ابول داره .نقل قول:
تبريك.:11:
Printable View
ابول داره .نقل قول:
تبريك.:11:
بجه ها 16.5 Fix ! اگر مصحح محترم به جواب ها درست و مشابه نمره بدن میشه روی 17.5 هم حساب کرد .
سوال 20 ب رو درست نوشته بودم بعد کردمش 4 جزیی :19: 75/ اینجا پرید 75 سر شعر منظوم ! اینا هر سال جواب این سوالشون بله بود چرا امسال نه شد ؟!
من واقا دپری شدم! تو عمرم امتحانامو به این بدی نداده بودم.نمیدونم واقا باهام چی شده؟
دینی=20
حسابان = 18.5
جبر= 19.5
ادبیات= 15.5
زبان فارسی= 16
یعنی باید حداقل هندسه رو کم کم 19 بگیرم(باید سعی کنم 20 بگیرم).شیمی رو 19 تا 20 بگیرم. فیزیک رو کم کم 17 بگیرم.عربی رو 18 بگیرم.زبان رو هم 20 بگیرم. یعنی اگه معدلم زیر 18 شد فکر کنم بهتر باشه برم از پشت بوم حوزمون خودمو پرت کنم پایین! بابا معلم ادبیاتمون کل سال رو باهامون تست کار کرد و حتی بیشتر امتحاناشم تستی بود.اصلا نهایی کار مکرد نتیجشم این شد! خودش گیر داده بود شما کنکور دارین اینا همش بچه بازیه! البته از یه جهتی راست هم میگفت ولی خوب 15% تاثیر داره!
راستی بچه هاشماها تمرینهای آخر هندسه فضایی رو بلدین؟ اون صفحه آخرش خیلی سخته!
کجاش ایول داره...تازه خیلی هم بده
surprise دینی 20میشی؟دمت گرم باووو
معلم هندسه ما خیلی باهاله همه تمرینارو جواب داده
هرکی خواست بگه براش عکس بگیرم بزارم...
مال ما هم حل کرده
ولی از اونجایی که چند تمرین هست که خیلی شبیه هستن مخصوصا فصل آخر
می ترسم اونارو اشتب بنویسم
راستی من هنوز چک نکردم عینا از کتاب میدن؟
من فکر کنم 18.75 یا 19 بشم. اون شعر منظوم ، 0.75 نمرم رو کم کرد. واقعا اون سوالش غیر استاندارد بود. تو زبان فارسی که دیگه نمی خواد تمام آرایه ها رو بلد باشیم، یکم واضح تر می دادن می مردن؟. من گفتم شاید "سخن" منظورش علم و آگاهی باشه و این یک آرایه کافیه. علاوه بر اون اگه کسی بنویسه بله دیگه تا اخرش صفر می شه.
بلاخره این زبان فارسی هم از دستش راحت شدیم.
و حالا درس هندسه ، زمین شناسی ( برای تجربیا ) و جامعه شناسی ( برای علوم انسانی ها) :
هندسه معمولا سوال خارج از کتاب نمی آد و اگر هم بیاد خیلی شبیه سوالات کتاب می دن ( البته اگه نخوان مثل بعضی امتحان های قبلی الکی سختش کنن ).
پس اولویت اول و آخر کتاب است. نمونه سوال هم مفیده تا حداقل بدونی برای چه سوالایی چقدر توضیح لازمه.
با توجه به وقت کم دیگه برنامه ریزی به نظر من معنی نداره. و باید تا آخر توانتون امروز بخونین و فردا که دیگه نیاز به توضیح نداره
سعی کنید اول هر سوالی برای خودتون یاد آوری کنید چطور حل می شه و اگر نفهمیدید اون وقت به جوابش نگاه کنید.
موفق و پیروز باشید.
دوستان به نظرتون زبان فارسي به فينگليش اينطوري ميشه(zabanfarcy3)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
واقعا براشون از ته دل متاسفم
سلام بچه ها.یه نکته رو تو هندسه خیلی خیلی رعایت کنین.حتما حتما تمیز و منظم بنویسین مخصوصا سوالای اولش.یکی از رفیقام که الان پیش هستش رفته بود امتحان خوب نوشته بود ولی یه سوال رو 1 نمره غلط داشت نفهمیده بودن از بس سوالای اولش رو تمیز و درست نوشته بود فک کرده بودن بقیش هم همینطوریه سرسری تصیح کرده بودن و شده بود 20!:31: الان دوباره زبان فارسی رو چک کردم دیدم اگه خوب تصیح کنن شاید 17 هم شدم.:20:
واقا خیلی جالبه! حال میده طراح زبان هم همین باشه! کلید تصیحش چی میشه!!!:27:نقل قول:
دوستان به نظرتون زبان فارسي به فينگليش اينطوري ميشه(zabanfarcy3)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا براشون از ته دل متاسفم
من برم یه 1 ساعتی چرت بزنم و شروع کنم:19:. ترم های قبل همشو 19-20 گرفتم.تازه با سوالای خارج از کتاب. ببینم میتونم اینو 19-20 بگیرم یا ...!
آره احتمالا.نمیتونم بگم 100% ولی در شرایط تحصیح خوب امیدی هست بهش.نقل قول:
معلم هندسه ما هم فصلهای 1 و 2 رو جواب داده ولی از 3 به بعد خودشو راحت کرد و همشو از منشور دانش کپی کرد داد به ما:5:. خودش بیشتر با تست حال میکنه.بابا نمیدونم بگم از بدشانسیمون یا ... اکثر معلمامون پیرو تستن!
اینجا چقد بچه درس خون داره (((:
همچینم که شما میگین اسون نبود.
نسبت به سالهای قبل خیلی هم سخت بود
نمیدونم چرا امسال دارن همه امتحاناتو سصخت میگیرن
به برگه پاسخ نامه توجه کردین؟؟؟؟ امتحان زبان فارسی بود، بعد بالاش نوشته بود کشور ؟ :39:
خدا عربی رو بخیر کنه :)))))))))))))))))))))))))))))))
نیوفتم خوبه :2::2:
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
نقل قول:
کلا سیستم اموزشیمون خرابه
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------
نقل قول:
بهترین راه برای نمره گرفتن از هندسه حفظ کردن کتابه و لا غیر :D:D:
ای بابا این زبان فارسی هم که بازم سخت بود... این چه وضعشه ؟؟ اون از زیست و ریاضی 3 این هم از این...
واقعا سئوالات امسال نسبت به خرداد 88 کلا سختتر بوده است.. برید و سئوالات پارسال رو ببینید...
چرا میگین آسون بوده ؟؟
آخيش.دلم برات تنگ شده بود متقلب.:11:نقل قول:
ديدي گفتم بن ميشي؟حالا بازم از اين حرفا بزن. بابا به خدا ما هممون از اين قضايا با خبريم نياز نيست اننقدر تابلو جار بزني:46:
حالا ولش كن اين موضوع رو.
تو علاوه بر استعداد در تقلب ياري خدا و شانس زياد هم داري.خوشا به حالت
بغل من 4 تا شاسگول افتادن .:41:
دوستان نمره بین 18.5 و 19 چطوره ؟ :41:
با توجه به این که من هیچی نخوندم اصلا لا مذهب حس درس خوندن نمیاد !
پیش به سوی هندسه ! :31:
من حسابان که همه میگفتن سخته 19.5 میشم اون به خاط اون بازه ها ! ولی این ادبیات و زبان فارسی که همه میگن آسون بوده افتضاح دادم @! برم هندسه رو بچسبم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام ، زبان تخصصي ( رشته كامپيوتر ) رو چطوري نوشتيد ؟؟
من خوب بود :46:
جوابها اومدن :
موفق باشيد :11:کد:http://aee.medu.ir/aee/aeeDocs/misc/138903herfey/890311_zaban_kompuoter.doc
زیادی خوب نبودم ... فکر کنم تقریبا 17 میشم !نقل قول:
سلام ، زبان تخصصي ( رشته كامپيوتر ) رو چطوري نوشتيد ؟؟
من خوب بود :46:
ولی خوبه مستمرم ، 19 یا 18 هستش !
خوش بحالت !
[QUOTE=NaKhoda KaFFka;5010129]فصل 4 هندسه چند نمره داره ؟؟؟[/QUOTEهر فصل 5 نمره
پاورپوینت های هندسه٬ زمین شناسی٬ و جامعه شناسی:
کد:http://www.gozine2.ir/modules.php?name=Pages&file=article&sid=1427
امروز هم برنامه در مورد کنکوری ۹۰ و تاثیر معدل هست.
من یه دور کردم ولی وقتی نمونه سوال سال قبل رو گذاشتم جلوم دیدم هیچی بلد نیستم
خدا کنه فقط تو امتحا فردا قبول بشم
نمره بالا رو نخواستم
:دی
بکس الان 11 شبه و من کم و بیش هندسه خوندم نه برای 20 ، وللی امید وارم بالای 19 بشم ...
اینو نوشتم فردا که اومدم با دیدنش روحیه بگیرم ، هیییییییی خدا بخیر کنه :19: ، اصلا اثباتای فصل 4 رو نمیشه خوند ! این آخه ریاضیه یا ادبیات ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
خدا کنه معدلم بالای 18.90 بشه مگرنه باید قید ....
چرا پس تموم نميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همه رو كه نميشه حفظ كرد.چيكار كنيم؟؟:19:
هندسه با این که راحت بود ولی من یسوال 16 رو به روش عمود اثبات کردم
که به نظرم غلط میگیرن
میشم 18
یا علی
بد نبود ! ...
تا تعامد بیشتر نرسیده بودم !!! ... شانس اوردم یه دونه از بعدش اومد اونم یه جور اثبات کردم که 100 درصد درسته ..
ولی از بس استرس داشتم سر همین که سوال های فصل 4 چی هستن... Sin60 رو نوشته 0.5 و Cos60 رو رادیکل 3 روی 2
فکر کنم 1 نمره غلط داشته باشم کلا !
به خیر گذشت !!! ... فکر میکردم با نخوندن تعامد به بعد یه 3 نمره ای رو از دست بدم !
دمشون نیمه گرم ، هندسه آسون بود ، خدا کنه 20 بده ( آؤزو بر جوانان عیب نیست ! )
ولی احتمالا بشم 19.5
- شکل تعریف تجانس رو نکشیدم : ( -25)
- سوال 14 رو یجور دیگه حل اثبات کردم ، یکی از روشای کتاب بود ولی نه برای این سوال ، پرس و جو کردم گفتن نمررو میده ، اما شایدم 5 نمره یا 25 کم کنه .
در هر حال من رو 18 حساب کرده بودم که این شد ، راضیم :10:
از صبح نگران این تجربیام ، باور کنین سذ امتحانم همش به زمین فکر میکردم ، حجم درسشون وحشتناک بود برا 1 روز و نیم ، امیدوارم خوب داده باشن .
امتحان خوب بود!
مگه برای تجانس باید شکل هم بکشیم؟ اگه اینطوره منم 0.25-
شکل نمیخواد که ! ... سوال 3 بخش داشت ... الف و ب تجانس و ویژگیش ... برای شکل بارمی نمیمونه !نقل قول:
از بین این امتحان های باقی مونده فقط نگران عربی هستم ... ! + طراحی آزمایش فیزیک ! ...
تو یه امتحان نهایی که نگا کردم دیدم شکل کشیده بود برا شکلم 25 گذاشته بود . حالا شاید امسال فرق کنه . هنوز کلید نیومدهنقل قول:
مگه برای تجانس باید شکل هم بکشیم؟ اگه اینطوره منم 0.25-
عزیز سوال که فقط 2 قسمته ؟نقل قول:
شکل نمیخواد که ! ... سوال 3 بخش داشت ... الف و ب تجانس و ویژگیش ... برای شکل بارمی نمیمونه !
الف ) تعریف + شکل
ب) یک ویژگی
تجانس شکل داشت؟
منم به ۲۰ امید ضعیف دارم به بالای ۱۸ امید بسیار قوی.امروز صبح ۷:۴۰ دقیقه تموم کردم و ۵ دقیقه قبل امتحان رسیدم:دی
تعریف تجانس خودش 2 بخشه ! ... + ویژگیش که میشه 3 تا 0.25نقل قول:
سوال مگه 0.75 نداره ؟!
بچه های امسال درس خون هستند .
سال قبل بعد از امتحان همه از شهریور حرف می زدند اما امسال خبری نیست.
یه پیشنهاد برای کسایی که میخوان 10 رو بگیرن جزوه های بنی هاشمی رو بخونن به امید خدا 10 رو می گیرن.(می دونم به کار کسی نمیاد ولی گفتم بدونید )
سلام بین 18.5 و شایدم 20 !
امتحانش انصافا اسون بود من که واسه قبولی رفته بودم این نمره رو آوردم :31:
ولی من میگم فیزیک سخت میشه :46:
بله ! همه ی حالتا رو حساب کردم جز اینکه تعریفو 2 قسمت کنه ، ممنون خوشحالم کردی :دینقل قول:
تعریف تجانس خودش 2 بخشه ! ... + ویژگیش که میشه 3 تا 0.25
سوال مگه 0.75 نداره ؟!
ولی یه اشتباه دیگمم پیدا کردم ، تو سوال 15 ننوشتم عمود مشترک ، نوشتم " عمود بر 2 خط "
اینو نمره میدن ؟
نمره نميدن قطعا :20:نقل قول:
ولی یه اشتباه دیگمم پیدا کردم ، تو سوال 15 ننوشتم عمود مشترک ، نوشتم " عمود بر 2 خط "
اینو نمره میدن ؟
انشالله همه طراحاي هندسه در بهشت برين با من محشور بشن :31:
خيلي بچه ها رو خوشحال كردن
منم ایشالا بالای 19.5 میشم ! ولبی نمیدونم چه طور میگید آسون بود ؟ من که دهنم سرویس شد تا تونستم همشو بنویسم !
من ساعت 3 شب تموم کردم + 2.5 خواب + 1ساعت صبح ،حل نمونه سوال 88
ولی خب برا هندسه نمونه سوال خیلی تاثیر نداره.
منم می گم سوالا خوب بود و خیلی خوشحالم که فصل چهار سوالای مفتیش رو داده بودن. اوایل امتحان یکم خودم رو گم کردم و وقت از دست دادم ولی خب به هر حال تونستم 20 دقیقه آخر امتحان وقت زیادی بیارم. فکر کنم اگه مصحح ها گیر الکی ندن ، 19.5 به بالا بگیرم. اگه نمرم کمتر بشه اصلا ارزش این همه خوندن و نوشتن رو نداشت. آخرای امتحان دستم فلج شده بود.( 5 صفحه کامل نوشتم ).
تجانس هم فکر نکنم بخواد شکل بکشیم. ولی کلا با توجه به این وقت کم نباید هم از این سخت تر باشه. سوال در سطح 88 بود. دستشون درد نکنه. :46:
؟؟؟ نمی دونستم زمین شناسیشون اینقدر حجیم باشه . چون تو کنکورشون فکر نکنم خیلی تاثیر داشته باشه ، گفتم حتما کتابش حجیم نباشه . ولی اگه اینطوره واقعا مثل خودمون این دو روز براشون جهنم بوده.چنقل قول:
حجم درسشون وحشتناک بود برا 1 روز و نیم ، امیدوارم خوب داده باشن .
خب به هر حال اینم گذشت. ( ولی چقدر سخت گذشت. )
خدا کنه عربی آسون باشه :41:، بقیه درس های باحالین:5:.
دست طراحاش درد نکنه . نه به اون طراح های دین و زندگی نه به اینا . خدا پدر مادرشونو بیامرزه .
بچه ها شما سوال 17 رو با برهان خلف حل کردین یا خط عمود؟من هردو رو یاد داشتم ولی دیدم خط عمود هندسی تره ازین راه رفتم.درسته؟
نه . اگه خواستن كه امتحاناي بعدي رو سخت بدن من با توجه به اسمم يارانه نقدي رو به طراحاي امتحانات بعدي نميدم:46:
دمشون گرم...20 میشیم ایشالله!
نگران 0.25 ونباشید زیاد بنویسید نمره میدن...طرف بیکار نیست که بشینه همه چزئیات رو روش زوم کنه!والا!
معلم ما سوال 17 رو از عمود کردن رفته بود گفت دسته...بروبچ نگران نباشید
من از شیمیم میترسم ، فیزیک که اگه اشتباه لپی نکنیم و خوب بخونیم 20 قطعا ، زبانم مفته 20 ، شیمی من رو 19.5 حساب کردم عربیم 17 البته فکر کنم عربی 15 اینا بشم ... باید یه راه پیدا کنم برا عربی خوندم بیشتر از 30 دقیقه نمیتونم بخونم باید هر 30 دقیقه به 30 دقیقه زنگ تفریح یک ساعته بدم مگرنه حالم بد میشه ! :19:نقل قول:
خدا کنه عربی آسون باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بقیه درس های باحالین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ایشاللا میدن !نقل قول:
شرمنده شرمنده ، این قسمت حذف شد !