هنوز کسپر نشناختهنقل قول:
اینم نتیجه الانه :
کد:http://www.virustotal.com/analisis/a0596660f9206dff069a00e26e44348f95b19692f6636a30e529fe52e64c6306-1277045491
Printable View
هنوز کسپر نشناختهنقل قول:
اینم نتیجه الانه :
کد:http://www.virustotal.com/analisis/a0596660f9206dff069a00e26e44348f95b19692f6636a30e529fe52e64c6306-1277045491
دوستانی که میگفتن کسپر دیگه به نامه های ایران جواب نمی ده و تشکر نمی کنه . به نظر من اون یک تغییر بوده که دیگه دو تا پیام ندن و یکی بدین و در متن پیامشون نواقصی بود که حالا کامل کردنو بعد از فرستادن فایل سریع اگه فایل ویروس جدید بود پیام میده و در همون پیام تشکر میکنه:31:
این تصویر مربوط به جوابهای قبلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این برای الان
همه سرویس های ایمیل معروف و حتی سایت های آپلود از انجین آنتی ویروسها برای محافظت از کاربراشون استفاده میکنند. قبلا یاهو و هاتمیل از دو آنتی ویروس نورتون و Trendmicro استفاده میکردند. الان نمیدونم همین آنتی ویروسها هستند یا تغییر دادند.نقل قول:
اگر اسم فایل آلوده رو که سرویس ایمیل به شما بعنوان اخطار نشون میده رو بنویسی میشه تشخیص داد کدوم آنتی ویروسه. همینطوری که نمیشه .. :31:
نقل قول:
بله ايميل ها هم آنتي ويروس دارن كه آن لاين اسكن ميكنه. براي yahoo رو ميدونم نورتن هست ولي hotmail رو نميدونم
نقل قول:
تروجان دومی چی شد؟ اجراش کردی و نشناخت؟ :18:
خب الان سیستمت باید آلوده باشه.
امروز تولد p30world ، تولدش مبارك:santa::7:
تمام دوستان هم خسته نباشن خيلي دارن زحمت ميكشن و فعاليت ميكنن همگي موفق باشين:20:
میخوام اجرا کنم ولی اصلا اجرا نمیشهنقل قول:
یعنی الان ویروسی شدم:18:؟
چطوری باید متوجه بشم که ویروسی شدم؟
نمیدونم چرا کسپر من 19 تا رو شناسایی میکنه. با وجودیکه تنظیماته کسپر رو چند بار تغییر دادم و روی حالت سختگیرانه ترینه ممکن گذاشتم ولی باز هم همون 19 تا رو بیشتر نشناخت. کسپر شما چه ورژن و چه تنظیماتی داره Dreamland عزیز؟نقل قول:
نقل قول:
با Hitman Pro یا Malwarebytes Antimalware سیستمت رو اسکن کن.
سلامنقل قول:
ویروس جدید.
این ویروس رو فقط 1 آنتی ویروس به اسم Fortinet تا این لحظه میشناسه. همه آنتی ویروسهای دیگه فعلا
جی دیتا ، 30/ 3 / 89 ساعت 21 - شناخت و حذف کرد .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
پس آفرین به بیت دفندر که دیتابیسش رو زود آپدیت میکنه. البته الان هم از روی دیتابیس تشخیص نداده بلکه از طریق هوش مصنوعی اون رو شناسایی کرده. :31:نقل قول:
Trojan.Generic.KD.17074
Generic, Artemis, Gen, a variant, Heur و غیره عنوانهایی هستند که در شناسایی توسط هوش مصنوعی بکار برده میشند.
از بقیه آنتی ویروسها خبری نیست... همه خوابند :19::18:
سلام...نقل قول:
محسن جان تنظیماتش دیفالته ، نسخهء 2011
نقل قول:
Trojan.Generic.KD.17074
سلام
بله درسته ، دقیقا همین عبارت رو نوشته ، میشه یه خرده در این مورد برام توضیح بدید و پیامهای هشدار رو که بطور معمول در مواجهه
با انواع مخربها نمایش داده میشه رو بفرمایید ، ممنون .
