من 360 ندارم ولی مانیا سایت مطمئنیه فکر نکنم حرف مفت بزنهنقل قول:
به امتحانش که می ارزه(حداقل واسه طرفدارای بازی که حوصله صبر کردن ندارن!)
Printable View
من 360 ندارم ولی مانیا سایت مطمئنیه فکر نکنم حرف مفت بزنهنقل قول:
به امتحانش که می ارزه(حداقل واسه طرفدارای بازی که حوصله صبر کردن ندارن!)
یکی از بچه های bc رو چهار تا از کنسولا امتحان کرده بازی رو که رو دوتاشون جواب داده و رو دوتاشون نه..........کلا روشی مهمه که رو همه کنسولا جواب بده نه این روش...... .نقل قول:
بهرحال باید منتظر موند...... .
من که برگشتم سر وقت هیلو........البته گیرز هم که خوراک روزانمونه.....:31:نقل قول:
.
black ops مشکلی نداره واسه لایو؟نقل قول:
در حال حاضر AP25 فقط در 2 بازی فیبل 3 و اساسین تایید شده .نقل قول:
یعنی شما با هر بازی دیگه ای میتونید به لایو وصل بشید و بازی کنید .
ولی به نظر من حتی اینم 100 % نیست چون فعلا از کار مایکروسافت با این آپدیت جدیدش نمیشه سر در اورد .
در کل من اگه جای شما بودم فعلا حتی کنسول رو آپدیت هم نمیکردم چه برسه بخوام به لایو وصل بشم .
به نظرت چقدر باید برای این آپدیته که سالم از آب در بیاد صبر کنیم؟؟؟؟نقل قول:
1 ماه
2 ماه
1 هفته
سال دیگه
جواب سوال بنده رو کسی میدونه چیه ؟نقل قول:
مشخص نیس....البته یه سری کدها رو هکر معروفی که اپدیتا رو میده بیرون منتشر کرده و میشه امیدوار بود ولی دقیقا مشخص نیس کی بیاد بیرون......ولی شما ژانویه رو مد نظر داشته باشی بهتره......... .نقل قول:
اجرا نخواهد شد......... .نقل قول:
اتفاقا من شرمندم..چون از شما پرسیدن من جواب دادم...sorry:11:نقل قول:
خود C4eva گفته حتی شاید قبل از کریسمس بیاد.نقل قول:
منم به شخصه فکر نکنم بیشتر از 2 ماه بشه.
امروز 14 نوامبره که تا اول ژانویه میشه 1 ماه و نیم .
با داشبورد جدید هم نمیشه بازی کرد مگه اینکه نسخه ی دستکاری شده رو بگیری .نقل قول:
خود من که خریدن این نسخه رو به کسی پیشنهاد نمیکنم که هیچ ، اصلا حتی آپدیت کنسول رو هم پیشنهاد نمیکنم .
شاید طی چند روز آینده راههای دیگه هم بیاد ، چند روزی صبر کنید ببینید که بهترین راه واسه اجراش چیه .
اگرم خبری نشد ، مثل بقیه صبر کنید تا LT+ بیاد و با خیال راحت بازی کنید .
ویرایش : شرمنده مراد جان ،همزمان شد ... ببخشید .:10:
من که آب از سرم گذشته فقط می خواستم مطمئن بشم:31:.الان black ops لول 36 هستم.حریف هم می طلبیم:21:نقل قول:
دوستان اشکالی نداره صبر کنید برای پی سی اونو بازی کنید :31:
یا به قول سینا می تونید نسخه میکرو اونو بگیرید :27:
راست میگن ایشون...چه عجله ایه حالا..!صبر کنید همه رو pc بازی کنیم..دلتون میاد تنهایی تا اخرش برید؟!:31:نقل قول:
دوستان اشکالی نداره صبر کنید برای پی سی اونو بازی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
نمیدونم چرا تو دموها گرافیکش جالب به نظر نمیاد!حداقل شبیه نسخه های قبلیشه
به نظرم این بازی داره تکراری میشه.دیگه بسشه
باید بره تو دوران مدرن و جدید. و بطور کلی باید سبک بازیو عوض کنه
من که زیاد باهاش حال نمیکنم
راستی این جدیده سینگلش کمه؟بیشتر رو آنلاین کار شده؟
کلآ همون شماره دومش کلی انتقاد پشت سرش بود باز نمیدونم ساختن قسمت سومش چه سیقه ای بود دیگه..نقل قول:
سبکش رو sam fisher تو چند صفحه قبل توضیح داده با تصویر : دی (ببینی ضرر نداره)
assassin's creed : modern warfar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31:
راستی رو آنلاین بازی کردنش خیلی کار شده...کلآ هدف از ساخت قسمت سومش این بوده که نشون بدن میتونن تو این سبک هم شبکه بازی کرد
فکر نکنم دلیل اصلیش این باشه(حتی به شوخی :31:)نقل قول:
از همون اول که شماره 2 خوب فروخت قرار شد داستان اتزیو (که خیلی گنگ و ناتموم مونده بود وسرنوشت خودش و خارمادرش معلوم نشد) تو به دنباله فرعی کامل بشه
منم ازین دنباله انتظار تغییرات زیاد نداشتم و فکر میکردم فقط داستان رو ادامه بدن ولی خوب توپ و تانک و ... هم اضافه کردن!
بازی اگه بیاد تو دوران مدرن که دیگه جذابیت نداره.. کل قشنگیه بازی به همون سبک قدیمیشه.نقل قول:
تو هر نسخه دارن چیزای جدیدی ارائه میدن فکر نکنم تکراری بشه چون هی گیم پلی بازی داره وسیع تر میشه.
اگه تریلر های رو دیده باشی این دزموند تو دنیای واقعی اون حرکات آکروبات اتزیو رو انجام میده ( تو جایی شبیه به دخمه های نسخه 2 ) . مثلا میتونن بازی رو قدیمی و جدید بسازن... ولی اگه بیشتر مبارزات تو همون قدیم باشه بهتره.
قسمت تک نفره بازی هم فکر کنم حدود 15 ساعتی باشه.
بالاخره بازی Assassin's creed بر روی درایو های Hitachi - Lg اجرا شد . مثل اینکه آپدیت موجود بر روی بازی ناقص بوده ؟!!؟ برای اینکه بتونید بازی رو بر روی کنسول هائی که درایو هیتاچی دارند اجرا کنید ابتدا باید فایل زیر رو دانلود کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از دانلود شدن لینک اون رو از حالت فشرده خارج کنید . برای این منظور در ویندوز Xp باید از نرم افزار Winrar استفاده نمائید . در ویندوز 7 یا ویستا این نرم افزار به صورت پیشفرض موجود است .
پوشه ای رو که از فایل دانلود شده به دست آوردید رو داخل فلش مموری خودتون کپی کنید .
حالا فلش رو از کامپیوتر جدا کرده و به کنسول وصل کنید .
بعد از اتصال فلش به کنسول دستگاه رو Restart کنید . ( خود کنسول به شما پیغام ریستارت خواهد داد ) . بعد از استارت دوباره آپدیت به صورت خود به خود اجرا خواهد شد .
حالا می توانید Assassin's creed رو بازی کنید ( هوراااااااااااا )
در نهایت باید بگم که کلیه ی حقوق مادی و معنوی این مطلب مربوط به وبسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده و استفاده از اون با ذکر منبع بلا مانع است
کپی به این میگن :دی
+
البته نفهمیدم چه کار خاصی اینجا انجام میشه : دی
ای بابا کنسول من این درایو رو نداره :31:
من که بازم باید صبر کنم که برای پی سی بیاد تا بازیش کنم ولی شما برید حالشو ببرید :31:
ميشه با منبع بگين كه دنبال AC : II چه انتقادي بود ؟ ! ؟نقل قول:
+
اگه اين بازي رو در زمان حال مي ساختن كه ميشد يه چيزي مثه هيتمن ..!!!
+
اين ادامه ي سري اصلي بازي كه نيست ... و براي همين نميشه اسمش رو گذاشت AC : III ...
بي دليل كه اسم ديگه اي براش انتخاب نكردن ..
براي همين به نظرم بايد اميدوار بود كه نسخه هاي ديگه اي از بازي هم مياد .!
+
من دلم روشنه كه تا قبل از ژانويه با هزار دوز و كلك ميشه بازي رو بدون هيچ مشكلي انجام داد ...
وگرنه كه ميرفتيم PC بازي مي كرديم اگه ميخواستيم براي هر بازي از 5 - 6 ماه مثه همين بازي تا 1 - 2 سال مثله Darksiders صبر كنيم ... p : :31:
اولا آمار غلط نده :31: دارکسایدر با 8 ماه تاخیر اومدنقل قول:
وگرنه كه ميرفتيم PC بازي مي كرديم اگه ميخواستيم براي هر بازي از 5 - 6 ماه مثه همين بازي تا 1 - 2 سال مثله Darksiders صبر كنيم ...
دوما هم حالا خوبه دو روزه کنسول گرفتی :31: یادت رفته که 10 ساله پیش همین موقع داشتی فیفا 98 می زدی :18:
سوما بلد نیستی با پی سی بازی کنی چرا میگی زمین کجه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی که ادامه مستقیم نسخه دوم هست.نقل قول:
اين ادامه ي سري اصلي بازي كه نيست ... و براي همين نميشه اسمش رو گذاشت AC : III ...
بي دليل كه اسم ديگه اي براش انتخاب نكردن ..
براي همين به نظرم بايد اميدوار بود كه نسخه هاي ديگه اي از بازي هم مياد .!
اینکه اسمشAC III نیست دلیلش کاملا مشخصه که تو نسخه سوم مطمئنا زمان بازی فرق میکنه و اتزیویی در کار نیست.
یه دلیل دیگه ای که میتونه داشته باشه اینه که AC III بازیه خیلی بزرگ تری نسبت به این خواهد بود!
چه جالب..نقل قول:
کلآ همون شماره دومش کلی انتقاد پشت سرش بود باز نمیدونم ساختن قسمت سومش چه سیقه ای بود دیگه..
تو گیم اسپات میانگین نمرات یوزر ها از 8,216 رای 9.3/10 هست!
تازه پارسال بهترین عنوان X360 بود بعد اونوقت انتقادها از کجا بوده؟!
نکنه خودت خوشت نمیاد میندازی گردن بقیه :
احیانآ دروغ گفتم !!!:دیولی کاش میتونستن بازی رو بیش از اندازه تخیلی و مصنوعی نمیکردن(مراحل آخر هر دو شماره حتمآ همه یادشون هست دیگه)این بازی تو این سبک فوق زیبا باید همون حالت واقع گرایانه جنگهای سلبی رو داشت نه جادو جمبل
دوستان . این لینک رو نگاه کنید (متن راهنمای اجرای بازی رو بخونید):
بهش اعتماد کنم ؟ درست میگه ؟کد:http://www.es7.ir/product/1735/assassin%26-39%3Bs-creed-brotherhood-xbox-free/
منظورشون صلیبی بود!نقل قول:
این بازی واسه pc کی میاد
به نقل از گیم اسپات Feb 22, 2011نقل قول:
:18: عجب سوتیه نازی دادم خودم متوجه نشدم!!!!نقل قول:
منظورشون صلیبی بود!
میگم احیانآ نسبتی با مخبرالدوله نداری شما...! : دی
آره منظورم همون صلیبی بود!ممنون از توجهتون:31:نقل قول:
حالا با هم خشکه حساب می کردیم زیاد درشتش نمی کردی!:دی
به به! بازی چطوری داره نمره میگیره، از صد کاربری که به بازی نمره دادن تا به حال 9.8 گرفته و اولین سایت منتقد هم بهش 9.2 داده!
به نظر میاد بترکونه!
Guardian - 4/5
Joystiq - 4.5/5
Destructoid - 9.5
Eurogamer – 10/10
FileFront – 93/100
GameInformer – 9.25
VideoGamer -90/100
GameTrailers - 9
Gamespot – 8.5
IGN – 8.5
PSM3 – 92/100
GamesRadar – 9
من بازی brother hood رو واسه xbox خریدم ولی اجرا نمیشه میگه باید update کرد . کسی میتونه کمکم کنه و مسیر فایل دانلود رو اینجا بزاره و بگه آیا با update کردن مشکلی برای بقیه بازیها پیش نمیاد چون شنیدم که شاید تشخیص بده که بازیها اورجینال نیستن و نشه بازی کرد
البته IGN امتیاز 8 دادهنقل قول:
کم کم دیگه این IGN داره بدجور نا امیدم می کنه! : دی
جدیدا هر امتیازی گیم اسپات بده یکمی از اون کمتر میده : دی
منتظریم ...
برای اساسین کرید باید آپدیت جدید داشته باشی دیگه.
gamespot و IGN هم جدیدا دست به یکی کردن که نمر به بازیا کم بدن ، به fallout و fable III ، که 7.5 دادن! الان gamespot به acb داده 8.5 یعنی این که فوق العاده هست!
احتمالا مد رو نمره پایینه .. شاید هم کلاس باشه ... شاید هم حقیقتی بس فراتر از افکار ما پشتش هست ! ... شاید :41: :27:نقل قول:
gamespot از گرافیک تعریف کرده حسابی هم به داستان توپیده
(البته هم gamespot و کاربراش یه نمه شیرین می زنن مثلا mw2 ازش میگیره 8.5 street fight میگیره 10):31:
من چند صفحه آخرو گشتم کسی تاریخ عرضه نگفته بود (آخه معمولا خیلی این سوالو میپرسند)
حالا کیه تاریخ عرضه ؟به شمسی بگید لطفا
این که مانیاسافت تو سایتش گفته که بازی رو اجرا کرده راسته؟
کد:http://www.maniyasoft.com/product/763/Assassin%26-39%3Bs-Creed%3A-Brotherhood/
اتفاقا گیم اسپات یکی از بهترینهاس......امتیاز fable هم حدود 8 اینا بود خیلی حقش نبود...... .نقل قول:
در مورد امتیاز کاربران هم اصلا اعتباری نداره فقط به امتیاز خود کارشناس باید توجه کرد چون مثلا من اونجا عضوم اگه از رو عقده برم به این بازی 1 بدم:31: کلی میانگینش پایین میاد.....
پس امتباز کاربرا اعتباری نداره.فقط امتیاز کارشناس...... .
خوبیهایی که گیم اسپات گفته:
1-عظیم..شهری زیبا با جزییات عالی
2-پناهگاه ها و پلتفرمینگ بازی جالب هستن
3-طولانی...بسیار مفرح و با فعالیتهای متنوع
4-اقتصاد و مسایل پولی معنادار از قبل در بازی هستش
5-انواع بهبود ها در بازی اعم از کوچیک و بزرگ
بدیهایی که گیم اسپات:
1-داستان اصلی ناامید کنندس
2-استخدام اساسینها کاری از قبل تعیین شده(منظور خطی ) و در نهایت بی معنی هستش.... .
3-گلیچ در بازی
بازی شماره 2 که بازی اصلی هستش امتیاز 9 رو گرفته بود در نتیجه نباید انتظار امتیاز بالاتر از یه نسخه اصلی رو داشته باشین.
میانیگن امتیازهای بازی از کل سایتها در متا:
برای نسخه x360 امتیاز 91
برای نسخه ps3 امتیاز 91
.
Gamespot به نسخه X360 و Ps3 بازی Fallout new vegas نمره 7.5 داده به نسخه PC نمره عالی 8.5 داده ...:31:نقل قول:
کد:http://www.gamespot.com/pc/rpg/falloutnewvegas/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary%3Bread-review
دوستان . این لینک رو نگاه کنید (متن راهنمای اجرای بازی رو بخونید):
بهش اعتماد کنم ؟ درست میگه ؟کد:http://www.es7.ir/product/1735/assassin%26-39%3Bs-creed-brotherhood-xbox-free/
فقط همین یه مورد مثبتم داشت من میرفتم بازی رو...نقل قول:
1-عظیم..شهری زیبا با جزییات عالی
من تازه همین دیرو نسخه شماره 2 رو تمومیدم. اینقد با یک حال کرده بودم که نمیخواستم دو رو برم ولی چون این یکی ادامه ی دو بود تمومیدم که بفهمم چی به چیه... واقعا باید به تیم سازنده ac احسنت گفت که اینقدر زیبا شهرهارو مدلسازی میکنن در بازی و تا این حد به جزییات اهمیت میدن. در ضمن حس و حال اون شهر در اون زمان رو هم به گیمر القا میکنن و از این لحاظ فقط به نظرم بازی Saboteur میتونه تا حدی با این بازی رقابت داشته باشه.
یه خوبیه دیگه بازی های ac اینه که کلی اطالاعات راجع به شهرها، بناها، مردم و ... یاد میگیری. فقط شماره یک باعث شد من کلی راجع گروه های دخیل در جنگ های صلیبی یا چگونگی پیدایش و انقراض حشاشین تو نت سگ چرخ بزنم تا روشن شم! و شاید اگر این بازی ساخته نمیشد من نمیفهمیدم که یه عده از ما ایرانیا و شیعه ها اولین تروریستای تاریخ بودیم و این حس غرور فعلی رو نداشتم: دی تو شماره دو هم که تو اون زیرزمین میفهمیم که اولین بار در تاریخ یه قاتل پارسی از سلاح مخفی استفاده کرده که نشون دهنده هوش مردمان پارسیه;)
+
خیلی باهات مخالفم: دینقل قول:
پس امتباز کاربرا اعتباری نداره.فقط امتیاز کارشناس...... .
خیلی وقتا شده یه بازی رو ادیتور سایت امتیاز پایین داده ولی چون میانگین امتیاز یوزرا بالا بوده گرفتم و پشیمون هم نشدم. اون ادیتور شغلش ایجاب میکنه مو رو از ماست بکشه بیرون تا پیش باقیه همکاراش کم نیاره ولی دلیل نمیشه که یه گیمر به استناد اون یه بازی رو بگیره یا نگیره.
درسته که این امتیاز شاید نتیجه ساعت ها کندوکاو در بازی و آنالیز اون باشه ولی یادمون باشه که اون امتیاز در نهایت امتیاز فقط یه نفره ولی امتیاز میانگین یوزرا امتیاز تعداد خیلی زیادی از گیمرها از نقاط مختلف دنیا با سلایق و دیدگاه های متفاوت و حتی افکار مذهبی مختلفه!
+
هی نگید گیمزپات به این بازی امتیاز بد داده به اون یکی خوب... همه بازی هارو که یه نفر نقد نمیکنه که... شما باید ببینید اون شخصی که امتیاز داده کیه تا اگر به نظرتون اشتباه بود دفعه ی بد دیگه تره هم واسش خورد نکنید;)
+
خالکوبی دست جناب Kevin VanOrd که بازی رو واسه گیمزپات نقد کرده :
جهت اطلاع بگم که ایشون این اواخر به نسخه های کنسولی Star Wars: The Force Unleashed II امتیاز 7.0 ، به Vanquish امتیاز 9.0 ، به نسخه pc بازی Darksiders امتیاز 8.0 و همونطور که دوستمون بالاتر گفت امتیاز 8.5 رو به نسخه pc عنوان Fallout: New Vegas داده.