صرفا برای اطلاع رسانی! هفت شروع شد.
(پاک شود لطفا):11:
Printable View
صرفا برای اطلاع رسانی! هفت شروع شد.
(پاک شود لطفا):11:
فریبرز عرب نیا حرف های جالبی زد
دستمزد ایشون برای بازی درسریال مختارنامه برای 5 سال در حدود 600 میلیون تومن بوده
کنایه بسیار گزنده ای رو به سریال ها و فیلم های طنز زد.نفهمیدم منظورش مهران مدیری بود یا جواد رضویان:31:
نام بردن از گلشیفته فراهانی به عنوان یک بازیگر خوب که باعث سوختنش شدیم
پ.ن :هفته قبل شنیده بودم که دستمال به شدت کمیاب شده مثل اینکه همه رو یکی خریده بود:27:
وای دیشب عرب نیا ترکوند خیلی دوسش داشتم بعد مصاحبش علاقم بیشتر شد
تیکه از حرفاش:
فریبرز عرب نیا بازیگر سینمای ایران امشب در برنامه زنده هفت برای اولین بار و احتمالا آخرین بار حرف هایی زد که تا به امروز کسی جرات بیانش را جلوی دوربین صدا و سیما نداشته است. عرب نیا گفت : سیستم ما خصوصا در فرهنگ فاسد است و امثال مهران مدیری ها با برنامه های طنز ؛سینما و هنر را به لجن کشیده و مسئولین یک همچین آدمی را دعوت میکنند در برنامه سمینار طنز پردازان تلویزیون ؛تا برنامه اجرا کند. او در مورد شریفی نیا گفت: بعضی از بازیگرانی که شریفی نیا معرفی کرده به سینمای ایران ؛واقعا بازیگر نیستند و آقای شریفی نیا ادعا میکند که اینها بازیگرند در صورتی که بعضا از خیلی از اینها تو کوچه و خیابان پول گرفته تا نقشی را در فیلمی به آنها محول کند .چرا باید امثال این اقا و کوتوله های بی عرضه در سینما باشند و سیستم به آنها اجازه مانور بدهد؟ این نشان میدهد که سیستم ما هم فاسد است. خلاصه هر بچه 5 ساله ایی هم امشب پای تلویزیون و این برنامه بود میفهمید که عرب نیا از روی شریفی نیا و مهران مدیری ؛دو خود فروخته خیانت کار به مردم ؛رد شد.
======
دیشب یه کلیپی هم پخش شد از فیلم ها و بازیگرای قدیمی چهره و تصویر بزرگانی مثه زنده یاد فرزین ( خدا رحمتش کنه واقعا دوسش داشتم) بهروز وثوقی ( که فقط چهرشو نشون دادن ولی اسمشو نبردن) ، کامران ملک مطیعی نشون دادن با فیلمای قدیمی رو جالب بود
سلامنقل قول:
منبع این اخباری رو که نقل قول می گیرید رو لطفا درج کنید ( قانون انجمن)
ــــــــــــــــ
ـــــــــــــــ
تا جاییکه من از عبارات می فهمم این برنامه جاییست برای عقده ای های سینمای ایران که برای اقبال عمومی اصحاب تی.وی در شعار "آزادی بیان" اونها رو دعوت کنند و برای رقیبانشون رجز بخونن .
چپی ها بگن راستی ها سینما رو لجن کشدن و راستی ها هم بگن چپی ها
دعوا سر لحاف ملّاست و هر کی نونشو بیشتر چرب کرد هنرمند تره . سیاستم که شده پاره ی لا-جزء هنر و فرهنگ و ... هر جا کسی توان و ظرفیتش کم می شه دخیل می بنده به عقاید و سیاست و مردم و حاج آقایی و کوروش و ... شمسی قمر خانوم
با تشکر از آقایانه گُنده گوله و خود مزایده گذشته و خیانت نَکار !
:لول:نقل قول:
منبعش برنامه هفت هست ( تو تاپیک برنامه نود یا برنامه اشپزی این پستو نزدم تو تاپیک هفت زدم )
دیشب برنامه خیلی بیخودی بود از نظر من
از عرب نیا خوشم نمی اومد
وقتی تو اون مجموعه سخیف و 2زاری بازی کرد ازش بدم هم اومد
دیشب هم با اون نوع حرف زدن و نقل قول اوردن هاش به شدت ازش متنفر هم شدم
و جیرانی هم اصلا نه جلوی حرف هاش رو میگرفت نه چیزی در عین این که کاملا خواب اور و بی ربط داشت میبافت به هم
در حالی که سابقه نداشت تو حرفه کسی نپره قبلا
تو اون بخش بازیگری از رویا تا واقعیت هم واقعا جای تاسف داره که اسطوره تکرار نشدنی به نام بهروز وثوقی رو اونطوری معرفی میکنن و ازش میگذرن
اواخر برنامه که جیزانی گفت وقت نداریم فراستی تیکه خیلی باحالی به دستمزد کسی که تو 5 سال 600 میلیون گرفت و 70 دقیقه وقت برنامه رو گرفت انداخت که بسی حال کردم
ایول فریبرز عرب نیا
دوستان عرب نیا راست گفت
افرادی امثال آقای مدیری خیلی کارشون خوبه ولی معذرت می خوام قبول کنید که فیلماش از لحاظ عرف جامعه و رابطه ی بین زن و مرد بسیار بده و.........
یا آقای احمد پور مخبر چی بلده؟؟؟؟
یا محمد رضا گلذار چی بلده؟؟ فقط خوشتیپه و هیچی بلد نیست
استاد یعنی انتظامی - مشایخی - عرب نیا - گوهر خیراندیش و .....
موفق باشی
دوست دارم نظرات شما رو هم بدونم
- نام بردن از فردین با عنوان لات قضا و قدری ، بهروز وثوقی به عنوان لات .... و ...... هرچند که به شخصیت شناسی سینمایی هم بپردازه در بن مایه ی کلام ، به نظرم باز هم برای پخش از تریبون رسانه ی ملی با مخاطب گسترده درست نبود ، در حالیکه حتی اونقدر شهامت وجود نداره که نام بهروز وثوقی آورده بشه یا حتی نوشته بشه ؛ انگار که اگر اسمی آورده نشه کسی نخواهد شناخت اون رو . بگذاریم با همین خیال باطل خوش باشند /
- به نظر من دلیل اینکه جیرانی برخلاف همیشه مرتبا و مکررا صحبت های عرب نیا رو قطع نمی کرد ، قدرت بیان فوق العاده ی عرب نیا بود و شیوایی کلامش که اکثریت رو تحت تاثیر قرار میده ، نه سفارش از بالا و ..... /
- در مورد مدیری و شریفی نیا ، تا جایی که من خاطرم میاد عرب نیا اسمی از کسی نبرد و ابتدای کلامش هم در قالب نکته ای آورد که اسمی از کسی نخواهد برد ، چون در اون مراسم گردهمایی طنز پردازان رضویان و لولایی هم بودند و شاید هم منظورش از اون شخصی که از بازیگرسازیش دفاع میکرد فرح بخش بوده باشه نه شریفی نیا ، به نظرم برداشت های شخصی و آزاد نداشته باشیم از صحبت های عرب نیا و به کلیت صحبت هاش دقت کنیم بهتر باشه /
- در مورد نقل قول های عرب نیا از اشخاص ؛ عرب نیا شخصیتی هست که بیشترین تاکید رو روی کلام و واژه و معنای کلام داره ، و نقل قول گرفتنش دلیلی بر حمایت یا ضدیت با جریانی نیست به نظرم ، باز هم خواهش میکنم به کلیت مطالبش توجه بیشتری کنیم ./
- دستمزد عرب نیا در مقایسه با بازیگری با دستمزد میلیاردی و دستمزد 90 میلیونی برای 3 روز و همون مثال مربی فوتبال عرب نیا ، واقعا این قدر قابل اعتراض هست ؟ /
مختارنامه سخیف و دوزاریه ؟ :27:نقل قول:
وقتی تو اون مجموعه سخیف و 2زاری بازی کرد ازش بدم هم اومد
عزیزم تو مجموعه فاخر چهارچرختو ببین لذت ببر البته تموم شد از امشب میتونی ساختمان پزشکان ببینی:دی
لازم نبود اظهار وجود کنی که ملت بدونن وجود دارینقل قول:
اول پستم نوشتم از نظر من
بله از نظر من و البته خیلی های دیگه ارزش دیدن که هیچ ارزش ... هم نداره
اون 2 تا اشغالی که نام بردی هم از این سخیف تر
شما هم ببین خوش باش که داری سریال میبینی
سلام
آقا پدرام لطف ادب رو رعایت کن
ما ایرونی ها چقدر زود به جون هم می پریم
می تونیم با آرامش و در عین ادب نظراتمونو بگیم
در ضمن عرب نیا استادی تمام عیار است
من به اندازه کافی گنده هستم که حتی با اون چشای ... :دی بتونی منو خوب ببینی :27:نقل قول:
نظر من و خیلی های دیگه :27::27: نظر تو که پشیزی ارزش نداره اگرم دیدی نقل قول گرفتم از پستت برای این بود که تو تاپیک مختار هم افاضات زیاد میکردی دیدم اینجا هم که ربطی نداره اون افاضات چندباره تکرار کردی گفتم این بار قشنگتر ببینی :27:
دوست عزیز قصد بحث ندارم و به هیچ وجه هم نمیخوام نظم تاپیک رو بهم بزنم اما باور کنید باور کنید اگر بدونید امثال فیلمهایی چون مختار نامه چه ضربه محکمی داره به فرهنگ کشور ما میزنه انقدر طرفداری نمیکنید آقا در مورد امامها فیلم ساختیم دیگه بسه بخدا .. به اون خدایی که هممون میپرستیم اگه فقط یه فیلم در مورد اساطیر ایران و تاریخ ایران ساخته بودند دل من الان انقدر خون نبود .. اما متاسفم که میبینم این چنین سریالهایی در کشورمون با این بودجه ها ساخته میشه که هیچ ربطی به فرهنگ اصیل ایرانی نداره .. بهرحال این پستها پاک میشه اگر خواستیم جواب بدین من مجبورم بیجوابتون بزارم چون این بحثها واقعا فایده ای نداره و دیگه کار از کار گذشتهنقل قول:
جالبه یه سری از دوستان بجای توجه کردن به سخن به گوینده نگاه میکنن. اگه تو همه قضاوتهاتون هم اینطوری باشین باید بگم همه قضاوتهاتون غلط هست!
در مورد برنامه دیشب, با بیشتر حرفای عرب نیا موافقم. از اون تیکه فراستی هم خوشم نیومد. دستمزد هرکسی رو باید سرجای خودش دید و با همنوعانش مقایسه کرد. قرار باشه دستمزد همه اقشار رو با یه کارگر ساده مقایسه کنیم کل عالم میشن پولدار.
اون اوایل از فراستی خیلی خوشم میومد ولی این اواخر بعضی حرفا رو زده که یه جورایی بوی بی منطقی و لجبازی ازشون به مشام میرسه!
صحبت های دیشب عرب نیا از جهتی که به آرمان و مدینه فاضله بازیگر بخوایم نگاه کنیم، حرفای خیلی خوبی بود که البته خود عرب نیا هم بارها اشاره کرد که صحبتاش مربوط به بازیگر کامل و الگوی آن است... اینکه عرب نیا برای بازیگری خودش حساب کتاب هم داره واقعا ارزشمنده. + اینکه چقدر خوب صحبت می کرد (همونطور که سروش گفت) و چقدر قشنگ واژه فساد و فحشا رو از هم تفکیک کرد... اما به نظرم عیبی که در صحبت های ایشون وجود داشت این بود که نوع دیدگاه ها، تفکرات و اعتقادات بازیگران، یکسان نیست که بشود الگویی کلی برای آنها به عنوان تم اصلی برای بازیگر ارائه کرد...:20:
ضمن اینکه چقدر سانسور در تلویزیون ایران و رسانه ملی متاسفانه وجود داره:13: که اول و آخر هر جمله اش بنده خدا مخاطبش رو "سیستم ناکارامد" معرفی می کرد و خلاصه شدنی نبود که اشاره بشه که این سیستم رو کسانی به وجود آوردند و کسانی حافظ (مالک) اون هستند! البته فریبرز، مدیران را که از دیدش تهیه کنندگان و کارگردان ها مشمولش بودند، مورد خطاب قرار داد) + اینکه آخر برنامه تشکر پایانی عرب نیا از گفتگوی بدون سانسورش گواه بر این مدعاست!
صحبت طنز که اومد وسط، منم ظنین شدم که فرد مورد خطابش مهران مدیریه... اما بعدش خاطرم اومد جناب ده نمکی هم فیلم سینمایی طنز ساختند هم سریال طنز (بر خلاف مهران که فقط سریال طنز ساخته) و در سمینار طنز هم اگه اشتباه نکنم حاضر بودن (بر خلاف مهران).
سایر متلک هاش به شریفی نیا و گلزار هم عجیب ولی جالب بود (دیوار کوتاه تری از گلزار سر مسائال مالی پیدا نکردند!!):31:.
در کل گفتگوی خوب و قابل قبولی بود.
کلیپ "از رویا بازیگری تا واقعیت" هم به نظرم بخوایم خیلی خلاصه دربارش صحبت کنیم، واژه "جاده یک طرفه" تعریف مناسبیه... درباره گفته نشدن نام بهروز وثوقی هم که.... كأنَ لم يكن شيئاً مذكوراً!
گفتگوی بعدیش رو هم که فراستی حضور داشت رو خوابم برد! اما مثل اینکه آخر برنامه به عرب نیا تیکه انداخته!!!
کد:http://www.entekhab.ir/fa/news/26201
یاعلی:11:کد:http://www.entekhab.ir/fa/news/26202/%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%B9%D8%B1%D8%A8-%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D9%85%D8%AA%D9%88%D9%87%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-7%D8%8C-%D9%81%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D9%88%D8%AB%D9%88%D9%82%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF
موافقمنقل قول:
به خصوص اونجا که گفتی دیگه کار از کار گذشته
تازه جالبه طرف در حد محلات هم به زور میگنجه ولی به خاطر همین مجوعه سخیف و 2 زاری خودش و عوامل رو جهانی میدونه
یک مشت ... ریختن تو این مملکت اینم وضع سریال ساختن برای یک مشت اجنبی و بیگانست
بعضی ها هم که اینقدر سطح پایین شدن که نگاه میکنن که هیچ ( وقت و عمر خودشونه به کسی ربط نداره ) اما اینقدر hardcore fan میشن که توهم میزنن و کاربر ها و ادم ها رو هم با هم اشتباه میگیرن :16:
من از اوتار و امضام معلومه چه سبک سریال دوست دارم ! ولی دم عرب نیا گرم !
خیلی خوب صحبت کرد .
اون کلیپ 15 دقیقه تاریخ قهرمانان سینمای ایران از آغاز بخصوص قهرمانان مرد دوران فیلم فارسی مثل فردین و بهروز وثوقی و ... هم خیلی جالب ساختن.
پ . ن : فراستی خیلی جالب با یک جمله در مورد فیلم جهان پهلوان تختی فیلم رو با خاک یکسان کرد ==> این فیلم نشون داد چرا بعضی موقع ها نباید فیلم ساخت:27:
تا زمانی که همه چیز رو مدام مرز بندی و خط کشی کنیم، تا زمانی که مرغ همسایه رو غاز بدونیم، تا زمانی که ببینیم کی داره میگه - نبینیم چی داره میگه!!، تا زمانی که فرهنگ رو صرفا با تاریخ و قدمتش اون بشناسیم، تا زمانی که از عقب بودن تعبیر پیشرفت نکردن را کنیم و .... به هیچ جا نخواهیم رسید! در همه زمینه ها!
بعد نظر شخصی من اینه که خوبی رو باید پذیرفت، بدی رو باید رد کرد! نباید در پذیرفتن خوبی و رد بدی، توجه کرد به اینکه کدومشون با پ شروع میشه، کدومشون با ف!
.
صحبتم زیاد مرتبط با تاپیک نبود... شرمنده..
پس ممنون میشم ازش نقل قول نکنید...:11:
یاعلی
اینجا تاپیک مختارنامه نیست که جوابی بهت بدم چون تو تاپیک خودش الانم که بحث وسط کشید یه معلوم الحالی بحث بی ربط وسط انداخت جواب دادمنقل قول:
همین مدیر این انجمن تاپیک خود سریال عشقی میاد یه روز قفل میکنه فرداش باز میکنه یه هفته قفل میمونه برای همین اینقدرم این بحث ها جواب داده شده که
ضربه محکم به فرهنگ کشور!!! ضربه چیه فرهنگ کشور چیه ؟ یه چیزی شنیدی از بقیه میای اونو میگی واسه ما
اگر یه درصد احتمال میدادم پستم میمونه جواب میدادم ولی میبینم ارزش نداره یه ساعت بعد پاک میشه باز
واکنش ها به برنامه دیشب
----
فریدون جیرانی، فردین و وثوقی لات نیستند بعضی میهمانهای تولات هستند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه هفت د مورخ 29 اردیبهشت 90در کنار بخش خوب فریبرز عرب نیا که پته بسیاری را روی آب ریخت به معرفی بازیگران سینمای ایران پرداخت و بهروز وثوقی را لات دانست برنامه هفت در معرفی وثوقی فارغ از نقشهای که وی در فیلمهای همچون تنگسیر داش آکل همسفر و... بازی کرده است وی را فردی دانست که کارمند اداره بهداشت و پست بوده و فقط در فیلمها نقش لاتها را بازی می کرده است جالب انکه در بخش معرفی اسم بهروز وثوقی را نیز بیان نمی کرد و فقط تصاویر وی را نشان میداد
آقای جیرانی وثوقی لات نیست ،لات منتقد برنامه تو است که به مسعود کیمیایی می گیود به جای فیلمسازی استمناءمی کند لات آن تهیه کننده ای است که فرحش بخش بخش است و لا یعلم من الهر و البر است ...هرچند تعجبی ندارد وقتی شریفی نیا بشود بازیگر مولف قطعا وثوقی می شود لات .. راستی اگر وثوقی لات است تهی کننده ها و بازیگرانی که به خانمها در همان ابتدای ورود به سینما پیشنهاد صیغه می دهند چه می توان گفت ...
---------------------
عرب نیا: مدیریت فعلی کشور، "فاسد" و "گندیده" است/ کنایه به شریفی نیا و گلزار
بامداد شنبه، فریبرز عرب نیا بازیگر سریال مختار با حضور در برنامه تلویزیونی "7" سخنانی به زبان آورد که مخاطب را میخکوب کرد.
او در این برنامه ی کم سابقه در تلویزیون به شدت به مدیریت فرهنگی کشور حمله کرد و آن را "فاسد" خواند، البته فسادی که به زعم وی به زشتی و فحشا معنا نمی شود، بلکه اشاره ی او به "بی تحرکی"مدیریت کشور بود. چیزی که عرب نیا از آن به عنوان "مدیریت گندیده"یاد کرد.
این بازیگر سرشناس کشور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره تلویحی به ماجرای به دستمزد هنگفت محمدرضا گلزار و ورود وزارت ارشاد به این غائله، گفت: این نابازیگر نابلد خود خواسته با وارد کردن یک اسپانسر و گرفتن دستمزدی نجومی خود را در سینما دوباره مطرح کند تا نابود نشود. و ضمنا نباید وزارت ارشاد با آن عظمت وارد شده و شان خود را لکه دار کند. باید بگذارد و رهایش کند.
عرب نیا در ادامه ، خبر دستمزد میلیاردی محمد رضا گلزار را یک نوع شانتاژ رسانه از طرف خود گلزار دانست ( البته اسم نبرد ولی تابلو بود دیگه جمله دقیقش این طور بود که دومیلیارد داده تهیه کننده گفته یه میلیاردشو بهم برگردون خبرشو اعلام کن تو رسانه ها :دی)
وی البته به دستمرد خود اشاره کرد و گفت: من در طول 5 سال، ماهیانه 10 میلیون دریافت کردم که جمعاً 600 تومان می شود یعنی پول یک سال مربی فوتبال با این فرق که دو بار در آستانه مرگ رفتم و حضرت مرگ را دیدم.
عرب نیا در ادامه انتقاداتش از نحوه مدیریت فرهنگی کشور گفت: چه دلیلی باعث شد که گلشیفته فراهانی از کشور برود؟ ایا او الان موفق است؟ نه، این بازیگر سوخت.
وی با اشاره به اینکه در سینمای امروز، هر از راه رسیده ای وارد سینما می شود و بازی می کند ، این بار تلویحاً به محمرضا شریفی نیا اشاره کرد و گفت: بگذارید صریح باشم. چرا آن اقا که در این برنامه آمده بود از بازیگران خوبی که وارد سینما می کرد دفاع می کرد، در حالی که من می دانم بعضی از بازیگرانی که این آقا وارد سینما کرده واقعا بازیگر نیستد و از خیلی از این افراد در کوچه و خیابان پول گرفته است.
عرب نیا در این برنامه به برگزاری "سمینار طنز" در تلویزیون با حضور ضرغامی اشاره کرده و گفت: جالب است که کسانی دعوت می شوند در این جلسه و پست تریبون رفتند که خود با ارائه ضعیف ترین آثار، سلیقه ی تماشاچی را تخریب کرده اند. آنها خود عامل این فضا هستند که البته من آنها را هم مقصر نمی دانم.
وی افزود: من کلیت مدیریت کشور را مقصر می دانم. مدیریتی که همواره برای بقای خود از متخصصین و نیروهای جوان دوری می کند و آشناهای خاص عموما مخرب خود را به صحنه می آورد.
این باریگر سرشناس با اشاره به سخن حکیمانه ای از حضرت علی (ع) که "ترس عامل همه گناهان است" گفت: ترس از فرار قدرت، ترس از رو شدن کاستی ها و حقایق و.....عامل ضعف مدیریت است.
عرب نیا در این سخنان بارها اعلام کرد که منظور وی از مدیریت کشور، شرایط امروز کشور نیست، بلکه شرایطی است که ایران، از پیش از انقلاب از آن رنج می برد. وی افزود: از دوستان می خواهم واقعا سلیقه ای و شخصی به صحبت های من نگاه نکنند
متن کامل سخنان وی به زودی در "انتخاب" منتشر می شود.
عرب نیا، هفته ی اینده نیز در برنامه هفت حضور میابد
----------
یه چیز جالب برنامه دیشب این بود که تو هفته پیش انگار گفته بودن این دو تا شریفی نیا و گلزار تو سفر حج که رفتن با هم اشتی کردن
بعد دیشب بعد قسمت هفت روز که تموم شد جیرانی گفت الان این گلزار زنگ زده گفته من با شریفی نیا اشتی نکردم و تکذیب میکنم !!
جالبه بعضی ها hardcore fan چه سریالایی هم میشن.بابا دو تا سریال خارجی ببینید حال کنید.نقل قول:
بعضی ها هم که اینقدر سطح پایین شدن که نگاه میکنن که هیچ ( وقت و عمر خودشونه به کسی ربط نداره ) اما اینقدر hardcore fan میشن که توهم میزنن و کاربر ها و ادم ها رو هم با هم اشتباه میگیرن
ول کنید بابا مختار و سینمای ایران.
سینمای ایران تا آزاد نشه.درست نمیشه.تا یه نفر که از سینما سرش میشه رو نذارن راس کار درست نمیشه.
دقیقا کلمه به کلمه با حرفات موافقم.والا منم همینو دارم به همه میگم که همه شیر فهم شن.چه خوبه همه اینکارو بکنند.نقل قول:
دوست عزیز قصد بحث ندارم و به هیچ وجه هم نمیخوام نظم تاپیک رو بهم بزنم اما باور کنید باور کنید اگر بدونید امثال فیلمهایی چون مختار نامه چه ضربه محکمی داره به فرهنگ کشور ما میزنه انقدر طرفداری نمیکنید آقا در مورد امامها فیلم ساختیم دیگه بسه بخدا .. به اون خدایی که هممون میپرستیم اگه فقط یه فیلم در مورد اساطیر ایران و تاریخ ایران ساخته بودند دل من الان انقدر خون نبود .. اما متاسفم که میبینم این چنین سریالهایی در کشورمون با این بودجه ها ساخته میشه که هیچ ربطی به فرهنگ اصیل ایرانی نداره .. بهرحال این پستها پاک میشه اگر خواستیم جواب بدین من مجبورم بیجوابتون بزارم چون این بحثها واقعا فایده ای نداره و دیگه کار از کار گذشته
البته چنین چیزی امکان نداره در سینمای ما اتفاق بیفته.چون به نفع دولت مردا نیست.
شاید اگه کوروش بسیجی بود سریالشو میساختن.:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی باور کنید زندگی نامه ی کوروش کبیر بسیار زیبا و داستانیست .تا جایی که خیلی ها عقیده دارند که مثل افسانه میمونه این واقعیت.
بابا بیخیال ! کی این واکنش رو نشون داد ! هر کی بود اصلا منظور تحلیلگر رو نفهمید.نقل قول:
واکنش ها به برنامه دیشب
----
فریدون جیرانی، فردین و وثوقی لات نیستند بعضی میهمانهای تولات هستند
اولا اشاره به نقش هست نه اشاره به شخصیت واقعی افراد.
دوما این طوری گفته که لازمه شخصیت قهرمان فیلم که قابلیت محبوب شدن داشته باشد دوران فردین که قبل از دوران وثوقی بوده جوانی جنوب شهری که مخالف سیستم کلی جنوب و بالا شهری شدن و تبعض است ولی سعی می کنه با بیخیالی طی کنه
ولی در دوران وثوقی همون جوان جنوب شهری دست یکار میشه و شخصا با سیستم بالاشهری تو فیلم ها مقابله می کنه .
شما مطمئن باش اگه ایرانی ها از کوروش فیلم میساختن (در جهت تعرفش) شما اولین نفر اعتراض می کردی که فیلم چرا اینقدر کیفیت پایین و داغون ساخته شده .نقل قول:
ولی باور کنید زندگی نامه ی کوروش کبیر بسیار زیبا و داستانیست .تا جایی که خیلی ها عقیده دارند که مثل افسانه میمونه این واقعیت.
از تختی یه فیلم ساختن با وجود نیکی کریمی و 4 تا خوشگل دیگه ! فیلم جالبی در نیومد و بیشتر به فراموش کردن تختی کمک کرد تا به یاد و خاطرش !
یه وبلاگی تو بالاترین هم داغ شد مطلبشنقل قول:
بابا بیخیال ! کی این واکنش رو نشون داد ! هر کی بود اصلا منظور تحلیلگر رو نفهمید.
اولا اشاره به نقش هست نه اشاره به شخصیت واقعی افراد.
اشاره به شخصیت هم بود فکر کردی به همین راحتی اجازه پخش تصاویر و فیلما رو دادن ؟ اینا گفتن اگه میخواید پخش کنید باید با تخریب و بد گفتن ازشون همراه باشه صد بار کلمه لات به کار برد تو گزارش ده دقیقه ای
این چه حرفیه معلومه هر اثر هنری ساخته بشه بهش انتقاد میشه.هم تشویق میشه.نقل قول:
شما مطمئن باش اگه ایرانی ها از کوروش فیلم میساختن (در جهت تعرفش) شما اولین نفر اعتراض می کردی که فیلم چرا اینقدر کیفیت پایین و داغون ساخته شده .
از تختی یه فیلم ساختن با وجود نیکی کریمی و 4 تا خوشگل دیگه ! فیلم جالبی در نیومد و بیشتر به فراموش کردن تختی کمک کرد تا به یاد و خاطرش !
در ضمن شما کوروش کبیر و با تختی یه کشتی گیر مقایسه میکنی.شاید خیلی ها از کشتی خوششون نیاد تو نسل جدید.خیلی از ورزشکارا فراموش میشن.ولی شما ناپلئون بناپارت رو ببین هنوز که هنوز همه میشناسنش.
اما همه کوروشو دوست دارند.
البته اینا اگه بخوان خشونتای جنگ و فحشا های اون موقع رو به تصویر نکشن.مسخره میشه.کسی که اسپارتاکوس رو ساخت باید بیاد اینو سریال کنه.
خواب الان شما چرا با من دعوا داری ..نقل قول:
کی دعوا داره ؟ :دی لحنم جدی بود اندکی فقط :دینقل قول:
نقل قول:
خدا رو شکر هنوز حتی 5 دقیقه از مختارنامه رو ندیدم
نه اینکه ارزش هنری نداشته باشه یا بازیگراش و یا کارگردانش بد باشه
نه
به خاطر اینکه خسته شدم از بس برای غریبه ها فیلم ساختند
برای فرهنگ بیگانه فیلم ساختند
برای قهرمانان بیگانه فیلم ساختند
متاسفانه اینجا دوستان طوری حرف میزنن که انگار دولت کارگردانو مجبور کرده که مختار رو بسازه .
کارگردان به عشق خودش و عقیده خودش و اینکه این شخصیت تاریخی رو دوست داشته ساخته .
آیا کارگردانی بوده که بخواد در مورد کوروش فیلم بسازه و دولت نذاشته این کارو بکنه ؟
من به عنوان یه ایرانی که مسلمون هست از ساختن فیلم در مورد قهرمان مذهبی خودم خیلی
خوشحالم و خیلی هم خوشم اومده مثل خیلی از مردمی که خوششون اومده و مشتاقانه دنبال میکنن .
ولی مثل شما دوستان از اینکه در مورد قهرمان ملی خودم و اسطوره ملی خودم فیلمی ساخته نشده خیلی ناراحتم
ولی دلیل نمیشه حالا که ساخته نشده بیام به عقاید مردمی که اینجان توهین کنم و از مختار و در کل تاریخ اسلام بد بگم
چرا چون در مورد قهرمان ملی من فیلمی ساخته نشده . وجود یکی باعث نفی اون یکی نمیشه .
متاسفانه بعضی از دوستان یه حرفایی میزنن که آدم از ایرانی بودن خودش ناراحت میشه .
من از اون دوستم میخوام که توضیح بده چرا فیلم مختار داره ضربه محکمی به فرهنگ اصیل ایرانی میزنه ؟
عزیزم بودجه رو فراموش کردین؟؟نقل قول:
متاسفانه اینجا دوستان طوری حرف میزنن که انگار دولت کارگردانو مجبور کرده که مختار رو بسازه .
کارگردان به عشق خودش و عقیده خودش و اینکه این شخصیت تاریخی رو دوست داشته ساخته .
آیا کارگردانی بوده که بخواد در مورد کوروش فیلم بسازه و دولت نذاشته این کارو بکنه ؟
یا نه دوست داشتین فراموش کنید!
حقوق 600 میلیونی عرب نیا رو کی داده
بودجه چند 10 میلیاردی سریال رو کی داده؟
برودجه چند میلیاردی سریال یوسف رو کی داده؟
نقل قول:
اینا همش درست پول رو اونا دادن ولی آیا کسی رو مجبور کردن ؟
آیا میرباقری از شخصیت مختار و واقعه روز عاشورا بدش میومده و به خاطر پول این سریال رو ساخته ؟
البته که نه . یه عشقی داشته که اینکارو کرده .
باز میگم کسی بوده که بخواد در مورد کوروش فیلم بسازه و دولت بهش پول نداده که بسازه و هیچ ارگان و
سازمانی هم حمایت نکرده ؟
دولت پول داده و مختار و یوسف رو ساختن و مردم هم خیلی استقبال کردن . این کجاش ایراد داره ؟
بحث اینجاست که هنوز هیچ کارگردانی تمایل نشون نداده در مورد کوروش فیلم بسازه وگرنه میتونن
با دوتا خبر تو روزنامه ها و خبرگذاری تمایل و اشتیاق خودشون رو نشون بدن و اونوقت ببینن از
مسئولین حمایتی میشه یا نه .
با یک اطلاعات گیری ساده نظراتمون تعدیل میشهنقل قول:
بارها در دولت خاتمی این پروژه ها مطرح و حتی استارت شد و با کار شکنی نا تموم موند.
در اواسط دهه هفتاد موسیقیدان یونانی یانی در قالب کنسرت ملل که معرف حضور همه هست، تقاضای برنامه در تخت جمشید رو کرد که در سخنرانی بلندترین مقامات گفته شد: این بناهای مرده باستانی نیاز به زنده کردن ندارند.
اختصاص بودجه ای معادل حتی نیمی از یکی از هفت هشت پروژه تاریخ شیعی ،برای سریال سازی از تاریخ پیش از اسلام (بدون جهت گیری) جز شوخی چیزی در ذهن هنرمندان ایرانی تداعی نمیکنه.
کوچکترین شائبه از زندگی کوروش، جشن های دوهزار و پانصد ساله شاهنشاهی رو برای مسولان تداعی میکنه ونظر در این رابطه بسیار منفیه.
در اوایل انقلاب از پروژه های قاضی شرع خلخالی تخریب مجسمه فردوسی و لودر گذاشتن زیر پارسه بود و در اقدامات فرهنگی شان کوروش شخصی ...گر معرفی شد، که در تحقیقات بعدی مشخص شد این عبارت ترجمه ناصحیح متن یکی از مستشرقین به فارسی است.
نسبت شخصیت کوروش و ذوالقرنین رد شد و اعلام شد لقب کبیر از طرف یهودیان به وی داده شده.
خوب این دوره ها گذشته و رفته. اما مسایل اخیر میگه نگذشته
حرکت اخیر احمدی نژاد در نوروز و جشنهای تخت جمشید با نظر گسترده اعتراضی شدید مواجه شد و یک جور تابو شکنی تلقی شد.
هرگز در پیشبرد این مقصد ایشان و مشایی موفق نبودند و با وقایع اخیر مثل حکم انفصال رییس سازمان میراث فرهنگی از طرف قوه قضاییه و یا درگیری شدید در اصولگرایان مابین مباحث ایران اسلامی یا اسلام ایرانی دیگه باید خواب برنامه هاشون رو ببینند
کسی منکر عشق امثال میرباقری و تلاش سنگینشون نیست، اما دلدار به عشق ایشان نظر مثبت دارد و به دیگران:
بنقل از روزنامه ابتکار و ده جای دیگر
گروه فرهنگ و هنر- در حاليکه پس از گذشت 40 سال، ماه گذشته بالاخره منشور کوروش با پيگيريهاي سازمان ميراث فرهنگي به صورت امانت به ايران بازگشت، تازه ترين خبرها از توافقات اوليه براي ساخت فيلم سينمايي کوروش با هزينهاي بالغ بر 70 ميليون دلار حکايت ميکند. ساخت فيلم کوروش در حالي در آستانه کليد خوردن قرار گرفته است که طرح بحث مکتب ايراني و تجليلهايي که از سوي رئيس دفتر رئيس جمهور و همچنين رئيس سازمان ميراث فرهنگي از اين پادشاه ايران باستان به عمل آمده با واکنشهايي از سوي برخي فعالان مذهبي و سياسيون مواجه شده است.
پس از پردهبرداري از منشور تاريخي حقوق بشر کورش، توسط دکتر احمدينژاد، در موزه ملي ايران، اهالي هنر هفتم که بطور معمول با مشکل کمبود سوژههاي ناب روبرو هستند را بر آن داشت تا اين فرصت را غنيمت شمرده و اين اتفاق ميمون را به سوژهاي براي ساخت انواع پروژههاي سينمايي و تلويزيوني تبديل کنند.
اما اين «علي معلم»، تهيهکننده و منتقد حرفهاي سينما بود که گوي سبقت را از ديگر همکارانش ربود و مرحله نخست كار بر روي اين اثر بينالمللي (به زعم خودش) را با امضاي توافقنامه، كارگرداني پروژه سينمايي «كوروش كبير» با «مسعود جعفري جوزاني»، كارگرداني كه در ساليان گذشته از ابتداي دهه60 تا امروز جايگاه ويژهاي در آثار متعدد خود از «جادههاي سرد» و «شير سنگي» تا مجموعه عظيم «در چشم باد» را در کارنامهاش دارد، آغاز کرد.
تهيهكننده اين پروژه در آن زمان ، جايگاه شخصيت كوروش از جهت تاريخي و ملي، پايهگذاري امپراتوري چندمليتي و بزرگ جهان، بنيانگذاري حقوق بشر و احترام به اديان 600 سال پيش از ميلاد، پذيرش اين شخصيت تاريخي از جانب اديان الهي (بخصوص ذكر اين شخصيت در قرآن كريم با عنوان ذوالقرنين) و همچنين شرايط امروز جهان كه قدرتهاي بزرگ و بيتاريخ درصدد نفي جايگاه ايران در معادلات جهاني هستند، از دلايل عمده اقدام به ساخت اين پروژه ملي عنوان کرد.
اما در همين راستا؛ به تازگي «علي معلم» از هزينه 70ميليون دلاري توليد اين فيلم عظيم تاريخي خبر داده است. اين تهيهکننده و منتقد سينما، علاوه بر بيان اين مطلب، افزوده: متاسفانه هميشه دستگاه مسئولي وجود داشته که خيلي بزرگ ديده شده ولي هيچوقت نتوانسته کار خاصي انجام بدهد و آن شوراي عالي انقلاب فرهنگي است؛ به شخصه هيچوقت نفهميدم اين شورا مشخصا چه کار ميکند.* اين تهيهکننده سينما همچنين درباره مراحل تهيه فيلم «کوروش» گفته: اين پروژه، پروژه بلند مدتي است و حداقل مطالعات آن 5/1 سال بطول ميانجامد. نکته ديگر اينست که اين پروژه نيازمند سرمايهگذاري کلان است و ممکن است به اندازه کل گردش مالي سينماي ايران هزينه ببرد. فيلم «کوروش» ممکن است 70 ميليون دلار هزينه ببرد و پروژهاي نيست که بشود به همين سادگي آن را انجام داد اگر هم در سطح پائين انجام شود. ميشود مثل يکي از همين فيلمهايي که امروز ساخته ميشود و تا رامهرمز و کرج هم برد ندارد!
«معلم» همچنين خاطر نشان ساخته: تاکنون و در مسير اين پروژه نزديک به 6 هزار ايميل از افراد مختلف دريافت کردهام که آمادگي خود را براي کمک به اين پروژه از يک تا 100 هزار دلار اعلام کردهاند. نکته عجيب اينست که هيچکدام از مسئولان فرهنگي ما تا به حال يک کلمه درباره اين پروژه اظهارنظر نکردهاند و اگر هم حرفي زدهاند اين بوده که خودمان داريم چنين پروژهاي ميسازيم. من نميدانم پروژه آنها در چه حدي است.**
* عجب صداقت و صراحتی، در سلسله مباحث فرهنگی اعتراض ایشان معنای گسترده ای دارد
**و در کجاست؟
پستم مربوط به مختارنامه است اما باز هم مجددا تاپیکش بسته است!
اما مربوط به برنامه هفت هم میشه
به گزارش برنا، در برنامه سینمایی هفت که هر جمعه از ساعت ۲۳ آغاز می شود، شاهد حضور فریبرز عرب نیا به عنوان میهمان بود؛ بازیگری که فیلم های پرشماری را در کارنامه خود دارد و اکنون با سریال مختارنامه در جعبه جادویی خودنمایی می کند.
وی که برای پرداختن و تحلیل به موضوع بازیگری در این برنامه حضور یافته بود، بخشی از صحبت های خود را به بحث داغ این روزهای سینمای ایران که دستمزدهای برخی از بازیگران می باشد، اختصاص داد.
عرب نیا با انتقاد از این موضوع گفت: من ۵ سال در سریال مختارنامه حضور داشتم و هیچ نقش دیگری را در هیچ سریال و فیلمی نپذیرفتم. در این مدت بطور میانگین ماهیانه ۱۰ میلیون تومان به عنوان دستمزد دریافت کردم که در مجموع ۵ سال در حدود ۶۰۰ میلیون تومان می شود. حال آنکه در این مدت ۲ بار هم با مرگ دست و پنجه نرم کردم و با مشکلات زیادی از جمله کار در بیابان و حیوانات مختلف روبهرو بودم. با این حال این دستمزدی است که یک مربی لیگ برتر فوتبال برای یک فصل دریافت می کند و با مرگ هم روبهرو نمی شود.
نقل قول:
چی میگی شما ؟ واسه خودتون میبرید میدوزید من کی به اسلام توهین کردم تو حرفهام ؟
بحث مذهب و ملیت کاملا متفاوته و دولت یک کشور باید رعایت مصالح کشور در بعد فرهنگی رو داشته باشه تا فرهنگ یک کشور صدمه نبینه .. اخه دوست من واقعا خوشحالی ازییکه چپ و راست واسه فرهنگ غریبه فیلم میسازند و روحت رو به بازی میگیرند ؟ در حالی که کاملا یک طرفست از اونور واسه کشور خودمون کاری انجام نمیشه ؟
زمانی که با نفوذ ترین و قدرتمند ترین رسانه یک کشور تصمیم بر نابودی فرهنگ یک کشور داشته باشه واقعا تاسف میخورم که ما مردم هم پشتش وای میستیم و از این کارها حمایت کنیم
متاسفانه ماها فقط یاد گرفتیم بگیم آقا غرب پرست نباش
حالا من به شما یه جمله جدیدی رو متذکر میشم آقا عرب پرست نباش !
این جملت کاملا منطقیه اما به شما باید بگم یه منطق یک طرفه ! اگه اینطوره پس چرا واسه تاریخ کشورت واسه فرهنگ کشورت یه فیلم با بودجه بالا تا الان ساخته نشده ؟ چطور شما که مثلا ایرانی هستی میتونی از عقیدت دفاع کنی اما ماها نمیتونیم ؟نقل قول:
چرا چون در مورد قهرمان ملی من فیلمی ساخته نشده . وجود یکی باعث نفی اون یکی نمیشه .
سرتون رو مثل کبک زیر برف نکنید مگه تا حالا گذاشتند یه فیلم از تاریخ ایران تو اکران سینماها یات پخش تلویزیونی باشه ؟
بابا یکم افراطی بودن رو بزاریم کنار اگه دینداریم اگه خیلی عاشقیم رو اصولش .. رو سیاستش . تو دلمون چه نیازیه تو یه رسانه عمومی کاملا فرهنگ ملت رو تغییر بدیم
چپ و راست واسشون فیلم بسازیم تازه جالبیش اینه دیگه واسه بزرگای دین نظیر امامامون کم آوردن فیلم بسازن چسبیدن به شخصیتهای خاص ..
مشکل ما ایرانیا اینه تو عقایدمون که هیچ تو هر زمینه ای افراطی هستیم یاد نگرفتیم عقاید شخصیه نباید تو بوق و کرنا کرد یاد نگرفتیم تو جامعه اول از هویتمون دفاع کنیم
در ادامه صحبت بالا یه جمله ای به دوستمون میگم که گفت چرا مختارنامه به فرهنگ کشورمون صدمه میزنه :
در همه کشورها وقتی صحبت حمایت از تاریخ و. فرهنگ کشور میشه همه حمایت میکنند اما اگر از بیگانه و مخصوصا فرهنگ بیگانه زیاد صحبت بشه میگند طرف سیاسیه حالا تو ایران کاملا برعکسه حمایت از خودی و فرهنگ خودی میشه سیاسی و فورا طرف از صفحه روزگار محو میشه (مثلا در انجمنهایی مثل همین پیسی به اجبار پستها پاک با طرف بن میشه )
بهرحال من نمیتونم پاسختون رو اینجا بنویسم به طور کامل .. چون این انجمن نه سیاسیه نه مذهبی تا همین حدش هم حرف زدم خلاف قوانینه و از این موضوع واقعا ناراحتم که بارهای این اشتباه رو تکرار کردم وارد این چنین بحثهایی شدم
ببین من نمیگم نباید فیلم کوروش رو بسازن اما اینکه شما میگید چپ و راست دارن سریالهایی با فرهنگ بیگانه درست میکنن هم اشتباه هست.نقل قول:
ببین اینجا حداقل به اسم, مملکت اسلامی هست. این وظیفه دولت هست که از پروژههای این چنینی پشتیبانی کنه. مشکل شما اینه که شاید مسلمان نباشی و هی فکر میکنی سریالهایی مثل مختار داره فرهنگ عربی رو به رخ میکشه و نشون میده. در حالیکه مسلمانها معتقد هستن هیچ فرقی بین اعراب و اعجام نیست. و فرهنگ ما در اون زمان و در این زمان مشابهات خیلی زیادی داشته.
اما از نظر من هم مخالفت با ساخت فیلمهای تاریخ ایران اشتباه محض هست. ببینید این کشورهایی که چند هزار سال پیش, جزء اقوام نیمه متمدن بودن, الان چه فیلمهای آنچنانی ساختن و میسازن و فرهنگشون رو چطور نشون میدن (کره جنوبی). اون وقت ایران با اون سابقه دیرینش هیچ فیلمی نداره.
امیدوار باشید افغانستان دست به کار بشه و فیلم کوروش رو بسازه.
نقل قول:
به هر حال خیلی خوشحالم که در مورد قهرمان مذهبی من فیلم ساخته شده و اصلا معنی فرهنگ غریبه رو
واسه من نمیده و با روح من اصلا بازی نمیکنه بلکه برعکس روحم آرامش پیدا میکنه . واسه من اصلا مهم نیست
مختار عربه یا فارسه مهم اینه که وقتی داستانشو میخونم و فیلمشو میبینم خیلی احساس خوبی بهم دست
میده که یه نفر انقدر با غیرت باشه و بتونه انتقام خون به ناحق ریخته شده امام معصوم منو بگیره .
حالا شما از عرب ها خوشت نمیاد اون یه بحث دیگه ست ولی به نظر من هر ملتی آدم خوب و بد داره
و نمیشه همه رو مثل هم دونست .
من عرب پرست نیستم ولی با اینکه خودم ایرانی هستم , ایرانی پرست هم نیستم .
ولی بازم توضیح ندادید که چه طوری فیلم مختار فرهنگ کشور منو نابود میکنه ؟
تاپیک مختارنامه قفل شده خیلی راحت بحثهاش آمده جای دیگه
دیگه کامل داره با موضوع برنامه هفت بیگانه میشه.
بعلاوه اگر کشش گفتگو و بررسی تم های مذهبی بود که اون تاپیک قفل نمیشد.
من فکر نمیکنم اینطور باشهنقل قول:
زمانی که با نفوذ ترین و قدرتمند ترین رسانه یک کشور تصمیم بر نابودی فرهنگ یک کشور داشته باشه واقعا تاسف میخورم که ما مردم هم پشتش وای میستیم و از این کارها حمایت کنیم
خوب ما فیلمهایی درباره شاهان قاجار میبینیم که ساختن.واقعا اگه مخالف این نوع فیلمسازی بودن که این کار رو نمیکردن
در ضمن مختار چه عرب باشه چه فارس شخصیت قدرتمند ومومنیه.این مهمه!!
به نظر من بحث مختارنامه رو اینجا ببندیم و دیگه ادامه ندیم چون ممکنه این تاپیک هم بسته بشه .
بهتره همون بحث برنامه هفت رو ادامه بدیم . با تشکر
ما باید تکلیف خودمون رو روشن کنیم.
من به شخصه خیلی علاقه و اراداتم به امام حسین بیشتره تا به کوروش کبیر! نه که بخوام جایگاه کوروش رو کوچک بشمارم ولی خوب امام حسین برای من مسلمون چیز دیگه ایه. نگاه من به امام حسین زمین تا آسمان با نگاهم به کوروش یا بقیه گذشتگانم فرق داره. و طبیعیه که ساختن سریال در مورد امام حسین یا هریک از امامان معصوم رو نابود کردن فرهنگ این کشور ندونم.
خیلی چیزای دیگه هستن که نقششون تو نابودی فرهنگ این کشور مشخص و بارز هست ولی عجیبه که همه اونا رو ول کردین و چسبیدین به موضوعی که اصلا ربطی به فرهنگ این مملکت نداره.