اين پيكان همراه با پيكان 48 داخل gtainside.com هست از اونجا دانلود كنيدنقل قول:
اينم لينكش:
كه البته به خاطر اينكه دوستان خواستن گذاشتم و قصد انحراف تاپيك رو نداشتمکد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=455
Printable View
اين پيكان همراه با پيكان 48 داخل gtainside.com هست از اونجا دانلود كنيدنقل قول:
اينم لينكش:
كه البته به خاطر اينكه دوستان خواستن گذاشتم و قصد انحراف تاپيك رو نداشتمکد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=455
ترافیک !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبیه این یارو جیمز باند جدیدس یه جورایی
راستش این پچ گرافیکیه که گرافیک خیلی بالا لازم داره و گرنه بازی گیر میکنه .نقل قول:
اگر خواستین اینم برای دانلود.
کد:http://www.irfreeup.com/images/vhws6aifxvvbyimmdpmy.rar
توی این عکس های بازی PES قدرت بدنی اشلی کول رو نگاه کنید!
این بازیکن یه تنه سه نفر رو حریفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم کلادیوس تو بازی هملت داره الکتریک می زنه. اون زمان هم سبک راک وجود داشته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك گل زيبا در PES در Become a legend زدم.از فاصله ي دور از دروازه(تو محوطه جريمه نبود!) يه ضربه ي ضعيف زميني و به درد نخور زدم اينشد نتيجه:
دروازه بان لايي خورد گل شد!دقيقا وايستاد تا توپ برسه بهش بعدش يه حركت مزخرف در مقابل چنين شوت به درد نخوري انجام داد!:31:
Red Dead Redemption
وااای ! له شدم این عکسا رو بگیرم!!! یک دست دسته ، یک دست گوشی ، عکس می گرفتم ، 10 تا عکس گرفتم ، خب نشدن ، این سه تارو انتخاب کردم. کیفیتشونم کمه چون با گوشی گرفتم ، اگه با دوربین می گرفتم حجمش می رفت بالا و بر و بچ نمی تونستن ببینن ، وگرنه صاف صاف عکس می گیره با دوربین.
1
یک عکس در غروب.
2کد:http://imgdl.ir/images/748Image337.jpg
اینم یه عکس بعد از سلاخی
کد:http://imgdl.ir/images/737Image338.jpg
3
این جا پشتش باحال بود ، داشتم با کالسکه می رفتم ، اسبم بدو بدو دنبالم میومد :دی میگن اسب وفادار همینه دیگه! هرکاری کردم نتونستم از اسبم عکس بگیرم ، آخرشم کالسکه ایستاد :دی الانم همین دوربینو یکم به سمت چپ می بردم اسبم دیده میشد ، تو نقشه هم می تونید ببینید :دی
کد:http://imgdl.ir/images/348Image344.jpg
از xbox نمیشه عکس گرفت؟
فکر نکنم نرم افزاری باشه که بشه از ایکس باکس عکس بگیری !:41: البته یه راه هست ، با گوشی :دی
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
ای بابا! عکسا باز که خرابن! یکی یک سایت خوب بده واسه آپلود عکس که هی خراب نشن عکسا!
زامبی کشی در غروب افتاب !!!
.
.
اینم از عکس kestler تو بازیه conviction که البته دیروز تو بازیه h.a.w.x 2 دیدمش.اینم عکسش:
اون که محیطش سبزرنگه
چه گرافیکی داره :18: این رو بالاترین تنظیماته ؟نقل قول:
منم رو بالاترین تنظیمات بازی میکردم ولی همچین گرافیکی نداشت:13:
یه افکت ساده نور خورشید که از هیچ نوع شیدری به وجود نیومده اینقدر چشم نواز هست برای شما ؟ چطور گرافیکی داره که نورخورشیدش هیچ سایه ای ایجاد نکرده ؟ مگر نباید حفاظهای چوبی کنار پرتگاه سایه داشته باشند ! بقیه جزئیات چرا سایه ندارند ؟ سایه که دیگه جزو اولیه ترین نکات هست ...نقل قول:
راست میگه ، نور خورشید مستقیم افتاده توی دوربین ، گول زده ، وگرنه گرافیک بازی اونقدر بالا نیست .همیشه نور خورشید گول زنه ، مخصوصا توی غروب ، و دابل مخصوصا تو بازی red dead redemption :دی
یه عکس از بازی در حال ساخت توسط خودم : دی ( برای تبلیغ ) // توش از این افکت ها که از نظر بعضی دوستان گرافیک رو خارق العاده میکنه هم داره ! :31:
برای بقیش برید به لینک توی امضام ...
بازیه خوبی به نظر میاد .نقل قول:
ولی تکسچر کمی توش دیده میشه .
این برای زمانیه که بازی ناقص بود ... فقط خواستم لنز افکتش رو نشون بدم که بگم هر بازی که از این افکت ها داره خیلی گرافیک شاخی نداره .نقل قول:
الان کلا محیط رو عوض کردم و 180 درجه با اینی که توی عکس میبینی فرق داره
غلط کردم:31:نقل قول:
نقل قول:
چه کنیم عکس های ما هنریه دیگه ...:31:حالا این دوستمون خوشش اومده اینقدر نکوبینش . من خودم از زیباییه گرافیک یه بازیه ps1 هنوزم خوشم میاد . سلیقه اییه . حالا شما نمیخاد کار شناسی کنی بگی فلان جا باید سایه داشته باشه و فلان جا نباید....من که تو عنوان ننوشتم غروب افتاب با گرافیک فوق العاده :13: راستی رزولیشن بازی هم رو 1280.960 هستش.:27:.
.
.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------یه عکس از pop برای در اوردن حرص دوستان گرافیک شناس :31:
.
:10:
سليقه بود منظورت ديگه؟!:31:
ايول عكس پرنس خيلي باحال بود!:10:
اره همون سلیقه ... اشتباه تایپی بود:31:مرسی قابل شمارو نداشت:10:نقل قول:
پس من که رو 1920x1080 اکثر بازیها رو اجرا می کنم باید یک عکس از re5 بزارم تو همچین محیطی ببینم باز هم سایه ها رو دقیقتر نشون میده یا نه!:13:نقل قول:
راستی رزولیشن بازی هم رو 1280.960 هستش
نقل قول:
چه ربطی داره :13:؟ربطی به مانیتور و کارت گرافیک بالا و قدرتمند نداره ... بازی همینجوری ساخته شده...
:18:یعنی شما میگی کارت گرافیک تآثیری روی کیفیت بازی نداره ؟؟؟!!!شما اطلاع داری همین بازیها رو با چه سیستمهای قدرتمندی میسازن تا جزئیات رو به بهترین شکل بتونن نشون بدن و همینطور روش کار کنن؟!جالبه واقعآ...گرافیک هر بازی مطابق با سیستم مورد نظرش مچ میشه و باید دید گرافیک تا چه حد قابلیت اینو داره که جزئیات بهتر و دقیقتر رو به تصویر بکشهنقل قول:
ربطی به مانیتور و کارت گرافیک بالا و قدرتمند نداره ... بازی همینجوری ساخته شده...
حالا از بحث خارج نشین، یک عکس دیگه از red dead redemption در حال سفر به مکزیک با قایق( ایندفعه با دوربین گرفتم ، کیفیتشو کم کردم ) :
نقل قول:
شما منظورمو متوجه نشدی ... من نگفتم کارت گرافیک تاثیر نداره رو بازی . اصلا مگه میشه نداشته باشه ؟ :13:راجب این که گفتید . این بازی ها با سیستم های قدرتمند باید ساخته بشن هم عرض کنم که اون یه بحث جداست و بایدم سیستم قوی باشه . اما وقتی طراح بازی فلان جارو سایه زنی نکرده شما سیستم 10 تومنیم که داشته باشی نمیتونی سایه به وجود بیاری:31: ... غیر از اینه ؟ مثه این میمونه که بازی سال 1990 رو روی سیستمت نصب کنی بگی من گرافیکم قویه الان گرافیک این بازی میشه خدا ....:27::18:
.
با سیستم قوی شما میتونید بازی رو با نهایت تنظیمات گرافیکی و با فریم مناسب بازی کنید نه اینکه گرافیک بیاد براتون سایه بزنه .:38:
.
لطفا دیگه اینجا ادامه ندید /// سوالی . مطلبی بود در پ.خ در خدمتیم:11:
کی گفته ؟ الان شما همه تنظیمات روی High هستش ؟ خوب ماله منم روی High هستش ولی چرا گرافیکش بهتره از مال شما . تازه سایه هم داره :31: و Shader هم در حد عالی . تازه رزولیشن هم 1920*1080نقل قول:
نقل قول:
این دیگه واقعا افکتش باحال هست ، اینقدر نور و افکت نور خورشید رو بالا بردن که اصلا چیزی دیده نمیشه و نمیشه در مورد گرافیکش کارشناسی کرد :دی
نقل قول:
بله رو high هستن . فقط گزینه ی motion blur رو off و رزولیشن هم 1280در960 ... چون بیشتر از این گرافیکم کشش نداره و دچار افت فریم میشم :13:... راستی واقعا شما تو اون محیطی که من ازش عکس گرفتم . جاهاییو که دوستان گفتند مثه نرده ها و غیره رو با سایه میبینید ؟:13:دقیقا برید همون قسمت یه عکس بندازید . بزارید اینجا تا ثابت شه ... :21:من که حتی تو ps3 هم اون مرحلشو که داشتم میرفتم اون قسمت ها سایه ای ندیدم .:18:راستی رزولیشن 1920د1080 ربطی به سایه زنی بازی نداره و فقطجزئیات تصویرو بهتر نشون میده :5:
خب این یعنی چی به نظر خود شما؟!!!:31:یعنی نشون دادن سایه نرده ها جزئیات دقیق به حساب نمیاد!نقل قول:
فقطجزئیات تصویرو بهتر نشون میده
تاپیک از موضوع خودش خارج شد...بهتره این بحث رو تموم کنیم:13:
.نقل قول:
.
دوست عزیز برای بار چندم میگم رزولیشن ربطی به وجود سایه نداره /// درسته که سایه ها هم تو این امر قشنگ تر نشون داده میشن (منظورم واضح تر است) اما قسمتی از بازی که کلا توسط بازی ساز درش سایه ای قرار داده نشده شما رزولیشن 9999999999 هم که داشته باشی سایه رو نمیبینی .... خودتون امتحان کنید و به مرحله ای که ازش عکس گذاشتم برید . یه شات بگیرید ... به حرفم میرسید. شما چرا منظورمو نمیفهمی:41:... پ.خ:5: ... بازم میگم لطفا بحثو بیخودی ادامه ندید ...خیلی واضحه
اصلا ریزولوشین چه ربطی داره به جزئیات گرافیک؟ ریزولوشین میشه اندازه تصویر که بهتره با اندازه مانیتورت یک اندازه باشه ، تا کم تر وسط بازی شاهد لگ باشیم .
شما رلوش بیاری پایین رو گرافیک هم تاثیر می زاره و فرق می کنه
ممنون اين صفحه از تاپيك عكسهاش خيلي عاليه!!
دوستان عكس بزاريد بيخيال گرافيك:11:
یک عکس از بازی ارباب حلقه ها :
من که عکسی نمی بینم
هیچکدوم از عکس ها نمیان که !!!!!!
داداش من منظورتو خوبم فهمیدم ولی فکر کنم سوء تفاهم شده شما منظور منو متوجه نمیشی...من دارم واسه کارت گرافیک میگم باز شما میگی رزولیشن و مانیتور .....نقل قول:
شما چرا منظورمو نمیفهمی
ببین خب برادر من...:31:من از اول فقط دارم میگم کارت گرافیک خوب رو جزئیات بازی خیلی تآثیر داره ولی شما گفتی نداره که تعجب کردم!مسلمآ سیستمی که بتونه رو رزولیشنهای بالا بازیو اجرا کنه از گرافیک بالایی هم برخورداره...غیر از اینه؟!بعد منظور از فقط جزئیات رو بهتر نشون میده یعنی چی خب ؟؟؟یعنی سایه ها جزئی از جزئیات نیستن؟!!!!نقل قول:
راستی رزولیشن 1920د1080 ربطی به سایه زنی بازی نداره و فقطجزئیات تصویرو بهتر نشون میده