آقا محبت کن اون دکمه end رو کیبردت رو بزن :5:
Printable View
آقا محبت کن اون دکمه end رو کیبردت رو بزن :5:
ایران جان..منتظر مسلم بودم
الان برات دعوت نامه فرستاد...
بیا پیشمون
دوستان منم اگر بتونم آنلاین بشم به جمع شما اضافه خواهم شد :دی
هر وقت آن شدی..بگو..
یا آیدی یاهو بده...اونجا آنلاین صحبت کنیم..
آیدی بازیت رو هم بده
ایران عزیز هم..زحمت بکشه..دعوتمون کنه
آیدی یاهوی من mgh_nba و آیدی بازی هم Mostafa NBA که هروقت آنلاین شدم میگگ ادد کنید.نقل قول:
بچه ها اختلاف رو حال میکنید:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کسی آنلاین هست
منو دعوت کنید sina_xzibit
دوستان یه توضیح کلی بدید چه جوری میشه آن بازی کرد. من وارد قسمتش شدم. یه اسم و پسورد خواست بعد پرسید به این اسم می خواید یوزر جدید درست کنم . بعد از اوکی کردن اینتر رو می زنم ولی بعد از یه مدت که می خواد وصل بشه پیغام میده اتصال به سرور فیلد شدو دوباره سعی کنید . اشکال از چیه ؟ (سرعت اینترنتم هم بد نیست. حدود 128 )
سلامنقل قول:
دقیقا اکثر دوستان هم همینجا مشکل دارند. سرور های بازی چندان جالب نیست. شما تمام مراحل رو درست رفتید باید چند بار سعی کنید تا بتونید با موفقیت اکانت خودتونو بسازید. وقتی ساختید دیگه همه چی واضحه. بنابراین هیچ مشکلی از لحاظ کاراهایی که کردید ندارید و تمام مراحل درسته. بچه من یه چی بگم تجربه شخصی این دو روز. بنده تا پریروز روی سون بازی میکردم و هر بار که می خواستم کانکت بشم با مصیبت بود. چند بار میزدم ایا بشه یا نه. اما الان از دیروز تا حالا که اکس پی ریختم هر لحظه و هر ساعت که وارد بازی می شم بدون مشکل با بار اول کانکت میشم. راحت میرم تو بازی و بازی میکنم. یه نکته رو باید اضافه کنم من سرویس وایمکس دارم راضیم . اما چیزی که من متوجه شدم اینه که وایمکس من با اکس پی مچتره یعنی روی اکس پی راحت سایت باز میکنه و راحت کانکت میشم در حالی که روی سون هر چند لحظه یکبار رسیو میرفت در حالی که روی اکس پی رسیو ثابته. نمی دونم حالا علت روون شدن انلاین بازی روی اکس پی بر میگرده به ویندوز یا اینکه وایمکس روی اکس پی بهتر جواب میده. اینم گفتم شاید کمک کنه.
سلام به همگي .
من اين بازي با دوستم تو حالت lan بازي كردم فوق العاده بود .
الان تو شركت دارم پست ها تون رو ميخونم هوس كردم online بازي كنم .
اميدوارم عصر كسي آنلاين باشه
آيدي ياهوي من : acc.1383
واسه بازي هم به همين اسم مي سازم .
راستي من تا حالا كلا بازي آنلاين نكردم . چقدر از شارژ اينترنتم ميره ؟
و اينكه من با 250 كيلو بايت down ميكنم . اين سرعت براي بازي مناسبه ؟
فقط یه بار وصل شد و بازی کردم .
حالا هر کاری میکنم به سرورش متصل نمیشه
اره منم یه بار وصل شدم ولی تا الان موفق نشدم برم تو سرورش
اگه پايه اين آيدي بدين هماهنگ كنيم واسه بازي
من چند بار با azizalizad بازي كردم . خيلي جالب بود
سلام
از بچه های انجمن کسی پایه بازی نیست. ؟؟؟ من با فامیلا که شهرستانن 4 نفره زدیم خیلی حال داد. نکته ای که به ذهنم رسیده بود رو انجام دادم و لذت بازی دوچندان شد. این نکته اینه که 4 نفری از طریق یاهو ان شدیم و از اونجا که هر 4 نفرمون هد ست داشتیم با یه کنفرانس یاهو رفتیم تو بازی. بنابراین به این شکل شد که هر 4 تا در حالی که داشتیم مراحل اماده شدن برا بازی رو انجام میدادیم.( نظر در مورد جاده و ماشینا) و رفتیم تو بازی که اونجا هم داشتیم برا هم کلی کل کل میکردیم. مثل الان میگیرمت یا ترکوندم یا بپا پشت سرتم. کلا خیلی حال داد. حالا اینجا کسی پایه این تریپ نیست ؟. خیلی باحاله مخصوصا حالا که یه ایده برای صحبت در حین بازی هم دارم.
من پایه ام ولی هدفون و اینا ندارم . چند بارم با یکی از بچه های این فرم بازی کردیمنقل قول:
اینم آیدیم : acc.1383
خیلی ایده جالبیه مثل xbox ;liveنقل قول:
من آمادگیه خودمو اعلام میکنم..
البته ما با بچه ها همین کارو میکردیم ولی فکرمون به ویس نرسیده بود ....
الان پنجشنبه ساعت 9 صبح ..
آیدی یاهو من : saeed.skystar
آیدی بازی : saeedendgame
کی هست الان ؟؟؟
آقا جای همتون خالی..
من و عزیز علیزاد همون کارو کردیم رفتیم تو یاهو کنفرانس بعد نفری یه هدست گذاشتیم دکمه هندزفری زدیم و رفتیم تو بازی
خیلی حال داد ..مثلا عزیز از بقل من رد میشد ..میگفت : بای بای.....کلا خیلی حل کردیم...
خوبیش اینه که الافی نداره سریع در عرض 1 ثانیه بازی ردیف میشه ..مثلا میگم مرحله رو عوض کن...نمیدونم بریم survival یا
..........
خیلی حال میده ساعت 2 هستیم عزیز رفت ناهار بزنه بیاد
شما هم بیایید
من چند روز پیش ها حداقل در روز یک بار میتونستم ساین بشم ولی تازگی ها اصلاً نمیره واسه من :41:
واسه منم اینجوریه ولی اگه 30 ، 40 بار سعی کنی می یاد.:31:نقل قول:
اگرم نشد متنو از اول بخون.
مگه ما بیکاریم که 30 40 بار سعی کنیم تا یه بازی رو انلاین بازی کنیم:13:
کسانیکه نمیتونن وصل بشن و یا 30-40 بار بزنن وصل میشن احیانا شاتل ندارند؟؟؟؟
نقل قول:
چرا من دارم و وصل نمیشم :دی احیاناً از Valid نبودن IP باشه :41:
سلام بچه ها
الان ساعت 10:45 کی هست آنلاین بزنیم
پسورد رو چه طوري بايد وارد كنيم؟؟
اون علامت اصلا پايين نمياد... نميتونم پسورد وارد كنم
يكي جواب بده لطفا.... اون علامت با كدوم دكمه مياد پايين؟؟... نميتونم پسورد رو وارد كنم
دکمه tab رو بزن دیگه... با اون میاد پایین
منم لن بازی کردم خیلی حال میده.نقل قول:
فقط من جایی ندیدم که بشه مثلا دو نفری لن بازی کرد ولی بشه چند تا ماشینه دیگه رو cpu کنترل کنه.مثلا بشن هشتا
فکر کنم این جوری حالش بیش تر باشه.
امکانش نیست نه.؟
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
راستی منم می خوام آنلاین بازی کنم چی کار باید بکنم؟
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
من هستم.تا قبل بازیه اروگوئه و فرانسه.نقل قول:
سلام الان هستینقل قول:
من هستم.تا قبل بازیه اروگوئه و فرانسه.
من آنلاینم
saeedendgame
یا بازی کنیم
الان کسی می یاد بازی کنیم؟
ساعت 1:29
منم هستم
َAZARENKA
دعوتت کردم بیانقل قول:
هستي؟؟؟؟.........نقل قول:
بودم دیدم نیومدی رفتم.نقل قول:
الان هستم........
اقا شما دعوتم کننقل قول:
سلام
دوستان کسی هست، الآن بازی کنیم؟
اقا ما هستیم اگر می خوای ایدیت رو بده سو با سا دعوتت کنهنقل قول:
آیدی یاهو؟
نه خیر ایدی بازی ایدی انلاین بازینقل قول:
من تاحالا وارد قسمت آنلاین بازی نشدم. الآن که می خوام وارد شم، ارور پسورد می ده. شما می دونی مشکل از کجاست؟نقل قول: