گل دومم {2 } خوردن
Printable View
گل دومم {2 } خوردن
کره ای ها را دارند سر می برند و هیچ کس هیچی نمی گوید :41: اگر مرد هستند بگذارند فوتبال روال عادی خودش را داشته باشد تا کره شمالی هفت تایی را که همه منتظرش هستند بزند :5:
برزیل فقط با شانس تا این دقیقه پا به پای ما جلو آمده مطمئنن از این دقیقه کره پوست می اندازد و بازی اصلی بچه ها را خواهیم دید :8:
بچه ها صبور باشید پیروزی در راه است
خطاي پنالتي رو تائه سه رو اعلام نكردن !!!!!!!
جدی فکر نمیکردم کره این همه خوب بازی کنه البته توی نیمه اول
در شب بد برزیل کره واقعا خوب بود انشاالله بتونه توی دو بازی بعدش هم مثل نیمه اول این بازی باشه
اگر کره توی آسیا هم همین طور بازی کنه قهرمان میشه ولی نمیدونم چرا توی آسیا اینطوری نیست
گل :5:
گل تساوي رو هم به زودي ميزنيم :46:
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:44 AM ----------
داور نزاشت بازي رو ببريم :13:
برزيل شانس آورد!!!!
كره تازه داشت راه ميوفتاد !!!!!
بابا اینا عجب دفاعی دارن . :31:
بابا کره خیلی خوب باز کرد.همه روی 4-5 تا بسته بودن.
قبلا هم گفته بودم برزیل به زور کره شمالی رو میزنه.
خيلي قشنگ بود تازه موقعيت گل دومم داشتند اما ديگه خيلي حول شده بودند:31:
كاشكي مساوي ميشدن
كره شمالي هيچي از برزيل كم نداشت ! برزيل با نامردي و چنگ و دندون برنده بازي شد :(
تازه اين ضعيفترين برزيل 10 دوره اخير بود
من تا حالا برزيلو اينجور نديده بودم
بي در و پيكر
پاساي اشتباه
بي ستاره
بازيكناي شبيه آدم آهني
شما هم شورش نکن دیگه کره خوب بود ولی این که بگیم با ناداوری و نامردی بی انصافیه منصف باشیم هممون
حتي تساوي هم حق كره نبود بايد بازي رو ميبرد .
از نظر آمار هم بهتر بود كه بيشتر دويده ولي نتيجه . . . :41:
:18:نقل قول:
شما نامردي رو تعريف كن ما هم بفهميم
نامردي؟:18:
چي چي؟:18:
گفت نامردي:18:
بابا تيمي كه نماينده ملتش نيست و به گفته سرمربيش فقط براي رهبرشون بازي ميكنن
طرفداري داره
کره شمالی فوق العاده بود
نگید برزیل ضعیف بازی کرد... برزیل نتونست جلوی کره شمالی قوی بازی کنه
باید از خودشون خجالت بکشن که ب اختلاف یک گل کره شمالی رو بردن تازه کلی شادی هم می کردن
كره شمالي به حقش در اين بازي نرسيد :( فوتبال واقعا بي رحمه :(
در یک کلام فوق العاده بازی کرد کره شمالی. امیدوارم بازی های بعدیش رو هم همینطور ادامه بده.
من البته طرفدار کره ی شمالی نیستم، ولی به هر جهت آبروی آسیا تو جام جهانی این سه تا تیم هستند، استرالیا که عملا به زور وارد سهمیه شده، کره ی جنوبی که عالی کار کرد، ژاپن هم خوب برد، کره شمالی هم گرچه باخت ولی قشنگ باخت، در مقابل برزیل باخت اونم 2 - 1 ، حالا برزیل خوب نبود و بازی نکرد و اینها دیگه از اون حرفهاست! تیم برزیل در جام جهانی بازی می کنه، دیگه این توان آخر برزیل امروز هست، پس به نظر من کره با این نتیجه از آبروی فوتبال آسیا دفاع کرد.
نظر من اینه.
نمی دونم واقعا کسی طرفدار کره شمالی هست یا نه :دی ولی اگر هست به طرفداراش تبریک می گم
به نظر من هیچ چی از ارزشهای کره شمالی کم نشد :40:
ادامه ی راه به صعود کره شمالی و رسیدن کره ای ها به مرحله ی فینال می انجامد :8:
برزیل باید امشب جشن بگیرد چون خیلی خوش شانس بود شانس بیاورند تا پایان جام دیگر با کره شمالی برخورد نکنند :21: چون انتقام بدی در انتظارشان هست گیریم این جام هم برزیلی ها حذف شوند و به کره شمالی دیگر برخورد نکنند :31: اما سالهای بعد چه ؟ کره هنوز ۶ تا طلب دارد و برزیل باید بترسد از روزهای انتقام :18::18::18:
عمو شما بازیهای بعد کره در این گروه را چگونه پیش بینی می کنید ؟؟؟
اولش که بازیکنها وایساده بودن و سرود ملی کره شمالی رو پخش میکرد یکی از بازیکنای کره داشت گریه میکرد بیچاره باورشون هم نمیشد که بیان جام جهانی . اون صحنه خیلی نارحت شدم
درود;
به طرفدارن و مردم کره شمالی تبریک.. از اینکه به جای ایران رفتن و جانانه بازی کردند واقعا خوشحالم.. در ضمن :
بر هر چی دیکتاتوره لعنت (بشباد). بیچاره مربیشون که باید پاچه خواری کنه. راستی این داستان طرفداران چینی چی بود؟ کره شمالی پول داده بود جای مردم خودش برند؟ البته میدونید که تو کره شمالی همه فکر میکنن بهترین وضعیت دنیا رو دارن و فکر میکنن مردم همسایشون (کره جنوبی) دارن از گرسنگی میمیرن!! واسه همین اونجا خروج از کشور کلی دردسر داره.
.......
اما خوب روحیه خودشون رو بعد از دریافت دوگل حفظ کردند اگر ایران بود سنگین ترین شکست تاریخش رقم می خورد همان بهتر که به جای ایران کره شمالی رفت.واقعا خوش میام از تیمهای که از اسم حریف نمیترسن و بازی گروهی رو در دستور کارشون میذارن حالا در ایران بازیکنان آنچان غرور دارند که همیشه تکروی میکنند و چیزی به نام بازی گروهی نمیشناسند .
درود به تیم کره شمالی
طوفان زرد هنوز فروکش نکرده
خیلی خوب بازی کردند اما دوست داشتم گل اول رو کره شمالی میزد
کره اگر رو اشتباه گل رو دریافت نمی کرد قطعا برنده بازی بود :d درود بر کره دورد بر کیم یابو:d درود بر کمونیست های باغیرت قاتل :d
ولی جدا اگر ایران بود خودشون رو میباختن و کمتر از 4 5 تا نمیخوردن اعتماد به نفس کره ای ها عالی بود و گلی هم که زدن کلی حال کردم :d
کره شمالی خیلی خوب بازی کرد .عالی بود.
تبریک میگم به هوادارانش.:40:
اگر اون گلی که الکی خوردن گل اول برزیل رو میگم نمیخوردن به جرعت میتونم بگم بازی 1 بر 0 به نفع کره تموم میشد :41:نقل قول:
مرتیکه اومد توپ رو وارد محوطه جریمه کنه رفت تو گل به این میگن خر شانسی :18:ای ننگ بر برزیل:13:
جدای از فوتبالنقل قول:
کره شمالی یکی از خطر ناکترین کشور های جهانه
در مورد فوتبال دیشب هم انصافا کره شمالی خیلی خوب بازی کرد
نظر شخصیم اینه که از نظر بدنی کم آوردن وگرنه باز هم میتونستن مقاومت کنن
گل اول رو هم که دیدین رو اشتباه 100% دروازه بانشون خوردن
شاید دلیلش چیز دیگه ای بودهنقل قول:
اولش که بازیکنها وایساده بودن و سرود ملی کره شمالی رو پخش میکرد یکی از بازیکنای کره داشت گریه میکرد بیچاره باورشون هم نمیشد که بیان جام جهانی . اون صحنه خیلی نارحت شدم
ایول کره شمالی
خوب طرفداران کره شمالی داره زیاد میشه :31: محسن این طرفداران رو باید برای بمباران اتمی افریقای جنوبی سازمان دهی کنیم:31: هر کی می خواد میتونیم به موشک های بالستیک ببندیمشون بفرستیم افریقای جنوبی اسمشون تو تاریخ ثبت شه :31:
دیشب 2 چیز با هم به ذهنم خطور کرد
1 اگر ما جای کره شمالی می بودیم چند گل می خوردیم؟
2 چجوری از این تیم 4 امتیاز گرفتیم:31:
محصص یا صدر بود که گفت این بازیکنا 6 ماه بدور از رسانه ها وهمه چی تمرین کردن منم با خودم گفتم چقدر با ما فرق دارن بعضی بازیکنای ما باید حاشیه سازی کنن و خبرساز بشن تا بتونن توی تیمای خوب بازی کنن و اگر خبرنگاری نباشه که بگه فلانیاین کارو کرد فلانی اون کارو کرد ، زود فراموش میشن
یه تیکه فردوسی پور گفت : کلا کره شمالی کشور ایزوله ایه :31:منم یاد فیلم دهکده افتادم
واقعا حال کردم..............:5:
عالی بازی کردن عالی..............
اون مهاجمشون که اشک ریخت فوق العاده بود......... ولی اگه آخرش تک روی نمی کرد مساوی هم میتونست بشه.
کره خوب بازی کرد! نیمه اول
نیمه دوم گند زد! در حد یه تیمی مثله ایران بازی کرد نیمه دوم : دی اما باز آخر نیمه دوم هم خوب بود و یه گل زد!
در کل تیم کره خوب بسته بازی میکرد ( نظر من )
ولی اون مهاجم شماره 9 خیلی بدم اومد ازش ! چرا ؟ چون همش شوت میزد و کار دیگه ای نمیکرد .
اگر جاش چان سینگ جوو ( :31: ) رو اورده بودن بهتر بود ... :31:
تبریک میگم به تیم کره شمالی
بازی خوبی کردن /
باید بازی یک یک مساوی توم میشد / حق برزیل نبود . چون گل اولشون شانسی با تغییر جهت توپ رفت تو دروازه / این هم از توپ جدیدشون
سلام
حیف شد کره باخت به نظر من خیلی خوب دفاع کرد
رو ضد حملات هم با اینکه زهردار نبود ولی جلوی برزیل عالی بود
کاکا اصلا تو بازی نبود یا بهتر بگم کره ایها اون از بازی خارج کردن
در هر حال ای کره رقیب سختی برای پرتغال و ساحا عاجه
فقط یه خورده قدرت بدنیشون پایینه
امیدوارم به عنوان نماینده آسیا بهترو بهتر بشه
مهاجم کره هم فکر کنم بعد از مسابقات راهی اروپا بشه
خیلی قشنگ گریه میکرد ثابت کرد که یه شرقی متعصبه
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
چه چيزايي ميگيدا:31:
آمريكا با عراقم (صدام) هم دوست بود[/QUOTE]
اینکه چین یا روسیه از کشوری حمایت کنن دلیل نمیشه که اون کشورها بدبخت میشن
از نظر من کره با توجه به کره بودنش خیلی بهتر از برزیل با اون همه اسم و رسمش بازی میکرد، این برزیلی که ما دیدیم اصلا برزیلی بازی نمی کرد، ولی این کره خیلی خیلی جنگنده بازی می کرد، سراسر انگیزه بود این تیم. خیلی خوشم اومد.
تایید میشه! وقتی من صحنه اشک ریختن بازیکن برزیل بعد از زدن گل اول رو دیدم، فهمیدم که اینا با چه عذاب و زحمتی این گل رو به برزیل زدن!! یعنی برزیل که غول تیم های دنیاست و نماد فوتباله، بزور با نتیجه 2-1 کره شمالی که تو رده بندی فیفا یک میلیاردم هست رو شکست دادن... درسته کره شمالی مزخرف ترین حکومت و دولت دنیا رو در حال حاضر دارن و تنها دوستاشون حکومت های کمونیستی و دیکتاتوری دیگه دنیا مثل چین و ونزوئلا و ایران هستند، ولی دلیل نمیشه به مردمش شما انگ وارد کنید، اونها با این همه بدبختی و مشکلاتشون نشون دادن برای قهرمانی حداقل از برزیل "شایسته" تر هستند.
توی گل نوشته تیم کره شمالی به سرعت داره به یکی از پرطرفدارترین تیم های جام جهانی تبدیل میشه
================================================== ===============
آفرین به غیرت بازیکناش(همه چه مزدور های دولتی و چه مزدورهای غیردولتی به این نکته اذعان دارن!)
نترس بودن
به نظر من اشک ریختن بازیکن کره هنگامیکه داشت سرود ملیش پخش میشد به تمام دریبل های کریس و مسی میارزه
راستی دید که کریس چه فحش های به بازیکن ساحل عاج میداد
مقایسه کنید با جرکتی که بازیکن کره هنگامی که داور به نفع برزیل گرفت برگشت یک لبخند زد به داور و با بازیکن برزیل دست داد و به بازوش زد
خیلی حرکتش جالب بود....
==============================
با این بازی من به تیم های دیگر آسیا هم امیدوار شدم
به امید موفقیت همه شون
بـــــعضی دوستان مثل اینکه با تیم های فقیر مشکل جدی دارن...
این دوستان بهتره هر چه سریعتر خودشون رو به ..... معرفی کنن...
حالا خوبه این تیم کره بود که بهتر بازی می کرد ...
یارو اومده با فونت 90 نوشته که باختید....
واقعا آدم چه فکری می کنه در مورد این افراد؟
واقعا فوتبال فقط نتیجست؟؟؟؟ اگه اینطوره که دیگه واسه چی بازی ها رو نیگاه کنیم ..فقط فهمیدن نتیجه کافیه...
واقعا حرکات بعضی دوستان قابل تامله...:13:
یا علی.:11: