ماله منم گرین هستش دوست عزیز
هارد اکسترنال ادابتوری بود از باکس درش اوردم
WDC WD20EARS-00MVWB0
Printable View
ماله منم گرین هستش دوست عزیز
هارد اکسترنال ادابتوری بود از باکس درش اوردم
WDC WD20EARS-00MVWB0
بله ، نیاز به Align هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات نمیپره موقع الین ؟
یا با الین کردن امنیت پایین نمیاد؟
اگه ویندوز سون هم نصب کنم باید دوباره فرمت کنم؟
در مورد نحوه align کردن ، به طور کامل در پست اول این تاپیک توضیح داده شده . بهتره که از اطلاعات موجود بکاپ بگیرید و هارد رو کاملاً خالی کنید تا هم فرایند align سریعتر انجام بشه و هم خدای ناکرده مشکل احتمالی برای داده ها پیش نیاد .نقل قول:
اگر هارد توسط win7 پارتیشن بندی و فرمت بشه نیازی به align نیست . بعبارت دیگه باید کلیه پارتیشنهای موجود حذف بشوند و سپس توسط win7 مجدداً پارتیشن بندی و فرمت بشود که در اینصورت align لازم نیست.
اگه توی سون هر پارتیشنو فقط فرمت کنیم چی؟
چون سخته هارد 2ترا کجا خالی کنم :D
فكر نميكنم فرمت كردن خالي جواب بده .نقل قول:
ضمناً حتي اگر هم قصد فرمت كردن داريد باز بايد از اطلاعات بكآپ بگيريد .
شما وقتی هارد رو پارتیشن بندی کردین و درایوهارو فرمت کردین باید هارد رو الاین کنید لعد از الاین درایوی فرمت بشه پارتیشنی تغییر کنه از الاین خارج میشهنقل قول:
بله دوست عزیز برای xp میگن الین برای سون که نیازی نیستنقل قول:
منظروم اینه اگه من سون نصب کنم یه پارتیشنمو با سون فرمت کنم بعد فایل های درایو دیگمو بریزم توی این پارتیشن واونکیو فرمت کنم میشه ؟یا کلا باید از اول فرمت بشه
شما وقتی سون بریزی دیگه نیازی به الاین نیستنقل قول:
در xp گه بخواین الاین کنید باید هارد باید پارتیشن هاش ساخته بشه دوباره فرمت بشه بعد الاین
اگر هم توی درایوتون اطلاعات است و میخواین در xp الاین کنید میشه اینکارو کرد ولی چون درایو پراست وقت گیر میشه اینکار قبلش یک بکاپ از اطلاعات داشته باشین
دوستان من یه هارد دو ترابایتی سبز وسترن دارم که ازش برای بکآپ استفاده میکنم
دقیقن با همین مشکل کند بودن مواجه هستم
مشکل کند بودن هارد من در زمان مراجعه به این هارد و دیر باز شدن پوشهها هست ، من فکر میکردم که شاید به خاطر 2 گیگ رمی که من دارم این کندی وجود داره
به نظر شما مشکل میتونه از کم بودن حجم رم باشه؟ چون من این هارد و روی ویندوز 7 و نرم افزار Acronis disk فرمت و پارتیشن بندی کردم و فکر میکنم نیاز به Align وجود نداشته باشه
دوستمون تو صفحه اول گفته که جامپر برای کسانی هست که هاردشون یک پارتیشن داره ، پس برای کسایی که 2 پارتیشن دارن این عملیات لازم نیست؟
اگر شما ویندوز سون دارین اصلا نیازی به اینکار نیستنقل قول:
2گیگ رم هم حجم کمی است و میتونه علت کندی سیستم باشه به شرطی که هارد سالم باشه و مشکلی نداشته باشه علت های دیگه ای هم باعث کندی سیستم میشه مثل ویندوز ویروس دمای قطعات پاور و سازگار نبودن رم با مین
ممنوننقل قول:
1.دوست عزیز منظورم این بود من که پارتیشن هامو با xp ساختم الان که سون بریزم نیاز هست دوباره فرمت کنم پارتیشن هارو؟
2.توی xp پس میشه اون کارو که گفتمو بکنم
3.سرعت چفدر فرق داره با الین ؟و اینکه امنیت رو پایین نمیاره؟
نه امنیت پایین نمیاد سرعت الان کمتر میشه قبلش هم از اطلاعات مهم بکاپ داشته باشیننقل قول:
پارتیشن که در xp درست شده نیاز نیست در سون قرمت کنید
ممنون پس توی سوا مشکلی نباشه همون سون نصب میکنم که دیگه نیاز به فرمتم نباشه
ببخشید من هارد اکسترنال 3 ترای وسترن گرفتم اینم باید قبل استفاده آلین کرد؟ یا احتیاجی نداره؟
نه احتیاجی نیست ....نقل قول:
سلام
من یه 1 ترای گرین دارم
با خود XP پارتیشن بندی کردم
الانم Xp دارم
- الان برای الاین باید تمام پارتیشن هارو پاک کنم ؟ یا همشو فرمت کنم ؟
- بعد از الاین اگه از داخل ویندوز درایوی رو فرمت کنیم الاینش از بین میره یا نه ؟
ممنون میشم اینارو پاسخ بدین ؟
میتونید align کنید ولی اگه دراو پر باشه بیشتر طول میکشه بعد از الاین درایوی فرمت بشه از حالت الاین خارج میشه
بهتره یک بکاپ از اطلاعات قبل از اینکار داشته باشین
اگه یه هارد مثلا 40 گیگ IDE بگیرم و ویندوز رو روش بریزم
احتیاجی به الاین نیست ؟
منظورتون رو درست متوجه نشدمنقل قول:
دوتا هارد به سیستم وصل کنمنقل قول:
وسترن برای اطلاعات
یه هارد IDE کم ظرفیت هم برای ویندوز
اینجوری دیگه سرعت سیستم پایین نمیاد و احتیاج به الاین نیست ؟
سرعت ردو بدل اطلاعات در اون هارد که ممکنه محدود به اون بشه چی ؟نقل قول:
اون هارد هم برای ویندوز میزارین قدیمی است و فکر کنم 5400 باشه
سلام
من نسخه تحت ویندوز رو دانلود کردم
میشه بدون پارتیشن بندی مجدد الاین کنم هاردو ؟
یا حتما باید یکبار پارتیشن هارو پاک و دوباره ایجاد کنم؟
و اینکه بعد از الاین نیازی به تعویض ویندوز هست یا نه؟
نیازی نیست پارتیشن ها رو پاک کنید مهم اینه که بعد از اینکه الاین کردین پارتیشنی پاک نشه و درایوی فرمت نشه
با نرم افزار بوتیبلش هم میتونید الاین کنید
خب برای تعویض ویندوز که باید درایو فرمت بشهنقل قول:
اونجوری از الاین خارج میشه؟
بعد از نصب ویندوز الاین کنیدنقل قول:
با نرم افزار MiniTool Partition Wizard Professional Edition هم میشه Align کنم؟
من یه 2 ترا وسترن گرین گرفتم با همین نرم افزار بالا پارتیشن بندی کردم حالا با همین نرم افزار فرمت کنم و بعد Align کنم فرقی با اون حالتی که شما توپست اول دادید داره؟
چون اون فایل ISO که لینکش رو گذاشتید پاک شده
سلام .نقل قول:
از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟
اگر از win7 استفاده میکنید و توسط win7 پارتیشن بندی فرمت میکنید نیاز به align ندارید .
در هر حال به این سایت برید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که همراه با توضیحات هست و سپس روی گزینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (در پایین صفحه) کلیک کنید تا وارد صفحه دانلود شوید .
من با MiniTool Partition Wizard Professional Edition پارتیشن بندی کردم و بعد فرمت تک تک پارتیشن ها و بعد تک تک پارتیشن ها رو Align کردم
البته همه این کارا رو با نرم افزار بالا انجام دادم
یعنی از اول شروع کنم
من که نتونستم رجیستر کنم و اون فایلو دانلود کنم
چیکار کنم
نقل قول:همین الان تونستم دانلود را شروع کنم . رجیستر کردن در سایت وسترن مثل ساخت یوزر در انجمنها هست روی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و یه یوزر بسازید .نقل قول:
همنطوریکه قبلاً هم گفتم اگر از Win7 استفاده میکنید با همین win7 پارتیشن بندی و فرمت کنید و نیازی به align هم ندارید ولی اگر از win xp استفاده میکنید بهتره که با برنامه توصیه شده توسط وسترن هارد را align کنید . با این برنامه میتوان CD بوتیبل جهت align هارد ساخت .
نکته : در هنگام ساخت یوزر و در قسمت Enter only the BLACK characters فقط کاراکتر های مشکی را در کادر وارد کنید .
حالا لینک اون فایلی که باید دانلود کنم بزارید بیزحمت
روي اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك كنيد و چند ثانيه صبر كنيد .نقل قول:
سلام دوستان من یک هارد گرین 1 ترا 64مگ خریدم بعد با ویندوز سون پارتیشن بندی و فرمت کردم بعد نصب ویندوز شروع شد ولی بعد از 2 ساعت همون مرحله آخر completing موند و تموم نشد منم کنسلش کردم با xp هم پارتیشن بندی کردم و لی به فرمت که میرسه همون جور میمونه رو 0 درصد نرم افزار بوت الاین رو هم گذاشتم بعد یه پنجره ارور داد
بردم دادم به همون شرکتی که ازش خریدم گفتن خبرت میکنیم حالا به نظر دوستان چکار کنم
باید منتظر بمونید ببینید گارانتی چی میگهنقل قول:
یعنی همه ی گرین ها ایجوری هستند که یه نصب ویندوز سون ساعت ها طول میکشه کد هاردم هم wd10ears هست
خلاصه بد جوری مارو به حچل انداخت آخه یکی نیست بگه خاک بر سر وسترن با این هارد زدنش هارد اسنوا میگرفتم فکر کنم بهتر بود
همچین چیزی نیست اصلا...من خودم یه 1 ترا گرین دارم.نقل قول:align هم نکردم. ویندوز 7 تو 20 دقیقه کامل نصب میکنم
ولی در عوض من سرعت انتقال فایلم پایینه. حدود 70 مگ بر ثانیه. با خود ویندوز 7 پارتیشن بندی کردم و فرمت هم کردم. align هم نکردم.
اساتید محترم لطفا بفرمایید من چه کار بکنم تا سرعتم بالاتر بره؟؟؟ مدل هاردم هم wd10earx هستش.
این هارد در ویندوز سون نیازی به الاین ندارهنقل قول:
شما یک بنچمارک با نرم افزار hd tune بگیرید و عکسشو بزارید اینجا
نقل قول:
به نظر من طبیعیه و مشکلی نداره برای این هارد این بنچمارک خوبه