نقل قول:
همونطور که قبلا هم گفتم Hitman Pro و Malwarebytes Antimalware میتونند تشخیص بدند. الان با MBAM امتحان کردم و تشخیص داد. بهتره سیستمتو باهاش فول اسکن کنی.
اگر این برنامه رو نداری از لینک زیر دانلودش کن. رایگان هست و میتونی برای اسکن گاه گداری ازش استفاده کنی. قبلش هم حتما آپدیت کن.
کد:http://www.malwarebytes.org/mbam/program/mbam-setup.exe
سلام
از 4 تروجان پست 235 ، جی دیتا سومی و چهارمی رو شناخت ، 1 و 2 رو نشناخت .
امیر جان راستش سوالت رو خیلی کلی پرسیدی و نمیشه همش رو توضیح داد.نقل قول:
در حال حاضر تقریبا اکثر آنتی ویروسها از تکنولوژی هوش مصنوعی یا همان Heuristic استفاده میکنند. بعضی از آنتی ویروسها هوش مصنوعی خوبی دارند و وقتی فایلی رو که هنوز در دیتابیشون ثبت نشده تشخیص میدند ضریب خطاشون خیلی کمه و دارای کمترین False positive هستند مانند NOD32 اما بعضی های دیگه اگر در قسمت تنظیمات هوش مصنوعی قسمت Packer های ناشناخته فعال بشه ضریب خطاشون میره بالا و ممکنه حتی فایل های سالمی که آلوده نیستند را هم آلوده اعلام کنه مانند Avira Antivir به همین دلیل در آخرین تست هوش مصنوعی آنتی ویروسها که از طرف Av-Comparatives هر ساله انجام میشه و نتیجه اش در همین ماه منتشر شد آنتی ویروسهایی که میشه در تنظیمات هوش مصنوعیشون قسمت Packer های ناشناخته شون رو انتخاب نکرد, قبل از انجام تست و به دلیل اینکه تشخیص های کاذب یا همان FP را نداشته باشند از Av-Comparative در خواست کردند که با تنظیمات اعلام شده از طرف شرکت آنتی ویروسها تست را انجام بدند. یکی از این آنتی ویروسها Avira Antivir بود. بعد از تست Avira Antivir موفق شد با شناسایی 53 درصد از 27000 فایل آلوده ناشناخته با کمترین تشخیص کاذب نشان Advanced+ را کسب کنه.
پیغامهای هوش مصنوعی هر آنتی ویروس نسبت هر فایل آلوده ی ناشناخته که در دیتابیس آنتی ویروس نباشه فرق میکنه. مثلا این پیغامها برای کرمها, تروجانها, دانلودر ها, اسپای ور ها و غیره... در هر آنتی ویروس فرق میکنه و همیشه یک پیغام ثابت رو به کاربر نشون نمیده. اما نوع پیغام میتونه نشون دهنده کرم, ویروس و یا تروجان بودن فایل آلوده باشه. زمانی یک پیغام میتونه یک فایل آلوده ی ناشناخته را به کاربر دقیق معرفی کنه که هوش مصنوعی آنتی ویروس از نکنولوژی برتری نسبت به آنتی ویروسهای دیگه استفاده کرده باشه.
بطور مثال وقتی ناد32 یک تروجان تازه را که قبلا صدها نمونه از اون تروجان رو در دیتابیسش ثبت کرده از طریق هوش مصنوعی پیدا میکنه به این اسم میتونه اون رو معرفی کنه. a variant of Win32/Kryptik.FAS اما همان تروجان و یا ویروس را آنتی ویروسهای دیگه با وجود اینکه از طریق هوش مصنوعی پیدا کردند اما در معرفی آن به کاربر دقیق عمل نمیکنند و کاربر دچار سرگیجه میشه
بطور مثال PrevX اکثرا High Risk Spyware یا High Risk Malware رو بکار میبره و یا آنتی ویروس پاندا Suspicious file یعنی فایل مشکوک را بکار میبره و آنتی ویروسی مانند Avast هم از نامهایی مانند Win32/Malware.Gen استفاده میکنه. اما زمانی که فایل آلوده در دیتابیس آنتی ویروسها بطور رسمی ثبت بشه اسم کاملی نسبت به خانواده ای که بهش تعلق داره بهش داده میشه. مثلا Trojan-Spy.Win32.SpyEyes.ld. حالا اگر از این تروجان 100 ها نمونه دیگه هم ساخته بشه هیچ وقت نمیان اسم اون رو تغییر بدند بلکه فقط حرفهای آخر اون تغییر میکنه. به این صورت
Trojan-Spy.Win32.SpyEyes.ld
Trojan-Spy.Win32.SpyEyes.le
Trojan-Spy.Win32.SpyEyes.lf
Trojan-Spy.Win32.SpyEyes.lg
Trojan-Spy.Win32.SpyEyes.gxa
از اسم بالا که که بعد از ثبت شدن در دیتابیس توسط کسپرسکی معرفی شده میشه از روی Win32 این نکته را هم متوجه شد که این این تروجان طوری نوشته شده که بتونه از برنامه های Win32 استفاده کنه. به این برنامه ها میگند API. برنامه های Win32 API مجموعه ای از توابع و کارکرد برنامه است که اجازه ی در اختیار گرفتن تمام اجزای یک سیستم عامل را بهش میده. برنامه های Win32 معمولا در سیستم عامل ویندوز اجرا میشوند و در سیستم عامل های دیگه نمیتونند دسترسی داشته رباشند.
.SpyEyes هم خانواده این تروجان است. مثل اسم فامیل و یا نام خانوادگی افراد و نشون میده که این تروجان در اصل از کدام خانواده است و چه اصل و نصبی داره. :31:
Rootkit ها معمولا با اسم های دیگه ای معرفی میشوند و در بعضی موارد حتی 32 بیتی یا 64 بیتی بودنشون هم در اسمشون بکار برده میشه چون تقریبا اکثر Rootkit ها و حتی تروجانها برای سیستم عامل 32 بیتی نوشته میشند و در سیستم عامل 64 بیتی حتی اجرا هم نمیشند چه برسه به اینکه بخوان خرابکاری بکنند و یا به جایی از سیستم عامل دسترسی داشته باشند. چون هسته کرنل 64 بیتی ها با 32 بیتی ها فرق میکنه و این اجازه رو به ویروسها و تروجانها نمیده. به همین دلیل سیستم عامل های 64 بیتی امنیت بیشتری را نسبت به 32 بیتی ها دارند. حتی شرکت های مهمی مانند Kapersky, Norton, Avast و غیره هنوز نتونستند رمز ورود به هسته 64 بیتی را پیدا کنند. حالا اگر در آینده این شرکت ها میتونند با همکاری مایکروسافت برنامه هاشون رو تکمیل کنند یا نه خبری ندارم و فکر نکنم جایی هم مطلبی درباره این موضوع پیدا بشه. اما نوقصی که فعلا این شرکت ها در برنامه هاشون با هسته ی 64 بیتی دارند اینها هستند...
کسپرسکی نتونسته حتی در نسخه 2011 از تمام امکانات Sandbox که در کسپرسکی به اسم Safe Run شناخته میشه استفاده کنه و Sandbox در سیستم عامل های 64 بیتی با محدودیت نامشخص کار میکنه.
Avast قول داده در نسخه 5.1 بتونه قسمت Boot Scan را یعنی همان قسمتی که قبل از بالا آمدن سیستم عامل شروع به اسکن میکنه را فعال کنه. فعلا Boot Scan در نسخه 5.0.545 برای 64 بیتی ها کار نمیکنه.
Behavior Blocker که از نسخه 5 به آنتی ویروس Avast اضافه شده در 64 بیتی کار نمیکنه و بیخودی فقط از منابع سیستم استفاده میکنه این تکنولوژی در این آنتی ویروس کمی باعث پایین آمدن سرعت رایت و رید فایل ها میشه.
نورتون هنوز به هسته ی 64 بیتی احتیاج پیدا نکرده چون فعلا در دستور کار نورتون سیستم دفاعی HIPS قرار نگرفته.
Zemana Antilogger در وب سایت رسمی خودش رسما اعلام کرده هر وقت مایکروسافت با ما همکاری کرد ما هم برنامه ی 64 بیتی خودمون رو برای تقاضا کنندگان بیرون میدیم. این برنامه یکی از بهترین برنامه های امنیتی برای سیستم عامل بحساب میاد و 32 بیتی بودن اون خیلی ها رو ناراضی کرده.
Outpost Pro نسخه ی 64 بیتی خودش رو بیرون داده اما این نسخه فقط سرویس و اینترفیس 64 بیتی داره و نتونسته هسته کرنل ویندوز 64 بیتی رو در اختیار خودش بگیره. به همین دلیل بعضی افراد با حداکثر کردن تنظیمات این فایروال سیستمشون فریز میشه. ماوس و کیبرد از کار میوفته اما دستکتاپ کار میکنه و راهی جز ریستارت وجود نداره.
مشکل فریز شده را در نسخه 7 کمی تا حدودی تونست حل بکنه اما هسته را نه.
و به همین شکل ادامه داره... :31:
البته خبری از Comodo و TrendMicro ندارم چون تحقیقی در موردشون نکردم و نمیدونم که آیا این نرم افزار ها هم به شیوه ی Outpost pro نسخه های 64 بیتی را ارائه کردند و یا یک 64 بیتی واقعی هستند.
سلامنقل قول:
واقعا دستت درد نکنه
3 تا ویروس جدید دیگه هم شناخت
حتی نورتونا قبلش فول اسکن هم کردم ولی اون 3 تا ویروسو نشناخت
نقل قول:
خوب میدونی کار وی pان چیه؟؟
عوض کردن ایپی ها
یعنی مثلا ایپی ایران میشه ایپی انگلیس.
ممنون.
تروجان جدید.
Trojan-Downloader.Win32.Agent.dvzd
دانلود تروجان...کد:http://www.virustotal.com/analisis/84640fe5afd6688b8886019d0e0917f58eab2025ad24ef6cd90d081abb9d7a4c-1277115404
پسورد: 123کد:http://www.4shared.com/file/z44Bok0E/666_new.html
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
نقل قول:
خواهش میکنم.
اون Microsoft.exe چی بوده دیگه توی ویندوز جا خوش کرده؟ :18:
کاش میتونستی قبل یک کپی ازش رو جایی آپلود کنی. البته اگر میتونی کپیشو از توی قرنطینه ی MBAM با ریستور کردن در جای شخصی بدست بیاری. اگر هم نیست بیخیالش. :46:
نورتون اجازه نمیده اجرا بشهنقل قول:
اینم ویروس Microsoft.exeکه فرمودین آپ کنم
پسورد 123کد:http://www.4shared.com/file/tsrVDcPI/gharibe63.html
:18: باور نکردنیه چند صفحه تاپیک رفته جلو.
چقدر طول می کشه بخونمشون شب امتحانی :31:
محتوای مخفی: !
از طریق جی میل بفرست. لابد کرده دیگه :-)نقل قول:
نقل قول:
آپدیت نود32 بسته ای هست. یعنی هر چند ساعت یک بسته حاوی 50 تا 100 ویروس رو ارسال میکنه و فشرده هست مثل آویرا.
اما کسپر اپدیتش هر دقیقه هست و فشرده نیست. ام معمولا اپدیت های قدیمی رو فشرده تر می کنند و حجم خیلی بالا نمیره.
توی دیتا بیس خالی نود32 و کسپر خیلی تفاوت ندارند.
