جلو تر سمت راست اگر اشتباه نکنم یک راه هست بین قفسه هاش به همین حالتی که عکس گرفتید سمت چپ یک نردبون هستنقل قول:
Printable View
جلو تر سمت راست اگر اشتباه نکنم یک راه هست بین قفسه هاش به همین حالتی که عکس گرفتید سمت چپ یک نردبون هستنقل قول:
نه داخل بازی خوب و درست نشون میده نمیدونم چرا ازش عکس گرفتم این رنگی شده؟؟؟نقل قول:
تو بازی مشکل رنگ ندارم
یکی از بهترین بازی های عمرم هست ! راستی چند تا مرحله داره ؟ من 6 هستم !
بچه ها من یه جا تو مرحله پنجم گیر کردم .
اونجا که روی یه پل در حالیکه سوار یه ربات هستیم و یه هلیکوپتر هم دنبالمون هست ، بعد از اینکه از ربات پیاده میشیم و توی واگن ها میریم ، ربات های دیگه به سمتمون هجوم میارن و اونارو میشه یه جوری رد کرد .
اما همین که یه مقدار دیگه پیشروی کردیم اینقدر به سمتمون شلیک میکنن که هیچ کاری نمیشه کرد . کسی اینجا رو رد کرده ؟
یک عکسی میشه بزاری.چون دقیقا مشخص نیست شما کجا رو میگینقل قول:
من بازی رو تموم کردم اما با فتل نمیتونم بازی کنم چرا؟؟؟؟
من مرحله 6 هستم این بازی کلا چند مرحله داره؟
برای منم هر وقت هر مرحله رو تموم می کردم میشد دوباهر همون مرحله رو با فتل برم.کلا چیز خاصی هم ندارهنقل قول:
تو رو خدا منو راهنمایی کنیننقل قول:
به خدا برام عقده شده....
سلام
آقا بازی را گرفتم و بازی کردم
تنها نقطه قوت بازی هوش مصنوعی بالاش هست و بس
به عنوان یک گیم که عنوان ترس را یدک میکشه اصلا عناصر ترس در اون بکار نرفته
این از انتقاد من
حالا بریم سر بازی
بازی گیم پلی روونی داره البته بجز اینتروال 7
راستش من در اینتروال 7 موقع کشتن هارلین وید دچار مشکل شدم
هرچی به گردنش شلیک می کنم از بین نمیره
جالبه نه خودش می میره نه من را می کشه!!
چطور نابودش کنم
منظورتون غول آخره بازیه ؟! فکر کنم اسم مرحله اش WARD بود ! نه ؟!نقل قول:
بعد از این که راهروهای تو در توی ابتدای مرحله رو رد کردین و خاطرات کودکیتون ( شامل گلدون - کتاب قصه و تفنگ آب پاش ) رو نابود کردین به محوطه باز می رسین ! اون جا همون یارو غول آخر بازی سر می رسه !
موقع هایی که میاد آتش بزنه و حلقش را باز می کنه ، صحنه را آهسته کنید و به نقطه ای که سفیده تیر بزنید ! چندین بار این کار را بکنید و مواقعی که سرش سفید می شه هم به سرش بزنید و تمام !!!:31:
--------------------
من هم مشکل دوستمون رو دارم !! در حالی که بازی رو دوبار تموم کردم ( برای سیستم امتیاز دهی ! ) ولی باز هم Fettel در قسمت کاراکترهای قابل بازی خاموشه !!! چرا ؟؟!! کرک مشکل داره یا نسخه ام کامل نیست ؟!
یه سوال دیگه هم داشتم !!!
این سیستم امتیاز دهی تا چه عددی جلو می ره ؟! من الان 20 رو تموم کردم و یه ذره دیگه می رسم به 21 !!!
دیگه تو قسمت score همه چی رو غیر از سلامتی ماکسیمم زده !!
مر30 !
ممنون
این کار را بارها انجام دادم ولی در آخر می ایسته و همونجوری من را نگاه می کنه و هیچکاری نمی کنه!!
نقطه سفید چیه باید بزنی یه نقطه قرمز توی دهنش ! دی: با سرش هم کاری نداشته باشی و فقط اون نقطه قرمزه رو بزنی کافیه . سرش به مرور خراب میشه !نقل قول:
رفیق کل دهنش قرمزه ولی از یه نقطه اش نور سفید بیرون میاد !!! خب باید اون جا رو بزنه دیگه !نقل قول:
ممکنه مشکل دوستمون باگی چیزی باشه !
------------
راستی چه جالب من یه خورده دیگه challenge ها رو رفتم و به 21 که رسیدم ، سلامتی هم ماکسیمم شد و دیگه نوشت MAXIMUM RANK !!! خدا رو شکر !!!
راستی کسی نمی دونه چرا واسه من Fettel رو باز نمی کنه ؟!!!!
آقا کسی نمی دونه آدرس مسیر save بازی در win7 چیه ؟!
هرچی درایو ویندوز و هم چنین محل نصب بازی رو زیر و رو می کنم پیدا نمی شه !!
میشه بگید که آیا این بازی سه بعدی هست یا نه ؟ میشه با لپ تاپ سه بعدی بازی کرد ؟
اشتباه نمیکنی ؟ تو دهنش یه چیز قرمزی هست که نورانی هست .نقل قول:
بازی را با هر دو شخصیت تموم کردم ولی با فتل یک حال دیگه ای داشت
اون مشکل هم بخاطر کرک بازی بود که حل شد
پ.ن : برای اینتخاب شخصیت دوم در حالت تک نفره قبل از لانچ کردن ردیف اول را از حالت میشن بذارید روی reply و در ردیف آخر شخصیت دوم باز میشه
موفق باشید
دوستان سیو بازی توی سون و xp کجا هست؟
خیلی خوب میشد که این نوع اطلاعاتی که به طور مکرر پرسیده میشه رو توی پست اول تاپیک ها قرار بدین.
سلام دوستان من بازی رو نصب کردم ولی موقع اجرا این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید درضمن 3 دی وی دی هست و کرک هم نداشت چون از این جایی که میخرم بازی هاش کرک نداره
البته کرک اسکیدرو رو گرفتم و نصب کردم و توی دیسک بازی هم یه ستاپ دایرکت ایکس بود که اونم نصب کردم
احتمال اینکه بازی نسخه بتا باشه زیاد هست
من که بازی را دانلود کردم حجمش یک dvd بود
با کرک دیگه و c++ درست شدنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز.
ببینم این بازی کلا مشکل داره یا فقط واسه من اینجوریه . من وقتی بازی رو شروع میکنم دور اول عادی یعنی مردن دشمنا و کاراکتر بازی و نوار اسلومیشن. ولی بعد از این که یه بار کشته بشم دیگه بازی غیر عادی میشه یعنی دشمنا با حد اقل ده گلوله میمیرند و کاراکتر بازی هم با یک گلوله در ضمن نوار اسلومیشن هم که خالی بشه دیگه پر نمیشه . یه مشکل دیگه هم هست که وقتی بعد از جند بار گیم اور میشم دیگه بازی سریع نمیاد رو اخرین چک پواینت بلکه میگه مموری فول و وقتی که اینتر رو میزنم میاد منوی اصلی و باید دوباره از منوی اصلی بازی رو اجرا کنم. لطفا بگید مشکل از کرکه یا ؟
اگه از کرکه لطفا یه کرک سالم برام معرفی کنید
با تشکر
خب بالاخره آدرس مسیر سیو بازی در win7 رو پیدا کردم !!!
این آدرس به درد آونایی می خوره که مثل من بازی رو به maximum rank یعنی 21 رسوندن و حال می کنن که سیو شون رو نگه دارند ! ( یا این که می خوان win عوض کنن و نمی خوان سیو شون بپره ! )
C:\Users\Mammad\AppData\Local\SKIDROW
قسمت رنگی اسم user دستگاهتون می باشد !
Application Data یک پوشه hidden می باشد و ابتدا باید از organize و سپس folder option بالای my computer پوشه های مخفی را در حالت نمایان بگذارید !
از دوستان اگه کسی راه حلی داره لطفا بهم بگه واقعا موندم توش که چه جوری ادامه اش بدم
تا اونجا که من میدونم برخی از این مشکلات مربوط به نسخه_ی بتای بازی هست و با تعویض کرک درست میشه(البته مال شما که دیگه ترکونده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) :نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/f3ar.htm
آقا این بازی ارزش بازی کردن داره ؟؟؟؟ البته برای ایکس باکس ؟؟؟ کلا گرافیک و داستانش ردیفه ؟؟؟؟؟
در ضمن اینا بهم ربط دارن یا همین 3 رو هم بگیریم حله ؟؟؟؟؟
کلا چند مرحله ست ؟؟؟؟؟
سلومنقل قول:
آقا این بازی ارزش بازی کردن داره ؟؟؟؟ البته برای ایکس باکس ؟؟؟ کلا گرافیک و داستانش ردیفه ؟؟؟؟؟
در ضمن اینا بهم ربط دارن یا همین 3 رو هم بگیریم حله ؟؟؟؟؟
کلا چند مرحله ست ؟؟؟؟؟
ارزش داره
گرافیک و داستان خوبه البته اگر داستان واست مهمه خوب یک و دو رو هم باید بازی کنی ( به هم ربط دارن )
کلا 8 مرحلست
حالا همین نسخه 3 رو بگیرم حله دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟ :46:من فکر کردم یه جورایی مثل COD هاست . که به هم مربوط نمیشن . مثلا MODERN WARFARE ها .
نه اتفاقا خیلی هم داستانش دنباله دار...بهم ربط دارن
دوست عزیز با این کرکی که گذاشتید این مشکلم حل شد ولی وقتی مرحله اول رو تموم کردم بعد از نشون دادن یک دمو صفحه کلا سبز میشه و هیچ کاری نمیتونم انجام بدم به نظرتون ایندفعه مشکل از کجاست ؟نقل قول:
نقل قول:
منم دقیقا مشکل شمارو دارم +
مرحله 1 هم که تموم کردم 1دمو نشون داد و بعدش 1قسمتی اومد enterزدم ولی تغییری نکرد.از بازی بیرون رفتم باز که بازش کردم بازی دوباره از اول شروع شد:18:
خوب شاید مشکل از ک.ر.ک باشه آخرین ک.ر.ک رو از سایت skidrow براش بگیرید یه تست بزنید .
نقل قول:همین طور که حدس زده بودم هر دوی شما نسخه بتای بازی رو دارید که فقط یه مرحله رو داره و تنها کاری هم که برای کامل بازی کردن می تونید انجام بدید اینه که نسخه_ی اصلی بازی رو بگیرید!!!نقل قول:
البته بد بختیش اینه که تا بازی رو نصب نکنید نمیشه نسخه_ی بتا رو از اصل تشخیص داد(تنها از روی ورژن فایل اجرایی) ولی تا اونجا که من میدونم حداقل بیشتر نسخه های تک DVD اصل بودند ولی دیگه هیچ حسابی توی نسخه های 2 یا 3 دی وی دی نیست!!!
پس تا نصبش نکنی نمیشه فهمید که بتا هست ؟
همونجور که دوست عزیز مهدی گفت.تک دی وی دی ها مشکل ندارن.برا من 2تا دی وی دی هست که دی وی دی دوم نصفش پرشده:11:نقل قول:
سلام. این بازی ارزش بازی کردن رو داره؟ دوستانی که بازیش کردن راضی هستن؟ آدم رو میبره به دنیای دیگه؟ :31:
والا دوست عزیز مال من هم فقط یک عدد دی وی دی بود. حالا چرا بتا از اب در اومد بماند.نقل قول:
دوستان عزیز منم همین مشکل رو داشتم. برای حل مشکل نسخه 3 دی وی دی رو حتما تهیه کننقل قول:
از لحاظ داستانیش که خوب هست.از لحاظ گیم پلی تقریبا شبیه کال او دیوتی هست با این تفاوت که مد زامبی هم توش اوردن.بازی جالبی اگر شماره های قبلییش رو بازی کردی از اینم خوشت میادنقل قول:
3 تا dvd دیگه چیه؟؟؟؟واسه من 1 dvd بود... تا آخرشم رفتم اصلا هم به مشکل نخوردم