سلام دوستان . من 256 از مخابرات دارم . میشه بگین وضعیت من چطوره ! دانلودم روی 30 هستش !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان . من 256 از مخابرات دارم . میشه بگین وضعیت من چطوره ! دانلودم روی 30 هستش !
علت اینکه downstream گاهی بالا پایین میشه و با روشن خاموش کردن مودم تغییر میکنه چیه؟ از طرف Isp هست؟ ضمنا upstream هیچ تغییری نمیکنه وثابته .
وضعیت مودم من اینه:
بعضی ساعات روز قطعی زیاد می شه قبلا این قدر Attenuation زیاد نبود سر خط هم تست کرد فرقی نداره ایراد از چی می تونه باشه؟کد:DSL Driver Version: E.25.41.39
DSL VPI/VCI: 8/35
DSL Status: Showtime
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel: 64
DSL Upstream Rate: 1087700
DSL Downstream Rate: 2637200
Down up
DSL Noise Margin: 8.0 dB 8.05 dB
DSL Attenuation: 24.0 dB 43.5 dB
DSL Transmit Power: 17.4 dBm 12.3 dBm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمبود سرعت و قطع وصل شدن مداوم اینترنت گوشی
با سلام
یه سوال دارم واون اینه که وقتی با گشی ارکسون 800 به اینترنت وصل میشم سرعت دانلود خیلی پایین میاد وهمچنین تند تند قطع میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی با خود گوشی وصل میشم خیلیم خوب جواب میده
لطفا راهنماییم کنید
باید بگم که صد بار ویندوز وکنکشن های اینترنت را پاک ودو باره نصب کردم ولی جواب نداده
مشکل اینترنت من چی میتونه باشه؟ خواهش میکنم کمکم کنید.
متشکرم
راستی این تصویر، نمودار سرعت دانلود یه فایل رو نشون میده . مشخصه حین دانلود، سرعت دائما در حال تغییره و اکثر اوقات صفر و با هر لینک دیگه ای این مشکلو دارم.نقل قول:
با سلام.
از اساتیدی که جواب سوال بنده رو میدونن تقاضای کمک دارم.بنده isp دارم.نمیدونم چجوری میتونم rate کاربرای Adsl رو تغییر بدم.توی dslam هیچ جا پهنای باند کاربرامو محدود نکردم.
اما تو بعضی خطوط تلفن که رانژ میکنم rate رو میزنه 256 و بعضی جاهای دیگه .1023
امیدوارم جای درستی سوالمو پرسیده باشم.email رو میزام که دوستان لطف کنن شماره تلفنشون رو برام بزارن.
هزینه ی وقت با ارزش اساتید رو هم تقدیم می کنم.
با تشکر
درود بر همه دوستان
میخواستم بدونم وضعیت خطم چطوره؟ خیلی درامه؟
سرویسم 512 هستش.
اسپلیتر هم روی خطم دارم نمیدونم چرا اینقدر( اس ان آر) پایینه؟!
چیکار باید کرد؟
ممنون.
سلام حدود 8 ساله منتظرم ای دی اس ال بکشم . حالا هم که شده به علت نویز زیاد کلافه شدم . نویزم روی 6 هست و همش قطعی دارم.هیچکسی هم اهمیتی نمیده . نه مخابرات نه شرکت مربوطه.
واقعا دیگه میدونم چیکار کنم.
خیلی کارها کردم ولی اصلا درست نمیشه .تنها مونده تعویض فیوز خطم در مخابرات .
که بعید میدونم حل شه.سرعتم روی 120-150 متغیره ولی اصلا سرعت برام مهم نیست.فقط ارتباط دائم میخوام.
خواهش می کنم اگه دوستان تجربه ای دارند در اختیار من و دوستان بزارند تا استفاده کنیم ممنون
به دلیل دور بودن شما از مرکز مخابراتیتون خط شما کشش سرویس 2 مگ رو نداره به خوبی.نقل قول:
شما از اطلاعات خطتتون مثل کاربر بالایی عکس بگیرید تا وضعیت خطتتون رو چک کنم اگر فاصلتون زیاد باشه down stream رو روی 512 یا 1024 ببندند مشکل حل میشه.نقل قول:
سرویس دهندتون کدوم شرکته؟
سلام من 128 نا محدود دارم اندیشه سبز خزر تویه رشت
یه نظری در موردعکس ها بدید لطفا
دوستان مشخصات خط من به شکل زیر هست که هیچ مشکلی رو نداره ولی سرعت فوق العاده تو این یکماه اومده پایین (بین 20 - 30 کیلوبایت در ثانیه برای دانلود) وقتی هم به پشتیبانی مخابرات گزارش میدم میگه طبیعی هست و سرعت همه کم شده .. نمیدونم مشکل از کجاست که سرعت اینقدر پایین هست. آیا واقعا دارن کم فروشی میکنند ؟؟
تا یکماه و نیم پیش سرعت 80 - 110 متغیر بود. به نظر شما من باید در این شرایط چکار کنم. به کدوم مرجع اطلاع بدم و شکایت کنم این موضوع رو ؟؟
نقل قول:
نویزخطتون کمی بالاست با این حال تا 5 مگ رو سپاورت میکنه.
خط شما که وضعیتش خیلی خوبه .نقل قول:
متاسفانه هیچ مرجعی در زمینه اینترنت به حقوق مشتری بها نمیده و جز وقت تلف کردن نتیچه ای نداره.
سلام سرویس دهنده شرکت مخابرات اصفهان هست(2030).یعنی خود مخابرات میده.سرعتش 128 هست.
بعید میدونم مشکل از فاصله باشه آخه دوستان من حتی فاصلشون تا مخابرات دورتره ولی مشکل منو ندارد.
مودمم هم هست . TPLINK TD-W8951ND
این پست را هم به دلیل قطعی زیاد به سختی گذاشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان مشخصات خط من این اعداد زیر است سرعت دانلودم بیشتر از 90 نمیره چیکار کنم بهتر شه باتشکر از راهنمایی شما[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نویز بسیار بالا در آپلود
Attenutation بسیار بالا
کیفیت خط پایین از دلایل پایین بودن کیفیت سرویس شماست.
با مخابرات تماس بگیرید
سلام. اين مشخصات منه:
SNR:11.3 - 28.7
ATTEN:42.5 - 23.3
RATE:4095 - 509
سرعت 128 نامحدود ( البته 1 به 10 نيست و سرعتش واقعي هست)
اما از ساعت حدود 9 شب به بعد كيفيت خط خراب ميشه و وقتي خط رو با نرم افزا مانيتور ميكنم نمودار گرافيكي خط اصلا پايداري نداره و به شدت نوسان ميكنه. براي چند ثانيه مياد رو صفر و براي چند ثانيه ميره روي 30 مثلا. ( شبيه فركانس تپش قلب به حالت متناوب اين نوسانات تكرار ميشه)
بنظرتون چي كار كنم كه وضعيت خط پايدار بشه؟
اين تست هارو بعد از ظهر گرفتم
دوستان من نوسان دارم هم تو سرعت هم تو پینگ واسه بازی انلاین...مثلا پینگم رو 230 میپره رو 300 باز میاد رو 250 باز میره بالا...اینم از مشخصات خطمه...
چه راه کار هایی واسه بهبود این وضییت پیشنهاد میکنید...ممنون میشم سریع پاسخم را دهید!:11:
با سلام
اگه میشه یه نظری هم رو خط ما بدید!
نمیدونم چرا حس میکنم timeout دارم! مثلا وسط دانلود یه دفه سرعت Dl از 29 میرسه به 10 بعد 0 بعد دباره برمیگرده و این رویه ادامه داره!البته به صورت مقطعی ولی مثلا وسط بازی league of legends شدیدا مشکل دارم چند وقته!
نقل قول:
خطتت خوبه ربطی به اون نداره
سلام دوستان
ADSL سرعت 256 پارس آنلاین دارم، جدیدا نزدیک به یک هفته ای میشه که دائما لینکم قطع و وصل میشه (یا همون چراغ ADSL) به این صورت که 5 یا 10 دقیقه وصل هست و 4 الی 5 دقیقه قطع؛ جالب اینجاست بعضی از روزها سالم میشه و قطعی نداره و جالب تر اینکه موقع شبانه اصلا قطعی نداره! :13:
روزهایی که قطع میشد از سر خط هم تست گرفتم، سر خط هم به همین صورت بود، حتی مودم رو هم عوض کردم اما فرقی نکرد.
امروز اومدن از سر خط سیم ها رو 30 سانت بالاتر قطع کردن و قبل مودم یک اسپلیتر نصب کردند و گفتند مشکلتون حل میشه اما متاسفانه هنوز مشکل دارم.
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند که مطمئن هستند از داخل مخابرات هیچ موردی ندارم (وصل بودن خطم به سیستمشون یا فیوز یا... منظورشون بود فکر کنم)
ضمنا تو این خط هیچ تلفنی ندارم و خط مخصوص ADSL هست.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
مدل مودم : TP-LINK 8840T
تست ها:
به دلیل زیاد بودن فاصله شما از مرکز مخابراتی هست . اگر هنگام قطع و وصلی مداوم مقدار Attenuation شما همان 58 باشد کاری جز پایین آوردن داون استریم شما نمی تونند بکنن مگر اینکه پورت شما رو روی Adsl2+ ست کنند که نویز پذیری بیشتری داره.نقل قول:
اما من تو این یک سال هیچ مشکلی نداشتم و اصلا قطعی لینک نداشتم، اگر مشکل از فاصله هست پس چرا تو این یک سال هیچ مشکلی نداشتم؟نقل قول:
حل شد..............................
SNR margin : 11.6
Attenuation : 44.0
Rate : 2044
SNR margin پایینه نه؟
شبا قطع میشه اینترنت...
snrنقل قول:
لب مرزه
نویز خط زیاد
linksys wag120n
DSL Upstream Rate: 508 kbps
DSL Downstream Rate: 2043 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 280 dB 324 dB
DSL Attenuation: 178 dB 287 dB
DSL Transmit Power: -382 dBm -425 dBm
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
این DSL Attenuation خیلی زیاده.ولی مشکلی تا حالا نداشتم.ولی تو wow لگ دارم.
میرایی سگینال در خط شما 44 هست که معمولی هست . ولی snr شما کم هست که نشون میده نویز روی خط میتونه وجود داشته باشه .نقل قول:
خود من با snr 5 هیچ مشکلی ندارم در پارس آنلاین مشکل شما باید از جای دیگه باشه احتمال مشکل در مرکز باشه هست.
برای up کمی زیاده ولی در حد فیبر نوریه واسه down . یا اینکه فاصلتون با مرکز خیلی کم هست . سرویس دهندتون چیه ؟!نقل قول:
لگ داشتن بر میگرده به پینگ شما . مشکلتون از سرویس دهنده هست . به طور مثال پارس آنلاین در بهترین شرایط با نزدیکترین Ip کمتر از 54 ms پینگ نمیده.
با سلام دوستان یک سوال داشتم ، چند روزی میشه توی بازی آنلاین مشکل نوسان پینگ دارم قبلا نداشتم و مودم رو چک کردم دیدم تغیراتی کرده به نظر شما دلیل مشکل این هست؟ :41:
قبلا
SNR Margin (dB): 27 - Upstream 22
Attenuation (dB): 41-42
الان
SNR Margin (dB): 18-19 - Upstream 22
Attenuation (dB): 39
Attainable Rate (Kbps): 10852
Rate (Kbps):6996
اگر مشکل از این هست باید به مخابرات بگم یا شرکت؟ ممنون:11:
سلام دوستان
ان شاا.. که سوالمو جای درستی پرسیده باشم.