رکورد فوق العاده ای بود Ava UK جان :) لذت بردیمنقل قول:
gharibe63 عزیز لطفا مخرب هارو اجرا نکنید. یا دیپ فیریز کنید.نقل قول:
کد:http://www.------------.com/archives/utility/file_disk/download_faronics_deep_freeze_enterprise_full/
نقل قول:
فکر کنم اگه با سیف ران کسپر یا همون سندباکس اجرا بشه ریسک نباشه ؟ البته تا اجرا کنی که اون پیام خطای اجرا نشدن برنامه یا غیره میاد اصلا مشخص نمیشه توی باکس رفته یا نه
ولی تشویق رو هستم :)
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
نقل قول:
دیریملند جان تعداد دیتکت مهم نیست مهم اخرشه که توی فایل rar چیزی نمونه :31: برای اون دوستی که 19 تا شناخته همین علت رو داشته. فکر میکنم کسپر یکی از ویروس ها به نام لوک فیری رو از این بسته نشناسه 2 ماه پیش که اینطوری بود :31:
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
نقل قول:
اون پیامی که از طرف کسپر گذاشتم درسته. عکسش رو یکبار دیگه ببینید اسم ویروس رو باید بده. این هایی که میره توی دیتابیس احتمالا شانسی هست. اون فایل ویروسی که توی مجموعه ی 20 تایی بود رو هرکاری کردم نتونستم به کسپر حالی کنم مثل اینکه بعد از 2 ماه هم نشناخته. لوک فیری
بله دکتر جانdrhaniball
برا من 19 تا شناخت و یه دونش موند. خودم دستی حذفش کردم. راستی چرا نمیشناسه؟
اسم فایل اون یدونه ای که نمیشناسه چیه؟نقل قول:
اسمش lockfree.exe هستش که البته نورتون شناخت و حذفش کرد.نقل قول:
نقل قول:
من که دلم نیومد یه تشکر خالی فقط زیر این پست بزنم. Ava UK جان عالی بود :10:
من که وقت نکردم نمونه ها رو تست کنم. ولی این همه تعداد نمونه جدید وحشتناک بود مخصوصا اون پست 231 بی نظیر بود :11:.
خیلی زحمت کشیدی
از gharibe63 و mohsenpj که نمونه برای دانلود گذاشتند هم تشکر :11:
خواهش میکنم دکتر drhaniball جان. ما باید از شما تشکر کنیم که اینقدر برا این بخش از فورام زحمت میکشید و اطلاع رسانی میکنید. بینهایت ممنونم:11:نقل قول:
20 بار و در طی 2 ماه من این لوک فیری رو فرستادم ولی میبینید که هیچ اتفاقی نیوفتاده. البته این بسته ویروس رو هم از طرف خود Ava UK عزیز به دستم رسیده بود.نقل قول:
پس دیگه شکی نیست که حداقل این چند ماه اخیر رو بررسی نمی کردند.
[QUOTE=Ava UK;5088711]تروجان جدید.
Trojan-Downloader.Win32.Agent.dvzd
دانلود تروجان...کد:http://www.virustotal.com/analisis/84640fe5afd6688b8886019d0e0917f58eab2025ad24ef6cd90d081abb9d7a4c-1277115404
پسورد: 123کد:http://www.4shared.com/file/z44Bok0E/666_new.html
اقا کسپر مثل اب خوردن جک :34: و جونور هاش :16:رو شناخت
اینم ویروس Microsoft.exeکه فرمودین آپ کنم
پسورد 123[/QUOTE]کد:http://www.4shared.com/file/tsrVDcPI/gharibe63.html
این رو هم کسپر شناخت راحت افرین به کسپر واقعن
[QUOTE=edi2;5089413]این خودشنقل قول:
داحلش یه clean sweep هست ( یا البته دانلود میکنه) که اونم نورتون بوسیله SONAR شناخت
این رو هم کسپر شناخت راحت افرین به کسپر واقعن[/QUOTE]نقل قول:
علیرضا جان شما تنظیمات دیفالت رو دارید ؟ این ویروس ماکروسافت روی سیستم ایشون نصب شده و نورتون هیچ حرکتی نکرده؟
علت چی می تونه باشه ؟
نقل قول:
امیر جان راستش سوالت رو خیلی کلی پرسیدی و نمیشه همش رو توضیح داد.
سلام
Ava UK جان ، خیلی زحمتت دادم واقعا شرمنده شدم و بقول دکتر یه تشکر خالی خیلی کم بود
در مورد کار نکردن بعضی از گزینه ها در ویندوز های 64 بیتی که فرمودید این سئوال برام پیش اومد که آنتی ویروس جی دیتا در ویندوزهای
64 بیتی چطور کار میکنه ، چون ویندوز من 64 هستش و اگه با اون مشکل داره با 32 عوضش کنم ، بازم ممنون و شرمنده . :11:
نقل قول:
amir جان, G-Data با ویندوز های 64 بیتی مشکلی نداره و کاری رو که باید انجام بده انجام میده. کلا برنامه هایی که بخوان از درایو های 64 بیتی و یا هسته 64 بیتی خود ویندوز استفاده بکنند و اون رو در اختیار بگیرند معمولا مشکل پیدا میکنند مانند HIPS ها. تنها مشکلی که بعضی کاربران قبلا گزارش کرده بودند ساختن سی دی بوتیبل از طریق G-data بود که اونم در نسخه ی 2010 گزارش شده بود. البته این مشکل ربطی به 64 بیتی سیستم عامل نداشت و باگ نرم افزاری بود. الان در نسخه ی 2011 نمیدونم رفع شده یا نه. اگر خودتون باهاش مشکلی ندارید و برای شما خوب کار میکنه حتی اگر منم بگم مشکل داره نباید براتون مهم باشه چون کاری رو که شما دوست دارید براتون انجام بده رو داره انجام میده و توقع بیشتری هم ازش ندارید. :10:
چند نمونه جدید ...
خب اینم برای مشغولیت امروز :31::8:
امروز چند نمونه جدید میزارم. یکیش Adware هست. Adware ها در اصل خرابکاری آنچنانی نمیکنند اما باعث اذیت و آزار کاربران میشند بطور مثال با باز کردن یک صفحه اینترنتی 4 صفحه دیگه باهاش باز میشه و گاهی هم تبلیغات و از این جور کار ها میکنند.
این Adware رو تا بحال 4 آنتی ویروس طبق نتیجه اسکن زیر شناسایی کردند و هیچ کدام از آنتی ویروسهای معروف جزو این لیست نیستند. :13:
دومین نمونه یک آنتی ویروس قلابی است. شاید بعضی ها در جمع ما باشند که سیستمشون به این آنتی ویروسهای قلابی آلوده شده باشه. این آنتی ویروس ها و آنتی اسپای ور های قلابی فایل ستاپ دارند و اینستال میشند و سایت های این آنتی ویروسها آنچنان قشنگ طراحی میشه که قربانی فکر میکنه با یک آنتی ویروس خیلی خفن روبرو شده و زود دانلود و نصبش میکنه.کد:http://www.virustotal.com/analisis/ffba84006abcc2131ce7a5336ef3adc6fabb124bfb7833a2ddf8615f5d758c9b-1277168654
آنتی ویروسهای قلابی بعد از آلوده کردن سیستم و درخواست پول برای پاک کردن 4000000 آلودگی که در سیستم پیدا کردند درخواست Cash یعنی پول میکنند و تنها راه پرداختشم از طریق کارتهای اعتباری است. اما کارشون اینجا ختم نمیشه و بعضی از اونها تروجانهای دیگه ای رو هم در صورت اتصال به اینترنت دانلود میکنند و سیستم طرف رو از بیخ با هم داغون میکنند.
نتیجه اسکن این آنتی ویروس قلابی این شد که بعضی آنتی ویروسها مانند کسپرسکی و یا نورتون هنوز اون رو بطور رسمی در دیتابیس خودشون ثبت نکردند.
سومین نمونه هم یک تروجانیه که با دلفی نوشته شده و فعلا 7 آنتی ویروس اون رو شناسایی کردند.کد:http://www.virustotal.com/analisis/958d3dca66df5767c5619cb7666b450e9ce69440cec54dbae086a37ae69e6611-1277169106
دانلود نمونه ها...کد:http://www.virustotal.com/analisis/dbf479125300e08a2bdf1278e983445e18c4a264740b481078823afb8fffe76a-1277168185
کد:http://www.4shared.com/file/4n4_mDCo/Adware_P5b8c4b.html
کد:http://www.4shared.com/file/-Q86polF/Antivirus_2011.html
پسورد: 123کد:http://www.4shared.com/file/jgnNws2G/BonusCash_Delphi.html
متاسفانه هیچکدوم رو نورتون نشناخت...نقل قول:
نورتون فقط سومی رو میشناسهنقل قول:
من که آنتی ویروس اصل کاسپراسکای دارم به راحتی نابودش کرد
ولی برا من کسپر نشناخت. البته من اجراشون نمیکنم و فقط اسکن میکنم. شاید اگه اجراشون کنم کسپر بر اساس رفتارشون اونا رو شناسایی کنه ولی هنوز وارد دیتابیسش نشدن.نقل قول:
تو ویروس توتال که نمیشناسه:18:نقل قول:
کدوم ویروسو نابودش کرد(3 تا ویروس)؟
اجرا کردین که شناخت؟