نقل قول:
من قبل از اینکه از مخابرات بگیرم پینگش رو با مال یکی ار اقوام که اونم از مخارات داشت چک کردم ! خیلی عالی بود البته مرکز اونا امام بود ولی مال ما ولیعصر
ایرادی نداره در عوض این ماه کلی دانلود کنم:10:
Printable View
نقل قول:
من قبل از اینکه از مخابرات بگیرم پینگش رو با مال یکی ار اقوام که اونم از مخارات داشت چک کردم ! خیلی عالی بود البته مرکز اونا امام بود ولی مال ما ولیعصر
ایرادی نداره در عوض این ماه کلی دانلود کنم:10:
من شنبه فرم رو پر کردم یکشنبه (امروز صبح ) وصل شد و پینگم روی گیم رنجر 350 هست! 256KB سرعت دانلود هم 33 هست.
نقل قول:
خدا رو شکر که معما (error شمارهی 900) حل شد. :20: اتفاقاً منم که از مخابرات اشتراک گرفتم، user و pass رو که در اختیارم گذاشتن، نگفته بودن که 0 رو باید قبل از کد شهر وارد کنی (به عنوان Username). شما کار درستی کردی که اینجا دلیل بروز خطا رو نوشتی. هر چقدر که این مبحث پربارتر باشه، گره از کار افراد بیشتری باز می کنه. در ضمن، همه می دونن که از مخابرات خیری به مردم نرسیده تا حالا. اما در زمینهی همین خدمات ایننرنت ADSL اش، مخابرات تقریباً مطابق با همون تبلیغاتش عمل کرده تا اینجا. منظورم همون عبارت "اینترنت پرسرعت ADSL با پهنای باند واقعی" هست. سرعت دانلود تقریباً همون چیزی هست که منطقاً باید باشه. در ضمن یه نکته ای رو بعضی ها در مورد سرعت دانلود و آپلود در نظر نمی گیرن. شما که از سرعت اینترنت ات تست می گیری، باید همهی Automatic Update ها از جمله به روز رسانی خودکار خود ویندوز، به روز رسانی نرم افزارهای ضد بدافزار (anti-virus، firewall) و همچنین نرم افزارهای مدیریت دانلود (مثل IDM و FlashGet) و حتی قابلیت خودکار بررسی وجود یک نسخهی جدید از یک نرم افزار (مثل امکانی که مثلاً در مرورگر فایرفاکس و بسیاری دیگه از نرم افزارها وجود داره) رو غیر فعال کرده باشی (اگه بخوای سرعت واقعی رو بسنجی). اگه این هایی که اشاره کردم غیرفعال نباشن، تست سرعت، نمایش دقیقی از سرعت دسترسی شما به اینترنت ارائه نمیکنه. چون که بخشی از پهنای باند شما در اختیار نرم افزار(های) دیگه هست.
مثلاً یک راه برای این که بشه فهمید که چه نرم افزارهای کامپیوتری در حال حاضر در حال استفاده از پهنای باند اینترنت شما هستند، یک ابزاری هست که مثلاً در مجموعه نرم افزار امنیتی ESET Smart Security وجود داره. که البته نسخه ای که من دارم بر طبق اون برای شما توضیح می دم، نسخهی 4 این نرم افزار هست. اگه این نرم افزار روی ویندوز شما نصب هست،با فرض این که User Interface (رابط کاربری یا به عبارتی همون شکل و شمایل پنجرهی برنامه در هنگام استفاده) در حالت Advanced قرار داشته باشه، و شما از منوی Protection Status، گزینهی Network Connections رو انتخاب کنید، لیست نرم افزارهایی که در حال حاضر از شبکه استفاده می کنند رو نمایش می ده. با این نرم افزار، این امکان برای شما وجود داره که ارتباط یک/بیش از یک استفاده کننده از شبکه رو به اختیار خودتون موقتاً قطع کنید. البته اینم بگم که این امکانات صرفاً مختص این نرم افزار نیست.
امروز پشت سر هم دی سی میشه (حسابگر)
امروز دیگه واقعا سرعت خیلی پایین بود.حسابگر
2 شب هست حسابگر اصلا نمیشه دانلود کرد البته بی دلیل هم نیست ...
برا من که مشکلی نبوده:5:نقل قول:
دوستان شما انگار خیلی میخواین بیشتر از پولتون آش بخورین !
سرویس 128 کیلوبیت سرعت دانلودش باید حداکثر بین 16 تا 18 کیلوبایت باشه و اونی که تا 35 میره خیلی لطف داشته بهتون مخابرات ! . حسابگر و شاتل و ... شرکت های خصوصی برای جذب مشتری سرعت burts رو زیاد میکنن که سرعت ها به چشم زیاد بیاد اما با در نظر گرفتن محدودیت حجم و دانلود شبانه های افتضاح بعضی شرکت ها این سرعت در اصل به ضرر مصرف کننده هست چون وقتی توی یه سایت سنگین میری خیلی از چیزایی رو که نیاز نداری ( ویدئو ها و ... ) لود میشن و خیلی از حجم مصرف میکنه . سرعت به تنهایی بد نیست ولی وقتی شرایط رو در نظر میگیری میبینی اصلا ارزشی نداره و بیشتر برای جذب مشتری هست . به نظرم سرویس های مخابرات اگه همینطور بمونه عالی هست
اگه حجمی ارائه بده خیلی عالی میشه چون من یکی به سرعت بالای دانلود عادت کردم مصرفمم بیشتر از 3 گیگ در ماه نبوده این یکی دو سالی که از حسابگر داشتم .نقل قول:
کسی از برنامه مخابراتیا خبر نداره ؟
نقل قول:
سرویس مخابرات هرچه بارش در ساعات آخر شب و نیمه شب سبک بشه پهنای باندشه در اختیار باقی کاربران
میزاره..برعکس حسابگر که همیشه از حق مردم کم میزاره>؟؟؟؟؟:31::20::31:
بچه ها شما وضعیت نویز خطتون بد نشده؟ مال من نمیدونم چرا انقدر افتضاح شده!! شده 8.2
سلام به همه دوستان .
من کمی به راهنمایی شما نیاز دارم.
راستش از حسابگر سرویس 512 در قالب" ویژه نوروزی " گرفتم ولی روزها سرعت سرویس من در حد 150-190 هست که تست اونم قرار دادم همینجا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب ها سرعت دوباره عادی میشه (نزدیک 420) ولی روزها همچنان یک چهارم سرعت به من میدن!!!
با حسابگر تماس گرفتم گفتند سرعت کاملاً عادیه و مشکلی نداره با پررویی گفتن خط شما همون 512 ست شده و مشکلی ندارید!!!!!!!!
حالا من روزها سرعت دانلودم 15-19 هست! که باید حداقل 50 باشه (حالا نمیگم مثل مخابرات سرعت واقعی دانلود 64 بدن) ولی 50 کجا و15-19 کجا!!
آخی ... واقعا خیلی نامردن پس خدارو شکر که منم تمدید نکردم . میخواستم سرویس 128 به اصطلاح نوروزی بگیرم .نقل قول:
خدا صبرت بده
ولی اگه تاره گرفتی برو پس بده من یه بار این کارو کردم . 128 مثلا نامحدود گرفتم که دانلودش 11 بود رفتم کنسلش کردم یه کم ناز میکنن که مثلا ما خیلی کارمون قانونیه امکان تغییر سرویس نیست ولی اگه کوتا نیای مجبورن انجام بدن .
برو 2 دستی بزن تو سر کرانی کله طاس تا اون 2 تا موشم بریزه :31::31:نقل قول:
پینگت 912 یعنی خیلی افتضاح :19::19:
سرعت هم که دیگه هیچی نمیگم :13:
اما یه سوال این isp که زده مال مخابراته ؟؟؟؟؟
نقل قول:
بابت همدردی ممنونم.
پس میشه قرداد رو کنسل کرد.
راستی مدارک مورد نیاز مخابرات چیا بود و چند روزه تحویل دادند خط رو؟
خط من از حسابگره .نقل قول:
کار درستی به نظر نمیاد که به خصوص تو یه صفحهی اینترنتی که برای همه، قابل دیدن هست، از یک شخص خاص اسم برده بشه و بهش توهین بشه. مطالب صفحات این تالار گفتمان، در موتورهای جستجوگر اینترنت، قابل جستجو و قابل دسترسی هست. بحث من بر سر انتقاد سالم نیست. من خودم هم نظر دیگران رو راجع به شرکتی که اشارهی شما به خدمات بد اون شرکت هست رو بارها شنیده ام و اغلب یا نظر خوبی راجع به خدماتش نداشته اند یا اصلاً نظر خاصی نداشته اند! خودم هم قبلاً دید خوبی نسبت به خدمات Dial-up این شرکت نداشتم. اما این دور از اخلاقه که غیرمنصفانه شخصیت هایی رو بکوبیم که تو سطح استان کرمانشاه، عده ای (در اینجا کاربران اینترنت) اون ها رو می شناسن. این نظر من بود. احتمالاً نظر موافق با نظر من (خواه کاملاً موافق یا تا حدودی موافق ) هم بین این جمع وجود داشته باشه.نقل قول:
مخابرات (یا حداقل مرکز مخابراتی ما!) مدارکی برای ثبت نام نمی گیره (شاید دلیلش رو بشه حدس زد). مرکز مخابراتی ما که فقط آخرین فیش پرداختی تلفن رو خواست که مسئولش به همون فیش تلفن هم فقط یه نگاهی انداخت (طبیعتاً به خصوص، به مهر تاییدیهی پرداخت) و پسش داد (بخشی از برگهاش بود که مخصوص صاحب خط/پرداخت کننده اس). حتی کپی قبض تلفن هم از من نخواستن.نقل قول:
سلامنقل قول:
حسابگر پهنای باندش از طرف مخابرات تامین می شه که اوچا isp رو می زنه مخابرات
امروز رفتم قرارداد حسابگر رو فسخ کردم نامه رو هم بردم مرکز ولیعضر خط رو از رانزه در آوردن 256 مخابرات می گیرم شانس من تا رفتم بانک پول بریزم شد ساعت یک این خانم منشیه گفت نه نمی شه برو فردا بیا (خاستم برگه رو بکوبم تو سرش خوب الان تحویل بگیر کاراشو فردا انجام بده ) دیگه هیچی کارم افتاد فردا یه بدی داره اینه فقط توی ساعات اداری کار می کنن
یارو منشیه تو مرکز ولیعصر به زور باید ازش پرسد که چه مدارکی می خواد باید بازجویش کنی به زور جواب می دننقل قول:
از منم قبض خواستن گفتم با 1818 پرداخت کردم گفت خوب نمی خواد بیاری
یه چیز جالب این فرم adsl بود با یه دستگاه کپی عهد شاه وز وزه کپی گرفته بودن تقریبا یه برگه سیاه بهم دادن گفت پرش کن خندم گرفت گفتم کجاشو پر کن قابل خوندن نیست منشیه گفت اینجا رو دیگههههههههههههه
یه خورده به این ریزه کاریا برسن بهتر می شه
سلام دوستان.نقل قول:
اگه فيش پرداختي تلفن تو رو يه نگاه انداخته ،اصلا از من هيچ مدركي نخواستن :31:!!!!!
فقط فرم رو پر كردم و مبلغ رو هم واريز كردم ... :46:.
به همين سادگي ... به همين خوش مزگي ... اي دي اس ال مخابرات :31::27:!!!!!!!
سرعت دانلودمم بين 32 الي 35 هست .
سرعت آپلود بين 25/27 هست .
ولي پينگم يكمي بالاست حدوداي 290 تا 300 :41:!!!!!
مهدی چرا فسخ کردی قراردادتو؟!؟!؟
پس حسابگر با این که قیمت هارو پایین آورده ولی ملت رو گول میزنه!
جناب misam5526 همونجور که خودتون گفتید سرعتتون باید در حدود 60 باشه برید اونجا و بگید این سرویس باید همچین سرعتی بده نه 19 که مال 128 هست اگه رسیدگی نکردن فسخ کن برو یه جای بهتر
من نمیدونم حسابگر رو چه حسابی پیش خودش فکر میکنه وقتی میشه از مخابرات 1 ماهه همون سرویسی که حسابگر اجبارا 3 ماهه میده رو گرفت کاربر از بین این 2 حسابگر رو انتخاب میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم یه همچین سرویسی که 512 سرعت دانلودش 19ست!!!!!!!!
مهم ترین مدرک واسه مخابرات برگه جمع آوری از شرکت قبلیه که مال شما حسابگره دیگه مدرک خاصی نمیخواد همین که خط تلفن قطع نباشه + فیش پرداختی 3 ماهه یه فرم که خودشون میدن همون روزم وصل میشه نهایتا روز بعد .نقل قول:
سلام رفیق به چند دلیلنقل قول:
1-دیگه اون چیزایی رو که می خواستم دانلود کرده بودم شبی 7 گیگ!!!!!
2-از یه طرفی دلم نمیومد که بزارم دانلود شبانه ام همینجوری هدر بره بنابر این مجبور بودم کلی وبگردی کنم که لینک جمع کنم که خوب با مستقیم کردنشون کلی وقتم رو می گرفت
3-بابا تو روز جرعت ندارم توی چند تا سایتی که عکس زیاد داشته باشه برم زودی حجم تموم می شه
4- حسابگر سرویس نامحدود ماهیانه نمی داد حداقل 3ماهه
5-کیفیت سرویس نامحدود مخابرات بیشتر از حسابگره
6-داشتن سرویس با محدودیت حجمی به نوعی باعث استرسه که حجم رو مدیریت کنی سرویس نامحدود بگیر راحت
7-..
8-..
:10:
:40:
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
شما 512 نامحدود گرفتی؟؟؟؟نقل قول:
اگه آره زیاد خودتو خسته نکن بری اونجا بهت می گن به خاطر ضریب اشتراکه 1 به 10 !!!! خوب روزا استفاده کننده زیاده سرعتت میاد پایین
صحبتم جنبه شوخی داشتنقل قول:
حرف شما هم قابل احترامه
Sorry
آقا اینا گفتن امروز وصل می شه
ولی وصل نشده
چقدر طول می کشه وصل شه؟
حداکثر 72 ساعتنقل قول:
سرعت چند از مخابرات گرفتی؟
256 گرفتمنقل قول:
راستی این یورز نیم و پسورد چیه؟
از این یارو خانومه امور مشترکین پرسیدم با شک می گفت
گفت:پسورد 0831
یورز نیم :831وشماره خونه
درسته؟
شماره یوزر میشه 831 بقیه شمارهنقل قول:
پسورد هم میشه شماره خونتون
دوستمون جواب دادند :20:نقل قول:
سلام دوستان
یه مشکل جدی برام پیش اومده
امروز رفتم مخابرات گفتن کارای خط رو دیروز انجامدادن و سرویس وصل شده
ولی توی خونه چراغ adsl روشن نمی شه این یارو امیری مسئول بخش adsl گفت که با مارک مودم d-link مشکل دارن و چراغ مودشون روشن نمی شه
ولی من راضی نشدم و مودمم رو بردم مخابرات اونجا مستقیم به خطم وصلش کردن و چراغ مودم ثابت شد ولی بازم زیر بار نرفتن که مشکل از اوناس پیزی چه مشکوک بود میزان nsr upstream بود که روی 8بود و این به مخابرات موبوط می شه
حالا باید با یه مارک مدم دیگه تست کنم کسی از دوستان حاظره مودمم رو بیارم پیشش و مودوم اون رو برای یه ربع قرض بگیرم؟یا اگه کسی از مخابرات سرویس داره مودمم رو بیارم پیشش رو خط خودش تستش کنه؟؟
چنین جوان مردی پیدا می شه؟؟
اینم بگم هیچ کسی رو نمی شناسم که adsl داشته باشه !!
پروفایلتو چک کن
سلام رفیق ممنون:20:نقل قول:
امروز که داشتم از کلاس بر می گشم یه هو تصمیم گرفتم مودم وایرلس بخرم رفتم:5: خریدم تی پی لینک تک
آنتنه:5: اومدم خونه وصل کردم بازم چراغ روشن نشد:19::13: (:devil:فردا یه جنگ حسابی در مرکز ولیعصر به وقوع می پیوندد:18::21:) البته خودمم هم قصد عوض کردن مودم رو داشتم :46:
به هر حال ممنون از مرامت رفیق آدم با مرام به تو می گن :40::40::40::11::12:
فردا برم ببینم چی کار می کنم حالا شانس من فقط مرکز ولیعصر این مشکلو داره
منم امروز قراردادم رو باحسابگر فسخ کردم و رفتم مخابرات قرداد بستم.
پشتیبانی و جواب دهی در حد فاجعه! (خوب گناهی هم نداشتند ...طفلکی ها اصلاً نمیدونستند DNS چیه!!)
عصر امروز هم چراغهای مودم روشن شد و یک بار تونستم با کانکشن آن بشم ! ولی بعد که سیستم رو خاموش کردم و الان دوباره خواستم ان شم هر کاری میکنم Error میده یوز و پسورد اشتباس!!!!!!
برای کانفینگ مودم هم چند بار به 192.168.1.1 رفتم هربار یه نوع مودم بود!!!! چطور میشه من اینو بزنم بعد صفحه بیاد بنویسه TP-LINK در حالی که مودم من چیز دیگس!!!
کانفینگ هم نشد که نشد .....
و احتمالاً این داستان ادامه دارد....
سلام دوستان.
هنوز هيچي نشده شروع شد :31: !!!
امروز از ساعت 5 تا حالا اينترنتم قطع شده :19: (الان با ديال آپ اومدم:2::13::19:!!!).
كسي ديگه اي همين مشكل من رو نداره (مركز امام) :13:؟؟؟!
حالا چيكار كنم دوستان :19:؟؟؟! شماره پشتيباني ازشون نداريد به من بدبخت بديد :41:!!!
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
راستی یادم رفت اینو بگم تو مرکز ولیعصر که بودم نماینده شرکت رامک طرح که نمایندگی تی پی لینک رو دارن اونجا بودن و دنبال مشکل این دی لینکی ها
از اون طرف هم نماینده شرکت صبانت بود که با مخابرات قراردادشون رو بسته بودن از چند روز آینده پشتیبانی سرویس مخابرات بر عهده شرکت صبانته !!!!!!!!!
نقل قول:
آره. منم امروز این رو بهم گفتند. وقتی اطلاعات فنی خواستم گفتن دو سه روز دیگه واگزاری خطوط ADSL رو میدیم به یه شرکت خصوصی!!! :41:
امیدوارم خیلی با صبا نت بد نشه! اگه قرار باشه همه چیز مثل قبل ترجیح میدم در مورد اینترنت ماهوا*** بیشتر فکر کنم :21:
امروز صبح اکانتم اکتیو شد. میشه حدود 22 ساعت از زمان عقد قرارداد.
سرعت اونجوری که میگفتند دوستان نیست ولی خوب به نسبت بقیه خیلی بهتره.
الان رفتم مرکز ولیعصر تا پیگیر کارام بشم گفتن تا ساعت 12 1 اینترنت قطعه هیچ کاری نمی تونیم انجام بدیم
کل مراکز استان کرمانشاه تا اونجایی که من میدونم قطع شده بودنقل قول: