وقتی tt رویه نیمکت باشه همین میشه دیگه ولی گل اول آفساید بود
Printable View
وقتی tt رویه نیمکت باشه همین میشه دیگه ولی گل اول آفساید بود
کل سایت های خارجی و داخلی و کارشناسان گفتن آفساید نبوده!!!نقل قول:
مقصر اصلی علی دایی بود :دی تو زمین داشت راه میرفت . فرانسه 10 نفره بازی میکرد :دی
بازی فرانسه مکزیک رو ندیدم! ولی وقتی نتیجه رو فهمیدم، اصلا باورم نشد!!! یعنی دومنک بره بمیره! امکان صعود تقریبا یه چیزی در حده محاله...نه؟
آه ایرلندیا بدجور دامن فرانسه رو گرفت
اینو خوب امیدینقل قول:
نمیدونم چرا آنری رو بازی نداد .
دوستان من یکی از هوارداران پر و پا قرص تیم فرانسه هستم...
میگم به نظرتون فرانسه صعود میکنه...
من میگم صعود میکنه...
چون اگه مکزیک و اروگوئه یکیشون از همدیگه ببازن و فرانسه هم آفریقای جنوبی رو ببره فرانسه میشه دوم و صعود میکنه...
درسته؟
اصلا اعصابم داغون بود p30 نیومدم فقط نظرم رو چند روز قبل بخونید به روشنی روز:
سردگمی مربیی که حتی به سیستمه خودش هم اعتماد نداره مشخص میکنه هیچ فکری پشت فرانسه نبود.. ریبری در مرکز زمین؟؟!! عالیه منتها ... اوه پسر گند زدی برو همون گوش چپ!! هی مربی.. مربی.. 2-0 عقبی الان باید تعویض کنی!! -ولش کن خستم! سرم درد میکنه صدام نکن داشت خوابم میبرد! هی اما اگه شماره 12 رو بیاری با 12 صورفلکی یه 24 تشکیل میشه که اگه 22 تا ازش کم کمی که نشون دهنده جام 20 امه منها 2 گلی که خوردی اونوقت 2 گل باقی میمونه که میتونه مال تو باشه.. اینو یکی از قاب بازهای معروف قهوه خونه ی محلمون گفت..نقل قول:
فرانسه باید به مهاجماش اضافه کنه وگرنه اون صفر جلوی نام تیم باقی میمونه... سردرگمی در طراحی حمله و نبود یک استراتژیست در خط حمله فرانسه محرز بود.. ریبری که از اول بازی اصرار داشت بگه من ریبری هستم الان همه رو دریب میزنم و براتون گل میزنم...فرانسه برای یه بازی بهتر باید یا سیستم رو عوض کنه یا جای بازیکنا رو وگرنه مثل روز روشنه...
.......
ما فقط امیدمون به بازیه آخره....................:41:
اگر مکزیک و اروگوئه مساوی نکنند و ما ببریم میریم بالا...........
آخه چرا آنری رو نیاورد........
حقشه وقتی شوتش کردن بیرون می فهمه.............:21:
کم داره این بشر. حق فرانسویا بود که اوت شن.:5: اینو نگه داشتن گند بزنه به جام جهانی؟نقل قول:
آخه چرا آنری رو نیاورد........
حقشه وقتی شوتش کردن بیرون می فهمه............. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دومنک فحش بده ولی به فرانسه:5:نقل قول:
فقط فرانسه
همون فرانسه ازش حمایت کرد دیگه.نقل قول:
به دومنک فحش بده ولی به فرانسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط فرانسه
خوب تقصیر بازیکنان چیه مربی کم داره...............:38::38:
فحاشی ناموسی بازیکن تیم ملی فرانسه به "دومنش"
www.inn.ir
به گزارش شبکه ایران، باخت ناگهانی تیم ملی فرانسه مقابل تیم ملی مکزیک و کاهش شانس این تیم برای صعود به دور بعدی مسابقات جام جهانی حاشیههای بسیار زیادی را برای فرانسویهای به وجود آوزذ که مهمترین اتفاقی که در این بین روی داد فحاشی مهاجم تیم ملی فرانسه به "ریموند دومنش" بود.
"نیکولاس آنلکا" که پیراهن تیم چلسی انگلستان را در لیگ جزیره به تن میکند پس از شکست تیمش مقابل مکزیک نتوانست بر اعصاب خود مسلط شود از این رو در حالی که همه بازیکنان در رختکن تیم حضور داشتند به شدت با "ریموند دومنش" درگیر شد و با به کار بردن الفاظ ناشایست و ناموسی سرمربی تیم ملی کشورش را مورد خطاب قرار داد.
این اتفاق پس از چهل و هشت ساعت در رسانههای فرانسوی بازتاب داشت به گونهای که روزنامه "اکیپ" با به کار بردن کلمهای که "آنلکا" خطاب به "دومنش" به زبان آورده عمق فاجعه در اردوی فرانسه را به نمایش درآورده است.
