ببخشید دوستمون پرسید گوشی های آیفون همه شبیه همه!
جوابش چی بود؟من پیدا نکردم!علاقه مندم بخونم چون یه جورایی حرفشون درسته!
بای:31:
Printable View
ببخشید دوستمون پرسید گوشی های آیفون همه شبیه همه!
جوابش چی بود؟من پیدا نکردم!علاقه مندم بخونم چون یه جورایی حرفشون درسته!
بای:31:
این به سیاست کمپانی بر میگرده! (سیاست انگلیسی !)نقل قول:
خوب ، ببینید ، مک بوک پرو Mid2009 رو با مک بوک پرو 2010 مقایسه کنید! بدون اینکه روشنش کنید!
یکیه! حتی یک خط کوچولو هم کم و زیاد نیست!
و یا iPod Video رو با Ipod Classic مقایسه کنی و یا آیفون 3G و 3G S و...!
موفق باشید ،
امید
نقل قول:
در تکمیل حرفهاتون: این یک سیاسته که شما هر جا این طرح رو ببینید سریع یاد شرکت اپل بیوفتید.. خودش هم نوعی تبلیغاته!!! (نمونه آیفون که تا الان همه ی شرکت ها از طرحش تقلید کردند)
اینم یه جایگزین واسه Bumper با قیمت 1 دلار :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش جالبیه واسه حل مشکل آنتن گفته شده...
خب دوستان مثل اینکه اعلام شد این ایمیل آخر استیو جابز (که گفته بود: Calm down, it's just a phone) .. ایمیل Fake بوده. :دی
Apple PR says recent Steve Jobs emails are fake
If you've been anywhere near the internet in the past few hours, you've undoubtedly heard about a Steve Jobs email conversation in which he told an angry iPhone customer to "calm down" and that the iPhone 4 was "just a phone." That email chain, which was published on Boy Genius Report earlier, was also reportedly shopped to AppleInsider a few days ago -- for a price. Well, now Fortune is reporting that they've been told by a "a top Apple spokesman" that the emails are fake, and the exchange never happened. Of course, emails are notoriously easy to fake, and Apple has not been in the habit of commenting on its CEO's online wanderings, so our ears pricked up when we saw this article. We've reached out to Apple and they have independently confirmed to us that the conversation is indeed a hoax. So as usual, take all of these Jobs-uncensored dialogues with a healthy grain of salt.
بالاخره كاشف به عمل امد كه مشكل انتن دهي در ايفون ٤ ناشي از يك مشكل نرم افزاري است، ظاهرا فرمول محاسبه تعداد "ميله هاي" نمايش انتن بر اساس قدرت سيگنال توسط اپل از ابتدا اشتباه بوده و به خاطر همين كاربران احساس ميكردند مقدار زيادي از انتن دهي انها كم ميشده! كل شرح ماجرا در لينك زير است كه نامه سرگشاده اي است از طرف اپل به كاربران ايفون ٤ :
براي من يكي كه اصلا قابل قبول نيست چنين عذر و بهانه اي چرا كه اپل مدعي است از ابتدا اين فرمول در ايفون ها اشتباه بوده! و اين واقعا مسخره است...کد:http://www.apple.com/pr/library/2010/07/02appleletter.html
به هر حال منتظر اپديت نرم افزاري جديد براي ايفون ٤ و ٣g و٣gs در چند هفته اينده باشيد...
عجب .. من هم وقتی خوندم تعجب کردم (گرچه تا حدی منطقی به نظر میاد، چون خودم کم شدن آنتن رو می دیدم ولی کیفیت تماس ها همیشه عالی بوده..)نقل قول:
به هر حال اعتراف بدی بود..! :دی
ممنون.نقل قول:
خب قابل توجه دوستانی که تاحالا حتی گوشی رو از نزدیک ندیدن ولی خبرها و شکایات کسانی که واقعا گوشی رو گرفتن رو شایعه میدونستن! :46: و اگه کسی فقط لینکی یا نقل قولی از خبر میذاشت متهم میشد به دشمنی با اپل!
بد نیست این رو بخونین؟!
کد:http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10421
اینطور که معلومه دیگه صدای جی اس ام آرنا هم در اومده
چون توی اخبارش گفته که این دلیل استیو جابز خیلی مسخره است و نمی شه با آپدیت این ایراد رو برطرف کرد
از طرفی مایکروسافت هم تولید گوشیهاشو متوقف کرده
معلوم نیست آمریکایی ها چشون شده البته قابل توجه دوستان که مخالف ما آندرویدی ها هستن اینکه آندروید 3 اوایل ژانویه عرضه خواهد شد.
اصلا شما تا حالا آندروید داشتید که ازش بد میگید؟نقل قول:
آره برادر من من آیفون نسل دوم و نسل سوم داشتم و آیپاد تاچ و شافل یعنی از ابتدای کار اپل تا کنون من از محصولات اپل استفاده کردم
ویندوز موبایل و لینوکس و سیمبیان هم داشتم وا بهتر بگم از هر برندی حداقل 5 گوشی داشتم ولی به جرات میتونم بگم که انقدر که کار کردن با آندروید راحته با هیچ سیستم عامل دیگری نیست
من حرفم اینه که شما یک طرفه میرین جلو من هیچ وقت نمی گم آیفون های قبلی بد هستند و اتفاقا معرکه اند ولی این یکی هیچ چیز تازه ای نداره
بازم دوست خوبم اینکه روزانه 60 هزار نفر آندروید میخرن کجای این ناکارامدیه
اصلا نا کارآمدی از نظر شما چیه؟ این قسمت رنگی رو واسم توضیح بدین منم روشن شم
بنده نیز از هر برندی گوشی داشتم ، اندروید هم همچین اش دهن سوزی نبود . حالا چون شما اندروید داری دلیل نمیشه که یک سیستم عامل برتر باشه و راحت باشه و در حال فراگیر شدن تو دنیا ،نقل قول:
اپل کلا در سال یک گوشی میده و iOS فقط روی آیفون نصب هست ولی اندروید روی چند گوشی ...
و این رقابت ادامه دارد
آندرویدسیستم عامل خوبیه اما ios خیلی متنوع هست
بازی و برنامه زیادی داره اونم با کیفیت عالی
جواب نا کارآمدی رو نگرفتم هنوزنقل قول:
خب اونم تک روی اپل هست و میدونین که توی هر چیزی تک روی آخرش به نابودی می کشه
میشه بگین از چه نظر آش دهن سوز نبود؟
دارم می گم توضیحتون لطفا نرم افزاری باشه اینجا چون خود آندروید رو خطاب کردین کاری به پردازنده و ژیروسکوپ و دوربین ندارم
---------- Post added at 10:13 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
چون اپل 4 ساله تو بازاره میخواستین برنامه متنوع نداشته باشه؟نقل قول:
در حالی که آندروید یکساله اومده
قابل توجه دوستانی که میگن رتینا در مقابل سایرین کم میاره!!
والا من که چیزی در مورد رتینا نگفتم اتفاقا آیفون همیشه بهترین صفحه نمایش رو داشتهنقل قول:
دوستان لطفا رعایت کنید!!! اینجا کلوپ Iphone4 هست نه مقایسه ی سیستم عامل....
سلام .
پس Super AMOLED کجاست ؟
ترسیدن مقایسه کنن ؟ :دی
مخلصیم .
این بحث ها به خاطر به هم زدن تاپیک یا دشمنی نیست وگرنه همه دوستیم میخوایم چون داریم پول میدین همه جوانب سنجیده بشه چون 1800000 تومن کم پولی نیست پول یک ورچو هستنقل قول:
کجای دنیا این قیمته غیر از ایران ؟نقل قول:
بیا ببین اینم لینکش:
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=471
ویرایش.حذف بشه لطقا
اینم واسه دوستانی که به super amoled گیر دادننقل قول:
کد:http://tiny.cc/ntevu
خب کسی مگه جلوتو گرفته رفتی پول دادی برنامه آیفون خریدی حالا پول بده برنامه آندروید بخر تقصیر ما چیه نمیری برنامه بخری؟نقل قول:
تو مارکت 65 هزار تا برنامه هست یعنی از 65 هزار تا فقط یکی رو پسندیدی؟
بعدشم لحن صحبتتو درست کن 5 ساله اینجا بودم بد دهنی به کسی نکردم ولی دلیل نمیشه حرف بد زدن بلد نباشم
باز صد رحمت به موبایلستان که منطقی برخورد می کنن.
من گفتم که داریم بحث می کنیم که کسی سرش کلاه نره یا اگرم میخواد بخره همه جوانب رو سنجیده باشه
بازم می گم لحن صحببتو درست کن وگرنه به طرز دیگری برخورد می کنم.
ممنون
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
صفحه آیفون بهتره ولی رنگ ها توی سامسونگ تا حدودی شفاف ترند راستی میشه عکس مقایسه رو یک عکس به پس زمینه سیاه یا قهوه ای بزاری چون super amoled توی رنگ های تیره قویه نه روشننقل قول:
آقا سامان بذار متقاعد بشه!دوستمون می گه غیر از ایران اونوقت شما بازم می آین یه لینگ می دین واسه ایران!:27::31:نقل قول:
من از همه دوستان معذرت میخوام که تاپیکتونو شلوغ کردم اتفاقا به مدیر انجمن پیشنهاد کلوپ آندروید رو دادم میرم اونجا ادامه میدم
شماها هم یک طرفه برین جلو
خدا به همراهتون دوستان
بازم معذرت اگر کسی ناراحت شد
نقل قول:
کسی ناراحت نمیشه!!! ولی این تاپیک جای این بحث ها نیست:20:
آندروید تازه اول راهه و تا بخاد جا بیوفته حالا حالاها باید صبر کرد چه برسه که با mac os x ایفون مقایسه بشه!!!
من خودم همه ی برند ها رو تست کردم و روی هیچ برندی هم تعصب ندارم...
واقعا آیفون یه چیز دیگست... چه از لحاظ نرم افزاری و به روز رسانی - از لحاظ قدرت سخت افزاری و کیفیت ساخت..
توی برندهایی مثل نوکیا و .. اگه یه مشکل نرم افزاری برای سیستم عامل وجود داشته باشه حداقل باید 6ماه صبر کنی اونم شاید آپدیت بیاد....
ولی اپل همیشه میخاد سیستم عامل و نرم افزار ها در حداکثر کارایی قرار داشته باشند.:40:
کاملا درسته چون اپل بخش نرم افزاریش خیلی قویتر از بخش سخت افزاریشهنقل قول:
بازم ممنون دوست عزیز
خداییش هرچی باشه ، هر طور باشه ، بچه های اینجا خیلی با جنبه هستن
ما رفتیم دوزار تو آیفون دات آی آر پست دادیم ، اکثرا بچه مچه بودن ، کلی بحثمون شد و درگیری ، یکی از یکی بدتر ، خداییش بکس پی سی رو کسی نداره هرچی هم باشن
دوست عزیز من بازم معذرت میخوام اگر پستی دادم که ناراحت شدین و یا دوستان عصبانی شدننقل قول:
در مورد اون گوشی هم که لینک دادم با عرض معذرت ورچو نیست اون گوشی
بازم اگر ناراحتت کردم معذرت میخوام به خدا بحث گوشی خاصی رو نمی کنم الان که این همه شما توضیح دادین به خدا احساس می کنم از آیفون 4 خوشم اومده اگر ارزون بشه و مشکل آنتن هم حل بشه منم یکی میگیرم
بازم شماها خوبین البته من از سامان 65 عزیز هم معذرت میخوام اگر لحنم بد شد. بیاین تو انجمن پاکت پی سی تاپیک موبایل طاها
اونجا طرف میخواد ما رو با چماق بزنه
10 نفر مدیر و کاربر فعال می گن گوشی خوبی نیست باز این آقا می گه گردن ما رو میشکونه
سلام .
فقط محض اطلاع میگم . اون مقایه زیر میکروسکوپ بود ! حالا شاید چشمان دوستان میکروسکوپ باشه !
در کل استیو کارش درسته .
مخلصیم .
مادر جااااااان:31::18:
دوست عزیز منم قبول کردم صفحه آیفون 4 خیلی بهتر از گوشی های دیگست صفحه سامسونگ رنگ ها رو بهتر نشون میده البته رنگ های تیره ولی از نظر تعداد پیکسل در هر عکس و به هم پیوستگی پیکسلها اپل بهتر عمل می کنه حتی توی نسخه های قبلیشم همینطوری بودنقل قول:
با سلام تعدادی سوال داشتم
کیفیت صدای ایفون4 چه طور و یا جک 3.5 میلی متری داره یا نه؟
بعد کیفیت ساختش چه چوری؟
نوع سی پی یو وکلا سخت افزار در سرعت انجام کار ویا پردازش برنامه های سه بعدی چی؟
بعد قیمتش تو کاناندا حدودا چنه؟بعدش فکر می کنید تا دو ماه دیگه تو ایران چند می شه
بعدش مشکل انتن دهیش بر طرف می شه یا نه؟
بعدش این نسخه ی CDAM که می گن چی وچه فرقی داره؟
بعد این انلاک فاکتوری و لاک چه فرقی دارن تفاوت قیمتشون چه قدره وکودومشون بعتر ویا می شه به هم تبدیلشون کرد؟
سیستم عاملش در کل ودر تنوع و کیفیت برنامه ها در تعدادشون و در گرافیک بازی هاش در مقابل سیستم های دیگه بهتره یا نه؟
بعدش حساسیت صفحه نمایشش چه طوره؟درباره ی سیستم بلوتوثش بگید؟واخرین سوال اینکه الان گوشی بهتر از نظر قدرت و قیمت تو این سطح است؟
باتشکر بسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسیییییییییییییییییییی ااااااااااااااااارررررررر ررررر از شما دوستان بزرگوار خواهش می کنم جوابمو بدید باتشکر دوباره.یه موردی هم بگم لطفا اگه تو پست های دیگه جواب این سوال هارو نوشتید نوشتید شماره ی پست رو بکید
نقل قول:
wow! تا حالا دیده نشده GSMArena اینطوری چیز بنویسه و به عبارتی طرف رو ضایع کنه و راه حل اپل رو مسخره بدونه! و در آخر هم صراحتا گفته برا اینکه بخندید! لینک اپل رو باز کنید و ببینید!!!
کد:http://www.gsmarena.com/apple_finds_iphone_4_signal_bars_misleading_hiding_poor_signal-news-1783.php
How on Earth could an erroneous signal indicator be the reason for dropped calls/reduced data rates? And what is that magical firmware that will bend the laws of physics and improve the iPhone 4 reception when you are holding it… you know… the way you've been holding every other phone you've owned so far?
Apple also dares take a hit at other phones (Motorola, Nokia and RIM) for losing some signal strength when held in a specific way. This is true, of course, but much like Apple’s statement that “iPhone 4 makes video calls a reality”, the implied by this one is ridiculous in much the same way. No other handset loses as much signal when held in a natural way, let alone drop calls because of this.
So yeah, thanks for the effort Apple, but no thanks.
For a good laugh you can follow the source link and read Apple’s full statement.
یه چیز دیگه که یادم رفت ایا به طور کلی ارزش خریدشو داره و در باره ی دوربین ایا از مثلا N8 قوی تره یا نه هم در عکاسی و هم در فیلم برداری و ایا امکانان دوربین مثل برنامه هاش مثلا تشخیص لبخند داره یا نه<به طور کلی کیفیت عکساش و فیلماش و مقدار تنظیماتش> و اخرین ایا سنسور هایی مثل مجاورت ویا نور داره یا نه وهمچنین تشخیص دست خط و قدرت فلشش چه طوری؟
ببخشید این دیگه اخریه ایا تمامی فرمت های ویدیویی رو پخش می کنه و ایا مولتی پلیر خوبی هست یا نه و اگه تمامی رو پخش میکنه در چه وظوحی
باور کنید مال دنیا مثل چرک کف دسته :دی
کد:http://www.youtube.com/watch?v=fLreo24WYeQ
سلام دوستان.برام قراره یه iphone 4G بفرستن قیمتشم مناسبه 500 $ دلار از امریکا.حالا سوالو اینه که
1=جریانه این micro sim رو میشه حل کرد؟اصلا iphone 4G هست که سیم کارت معمولی بخوره؟
2=به نظر شما این 500 $ که قیمتشه دیگه unlock هست؟
هر چی به ظهنتون میرسه که میتونه کمک کنه بگید:10::11:مقسی