این پیام که برای ویندوز هست
موقع نصب کمودو چه پیامی داد؟
Printable View
این پیام که برای ویندوز هست
موقع نصب کمودو چه پیامی داد؟
سلام دادشی جونمنقل قول:
نه مال alcohol 120 هست . کومودو یک چیزی رو بلاک کرده که این پیغام برای alcohol آومده .
اول شما این کارها رو بکن تا مطمئن بشیم که چیزی بلاک نشده و بعد بریم سراغ قسمت های دیگه.نقل قول:
اول برو قسمت زیر... اگر عددش صفر بود لازم نیست بری توش چون فایلی توسط سند باکس بلاک نشده. اما اگر صفر نبود برو ببین فایلی که بلاک شده چیه و مسیرش کجاست. خبرش رو بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از بالای CIS برو توی قسمت +Defense و روی Computer Security Policy کلیک کن تا باز بشه. در پنجرۀ باز شده برو به قسمت Blocked Files ببین چه فایل هایی در چه مسیر هایی وجود داره. اگر چیزی وجود داشت که ندونستی مال چیه بهش دست نزن و بعدا اسم فایل و مسیرش رو بگو تا بهت بگم مال چیه.
اما اگر فایلی وجود داشت که مربوط به Alcohol بود اونوقت اون فایل رو Remove کن. اگر Delete رو بزنی کل فایل از سیستمت پاک میشه اما شما باید remove رو بزنی که فقط از قسمت بلاک شده پاک بشه.
اگر در دو مسیر بالا فایل مشکوک و یا مربوط به Alcohol وجود نداشت این کار رو بکن.
CIS رو باز کن و برو به قسمت +Defense در اونجا روی Defense Plus Settings کلیک کن تا باز بشه. در پنجرۀ باز شده برو به تب Execution Control Settings و روی Exclusions کلیک کن...
در پنجرل ای که برات باز میشه روی Add کلیک کن و بعد Browse را انتخاب کن...
بعد از انتخاب کردن قسمت Browse یک پنجرۀ دیگه باز میشه که به دو قسمت چپ و راست تقسیم شده. از قسمت سمت چپ یعنی جایی که فولدر ها و درایو های سیستمت رو میبینی پوشه ای رو که برنامۀ Alcohol توش نصب شده رو پیدا کن و کل پوشه رو به قسمت سمت راست انتقال بده و بعد Apply رو بزن.
بعد تمام پنجره های باز شده رو با زدن OK ببند و بعدش هم حتما سیستمت رو ریستارت کن و بعد برنامه رو باز کن ببین بدون مشکل اجرا میشه یا نه. مشکلی بود خبر بده :46:
عالی بود مهران جونم . خیلی خیلی ازت متشکرم . واقعا ما رو خوشحال کردی . درست شد .
از راه دومی رفتم کار کرد .
بازم ازت متشکرم . :10:
خواهش میکنم عزیز. کاری نکردم. :11:نقل قول:
من Alcohol ندارم اما راهنمای همین پست رو به پست دوم تاپیک اضافه میکنم تا اگر کس دیگه ای با هر برنامه ای مشکل داشت بتونه از این روش استفاده کنه. هر چند که خیلی کم پیش میاد که مشکلی داشته باشند اما برنامه هایی مانند Alcohol که از ساخت درایو های مجازی استفاده میکنند ممکنه همچین مشکلاتی پیش بیاد و طبیعیه. :46:
برای اولین بار از این نرم افزار استفاده می کنم .
عالیه و بسیار کارآمد و مفید .
نود 32 که دکوری بود !
به جمع ما خوش اومدی عزیز, :10: تو هم شدی 99.99 درصدی :46: بحث ها رو اگر خونده باشی متوجه منظورم میشی.نقل قول:
پیشنهاد: برای اینکه هم با این برنامه خوب آشنا بشی و هم در آینده مشکلی برات پیش نیاد سعی کن از از اولین پست تا آخر رو بخونی و یا حدقل مطالب پست دوم رو بخونی.
موفق باشی.:11:
از این قسمت میشه عکس بزارین :31:نقل قول:
سکـــسی بودن از لحاظ اینترفیس
از اینترفیس ---- کمودو آقا مهران زحمت کشیده تو پست اول گذاشته البته نه اون ---- که مد نظر شماست .:18:نقل قول:
منظورشون این بود که خوشگله ؟ اره خوب خوشگل که هست:31:نقل قول:
گرفتم منظورت چیه :46:نقل قول:
اما اینجا ما کلمۀ خوشگل رو برای آدم بکار میبریم نه اشیاء , واسۀ مثلا ماشین و یا اینترفیس نرم افزاری میگیم که سکســیه. :10:
ok پس منظورتون این بود . :31:من دارم نسخه زیر رو دانلود میکنم همین خوبه:
کد:http://downloads.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer_x64.exe
اقا مهران میگم شما عجب کلمات باحالی دارید.مخلصتیم اقا مهراننقل قول:
نقل قول:
این نسخه ای که لینکش رو گذاشتید مال ویندوز های 32 بیتی هست. اگر ویندوزتون 64 بیتی هست باید نسخۀ 64 بیتی اون رو دانلود کنید.
موقع نصبش هم حتما تیک قسمت Comodo DNS را در مراحل نصب بردار و بجاش از ClearCloud استفاده کن.
قدیما x64 شصت و چهار بیتی بود الان عوض شده:31: البته مخلصیم اقا مهران
نقل قول:
شرمنده, من اشتباه دیدم فکر کردم x86 هست.
فکر کنم چشمام ضعیف شده و یا امروز زیاد نشستم پشت پی سی. :5:
فکر کنم امروز شماهم مثل من زیاد پشت سیستم که نشسته اید چشماتون اینجورشده.غصه نخورید خوب میشه.اگر ممکن است بگید کمودو از چه وقتی تاسیس شدو و از کدام کشور است.موفق و شکیبا باشیدنقل قول:
نقل قول:
آره همونه, من که دیگه خسته شدم میرم یک فیلم ببینم بخوابم. :31:
در مورد کمودو و سال تاسیسش هم قبلا در پست زیر توضیح دادم .. :46:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5168490&postcount=5
اقا این چرا اینجوریه اول که کانکشن adsl رو dc کرد مجبور شدم فایر والش رو خاموش کنم تا دوباره وصل شم . بعدشم اینقدر سرعت اینترنت رو اورد پایین که حالمو بهم زد . idm رو هم فرستاده بود تو sandbox نمیذاشت چیزی باهاش دانلود کنم که trust کردمش . اپدیتشم که نمیشه وسط کار متوقف کرد . راه حل هاشو اگه ممکنه بگین تا درست شه
تو پست دوم سوالات قبلا جواب داده شده. بگردی و بخونی پیدا میکنی. :20:نقل قول:
IDM رو هم 100 درصد با پچ کرک کردی وگرنه تو سند باکس نمیره. وقتی برنامه ای رو پچ میکنی یعنی که فایل اجرایی اون تغییر میکنه و اون فایلی نمیشه که کمودو در لیست سفیدش ثبت کرده.
نقل قول:
ببین اول یک چیزی رو دوستانه بهت بگم, اگر قرار باشه سر هر چیزی قر بزنی بگی این چرا اینجوریه, اون چرا رفت تو سند باکس نمیشه, خیالتو راحت کن برو یک آنتی ویروس نصب کن مثل Avira یا Nod32 که این دنگ و فنگا رو نداشتی باشی. مطالب رو که بخونی منطورمو از دنگ و فنگ که همون لیست سفید و لیست سیاه با امضای دیجیتالی هست رو متوجه میشی و تازه اون موقع میفهمی که چرا IDM پچ شده مشخصاتش با پچ شدن در MD5 که همون هش میگن بهش عوض میشه و بنابراین چون MD5 عوض میشه فایل اجراییه IDM با مشخصاتی که داره تبدیل میشه به یک فایل ناشناخته. دوستانه گفتم که بهت بر نخوره :10:
چون همه مون میخوایم که از استفاده کردن از کامپیوتر و برنامه هاش لذت ببریم, پس باید اول بفهمیم داریم چیکار میکنیم تا لذتش رو بعدا ببریم. :46:
من IDM رو اصلا نصب شده نداشتم چون دانلود منیجر بکارم نمیاد اما بخاطر شما و به خاطر اینکه دوستانی که بعدا قراره بیان و مشکل شما رو داشته باشند من IDM رو نصب کردم تا مشکلتون باهاش کلا رفع بشه. البته مشکل IDM رو میشه با فرستادن به Trusted Files از داخل Unrecognized File که در بحث های قبلی بهش اشاره کردم حل کرد اما این روشی که من میخوام بگم فرق میکنه و به فایل اجرایی و اصلی IDM آسیبی نمیرسه و در نتیجه با CIS و حتی KIS هم مشکلی پیدا نخواهد کرد.
رفع مشکل IDM با سند باکس کمودو.
قبل از هر چیز شما باید نسخه ای که الان از IDM دارید رو Uninstall کنید. بعد سیستم رو ریستارت کنید و برید به داخل پوشۀ Program Files و یا Program Files -86 در اونجا اگر پوشه ای به اسم Internet Download Manager بود پاک کنید.
حالا اگر نسخه ای از IDM رو دارید که هیچی اگر ندارید میتونید اونو از لینک زیر دانلود کنید.
بعد پست زیر را کامل بخونید و قبل از اینکه بخواهید کارهایی رو که در پست زیر بهش اشاره کردم رو انجام بدید باید با اکانت Admin وارد ویندوز بشید.کد:http://www.internetdownloadmanager.com/idman519.exe
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4761831&postcount=29
اگر کارهای بالا را دقیق انجام بدید اونوقت از طرف CIS هیچ پیغامی رو نه در هنگام نصب و نه بعد از نصب دریافت نمیکنید و تنها پیغامی که بهتون نشون میده از طرف فایروال جهت اتصال IDM به اینترنت خواهد بود.
با دریافت پیغام بالا شما مثل عکس عمل کنید و اول Allow this request را انتخاب کنید و بعد Remember my answer را اگر تیک نداره تیکش رو بزنید و بعد OK کنید.
بعد از دریافت پیغام فایروال متوجه میشی که IDM نه توی سند باکس میره و نه پیغام دیگه ای رو کمودو بهت نشون میده و خیلی راحت میتونی از برنامه استفاده کنی.
در مورد سرعت هم بگم که کمودو اصلا روی سرعت اینترنت من و چند تا از دوستانی که براشون نصب کردم تاثیر نزاشته و امکان داره مشکل شما از یجای دیگه باشه مثلا غیر فعال نکردن فایروال ویندوز :46:
برای اینکه بهتون ثابت بشه کمودو یکی از پایدارترین سرعت ها رو در دانلود داره من فایل سنگینی رو با IDM دانلود کردم. سرعت دانلود در شروع دانلود اینی بود که پایین میبینی.
آخرای دانلود هم سرعت همینی شد که میبینی... :46:
یعنی من میزون از اول تا آخر راحت 9 مگابایت در ثانیه رو داشتم. البته یکی دو ثانیه کمی کم میشد اما دوباره همین سرعت میشد و ادامه میداد.
حالا شما فکر میکنید که اگر آنتی ویروس دیگه ای بود این سرعت در آخرای دانلود و به دلیل داشتن HTTP Scanner و همچین اسکن کردن فایل در حال دانلود همینطور باقی میموند و نزول نمیکرد؟ باید بگم که خیر نزول میکرد چون استفاده کردم و دقیق هم محاسبه کردم. حالا ممکنه برای شما کمی فرق بکنه اما همینطور که گفتم حداقل برای من و دوستام همچین مشکلی پیش نیومده و عالی داره کار میکنه.
از IDM اورجینال و رجیستر شده به اسم خودتون لذت ببرید و سعی کنید تا حدی که میتونید و امکانش رو دارید از پچ جهت رجیستر کردن برنامه ها استفاده نکنید چون پچ بعضی وقتها حتی در کار کرد خود نرم افزار هم مشکل ایجاد میکنه و باعث هنگ های بیجا, درست کار نکردن و غیره میشه... کیجن و یا سریال بهترین راهه.
موفق باشید. :11:
نه مشکل خاصی نبود با همون کارا درست شد الانم اپدیتشو گرفتم نصب کردم . کم کم داره ازش خوشم میاد:31: ماشالله عجب سرعت دانلود خفنی داری کدوم isp هستی؟
خب, پس خوبه که مشکل حل شد. :46:نقل قول:
اینترنتمم از ComHem گرفتم.
کد:http://www.comhem.se/comhem/bredband/abonnemang/bredband-abonnemang/-/6336/17518/-/index.html
شما سوئد زندگی میکنی؟
عزیز پیغام خصوصی هم وجود داره ها :46: بله سوئد زندگی میکنم. کنار آیدیم هم محل سکونت رو نوشته.نقل قول:
خوش به حالت مهران جان 9 مگ درثانیه عجب حالی میده ماکه با512 خودمون را کشتیم.به امید روزی که دانلود اینترنت ایران پاش به مگابایت هم باز بشه اون هم واسه خونه
نقل قول:
شما چرا تنظیمات مربوط به Defence+ در یاهو رو گذاشتید ؟ کنترل های defence+ کاملا با Network Policy فرق داره. من منکر قدرت بسیار عالی defence+ در کمودو نیستم . ایراد من به قسمت Network policy هستش.
برید و Network Policy های یاهو مسنجر رو بزارید تا بتونیم ببینم که کمودو در کنترل شبکه چقدر حساس و دقیقه.
عکس زیر مربوط به Network Policy نرم افزار Outpost.
Outpost برای تک تک کانکشنهای یاهو قوانین داره و بسیار دقیق شبکه رو کنترل میکنه.
حالا از شما دوستانی که کمودو کار میکنید درخواست میکنم که Network Policy های کمودو برای Yahoo رو بزارید تا بتونیم یه مقایسه بکینم.:11:
دوست عزیز :10:تاپیک مقایسه انتی ویروس ها و فایروال ها رو گذاشتن تا شما نظرتون رو درباره کمودو یا هر انتی ویروس دیگه بدید و با نرم افزار های دیگه مقایسه کنید. اینجا جای طرح همچین سوالاتی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف کن برو یه جای دیگه سوالت رو بپرس که نتیجه اخرین دفعه ای که شما و دوستان مثل شما اومدن تو این تاپیک اخر به جای جواب منطقی با درشت گویی جواب دادن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلمون نمیخواد که این تاپیک بسته بشه یا این که جواب هامون توسط مدیران انجمن به خاطر جواب دادن به شما پاک بشه !
هر وقت تو جای مربوط به خودش درباره کومودو سوال پرسیدی دوستان که در این تاپیک دخیل هستن جواب شما رو خواهن داد
راستی شاید کسایی که کومودو دارن اصلن با یاهو کار نمیکنن مثل خود من:31:
من موندم تا به این کاربر چه جوابی بدم،آقا مهران شما قضاوت کن،من کجا تنظیمان defense+رو گذاشتم؟؟؟؟نقل قول:
خوبه که عکسم گذاشتم،چه جوری وارد تنظیمات بشیم،ولی ظاهرا....
از زمانی که آقا مهران این تاپیکو باز کرده،این آقا هر روز میاد یه پست میزنه وکومودو رو با outpost مقایسه می کنه
و از کومودو بد میگه و هی ....
این هم توصیه های کاملا دوستانه :46:که از تجربیات خودم سرچشمه می گیره:3:
===>رفتار منطقی داشته باشیم،قبل از هر کاری کمی فکر کینم،فایل های مشکوک :32::evil::devil::4:را اجرا نکنیم،از هر سایتی دانلود ننمائیم،فایل های مشکوک را قبل از اجرا به سایت ویروس توتال بفرستیم،حداقل نرم افزارهای امنیتیمان را همیشه آپدیت نمائیم:46:
===>با مراجعه به انجمن های مثل اینجا همیشه خودمان را به روز نگه داریم و سطح علمیمان را ارتقا دهیم و در یک جمله "داشته هایمان را به اشتراک بگذاریم تا به نداشته ها برسیم و تجربه و علمان رابه اشتراک بگذاریم تا پیشرفت نمائیم"
===>در این تاپیک دوستان همیشه راهنمای ما وشما خواهند بود...:7::7:
لینک دانلود سوئیت امنیتی کومودو:40:
لینک دانلود Panda USB Vaccine 1.0.1.4کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/free-internet-security.php
لینک دانلود Malwarebytes Anti-Malware 1.46کد:http://download.cnet.com/Panda-USB-Vaccine/3000-2239_4-10909938.html
کد:http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html
توجه:در نوشتن این پست از ضمیر اول شخص استفاده کردم تا به نوعی از این پست برداشت نصیحت گونه نشود،از دوستان خوبم هم ممنونم....
دوستان من نسخه کامل کومودو رو به کمک یکی از دوستان بسیار عزیز:10:بدست اوردم و نصب کردم و بعد از اسکن کردن کمودو فایل های rar که داخلشون ویروس بود و پسورد نداشت همه رو شناخت و بعد هم حذف کردم
تا اونجایی که من قبلن انتی ویروس داشتم هیچ انتی ویروسی و حتی کومودو رایگان نمیتونست فایل های rar رو که حاوی مخرب هستن رو بشناسه
ایا این ویژگی برای نسخه کامل هست یا نسخه رایگان کومودو و انتی های دیگه هم این ویزگی رو دارن
نسخه رایگان هم همین کار رو انجام میده من دیروز یه فایل rar حاوی 7 ویروس از تاپیک دانلود ویروس گرفتم بعد با کمودو تست کردم همشونو از داخل فایل rar شناخت
نسخه رایگاننقل قول:
نسخۀ رایگان با نسخه های دیگر Comodo Internet Security از لحاظ فایروال, آنتی ویروس, سند باکس, Defense+ و حتی دیتابیس آنتی ویروس با هم فرقی ندارند و کاملا یکی هستند. فرقهاشو در پست دوم قبلا توضیح دادم. پس اگر دنبال چیز دیگه ای هستید بدونید که فرق نداره چون فرقهاش همونهایی هست که قبلا گفتم نه بیشتر و نه کمتر. :46:نقل قول:
در ضمن اکثر آنتی ویروسها داخل فایل های فشرده شده رو میتونند اسکن کنند و این فقط مربوط به کمودو نمیشه. اگر آنتی ویروسی رو داشتید که نتونسته اسکن بکنه یکی از دلایلی که خیلی میتونه برای اسکن نکردنش وجود داشته باشه اینه که اسکن فایل های فشرده شده در تنظیمات پیشفرض بعضی آنتی ویروسها فعال نشده و کاربران خودشون باید بر اساس نیازشون اون رو فعال بکنند.
محتوای مخفی: امنیت99.999درصد
+در ضمن به نظر من افرادی که همیشه Max Protection رو دوست دارند،باید بگم مرورگر وبی هم که استفاده می نمائیم،نقش بسزایی در افزایش امنیت دارند،به نظر من سعی کنید از یکی ازسه مرورگر اپرا(مرورگر خودم)،فایرفاکس و گوگل کروم استفاده کنید،ولی این جمله تکراری و قدیمی است!!!
پیشنهاد من استفاده از مرور گر وب شرکت کومودو است که بر مبنای هسته مرورگر گوگل کروم طراحی شده،و لقب امنترین مرور گر وب
جهان را یدک می کشد،
سرعت و خلاقیت گوگل کروم+امنیت کومودو=Comodo Dragon Internet Browser
لینک دانلود:
کد:http://www.comodo.com/home/download/download.php?prod=browser
من هم مروگر کومودو رو دارم و ازش استفاده میکنم اما فارفاکس با قابلیتpersona یه چیزه دیگه هست هرچند که هروقت به سایت مشکوکی یا کار باامنیت بالا خواستم تو وب انجام بدم از مرورگر کومودو استفاده میکنم
راستی کسی از قابلیت های امنیتیش خبر داره؟
شما پست خودتونو رو با دقت بخونيد .نقل قول:
شما اومدي براي ياهو اين عكس رو گذاشتي كه مربوط به تنظيمات بخش Defence + هستش:
همچنان منتظر هستم كه يكنفر Network Policy هاي مربوط به ياهو رو بزاره.
( البته با توجه به ضعفي كه كمودو توي اين قسمت داره ، فكر نميكنم كسي اينكار رو بكنه )
من در عکس اولم نشون دادم کومودو در قسمت برنامه های قابل اعتماد به صورت دیفالت برنامه های شرکت یاهو رو از قبل تنظیم کرده و در عکس دوم نشون دادم که چگونه می توان nsp برنامه های قابل اعتماد رو کاستومایز کرد....نقل قول:
از بس من و دوستانم به شما گفتند که این تاپیک تاپیک مقایسه نیست خسته شدیم،اگه شما outpost رو دوست داری برو همونو استفاده کن،اکثر افرادی که از کومودو استفاده می کنن،کاربرای basic نیستن.....
نقل قول:
يه نرم افزار حتي اگه معتبر هم باشه ، بايد بشه Network Poilcy هاشو به صورت دستي ويرايش كرد.
يعني اگر نرم افزار شناخته شده باشه ، هيچ راهي براي Edit قوانينش وجود نداره ! ( اين حرفتون واقعا غيرقابل قبوله):18:
بايد قسمت Network Poilcy براي تمام نرم افزارها ( حتي نرم افزارهاي قابل اعتماد ) قابل ويرايش باشه اگر نباشه يه ضعف بزرگه.
بريد تو سربرگ فايروال كمودو اونجا Network Poilcy هاي كمودو رو انتخاب كنيد. اونجا قوانين نرم افزارها گذاشته شده. يه عكس از قوانين ياهو بگيربد و اينجا بزاريد.
اينم بخش Network policy در كمودو
حالا شما بريد و قسمت ياهو رو بزاريد اينجا .
=====
من قبلا Comodo رو به خاطر همين ضعف Network Poilcy گذاشتم كنار. اگه اين قسمت رو درست كرده باشن ( كه بعيد ميدونم ) منم ميام جزو كاربران كمودو.
پست لطف كنيد و بخش Network Policy ياهو رو بدون دخل و تصرف بزاريد اينجا.
نقل قول:کد:http://277594.20upload.net/files/sh5/12866140541.jpg
کد:http://512196.20upload.net/files/sh5/12866140542.jpg
کد:http://601031.20upload.net/files/sh5/12866140543.jpg