بابا من نمیدونم شما چرا گیر دادید به این هش پاهه ...بابا بیخیال شید برید پی کارو زندگیتون :31:
Printable View
بابا من نمیدونم شما چرا گیر دادید به این هش پاهه ...بابا بیخیال شید برید پی کارو زندگیتون :31:
منبع:نقل قول:
اخبار شبکه 3 هم گفت برد اسپانیا رو پیشبینی کرده.نمیدونم منبعشون کجا بوده ولی به نظر وقتی تلویزیون میگه باید درست باشه.
حالا خود منبع چي گفته:کد:http://www.nesn.com/2010/07/controversy-ablaze-over-psychic-german-octopus-spain-pick.html
نقل قول:
The Spain picture is now believed to be a fake. We will let you know once verified video reports of Paul's prognostications for the semifinal have surfaced.
درسته. خبر واقعیه.نقل قول:
مثل اين كه تلوزيون اشتباه گفته.نقل قول:
اخبار شبکه 3 هم گفت برد اسپانیا رو پیشبینی کرده.نمیدونم منبعشون کجا بوده ولی به نظر وقتی تلویزیون میگه باید درست باشه.
واقعا اخبار نبايد اين خبرو بگه . يه جورايي برا خرافات تبليغ ميشه
كاملا موافقم:5: اما همه ميدونن مسخره بازيهنقل قول:
اگه همین خبر از ایران خودمون در اومده بود همه میریختن اینجا و در مورد عقب موندگی و خرافاتی بودن ایرانیا حرف میزدن و کلی بد و بیراه میگفتن!!
اما الان که رسانه های بزرگ رو این مسئله هر روز تبلیغ میکنن شده یه امر عادی و جالب برای همه...حتی میگن جنگ روانی و تبلیغ هوشمندانست..هر چی باشه خرافات نیست!!
منبعش فالس نیوز و خبرگذاری های دروغ نویس داخلیه
تا تعريف شما از خرافات چي باشه!! به اندازه كافي آدم هايي هستن كه كل بساط دين رو خرافات بدونن!! هشت پا كه ... !نقل قول:
واقعا اخبار نبايد اين خبرو بگه . يه جورايي برا خرافات تبليغ ميشه
خب خدا رو شکر که این اختاپوس ننه مرده رو بالاخره انداختن تو آب و ملتی رو از نگرانی در آوردن :27:
منبع: خودم : دی
فکر کنم اگه پیشبینیش درست بشه خود آلمانیها به دلیل تظعیف روحیشون بکشنش:31:
از قبل معلوم شده که اسپانیا قهرمانه :27:
محاسبات ریاضیدانان رو هم بهش اضافه کنید:27:
به این زودی دل خوش نکنید :دی این هشتپائه که هیچی ننه باباشم برن تو ظرف آلمان بازم واسه اسپانیا فرقی نداره!:27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خير اينم فيكه
الان اصلشو پيدا ميكنم
بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
عجبا:31:نقل قول:
منبع: خودم : دی
اينو الان ديدم
میگم این در ظرفو خودش گرفته؟ :31:
تا فیلمش نیاد همه ی این عکسا تقلبیه!
فردا فیلمش میاد
كاشكي مام هشت پا بوديم
نقل قول:خب ، بعد از مدتی ، پاول عزیز ما پی به حماقت خود برده و در کمال تعجب از رای خود برگشته و داره میره به سمت اسپانیا!! :46:نقل قول:
ایشون هم ما رو سر کار گذاشته ظاهراً !
نقل قول:آفرین! :دینقل قول:
منم با فیلمش موافقم!:31:نقل قول:
تا فیلمش نیاد همه ی این عکسا تقلبیه!
فردا فیلمش میاد
تو یوتیوب میاد قشنگ لینک شبکه ای که فیلمبرداری کرده رو هم ضمیمه کرده
ببین یه هشت پا چطوری علم و تکنولوژی قرن 21 رو زیر سوال میبره ! :31:
میگن رفته توی ظرفه اسپانیا
خوب همتون رو سر کار گذاشته ها :27: .
بعد از جام جهانی گندش در میاد
هشت پای خائن! :31:
احتمالا عمدا این دفعه رو اشتباه پیش بینی کرده تا رسانه ها دست از سرش بردارن ، اگه درست پیش بینی میکرد تا آخر عمرش هر بازی تیم ملی آلمان، بدبختو هی میومدن میکردن تو قوطی! :31:
اگر اسپانیا ببره من به پیشگوی های این هشت پا ایمان میارم !!!
با فرشید جان موفقم همه سر کاریم...
گندش آخر جام در میاد...
اگه این بازیو اسپانیا پیشبینی کنه درسته!
ولی اگه آلمان باشه جزو 20% که غلط پیشبینی میکنه س =))
حالا فردا معلوم میشه دیگه
فیلمشم میاد
این هشتپاهه ما رو مچل خودش کرده ها : دی
آخرشم میبینی اشتباه پیش بینی کرده =))
تا حالا این هشت پا چیزی رو اشتباه پیش گویی کرده؟(از بازی های اخیر)
این پیش گویی فوتوشاپه از aRThaS_08 بپرسین :27: خیلی بچه بامزه ایه موش بخورتش :27:
پلوفسول شرمنده کردی ما رو با این دلایلت =))
10نفر گفتن باشه بابا فهمیدیم : دی
واسه پرچم اسپانیا هم لازم نبود صفحه رو به اف بدی =)) همه با پرچم اسپانیا آشنایی دارن!
حداقل یذره کوچیکترش میکردی : دی
چه آلمان ببره ، چه ببازه ، چه پیشگویی درست از آب در بیاد ، چه به نفع تیم مورد علاقه من (حالا هر چی که باشه) پیشگویی اعلام بشه و اون تیم ببره ، بحث پیشگویی و این حرفها که از بیخ چرت و پرته . حالا یه سری از دوستان برای Fun قضیه رو دنبال میکنن اون یه بحث دیگه ست .
ولی خطاب به دوستانی که قضیه رو جدی گرفتن ، این ویدیو رو ببینید :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=GJ6GhjGNlo0
OR
کد:http://www.4shared.com/video/BfssW5vx/Funny_Japanese_TV_Show_2.html
چی چیه روح ؟! مگه دادگاهه که روحه بیاد اظهاراتش رو بیان کنه ؟ p;نقل قول:
خیلی علم ها وجود داره ولی حساب و کتاب داره نه اینکه هر چیزی که گفتن آدم باور کنه .
---
اون "یکی" رو هم ولش کن ، یکی بوده یه چیزی گفته دیگه P;
دکتر بالتازار من اولین پستم تو این تاپیکه اصلا صفحه های قبلی رو ندیدم:31: فکر نمی کردم عقل کل هایی مثل شما باشن :27: ولی شما که میگی 10 نفر گفتن ولی هنوز 2 زاری ها جا نیافتاده :27: آقای تلفن چی پاتو از رو سیم بردار:27:نقل قول:
جناب هشت پا هنوز پیش بینی نکرده! خبر پیروزی اسپانیا جعلی است
سایت گل- طبق گزارش منتشره در وب سایت روزنامه لایواستریت جورنال، پل، هشت پای معروف آلمانی هنوز پیشگویی خود برای نتیجه دیدار آلمان مقابل اسپانیا را اعلام نکرده است.ساعاتی پیش منابع متعددی اعلام کردند که جناب پل، هشت پای سرشناس آلمانی که به پیشگویی نتایج دیدارهای تیم ملی آلمان می پردازد وتاکنون تمام پیش بینی هایش نیز درست از آن درآمده هنوز پیشگویی خود را در مورد بازی اسپانیا مقابل آلمان اعلام نکرده است و اخبار منتشره در این مورد که پل ، اسپانیا را تیم پیروز معرفی کرده، خبری جعلی استپل پیش از این پیروزی آلمان مقابل استرالیا، غنا؛ انگلیس و آرژانتین و همچنین شکست ژرمنها مقابل صربستان را پیش بینی کرده بود. باید منتظر پیش بینی جناب پل در مورد دیدار آلمان مقابل اسپانیا باشیم.
کی قراره که این 8 پاهه پیش بینی کنه.....؟؟؟؟:13:
چرا خوابم نمیبره خدا...؟؟؟؟:19:
اینطور که بوش میاد بنده خدا باخت المان رو پیش بینی کرده ولی المان ها از ترس مجبور شدند چیزی لو ندند.
چه جامی شده 2010 اگه اون ژول ریمه بشنوه این اتفاقاتو از ته قبر تنش میلرزه
جامی که پیش بینی یه هشت پا از خود بازی بیشتر طرفدار پیدا کرده.در کل کسانی که وقط ندارن بازی رو ببینن از این هشت پا بعنوان خبر کوتاه ورزشی استفاده می کنن
من هم فکر می کنم باخت تیم آلمان رو پیش بینی کرده و چون مسئولین نمی خوان روحیه بازیکنان جوان تیم تضعیف بشه از افشای راستی خبر معذورن !!!
بيخيال بابانقل قول:
چی چیه روح ؟! مگه دادگاهه که روحه بیاد اظهاراتش رو بیان کنه ؟ p;
خیلی علم ها وجود داره ولی حساب و کتاب داره نه اینکه هر چیزی که گفتن آدم باور کنه .
---
هشت پا كه سهله 1000 پا هم بياد بگه آلمان ميبره . بازم اسپانيا ميبره:40:
من احساس میکنم داره یه کلاه گشادی سرمون میره : دی
این علوم وجود دارن ولی پایه علمی ندارن یعنی نمیشه با استفاده از علم توضیحشون دادنقل قول:
چی چیه روح ؟! مگه دادگاهه که روحه بیاد اظهاراتش رو بیان کنه ؟ p;
---
بهشونم میگن علوم غریبه
تدریس هم میشن حتی توی تهران ولی نه به هر کسی
اگه این پیش بینیسم درست باشه معلوم میشه که نتایج بازی ها از پیش تعیین شده هست و طرفدارای تیم های دیگه که از آلمان باختن میرن و تاپیک آلمان رو سوراخ میکنن که یعنی بد ترین اتفاق و یه چیز دیگه
کی کجا و کی متوجه شده که این هشت پا میتونه پیش بینی کنه؟ همینجوری 2 تا پرچم گزاشته زیر آب و ..؟
تایید میشهنقل قول:
اگه این پیش بینیسم درست باشه معلوم میشه که نتایج بازی ها از پیش تعیین شده هست و طرفدارای تیم های دیگه که از آلمان باختن میرن و تاپیک آلمان رو سوراخ میکنن که یعنی بد ترین اتفاق و یه چیز دیگه
جام جهانی هم باید منشور داشته باشه مثل ایران: دی
اقا یه سوال؟
پل نره یا ماده؟: دی