با سلامنقل قول:
شما در تنظیمات کانکشن مودم در کامپیوتر نام access point رو mcinet بگذارید بعد به اینترنت وصل بشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
شما در تنظیمات کانکشن مودم در کامپیوتر نام access point رو mcinet بگذارید بعد به اینترنت وصل بشید.
سلام دوستان . با یه سیم کارت اعتباری گذاشتم تو مودم edge ولی اصلا وصل نمیشه!
بسته ی یک روزه رو فعال کردم . فک کنم هزار تومنم رفت هوا
آقا دمت گرم مشکلم حل شد:10:نقل قول:
سلام
من گوشی قابلیت edge رو داره ولی علامت E رو روی گوشیم نشون نمیده ولی G رو نشون میده . چرا ؟
ممکنه به خاطر دکل باشه . مثلا اون دکل این قابلیت رو ارایه نده ؟
کلاس گوشی :
EDGE Class 11, 236.8 kbps
3g هم هست
ببینم سیم کارت اعتباری همراه آخر رو بگیریم، عین ایرانشل از همون اول میشه از EDGE ـش استفاده کرد یا باید ثبت نام و فعالسازی سرویس و از این *شرا رو انجام داد و یه ماه علاف شد...؟
هنوزم همراه آخر هزینه جابجایی داره...؟
بله احتمال اینکه منطقه شما یا دکلی که بهش وصل میشوید تحت پوشش Edge نباشه هست.نقل قول:
دوستان یک سوال من خوب تا الان از ایرانسل برای اینترنت استفاده میکردم که فعلا طرحم تموم شده و وصل نمیشه
یک سیم کارت همراه اول دارم ولی انتنی که از خونه ما میگیره حتی gprs هم نداره میخواستم ببینم کسی تو فردیس کرج وصل میشه کد انتنش را برای ما بفرسته یا نه ما از اون دکل بگیریم
یعنی چی! ایرانسل دیگه نمیخواد اینترنت نامحدود بده؟!!!:19:
من یکی از این دانگل رو خریداری کردم سرعت بسیار عالیه البته با سیم کارت ایرانسل.....با همراه اول یه سقف سرعت داره در حد 16 کیلو بر ثانیه... اما ایرانسل این سقف نداره.. ....من به همه پیشنهاد میکنم از این نمونه بخرن چون هم نصبش راحت هم کار با هاش اسونه......حد اقل بهتره اینه که گوشیتو برای مدت طولانی وصلش کنی به کام ...من گوشیم خیلی داغمیکرد ... و باطریش خراب شد که دیگه رفتم یکی از این مودما گرفتمنقل قول:
برای تنظیمات کد اتصال این مودم باید برید و این کد رو به جای کد خود برنامه قرار بدید:
*99***2#
البته اینی که اینجا نوشتم برعکس شده شما همون طوری کپیش کنی توی تکس بازش کنی درست میشه...
برای اونایی که اینترنتشون فریز میشه.. من این کهرو با برقراری تماس با سیمکارت متصل شده به اینترنت تونستم برای خودم حل کنم ... شما هم امتحان کنید ببینید جواب میده...
و اینکه با کدهای زیر میشه وصل شد به اینترنت:
*99#
*98#
*99***2#
*98***2#
از كجا به اين نتيجه رسيدي كه همراه اول سقف داره؟نقل قول:
من یکی از این دانگل رو خریداری کردم سرعت بسیار عالیه البته با سیم کارت ایرانسل.....با همراه اول یه سقف سرعت داره در حد 16 کیلو بر ثانیه... اما ایرانسل این سقف نداره.
من سمت فرديس نيستم ولي بايد خودت بگردي و آنتن خوب پيدا كني كل فرديس كه 2-3 تا آنتن نيست كه شمارهاشونو پيدا كني.سمت ما هم 2 تا آنتن Edge دار هست و كلي آنتن بدون Edgeنقل قول:
ک سیم کارت همراه اول دارم ولی انتنی که از خونه ما میگیره حتی gprs هم نداره میخواستم ببینم کسی تو فردیس کرج وصل میشه کد انتنش را برای ما بفرسته یا نه ما از اون دکل بگیریم
چند خریدی؟نقل قول:
دوستان من زدم طرح 1 ماهه رو برای خط دائمیم فعال بشه ولی نوشت در خواست شما برای بسته نا محدود 3 در دست بررسیه و جواب آن نهایتا تا نیم ساعت دیگه با اس ام اس میاد ولی یه 3 ساعتی میگذره ولی از جواب خبری نیست . دوباره زدم فعال بشه بازم نشد! برای چی آخه؟؟؟؟ اون از ایرانسل اینم از همراه اول!
معلوم نیست شاید تو طرح زمستونیش بازم فعالش کرد در حال حاض 10 روزی هست که دیگه نمیدهنقل قول:
یعنی چی! ایرانسل دیگه نمیخواد اینترنت نامحدود بده؟!!!
راستش با یه برنامه که مانیتوریگ دانلود و آپلود سیستم بود .. دقیقاً متوجه شدم در طی روز تا طرفای ساعت 11 شب سرعت دانلود از سرورهای :پی 30 دی .. و فارس کیدز و حتی دیگر سرورهای دانلود .. دقیقا به یک صورت و حد اکثر تا 16 کیلو بایت بر ثانیس... این تست تا یک ماه اول که با همراه اول دان داشتم .. به من اثبات شد... البته در بعضی شبها سرعت کمتر بود و در بعضی از شبها که ترایک اطلاعاتی روانتر بود سرعت تا 15 بود...نقل قول:
اما در مورد ایرانسل .. که به خاطر خدمات ضعیفش با ش حال نمیکنم ...اما از نظر سرعت دانلود .. بسیار عالیه.. تا حد adsl 256...مثلا سایت یاهو رو در کمتر از 5 ثانیه بالا میاره...
دانلود در بهتری ن حالت برای سیستم من 35 کیلو بایت برا ثانیس.. که در مواقعی 22 کیلو بایت و در زمان ترافیک بالا... تا 14 هم پایین میاد... اما در اکثر ساعات بین 22 تا 35 نوسان داره... اما مهمترین مسئلش اینه که پرتش بازه و سقف نداره یعنی اگر یه ترک فایل ی رو در یک ثانیه بتونه با سرعت مثلا 56 بیاره .. دریافتش خواهد کرد.. اما در همراه اول اینطور نبود و با سقف سرعتی ثابت دانلود میکرد....در ضمن قیمت مودم جی پی ار اس من 72 تومان بوده که تا الان که خیلی بهم حال داده و نکته خوبش اینه که زیاد داغ نمیکنه و شاید فقط کمی گرم بشه..
من طرح شماره 4 همراه اول رو فعال کردم اما وقتی کانکت میکنم به طور عادی اصلا هیچ صفحه ای هم باز نمیکنه . ولی با اولتراسرف صفحات رو باز میکنه
راستی چرا اینقدر افتضاح سرعت داره ؟ مگه EDGE نیست . من با مودم EDGE این کار رو انجام میدم اما خیلی افتضاح سرعتش کمه
مشگل چیه؟
این طوری باشه که برن جلو بوق بزنن با این سرویسهاشون
سلام چطور میتونیم از زمان اتمام طرحمون اطلاع پیدا کنیم؟
ممنون
همراه اول همه جای ایران این سرویس رو فعال نکرده درسته؟
از کجا باید فهمید دکل اج داره یا نه؟ حتما باید رفت سراغش؟نقل قول:
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
واسه فعال کردن اینترنت همراه اول باید ثبت نام کرد یا مثل ایرانسل فقط کافیه یک کد رو بزنیم؟
همه شهرها اج دارن یا فقط بغضیا؟
نبابا برنامه fieldtest رو نصب میکنی بعد میتونی بهش شماره دکل (یا کانال ) بدی بعد سرعت رو تست میکنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
0 رو به شماره 8080 بفرستنقل قول:
تاریخ و ساعت انقضای طرح رو میفرسته
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:21 PM ----------
نه استان تهران به علاوه چند تا مرکز استان که تو سایتش هست ولی کلا پوشش ایرانسل رو نداره مخصوصا شهرستان هانقل قول:
سلام
من یه مودم usbخریدم(EDGE)با ایرانسل راحت کانکت میشم اما با همراه اول(0919)وقتی میخوام کانکت بشم APN میخوادومن MCINET میزنم اماایراد میگیره ونمیشه وصل بشم کسی میدونه برای 0919 همراه اول باید APN رو چی باید تنظیم کنم ممنون میشم راهنماییم کنید.تشکر
این برنامه ای که گفتی رو باید وی گوشی نصب کرد یا برای کامپیوتر هست؟نقل قول:
روی گوشی بگردی پیدا میشه فک کنم تو همین فاروم دیده بودمش.نقل قول:
خب با قطعی نا بهنگام ایرانسل همه دارن میان رو همراه اول.سرعت همراه اول برای من الان خیلی خیلی بهتر از 2-3 ماه پیش هست.اونموقع یه گوگل رو بزور باز میکرد.حالا باز کردن صفحه ها خیلی خوب شده.ولی دانلودرو هنوز تست نکردم.قبلا نهایتا تا 15-16 میره.الان متوسط رو چنده و بتهرین ساعات دانلود کی هست؟
ضمنا محدودیت حجمی برداشته شده یا نه؟
تا اول دي نميشه با ايرانسل كار كرد. به نظر من همراه اول هم داره خوب پوشش ميده
الان خونه ي ما هم همراه اول خوب جواب ميده هم ايرانسل. من اين ماه با ماه پيش همراه اول رو فعال كردم ولي چون وقتي ميرم نت گوشيم از دسترس خارج ميشه خيلي ها نميتونن باهام تماس بگيرن. بخاطر همين از اول ماه ديگه ايرانسل رو فعال ميكن+
+
براي دريافت آخرين وضعيت بسته اي كه فعال كردين ميتونين عدد 0 رو به 8080 اس ام اس كنيد. بهتون ميگه بسته ي فعلي چي هست و تا كي اعتبار داره!!
دوستان عزیز
سرعت اینترنت ایرانسل بیشتر از همراه اول است و تنوع بسه های نامحدودش هم بیشتره ولی فعلا ایرانسل سیستم EDGE را قطع کرده . متاسفانه نمیشه روش برای مدت زیادی حساب کرد .
من می خواستم به خاطر اینترنت ایرانسل خطم را به ایرانسل تغییر بدم و شماره ایرانسل را به دوستانم بدم و کلا روی ایرانسل سویچ کنم ولی دیدم که پایداری زیادی ندارد و ممکن است هر لحظه بدون دلیل سیستم های خود را غیر فعال کند . به قول دوستان اینجا ایران است دیگه ... البته ایران جدید چون ایران قدیم همه چیش روی حساب و کتاب بوده .
به هر حال adge ایرانسل بهتره من حتی در روستا ها و بین جاده ها نیز از آن استفاده کردم و سرعت آن 30 کیلو بایت بر ثانیه است یعنی با 128 adsl برابره !
بعضی وقتا هم 120 کیلوبایت بر ثانیه میشد که باورم نمی شد من بیشتر وقت ها هر دقیقه یک مگابایت دانلود داشتم !
همش فیلم نگاه می کردم و حتی تلویزیون ها آنلاین و یوتوپ و ...
البته چون اوپرا مینی شیلتر نیست میشه با هاش فیسبوک و ... هم رفت
یه سوال دارم . من نوت بوک dell مدل latitude D820 دارم و سیم کار زیر باتریش می خوره . چگونه باید از این سیم کارت به اینترنت وصل بشوم . وقتی سیم کارت را در آن قرار می دهم هیچ پیامی نمیدهد و هیچ آیکونی ظاهر نمی شود .
لطفا من را راهنمایی کنید تا بتوانم توسط این امکان لبتاپم به اینترنت با سیم کارت وصل شوم .
لطفا نرم افزار و یا درایور مربوطه را اینجا آپلود کنید .
با تشکر
فکر کنم اون واسه سرویس دیتا سیم کارتهای نسل سومهنقل قول:
ابران جواب نمیده
نوشته شده توسط qazqaz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی از این دانگل رو خریداری کردم سرعت بسیار عالیه البته با سیم کارت ایرانسل.....با همراه اول یه سقف سرعت داره در حد 16 کیلو بر ثانیه... اما ایرانسل این سقف نداره.. ....من به همه پیشنهاد میکنم از این نمونه بخرن چون هم نصبش راحت هم کار با هاش اسونه......حد اقل بهتره اینه که گوشیتو برای مدت طولانی وصلش کنی به کام ...من گوشیم خیلی داغمیکرد ... و باطریش خراب شد که دیگه رفتم یکی از این مودما گرفتم
چند خریدی؟
نگفتی؟
گفتم اما حالا بازم میگم....قیمت دانگل من 72 تومن بود ..اما بین 65 تا 76 میتونی گیر بیاری...نقل قول:
در مورد ایرانسل و مشکلاتش گفتید.. بزارید یکم توضیح بدم...من مدتی در قسمت درایو تستینگ یکی از شرکتهای طرف قرارداد ایرانسل کار میکردم..درایو تست کارش تست برد و پوشش منطقه ای سایت (دکلهای ) مخابرایتی ... ایرانسل داره تمامی دکلها و سکتورهای اونهارو یکی یکی اپدیت میکنه و احتمالا تا سال آینده کیفیت شبکش بیشتر از این و برد منطقه ایش هم افزایش خواهد یافت.. اما از خدمات مشترکینش من خودم به شخصه اصلا راضی نیستم... تعداد کار کنانش کمن ..در قسمت پاسخگویی .. در ضمن دارن روزانه دها آنتن جدید نصب میکنن.. که اگه کار خوب پیش بره ..دیگه پیام های اشتباهی در شبکه نخواهیم داشت...
برو در قسمت کد اتصال و کد اتصال رو بهنقل قول:
*99#
تغییر بده اگر باز کانکت نشد .. کد رو به
*98# تغییر بده
تا وقتی ایرانشل این قضییه رو درست کنه من یه سیم همراه آخر گرفتم........
خیـــــلی این همراه آخر اینترنتش ت*یه........ تف............
اصلاً اینترنت ایرانشل نسبت به این فیبر نوریه....!!!!! واللا.......
منم یه سیم کارت دزد اول گرفتم تا ببینیم چی میشه دیگه!...
اصلا انتن دهی خوبی نداره ,ایرانسل هم انتن دهیش خوب بود هم سرعتش فیکس بود.
آره... آنتن دهی داغون... کیفیت داغون... شبکه EDGE ـیه ولی هی سوییچ میکنه تو GPRS (تازه نزدیک آنتنش و منطقه خلوتش اینه!)... اصلاً داغون... سایتا به زور باز میشن... سرویسایی مثل چیز پی ان و بعضی سرویسایی که رو سرورم دارم و اتصالات SSL به دلیل داغون بودن شدید کیفیت شبکه یا کار نمیکنن یا به زور کار میکنن........نقل قول:
واقعاً زجر آوره... خیــــــــــــــــلی ایرانشل نسبت به این سره... یعنی این واقعاً حرفی واسه گفتن نداره.....
امیدوارم سریعتر ایرانشل سرویسشو درست کنه از این فلاکت نجات پیدا کنیم... خیلی این اعصاب خورد کن و داغونه...
بدبختانه این تنها راه ارتباطم با دنیاس تا وقتی ایرانشل دوباره سرویس نامحدوداشو راه بندازه... ای بابا......
یه خرم این اطراف پیدا نمیشه یه اینترنت وایرلسی چیزی بده...... بابا قرن 21 ـه مثلاً..........
من 2 روزه طرح 1 ماهه همراه آخر رو فعال کردم اما همش قطعه و به زور التماس و درخواست صفحه باز میکنه واقعا افتضاحه:2:
بابا كي گفته ايرانسل سرويس اينترنت نامحدود رو قطع كرده؟!
لينك بالا بريد و اكتيو كنيد. تو همه پستها دارم ميخونم ديگه اين سرويس نامحدود رو نميدن. شايعه هستشکد:http://irancell.ir/layer2/?id=466
كار - كار اسرائيل و آمريكاست كه ميخوان ملت نرن تو اينترنت
اقا این اینترنت موبایل اصلا به درد نمیخوره فقط اولین روزهای پس از جام جهانی خوب بود بعدش دست
زیاد شد.
دکل ها دیکه جواب نمیدند چون هر دکل بیشتر از 200 ارتباط همزمان را نمیتونه بیشتر جواب بده .
به نظر من اگر 3g هم بیاید مفت نمی ارزه
من تجربه شخصیم در مورد اینترنت ایرانسل رو در 24 ساعت گذشته با شما در میون میزارم.. از سرور افتاب دانلود فایل فتو شاپ به حجم 950 مگا و بعد یک فایل فیلم از سروری دیگر به حجم 1.5 گیگ را در یک شبانه روز دانلود کردم که شد.. اما با همراه اول در 24 ساعت حد اکثر دانلودم یک گیگ بود..
هیشکی راهی واسه افزایش سرعت این سرویس سراغ نداره...؟
حیف پول.........
ایرانشل کجایی که یادت بخیر....