ببهشید این چیزایی که تو پست اول گذاشتی رو رو ویندوز ویستا هم انجام بدیم مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
بعد اینکه این تنظیمات به درد چی میخوره؟؟:31:
ببهشید این چیزایی که تو پست اول گذاشتی رو رو ویندوز ویستا هم انجام بدیم مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
بعد اینکه این تنظیمات به درد چی میخوره؟؟:31:
خیر این راهنمایی کلی برای تمامی ویندوزهاست.
این تنظیمات سرعت مرور وب شما رو افزایش و پینگ رو کاهش می ده.
سلام.......:20:....عزیز من برنامه رو برا ویندوز دان کردم......:20:......وفتی میزنم extract..........تا اخرش پر میشه و این ارور رو میده:
namebench.exe could not be excuted
بعدشم برنامه بسته میشه:13:
شما پیش نیاز برنامه Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package رو نصب کردین ؟
نه نصب نکردم..............مگه لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Microsoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package
بله که لازمه :46:
سلام
این برنامه سرعت دانلود رو زیاد میکنه یا فقط سرعت مرور صفحات رو زیاد میکنه؟
یا همون نرم افزار cfos speed واسه سرعت دانلود بهتره؟
بهترین نرم افزار برای افزایش سرعت دانلود تو اینترنت (مثلا با IDM ) چه برنامه یا عملی هست؟
فقط روی سرعت باز شدن صفحات تاثیر داره. برای سرعت دانلود هیچ برنامه ای وجود نداره و من تا به حال برنامه ای که سرعت دانلود رو بهبود ببخشه ندیدیم.
سلامنقل قول:
به نظر من هیچ نرم افزاری برای سرعت دانلود خوب نیست این نرم افزار ها میان سیستم رو بهینه میکنند مگه نه وقتی شما مثلاً پهنای باندت 512 و روی 512 بسته شده چطوری میخوای با سرعت 1 مگ در ثانیه دانلود داشته باشی ؟؟؟:13:
نقل قول:
مهرداد جان ... میشه DNS های پیشنهادی این نرم افزار برای خودتون رو بزاری ما تست کنیم؟
(وقت ندارم نرم افزار رو دانلود کنم)
ممنون:20:
باشه بفرما:
217.218.155.105
91.186.192.3
ولی ممکنه برای شما کار نکنه
سلامنقل قول:
من این دو تا رو پینگ کردم چقدر عالی بود !!!!!!!!!!!!!!!!!! پینگ اولی 22 ولی پینگ دومی اولش 27 ولی باز چندبار گرفتم 50-60 بود !!!!!!!!!!!!!
سلام
لینک اولی باز نمیشه mediafire هم کی لاگر گرفته !!!!!!!!!!
حذف شود ...........................نقل قول:
سلام دوستان
آقا میتونیم ه رچند وقت یه بار DNS جدید بگیریم
یا این DNS کهه این برنامه بهمو نمیده واسه همیشه ثابته
چون من الان فکر میکنم پینگم زیاد شده
که اونم مشکل از ISP نه این
حالا میخوام بدونم میشه یه DNS حدید بهش بدم که حداقل یه چندتایی از پینگم کم کنه
هر چند وقت یکبار DNS ها رو چک کن .
سلام
میخواستم بدونم میتونم 3 تا DNS را که نرم افزار پیشنهاد میده تو مودم وارد کنم چون مودم چند تا جا داره واسه DNS ؟؟ اگه 3 تاش با هم باشه مشکلی نیست ؟؟ لطفاً سریع راهنمایی کنید ممنون
سلامنقل قول:
لطفاً جواب بدید.
سلام مجدد
من 3 تا DNS پیشنهادی را در مودم زدم ولی تغییر نداشت .
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
گوگل طرز استفاده این DNS ها رو توی مودم نگفته بلکه تاکید کرده که اونها رو تو قسمت Local Area باید وارد کرد. دوستان توجه کنن که ابتدا پست اول رو با دقت و کامل مطالعه کنن و طبق اونها پیش برن من اون مطالب رو از خودم در نیاوردم بلکه همه از طرف گوگل هست.
شما می تونین 3 تا DNS یا 2 یا 1 رو توی Local Area وارد کنین. ولی باید توجه کنین که اولویت DNS ها طبق پیشنهاد نرم افزار رعایت بشه یعنی باید اول Primary DNS بعد Secondary DNS و بعد هم سومی وارد بشه.
با تشکر
سلام
چند مدت پیش هم اینکار را کردم ولی فرقی نکرد .
نسخه جدیدتر از نیم بنچ اومده مهرداد ؟
نه
نسخه 1.3.1، 6 ام ماه Jun آخرین نسخه هست.
سلام.
میگما. مهرداد جان
دفه ی قبل که امتحان کردم همون مال خودمو قبول کرد
ولی ایندفه که امتحان کردم 40% زد. یعنی 40% سریع تر دیگه! اره؟:31:
فکر کنم قبلی قطعی پیدا کرده بود وسط کار!!!:13:
وقتی قطع باشی یا سرعتت یهویی بیاد پایین آخر کار بازم همون مال خودت رو نشون میده.
سلام میلاد
آره همینطوره
گوگل علت اینکه چرا برنامه هر بار DNS جدید رو پیشنهاد می ده توضیح داده که آدرسش توی لینک اول هست البته به انگلیسیه.
سلام
من همیشه با این پیغام روبرو میشم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من نصب کردم.........وفتی start benchmark رو میزنم یه چند ثانیه بعد این ارور میاد:
نقل قول:من علت این ارور رو نم دونم فکر کنم برای تنظیمات مودم باشه.نقل قول:
فکر کنم ارور از دسترس خارج بودن رو میده!
یا برنامه کامل دانلود نشده . شاید هم ------ دادن بهش توی بخش Lan Settings مونده!
سلام مهرداد جان ...من مودمم در حالت pppoe به نت وصله tp -link w8101
همونطور که میدونی یه dns از طرف isp به مودم داده میشه dns الانه من
اینه : 4.2.2.4 به نظرت با dns که از طریق این برنامه به من داده میشه و وارد کردن اون در dns فعلی مودم ارتباط اینترنت من رو قطع میکنه؟
سلام روتیل جان
DNS ها رو اصلا تو قسمت کانفیگ مودم وارد نکن همون Local area وارد کن. البته من توی مودم امتحان کردم قطع نمی شه ولی بهتره طبق راهنمای گوگل انجام بدی
عزیز برا ما که کار نمیکنه...........اگه میشه همونایی که برا خودت وارد میکنی بذار ما هم استفده کنیم:20:
بفرما امید وارم به دردت بخوره:
217.218.155.105
91.186.192.3
خب ما زدی توی خود مودم م و سرعت لودینگ صفحات بیشتر شد.نقل قول:
اما در صورتی که توی local area بزنم فقط باید با بریح بیام بالا درسته؟
نه ربطی نداره الان من PPPOE کانکتم و توی لوکال ست کردم
سلام
شما در آموزش (عکس پنجم) نوشتید که DNS ها باید بعد از مرحله ۴ در کادر زیر نمایش داده شوند. ولی واسه من چیزی ننوشته.
سلام
در عکس شماره 5 در واقع شما باید مرحله 4 رو انجام بدید تا قسمت 3 نمایش داده بشه. در واقع در عکس شماره 5 من اون اعداد رو بر اساس ترتیب باز شدن پنجره ها قرار دادم.
سلام
این روش برای کسانی که با کانکشن usb وصل میشن کاربرد داره؟ و تو سرعت دانلود تاثیری داره یا خیر؟
سلام
موقعی که میخوام یک صفحه باز کنم، وقتی اینتر میزنم حدود ۱۰-۱۵ ثانیه هیچی نمیاره.. پروگرس بار تغییری نمیکنه و فقط در status bar مینویسه looking up ... در این ۱۰-۱۵ ثانیه هیچ اتفاقی نمیافته ولی بلافاصله بعد از این مدت صفحه لود میشه... من وقتی روش شما رو اجرا کردم سرعت لود شدن، بعد از ۱۰-۱۵ ثانیه بیشتر شده... ولی این looking up خیلی طول میکشه و عذاب آوره...
شما راهی بلدید؟
مهم نیست روش اتصال شما به اینترنت به چه صورتیه. مهم اینه که سرعت اینترنتتون از 64 کیلوبیت بر ثانیه به بالا باشه.نقل قول:
خیر بر روی سرعت دانلود تاثیری نداره
شما از چه مرورگری استفاده می کنید؟نقل قول: