گرچه من eset رو قبولش ندارم ولی با اطمینان نمیشه گفت ایراد از اونه باید دونه دونه امتحان کنی بخصوص add-ons بویژه تولبار و ملحقات گوگل
Printable View
گرچه من eset رو قبولش ندارم ولی با اطمینان نمیشه گفت ایراد از اونه باید دونه دونه امتحان کنی بخصوص add-ons بویژه تولبار و ملحقات گوگل
پيشنهاد شما چيه؟ ناد رو Uninstall کنم؟ مودم رو از اول تنظيم کنم؟نقل قول:
با تشکر
مودم بدبخت این وسط تقصیری نداره ناد هم که از اول بوده احتمالش خیلی کمه که از اون باشه ولی من خودم تجربه کردم یوقتی مرور گر با تاخیر فاز بالا میومد به Microsoft Security Essentials شک کردم ولی آخرش رفتم توی تنظیمات add-ons و اونجا مقصر رو که یکی از اجزای تولبار گوگل بود پیدا کردم مشگل حل شد حالا شما هم برو توی این قسمت هرچی هست غیر فعال کن ببین چی میشه.نقل قول:
نقل قول:
خوب من فکر کردم قبلا تنظیمات pppoe بوده و جدیدا کانکشن بریج ساختید
خوب اگر قبلا هم بصورت بریج وصل شدید که مشکل از تنظیمات مودم نیست
به نظر من می تونه از برنامه هایی باشه که یا روی مرورگر نصب کردید یا در محیط ویندوز
حتی می تونه از block list نود هم باشه که ممکنه چیزهایی رو جدیدا نا خواسته بلاک شده باشه
من خودم تا حالا چنین مشکلی رو نداشتم ولی من هم توصیه می کنم برنامه ها رو تک تک چک کنید و ببینید مشکل از کجاست
البته آسون ترین کار نصب دوباره ی سیستم عامل هست که البته پاک کردن صورت مسئله حساب میشه:27:
اقاي نيکان و جناب Reb
با تشکر از راهنمايي هاي شما
بايستي دوباره يادآوري کنم که کليه صفحات وب توسط وب بروزرهاي مختلف مثل اپرا، فاير فاکس، کروم و اکسپلورر نمايش داده مي شود.
مشکل زماني بوجود ميآيد که روي لينک ياهو ميل و يا سرويس جي ميل و يا گردش حساب هر بانک(يا هر سايت و لينکي که نياز به يوزر نيم و پسوورد داره) کليک کنم و يا ادرسشو توي آدرس بار بنويسم(اگر آدرس سايت با httpsهم شروع بشه، حدود يک دقيقه طول ميکشه و پيام too long to respond رو ميده. در ضمن add-ons هم جديداً نصب نکردم. فقط freedom بود که با اون هم مشکل نداشت و وقتي تنظيمات رو برمي گردوندم کار ميکرد. که همونطور که خدمتتون گفتم اون رو هم uninstall کردم.
بازهم از راهنمايي ها و دقت نظر شما سپاسگزارم.
احتمالا مشکل شما با ssl هست.از کدوم شرکت سرویس دارید؟نقل قول:
نقل قول:از شرکت مخابرات سرويس 128 و منطقه پيام نورنقل قول:
مخابرات - 128 - مشهد - فیبرنوری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه پورت وی پی ان از دیروز توسط مخابرات بسته شده.
دوستان من الان یه هفته در خواست adsl از مخابرات دادم بعد یه هفته هنوز وصل نشدم وهی erore 678
میده به پشتیبانیم زنگ میزنم میگه از اینجا که وصله و چراغ dsl مودم هم هی چشمک میزنه
مودمتون چیه؟نقل قول:
اینم یه تست از سرعت افتضاح اینترنت بسیار پر سرعت مخابرات:
مشکلم بر طرف شد دستت درد نکنهنقل قول:
آخ آخ
من رفتم کانتر آنلاین بزنم ! دیدم یا علی ! پینگو !
بین 40 تا 800 در نوسان بود اصلا نمیشد بازی کنی !
شما این مشکل رو دارین ؟؟
آخه من قبلا شهراد داشتم ولی پینگم بین 70 تا 100 بود !
اون برنامه مهراد جان رو هم تست کردم ولی گفت مال خودت سریعترینه !
دوستان من از مخابرات محل بگیرم بهتره یا از شرکت های چون صبا - شاتل - پارس آنلاین ؟
سرعت128 میخوام با سرعت دانلود حداقل متوسط50 .تو 3ماه هم 15گیگی استفاده دارم.
مرکز مخابراتمون هم یزدان پناه هست
نقل قول:
تهران که نامحدوده و سرعت از 14 بالاتر نمیره ولی اگه اصفهانی میگن خوبه
مرسی. تهرانم. قیمت هم همه جا یکسان هست؟ ماهیانه چقدر؟نقل قول:
از نظر قطعی چی؟ و اینکه سرعت همون14 میمونه یا اینکه میشه سرعت بره پایین و افتضاح بشه؟!
آی پی آدرس من ثابت شده دیگه نمی تونم از راپید شیر دانلود کنم هر وقت میخوام ازش دانلود کنم میگه این آی پی در حال دانلود میباشد.هر بار هم که کانکت میشم میرم سایتآی پی رو چک کنم آی پیم ثابته و پیغام زیر رو نشون میده.حالا من باید چی کار کنم؟!آیا بقیه دوستان هم این مشکل دارند؟کد:http://www.whatismyip.com
:Your IP Address Is
××.217.218.109
Possible Proxy
Detected: 1.1
(cache:3128 (squid
آقا چیز پی ان رو بستن چرا!!؟؟
واسه شما هم وصل نمیشه؟
سلام دوستان
من مودم asus Dsl-g31 گرفتم.اما در قسمت آخر تنظیمات جهت اتصال به اینترنت ، پس از کلیک روی گزینه Save/Reboot این عملیات که حدود 55 ثانیه زمان می برد،eror زیر میاد،مشکل چیه؟ppp connection is dow(
یعنی چی ثابت شده مودم رو خاموش رو شن میکنی تغییر نمیکنه؟نقل قول:
مودمت چیه شاید ip اینولده.
من قبلا اینو گفته بودم مخابرات بمدد کارشناسان فوق تخصصی کاری میکنه که هیشکی نمیتونه dns رو بجای آی پی میذاره باید اینقدر خاموش روشن کنی تا آی پی ولید بگیره
یعنی چی ؟ اگر اینولد باشه مگه میشه با این کار ولید بشه؟ مثل این میمونه شما کامپیوتر رو خاموش روشن کنید تا Ip ولید بگیره.نقل قول:
مودمش رو بگه باز میشه فهمید چه خبره.
یادته به یکی اومده بود عکس ازمودمش گذاشته بود میگفت واسم اشتباهی 5 مگ بسته مخابرات گیر داده بودی به ip که چرا با 192 شروع میشه این از همون دست شاهکارهای مخابراته فکر کنم هر ip 1000 تومن باشه نمیخره پولشو میگذاره تو جیبش.
من قبلا این مورد رو دیدم میگم مودم رو خاموش روشن کنه چون فکر کردم اکانت توی مودم ست شده اگه بریج هست که دی سی کنه تا آی پی عوض بشه اگه همین بمونه که خوش بحالش شده و مخابرات بهش استاتیک داده:31:
شاید درست بگی ولی ایونلد باشه یک چیز میشه مثل همین مودم خودمون Ip ولید از isp میگیره و به طور اینولد شر میکنه واسه همین میگم شاید این مخابرات داره از یکجایی میزنه و ip ولید کم میخره و به صورت اینولد سرویسها رو ارایه میده.نقل قول:
تنظیمات مودم رو بریج هستش.مودم رو ریست کردم هیچ فایده ای نداشت.کاش آی پی استاتیک بود ولی استاتیک نیست.هر بار که کانکت میشم میرم تو status کانشکشنم آی پی عوض میشه ولی وقتی از سایت whatismyip.com آی پی رو چک میکنم همیشه ثابته و پایینش نوشته Possible Proxy در صورتی که قبلا میرفتم فقط آی پی رو مینوشت.از وقتی این بلا سرم اومده وی پی ان هم کانکت نمیشه ارور 619 میده یعنی پورت بسته ست.فکر کنم مخابرات رو اکانت من ------ گذاشته.لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
سلام دوستان من امروز به اینترنت وصلم ولی SEND O RECIVE ندارم حتی وقتی اومدم دوباره مودم و ستاپ کنم اررور NETWORK STATUS میده چه کنم این اتقاق در حالی افتاد که داشتم دانلود میکردم و مشکلی نداشتم مودمم TPLINK هست
لطفا اونایی که adsl مخابرات دارن برن تو سایتببینن پایین آی پی شون possible proxy نوشته یا نه بعد اینجا اعلام کنن.کد:http://www.whatismyip.com
نه واسه من که نداره.
ببینید دوست عزیز این طور که از گفته ها شما میشه استنباط کرد؛ این هست که مخابرات از یک cache proxy server استفاده میکنه (squid که میبینید اسم همین پروکـــسی سرور هست) و طبیعتا یک پروxx سرور فقط یک ای پی خواهد داشت که شما از همون ای پی استفاده میکنید و هرقدر هم مودم رو خاموش و روشن کنید هیچ افاقه ای نخواهد کرد.نقل قول:
کار ما رو راحت کردی همون Ip که تو status کانکشن میزنه رو اینجا بنویس ببینم چجوریه با 192 شروع میشه؟نقل قول:
برای من چیزی نمینویسه ولی مطمئنم که IP اینولده. این روش خوبی نیست.نقل قول:
دقیقا من هم همین فکر رو میکنم ولی چون reb یک چیزی گفت گفتم شاید اینها ip کم دارند و تو ساعت اوج مصرف اینجوری میشه که ip اینولد میده ولی بعید می دونم اینجوری باشه.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من هر کاری می کنم مودمم config نمیشه مودمم d-link 2520u هستش
وقتی این تنظیمات رو وارد می کنم آخرش میزنه timeout error
country=iran
isp=other
connection=pppoe
vpi=0
vci=35
mtu=1495
و مشکل دومم اینه که بازدن ip 192.168.1.1 هیچ صفحه ای باز نمیشه چیکار کنم
آیا این مودم با اینترنت مخابرات مشکل داره اگه کسی از این مودم و اینترنت مخابرات استفاده می کنه کمک کنه لطفا
منم 2 روزه همین مشکل رو دارم .نقل قول:
متن ارور rapid share
Your IP address 217.218.109.@@ is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
مشکل چیه ؟ قابل حله ؟
یک عکس از همچین قسمتی بنداز:نقل قول:
کد:http://www.img4up.com/images1/77043253309783663857.gif
بچه ها شما الان با چه روشی کانکت میشید ؟!
PPPOE یا Bridge
من اولش که خواستم کانکت بشم با bridge ارور 678 بعدش یخرده دستکاری کردم ارور جدید داد ! 619
بعدش مجبور شدم یوزر و پسورد رو به مودم بدم و از طریق PPPOE کانکت بشم !
پینگم هم که 700 تو کانتر !
من از طریق PPPOE متصل می شم و مشکلی هم ندارم.
بله اون آی پی با 192 شروع میشه و هر بار که کانکت میشم تغییر میکنه.اینم چند نمونه :نقل قول:
192.168.215.15
192.168.214.103
192.168.225.42
192.168.222.59
نقل قول:
ip شما اینولده همونطور که حدس میزدم. هیچ تاثیری نداره کانکشن رو هی قطع و وصل کنی فکر کنم حدسم درست باشه پای دزدی درمیون باشه. کدوم مرکز تو تهران هستی؟
آقا مهرداد اگر بهت pm دادم کانکشن رو بکن بریج بعد اون قسمت رو چک کن ببین ip یش همچین فرمیه این مشکل به دست شما حل میشد دیگه تویی و تاپیک مخابرات:10:تنقل قول:
یعنی چی پای دزدی درمینونه؟! من مرکز قدوسی هستم با پیش شماره 2225 هستم.نقل قول:
این موضوع توی مرکز باهنر یه ماهی هست که اینطوریه! مشکل من و چند نفر دیگه این بود که به سرور بازی نمی تونستیم وصل شیم! به 1899 که زنگ زدم تأیید کرد که مخابرات به هیچ کس Valid IP نمیده و اگه Static می خواین هزینه اش سنگینه (نگفت چقدر!).
اتفاقا تا همین هفته با قطع و وصل کردن کانکشن می تونستم بازی کنم! ولی دیگه الان همونم فایده نداره...