من یک مودم D-LINK دارم و سرویسم هم 128 مخابرات هستش. سرعت دانلودم با لپ تاپ خوبه و راضی هستم ولی با وایر لس موبایل که وصل میشم سرعت دانلود خیلی کمه (در حد 1 و کمتر) ولی صفحات وب با گوشی خوب باز میشه و فقط مشکل دانلود دارم.
گوشیم رو چند جای دیگه بردم و تست کردم سرعت دانلودش خیلی خوب بود و فقط با مودم حودم مشکل داره.حدس میزنم باید تو تنظیمات مودم اشکالی باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
مرسی
سلام مجدد
دوستان کسی نیست جوا بده؟؟؟؟؟
ممنون
سلام.
دوستان همونطور که میدونین خیلی از بچه ها مثل خودم با مشکل نویز داشتن روی خطوط مواجه هستن.
توی این چند روزه با مفاهیمی مثل snr مواجه شدم که آشنایی ندارم باهاشون.اینه که از اساتید محترم میخوام در مورد مفاهیم بالا توضیحاتی رو ارائه بدن و اینکه از کجا بفهمیم واسه ما چنده و چه رنجی باشه قابل قبوله و اینکه خطی که نویز داره دلایلش میتونه چیا باشه و چطور میشه رفع کرد و خلاصه هر اطلاعاتی که در این زمینه کمک میکنه به ماهایی که اطلاعاتمون کافی نیست.
ایمان جان سایت زیر کامل توضیحات snr و attenation رو نوشته و چند تا دلیل نویز رو هم نوشته . یه کم مطلبش زیاد . اگه زیاد نبود همینجا میذاشتم . ولی شلوغ میشه . :11:
من کابل اصلی تلفن با کابل برق ورودی خونه از یک لوله رد شدن.اگر از هم جدا کنم تاثیری داره تو پینگ؟
سلام با مودم linksys wag120 این اعداد را داشتم ، از مخابرات اصفهان از یکی از شهرستان های اطراف هستم ، قبلا خیلی خوب بود ولی الان وضعیت افتضاحی تو سرعت پینگ دارم ، این اعداد چجوریه وضعیتش ؟ DSL Upstream Rate: 509 kbps DSL Downstream Rate: 2046 kbps Down up DSL Noise Margin: 288 dB 295 dB DSL Attenuation: 288 dB 216 dB DSL Transmit Power: -380 dBm -442 dBm
سلام با مودم linksys wag120 این اعداد را داشتم ، از مخابرات اصفهان از یکی از شهرستان های اطراف هستم ، قبلا خیلی خوب بود ولی الان وضعیت افتضاحی تو سرعت پینگ دارم ، این اعداد چجوریه وضعیتش ؟ DSL Upstream Rate: 509 kbps DSL Downstream Rate: 2046 kbps Down up DSL Noise Margin: 288 dB 295 dB DSL Attenuation: 288 dB 216 dB DSL Transmit Power: -380 dBm -442 dBm
و این در صورتیه که ذوستام توی یکی دیگه از محله ها این عددا را داره up.-------------.com/images/lv7qyfw5eoq2105qrt23.jpg
v t a n d o w n l o a d
این وضعیت خط من هست.تغییر کدوم یکی از اینها میتونه پینگ من رو کم کنه؟
خط شما فیبر نوری هست و کیفیت خوبی هم داره . سرعت 1 مگ رو مخابرات بهبهان به هر شخصی میده ؟ نامحدوده ؟نقل قول:
شما نمی تونید کاری کنید که پینگ پایین بیاد و مشخصات خط شما نشون میده مشکلی از این نظر ندارید .
از کجا فهمیدی بهبهان هستم؟والا سرویس من 128 نامحدود هست که با 64 و 256 همه یکجورن ولی اختلاف قیمت دارن.من با مهر مغازه تونستم بگیرم.یعنی فروشنده گفت فقط یک مهر بزن اگر زمانی بجای 128 خواستی بالاتر بگیری بتونم بدم.با همین 128 دانلودم تا 100 میرسه.پایین یا بالا بردن upstream تاثیری تو پینگ نداره؟