 چنین کانفیگی داشته باشه!
همونطور که میدونید تنها مواردی که در یک مدل خاص قابل تغییرند هارو و رم اونه.
ولی شما همه ی کانفیگ رو تغییر کرده ذکر کردید که کمی جای شک و شبهه داره!
نقل قول:
اطلاعات این دوستمون دقیقا درسته بجز کچ سی پی یو که 6 مگ هست این لپ تاپ با این کانفیگ هست چون خودم هم همین مدل رو با همین کانفیگ دارم دی جی کالا هم داره این کانفیگ رو
cpu i7 cach 6
ram 6
graphik 5470 ati ke 1 gig hast va ta 2.8 gig ba ram shar mikone
harde 640
:11:
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
قیمت من خریدم 3 هفته پیش 1450 تومان بود با گارانتی تک تیم فن که جز بسیار قدیمی های آی تی هست
این رو هم ذکر کنم که ابن کانفیگ بهترین کانفیگ سری studio شرکت dell هست و مختص گیم و مصارف خانگیس این رو من نمیگم برید سایت زیگورات و لیست قیمتاشو دانلود کنید این کانفیگ رو هنوز قیمت نزده
این مدل معروف به 1558g که کش cpu اون 8 هست،مدل cpu اون 840qm که تو سایت intel هم همچین کشی ذکر شده،منم از همین مدل دارم،که 1640000 خریدم!!!
ولی با همه ابن تفاصیل من هرگز پیشنهاد نمیکنم بگیری این مدل رو
سلام
من میخوام1558 بگیرم با این مشخصات
سلام دوستان من تازه تو این سایت عضو شدم امید وارم که مفید باشم
به نظرشما رو این نوت بوک این بازی ها راحت اجرا میشه call of 6,5,4 shift gta7,6 و.......
مشخصات:
1.8 cor i7 8m cache
6gb ram
2.2gb ati (1g)vga
7hp
**ای کاش زندگی هم ریکاوری داشت**
ما که چیزی نگفتیم داداشی!نقل قول:
خوب من این کانفیگ رو ندیده بودم!
در کل گفتم دوست عزیر من هم کانفیگ با سی پی یو 8 مگ کش رو ندیدم
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
نقل قول:
مبارک باشه:11: ولی ای کاش مدل هاب دیگرو انتخاب میکردید :46:
Ashibad، داداش چرا تبلیغ سوء میکنی؟
مگه بازم با لپ تاپت مشکل داری آخه؟
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
خوش اومدی داداش!نقل قول:
به قول گفتنی:
مدیر شدنت و ببینیم!
اسم این لپ تاپی که کانفیگش رو نوشتی رو هم مینوشتی بدونیم چیه!
آره داداش موافقم با شما،کاش نمی گرفتم،سرعتش فوق العاده پایینه،من کلا بازی نمی کنم،ولی اون روز خواستم امتحانش کنم،بازم ما رو ضایع کرد،gta iv روش به زور اجرا شد!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست عزیز نیازی به تبلیغ سو نیست چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
تمام این کانفیگ فقط اسم هست ویجی ای این لپ تاپ ضعیفه در مقابل لپ تاپ های تو این رنج در کل این کانفیگ فقط اسم هست نه کارایی
شما تا حالا بازیی نصب کرده که نتونه اجراش کنه؟
نقل قول:
دوست عزیز اجرا شدن ملاک نیست مهم نحوه اجرا شدن هست همین gta 7 که من گفتم اجرا شد ب راحتی اجرا شد ولی مجبورم گرافیک بازی رو بیارم پایین تا کمی روون اجرا شه ولی خیلی جاها slow میشه و من به وضوح میبینم داره به لپ تاپ فشار میاد صدای فن ها و داغ کردن شدید حتی با وجود کول پد گواه این گفته من هست
حتی بازی قدیمی driver 3 که مال سال 2007 هست روش اجرا کردم در حین بازی به صورت slow اجرا میشه
دوست عزیز من که نمیگم بده من میگم تو این رنج قیمت لپ تاپ هایی بهتر و با کارایی بالا تری و جود داره که این مدل لپ تاپ خیلی خیلی جولوش ضعیف هست:46:
منم موافقم،واقعا حیف پول!!!!!!نقل قول:
شما توی این رنج قیمت و با همین کانفیگ چهار تا لپ تاپ دیگه نام ببر ما هم یاد بگیریم!
f 123 و f 125 و f116 سونینقل قول:
اچ پی
2170
2190
سونی ها فوق العاده هستن ولی این مدل سونی ها بسیار کم هستند در بازار تمام این مدل ها تو همون رنج یک میلیون جهارصد هراز تومن 1558 هستبه جز f116 که با گارانتی اصلیش 1800000 تومن بود
کسی که خواب هست را میتونی بیدار کنی ولی کسی که خودشو به خواب زده هرگز
من هرچی نمونه و دلیل برای شما بیارم شما مرغتون 1 پا داره شما خوش باش که 1558 بهترین مدل هست :27:
نقل قول:
تازه مدل های سونی blu ray هم داره که کاملا صاحب لپ تاپ رو تا 6 سال آینده به روز نیگه میداره:27:
[QUOTE=tanatos;5578415]نه عزیز من اصلا صحبت محرمانه بیان کردنش نیست!:46:
من قبلا هم گفتم وقتی که مشکلات با آبدیت بایوس و گرافیک به روشی که گفتم حل نشد یه روشی هست که خدمتتون عرض میکنم منتها این راه حل از من نیست و یکی از مهندسان شرکت دل پیشنهادش کردند و راستیش من دلیل علمی براش ندارم واسه ی همین چون نمیتونم اثباتش کنم به یکی از بچه ها پیشنهادش کردم که اگه در مورد اون جواب دادم به صورت علنی ذکر کنم ولی خوب از اون دوستمون هم خبری نشد!
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
دوست عزیز ممنون میشم اگه راه حلتو به ما هم بگی
لحن صحبتت خیلی بد بود.نقل قول:
در این که شما مهندسی و بیدار و ما از خوابیم و از هیچی سردرنمیاریم هیچ شکی نیست!
فکر کنم این جمله براتون آشنا باشه اینطور نیست؟
QUOTE=ashibad]من یه کمکت احتیاج دارم اگه میشه آی دی مو اد کن خواهش میکنم:10:
ashii_666yahoo.com[/QUOTE]
گذشته از اون من هیچ وقت نگفتم 1558 بهترین لپ تاپ موجود در بازاره.
شرکت دل هم مال پدرم نیست که مرغم یه پا داشته باشه و ازش دفاع کنم.
ولی دارم از انتخابم دفاع میکنم.
من دو ماه تموم دنبال لپ تاپ گشتم و این و خریدم.
لپ تاپهای سری f سونی اولین انتخابهای من بودند!
ولی هیچ میدونستید که شرکت سونی اونها رو به خاطر مشکل گرمای بیش از حد و تغییر شکل قطعات داخلیش به همین دلیل جمع آوری کرده ولی در کشور ما این کار صورت نگرفته!
گذشته از اون شرکت سونی همواره به خاطر نامش بر روی محصولاتش مبلغی رو میطلبه یعنی اگه مقایسه کنید مبینید که لپ تاپهایی با کانفیگ برابر و از شرکت های دیگه رقم قابل ملاحظه ای با لپ تاپهای این شرکت اختلاف دارند.
اما اچ پی.
و دومین انتخاب من لپ تاپی بود از سری پاویلیون اچ پی به نام DV6 2300!
اما اگه توصیه ی گوگل رو در سرچ لپ تاپهای این شرکت ادامه بدید می بینید که آمار مشکلات لپ تاپهای شرکت اچ پی جزو رده های بالای جدوله و به همین دلیل توصیه نمیشه!
البته مرغ ما یه پا داره از چیزی سر درنمیاریم و شما نابغه اید.
عذرخواهی میکنم از خدمتتون که با عرائضم وقت مبارکتون رو گرفتم!
[QUOTE=ssevda2;5606749]به صورت پیام خصوصی براتون ارسال خواهد شد.نقل قول:
نقل قول:
اگه به لحن صحبت هست شما خیلی زودتر از من شروع کردی راجعبه مهندسی بگم که نه مهندسم نه ادعایی دارم اونی ادعا داره که تا از تو بحث کم میاره بحثای حاشیه ای میکشه وسط آره احتیاج داشتم و دارم که در مورد این لپ تاپ تحقیق کنم حالا هر کسی که می خواد باشه شما یا .... انقدر ایراد داره این لپ تاپ که آدم به هر کسی رو بندازه برای کمک من که ادعایی ندارم اونی ادعا داره که جواب مشکل خلق الاه رو با پیغام خصوصی میده اونه که فکر میکنه مهندسه نه من!!!
راجعبه انتخاب و درست تر بگم انتخابمون صداقت داشته باش این لپ تاپ واقعا ایرادات اساسی داره که هنوز هیچ مهندسی به گفته خودت ایراداتشو نتونسته رفع کنه البته یه مهندس پیدا شده با پیغام خصوصی درست میکنه که خدا خیرش بده
راجعبه سری f سونی هم باید عرض کنم که فقط چند مدلشه که این مشکل رو داره و خود سایت سونی فراخوان زده برای جمع آوری همشون
این مدل هرگز یک مدل خوب نیست برای کسانی که دنبال یک کانفیگ بالا هستن
امیدوارم سو برداشت نکنی جناب
همین امروز داشتم با یکی از دوستان به صورت تصویری صحبت میکردم که صفحه به صورت برفک در اومد و تا همین الان نتونستم از وبکمش استفاده کنم
1 ماه نیست خریدم و یک دنیا ایراد جولومه اونوقت شما میای این مدل رو پیشنهاد میکنی به بقیه دوستان شاید برای شما 1 میلیون و نیم پولی نباشه ولی برای منه دانشجو که بعد 4 سال گذشتن از دانشگام با هزار مکافات این پول رو جمع کردم که نیازم برطرف شه نتنها برطرف نشد بلکه یک کوه در دسر افتاد جولوم
دوست عزیز نه جنگی هست نه دعوایی نه مهندسم نه ادعایی خیلی از بچه ها هستن که بعد یک مدت میخوان این وسیلرو خریداری کنن من میگم که کسی مثل من به این مورد ها بر نخوره و مثل من این حس توش به جود نیاد که این همه مدت الکی خیلی چیزها رو بیهوده تحمل کردم
ببین خوب گوش کن داداش!
من هم مدت اولی که این لپ تاپ تو دستم بود زمین و زمان و گرفته بودم زیر فحش و دریبری!
از این خبرا هم نیست که 1400 واسه من پولی نباشه؛ اگه شما از خرجیاتت زدی و این پول و جمع کردی، من واسه ی تومن تومنش عرق ریختم!
ولی خوب الان همه ی مشکلاتم برطرف شده.
همه ی همش!
اگه صفحات اول و نگاه کنی میبینی که وقتی کسی این لپ تاپ رو پیشنهاد میکرد اولین کسی که جلوش وایمیستاد من بودم!
ولی وقتی در حال حاضر باهاش مشکلی ندارم!
وقتی که داره عین ساعت واسم کار میکنه!
چرا نباید پیشنهادش کنم؟
من به یکی از دوستانم هم پیشنهاد کردم و خرید همون اول کار هم ازش گرفتم و همه ی کارهایی که از دستم برمیومد رو انجام دادم تا حالا که 3 ماهه دستشه آخ نگفته!
راستی در مورد اون سری از لپ تاپهای سری f: من لیست کامل اونهایی رو که براشون فراخوان زده شده رو دارم خوب؟
بقیه شون هیچ کدوم توی این رنج قیمتی نیستند.
یعنی از بالاتر از 1500 شروع میشند.
من اینجا با غریبه هاش مشکلی ندارم چه برسه به شما که داداش مایی و یه مدته توی این تاپیک با هم گرم گرفتیم.
تا حالا ما تاپیک و چرخوندیم از این به بعد شما بچرخونش!
یه سری از راه حلها که تو تاپیک هست! اون راه حلی رو هم که بصورت پیام خصوصی میدادم به بچه ها رو هم که دیگه بلدی دیگه پس مشکلی نیست.
به هر حال بازم شرمنده!
نقل قول:
واقیتش من هم راضی نبودم که بحث به ایجاها بکشه چون اینجا جای این بحثا نبود من نقد صادقانه کردم مشکلاتی که من با این لپ تاپ تو این 3 هفته که خریدمش واقعا زیاده خیلی در گیرم کرده واسه همین وقتی یکی میگه نه این ها و جود نداره یکم کنترلمو از دست میدم امروز از صبح گارانتیش بودم بخاطر وبکمش گفت سوخته وبکمش :18: باز هم یک مورد نادر که من باید اولین موردش باشم در هر صورت اگه حرفی زدم که باعث کدورت شد عذر میخوام :11:ولی راجعبه 1558 سر حرفم هستم چون رسمو کشیده تو این 3 هفته :41:
ببین داداش بازم میگم من اصلا منکر این نیستم که این مشکلات وجود داره و آدمهای بدشانسی مثل ما باید اون رو تجربه کنند.
ولی خوب این مشکلات برای من رفع شدند و من در حال حاضر از لپ تاپم راضیم!
باز هم نظر شما متین!
من هم عذر میخوام به هر حال!
سلام
دوستان جند مورد برام سوال پیش اومده
1/ پلیر یعنی عدد اف 10 و 11 و 12 کار نمیکنه
2/ نحوه استفاده از سیم کارت در این لپ تاپ رو لطفا هر کی تست کرده کامل توضیح بده آیا احتیاج به قطعه جدا هست که باید تهییه کنم یا تنطیمات داره
سلام
برای مشکل پلی بهتر است چک کنید نرم افزار دل کوئیک تایم روی دستگاه شما نصب است یا خیر.
جای سیم کارتی که روی نوت بوکها قرار دارد مربوط به WWAN است که شبکه آن در ایران وجود ندارد و همچنین اکثر مدلهای وارداتی مودم داخلی آن را به خطر قیمت بالا ندارند.
سلام
امروز داشتم باهاش کار میکردم یهو ریست شد فک کنم به خاطر گرمای زیاده یک کول پد از این 5 تومنی ها زیرشه به نظرتون ضعیفه ؟؟؟؟
اگر ضعیفه یک مدل کول پد که قوی هست و واقعا خنک کننده باشه نه هواکش معمولی با عکسش بزارین ممنون میشم
از دوستان یکی کمک کنه...منم این مشکل رو دارم....نمی تونم درستش کنم....نقل قول:
میشه یکی این برنامه رو واسم بزاره ؟؟ بدجور لنگم....
لینک خراب هستش
از دوستان یکی کمک کنه...منم این مشکل رو دارم....نمی تونم درستش کنم....نقل قول:
میشه یکی این برنامه رو واسم بزاره ؟؟ بدجور لنگم....
لینک خراب هستش
ای بابا شما چقدر بدشانس بودید:13:نقل قول:
لپ تاپتون گارانتی نداره؟ آخه واقعا داقونه:18: اگه گارانتی داره حتما بفرست گارانتی
من 5010 دارم و تا الان هیچ مشکلی نداشته ، سخت افزار لپ تاپتون عالی بنظر میرسه ، این عجیبه که این مشکلات رو داره
کول پد های کولر مستر به نظر من خوبن ، البته منم هنوز نخریدم و قصد خرید دارم
با گارانتی دریا رایانه در تهران نمایندگی دارن
و این سایت هم میفروشهکد:http://www.daryacomputer.com/product-Cooler.htm
کد:http://www.takrayan.ir/takrayan/mainsite/products.asp?catid=11&subid=28&subid_b=279
سلام
اینم اولین بازی که اجرا نشد call of duty 7
همه درایورهارم نصب کردم و لی ارور میده
سلام دوستان
بعد از نصب درایور های کال آف دیوتی و اجرا نشدنش بازی رو پاک کردم و تبعا دریور هاشم باهاش پاک شدن و یکهو موسم آیکونش بزرگ شد چه کنم؟
و یک اتفاق جدید که تو این 28 صفحه مه گشتم برای هیج کس اتفاق نیفتاده اینم از شانس منه صفحه بعد از چند مین شروع میکنه به پریدن جوری که هیچ کاری جز ریست نمیشه انجام داد چه کنم؟
داداش من الان یه چیزی میگم میگی باز داری از این لپ تاپ طرفداری میکنی!
ولی بازیی که شما ازش اسم بردی کلا مشکل داره!
میتونی بری یه سری به تاپیکش بزنی.
من امروز رفتم تهیش کردم.
خبری شد باخبرت میکنم.
دیگه نمیدونم والا حالا شما هم تست کن ببین اجرا میشه یا نهنقل قول:
من تست کردم بدون هیچ مشکلی اجرا شد!
البته نه بدون هیچ مشکلی مشکل Dll داشت که ربطی به سخت افزار نداره!
نمیدونم درد این لپ تاپ کجاس که باعث شد دیشب اولین ریکاوری رو روش انجام بدم همه چیزش یه هم ریخته بود هم کند کار میکرد هم دیگه بلوتوسش کار نمیکرد
الان دو به شک هستم که این بازی رو نصب کنم دوباره چون اصلا حوصله ندارم 1 ساعت ریکاوری کنم
همه جا تعداد دی وی دی این بازی 2 تا هست ولی مال من 3 تاس
در هر صورت نمبدونم با این وضع چه کنم یک بازی میریزی 1 ساعت ریکاوری میکنی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان
من چند روز پیش 1558 خریدم
این دکمه ای که سی دی رو از دی وی دی رایتر در میاره از کار افتاده
برای در اوردن سی دی باید رو درایو کلیک راست کنم و Eject رو بزنم
با دکمه کار نمیکنه
اول سالم بود نیمدونم یهو چرا اینطوری شد
کسی تا حالا این مشکل براش پیش نیومده ؟
ممنون میشم راهنمایم کنید