نقل قول:
از کی تا حالا شلغم جزو میوه ها شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
از کی تا حالا شلغم جزو میوه ها شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:خواهشا تمومش کنید.نقل قول:
نمیتونیم 3تا پست بدون حرف وحدیث بدیم؟
اگه آلمان بیاد بالا جام جهانی معلومه که دیگه جام جهانی نیست هر چی تیم تازه هست دارن میان جام ببرن
به نظر من این بازی رو آلمان میبره ... چون تا حالا آرژانتین جلوی تیمای درست و حسابی بازی نکرده ... حتی واسه صعودش هم به جام جهانی شانسی صعود کرد ... :8:
عجب!نقل قول:
اون موقع که مارادونا یه قل دوقل بازی می کرد آلمان جام جهانی می برد
حالا شد تیم تازه؟
البته بعید نیست از این حرفتون چون شما سنت زیر 15 ساله
آها راست میگی قهرمان اروپا تیم حساب نمیشه . :31:نقل قول:
شما سعی کنید در مقابل آرژانتین قدرتمند نابود نشید و فقط 3 4 تا بخورید , اونوقت بیا در مورد اسپانیا با هم حرف
میزنیم . :8:
معلومه لباس سیاهشونو حاضر کردن!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لباس المان ها برای بازی امروز!! سیاه رنگ عذا!
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
نقل قول:
یه پیشگو هم تو این تاپیک کشف شد!
یه روزی اضافه میشه ... اون موقع که یکی از دو طرفین اینجا مثل طرفدارای برزیل به گریه می افتن :27:نقل قول:
سلام دوستان بازی ساعت چنده؟؟ امروزه؟؟
نه نگفتم آلمان تیم تازه هست گفتم هلند تیم تازه هست ، اولین باری هست که کلمه ی هلند رو می شنوم اونوقت اومدن می خوان جام ببرن! به نظر من اگه به آدم فضایی ها بگیم هلند جام جهانی رو برده فکر میکنن دروغ میگیم چون اصلا هلند رو نمیشناسن
به قول جرمی ، هلندی ها 90 درصدشون معتاد هستند و بد حجاب ترین مملکت جهان هست
و صد البته قد بلند ترین های جهان هستند پس اگه کله میزنن خب چیز عجیبی نیست انگار مثلا یکی قدش 2 کیلو متر باشه بیاد تو استادیوم فوتبال بازی کن ها رو له کنه! خب آره دیگه معلومه وقتی هلندی ها بلندن معلومه که کله میزنن ولی هنر اونجاست که واقعا مثل دیگرون بازی کنن
نقل قول:
از سمت راست جدول هرکی بیاد بالا کار شلغم تمومه :31:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
من فعلا میرم 8 و نیم میام برای جشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح بخیر دوست عزیزنقل قول:
مسابقه ساعت شش و نیم بعد از ظهر هست - بله امروزه
یک و نیم ساعت بعد
1 ساعت و 23 دقیقه به قهرمانی آرژانتین:
آرژانتین 1978
آرژانتین 1986
آرژانتین 2010
اینم به نشانه ی ختم قضیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید بازی بکشه به وقت اضافه و پنالتینقل قول:
نقل قول:
لازم نیست اینو برای من بزاری چون من خودم دیدم و میدونم که پنالتی دقیقه 85 درست نبود
ولی شما دیدی که چند دقیقه قبلش دروازبانتون کوچه آ یه پنالتی صددرصد رو مرتکب شد و باید از بازی اخراج میشد؟
فیلمشم برات میزارم ببینی تا توی پیدا کردنش به مشکل برنخوری
http://www.youtube.com/watch?v=HO3H9RTEoQc&feature=related
دقیقه 2:10 تا 2:18 رو نگاه کن بعد ببینم چه حرفی داری دیگه بزنی درباره پنالتی
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
طرفدارای آلمان پشت همدیگه هستن ولی حرف یوسف به اپیزود که فن انگلیس هستش به تو چه ربطی داشته که پریدی وسط قضیه؟نقل قول:
لابد برادرای خونی هستید باهمدیگه نه؟
اتفاقا منم دوست دارم آرژانتین بیاد بالا ... می دونی چرا ... چون بیشتر دوست دارم انتقام۱۹۷۸ رو بگیریم ... بد جوری هم میگیریم ... آلمان هم بیاد انتقام ۱۹۷۴ رو میگیریم ... اونوقت شما رو می بینیم که یه هفته ای اینورا پیدات نمیشه ...نقل قول:
خوب همه فهمیدن شما اصلا از فوتبال هیچی نمی دونی ... چون اسم هلند رو همه شنیدن جز شما ... :27:نقل قول:
استاد شما یه 90 دقیقه وقت بزار بازی بعدی رو ببین ... خوبه اونی که دیروز با کله گل زد اشناید بود که قد کوتاهه ...
دیگه پست نده که همه وضعیت شما رو درک کردن ... نگرانت میشن . :21:
یکی از پستاتو یادمهنقل قول:
گفته بودی اگه مسی جلوی آلمان بازی نکنه تو طرف آلمان رو میگیری:27:
امیدوارم بازی جذابی باشه. فقط همین!
:31:
آلمان برنده بی چون و چرا بازی....
دوستان آرژانتینی بسته هم میزنیم.
:دی
المان رو بزرگ نوشتم که یادتون باشه...
حالا
حالا
حالا
بگو آلمان
بگو آلمان
بگو آلمان
1
2
3
آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان آلمان...
بابا آرژانتین میبره...میاد بالا ...اسپانیا هم میبره میاد بالا.... اسپانیا ارژانتین رو میبره ..میره فینال با هلند... هلند رو میبره... قهرمان میشه...
:40:تبریک به هواداران اسپانیا:40:
اخ اخ اخ اخ: المان لباس سیاهشم پوشیده,اومده به استقبال عذا
گگگگگگگلللللللللللللللللل لللل
گگگگگگگگگگگگگگگگللللللللل لل
گلللللللللللللللللل
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
عزیز پستتو ویرایش کن!نقل قول:
وای چقدر بعد از بازی باید بهتون بخندیم.
چرا اين مردك مزدك كه طرفدار آلمانه بايد گزارشگر اين بازي باشه؟ !
فعلا 1 خوردید
تا اینجا که المان یه گل زده
عجب داور الدنگیه
الکی الکی کارت داد به مولر در حالی که دستش به بدنش چسبیده بود در حالی که اون دی ماریا دستشو دراز کرد و توپ رو زد ولی کارت نگرفت
مرتیکه مزخرف
هه هه!
مارادونای توپ جم کن!
کجان طرفدارای آرژانتین....
درواره بانه خر مثل مجسمه اونجا نشسته بود به توپ نگا میکرد:18:
لول آلمانا مثل چی کم آوردن .... البته همیشه که 12 نفره بازی میکنند . توی بازی انگلیس دیدم این بازیم میبینیم .
تا اینجای بازی که عالی بود ... کلوزه هم واقعا یه گل خراب کرد ...
لئوناردو دی کاپریو و شارلیز ترون(:40:) چیکار میکنن اونجا؟!: دی
شارلیز حالا میگیم اومده کشورش، اما لئو چی؟! هیچ نسبتی با هیچ کدوم از تیمها نداره!: دی
بازی اینقدر حساسه که همه درگیرش هستن!
جالب بود که مزدک لئو(مرد) رو نشناخت اما شارلیز(زن) رو شناخت!!:27: نامرد!: دی
راستی زیاد شاد نباشید برزیلم که مثل آلمان خیلی غرور داشت دقیقه اول یه گل زدو احساس کرد مثلا برندست دقیقه دوم دو تا خوردش لول
در کل Germany Epic Fail
میشه بگی چرا ؟ به خاطر این که یه کارت بیخود به مولر داد یا اون کارتی که باید به دی ماریا میداد ؟نقل قول:
البته همیشه که 12 نفره بازی میکنند . توی بازی انگلیس دیدم این بازیم میبینیم .
آره آخریا همش بازی دست ما بودنقل قول:
دی کاپریو رو گفتشنقل قول:
جالب بود که مزدک لئو(مرد) رو نشناخت اما شارلیز(زن) رو شناخت!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نامرد!: دی
شاید بهش رسوندن که این دی کاپریو هستش ولی بعد چند ثانیه گفتش که دی کاپریو هم در ورزشگاه حضور داره
مزدک طرفدار ایتالیا بود که حذف شد.نقل قول:
کلا گزارشگرا همش از تیمی که جلو هست طرفداری می کنن!
البته واقعا آلمان خیلی بهتر بازی می کنه
جم کن برو گل کوچیک بازی کن!نقل قول:
:دی(شوخی)
ولی خودمونیما مارادونا خیلی به درد توپ جم کنی میخوره هاااااااااا