فقط امیدوارم پول زور برای خرید فابرگاس ندند و سیاست لاپورتیسم را در پیش بگیره این راسل
Printable View
فقط امیدوارم پول زور برای خرید فابرگاس ندند و سیاست لاپورتیسم را در پیش بگیره این راسل
خدایی کلیپه خنده ایه!!!:27: مرسی عزیز!:11:نقل قول:
اینم لینک مستقیم واسه دانلود:
کد:http://cachevideos.marca.com/estaticos/2010/07/12/100712camisetacesc.flv
میگم دوستان کسی این جشن اسپانیایی ها تو مادرید رو کامل نداره ؟:11:
آدريانو با 10 ميليون يورو به بارسلونا پيوست
خبرگزاري آريا- آدريانو بازيکن برزيلي سويا با دريافت ده ميليون يورو با بارسلونا قرارداد بست.
به گزارش خبرگزاري آريا،رسانه هاي اسپانيايي امروز گزارش دادند باشگاه فوتبال بارسلونا،آدريانو را از باشگاه فوتبال سويا خريده است. در اين گزارش ادعا شده سويا با دريافت ده ميليون يورو (دوازده ميليون و هشتصد و سي هزار دلار) براي انتقال آدريانو بازيکن بيست و پنج ساله برزيلي به بارسلونا، موافقت کرده است.
براساس اين گزارش،اين نخستين قراردادي است که ساندرو روسل پس از تحويل سمت رياست باشگاه بارسلونا از خوان لاپورتا در اول ماه ژوئيه، امضا مي کند. پپ گوارديولا سرمربي بارسا ظاهرا هفته جاري از روسل خواسته است بال چپ تيم را تقويت کند.
برپايه گزارش خبرگزاري آلمان،آدريانو سال دو هزار و پنج به سويا پيوست و نقش مهمي در قهرماني اين تيم در دو دوره مسابقات جام يوفا و دو دوره مسابقات باشگاه هاي اسپانيا، ايفا کرد.
کد:http://www.aryanews.com
اینم در مورد این بازیکن جدید
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Adriano_Correia_Claro
زلاتان آماده بازگشت به تیم ملی سوئد
سایت گل - زلاتان ایبراهیموویچ در صحبتهایی اعلام کرد که پس از صحبتهایی که با اریک همرن، مربی جدید تیم ملی سوئد داشته، تصمیم گرفته تا بار دیگر پیراهن تیم ملی سوئد را برتن کند.
زلاتان روز جمعه در کنفرانسی خبری گفت: «آنچه من همیشه گفته ام این است که افتخار می کنم که برای تیم ملی کشورم به میدان بروم. شما می توانید بر روی دیدار بعدی تیم روی من حساب باز کنید.»
این ستاره باتجربه در ادامه صحبتهایش اعلام کرد که نبود انگیزه و شکست تیمش مقابل دانمارک و ناکامی در راهیابی به رقابتهای جام جهانی سبب شده بود تا او تصمیم به خداحافظی از فوتبال ملی بگیرد.
ایبرا ادامه داد: «بعد از آخرین بازی، زمانی که تیم ما در راهیابی به جام جهانی ناکام ماند، احساس کردم که تمام انگیزه هایم ناپدید شد. به همین دلیل تصمیم به خداحافظی گرفتم. هیچ انگیزه ای برای بازی کردن نداشتم ولی من یک بازیکن جنگنده هستم و می خواهم برای پیروزی بازی کنم. همیشه به این فکر می کنم که پس از پایان فوتبالت، باید از تو به عنوان بازیکنی برنده یاد شود.»
زلاتان در حالی به ترکیب تیم ملی سوئد بازمی گردد که با انجام 62 بازی ملی، 22 گل برای کشورش به ثمر رسانده است. ایبرا اکنون آماده است تا برای راهیابی تیم ملی کشورش به رقابتهای یورو 2012 بجنگد و در این راه می بایست مقابل تیمهای هلند، مجارستان، فنلاد، موالداوی و سن مارینو قرار بگیرد.
از همین رو انتظار می رود تا در دیدار دوستانه تیم ملی سوئد مقابل اسکاتلند که روز یازدهم آگوست برگزار می شود، شاهد حضور زلاتان در ترکیب زرد و آبی پوشان باشیم.
2010/7/16کد:http://www.goal.com/iran/news/1826/%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7/2010/07/16/2028650/%D8%B2%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A6%D8%AF
چابی: مورینیو انگیزه بارسلونا را بیشتر میکند
سایت گل - چابی ارناندس، استاد خط میانی بارسلونا و ستاره بارسا و تیم ملی اسپانیا در گفتگویی با روزنامه اسپورت گفته رفتن ژوزه مورینیو به رئال مادرید انگیزهای برای بارسا خواهد بود: «مورینیو مربی بزرگی است و رفتن او به رئال انگیزهای اضافی برای ماست که حتی از اینی که هستیم هم بهتر شویم. مادرید فصل گذشته تلاش اقتصادی زیادی انجام داد تا بازیکنان بزرگی بخرد و حالا آنها یکی از بهترین مربیان دنیا را دارند. آنها میخواهند قهرمان شوند و باید ببینیم این فصل چه میشود.»
او درباره آدریانو، خرید جدید بارسا گفته از آمدن این بازیکن سریع و انعطافپذیر برزیلی خوشحال است: «او خریدی عالی است و به ما گزینههای بسیاری خواهد داد. او بسیار سریع است و با هر دو پا عالی بازی میکند. او بازیکنی بسیار رقابتی و کامل است.»
چابی همچنین از سسک فابرگاس گفته: «همه چیز بستگی به بارسلونا و آرسنال دارد. سسک گفته دوست دارد بیاید و امیدوارم در کنار ما بازی کند. او و من با هم سازگار هستیم و او دیانای بارسلونا را دارد.»
این بازیکن 30 ساله همچنین امیدوار است کارلس پویول در تیم ملی اسپانیا بماند: «اسپانیا در دورانی درخشان از تاریخ خود به سر میبرد و نسلی عالی از بازیکنان دارد. هیچ بازیکنی هرگز از رقابت خسته نمیشود. او دارد به کنارهگیری فکر میکند، ولی فکر کنم به حضور در تیم ملی ادامه دهد.»
2010/7/17کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/07/17/2028920/%DA%86%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF
گزارش ویژه: پنج قانون مورینیو در اولین جلسه تمرینی
سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید در اولین جلسه تمرینی تیمش گفته هر کسی دیر به اتوبوس تیم برسد، از بازی بازخواهد ماند: «من منتظر هیچ کس نمیمانم. اگر کسی به اتوبوس دیر برسد او را جا خواهیم گذاشت، حتی اگر مجبور شویم با یک بازیکن کمتر بازی کنیم.»
مربی پرتغالی پنج قانون طلایی وضع کرده که بازیکنانش باید از آن پیروی کنند. این قوانین به این ترتیب هستند:
1- هر کسی که دیر به تمرین برسد حق حضور در تمرینات گروهی را ندارد و باید تنها تمرین کند. جلسات تمرینی ساعت 9:30 صبح آغاز میشود.
2-به نظر میرسد مورینیو بسیار به وقتشناسی اهمیت میدهد، چون قانون دوم او میگوید اتوبوس تیم همیشه سر وقت حرکت خواهد کرد و هر کسی دیر برسد حق حضور در آن بازی را نخواهد داشت.
3- جلسات تمرینی 90 دقیقه به طول میانجامند، اما شامل تمرینات سخت میشوند و کار فیزیکی بدون توپ مورد توجه مورینیو نیست.
4- بازیکنان مصدوم باید یک ساعت پیش از تمرین به مجتمع تمرینی بالدبباس بروند تا مورد معاینه پزشکان قرار بگیرند. دکترها به مربی خواهند گفت آیا بازیکنان قادر به تمرین هستند یا نه.
5- استفاده از موبایل و گوش دادن به موسیقی در اتوبوس تیم منعی ندارد، اما موبایلها باید در حالت سایلنت باشند و صدای موسیقی هم نباید آن قدر بلند باشد که دیگران را اذیت کند.
مورینیو قصد دارد نظم و انضباط را بر تیم حاکم کند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/07/17/2029444/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87-%D9%BE%D9%86%D8%AC-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C
زلاتان: از شایعات خسته شدم
سایت گل – زلاتان ایبراهیموویچ مهاجم بارسلونا گفته از شایعات نقل و انتقالاتی که رسانهها منتشر کردهاند خسته شده است.
او که تنها یک فصل را در بارسلونا گذرانده در نشستی خبری گفت که قصد دارد دوباره به تیم ملی سوئد هم بازگردد. ایبراهیموویچ درباره انتقال خود گفته است: «وقتی به تعطیلات رفتم بازیکن بارسا بودم و وقتی به تمرینات برگردم باز هم بازیکن بارسا هستم. چهار سال از قرارداد من با این باشگاه مانده. میخواهم به همه آنهایی که از اسم من استفاده کردند تبریک بگویم و از آنهایی که به این شایعات دامن زدند تشکر کنم. به گفته آنها من به چلسی، منچستر سیتی و هر جای دیگری رفتم و اتفاقا بسیار هم به من خوش گذشت!»
ایبرا با قیمت 69 میلیون یورو به بارسلونا آمد و گرانترین بازیکن تاریخ این باشگاه شد. او در ابتدا کار را عالی شروع کرد اما مصدومیت او باعث شد دچار مشکل شود و دیگر هم نتوانست به فرم عالی خود برگردد و در نهایت جایش را در ترکیب ثابت از دست داد.
با آمدن داوید ویا، شایعات بسیار زیادی درباره جدایی زلاتان منتشر شده است، به ویژه آن که بارسا مشکلات مالی زیادی هم دارد. زلاتان سالانه 14.5 میلیون یورو دستمزد میگیرد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/07/17/2029384/%D8%B2%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AE%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%85
مصاحبه با مورینیو
سایت گل- مربي پرتغالي باشگاه مادريدي در گفتگويي با خبرگزاري پرتغال از تمايل تيمش براي جذب سامي خديرا، ستاره آلماني صحبت کرده.مورينيو اميدوار است تا بتواند موفقيتهايش را با تيم مادريدي ادامه دهد و در اين گفتگو از برنامه هايش براي کهکشاني ها سخن گفته است:
* قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا هدف اصلي شماست. نه؟
** قهرماني ليگ قهرمانان اروپا، خواسته اي منطقي براي تيم مادريدي است که شايد در اين لحظه تيم فوق العاده اي نداشته باشد، ولي بايد در نظر داشت که در رختکن اين تيم بهترين بازيکنان دنيا حضور دارند. آنها دوست دارند به موفقيت برسند و اگر اين اتفاق نيفتد نااميد مي شوند. همين مي تواند انگيزه خوبي براي تيم ما باشد.
* آيا فشارهاي کادر مديريتي بر روي شما تأثيرگذار است؟
** زماني که قرارداد امضا کردم، از من خواسته شد که وظيفه و مسؤوليت بخشي را برعهده بگيرم که آنها در آن تخصص ندارند و پرونده اي متفاوت با آنچه مربيان اخير اين تيم داشتند، به من ارائه دادند.
* پرونده جديد و پروژه جديد تيم مادريدي چيست ؟
** به جز کاپلو، تمام مربياني که در اينجا بودند، مي خواستند پرونده جديدي را آغاز کنند. زماني که آنها به نيمکت مربيگري تيم رسيدند، بايد که تجربه اي جديد را آغاز مي کردند و مسائل جديدي را تجربه مي کردند و کمبود سطح تيم را بر گردن بازيکنان انداختند. به همين دليل مسؤولان باشگاه مربي اي را انتخاب کردند که موفقيتهاي به مراتب بيشتري در مقايسه با بازيکنان تيم داشته باشد و تجربه درخشش بيشتر از بازيکنان باشد.
* وظيفه اصلي شما به عنوان مربي رئال چيست؟
** مسؤوليت من اين است که ساختاري را در تيم بنا نهم که به سمت پيروزي و موفقيت پيش برود؛ زيرا بزرگترين تيم دنيا نبايد دو يا سه فصل را بدون کسب عنوان قهرماني سپري کند و يا اينکه بايد که چنين تيمي 10 يا 20 سال در حسرت قهرماني در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا بماند. رقابت حساسي که ميان دو تيم بارسلونا و رئال مادريد وجود دارد، انگيزه مضاعفي براي من محسوب مي شود.
* بارسلونا را چطور مي بينيد؟
** به نظر من بارسلونا بهترين تيم دنياست. ساختار اين تيم شکل گرفته و بازيکنانش مي توانند با چشمهاي بسته هم بازي کنند. بارسلونا فلسفه خاص خود را دارد که آن را حفظ کرده و در مقابل تيمهايي که در حال شکل گيري هستند، بازي مي کنند. آنها رو به جلو حرکت مي کنند، ولي آنچه من مي خواهم اين است که اين ما باشيم که جلوتر از همه حرکت مي کنيم.
* پس بشدت در انتظار موفقيت سريع و زودهنگام هستيد!
** شايد فصل اول حضور برروي نيمکت مربيگري يک تيم، زمان مناسبي براي کسب موفقيت نباشد، ولي من دوست دارم که خودم را تحت چنين فشارهايي قرار دهم. در بازه زماني بلند مدت مي توانم به آرامش دست بيابم. دوست دارم بگويم که لازم است هر چه زودتر به موفقيت برسيم و اين فشار را دوست دارم.
* به خريدهاي زيادي در رختکن تيمتان نياز داريد؟
** نمي خواهيم پادشاه بازار نقل و انتقالات باشيم. همان فلسفه هميشگي رئال مادريد را دنبال مي کنيم؛ خريد بازيکنان طبق پروژه. ما دي ماريا را به خدمت گرفتيم؛ درست است که اين خريد برايمان اندکي گران تمام شد، ولي او ظرفيت بالايي دارد. اکنون به دنبال جذب خديرا هستيم، بازيکني که فضاي زيادي براي پيشرفت و بهبود دارد. اين همان شيوه خريدي است که من از آن لذت مي برم.
*گمان مي کنيد که رئال در چه پستهايي بايد به تجديد نيرو و تقويت قوا بپردازد؟
** ما به يک مدافع و يک بازيکن مياني نياز داريم، ولي بايد با تعادل و بدون دخالت احساسات خريد کنيم. زيربناي اصلي تيم ما برپايه تيم فصل گذشته است و بازيکناني که به رختکن تيم اضافه مي شوند، براي افزايش حس رقابتي در رختکن تيم مي باشند. اين اندکي پيچيده است؛ زيرا زماني که تيم مادريدي نسبت به جذب بازيکني ابراز تمايل مي کند، قيمت اين بازيکن به صورت نجومي افزايش مي يابد.
* از کريس چه توقعي داريد؟
** اميدوارم که او مثل هميشه باشد. در خلق فرصتها به تيم کمک کرده و گلهاي سرنوشت سازي را به ثمر برساند و به تيم در کسب جامهاي قهرماني ياري برساند. نمي توانم توقع ديگري داشته باشم؛ زيرا انگيزه هاي او فراوان است. کریس و کاکا نباید بیش از این منتظر جام بمانند.
* مردم نسبت به شما چه ديدگاهي دارند؟
**گمان مي کنم که خيلي ها از ديدن موفقيتهاي من خسته شده اند. خيلي ها مي گويند که من مربي تدافعي اي هستم، ولي اولاً اين صحت ندارد و ثانياً اينکه واقعاً برايم مهم نيست و ثالثاً يک مربي تدافعي يک بار مي تواند به قهرماني برسد ، نه 17 بار. جامهاي قهرماني خودشان گوياي همه چيز هستند. به عنوان مثال در ديدار اينتر مقابل بارسا، اينتر در دور برگشت، بازي فوق العاده تدافعي اي را ارائه کرد، ولي در ديدار رفت، ما به سه گل دست يافتيم و بازي فوق تهاجمي اي رابه نمايش گذاشتيم، ولي از بازي دور رفت هيچ وقت صحبتي نمي شود.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/07/18/2030580/%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%DA%A9%D8%A7-%D9%86%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%85
پیگرینی: من در رئال هیچکاره بودم
سایت گل – مانوئل پیگرینی، مربی سابق رئال مادرید به شدت به کارفرمایان سابقش تاخته و گفته صدای او در برنابئو شنیده نمیشد.
پیگرینی تابستان گذشته مربی مادرید شد، اما نتوانست آنها را به هیچ عنوانی برساند و سرانجام جایش را به ژوزه مورینیو داد.
این مربی اهل شیلی در مصاحبهای با نشریه المرکوریو گفته که روسای سابقش حمایتی از او نمیکردند و او در نقل و انتقالات دخالتی نداشت: «ما فاتح لیگ قهرمانان نشدیم، چون تیم ساختاریافتهای برای فتح آن نداشتیم. این مخالفت اصلی من با فلورنتینو پرس بود. ما در جام حذفی هم خیلی بد کار کردیم که شرمآور بود و من مسئولیتش را به صورت کامل به عهده میگیرم.»
مربی سابق ویارئال اصرار دارد که نمیخواست آرین روبن یا وزلی اسنایدر را بفروشد: «اختلاف نظر زیادی درباره ساختار تیم داشتیم. اما آنها بعضی از بازیکنان که از دید من مهم بودند را فروختند.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/07/18/2030648/%D9%BE%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%87%DB%8C%DA%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%85
دقیقا همینطوره ، و به همین دلیل نامهای کوچکی مثل تو و کرش و راموس و ... با اهدافی کوچکتر از خودتان هیچوقت در رئال موفق نمیشوید جناب مهندس پیگرینی :2::41:نقل قول:
پیگرینی: من در رئال هیچکاره بودم
بیاید این گومز رو وردارید ببرید رئال
شاید اونجا استعدادهاش شکفته شد :31: هر چند رئال خودش کلوب بازیکن خراب کنی هست
پیگرینی در طول فصل پیش آماری از خودش به جا گذاشت که در تاریخ بازیهای رئال هیچ مربی ای نتونسته بود چنین کنه. 96 امتیاز و 100 و خورده ای گل زده!:18: حالا چون قهرمان نشده دلیل میشه که شما بیای و اینطوری بهش طعنه بزنی؟:13: تنها نقطه ی تاریک عملکرد پیگرینی جام حذفی بود که به آلکورکون باختن وگرنه توی لالیگا که عرض کردم آمارش دست نیافتنیه. تو لیگ قهرمانان هم تو مرحله ای حذف شد که مربیهای قبلی هم چند ساله که تو همین مرحله حذف شدن. بنابراین عملکرد بدی نسبت به مربیهای قبلی از این لحاظ نداره.نقل قول:
در مورد آمار دست نیافتنی که گفتید لازم به ذکره که رکورد گل زده رئال در فصل پیش 102 گل بوده اما رئال در فصل 89-90 با مربیگری جان توشاک و با بازیکنانی به مراتب از لحاظ کیفی پایین تر از رئال فعلی با 107 گل زده رکورد رویایی به جا گذاشته که حتی بارسای رویایی نتونست اون رکورد رو جابجا کنه و با 105 گل زده در دوفصل پیش بر سکوی دوم ایستاد ( پس در این مورد چندان دست نیافتنی نبوده ) .نقل قول:
در مورد طعنه که گفتید طعنه من به خاطر از دست دادن قهرمانی نیست ، بلکه به خاطر نداشتن شهامت لازم در دو دیدار ال کلاسیکو بود که دبل شد ، و عیار مربیان در چنین بازیهایی مشخص میشه همونطور که گواردیولا در چهار بازی مهم برابر تدابیر گاس هیدینک و مورینیو از لحاظ تاکتیکی موفق نبود ( هر چند که در برابر گاس هیدینک با اتفاقاتی که در زمینه داوری افتاد و شوت شخصی که گویا متخصص گل زدن در لحظات پایانیه صعود کرد ) در مورد افتضاح آلکورکون هم که فکر نمیکنم نتیجه ی حاصله لازم به ذکر باشه و چنین مربی بتونه این نتیجه درخشان !!! رو تکرار بکنه :31::دی
در مورد لیگ قهرمانان هم وقتی که شما بازیکنانی مثل رونالدو و کاکا و هیگواین و آلونسو و ... رو در اختیار دارید جای هیچ بهانه ای باقی نمیمونه و به نظر من تنها برمیگرده به اینکه مربی ما مرد لحظه های سخت و مهم و حساس نیست .
با تشکر .:11:
كارلس پويول: آرسنال نبايد مانع پيوستن سسك به بارسلونا شود
سايت گل- كارلس پويول، كاپيتان تيم بارسلونا معتقد است كه آرسنالي ها اشتباه مي كننند كه به فابرگاس اجازه نمي دهند به بارسلونا بپيوندد.
توپچي ها پيشنهاد كاتالان ها براي خريد اين ملي پوش اسپانيايي را رد كردند و اعلام كردند كه اين بازيكن در اين تابستان ورزشگاه امارات را ترك نخواهد كرد.
پويول در مصاحبه با نشريه ديلي استار ساندي گفت:" من فكر مي كنم كه آرسنالي ها بايد به كلاس كاري شان احترام بگذارند و اجازه بدهند كه بازيكني كه كارهاي زيادي براي آنها انجام داد، به تيمي برود كه خودش و خانواده اش مي خواهند.
او نمي تواند پيشنهاد پيوستن به بهترين باشگاه دنيا و بازگشت به خانه را رد كند. او تلاش زيادي كرد تا با آرسنال به جام دست پيدا كند و وقتي ديد كه هم تيمي هايش در تيم ملي اسپانيا با بارسلونا به موفقيت هاي زيادي دست پيدا مي كنند، طبيعي است كه او نيز بخواهد براي اين تيم بازي كند.
سسك آينده بارسلونا است و آرسنال نمي تواند جلوي اين موضوع را بگيرد. من شش هفته با او بودم و مي دانم كه او تنها مي خواهد براي يك تيم بازي كند."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/07/18/2031218/%D9%83%D8%A7%D8%B1%D9%84%D8%B3-%D9%BE%D9%88%D9%8A%D9%88%D9%84-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B9-%D9%BE%D9%8A%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%86-%D8%B3%D8%B3%D9%83-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D9%84%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D8%AF
ژوزه مورينيو: سيستم رئال را بر اساس بازي رونالدو طراحي مي كنم
سايت گل- ژوزه مورينيو، سرمربي تيم رئال مادريد، تاكيد كرد كه هواداران رئال مادريد مي توانند در فصل پيش رو بهترين بازي هاي رونالدو را ببينند.
او در مصاحبه با شبكه تلويزيوني پرتغالي "تي وي آي"، از چالش هاي پيش رويش در اين فصل گفت و اينكه چگونه قصد دارد سيستمي را براي تيم طراحي كند كه با قابليت هاي ستاره تيمش هماهنگي داشته باشد.
وقتي از مورينيو سوال شد كه قصد دارد از رونالدو در چه پستي استفاده كند، گفت:" براي من چالش اصلي به كار گرفتن سيستمي است كه رونالدو در آن احساس راحتي كند.
هر تيم بايد براساس بهترين بازيكنانش شكل بگيرد تا بتواند بهترين بازي اش را ارائه بدهد. بازيكني مثل كريس رونالدو نمي تواند در تيمي كاملا تاكتيكي بازي كند.
رئالي ها به من گفتند كه او اولين بازيكني است كه به تمرينات مي آيد و آخرين نفري است كه تمرين را ترك مي كند. هيچ كس سخت تر از او تمرين نمي كند و هيچ كس به اندازه او به آمادگي اهميت نمي دهد.
من مطمئنم كه او به يكي از بهترين بازيكنان تاريخ فوتبال تبديل خواهد شد، كسي كه مي خواهد بهترين باشد و همه جام ها را ببرد."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/07/18/2031198/%DA%98%D9%88%D8%B2%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88-%D8%B3%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%8A-%D9%85%D9%8A-%D9%83%D9%86%D9%85
در سال 89-90 کیفیت همه ی بازیکنای فوتبال پایینتر از بازیکنان الان بوده. کلا کیفیت فوتبال هر سال رو به رشده. خصوصا مدافعان و تاکتیکهای تدافعی رشد چشمگیری داشتن و بازیها هر چه جلوتر میره کم گل تر میشه. بنابراین تصدیق میفرمایید که زدن 107 گل در سال 90 به مراتب راحت تر از زدن 102 گل به مدافعان امروزیه. در مورد امتیاز کسب شده در طول یک فصل هم رکورد پیگرینی قبلا توسط هیچ مربی ای تکرار نشده.نقل قول:
اینکه رئال جلوی بارسا دبل شده به خاطر اینه که بازیکنای بارسا مدت بیشتری با هم در تیم بودن و با هم هماهنگی بیشتری دارن. بازیکنای رئال اینطور نبودن و حتی طبق نظر پیگرینی هم گزینش نشدن. فلورنتینو پرس هر بازیکنی رو که خواست خرید و پیگرینی رو مجبور به بستن تیم از روی گزینه های محدود کرد. ولی بارسا طبق نظر سرمربیان و کادر فنی بازیکن میخره و مربی فرصت کافی برای انتخاب تاکتیک مناسب و هماهنگیهای بین بازیکنان رو داره. البته قبول دارم که داوری هم کمی به بارسا کمک کرده.
در مورد لیگ قهرمانان اروپا ..... شما داری میگی تیمی که رونالدو و کاکا و آلونسو و ... رو داره باید حتما به مراحل بعد صعود کنه. توجه شما رو به ستاره های رئال در سال 2003 جلب میکنم که اونها هم مثل همین ستاره ها نتونستن از مرحله ی یک هشتم بالا بیان:
زیدان، فیگو، رونالدو، روبرتو کارلوس، رائول، کاسیاس و دیوید بکهام
به نظر شما ستاره های الان رئال بهتر بودن یا اینایی که نوشتم؟
در سال 2003 مربی رئال چه کسی بود ؟؟؟ کارلوس کرش ، کرش در زمینه سرمربیگری تا به امروز به چه مقام قابل توجهی دست یافته ؟؟؟
دقیقا بحث اصلی من در رابطه با سرمربییان رئال نکته ای هستش که که مورینیو در مصاحبه اش اشاره کرده :
و من معتقدم اشتباه اصلی از جانب پرس انجام شد که پیگیرینی نه چندان مطرح و نیز کرش و ... رو به عنوان سرمربی رئال انتخاب کرد ، در صورتیکه کاملا مشخصه بازیکنی مثل رونالدو بدون شک تبعیت و فرمانبرداری که از امثال مورینیو و فرگوسن و کاپلو و ... دارد از امثال کرش و پیگرینی و ... نخواهد داشت ، به عبارت ساده تر به نظر من مربی ای که برای رئال انتخاب میشه باید از لحاظ بزرگی بزرگتر از ستاره های تیم باشه تا بتونه به راحتی کنترل امور رو بدست بگیره ، که به نظر من پیگرینی در این اندازه نبود ( با پوزش از مدافعین عملکرد پیگرینی )نقل قول:
به جز کاپلو، تمام مربياني که در اينجا بودند، مي خواستند پرونده جديدي را آغاز کنند. زماني که آنها به نيمکت مربيگري تيم رسيدند، بايد که تجربه اي جديد را آغاز مي کردند و مسائل جديدي را تجربه مي کردند و کمبود سطح تيم را بر گردن بازيکنان انداختند. به همين دليل مسؤولان باشگاه مربي اي را انتخاب کردند که موفقيتهاي به مراتب بيشتري در مقايسه با بازيکنان تيم داشته باشد و تجربه درخشش بيشتر از بازيکنان باشد.
همین جناب مهندس پیگرینی اگر هیچکاره بود چرا توی رئال موند و استعفا نکرد ؟؟؟ یعنی شخصیت مربی باید اینقدر حقیر باشه تا حاضر باشه عروسک خیمه شب بازی سایرین باشه اما به خاطر تایتل هم که شده برای شخصیت خودش ذره ای احترام قائل نباشه ؟؟؟
و البته واضحه که نظرات افراد در زمینه های مختلف با هم متفاوته :20:
مورینیو: مربی رئال شدم، چون تحت فشار رشد می کنم
سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که تصمیمش برای حضور برروی نیمکت مربی گری این تیم بر مبنای خواسته اش برای فتح جامهای بیشتر نبود؛ چرا که او از قهرمانی در رقابتهای متعددی به عنوان یک مربی، راضی است.
مورینیو تاکنون دو عنوان قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا و 6 قهرمانی در لیگهای داخلی را کسب کرده و بدین ترتیب در 8 سال اخیر، 16 جام را به کارنامه ورزشی اش افزوده است.
این مربی پرتغالی در صحبتهایی اعلام کرده که مربی گری در سانتیاگو برنابئو را تنها برای تجربه کردن فشار زیاد برروی مربی این تیم برگزیده است. او معتقد است که صندلی مربی گری رئال، صندلی داغ است.
آقای خاص در صحبتهایی در این رابطه گفت:« من به خوبی می دانم که اگر الان از دنیای فوتبال کناره گیری کنم و یاموفق به فتح عناوین قهرمانی نشوم، باز هم پرونده ای تاریخی دارم که کمتر کسی می تواند چنین پرونده ای داشته باشد. من همیشه فشار را دوست داشته ام و حضور برروی نیمکت مربی گری رئال مادرید و فشار موجود در این کار، دقیقا مطابق خواسته هایم است.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/07/19/2031854/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%85-%DA%86%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85
از لحاظ تجربه و بزرگی شخصیت و کسب موفقیت برای یه سر مربی، وندرلی لوکزامبورگو بی نظیر بود. لوکزامبورگو مربی ای بود که دست رو هر تیمی تو لیگ برزیل گذاشته بود قهرمانش کرده بود. حتی تیمی مثل گویاس که در سالی که قهرمان شد تازه به دسته اول رقابتهای برزیل صعود کرده بود. موفقیقتهایی که اون به دست آورده بود قابل انکار نیست ولی او هم نتونست رئال رو به جایی برسونه. پس ضعف رئال فقط از جانب مربیانش نیست. در عوض شما مثلا گواردیولا رو در نظر بگیر. از لحاظ شخصیتی و مربی گری اصلا در حد و اندازه های امثال کاپلو، فرگوسن، مورینیو و ... نیست ولی ستاره های گرون قیمت تیمش ازش حرف شنوی دارن و روی اوضاع و احوال تیم مسلطه. چرا؟ چون به نظرم بازیکنهاش رو میشناسه و بازیکنها طبق نظر اون ارنج میشن. ولی تو رئال فلورنتینو پرس میآد ستاره های مد نظرش رو میخره و به مربی هم میگه که حتما باید اینا رو تو پستهایی که میخوان بازی بدی وگرنه از لحاظ تبلیغاتی ضرر میکنیم. مربی بدبخت هم همه ی اندیشه ها و تاکتیکهاش رو میبوسه میذاره کنار و این بازیکن ها رو که پرس خواسته میفرسته تو زمین. حتی به نظر من تو تعویض ها هم اختیار خاصی نداره و از قبل تا حدودی مشخصه که کیا باید تعویض بشن.
در مورد کارلوس کرش هم باید بگم که فرگوسن در مورد اون گفته بود که اگه کارلوس در کنار من در سالهایی که در منچستر یونایتد بود، نمیبود ما نمیتونستم در سال 2008 قهرمان 3 جام بشیم و او یکی از بهترین کسانیه که میتونه با بازیکنای تیم ارتباط برقرار کنه و کار رو برای سرمربی راحت تر کنه و تاکتیکهای تیم رو به خوبی برای اونها جا بندازه.
داداش خود من هم رئالیه و من هر روز شبیه همین حرفها رو از داداشم هم میشنوم که همه ی تقصیرها رو میندازه گردن مربی های رئال. در بین مربی های اخیر رئال فقط در مورد خوان رومن لوپز کارو با شما موافقم که در حد مربی گری رئال نبود ولی بقیه مربی های خوبی بودن که به خاطر سیاستهای مدیران رئال حیف شدن.
کنفرانس خبری گواردیولا: مربیان هم تمام می شوند؛ ترجیح می دهم یک ساله تمدید کنم!
مربی بارسلونا در اولین کنفرانس خبری اش در فصل جدید رقابتها با قیافه ای قبراق و خندان ظاهر شد. او از عملکرد تیم ملی اسپانیا و حضور مورینیو برروی نیمکت مربیگری رئال صحبت کرد.
سایت گل- مربی باشگاه بارسلونا در اولین کنفرانس خبری اش در فصل جدید رقابتها مثل همیشه سرحال و قبراق بود. متن صحبتهای پپ در کنفرانس خبری امروز بدین ترتیب است:
تمدید قرارداد
بسیار خوشحالم که یک سال دیگر در اینجا خواهم بود و رویایم انجام صحیح و به بهترین نحو امور است. امیدوارم که هواداران ما در اسپانیا و در اروپا به ما افتخار کنند. از اعتماد اعضای کادرفنی بسیار متشکر و راضی هستم. پیشنهاد برای تمدید 6 ساله قراردادم، به منزله انگیزه مضاعفی برایم بود ولی طرز فکرهای مشابهی نداریم.من نیاز دارم بدانم که اوضاع چطور پیش می رود، می خواهم از بازیکنانم بدانم. اکنون می دانم که اوضاع چطور است و رو به جلو پیش می رویم ولی تا 6 سال دیگر! اگر اوضاع خوب باشد و من هنوز احساس پرتوانی بکنم، یک سال دیگر ادامه خواهم داد ولی اگر بعد از یک سال، احساس کنم که خسته ام و ببینم که بازیکنانم هم این حس را دارند، ادامه نخواهم داد. از کادر مدیریت تیم که به من اجازه دادند تا آن طور که می خواهم رفتار کنم متشکرم، چرا که با این شرایط راحت ترم و بهتر کار می کنم.
سسک فابرگاس
کاملا درک می کنم که سران آرسنال نمی خواهند بازیکنشان را به فروش برسانند. تمام تیمهای انگلیسی خواهان جذب سسک هستند و جالب این است که حتی رئالی ها هم به دنبال خرید سسک بودند. این یک سوال برای آندونی سوبی سارتا است. من می دانم، همان طور که رئیس باشگاه گفت، خرید سسک برای ما بسیار گران تمام خواهد شد ولی همه ما می خواهیم که او بیاید. سسک بازیکنی عزیز در بارسلوناست
آدریانو
ما بررسی های زیادی را انجام دادیم. جدایی احتمالی مارکس به خود او بسته بود و او بود که می بایست تصمیم می گرفت که برود یا بماند. به همین دلیل ما به دنبال بازیکنی بودیم که بتواند ضعفهای خط دفاعی را پر کند. فهمیدیم که آدریانو می تواند برای زمانهایی که به آلوس استراحت می دهیم، جانشین خوبی برای او باشد. او بازیکنی چند منظوره است و کیفیت بسیار بالایی دارد، چرا که می تواند در پستهای مختلف به کار گرفته شود.
زلاتان ایبراهیموویچ
من نه با رئیس قبلی باشگاه و نه با رئیس کنونی باشگاه در مورد به فروش گذاشتن زلاتان صحبتی نکردم. او فصل خوبی را سپری کرد و در پایان فصل با مصدومیتی مواجه شد که او را برای یک ماه از میادین ورزشی به دور نگاه داشت. زلاتان بازیکنی بسیار کلیدی و مهم برای ماست. اگر او بماند باید یک بازیکن بسیار مهم برای تیم باقی بماند و اگر بخواهد برود هم می بایست با مدیر برنامه هایش هماهنگ باشد. ایبرا همیشه تلاش می کند و به نظر من بسیار قوی است. وظیفه من این است که بازیکنان را در سطوح بالاتری قرار دهم. ایبرا یکی از حرفه ای ترین بازیکنانی است که می شناسم.
مورینیو و رئال مادرید
مورینیو یکی از بهترین مربیان دنیاست و آمدنش به لیگ اسپانیا بسیار خوب است. در مورد شخصیت او می توانم بگویم که هرکسی یک جور است. رئال مادرید پیگرینی شایسته قهرمانی در لالیگا بود و با اندک تفاوتی به این عنوان نرسید. رئالی ها همچنان به رقابت ادامه می دهند. با دست خالی نمی توانیم مقابل رئال به پیروزی برسیم و می بایست سعی کنیم که با انگیزه باشیم. برای آنکه تیم خوبی باشیم، باید خوب بازی کنیم و سعی کنیم تا در تمام دیدارها به پیروزی رسیده و بیش از هر زمان دیگری حمله کنیم. فکر می کنم که رقابتهای لالیگا تنها بین دو تیم نیست. سال گذشته هم چنین فکری می کردیم ولی دیدیم که این طور نیست. من هنوز هم باور دارم که تیمهای متعددی برای قهرمانی مبارزه خواهند کرد.
تیم ملی اسپانیا
فکر می کنم که اگر تیمی در جام جهانی به قهرمانی می رسد، این قهرمانی مال همه است. واقعیت این است که بخش مهمی از تیم ملی از بازیکنان بارسا هستند ولی هدایت این تیم را مربی ای برعهده دارد که عملا مادریدی بوده است. تیمهای زیادی را به یاد دارم که بازی ای این چنینی را به نمایش می گذاشتند؛ مثل ساراگوسای ویکتور فرناندس و این سبکی است که به بازیکنانی فوق العاده نیاز دارد. اسپانیا نسلی را در اختیار دارد که عناوین متعددی را کسب کرده اند و قوی و با اعتماد به نفس هستند.من به آنها تبریک می گویم و عملکرد مربی تیم را چه از نظر رفتاری و چه از نظر کاری واقعا تحسین می کنم.
ویا
ویا می تواند در پستهای مختلفی بازی کند، چه در نقش مهاجم نوک و چه در نقش مهاجم جناحی. او به خوبی حرکت کرده و فضا باز می کند. ویا بازیکنی است که همیشه گلهای ارزشمندی را به ثمر رسانده و دائما در حال حرکت به سمت دروازه حریف است.
سندرو روسل
همیشه گفته می شود که من رابطه خوبی با روسای باشگاه ها ندارم. ولی رابطه ام با لاپورتا بسیار خوب بود. او این فرصت را به من داد که مربیگری تیم پایه بارسا را برعهده بگیرم و پس از آن مرا به تیم اصلی آورد. روسل هم از من می خواهد تا سالهای بیشتری با تیم باشد. می خواهد به من و کارم ثبات دهم ولی زمانی می رسد که بازیکنان به پایان می رسند. این در مورد مربیان هم صدق می کند؛ پس بهتر است قرارداد را یک سال به یک سال تمدید کنیم.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/07/19/2032592/%DA%A9%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%87%D9%85-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AF%D8%AA%D8%B1%D8%AC%DB%8C%D8%AD-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%D9%85-%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87-
2010/7/19
سرمربي پرتغالي تيم رئال مادريد در گفتوگويي صميمانه از برخي ابعاد پنهان زندگي خصوصي خود پرده برداشت.
به گزارش فارس و به نقل از آس اسپانيا، خوزه مورينيو گفت: هرگز براي فرزندانم يك پدر به درد بخور نبودهام. آنها وقتي مرا ميبينند چنان در آغوشم ميكشند كه به راحتي متوجه ميشوم وقت را غنيمت دانستهاند و ميدانند كه بار ديگر مدتها از من دور خواهند بود.
وي افزود: فرزندان من تا به حال چند بار مدرسه خود را تغيير دادهاند. زبان مادري خود را خوب بلد نيستند و تا بخواهند اسپانيايي ياد بگيرند آنها را به انگليس بردم. قرار بود در انگليس بمانيم اما ناگهان به ايتاليا نقل مكان كردم و فرزندانم مجبور شدند در يك مدرسه ايتاليايي مشغول تحصيل شوند و اكنون نيز بايد اسپانيايي حرف بزنند.
مورينيو كه به آقاي خاص معروف است تصريح كرد: همسرم وظيفه سنگيني به دوش دارد. هميشه شرمنده او هستم. گاهي وقت ميكنم با او صحبت كنم اما با اينكه در يك شهر هستيم براي يك هفته از آنها دور هستم. من شبهاي متمادي بازيهاي حريفان را تماشا ميكنم و به خانه نميروم. با آناليزورهاي خود جلسه ميگذارم و متاسفانه حتي يادم ميرود كه روز تولد فرزندانم چه روزي است.
اين مربي در مورد پسر كوچكش گفت: او طرفدار تيمي است كه من مربي آن باشم و من هم هميشه طرفدار تيم فوتبال ستوبال (زادگاه خودم در پرتغال) هستم.
کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=109714
مهاجم پيشين تيم آرسنال درباره تصميم فابرگاس درباره رد پيشنهاد بارسلونا با آرزوي موفقيت براي اين بازيكن تاكيد كرد به هيچوجه به وضعيت او حسودي نمي كند.
به گزارش ايسنا، از مدت ها پيش و قبل از آغاز جام جهاني زمزمه پيوستن سسك فابرگاس به بارسلونا به گوش مي رسيد، اما گويا با مخالفت آرسن ونگر اين انتقال حداقل در تابستان امسال شدني نخواهد بود.
بارسلونا پيش از آغاز جام جهاني با پيشنهاد 35 ميليون يورويي خواهان به خدمت گرفتن سسك فابرگاس هافبك كاتالاني الاصل آرسنال شد، اما سران باشگاه به اين پيشنهاد روي خوش نشان ندادند و به اين ترتيب فابرگاس به احتمالا فراوان فصل آينده هم براي توپچيها به ميدان خواهد رفت.
آرسن ونگر شنبه اعلام كرد، از اين همه شايعه درباره انتقال فابرگاس به بارسلونا خسته شده و اين صحبت ها بايد همين جا به پايان برسد.
تيري آنري بهترين گلزن تاريخ باشگاه آرسنال كه سه سال پيش در شرايطي مشابه قرار داشت و در نهايت آرسنال را ترك كرد درباره وضعيت فابرگاس گفت: اميدوارم سسك در لندن بماند. البته درصورتي كه به بارسا بپيوندد هم چندان عجيب نيست زيرا او اصولا به آنجا تعلق دارد.
آنري در ادامه افزود: نمي توان شرايط او را با من مقايسه كرد. او اصالتا كاتالاني است و تصميم گيري درباره او كاملا با من متفاوت است.
تيري آنري كه فصل آينده در پيراهن نيويورك ردبولز آمريكا توپ خواهد زد، درباره تصميم سخت فابرگاس گفت: او شرايط بسيار دشواري دارد. به هيچ وجه دوست ندارم روزي در اين موقعيت قرار بگيرم. از يك طرف بارسلونا خانه اوست و از طرف ديگر عاشق آرسنال است. نمي توانم به او توصيه اي بكنم. به عنوان يك هوادار آرسنال دوست دارم در اين تيم بماند؛ البته اگر به بارسلونا هم برود نبايد او را سرزنش كرد.
ستاره فرانسوي درباره وضعيتش در تيم جديد گفت: به اينجا (نيويورك) آمدم، تا بتوانم بازي كنم و براي كسب يك عنوان قهرماني ديگر تلاش كنم. روزي كه بازنشسته شوم دوست دارم بار ديگر به آرسنال بازگردم. آن قدر به آرسنال علاقه دارم كه مطمئنم روزي به اين باشگاه بازخواهم گشت، حتي اگر شده آبدارچي آرسنال بشوم.
کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=109704
سرمربي بارسلونا با وجود اظهار نظر اخير آرسن ونگر اعلام كرد، همچنان به دنبال جذب سسك فابرگاس است.
به گزارش ايسنا، خبرها دربارهي انتقال فابرگاس از آرسنال به بارسلونا از پيش از آغاز جام جهاني در رسانهها مشاهده ميشد. آرسن ونگر به تازگي اعلام كرد، از شنيدن اخبار مربوط به فابرگاس خسته شده و ديگر علاقهاي به دنبال كردن اين موضوع ندارد و اين خبرها بايد به پايان برسد.
با اين حال پپ گوآرديولا هنوز نميخواهد از جذب اين هافبك كاتالاني انصراف دهد و به سختي تلاش ميكند تا در روزهاي باقي مانده از فصل نقل و انتقالات اين بازيكن را به خدمت بگيرد.
گوآرديولا دوشنبه در نشستي خبري گفت: فكر ميكنم، آوردن فابرگاس برايمان گران تمام شود. اما ميخواهيم فصل آينده او را در اختيار داشته باشيم. البته اگر سران باشگاه آرسنال نخواهند در اين باره گفتوگو كنند، بدون ترديد اين قضيه منتفي خواهد بود.
سرمربي بارسلونا در ادامه افزود: سبك بازي او كاملا با فوتبال ما همخواني دارد. بنابراين تمام تلاشمان را خواهيم كرد، او را به خانه بازگردانيم.
گوآرديولا درباره تمديد قراردادش گفت: حداقل يك سال ديگر را هم در بارسا خواهم ماند.ميخواهم كارم را به خوبي انجام دهم و نتايجي كسب كنم كه مردم كاتالان به ما افتخار كنند.
گوآرديولا درباره قراردادهاي يك سالهاش گفت: از اين كه باشگاه اين اندازه به من اعتماد دارد و قراردادي 6 ساله را پيشنهاد ميدهد، بسيار خوشحالم. اما ترجيح ميدهم با قراردادهاي كوتاه مدت كار كنم. اين مساله كاملا شخصي است.
سرمربي موفق بارسلونا با اشاره به اهميت شرايط حاكم بر باشگاه گفت: معمولا قراردادهاي يك ساله ميبندم. اگر در پايان فصل شرايط مطابق خواستههايم بود، قراردادم را تمديد ميكنم. فكر ميكنم اين شيوه كاملا مناسب باشد.
کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=109818
نقل قول:
از لحاظ تجربه و بزرگی شخصیت و کسب موفقیت برای یه سر مربی، وندرلی لوکزامبورگو بی نظیر بود. لوکزامبورگو مربی ای بود که دست رو هر تیمی تو لیگ برزیل گذاشته بود قهرمانش کرده بود. حتی تیمی مثل گویاس که در سالی که قهرمان شد تازه به دسته اول رقابتهای برزیل صعود کرده بود. موفقیقتهایی که اون به دست آورده بود قابل انکار نیست ولی او هم نتونست رئال رو به جایی برسونه. پس ضعف رئال فقط از جانب مربیانش نیست. در عوض شما مثلا گواردیولا رو در نظر بگیر. از لحاظ شخصیتی و مربی گری اصلا در حد و اندازه های امثال کاپلو، فرگوسن، مورینیو و ... نیست ولی ستاره های گرون قیمت تیمش ازش حرف شنوی دارن و روی اوضاع و احوال تیم مسلطه. چرا؟ چون به نظرم بازیکنهاش رو میشناسه و بازیکنها طبق نظر اون ارنج میشن. ولی تو رئال فلورنتینو پرس میآد ستاره های مد نظرش رو میخره و به مربی هم میگه که حتما باید اینا رو تو پستهایی که میخوان بازی بدی وگرنه از لحاظ تبلیغاتی ضرر میکنیم. مربی بدبخت هم همه ی اندیشه ها و تاکتیکهاش رو میبوسه میذاره کنار و این بازیکن ها رو که پرس خواسته میفرسته تو زمین. حتی به نظر من تو تعویض ها هم اختیار خاصی نداره و از قبل تا حدودی مشخصه که کیا باید تعویض بشن.
در مورد کارلوس کرش هم باید بگم که فرگوسن در مورد اون گفته بود که اگه کارلوس در کنار من در سالهایی که در منچستر یونایتد بود، نمیبود ما نمیتونستم در سال 2008 قهرمان 3 جام بشیم و او یکی از بهترین کسانیه که میتونه با بازیکنای تیم ارتباط برقرار کنه و کار رو برای سرمربی راحت تر کنه و تاکتیکهای تیم رو به خوبی برای اونها جا بندازه.
داداش خود من هم رئالیه و من هر روز شبیه همین حرفها رو از داداشم هم میشنوم که همه ی تقصیرها رو میندازه گردن مربی های رئال. در بین مربی های اخیر رئال فقط در مورد خوان رومن لوپز کارو با شما موافقم که در حد مربی گری رئال نبود ولی بقیه مربی های خوبی بودن که به خاطر سیاستهای مدیران رئال حیف شدن.
با عرض معذرت اگر همین جناب لوکزامبورگو مربی توانمندی در عرصه بین الملل ( بحث لیگ برزیل کاملا جداست ) بود باید در سطح جهانی موفق میشد و تداوم پیدا میکرد اما ایشون الان کجاست ؟؟؟
در مورد گواردیولا و بارسا باید این نکته گفته بشه که بارسای گواردیولا بازیکن ناآرام ( نخواستم از لفظ یاغی استفاده کنم ) مثل کریس رونالدو ندارد که بتونیم از لحاظ نحوه برخورد و کنترل ، پپ رو با پیگرینی مقایسه کنیم ، ضمن اینکه بحث دیگه ای که اینجا مطرح میشه همون مسئله مهم کاریزماتیک بودن یک مربیه ، در بارسا گواردیولا کاپیتان بوده و از تمام بازیکنان فعلی بارسا بارسایی تره ، پس همین عامل بازدارنده ای میشه که بازیکنان حدود رو رعایت کنند و البته حتما از قوانین و جریمه های بازدارنده پپ هم آگاهی دارید .
در باره ی کرش هم کاملا مورد تاییده که حتی میتونه به عنوان بهترین دستیار دنیا انتخاب بشه و منچستر سبک بازی امروزه خودش رو ( مبتنی بر بازیسازی از دفاع و عجله نداشتن برای حمله و به عبارتی با حوصله بازی کردن ) تا حدود زیادی مدیون همین جناب کرش هست و هیچ شکی در این نیست اما صرف به اینکه یک نفر دستیار خوبی باشه دال بر اینکه بتونه نفر اول کادر فنی خوبی باشه نیست ( البته عکس این مسئله هم صادقه به عنوان مثال منصور ابراهیم زاده خودمون یا مورینیو )
و البته این حق رو برای هم قائل باشیم که نظرات همدیگه رو ( حتی اگر درست باشد ) نپذیریم .:11:
سرمربی پیشین رئال مادرید می گوید در این تیم 10 گیتاریست عالی وجود دارد اما غافل از یک پیانیست.
به گزارش مهر، مانوئل پیگرینی در گفتگو با روزنامه شیلیایی "ال مرکوریو" در رابطه با ناکامی فصل گذشته تیم فوتبال رئال مادرید اظهار داشت: این خوب نیست که شما یک گروه موسیقی با 10 گیتاریست بسیار عالی داشته باشید اما پیانیست نداشته باشید. هیچکدام از آنها بلد نبودند پیانو بنوازند.
پیگرینی اشتباهات رئال مادرید در فصل نقل و انتقالات تابستانی را هم از دیگر مشکلات این تیم عنوان کرد. رئال مادرید آرین روبن و وسلی اشنایدر را از دست داد و به جای این دو بازیکن، کریستاینو رونالدو و کاکا را خرید. آن دو هلندی با تیم های خود اینتر میلان و بایرن مونیخ، هم در لیگ های داخلی قهرمان شدند و هم به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یافتند.
وی افزود: از دست دادن وسلی اشنایدر و آرین روبن و هزینه کردن 250 میلیون یورو، علت اصلی نبردن جام در فصل گذشته است.
وی در پایان گفت: فلورنتینو پرز بازیکنان مد نظر مرا فروخت. رئال مادرید در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا قهرمان نشد چراکه توان قهرمانی نداشت.
کد:www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=109983
جواد نكونام و مسعود شجاعي به دليل غيبت 4 روزه در تمرين تيم اوساسونا مورد بازخواست قرار گرفتند.
به گزارش ايسنا، در حالي كه تيم اوساسونا 4 روز پيش تمرين پيش فصل خود را آغاز كرده است، جواد نكونام و مسعود شجاعي هنوز به اردوي تيم ملحق نشدهاند كه اين موضوع واكنش كادرفني را به همراه داشته است.
به نقل از سايت رسمي باشگاه اوساسونا، اين دو بازيكن پيش از پيوستن به اردوي تيم و شركت در تمرين بايد در آزمون جسماني شركت كنند و پس از آن در كمپ استلا حاضر شوند.
بازيكنان ايراني حاضر در اوساسونا بايد در جلسه بعدي تمرين به صورت فشرده كار كنند تا افت آمادگي ناشي از اين غيبت 4 روزه جبران شود.
نكونام يكي از گزينه هايي است كه احتمالا پمپلونا را تابستان امسال ترك خواهد كرد. نكونام 29 ساله كه يك سال ديگر از قراردادش باقي مانده، پيش از اين مورد توجه باشگاه المپياكوس يونان قرار گرفته بود.
کد:www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=109974
کریس رونالدو در یک قدمی دامادی
ایرینا شایک، نامزد کریس رونالدو در صحبتهایی از ازدواج قریب الوقوعش با ستاره پرتغالی می گوید
سایت گل- ایرینا شایک، نامزد روس کریستیانو رونالدو در صحبتهایی اعلام کرد که به زودی با این ستاره پرتغالی ازدواج خواهد کرد.
شایک در صفحه فیس بوک خود نوشت:« من و کریس به هم متعهد هستیم و تا قبل از آغاز سال جدید میلادی با هم ازدواج خواهیم کرد»
این در حالی است که پس از انتشار خبر تولد فرزند کریستیانو رونالدو، رابطه شایک و کریس تیره و تار شده بود ولی در سفری که کریس به آمریکا داشت، او و نامزدش با هم آشتی کردند
شایک در ادامه اعلام کرد:« به زودی اخبار جدیدی در این رابطه خواهید شنید.رابطه من و کریس خوب است. از زندگی ام راضی ام و زندگی در پرتغال را دوست دارم. مطمئن باشید که فرزند کریس را هم بزرگ خواهم کرد.هرچند که در ابتدا از شنیدن خبر تولد این نوزاد واقعا متعجب شدم.»
کریس رونالدو پس از نمایش ضعیفش در رقابتهای جام جهانی اعلام کرد که پدر نوزادی شده است و البته هویت مادر این نوزاد را فاش نکرد.
رئال آماده مبادله فان در فارت با شواین اشتایگر
مربی هلندی بایرن مونیخ تمایل زیادی برای به خدمت گرفتن فان در فارت دارد
سایت گل- پس از انکه تابستان گذشته سران باشگاه مادریدی در به فروش رساندن رافا فان در فارت، ستاره هلندی تیمشان ناکام ماندند،اکنون لوئیس فان خال تمایل زیادی دارد تا این ستاره هلندی را به رختکن تیمش بیاورد؛ از سوی دیگر ژوزه مورینیو نیز چشم امیدی به جذب باستین شواین اشتایگر بسته اند.
سال گذشته مشخص شد که فان در فارت برای یک فصل دیگر دررئال ماندنی است ولی امسال سران بایرن عزم خود را برای خرید این بازیکن توانا جزم کرده اند.
طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس فان خال،مربی هلندی بایرن تمایل زیادی دارد تا هموطنش را به رختکن تیمش ببرد و امیدوار است تا بتواند فان در فارت را به عنوان بخشی از قرارداد شواین اشتایگر در آلیانس آرنا ببیند. این در حالی است که از سوی دیگر ژوزه مورینیو نیز به جذب شواینی فکر می کند.
آقای خاص خواهان آن است تا شواین اشتایگر و کاکا را در کنار هم به کار بگیرد و از همین رو این احتمال می رود که فان درفارت به آرین روبن در رختکن باواریایی ها ملحق شود و بدین ترتیب حضور نه چندان پررنگ او در برنابئو به پایان برسد.
شما به بازیکنانی مثل آنری، زلاتان و یحیی توره و یا حتی دانیل آلوز میگی آروم و سر به راه!؟؟نقل قول:
در مورد گواردیولا و بارسا باید این نکته گفته بشه که بارسای گواردیولا بازیکن ناآرام ( نخواستم از لفظ یاغی استفاده کنم ) مثل کریس رونالدو ندارد که بتونیم از لحاظ نحوه برخورد و کنترل ، پپ رو با پیگرینی مقایسه کنیم ، ضمن اینکه بحث دیگه ای که اینجا مطرح میشه همون مسئله مهم کاریزماتیک بودن یک مربیه ، در بارسا گواردیولا کاپیتان بوده و از تمام بازیکنان فعلی بارسا بارسایی تره ، پس همین عامل بازدارنده ای میشه که بازیکنان حدود رو رعایت کنند و البته حتما از قوانین و جریمه های بازدارنده پپ هم آگاهی دارید .
اینا بازیکنایی بودن که تو باشگاه های قبلیشون اتفاقا سرکش و یاغی بودن ولی کنترل مدیریتی باشگاه بارسلونا اینا رو رام کرد.
کریس رونالدو هم تا وقتی تو منچستر بود جرات نمیکرد شکر زیادی بخوره. چند بار که تو کاباره های شبانه دیده بودنش فرگوسن چنان گوشی ازش تابوند که دیگه از این کارا یادش بره. خب معلومه که اگه بالای یه بازیکن 90 میلیون بپردازی و اونهمه تبلیغات راه بندازی طرف خیال میکنه که باشگاه هر کاری که اون بکنه دیگه توبیخش نمیکنه و دیگه پس آزاده. رونالدو هنوز یه ماه از اومدنش به رئال نگذشته بود که در حالی که مست بود با ماشین توی تونل با سرعت بالا تصادف کرد و ماشین فوق لوکسش رو اوراق کرد. البته اگه من هم جای رونالدو بودم و پشتم از جانب مدیریت باشگاه این طوری گرم بود شاید از اینم بدتر میکردم. پیگرینی بارها گفت که اصلا اختیاری در آوردن یا نیاوردن رونالدو به رئال نداشتم و در عوض او روبن و اشنایدر رو نمخواستم که باشگاه بفروشه. معلومه که باشگاهی که 90 تا بالای یه بازیکن میده هیچ وقت اون رو تنبیه نمیکنه. برای همین هم گستاخ میشه و بقیه رو هم با خودش گستاخ میکنه. به گواردیولا پیشنهاد داده بودن که روبینهو رو بخره که گفته بود از اینکه رختکن تیم رو به هم بزنه نگرانم و به همین دلیل نمیخوامش. حالا اگه رئال باشه و چشم فلورنتینو پرس بگیرتش حتما میره و میخرتش. گو اینکه خرید و بعدش هم پشیمون شد. حالا برای اینکه یکمی بحث رو عوض کرده باشم جالبه اینو برات بگم که روبینهو اولین فصل حضورش تو منچستر سیتی با هلیکوپتر شخصیش که اجاره کرده بوده صاف میومده وسط زمین چمن تمرینی فرود میومده تازه اونم وقتی که همه بازیکنا مشغول گرم کردن بودن. لامصب نمیکرده حداقل وقتی این کار رو بکنه که هیچ کس از بازیکنا و کادر فنی اونجا نباشن. خب همین جوری شد که من سیتی علیرغم اون همه ریخت و پاش مالی شیخ زائد به هیچ مقامی نرسید.
شاد باشی.
ارنستو برونزتي: مورينيو قصد دارد درنته را حفظ كند
سايت گل- ارنستو برونزتي، يكي از فعالان بازار نقل و انتقالات گفت كه ژوزه مورينيو، سرمربي تيم رئال مادريد، اعتقاد زيادي به رويستون درنته دارد. اين در حالي است كه در چند روز اخير شايعات زيادي در مورد علاقه باشگاه هاي يوونتوس و فيورنتينا به اين هافبك هلندي به گوش مي رسد.
گفته مي شود كه درنته با هر دو باشگاه مذاكراتي داشته است و امروز جوزپه ماروتا رسما اعلام كرد به دنبال يك بازيكن براي سمت چپ خط مياني تيمش است.
از سوي ديگر بنفش ها نيز به درنته به عنوان جانشين مناسبي براي خوان مانوئل وارگاس نگاه مي كنند. اين بازيكن پرويي علي رغم اينكه گفته قصد دارد در فيورنتينا بماند اما با باشگاه هاي زيادي مذاكره كرده است.
اما برونزتي تاكيد كرده كه درنته در سانتياگو برنابئو خواهد ماند و مورينيو قصد دارد به او فرصتي براي بازي بدهد.
او در مصاحبه با ويولا نيوز گفت:" اين چيزهايي كه گفته مي شود، درست نيست. مورينيو او را در نظر دارد زيرا او بازيكني سطح بالاست و طرفداران نيز علي رغم انتقادات اوليه او را پذيرفته اند."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/07/21/2035495/%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%B2%D8%AA%D9%8A-%D9%85%D9%88%D8%B1%D9%8A%D9%86%D9%8A%D9%88-%D9%82%D8%B5%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D9%86%D8%AA%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D8%AD%D9%81%D8%B8-%D9%83%D9%86%D8%AF
اولتیماتوم22 میلیون یورویی رئال برای خرید مایکون
سایت گل- سران باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام خواهند کرد که برای آخرین بار درخواستشان برای خرید مایکون را ارائه خواهند کرد.
روزنامه مارکا در گزارش چاپ روز چهارشنبه خود به این نکته اشاره کرد که سران باشگاه مادریدی در صحبتهایی اعلام کرده اند که برای آخرین بار برای خرید مایکون وارد عمل می شوند و در آخرین پیشنهادشان گفته اند:« 22 میلیون می دهیم، یا می پذیرید و یا نه»
مورینیو در صحبتهایی اعلام کرده که می خواهد تا پیش از پایان این ماه میلادی تکلیف مدافعان تیمش روشن شود و در صورتی که در نهایت انتقال مایکون به رئال عملی نشود، برای خرید بازیکنان دیگری وارد عمل گردد.
ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر نیز تا پایان این هفته تصمیمش را در مورد این پیشنهاد خواهد گرفت و به مسئولان مادریدی اعلام خواهد کرد تا در صورت عدم انتقال مایکون به برنابئو، سران رئال برای خریداری بازیکنانی از جمله تیاگو سیلوا (میلان) یا دیوید لوئیس (بنفیکا) وارد عمل شوند؛ هر چند که مایکون همیشه انتخاب اول مورینیو بوده است ولی او گزینه های دیگر را نیز زیر نظر دارد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/07/21/2035259/%D8%A7%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%8522-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%DB%8C%D9%88%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D9%88%D9%86
بازيكن ايراني تيم فوتبال اوساسونا گفت: احتمال ماندنم در اين تيم كم است. هر چند كه علاقهام تداوم حضور در اوساسوناست.
جواد نكونام در گفتوگو با ايسنا، درباره برخي اخبار كه حكايت از حضور او و مسعود شجاعي در تمرينات تيم جوانان اوساسونا دارد با لحني ناراحت كننده گفت: واقعا متاسفم كه چنين اخباري منتشر ميشود اخبار نادرستي كه در اسپانيا هم بازتاب منفي دارد. نميدانم چنين اخباري از كجا منتشر ميشود من به دليل وضعيت نامشخصم براي مذاكره به كشور ديگري سفر كرده بودم. اين را مديران باشگاه هم ميدانستند اما به هر حال اوساسونا باشگاهي حرفهاي است و اين حق را دارد كه بپرسد چرا 4 روز ديرتر از سايرين در تمرينات حاضر شدهام.
وي افزود: اين احتمال وجود داشت كه من به اسپانيا بازنگردم. تا به حال موردي از بيانضباطي نداشتهام و تعجب ميكنم كه چرا رسانهها اينقدر به اين مسائل ميپردازند. كدام خبرنگار ايراني به اينجا آمده و شرايط من را در اوساسونا از نزديك ديده است كه چنين اخباري را رسانهها منتشر ميكنند. من و مسعود 4 روز ديرتر تمريناتمان را آغاز كرديم به همين خاطر مربي بدنساز تيم ماند تا ما را تمرين دهد و پس از 4 روز به همراه تيم اصلي تمرين خواهيم كرد. حقيقتا بايد بگويم فكر نميكردم 4 روز تمرين به همراه مربي بدنساز به حاشيهاي به اين بزرگي تبديل شود.
ستارهي ايراني اوساسونا دربارهي وضعيتش گفت: با وجود اينكه خيلي دوست دارم بمانم اما، احتمالش بسيار كم است. يك سال با اوساسونا قرارداد دارم اما براي ادامه همكاري بايد شرايط براي دو طرف آماده باشد. در چند روز آينده با مدير تيم جلسه خواهم داشت و هر تصميمي كه گرفته شود تابع آن خواهم بود.
نكونام در پاسخ به اين سوال كه آيا خبر ورشكسته شدن اوساسونا صحت دارد يا خير؟ گفت: چطور ميشود يك تيم حاضر در رقابتهاي لاليگا ورشكسته شود و فدراسيون فوتبال اسپانيا به آن باشگاه اجازه حضور در لاليگا را بدهد. اين شدني نيست. اوساسونا تيمي است كه به لحاظ مالي در شرايط معمولي قرار دارد و شرايط مالياش هم محدود است. به خاطر همين "كيتا" بازيكني كه بازياش را در تيمهاي نوجوانان و جوانان اوساسونا آغاز كرده بود مجبور به حضور در المپيك مارسي شد. فوتبال حرفهاي همين است.
وي در پاسخ به اين سوال كه به غير از المپياكوس و گالاتاسراي از چه تيمهاي ديگري پيشنهاد داريد؟ گفت: همه اينها را مدير برنامههايم ميداند. من در حال حاضر بازيكن اوساسونا هستم و با اين تيم تمرين ميكنم. خيلي خوشحال ميشوم كه در اين تيم بمانم اما همان طور كه گفتم همه چيز به شرايط بستگي دارد. سال آينده من 30 ساله ميشوم و در فوتبال اروپا تيمهاي بزرگ كمتر بازيكن 30 سال به بالا را جذب ميكنند. به همين خاطر بايد اين را هم در نظر بگيرم كه اگر ميخواهم به تيم بزرگي بروم بايد امسال تكليفم را مشخص كنم.
کد:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=110171
ملاقات مجدد ونگر و روسل
آنها بر سر انتقال فابرگاس صحبت خواهند کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل - آرسن ونگر از موضع خود درباره فابرگاس کوتاه آمده و آماده مذاکره با بارسلونا است. مربی توپچیها تا حالا گفته بود اجازه نمیدهد کاپیتان تیمش آنها را ترک کند و تمامی درخواستهای مذاکره قبلی را رد کرده بود.
ساندرو روسل، رییس بارسلونا در روزهای آینده به لندن خواهد رفت و گفته میشود ونگر پذیرفته با او ملاقات کند. فابرگاس دوست دارد به زادگاهش برگردد، اما در این لحظه هیچ تضمینی برای این انتقال وجود ندارد.
آرسنال قصد دارد 60 میلیون یورو برای کاپیتانش دریافت کند. این در حالی است که بارسلونا بارها اعلام کرده بیش از 50 میلیون یورو برای این بازیکن 23 ساله نمیپردازد.
2010/7/22کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/07/22/2036820/%D9%85%D9%84%D8%A7%D9%82%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%AF%D8%AF-%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%84
مارسی هم گوتی را نخواست
آنها گفتهاند نیازی به گوتی ندارند.
سایت گل - باشگاه المپیک مارسی حاضر نشد گوتی، هافبک رئال مادرید به خدمت بگیرد.
مدیر برنامههای این بازیکن 33 ساله گفته بود او شاید فوتبالش را در مارسی به پایان ببرد، اما خوسه آنیگو، مدیر ورزشی مارسی گفته باشگاهش حاضر به خرید گوتی نیست و این باشگاه او را نمیخواهد: «نه، او بازیکنی نیست که ما به دنبالش هستیم. او کسی نیست که برای ما جذاب باشد، چه از نظر مالی و چه از نظر فوتبالی.»
گوتی که بازیکن تیم جوانان رئال مادرید بوده و از سال 1995 در تیم مادرید بازی میکند، دوران بازی پرهیاهویی داشته و به دلیل حرفهایش در خارج از زمین بارها در صدر اخبار قرار گرفته است.
گفته میشود او پس از آمدن ژوزه مورینیو جایی در رئال نخواهد داشت. او همچنین مورد توجه بشیکتاش هم قرار دارد، جایی که میتواند زیر نظر برند شوستر، مربی سابقش در رئال بازی کند.
2010/7/22کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/07/22/2036813/%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%87%D9%85-%DA%AF%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA
بویان: رئال نمی تواند بهترینها را بخرد؛ چون بهترینها در بارسا هستند
ستاره جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی از اعتماد مربی جوان تیمش تشکر کرد، او معتقد است که اطمینان گواردیولا به او انرژی و امیدو می دهد.
سایت گل - تمرینات پیش فصل بارسلونا در حالی آغاز شده که بازیکنان ملی پوش این تیم همچنان در تعطیلات تابستانی هستند. یک بازیکن اسپانیایی که در حال حاضر زیر نظر گواردیولا به تمرین می پردازد، بویان کرکیچ است. ستاره جوان آبی اناری پوش مطمئن است که امسال سال اوست.
بویان در صحبتهایی گفت: «در آستانه درخشان ترین سال زندگی ام هستم. احساس قدرت فراوانی می کنم و با انگیزه های به مراتب بیشتری به کارم ادامه می دهم و این باعث می شود که احساس خوشبختی کنم.»
البته بویان به خوبی می داند که برای حضور در ترکیب اصلی تیم، کار سختی را پیش رو خواهد داشت و گفت: «می خواهم ثابت کنم که می توانم در بارسلونا باشم و به تیم کمک کنم. از اعتماد مربی تیم متشکرم، چرا که این اعتماد به من انرژی و امید می دهد. در سه سال اخیر، کاملا با رختکن تیم اخت شده ام. من در بارسلونا رشد کرده ام و اینجا درسهای زیادی آموخته ام و تمام احساساتم بسیار خوب است.»
بارسلونا در بازار نقل و انتقالات تابستانی، داوید ویا را به خدمت گرفت ولی این ماجرا بویان را نگران نمی کند. بویان ادامه داد: «ویا بازیکن خوبی است، یک گلزن تمام عیار که کمکهای فراوانی به بارسا خواهد کرد. ولی فکر می کنم که می توانیم در کنار هم به میدان برویم، چون بازیکنانی هستیم که به خوبی در جناحین و در مرکز میدان حرکت می کنیم.»
کرکیچ در ادامه صحبتهایش با آنالیز شرایط باشگاه رئال مادرید گفت: «رئال با به خدمت گرفتن مورینیو، قهرمانی های بیشتری را به دست آورده است. او مربی خوبی است که توقع کار زیادی از بازیکنانش دارد. هر چند که فصل گذشته رئال مادرید آمار و ارقام خوبی را نیز کسب کرده و این فصل نیز در همین مسیر به حرکتش ادامه خواهد داد.در مورد خریدهای این تیم هم باید بگویم که رئال نمی تواند بهترینها را بخرد؛ چون بهترینها در بارسا هستند»
بویان در مورد موفقیت تیم ملی اسپانیا در رقابتهای جام جهانی گفت: «به این تیم حسادت می کنم ولی حسادتی سالم. از موفقیت تیم بسیار خوشحال شدم، همه ما خیلی دوست داشتیم که آنجا باشیم. هدفم این است که بار دیگر به تیم ملی اسپانیا بازگردم و نهایت تلاشم را به کار خواهم گرفت.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/07/21/2036000/%D8%A8%D9%88%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%AE%D8%B1%D8%AF-%DA%86%D9%88%D9%86-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7
2010/7/21
تيري آنري: آرسنال نمي تواند مانع از جدايي فابرگاس شود
بارسلونا مدت هاست كه به دنبال به خدمت گرفتن اين ستاره ملي پوش اسپانيايي است اما توپچي ها با بازگشت او به باشگاه سابقش مخالفت كرده اند.
سايت گل - تيري آنري، اسطوره باشگاه آرسنال، اعلام كرد كه اين باشگاه نمي تواند مانع از جدايي از سسك فابرگاس و پيوستن او به بارسلونا شود.
اين در حالي است كه باشگاه كاتالاني مدت هاست كه به دنبال به خدمت گرفتن اين ستاره ملي پوش اسپانيايي است اما توپچي ها با بازگشت او به باشگاه سابقش مخالفت كرده اند. فابرگاس كه محصول سيستم جوانان بارسلوناست، در سال 2006 به آرسنال پيوست و در فصل اخير بازوبند كاپيتاني اين باشگاه را نيز به بازو بسته بود.
آنري كه به زودي به طور رسمي به هواداران نيويورك رد بولز معرفي مي شود، خود زماني براي جدايي از آرسنال با ترديدهاي زيادي مواجه شده بود. پيش از اين گزارش شده بود كه او اظهار اميدواري كرده است كه فابرگاس به حضورش در آرسنال ادامه دهد اما او اين مسئله را تكذيب مي كند.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت: "من هرگز نگفتم كه مي خواهم فابرگاس در آرسنال بماند. من گفتم طرفدار آرسنال هستم و براي من بهتر است كه او در آرسنال بماند. اما شما نمي توانيد به بازيكني كه مي خواهد به زادگاه و خانه اش برگردد بگوييد كه اين كار را نكند."
2010/7/22کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/07/22/2036858/%D8%AA%D9%8A%D8%B1%D9%8A-%D8%A2%D9%86%D8%B1%D9%8A-%D8%A2%D8%B1%D8%B3%D9%86%D8%A7%D9%84-%D9%86%D9%85%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%B9-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D8%AF%D8%A7%D9%8A%D9%8A-%D9%81%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B3-%D8%B4%D9%88%D8%AF
حمایت رئال مادرید از بنزما در پی رسوایی اخلاقی اخیرش
خورخه بالدانو از این بازیکن جوان فرانسوی بر سر مسائل قانونی حمایت کرده است.
سایت گل - خورخه بالدانو، مدیر رئال مادرید که در کلاسهای تابستانی دانشگاه مادرید شرکت کرده بود، اعلام کرد که کریم بنزما مورد حمایت باشگاه رئال مادرید است.
او اخیرا با اتهام رابطه نامشروع با دختری نوجوان روبرو شده است و والدانو گفته: «رئالیها مطمئن هستند او بیگناه است و این را به دادگاههای فرانسه نشان خواهند داد. ما از بازیکنمان تا نهایت کار حمایت خواهیم کرد، چون به بیگناهی او اطمینان داریم.»
مهاجم مادرید و فرانک ریبری متهمان این پرونده هستند و اگر اتهام آنها ثابت شود ممکن است تا سه سال آینده را در زندان بگذرانند و مجبور به پرداخت جریمه نقدی سنگینی شوند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/07/22/2036260/%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%86%D8%B2%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%82%DB%8C-%D8%A7%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D8%B4
2010/7/22
ایول واقعا حرف درست و بجایی زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بویان: رئال نمی تواند بهترینها را بخرد؛ چون بهترینها در بارسا هستند
ببخشید بارسلونا جز ادریانو و ماسچرانو بازیکون دیگه ای نخریده؟
من 20 صفحه اخر این تایپیک رو خوندم همش راجب فابرگاس بود هیچ فکر کردن تو سیستم 4-3-3 بارسا فابرگاس کجا میخاد بازی کنه
جای هانری؟:23:
بارسا با این همه بازیکن خوب احتیاج به خرید بازیکن دیگه ایی نداره.اگه فابرگاسو بخرن همه چی تکمیله.:31:نقل قول:
مگه ماسکرانو رو خریدن؟نقل قول:
امیدوارم سسک اشتباه هانری رو نکنه و از آرسنال نره
همتون میدونید که اصلا سبک فوتبال سسک به بارسا نمیخوره
و البته جای خالی ای هم واسش نیست
یه نیمکت نشین محض
اره میاد جای هانری میشینه رو نیمکتنقل قول:
کاملا تایید میشود .نقل قول:
هانری که واقعا بزرگترین اشتباه رو کرد و ای کاش سسک این اشتباه رو نکنه . :41:
سامی خدیرا: تنها به بازی برای رئال فکر می کنم
در روزهای اخیر گزارش هایی منتشر شده مبنی بر اینکه باشگاه بایرن مونیخ قصد دارد با جذب خدیرا، مانع از پیوستن او به رئال مادرید شود.
سایت گل- بازی های خوب سامی خدیرا، هافبک جوان اشتوتگارت، در جام جهانی بسیاری را تحت تاثیر قرار داد و همین مسئله موجب شد تا تیم های بزرگی در فصل نقل و انتقالات به دنبال به خدمت گرفتن او باشند و البته بیش از همه رئالی ها به دنبال خرید این هافبک ملی پوش آلمانی هستند.
اما در روزهای اخیر گزارش هایی منتشر شده مبنی بر اینکه باشگاه بایرن مونیخ قصد دارد با جذب خدیرا، مانع از پیوستن او به رئال مادرید شود.
خدیرا در مصاحبه با نشریه بیلد گفت:" بله، مطمئنا من به حضور در رئال مادرید فکر می کنم. آنها قبلا تایید کرده اند که به دنبال خرید من هستند.
رئال مادرید بزرگترین باشگاه دنیاست و مورینیو نیز یکی از موفق ترین مربیان دنیاست. او همیشه مورد تحسین من بوده و او با شیوه ای بازی می کند که من می توانم به خوبی با آن تطبیق پیدا کنم. سیستم بازی او مشخص است، یک خط دفاعی سازمان یافته، ضد حملات سریع و پیروزی های یک گله. در حال حاضر این تنها شیوه پیروزی و موفقیت در جام هاست.
اگر بخواهم در اشتوتگارت بمانم، به مدیر برنامه هایم اجازه نمی دهم که با من در مورد پیشنها سایر تیم ها صحبت کند. رئال مادرید تنها باشگاهی است که تاکنون در مورد آن فکر کرده ام اما هنوز تصمیمی نگرفته ام. در چمد روز آینده در مورد باشگاه آینده ام تصمیم گیری می کنم."
خدیرا هنوز یک سال دیگر با اشتوتگارت قرارداد دارد اما باشگاه آلمانی ترجیح می دهد او را در همین تابستان با پیشنهادی 15 میلیون یورویی به فروش برساند