دو تا نکته :
فقط در مراکز شهرها اینترنت همراه اول کار میکند
اگر بسته رویایی را بخرید و gprs را غیرفعال کنید بسته رویاییتان حذف میشود! (میپرد!)
Printable View
دو تا نکته :
فقط در مراکز شهرها اینترنت همراه اول کار میکند
اگر بسته رویایی را بخرید و gprs را غیرفعال کنید بسته رویاییتان حذف میشود! (میپرد!)
واقعاً اونجا دو گیگابیت در ثانیه پهنای باند داره؟ :18:نقل قول:
مگه چیکار می کنید که این همه پهنای باند نیاز دارید؟
راستی شما همون emadct هستید که در موبایلستان بود و برنامه ی تقویم رو نوشت؟
اینترنت همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگش بین 1000 تا 1500 متغیره اما دانلود و آپلودش همینه!!!
سلام من اینها رو بیل می رم به کیلوبایت در ثانیه چه قدر میشه؟نقل قول:
من 20 کیلوبایت در ثانیه رو بصورت مداوم دیدم
اما باز به ساعت کانکت شدن هم مربط داره مثلا من ساعت 11:30 شب کانکت شدم اصلا گوگل رو هم باز نمیکرد خودمو کشتم یک ساعت باش ور رفتم دیدم نه بابا هیچ کارش نمیشه کرد
اما تو طول روز و بعداز ظهر خوبه سرعتش
منظورتون اینه که با همراه اول 20 کیلوبایت سرعت داشتن؟!نقل قول:
:18::41:
مال من وقتی دانلود می کنم سرعت دانلودش متغیره از 2 تا 15 یعنی هی 2 میشه هی 15.نقل قول:
آره سرویسش اصلاً ثبات نداره.
در ضمن 0.1 مگابیت میشه 100 کیلوبیت که میشه 12.5 کیلو بایت.
حالا اینکه نوشته 0.04 مگابیت میشه 40 کیلوبیت که میشه 5 کیلو بایت.
البته من جاهای دیگه که تست زدم سرعتم 8.88 ثابت بود یعنی بهتر از Adsl 64 البته بدیش اینه که ثبات نداره.
اختلال شدید و طولانی GPRS همراه اول
سرویس GPRS همراه اول در طی روزهای گذشته با اختلال شدید مواجه بوده و همین موضوع انتقاد بسیاری از مشترکان این سرویس را به همراه داشته است.
به گزارش ITiran در حالی که همراه اول دو هفته قبل با ارایه بسته های GPRS مشترکان را به خرید این بسته ها تشویق کرده بود حالا با قطع مکرر این سرویس طی یک هفته گذشته عملا مقررات فروش سرویس به مشترکان را زیر پا گذاشته است.
همراه اول با ارایه این بسته های اینترنتی آن را یکی از ارزان سازی های این شرکت در راستای جلب مشتریان قلمداد کرده بود.
سرویس اینترنت همراه اول تا پیش از این یکی از گران ترین اینترنت های موجود در کشور بود و سرعت و کیفیت آن نیز بسیار پایین بود.
یک مشترک همراه اول می گوید: تا پیش ازاین اگر این سرویس با اختلال همراه می شد حداقل این بود که مشترک هیچ هزینه ای نمی پرداخت اما حالا همراه اول تمام هزینه یک بسته را یک جا دریافت می کند و اختلال در واقع نادیده گرفتن حقوق مشتریان است.
مسوولان همراه اول تاکنون درباره اختلالات وسیع سرویس اینترنت موبایل توضیحی یا اطلاعیه ای نداده اند.
آره خدایی راست میگم نزدیکترین بی تی اس هم یه 700 - 800 متری فاصله داریم و اتاق من هم نقطه کوره همیشه انتن نصفه هست.نقل قول:
دیشب که زدم دیدم اصلا گوگل هم بالا نمیاره اکی شدم که چرا پول دادم واسه این سرویس مسخره
اما طول روز و بعد از ظهر که زدم دیدم گور گور داره دانلود میکنه یه فایل 46 مگی رو توی تقریبا 40 دقیقه دانلود کردم:31:
البته اینی که گفتم مال ایرانسل بود .نقل قول:
پس خیلی عالیه که! ما هم خونه مون اتفاقا خیلی نزدیکه به BTS، با اینحال گفتم که سرعت همراه اول بیشتر از این نمیشه در کل...
بچه ها من برای هم ایرانسل رو هم همراه اول رو یک بار در خونمون چک کردم در یک ساعت مشخص ، از دو تا bts که یکیش 60 متری ( ایرانسل) محل استقراره یکیش حدود 300 متری ( همراه اول )
ساعت تست 2 بعد از ظهر
ایرانسل :
down : 16KB
up : 7 - 10
web bye OPERAmini : 5KB
همراه اول :
down : 8 - 10.5
UP : N/A
WEb(opera mini) : 0.5 - 1.5 KB
پروتکل سوکت ایرانسل با اینکه بعضی موقع ها قطعه اما سرعتش عالیه ، ولی مال همراه اول افتضاحه همینطور که مینید با اپرا ماکزیممی که مشاهده کردم 1.5 کیلو بود . هر دو سرویس هم EDGE بودن
با gprs همراه اول که در یک ضلع خونمون گوشی به اون وصل میشه و فاصلشم زیاده ماکزیمم سرعتم 4 کیلو بود برای دانلود ، سوکت هم اصلا کار نمیکنه یعنی نه slick نه nim نه opera mini .
سلام چند تا سوال :
الان این بسته های اینترنت فعال هست و میشه ازش استفاده کرد ؟
برای استفاده از این بسته ها چیکار باید کرد ؟
با سیم کارت های اعتباری هم میشه استفاده کرد ؟
حداقل و حداکثر سرعت دانلودش چقدر است ؟
یکی دو روز است سرعتاش خیلی پایین آمده اما گفتهاند اختلال موقت استنقل قول:
اگر روی 5k/s جواب بده خوب است!
آقا این چه وضعشه . من تو عمرم از مخابرات دزد تر ندیدم . تا قبل از اینکه ایرانسل بیاد سیم کارتاشو با اون قیمتای فضایی به مردم مینداخت و جیبشونو خالی میکرد ! حالا هم این جوری داره دزدی میکنه !
من یه اعتباری دارم . طرح زدم . ولی خدا شاهده یه صفحه هم بالا نیومده . تنظیماتش درسته شکی ندارم !
از اون موقع تا الان تو کنتر گوشیم فقط 90 کیلوبایت اومده . اگه شانسی صفحه رو باز کنه کلی طول میکشه . مثلا صفحه ای که با ایرانسل تو 10 ثانیه کامل میشد . این لا اقل 4 دقیقه طول کشید . اونم نصفه اورد !!!
باز خدا پدر ایرانسل رو بیامرزه . سرعتش عالیه نسبت به همراه اول از آخر !!!
در ضمن من تو تهران و نارمک هستم . گوشیمم p990 هستش !!!
واقعا که مضخرفه !
من که تا الان به هیچ وجه نتونستم استفاده کنم ! حالم اساسی کرفته شد . ما گفتیم الان میشینیم کلی دانلود میکنیم . واقعا حرومش بشه !
مخابرات جز دزدی و کلاهبرداری و دروغ گویی هیچ هنری نداره . فکرشو بکنید اگه این ایرنسل نبود هنوز باید یه خط موبایل رو 700 هزار تومن میخریدیم . البته ایرانسل هم به هیچ وجه بی اشکال نیست . ولی این دیگه نوبرشه !!!
دوستان چون به 22 خ.ر.د.ا.د نزدیک میشیم اینترنت کل کشور با افت شدید سرعت و قطعی کامل مواجه است
اینترنت همراه اول که مسلما باید افت سرعت و قطعی داشته باشه
پس بهتره برای استفاده از طرح ها حداقل بعد از ماه خرداد اقدام کنند
پنج شنبه از طريق SMS بسته چهارم و فعال كردم، SMS تاييدش هم اومد! اما از اون روز تا حالا هرچي صورتحساب ميان دوره گرفتم هيچي به هزينه اينترنتم اضافه نشده؟؟؟ نه سه هزارتومن !!!! نه هزينه اينترنتي كه مصرف كردم ؟؟
فكر كنم سيستم billing همراه اول قاط زده :2: ولي مي ترسم آخر دوره اين قاط زدن از جيب ما هزينه بشه.
به قول معروف بشيم آش نخورده و دهن سوخته
من که چند وقت پیش گفتم فعلا بسته ماهانه رو فعال نکنید چون عملا تو نصف مدتش نمیتونید استفاده کنید.
این چند روزه هم اینترنت کابلی مشکل پیدا میکنه چه برسه به GPRS مخابرات با اون سهامدار عمده اش.
یه سوال! شما با این کانکشن تونستید تا حالا از یاهو مسنجر استفاده کنید؟ من که هر کار کردم نشد... اصلا وارد نمیشه...
با سلام
خدمات و سرويس دهي GPRS همراه اول اخيراً خيلي افتضاح شده است.
من بعد از پايان اشتراك ماهانه از اين سرويس صرف نظر خواهم كرد.
بنده براي استفاده از اينترنت پر سرعت اوپن اسكاي در بخش ارسال ديتا از GPRS همراه اول بهره ميبردم.
ولي چند روزي هست كه با توجه به برقراري ارتباط ، هيچ دريافتي از ستلايت نداشتم. با تعويض ويندوز و كلي كلانجار رفتن متوجه شدم كه اشكال كار از قسمت GPRS همراه اول ميباشد. و با يك ارتباط دايل آپ براي Send مشكل دريافتي حل شد.
قشنگ اومدی !نقل قول:
این چند روزه هم اینترنت کابلی مشکل پیدا میکنه چه برسه به GPRS مخابرات با اون سهامدار عمده اش.
همراه اول یاهوش از اول مشکل داشت ، الانم که فکر کنم بستن یاهورو . من با اسلیک نمیتونم آن شم .نقل قول:
یه سوال! شما با این کانکشن تونستید تا حالا از یاهو مسنجر استفاده کنید؟ من که هر کار کردم نشد... اصلا وارد نمیشه...
من برایام این سئوال پیش آمده است:
اگر کسی بسته رویایی را برای یک ماه فعال کند 10000 تومان میپردازد
اگر کسی روزی 2 ساعت از اینترنت همراه اول استفاده کند و 56k/s سرعت داشته باشد ( یعنی سرعت 5kb/s) یعنی در این 2 ساعت
2*5*3600 = 36000 کیلوبایت دانلود دارد و در یک ماه 30 روزه : 1080000 کیلوبایت
که اگر حتی به قیمت ساعات غیرپیک ( هر کیلوبایت 2 ریال ) هم حساب کنند میشود 216000 تومان هزینه اینترنت
یعنی اگر من طرح یک ماهه را فعال کنم ماهی 10000 تومان هزینه اینترنت میدهم و اگر روزی 2 ساعت اینترنت کار کنم ماهی 216000 تومان ؟
یعنی مخابرات با این طرح ماهی چندصد هزار تومان برای هر مشتری ضرر میدهد؟
اگه جایی باشیم که 100% انتن بده،(محیط باز ،مثلا توی پارک یا همچین جاهایی) چند کیلو بایت در ثانیه سرعت میشه گرفت؟ منظورم اتصال لپتاپ به گوشی و به واسطه آن اتصال به اینترنت هست!
این یعنی یعنی ها رو من نفهمیدم و فکر نکنم کس دیگه ای هم فهمیده باشه :31:نقل قول:
شما 10000 میدی و یک ماه هر چه قدر که بخوای میتونی دانلود کنی
دانشمند!نقل قول:
سئوال من این بود که چرا همراه اول ،اینترنت بدون فعال سازی بسته را ساعتی 13440 تومان در ساعات پیک و 3360 تومان در ساعات غیرپیک میفروشد و با فعال سازی بسته برای یک ماه 10000 تومان!
13440 = 56/12*3600*8/10
3360=56/12*3600*2/10
خدا رو شكر كه اين همراه اول بالاخره به فكر افتاد:31:
همه ي كاربراش داشتند ميپريدند . يكيش خود من
اين رقابت ميتونه خيلي خوب باشه كه ايرانسلم بيشتر به فكر بيافته و وايمكسشو بهتر كنه.....
مگه چه خبر شده ؟نقل قول:
چي؟!نقل قول:
مگه چه خبر شده ؟
منظورت چيه؟
چي چه خبر شده؟
ديگه كسي همراه اول نميخريد و مشترياش همراه اولو كنار ميذاشتنو ايرانسل ميخريدن.كه واقعا هم به صرفه تره...
هميشم رقابت بين فروشنده ها به نفه مشترياست.قبل از اينكه ايرانسل بياد همراه لول خطاش 350 هزار تومن بود.
الان چنده؟
ايرانسل كه با 5 تومن 2 تا سيم كارت ميدن:31:
میگم یعنی چی همراه دست به کار شده ؟نقل قول:
مگه چیکار کرده ؟ سرعت رو برده بالا ؟
دانشمند خودتی خب بد توضیح دادی دیگهنقل قول:
فقط برای جلب مشتری خود شما با این قیمت بالا از اینترنت استفاده میکردی؟ ولی حالا که 10 تومن هست همه حتی اونایی که استفاده خیلی کمی دارن میرن میخرن
در ضمن چندان سابقه درخشانی هم نداره من یه نفر رو میشناسم که 1 ماهه خریده و قبض براش 310 تومن اومده یکی دیگه هم 98 تومن
اي بابا :31: من كي گفتم دست به كار شده؟! گفتم به فكر افتاده .هنوز كه دست به كار نشده:31:نقل قول:
میگم یعنی چی همراه دست به کار شده ؟
مگه چیکار کرده ؟ سرعت رو برده بالا ؟
پس به نظرت اين تاپيك اينجا چيه؟به نظر خودتت چي كرده؟ خوب اينترنتشو ارزون تر كرده ديگه!!!!!!
منم همین مشکلو دارمنقل قول:
13 مي ترسم
پنج شنبه از طريق SMS بسته چهارم و فعال كردم، SMS تاييدش هم اومد! اما از اون روز تا حالا هرچي صورتحساب ميان دوره گرفتم هيچي به هزينه اينترنتم اضافه نشده؟؟؟ نه سه هزارتومن !!!! نه هزينه اينترنتي كه مصرف كردم ؟؟
فكر كنم سيستم billing همراه اول قاط زده ولي مي ترسم آخر دوره اين قاط زدن از جيب ما هزينه بشه.
به قول معروف بشيم آش نخورده و دهن سوخته
دوست من ربطی به 100% آنتن نداره ، اصلا آنتن یک چیز تقریبیه و گوشی حدس میزنه ! شما باید فاصلت با bts کم باشه ، هر چی کمتر سرعت بیشتر اتلاف انرژی کمتر ، مگرنه اگر یه فضای باز باشی و بی تی اس تو 1 کیلومتریت بازم آنتن 100 ِ .نقل قول:
اگه جایی باشیم که 100% انتن بده،(محیط باز ،مثلا توی پارک یا همچین جاهایی) چند کیلو بایت در ثانیه سرعت میشه گرفت؟ منظورم اتصال لپتاپ به گوشی و به واسطه آن اتصال به اینترنت هست!
ماکزیمم 11 - 10 من گرفتم.
-
بچه ها این بیلینگ گقاط زده ها ! من رفتم قبض دوره قبلمو از تو سایت گرفتم ، زده بود 0 کارکرد ، 14 تومن کارکرد gprs ، 1 تومن ابونمان و اینا ! 13 تومن بستانکار، قبض دوره 1400 تومن !!!! گفتم حتمن (حتما) اشتباه میکمنه آخه من اصلا از اینترنت همراه اول استفاده نکردم فقط زنگ زدم ، الان که قبضم اومده همونو زده . :|
شرحمبلغ(ریال) شهری8457 بین شهری0 جابجایی0 پیام کوتاه17183 رومینگ بین الملل0 خدمات ویژه0 اینترنت0 پیام چندرسانه ای0 آبونمان5040 خارج از کشور0 سایر هزینه ها0 مالیات920 صورتحساب این دوره30680 بدهکاری پیشین14980 بستانکاری پیشین0 کسر هزار ریال580 مبلغ قابل پرداخت46000
آقا این دیگه خیلی خنده داره ! من فقط هفته پیش 5 مگ دانلود داشتم بدون طرح ! فقط اس ام اسامو درست میندازه ، بین شهریم یه 10 دقیقه صحبت کردم ...
فعلا تا اطلاع ثانوي سيستم بيلينگش قاطي كرده (البته براي من كه فقط قسمت gprs )
بدون بسته هم استفاده كردم تغييري توي قيمت نكرد
احتمالا اينقدر سر اين بسته ها بهشون اعتراض كردن اينو از كار انداختن كه چيزي معلوم نشه:41:
فقط اميدوارم تا قبض ماه ديگه همه چيز به خير و خوشي تموم بشه !:5:
امروز که سرعتش از 2 کیلوبایت بالاتر نیومد اما وقتی در بین راه داشتم میرفتم (توی اصفهان) یه دفعه ای یه علامت E بالای گوشی دیدم اول فکر کردم قاط زده اما بعدش که باز برگشتم همونجا باز علامت E نشون میداد و میشد از Edge استفاده کرد تنها مشکلی که داشت این بود که اونجا دو تا BTS بود و هر دفعه ای میرفت روی یکیش بیشتر روی همون که Edge نداشت میرفت.
فکر کنم آزمایشیه دارن آزمایش میکنن که راه بندازن.
Edge?نقل قول:
Edge چی هست حالا؟ به چه دردی میخوره؟
سرعتش چند برابر gprs هستنقل قول:
مثلا با gprs تا 6 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میکنین
اگه مثل ایرانسل edge باشه تا 30 کیلو بایت بر ثانیه هم می تونی دانلود کنی
من الان حدود 50 مگ راحت دانلود کردم و هیچی به صورت حساب اضافه نشده اونم بدون بسته های رویایی
بچه ها ننین این کارو ، یهو این کانتر مانتر میذارن سر راهش ، با هم همرو حساب میکنن ... ازین همراه اول بعید نیست
شایدم داره پولایی که پارسال برای انتخاب.ات خوردرو پس میده :|
دو روزه که سرعت زیر 1 کیلو.بایته هرچی هم زنگ میزنم به 09990 اصلاً بوق نمی خوره یه بار بوق خورد اپراتور بر نداشت.
2 روز اینترنت من که 10000 تومان پول بالاش دادم را خوردند.