شک نکن قلم چی از سنجش برنامش فوق العاده تره!!!
قلم چی + 3 جامع بعد از عید سنجش ثبت نام کن
Printable View
شک نکن قلم چی از سنجش برنامش فوق العاده تره!!!
قلم چی + 3 جامع بعد از عید سنجش ثبت نام کن
بيا از درسهايي شروع كن كه دوستشون داري.بهت اخطار ميدم كه به خودت فشار نياري آهسته و پيوسته برو.:20:نقل قول:
من جات بودم از پايه شروع ميكردم.واسه شروع هم سعي نكن سرخودت رو با كتابهاي كمك درسي مختلف شلوغ كني.با يكي كاركن تا خوب راه بيفتي بعد برو يكي ديگه بخر.
باور كن مهم شروع كردنه نه چه جوري شروع كردن.
يكي از تفاوتهاي انسانهاي موفق و ناموفق هم همين شروعه.آدمهاي موفق وقتي به نقطه ي پايان ميرسن كه ديگران هنوز در نقطه ي شروع موندن.
انشالا كه شما جز موفق هاشي.:31:
از آرایه ی طنز استفاده شده بود:)نقل قول:
ولی اگه داداش/خواهر من بودی عمرا نمیذاشتم بری سنجش !
در ضمن دوستان دیدند اگر مطلبی مربوط به تاپیک نیست به تاپیک مربوطه ارجاع بدهند:
در مورد انتخاب آزمون های آزمایشی چندین تاپیک وجود داره مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد انتخاب کتاب هم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اكيدا توصيه مي كنم سنجش نرين مخصوصا اگه جايي مثل كانون ميرين و تداخل داره.چون اگه جامع كانون باشه واقعا حيف سوالاشه كه جاش سنجشو بدين و اگه ادامه برنامش باشه كه از برنامتون عقب ميفتين.
فقط سنجش يك خوبي داره اونم جامعه آماريشه. كه اونم اصلا مهم نيست. جدا ميگم.
ولی نظر من کاملاً برعکس توئه!!!!!حیفه سه تا جامع سنجش که نری به جاش قلم چی بری !!!!!منم گول این حرفا رو خوردم!!!دوتا از جامعای سنجشو نرفتم به جاش قلم چی رفتم...بعدش که وارد دروه جمع بندی شدیم رفتم سوالای کنکور+ سوالای جامع سنجش 88 رو بررسی کردم دیدم که 3 تا سوالا شیمی که تو جامع سنجش اومده تو کنکور همون سال تو دوتا گروه اومده بود فقط جای گزینه ها رو عوض کرده بودن،از اون تیپ سوالایی بود که هیچ کس جدیشون نمیگیره...نقل قول:
من اكيدا توصيه مي كنم سنجش نرين مخصوصا اگه جايي مثل كانون ميرين و تداخل داره.چون اگه جامع كانون باشه واقعا حيف سوالاشه كه جاش سنجشو بدين و اگه ادامه برنامش باشه كه از برنامتون عقب ميفتين.
الان دیگه از هرکی بپرسی میگه 3 تا جامع سنجشو حتماً برو نه به خاطر سوالاش که به خاطر تعداد داوطلباشم که شده از نظر من حتماً باید سه تا جامع آخر سنجشو شرکت کرد...
به نظر من مرحله ای های گزینه دو یا قلمچی + 3 تا جامع سنجش. همین.
اتفاقا منم به خاطر جامعه آماريش رفتم. اما چه فايده؟ يه سري سوالاش كه خود سوالاي كنكور سال قبلشه. هركي اونارو زده خوب جواب ميده. هركي نزده يهو رتبش ميره بالا. اصلا رتبه هاشو مخصوصا آخريشو كه من اصلا قبول نداشتم.نقل قول:
امسال كه سوال تكراري نداشت. ديگه هم فك نكنم از اين اتفاقا بيفته تو كنكور.
نمی دونم ، شاید از نظر شما آزمون های زیادی حسن باشه، ولی به نظر من آزمون زیادی آدم رو خسته و کوفته می کنه و یکی از دوستان رو می شناسم که دو سه تاش رو نرفته بود. ( قلمچی شرکت کرده بود ). در ضمن به نظر من سوالات گزینه دو عالیه. فقط اگر از نظر کسی که این پست رو می خونه آزموناش کمه، بهتره بره قلمچی و اگر از نظرش کافیه، بره گزینه دو. من می رم گزینه دو ، چون با سه تا جامع سنجش دیگه فکر نکنم به چیز دیگه ای نیاز داشته باشیم.نقل قول:
گزینه 2 سطح سوالای ازموناش نسبت به سنجش و قلم چی سخت تره ولی باز از لحاظ برنامه ریزی و تعداد ازمونایی که میگیره به پای قلم چی نمی رسه
ولی به هر حال با هر کدوم حال می کنین، حال کنین. اون بهترین خواهد بود .( اینم از اون شعارهاستا )
يه سوال......
سنجش كي ثبت نام مي كنه؟؟؟؟؟؟
ولي من دو ساله كه تو قلم چيم.......امسال فرق من با اونايي كه سال سوم نيومدن تو معدل مشخص شد......
آزمونهای سنجش رو شرکت کنید تا متوجه بشید که در کنکور امسال تمرکز روی کدوم مباحث هست ! ، مباحثی که در آزمونهای سنجش میاد رو بیشتر بررسی کنید ...
شدیدا تایید میشه. اگه میخواید توی آزمونای سنجش شرکت کنید تنها و تنها و تنها مزیتش همینه که میتونید متوجه شید که سیاست کنکور 90 چیه. وگرنه نه تخمین رتبش نه جامعه آماریش نه سوالاش نه پاسخنامش مزیت حساب نمیشه (بهتره بگم ارزش سرمایه گذاری روی اینایی که گفتم رو نداره)نقل قول:
سلام
من درس های اختصاصی رو کلاس کنکور میرم
مدرسه هم ثبت نام کردم ( مدرسه دولتی با معلمان معمولی )
حالا دوستام و چند نفر که تجربه کنکور دارن بهم میگن که برو غیر حضوری بردار
میگن خیلی خسته میشی اگه بخوای هم مدرسه بری هم کلاس کنکور و فرصت درس خوندن پیدا نمیکنی
حالا به نظر شما من چی کار کنم؟ حضوری بردارم یا غیر حضوری؟
چند وقت پیش از یه نفر شنیدم بعضی مدارس هستن پول میگیرن حضوری ثبت نام میکنن ولی لازم نیست بری مدرسه... نظرتون راجع به این مدارس چیه؟
راستی کسی خبر نداره آقای قمری (فیزیک) کجا کلاس داره برای پسران؟
هیچ چیز جای کلاس حضوری رو نمیگیره.(البته اگه معلمهات خوب باشن)نقل قول:
غیر حضوری وقتی پیشنهاد میشه که شما یا جای دیگه کلاسهات رو بری یا سطح علمیت طوری باشه که بدون تدریس و با کتاب کمک آموزشی بتونی راهت رو ادامه بدی و بدون مشکل درست رو بخونی.
چون اگه هم بخوای کلاس کنکور بری هم مدرسه به نظر من فرصت مطالعت رو از دست میدی...
غیر حضوری برداشتن یه حسن داره و یه عیب که:
هر دوش داشتن وقت زیاده...اگه بتونی از وقتت استفاده کنی و خوب مطالعه کنی و تست بزنی برنده میشی...
اما همین وقت زیاد ممکنه باعث شه به خودت بگی که من وقت زیادی واسه مطالعه دارم و... سهل انگاری کنی و وسوسه شی و مطالعت رو به تاخیر بندازی...اونوقته که شکست میخوری.
در کل من پیشنهاد می کنم اگه واقعا مطمئنی که میتونی از وقتت نهایت استفاده رو بکنی، غیر حضوری بردار ...:11:
نظر دوست بالايي كاملا مفيد و كامله.
منم تاييد ميكنم!:31:
دروس اختصاصی رو که کلاس میرم و فکر کنم معلم های این کلاسا 100 پله بالاتر از معلم های مدرسه باشننقل قول:
برای دروس عمومی هم کتاب دارم
تو این چند سال دبیرستان برای درس های عمومی اصلا جزوه معلم رو باز نمیکردم... از روی کتاب های کمک درسی میخوندم و نمره خوبی هم میگرفتم
الان فقط از معارف و ادبیات میترسم چون عربی رو کلاس کنکور میرم و زبانم هم خیلی قویه و نیازی به کلاس ندارم
حالا به نظر شما چه کار کنم؟ تو دو راهی بدجوری گیر کردم
مدرسه ای رو نمیشناسید تو منطقه شهران که منو به عنوان حضوری ثبت نام کنه ولی سر کلاس نرم؟
آموزش از راه دور چیست؟؟
وب سايت خوبي داريد...تبريك.موفق باشي:31:ادامه بده ولي...نقل قول:
پست کامل تایید میشهنقل قول:
ولی نظر من کاملاً برعکس توئه!!!!!حیفه سه تا جامع سنجش که نری به جاش قلم چی بری !!!!!منم گول این حرفا رو خوردم!!!دوتا از جامعای سنجشو نرفتم به جاش قلم چی رفتم...بعدش که وارد دروه جمع بندی شدیم رفتم سوالای کنکور+ سوالای جامع سنجش 88 رو بررسی کردم دیدم که 3 تا سوالا شیمی که تو جامع سنجش اومده تو کنکور همون سال تو دوتا گروه اومده بود فقط جای گزینه ها رو عوض کرده بودن،از اون تیپ سوالایی بود که هیچ کس جدیشون نمیگیره...
الان دیگه از هرکی بپرسی میگه 3 تا جامع سنجشو حتماً برو نه به خاطر سوالاش که به خاطر تعداد داوطلباشم که شده از نظر من حتماً باید سه تا جامع آخر سنجشو شرکت کرد...
سنجش همونطوری هم که اکثر کنکوری های 89 منو میشناسن کامل تایید میشه به خاطر سوال هایی که عینا توی خود کنکور میاد ولی قلم چی یا به عبارتی قلک چی چی ؟؟؟؟؟
جز اینکه تبلیغ کرده و گوش مردم رو پر کرده + برنامه ریزیش ( که البته روی کاغذ هست :27: ) هیچ گونه برتری نسبت به سنجش نداره نه سوال استاندارد داره نه جامعه آماری در مقابل سنجش !!!
سعی کنید چند آزمونی نشید چون این اتفاق باعث ضرر دیدن خودتون میشه در آخر و وقتی هم که دارین ضرر میدین و خودتون میبینین دیگه دیر شده و کار از کار گذشته !!!
قصد جسارت یا منحرف کردن تاپیک رو ندارم. ولی توی جمله بالایی محض اطلاع خودم میپرسم کدوم سوالای کنکور 89 عینا از کنکورای سنجش برداشته شدن؟؟! بنظر من این تشابه اسمیه که باعث شده خیلی از بچه ها همه ساله برن کنکورای سنجش رو شرکت کنن و 80 درصدشون در نهایت ناراضی باشن.نقل قول:
توی جمله پایینی هم 2تا مزیت که مهمترن رو فراموش کردین: 1_ اینکه پاسخنامش خیلی کاملتر از پاسخنامه سنجشه (اغلب سوالای سنجش در حد : گزینه ... صحیح است خلاصه میشه یا بقدری بد توضیح داده که داوطلب سعی میکنه بیخیال سوال شه) 2_ به ازای هر 200تا سوال سنجش حداقل 4سوال کاملا غلط وجود داره ولی به ازای هر 200 سوال قلم چی حداکثر 1سوال غلط
من از قلم چی (یا همون قلک چی:31:) پول نمیگیرم ولی طرف حق رو میگیرم . من بخوام دوباره کنکور بدم نه توی سنجش پولمو حروم میکنم نه قلم چی. یا میرم گاج یا گزینه 2.شرمنده اگه بحث تاپیک رو منحرف کردم:10:
ای بابا !نقل قول:
کامل تایید میشه به خاطر سوال هایی که عینا توی خود کنکور میاد
هی میگن سوالای سنجش عینا تو کنکور میاد !
آخه مگه میشه سوال یه آزمون آزمایشی تو کنکور بیاد ؟!
خوب یه نمونه مثال بزنین اقلا...
دیگه انصافا تا حالا کسی به برنامه ریزی قلم چی گیر نداده بود !نقل قول:
برنامه ریزیش که البته روی کاغذ هست
قربون سوالای استاندارد سنجش !نقل قول:
نه سوال استاندارد داره نه جامعه آماری در مقابل سنجش !!!
جامعه آماریش هم فقط تو 3تا جامعش شاخه...
به قول آقا سینا هیشکدوم از ما از هیچ موسسه ای پول نمیگیریم که تبلیغشو بکنیم ! ولی دیگه حقایقو باید بگیم دیگه...
به نظر من تنها مزیت سوالای سنجش که بچه ها هم چند پست قبل گفتن اینه که میشه فهمید کلیت سوالای کنکور اون سال چه جوریه...( که البته مزیت کمی هم نیست !)
نقل قول:
قصد جسارت یا منحرف کردن تاپیک رو ندارم. ولی توی جمله بالایی محض اطلاع خودم میپرسم کدوم سوالای کنکور 89 عینا از کنکورای سنجش برداشته شدن؟؟! بنظر من این تشابه اسمیه که باعث شده خیلی از بچه ها همه ساله برن کنکورای سنجش رو شرکت کنن و 80 درصدشون در نهایت ناراضی باشن.
توی جمله پایینی هم 2تا مزیت که مهمترن رو فراموش کردین: 1_ اینکه پاسخنامش خیلی کاملتر از پاسخنامه سنجشه (اغلب سوالای سنجش در حد : گزینه ... صحیح است خلاصه میشه یا بقدری بد توضیح داده که داوطلب سعی میکنه بیخیال سوال شه) 2_ به ازای هر 200تا سوال سنجش حداقل 4سوال کاملا غلط وجود داره ولی به ازای هر 200 سوال قلم چی حداکثر 1سوال غلط
من از قلم چی (یا همون قلک چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پول نمیگیرم ولی طرف حق رو میگیرم . من بخوام دوباره کنکور بدم نه توی سنجش پولمو حروم میکنم نه قلم چی. یا میرم گاج یا گزینه 2.شرمنده اگه بحث تاپیک رو منحرف کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصد جسارت یا منحرف کردن پست شما رو ندارم
ولی هر انسان عاقل که در وادی کنکور قرار میگیره میدونه که هر سال سنجش هست که مسیر و درجه کنکور رو مشخص میکنه مثالش رو هم صد ها بار توی تاپیک89 گفتم + منم از سنجش و سازمان تعاونی کارکنان سنجش پول نمیگیرم :دی :دی
ولی قلم چی 666 نفر میشینن ویراستاری و فلان و ... میکنن تا از هر 200تاش یکی غلط میمونه ولی سنجش نه پس این دلیل نمیشه حتی کنکور هم مثه قلم نیست هزار نفر بشینن غلط گیری و چک کردن و .... داشته باشن
به دلیل ورایتی دوستام گاج و گزینه 2ای هم داشتیم اونا هم به درد نمیخورن اگه بین موسسه ها باشه که حتی من هم میگم 100% قلم چی برن همه و به برنامش عمل کنن :دی شکی درش نیست ولی بین قلم و سنجش میگم سنجش :دی کلا مسئله کنکور دوستان نه به من ربط داره نه بقیه فقط خودشون هستن چون عملگر خودشونن من نیستم که درس بخونم بجاشون برم کنکور بدم فقط میتونم تجربه رو انتقال بدم :دی
----------------------------
پ.ن
میگم روی کاغذ هست یعنی بستگی به دانش آموزش داره که اجرا کنه یا نکنه !!!! قلم که اجرا میکنه توی پست هم گفتمنقل قول:
دیگه انصافا تا حالا کسی به برنامه ریزی قلم چی گیر نداده بود !
اینو قبول دارم . من حرفم اینه که منطقیه که کارکنای سنجش از سیاست کنکور هر سال مطلع باشن. اینکه کدوم درس چه تغییری قراره بکنه و کدوم درس به همون ترتیب سال پیش قراره بیاد یا درجه سختی کدوم امسال بیشتره رو قطعا باید بدونن ولی اینکه بیایم رسما بگیم عین سوالای سنجش توی کنکور میاد مطمئن باشین وزارت علوم بخاطر رونق گرفتن یه کنکور آزمایشی اعتبار خودشو زیر سوال نمیبره. برای نمونه من از شما میخوام که سوالایی که عیننا از کنکورای آزمایشی سنجش توی سوالای کنکور 89 اومده رو با شماره و آدرس بگین لا اقل اینطوری شفاف سازی میشه. ولی اینکه سیاست کنکور هر سال توی کنکورای آزمایشی سنجش هم اعمال میشه کااااااااااااملا با شما موافقم.نقل قول:
من 3تا آزمون آزمایشی جامع سنجش امسال رو گرفتم و زدم. به طور قاطع میگم هیچ سوال مشابهی از اون 3تا توی کنکور نیومد(چه برسه به اینکه عینا بیاد) ولی قبول دارم از که کلیت سوالای کنکور شباهت داشت به کنکورای سنجش. میگم شباهت داشت مثلا فیزیک امسال سخت بود فیزیک کنکورای آزمایشی هم نسبت به بقیه درسا سخت تر بود فقط شباهتش همین بود.
در کل صحبت شما درسته . من و شما یه حرف رو میزنیم ولی به دو صورت مختلف:10:
سلام.
میخواستم از با تجربه ها بپرسم بهترن کنکور ازمایشی رو کدوم میدونن؟
خیلی ممنون
سلام آقا وحید
من همین امسال کنکور دادم
من کنکور آزمایشی سنجش میدادم همه مراحلشم دادم میخواستم بگم منی که شرکت کردم و بعدش کنکور دادمو متاسفانه خیلی بد دادم الان که فک میکنم میبینم واقعا سطح سوالات سنجش حتی 3 تا جامع های اون قابل مقایسه با سطح سوالات کنکور امسال نبود من توی سنجش رتبه ام نخونده 2رقمی خیلی خوب میشد ولی کنکور و خیلی بد دادم چون واقعا شوک بهم وارد شد سر جلسه
قلم چی رو من یکی از دوستام میرفت تعریفشو میکرد ولی به نظر من گزینه 2
چون واقعیت این سالا همون سوالات گزینه 2 هستش که خیلی ها هم اعتراض دارن ولی واقعا کنکور داره این میشه
من اگه امسال كنكور تجربي بدم و از بين دروس فقط دروس تخصصي رو خوب بزنم ميتونم به پزشكي منطقه 2 اميدوار باشم ؟ :13:
يعني رياضي زير 20 و فيزيك و شيمي بالاي 70 و زيست بالاي 80
با دروس عمومي زير 50 چيكار ميتونم بكنم ؟
فكر نكنم...بايد رياضيو ديگه حدود 40 50 و عموميا رو هم حداقل 60 بزني تا اميدوار باشي!:31:نقل قول:
بستگی به این داره که کدوم درس سخت تر از بقیه باشه . فکر کنم با این درصدهایی که میگی اگه توی کنکور امسال زده باشی حدود رتبت باید زیر هزار باشه. چون فیزیک امسال شدیدا سخت بود و زدن 70 کار راحتی نبود . ریاضیم که کلا میانگین قبولیای پزشکی 20 درصده:27:نقل قول:
هندسه ي پايه رو چجوري بخونيم تو كنكور....؟
كتاب چي معرفي ميكنين؟
اون چيزايي كه تو مدرسه ميخونديم با تستاش فرقش زمين تا آسمونه...
سلام به همگی
میخواستم ببینم حداکثر رتبه برای قبول شدن پزشکی واسه سهمیه 1 چقدره؟
البته شهرش مهم نیست هرجای ایران باشه فرقی نمی کنه.
اگه کسی هم سایتی رو میشناسه بگه.
ممنون میشم اگه کمکم کنید
نتایج کنکور 89 اعلام شد.
من که نتایج دوستام رو دیدم که چیکار کردن، یکم روحیه رو باختم. واقعا اینقدر کنکور سخته؟؟؟ نمی دونم سختی کنکور حس می شه با کلمه سخت هم نمی شه معنا کرد. ( البته نمی خوام استرستون بره بالا. روزای اعلام نتایج جوش اینطوریه. دو سال تجربه کردم . البته نه خودم، اطرافیان حسشون به من منتقل می شد. )
خلاصه بگم، واقعا رقابت هستا.
omide qatar شما که رتبتون خوب بوده، چرا از نتیجتون راضی نبودین؟ دلیلش فکر کنم به درد ما هم بخوره.
راستی اونایی که امسال کنکور داشتن، و رتبه هاشون بدک نشده، لطفا بیان و کارنامه آزمون های آزمایشی ( هر آزمونی که باشه ، مخصوصا جامع هاشون ) رو بذارن + کارنامه سراسریشون. ببینیم چقدر متفاوته. خیلی خیلی ممنون می شیم اگه اینکار رو بکنید.
سلام بازم به همه برو بچ کنکور 90
اصلا استرس نداره کهههههههههههههههههه کی میگه کنکور سخته ما نتونستیم دلیل نمیشه شما هم نمیتونید
فقط من فرصت کردم حتما کارنا مه هامو میذارم وحید
ولی اینم بگم ببین وحید من شدم 1400 میدونم خیلی ممکنه بگن خوبه بد نیست درسته خوبه ولی اون چیزی نیست که من میخواستم ببینید اینجا همه امیدداشتن من شریف قبول شم یعنی 2 رقمی باید میشدم ولی دیدی چی شدم واسه همین ناراحت بودم دیشب و قید ایران رو زدم به کلی
ببینید من واقعا خونده بودم تعریفم نمیکنم ولی باهوش بودم ولی نتاسفانه امسال هل کردم سر جلسه کنکور
سوالا آسون نبود رک میگم ولی خیلی خیلی هم سخت نبود من اولش که دیدم حل نمیشه خودمو باختم راستش یه جورایی واسه همین تا آخر گند زدم و این شد رتبه ام
اصلا هم نمیخواد بترسید منی که کنکور دادم میگم آسونه کنکور اگه واقعا بخونی و بتونی بر استرست غلبه کنی همین فقط توکل کنید به خدا
من توصیه هم اینه زیاد سراغ تستای سال قبل نرید یعنی الانو میگم همش تالیفی حل کنید من خواهر خودم سال دیگه کنکور تجربی داده همه کانونارو جمع کردم اونارو بذارید واسه سه ماه آخر نمونه کنکور سالای قبلو حل کنید الان همش تالیفی تا جایی که میتونید سوالای سخت که عادت کنید سر جلسه مثل من نشید مثلا دیفرتنسیل حتما خوشخوان بخونید اصلا سر کنکور شوک زده نمیشید من متاسفانه تا یه جاهایی خوندم ولش کردم
خلاصه وحید اینجوری بود استرس کیلویی چند؟؟؟
ایشالله همتون خوب میدید سال دیگه روی کنکور 90 روکم میکنید ایشاللههههههههه:20:
توی تاپیک زیر یکی از بچه ها دقیقا همین سوالت رو پرسیده و محمد حسین آخرین رتبه های قبولی سهمیه 1 رو گذاشته فقط باید یکم بگردی فکر کنم توی 15 صفحه اوله:31: شرمنده یکم حالم گرفتست وگرنه خودم واست میگشتمنقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=413624
نقل قول:
واقعا درخواست خوبي كردي.....اگر شما ها لطف كنين باعث ميشين تا ما هم بتونيم برنامهريزي مناسبي رو داشته باشيم.....
چرا كسي به من جواب نداده/؟؟؟؟؟
سنجش كي ثبت نام مي كنه.....بگيد تا ما هم عقب نمونيم.....
پارسال هر آزموني بود تا حدود 1 ماه قبلش ميشد ثبت نام كرد. امسال هم فك كنم همينجوريا باشه.نقل قول:
راستش نتایج دوستان رو که دیدم یکم تنم لرزید !!
آخه با یه درصدایی که فک میکردم 800-900 میشه آورد (مخصوصا" اینکه اکثر داوطلبا میگن سخت تر از سال قبل بوده ) رتبه ی 1400-2000 آوردن و این رقابت بسیاااااااااااااااااااار سخت و نزدیک به هم رو نشون میده ...
خدا به خیر بگذرونه ...:41:
(البته من تازه با این استرسی که برای مدت کمی گرفتم تازه شدم مث حالت عادی شما !!!! :دی)
همه همینطورن. یکی من فکر می کردم زیر 500 می شه ، شده حدودای 2000 . یعنی باورت نمی شه.نقل قول:
راستش نتایج دوستان رو که دیدم یکم تنم لرزید !!
نمی دونم رتبه های بهتری وجود داره یا جای خالی گذاشتن به جاش. دیگه سختی هم حدی داره به خدا.
لطفا کارنامه های آزمایشی و کنکورتون بذارین. :11:
:20::41::31::13::46::5::8::10::19::27:نقل قول:
خوب
نتيجه ها اومد و خيال همه مون راحت شد.سلام به کنکور 90!
حالا بايد تصميم بگيرم که تجربي بدم يا رياضي.نظر دوستان چيه؟(ديپلمم تجربيه)