گفتنی است پس از این که فرانسه در رقابتهای جام جهانی نتایج دور از انتظاری را به دست آورد هواداران این تیم به شدت از نوع عملکرد سرمربی و بازیکنان تیم ملی انتقاد کردند و خواستار بازنگری در فعالیت آنها شدند
سلام دوستان
به نظر من خیلی بده منتظر نتیجه بازی مکزیک و اروگوئه باشیم تا ببینیم
فرانسه صعود میکنه یا نه:41:
به نظر من صعود نکنه بهتره چون در مرحله بعدی بیشتر تحقیر میشه
این تیم نمیتونه حتی تا یک هشتم م بره:13:
پس بهتره به دلمون صابون نزنیم
دومنک هم ثابت کرد اصلا مربی نیست:5:
همینکه تولالان سانیا و سیدنی گوو تو ترکیب بودن به مزخرف بودن افکار دومنک اشاره میکرد
نه اگه صعود کنه ممکنه بهتر بازی کنه...........
همیشه فرانسه تو گروه مشکل داشت!
صعود کنه تا فینال هم میره..........................
خیلی کار زشتی کردهنقل قول:
هرچی باشه دومنک سرمربی هست و جای پدر آنلکا
من که جدا از دومنک بدم نمیاد
حتی اگر فرانسه هم صعود نکنه اونم بدون گل زده بازم دومنک رو قبول دارم مخصوصا با این اتفاقی که براش افتاد
دلم براش میشوزه واقعا
راستی اون شب جواد خیابانی گفت دومنک بازیگر تئاتر هستند
خیلی جالبه ایشون هنرمند هم هستند
من که خیلی دلم میخواد دومنک سرمربی تیم ملی ایران بشه
اگر جای کفاشیان بودم بجای پول ریختن میلیاردی توی حلقوم دایی و قطبی
همین دومنک رو می آوردم
خبر فوری: آنلکا از اردوی فرانسه اخراج شد
مهاجم باتجربه فرانسوی حاضر به عذرخواهی رسمی از مربی تیمش نشد وبنابراین امروز می بایست اردوی خروسها را ترک کند.
2010/6/19 20:38:00
سایت گل- مسئولان فدراسیون فوتبال فرانسه به نیکلا آنلکا دستوردادند تا همین امروز اردوی این تیم در آفریقای جنوبی را ترک کرده و به فرانسه بازگردد.
در بیانیه منتشره از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال فرانسه می خوانیم:« اظهارنظر آنلکا خطاب به ریموند دومنک،سرمربی تیم ملی فرانسه از سوی مسئولان فدراسیون این کشور کاملا غیر قابل قبول بوده است.»
عصر روز جمعه اخباری مبنی بر برخورد تند ستاره فرانسوی در بین دو نیمه دیدار فرانسه و مکزیک منتشر شد.
آنلکا در بین دو نیمه خطاب به سرمربی تیمش با لحن غیرقابل قبولی او را "حرامزاده " خواند و اکنون ژان پیر اسکاله ته ، رئیس فدراسیون فوتبال فرانسه در حضور کاپیتان پاتریس اورا از آنلکا خواسته تا رسما از مردم فرانسه عذرخواهی کند؛درخواستی که آنلکا حاضر به پذیرش آن نشد.
پس از امتناع آنلکا در عذرخواهی رسمی از سرمربی تیم ملی کشورش، اسکاله ته ،پس از مشورت با مربی و اعضای فدراسیون فوتبال فرانسه در آفریقای جنوبی این تصمیم را اتخاذ کرد و بدین ترتیب نیکلا آنلکا از اردوی خروسها اخراج شد..
آنلکا عصر روز شنبه اردوی تیم ملی فرانسه را ترک خواهد کرد.
برای فرانسه متاسفم .
واقعا چه بلایی سر این تیم اومده !:41:
یاد فرانسه دهه 80 بخیر ، یاد نسل پلاتینی بخیر .
من همین جا حمایت خودمو از طرفداران مظلوم فرانسه اعلام میکنم
واقعا شماها چی میکشید از دست این تیم!
اون از 2002 که بدون گل زده حذف شدید، 2006 هم که زیدان با اون کله زدنش حیثیت برای فرانسه نزاشت اینم از 2010 که چندین افتضاح به بار آوردند
واقعا شماها مظلومترین طرفدارای جهان هستید
آنلکا از فوتبال ملي خداحافظي کرد
"نيکولاس آنلکا" پس از کنار گذاشته شدن از تيم ملي فوتبال فرانسه در مسابقات جام جهاني 2010، از فوتبال ملي خداحافظي کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکاي اسپورتس نيوز روز يکشنبه نوشت: اين مهاجم چلسي ظاهرا به دليل اختلاف با "ريموند دومنک" سرمربي فرانسه در جريان شکست پنجشنبه گذشته 2 بر 0 مقابل مکزيک، از اين تيم کنار گذاشته شده است.
خبرهاي منتشره حاکي است، آنلکا با عصبانيت به زير سوال بردن عملکردش توسط دومنک در نيمه اول اين بازي واکنش نشان داده و به وي توهين کرده است.
غيبت او در تمرينات روز شنبه تيم ملي فرانسه شايعات منتشره در مورد پايان جام جهاني براي وي را قوت بخشيد. خبري که اندکي بعد فدراسيون فوتبال فرانسه نيز تاييد کرد.
اما اکنون به نظر مي رسد وي به طور کل از تيم ملي فرانسه خداحافظي کرده است.
اين در حاليست که تيم فرانسه در وضعيت دشواري قرار گرفته و براي حفظ هرگونه شانسي براي صعود به دور دوم جام جهاني به برد مقابل آفريقاي جنوبي در آخرين بازي خود در گروه نخست نياز دارد.
سلاماکه من جای فدراسیون بودم هم آنلکا و هم دونک رو اخراج میکردمآنلکا هم خوب شد خداحافظی کرد و جا رو برای کریم بنزما باز کرد
همین الان بی بی سی english اعلام کرد بازیکنان تیم ملی فرانسه بدلیل ضربه روحی سر تمرینات حاضر نمیشن...!!
برای تیمی که زمانی نایب قهرمان جام جهانی بوده (( سوم شدن در جدول )) خیلی زور داره....
نقل قول:
آقای برزات لیا !! این تاپیک میای درست صحبت کن... زیدان جور هر چی مرد و کشید تا نامرداش تو کف حیثیت بمونن.
احتیاط کن...
به زیدان توهین نکن عزیزنقل قول:
اگه اون ماتراتزی آشغال نبود اون کارو نمیکرد ، ولی خوشم اومد از کار زیدان
به نظر من زیدان کار خوبی کرد :31:نقل قول:
ثابت کردشرف داره و اگه کسی بهش توهین کنه جوابشو با سر میده:5:
ما هم راست میگی خیلی مظلومیم چون فرانسه یه مربی احمق داره
دیروز تو بازی برزیل و ساحل عاج زیدان اومده بود آخ که جیگرم داشت میسوخت:40:
به ماتراتزی توهین نکننقل قول:
اولا معلوم نیست ماتراتزی به زیدان فحش داده یا نه
در ثانی اگه قرار باشه هر کی فحش بشنوه با کله جواب بده که دیگه توی دنیا سنگ رو سنگ بند نمیشه
مخصوصا که یه ورزشکار جهانی هم باشه و جولوی چشم میلیونها بیننده هم باشه
مطمئن باش فحش داده................نقل قول:
به ماتراتزی توهین نکن
اولا معلوم نیست ماتراتزی به زیدان فحش داده یا نه
در ثانی اگه قرار باشه هر کی فحش بشنوه با کله جواب بده که دیگه توی دنیا سنگ رو سنگ بند نمیشه
مخصوصا که یه ورزشکار جهانی هم باشه و جولوی چشم میلیونها بیننده هم باشه
هر کی بهت فحش بد بده تو میشینی نگاه می کنی؟؟؟
بیچاره این ستاره ها که زیر دست دومنک هستند هرکدام از این هادر تیم های دیگر می توانستند تیم رایه تنه بالا ببرند اون وقت
ارزش دومنک یک میلیاردم این پولیه که الان دریافت می کنه
بابا اصلا به تو چه که زیدان فحش داده یا نه:13:نقل قول:
زورش زیاده با سر میره تو سینه طرف:21:
حرفیه؟:5:
زیدان در جمع خبرنگاران:
هنوز یک بازی مانده و فرانسه می تواند صعود کند.....................
خوب باید منتظر بازی امشب باشیم
فرانسه جلوی میزبان کار سختی داره :19:
از اون ور هم اروگوئه حتما باید بازیو ببره
اوضاع اردو هم خوب نیست
اورا و ریبری هم مثل اینکه حرفهایی به دومنک زدن
در کل صعود از گروه کار بسیار سختی شده:41:
نگو که این یکی را دقیقا یادمه.یه مدت که از جام جهانی2006 گذشت ماتراتزی خودش رسما جلو خبرنگار ها اعتراف کرد و همون جا هم معذرت خواهی کرد.حالا میخای این را هم انکار کنی؟نقل قول:
همه چیز با گذشت زمان پاک نمیشه.
اینم بدون زیدان واسه همیشه تو قلب ما جا داره این کارش هم هیچ تاثیری رو علاقه ما ها نداره
only Zidane
:40:
خوب امشبم که به سلامتی فرانسه حذف میشه
اگر فرانسه حذف بشه .
عامل حذفش دومنک هست...
شکی نیست عامل حذف فرانسه دومنکه
كامراني فردم شاهکارش تو اون بازی گل کرد این خروسا برای کمک داور ما فایده داشتن
مگر یک معجزه باعث بشه این تایپک دوباره جونی بگیره ولی هنوزم به یاد زیدان فرانسه رو دوسش داریم
امیدوارم حداقل مثله 2006 بشه و به سختی بیایم بالا بقیه راه رو میشه یه جوری طی کردش !
منظورت از یه جوری شانسیه دیگه؟:31:نقل قول:
نه عزیز دیگه از این خبرا نیست.شانس که هیچی پدر شانس هم نمیتونه واسه این فرانسه کاری کنه:27:
سلام
برای تیم فرانسه آرزوی موفقیت میکنم برای بازیه الانش...