بله همیشه این جوری بوده اسم مهم تر از کارایه:13:نقل قول:
باید بالای 500 باشهنقل قول:
خوب هم هست اما ارزش خرید نداره ((تو ایران)) :46:
Printable View
بله همیشه این جوری بوده اسم مهم تر از کارایه:13:نقل قول:
باید بالای 500 باشهنقل قول:
خوب هم هست اما ارزش خرید نداره ((تو ایران)) :46:
خوب با 500 تومن از این بهتر چی میشه خرید؟
FZ100 و 40 از پاناسونیک و SX30 از کانن و فوجی HS10 از بهترینها هستند و گزینه ای از اینه بهتر نیستنقل قول:
مگر اینکه بودجه رو افزایش بدید یا بری سراغ دوربین SLR که میتونی با اون قیمتها A230 سونی هم بخری
:5:
سلام دوستان ، کی میدونه قیمت fz100 تو امارات چنده ؟ لطفا با منبع که از چه سایتی یا از چه کسی قیمت داره بگه ممنون
تو امارات رو نمیدونم اما چند تا سایت مال مکه رو نگاه کردم با ایران یکی بود
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم یکی اینکه آیا fz100 تله ماکرو داره دوم اینکه نداشتن iso 80 یک نقطه ضعف محسوب میشه یانه؟ چون در مقایسه با sx30 در ایزوی پایین عکسای fz100 خیلی روشنترن.
و fz100 پانوراما داره ؟
لطفا راهنمایی کنید میخام این دوربینو بخرم.
ممنون:20:.
سلام
بله عکساشو دوستان گذاشتند
فکر نکنم
بله پانوراما داره (هرچند هیچ نیازی بهش نیست)
شما از اون ور میخواهید بخرید ؟؟؟
بنظر منم با توجه به کارایی وکیفیت FZ100 بهتر از SX30 هستشنقل قول:
چون سعت عکاسی 11 فرم در ثانیه و فیلم برداری فول اچ دی برای برتر بودن اون کافیه :5:
سلامنقل قول:
ممنون از راهنماییتون .
بله . البته نه خیلی اون ور (سلیمانیه) اگه اونجا ارزون باشه هنوز قیمت رو ندادن.
اگه امکان داره عدم لزوم پانوراما رو توضیح بدین چون خودم فکر میکنم کارو راحتتر میکنه. سوالی که در پست قبلی یادم رفت اینکه
sx30 هم تله ماکرو که خیلی برای من مهمه داره؟ اگه خودتون دوربین بهتری سراخ دارین قید کنید.
بازم ممنون:11:.
نقل قول:
اون جا خطر داره
به نظر من فقط یه مانعه چون آدم خودش عقل و چشم داره
فکر نکنم داشته باشه کنن از این کارا نمی کنه
HS10 خوبه اما با دردسر تره
اینا رو کامل بخونید در باره HS10
1
2کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5194109&postcount=6319
3کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5206410&postcount=6366
4کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5335372&postcount=6724
5کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5338641&postcount=6738
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5339726&postcount=6741
چرا مسئولین سایت سوال من رو در سایت قرار نمیدهند ؟
کی میدونه fz100 ,fz40 تو امارات چنده ؟
بالاخره fz100 رو برای یکی از دوستام خریدم دوربین خوش دستیه خیلی ازش خوشم اومد تو منوش هزار تا تنظیمات داره که میشه دستی تنظیمش کرد.بعد امتحانام منم یکی سفارش میدم چون با این پولی که دارم نمیتونم یک دوربین حرفهای با لنز خوب بگیرم لنز خوب 28-300 کنان حدودا 2600000تومنه که اصلا حتی نمیتونم به خریدش فکر کنم.
fz100 رو از سایتبا 15ماه گارانتی بانیان الکتریک و یک 3پایه 600تومن برای دوستم خریدم برخلاف سایت گرون فروش digikala که بدون گارانتیشو از این گرون تر میدهکد:www.saneei-co.com
کلا digikala خیلی کالاهاشو گرون تر میده مثلا همین sony hx5 چینی رو حدودا زده 400 تومن که نمایندگی سونی ژاپنیش با گارانتیشو میده 430تومن که سریال یکیشو برداشتم زدم تو سایت واقعا مال ژاپن بود
کلا خرید از سایتها برای دوستان تهرانی که دسترسی آسون به بازار دارند توصیه نمیشه
اما گاهی درشهرستانها از همین سایتهای گران فروش هم گرانتر میفروشند
سلام من بلاخره دوربین fz 100 رو خریدم البته جمعه به دستم میرسه امیدوارم انتخاب خوبی باشه الان درگیر امتحاناتم بعد از امتحانات تست میکنم نتایج رو میگم به دوستان فعلا بای :20:
مبارک باشــــــــــــــه ... ایشالا لنزش واست بچرخه :8:نقل قول:
هادی لنز fz100 نمیچرخه ایشالا براش عقب جلو بشه:10::31::11:نقل قول:
اون عقب جاویی که شما میفرمایید هم در اثر چرخش موتور و چرخدندهای اونهنقل قول:
وگرنه لنز که خودش عقب جلو نمیشه
پس چرخش لنز هم درسته :21:
:5::40:
اقا ما تسلیمیم:42::33:نقل قول:
مبارکه ایشالا که عکسای به یاد موندنی باهاش بگیرینقل قول:
چند خریدی؟ از کجا خریدی؟
سلام
من میخوام fz100 یا sx30 بخرم
ولی مرددم کدوم رو بخرم از طرفی کیفیت فیلم برداری fz100 و حجم کم اونها خیلی خوبه از طرف دیگه به نظرم توی عکس هایی که دیدم نویزش از sx30 بیشتره ؟
کدوم بهتره ؟ آیا نویز fz100 بیشتره ؟
امکانات عکس برداری توی کدوم بیشتره یا کدوم عکس های باکیفیت تری میندازه ؟
ممنون
دوستان سلام.
میخاستم بدونم این دوربین امکان اضافه کردن لنز قویتر رو داره یانه؟
FZ100 دوربین خوبیه منم به ریوهایی که دیدم ظاهرا کمی نویزشون زیاده که اونم بخاطر پیکسل بالاستنقل قول:
نه نداره این مدلها رو SLrlik میگن و امکان تعویض لنز نداره:20:نقل قول:
سلامنقل قول:
بدون شک fz100 امکانات بیشتری داره ،نویز هم باید توی یک سطح باشه (برای هردو)
من fz100 رو انتخاب میکنم اما سخته از لنز جالب کنن گذشت 4.3/150.5mm
بله ، یه لنز دیگه روی لنز موجود سوار میشهنقل قول:
:40:
نقل قول:
اونوقت زوم اپتیکالشم قاعدتا بالاتر میره دیگه؟ کیفیت تصویرش چطور؟
میشه یه عکسی قیمتی چیزی ازین لنز بذارید؟
آقایون، خانوما...... خرید این دوربین + برادر کوچیکش ینی fz40 با گارانتی بانیان یه اشتباه محضه.
قیمت جهانی fz100 و fz40 به ترتیب 375$ و 300$ هس. حالا این بی همه چیزا دارن با گارانتی درپیطیشون 610هزار و 525 هزار به مصرف کننده میدن. خیــــــــــلی نامـــــــــــردیه.
بیــایید این شرکتو بــــایکـــــــــــــــــ ـوت کنیم.
بله شاید تا دو برابرنقل قول:
کلا دوربین تو ایران اینه اینم یکیش :41:نقل قول:
بقول دوستمون متاسفانه تو ایران اینجوریه ولی این بانیان دیگه نوبرشو اوردهنقل قول:
بعضی از دوربینهاش دو برابر قیمت جهانی رو داره که ادم شاخ در میاره :18::4:
بیچاره اونایی که از قیمتها خبری ندارن و میرن میخرن :20:
امتحانام تموم شد بالاخره منم fz100 خریدم.امروز رسید دستم
---------- Post added at 03:11 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
وقتی 120% گمرکی ماشین داریم میدیم دیگه گرون بودن این دوربین که به چشم نمیادنقل قول:
مبارکه :10:نقل قول:
منتظر عکس هات هستیم ، ببینیم این fz100 اونی که باید باشه هست یا نه
مبارک باشهنقل قول:
امیدوارم لنزش واست خوب بچرخه
منتظر عکساتونیم :40::5::11:
طبق بررسی هایی که امشب انجام دادم حالت اتوماتیکش خیلی خیلی ضعیفه.فقط باید دستی تنظیم بشه.فکوسش همون طوری که تو تبلیغات گفته بودن تله ماکروی خوبی داره و فکوس دستیش خیلی راحته طوری که سریع رو سوژه زوم دیجیتال میکنه تا فکوس دقیق تر انجام بشه بعد از انجام فکوس سریع به حالت اولش برمیگرده و آماده به شات میشه.
ولی نقطه ضعفاش نویزشه که دیافراگم رو تا 2.8باز میکنم ولی سرعت شاتر رو تو محیط اتاق با 3مهتابی اگه از 1/10 بیشتر میکردم عکسام خیلی تاریک میشد ایزو رو هم میبردم بالا نویز میگرفت.
شایدم چون روز اوله و خوب باهاش یاد ندارم کار بکنم فلشش اذیتم میکنه آخه زوم میکنم باید نور فلشو زیاد کنم واید هم که هست باید کمش کنم.حالت اتوماتیکش هم اصلا جالب نبود.
تو حالت P یا M نمیدونم چطوری میشه دیافراگمشو بازو بسته کرد یا فکوس دستی انجام داد.هر چی باهاش ور رفتم نفهمیدم چطوری میشه تغییرشون داد آخه هر چی قلبیرکو میچرخونم فقط سرعت شاترو تغییر میده!برای تغییر دیافراگم فقط تو حالت A میتونم تغییرش بدم.برای فکوس دستی هم هر بار باید کلید کنار لنزشو بالا پایین کنم تا بره تو فکوس دستی!
حالت 40فریم بر ثانیه و 5فریم بر ثانیشو امتحان کردم.فکوسش خوب بود فقط مشکلش اینکه باید روز باشه که نور کافی باشه تا ایزو رو نبره بالا چون سرعت شاترشو میبره بالا عکسارو کمی تیره میکنه و اگه ایزو بره بالا نویز میگیره
نقل قول:
چرا بده ؟؟؟
منم ازش راضی نیستم اما برای رنگش که کمی بیحاله ،فقط همین
1- فیلمبرداری FZ100 بالاخره با 30 فریم گرفته میشه یا 60 فریم ؟
2- تفاوت فیلمبرداری با 30 و 60 فریم Full HD خیلی فاهش هست ؟
3- من الآن FZ35 دارم میخوام ببینم کیفیت فیلمبرداری دوربین خودم با FZ100 چند درصد تفاوت داره ؟
4- یه مشکلی که من با FZ35 دارم اینه که چون دستای من بزرگه این دوربین تو دستم درست نمیشینه از عکسهای FZ100 اینطور میبینم که یه مقدار سایزش بزرگتره درسته ؟
5- مشکل بزرگی هم که من با FZ35 دارم اینه که اصلا و اصلا از عکسهای تو شب این دوربین راضی نیستم یعنی اصلا در حد بسیار ضعیفی تو جاهای کم نور و تو شب عکس میگیره آیا FZ100 هم همینطوره ؟
6- در کل تعویض FZ35 با FZ100 به نظر دوستان کار درستیه یا خیر ؟
7- پیشنهاد غیر از FZ100 با فیلمبرداری Full HD 60 فریم ؟
امیدوارم اونایی که FZ100 دارم به این سوالام با حوصله جواب بدن / خیلی ممنون پیشاپیش
نقل قول:
FZ100-1 توی رزولیشن های پایین تا200 یا 300 فریم هم میگیره (دقیقشو یادم نیست)
2- بله اما نه تو هر نمایشگری
3- بیشتر از 2 برابر
4- فکر نکنم فرق زیادی باهم داشته باشند اما SX30 خیلی بزرگ تره
5- این مشکل از شماست نه دوربین پس با FZ100 هم این مشکل رو دارید
6کار درستی نیست اصلا هم درست نیست (چرا یه SLR نمی خرید ؟؟؟)
7- HS10 یا HS20 یا یکی از یا یه دوربین Casio :27:
من خریدمش.فیلم سایز full hd رو60فریم بر ثانیه بر میداره اما فقط به درد روز میخوره چون تو شب سرعت بالای شاتر فیلم رو تاریک میکنه.تو شب فقط میشه از حالت hd با سرعت شاتر 1/30 با نهایت ایزوی 1600 استفاده کرد.راستشو بخوای کامپوترم سایز full hd رو نمیتونه خوب پخش کنه.صحنه آهسته پخشش میکرد برای همین نمیتونم فرق بین 30فریم و 60فریم رو بگم :31:نقل قول:
به نظرم که دوربینت خوبه بهتر از اون باید slr بگیری. فقط اگه تو شب خودت به صورت دستی سرعت شاترتو کم کنی و شدته فلاشتم دستی زیاد کنی بهتر میشه.چون تو حالت اتومات پاناسونیک خیلی ضعیفهنقل قول:
یعنی شما میفرمایید تنظیمات دوربین رو درست انجام نمیدم و به همین خاطر تو شب بد عکس میندازم ؟نقل قول:
البته بنده مبتدی هستم اگر میشه لطف کنید یه مقدار در مورد تنظیمات این دوربین برای عکاسی تو شب (مثلا زیر نرو چراغ) چکار باید انجام بدم تا عکسهای خوب و با نویز کم بگیرم ؟ شاید با راهنمایی شما این دوربین رو نگه دارم :11:
البته واقعا تو روز بسیار عالی عکس میگیره
بله کاملا موافقم به نظر من تو مود اتوماتیک کانن بسیار عالی هستنقل قول:
راستی میشه بگین تو حالت واید دوربین FZ100 شما با چند مگاپیکسل عکس میگیره ؟ فکر میکنم 11 مگاپیکسل باشه درسته ؟
بله من هم این دوربین رو دارم برای همین این پاسخ رو به شما دادم :10:نقل قول:
باید ISO رو ببرید بالا - f رو بزرگ انتخاب کنید - از جبران نوردهی استفاده کنید - سرعت شاتر رو پایین بیارید - در آخر هم اگر لازم شد از فلش استفاده کنید اونم دو مرحله ای
این درست نیست اتوماتیک پانا عالیه ، مشکلش اینه که کمی رنگ ها رو بیحال میکنه همین
در حالت واید یا تله MP عوض نمیشه
اگر انتظارتون بالا رفته بهتره یه حرفه ای بخرید نه FZ100 چون عمل کرد FZ35 توی شب بهترین عمل کرد بین سوپر زوم هاست بدون شک
:40: