نه فرق میکنه یه نامه از مدرسه میفرستن واسه مرکز اصلی فنی و حرفه ای که که این مهارت غیر قانونی هست یا نهنقل قول:
به احتمال خیلی زیاد
ولی میتونی قضیه رو بگی و تعهد بدی که چند ماه میاری برو پیش رئیس دانشگاه
نه فرق میکنه یه نامه از مدرسه میفرستن واسه مرکز اصلی فنی و حرفه ای که که این مهارت غیر قانونی هست یا نهنقل قول:
به احتمال خیلی زیاد
ولی میتونی قضیه رو بگی و تعهد بدی که چند ماه میاری برو پیش رئیس دانشگاه
سلام دوستان.
من دوم انسانی هستم
الان مدرسه نمونه هستم.توی رشته ی من زیاد مدرسه مهم نیست واقعا.من امسال فقط برای گرفتن جزوه رفتم مدرسه :|
میخواستم بدونم میتونم از راه دور برم؟!میتونم کنکور هم بدم!؟میخوام بشینم توی خونه بخونم.شهریه ش چقدره!؟بعدا برام مشکل ساز نمیشه!؟
دانشگاه دولتی هم میتونم برم؟!
بنظر شما کار درستی هست؟!
و غیرحضوری چطور؟!
راه دور هیچ فرقی نداره از هیج لحاظ. هم کنکور میتونی بدی هم هر دانشگاهی بخوای میری.نقل قول:
ولی کاملا اشتباهه. مطمعن باش نباید این کارو بکنی مگه انکه دلیل خاصی مثل مشغله داشته باشی
نقل قول:
چرا؟!باو برم مدرسه چیکار آخه هیچی هم یاد نمیدن!
شما که میگی هیچ فرقی نداره من هم میشینم توی کتاب و درس میخونم و فیلم میبینم از موجودات منحوس مدرسه هم راحت میشم
چرا میگید نرم؟!
منم همینو میگفتم ولی وقتی درس سخت میشه از رو کتاب و جزوه سر در نمیاری بیشتر گیج میشی اونجا که یه معلم لازمه :n13: البته ناگفته نماند اکثر وقت مدرسه به چرت و پرت و جزوه نویسی میگذره که نه سود داره ن چیزی :n28: من خودم سال چهارمم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردم ولی نمیرم معافیت دارم چوننقل قول:
مساله سر بی کیفت بودن کتابهای آموزشی توی بازار نیست. حتی اگه مدرسه هم بری بازم دبیرتون جزوه اش از کتاب عربی خیلی سبز بهتر نمیشه و حتما باید کتابهای تست بازار رو بخونی. ولی موضوع سر مسایل روحی روانی هست. وقتی میری مدرسه مجبورت میکنن که درس بخونی ولی اگه نری مدرسه میشینی خونه و وقتت رو پای نت تلف میکنی.نقل قول:
اصلا همچین تصمیمی برای یه دانش آموز دوم دبیرستان نشان از مسئولیت گریزی داره من اگه مشاور مدرستون بودم میگفتم که حتما برای فرار از تکالیف مدرسه و صبح زود بیدار شدن داره این کارو میکنه.
البته همه اینا راه حل داره و راه حلشون فرار از مدرسه نیست.
ضمنا برای راه دور خوندن باید 16 سال تمام سن داشته باشی.
من اگه میتونستم فرار میکردم ولی 12 سال مجبور شدم تن بدم[emoji3] تو دبیرستان ک کار ما شده بود فقط جزوه نویسی هر معلم میومد از اول تا اخر جزوه میگفت ما هم اخر روز مث کارگرای ساختمون بر میگشتیم خونه از خستگی :|نقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
نقل قول:
علیرضای عزیز
من هدفم رو تعیین کردم
کسی که هدفش رو تعیین بکنه
فرقی نداره بره فرزانگان یا از راه دور
پس مشکلی نیست؟!
خب دیشب هم تولد 16 سالگی تمام من بود:n19:
مشکل که هست خیلیم هست فرزانگان با راه دور خیلی فرق داره اما ظاهرا کسی نمیتونه جلوی شما رو بگیره. فقط امیدوارم در خوندن کتابهای کمک درسی کوتاهی نکنین و تنبلی تو کارتون نباشه تا بعدا پشیمون نشین.نقل قول:
از 500 هزار نفر داوطلب تجربی میشه گفت بالای 250هزار نفرشون واقعا هدفشون رو درست و عاقلانه انتخاب کردن ولی فقط سه - چهار هزار نفر موفق میشن. سعی و تلاش علمی برای هدف هم مهمه.
نقل قول:
ببخشید یک سوال داشتم
ما معلم تاریخ ادبیات مون چون کناب خیلی سنگین بود و نمیتونست همه کتاب رو از ما امتحان بگیره بهمون حدود 200 تا سوال داد برای خوندن
معلم مدرسه از راه دور هم ممکنه برای تاریخ ادبیات چنین بکنه؟!من فقط برای تاریخ ادبیات میخوام
چون تاریخ ادبیات 1 و 2 توی انسانی هیچ کدوم نهایی نیستند و توی کنکور هم فقط 3 تا تست ازش میاد :n09:
داخل مدرسه از راه دور رفع اشکال میکنننقل قول:
میتونی یه کتاب هست که سوال و جواب هایی که تا الان تو همین اموزش های از راه دور گرته ده تو چند سال رو بخری و بخونی
من خودم تمام درسا رو همینطوری پاس کردم و سر کلاس نرفتن
از راه دور تمام سوالات از اموزش و پرورش میاد و برای تمام مدارس یه سوال هست معلم که سوال نمیگیره در ضمن تو بیشتر از راه دور ها محل امتحان یه مدرسه دیگه ای هست و معلم تو گرفتن سوال دخیل نیست
نقل قول:
ایول چقدر خوب
سطح سوالات قابل مقایسه با مدارس دولتی هست؟!ظاهرا برای هر درس باید 8 ساعت برم مدرسه،یعنی هر روز باید یک ساعت برم مدرسه؟!:n34:
نرفتی هم مهم نیست چون خودشون نمره مستمر 20 رو میده به افراد
خود آموزش و پرورش داره سوال میگیره امکان داره سخت تر باشه
ولی نه سخت هست نه آسون رو حالت نرمال هست
دوستان بی ربطه ولی جای دیگه جواب نمیدن ، مدرک علمی کاربردی واسه دانشکده های افسری(ناجا) مورد تایید هستن یا نه؟
ببخشید دوستان مدارس از راه دور کلاس هاش قاطی هست؟!
یعنی مرد و زن توی هر سن و سالی با هم هستند؟!:n02:
مدرسه مختلط ؟؟ اونم با این داشن آموزای که راه دور ثبت نام میکنن !! 100 درصد !!:n36:نقل قول:
از راه دور ک کلاس نداره :|نقل قول:
نه اصلا همچین اجازه ای هیچ جا نداره
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سلام خدمت دوستان
دوستان من کنکوری بود امسال رشته ریاضی که دادم کنکور رو پارسال که سم بود خرداد ماه نتونستم چند درس رو پاس کنم..افتاد برا شهریور که بازم نتونستم ..ولی دی ماه پاس کردم همشون رو...ولی بزرگسال شدم...الان که کنکور دادم و امتحان های پیش رو هم دادم چند تا درس پیش رو میدونم میفتم...
چندتا سوال داشتم
یک اینکه اگر من بازم نتونستم شهریور پاس کنم هیچ جوره نمیتونم برم سره کلاس دانشگاه تا دی برسه اونا رو پاس کنم؟
2-اینکه اگر تابستون من کلاس جبرانی برم برای مستمر باید هر روز برم و اینکه چقدر مثلا دیفرانسیل طول میکشه ؟چون من سره کار میرم باید ببینم امکانش هست برام یا نه....و اینکه شما توصیه میکنید کلاس ها رو برم یا نه؟بگم وقفه ایی نداشتم یعنی ترک تحصیلی چیزی نکردم مشکلم فقط همون سوم بود که پاس نکردم...
از نهایی ها 2 تا افتادم که یکیش دیفرانسیل هست یکی فیزیک که فیزیک رو تک ماده میکنم...اون 4 تا درس به اصطلاح داخلی که ما توی مدرسه دیگه ایی هم دادیم و مستمر هم بهون ندادن با اینکه من مهر ماه سر کلاس چهارم بود کل چهارم رو رفتم ولی مسمر بهمون ندادن اونا رو هم ممکنه هندسه رو بیفتم....الان بهترین کاری که من میتونم برا این درسا بکنم چیه؟
ممنونم از همه
دوستان چند تا سوال دیگه درمورد از راه دور:
من امسال دومم بودم مدرسمون خیلی مزخرف بجز ی معلم ادبیات عالی که داشت و پیش دانشگاهی بازهم تدریس میکنه اون.میخواستم بدونم سوم برم از راه دور میتونم چهارم برگردم مدرسه معمولی؟!فقط برای اون معلممون:n12:
سوال بعدی اینکه امتحانات سوم ترم دوم از راه دور همون نهایی های مدارس دیگه هست؟!
شما اصلا اجازه ثبتنام در راه دور نخواهی داشتنقل قول:
زمانی میتونین تو راه دور ثبت نام کنید که اجازه ثبتنام در مدارس معمولی رو نداشته باشین.
نقل قول:
دوست عزیز مطمئن هستید؟!من همینجا پرسیدم و دوستان گفتند میتونم برم!:n04:
بله مطمئن هستم اصلا فلسفه وجود همچین مدرسه ای همینه که دانش آموزانی که نمیتونن مدرسه معمولی برن بیان اینجانقل قول:
شما وقتی میتونی تو مدرسه روزانه ثبتنام کنی دلیلی نداره راه دور ثبتنامتون کنن
قبلا برای پیش دانشگاهی میشد طرف بره راه دور و وقتش آزاد بشه ولی از چند سال پیش دیگه به اونها هم اجازه نمیدن
شما اگه زیر 18 سال داشته باشین و بخواین تو راه دور ثبت نام کنید کار راحتی پیش رو ندارید
اینم آیین نامه:
نقل قول:
خلاصه ای از آیین نامه آموزشی دوره متوسطه آموزش از راه دور
فصل اول : كليات
ماده ( 1 ) : دوره ي متوسّطه «آموزش از راه دور»به منظور ادامه تحصيل
افراد ذيل بر اساس اهداف هر يك از شاخهها و مطابق با مواد اين آيين نامه
در مراكز آموزش از راه دور اجرا ميشود:
الف) افرادي كه امكان ارائه آموزش هاي متوسطه روزانه (سالي- واحدي)
به آنان وجود ندارد .
ب) دانش آموزاني كه شرايط تحصيل در واحدهاي آموزشي دورهي
متوسطه روزانه را از دست دادهاند.
ج) افرادي كه به دليل وجود شرايط خاص امكان استفاده از آموزشهاي
حضوري راندارند .
گذشته از تمام اینهانقل قول:
فصل سوّم - مقرّرات ثبت نام : ماده (12) :ثبتنام و انتخاب واحد توسط دانشآموز يا ولي يا نماينده قانوني وي به صورت حضوري يا غيرحضوري انجام ميشود .
ماده (13): ثبتنام و انتخاب واحد دانشآموزان در مراكزآموزشازراهدور حداكثر تا شروع نيمسالهاي اوّل، دوم و دورهي تابستاني ادامه مييابد.
تبصره :ثبتنام پس از شروع هر نيمسال تحصيلي يا دورهي تابستاني از افرادي كه عذر موجّه داشتهاند با تشخيص و صدور معرّفينامه توسّط ادارهي آموزش و پرورش محل مجاز است . در اين صورت نحوه و ميزان استفاده دانشآموز از خدمات آموزشي مركز با توجه به شرايط و امكانات به تشخيص مدير مركز خواهد بود .
ماده (14): دانشآموزان موضوع ماده (1) اين آيين نامه به شرح ذيل ميتوانند با رعايت ساير مقررات در اين مركز ثبتنام كنند. اين قبيل دانشآموزان چنانچه بيش از 18 سال داشته باشند از معافيت تحصيلي نيز برخوردار خواهند بود :
الف : دسترسي نداشتن به واحد آموزشي ، دوري راه يا نبود رشته تحصيلي در محل سكونت كه ملاك تشخيص افراد موضوع اين بند ،مجوز كميسيون خاص ادارهي آموزش و پرورش محل ميباشد كه به صورت موردي ، صادر ميشود .
ب :شرايط تحصيل در دورهي متوسطه روزانه را نداشته باشند كه مرجع تشخيص افراد موضوع اين بند بر اساس مدارك تحصيلي ذينفع، مدير مركز آموزش از راه دور ميباشد .
ج :افرادي كه به دليل وجود شرايط خاص به شرح ذيل، امكان استفاده از آموزشهاي حضوري را ندارند:
1- معلوليت جسمي: مدارك مربوط بايد توسط يكي از واحدهاي آموزشي استثنايي يا مديريت آموزش و پرورش استثنايياستان تأييد شده باشد .
2- بيماري خاص و يا صعب العلاج: مدارك پزشكي مربوط بايد توسط كميسيون پزشكي منطقه تأييد شده باشد .
3- تاهل: تصوير صفحات شناسنامه كه با اصل آن توسط مدير مركز آموزش از راه دور، مطابقت و تأييد شده باشد .
4- الزام به حمايت از خانواده: ملاك تشخيص افراد موضوع اين بند ،مجوز كميسيون خاص ادارهي آموزش و پرورش محل ميباشد كه به صورت موردي، صادر ميشود .
تبصره : ساير افراد در صورت دارا بودن 18 سال تمام و بيشتر ميتوانند در مركزآموزش از راه دور
ثبت نام كنند. ليكن با عنايت به اينكه افراد ذكور موضوع اين تبصره از معافيت تحصيلي بر خوردار نميباشند بايد قبل از ثبت نام وضعيت خود را از نظر قانون وظيفه عمومي (كارت پايان خدمت، كارت معافيت، دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غيبت كه تاريخ اعزام آن حداقل پايان نيمسال
رفتن به مدارس راه دور یعنی خارج شدن از فضای درس و افت شدید درسی!
راه دور نه کلاسی داره نه چیزی و هیچ نکته مثبتی نداره و برای کسانی خوبه که دستشون به هیچ جایی بند نیست.
نقل قول:
دوست عزیز من فکر میکنم میشه ها!من کسی رو میشناسم که اینکار رو کرد و موفق شد کنکور هم بده!:n02:
دوستان بنده منتظر جوابم ممنون
نگران نباشین اکثر شهرها رعایت نمیکنن این موضوع رو. ضمن این که تشخیص موضوع به عهده مدیر مدرسه هست و بخار شهریه گرفتن هر کاری میکنن. شما میتونی ثبت نام کنی نگران نباشنقل قول:
بازم نتونی پاس کنی باید بری خدمت و برگردی یا معافیت بگیری تا بتونی دوباهر پیش بخونی. کلا دوسال حق داری سال چهارم رو بخونی.بهترین کار اینه که همین شهریور پاسشون کنینقل قول:
نقل قول:
سلام
1.شما اگه شهریور هم نتونین پیش رو بگیرین ولی دانشگاه قبول بشین در صورتی دانشگاهتون آزاد و پیام نور و علمی کاربردی باشه میتونین ثبت نام کنید و تعهد بدین کهمدرک پیش رو تا دی ماه تحویل میدین، دانشگاه پیام نور و علمی کاربردی میتونین سر کلاس بنشینین ولی آزاد رو باید مرخصی بگیرین ترم اول رو، دانشگاه دولتی هم که اصلا ثبتنامتون نمیکنند.
2.شما تو احتحانات شهریور چون در طول سال تحصیلی نیست هیچ نمره مستمری ندارین چه برین کلاس چه نرین
3.شما رفتین بزرگسالان ثبتنام کردین گفتین روزانه هستم؟ اگه روزانه باشین باید نمره مستمر هم بهتون بدن مگر اینکه برای ترم شهریور ثبتنام کرده باشین.
سلامنقل قول:
دکتر این دوستمون یه سال هم نشده اومده پیش پس وقت داره هنوز.
اینوری باشه یه سال وقت دارهنقل قول:
سلام
دکتر این دوستمون یه سال هم نشده اومده پیش پس وقت داره هنوز.
ممنونم..نقل قول:
دانشگاه غیر انتفاعی هم باید مرخصی بگیرم؟بعد اینکه هر سال کسایی که خرداد میفتن اگر تو کلاس های تابستان شرکت کنند مستمر بهشون میدن...یعنی اصفهان که بنده هستم همه جا همینطوره...
اول سال هم چیزی به من نگفتن 4 تا درست خیر حضوری حساب میشه...در صورتی که من تو همه کلاس ها بودم...ولی بهم نگفتن دی ماه که قبول شدن و تازه انتخاب واحد کردم دیدم نوشتن 4 تا درس غیر حضوری و گفتن اونا مستمر نداره هر چی هم گفتم بهم نگفتید چرا ...گفتن بهت گفتیم یادت نیست در صورتی که اینطور نبود..من مثل بقیه بچه های روزانه هر روز کلاس میرفتم یعنی حتی عصر هم نبود با روزانه ها سر کلاس میرفتم ولی تا درسام غیر حضوری زدن......مشاور هم گفتن که یکسال وقت داری برا کنکور یعنی تا سال بعد...معافیت هم بهمن ماه گرفتم روش زده بود تا سال 99 ....
ممنونم
غیر انتفاعی رو خبر ندارمف فکر نکنم نیازی باشهنقل قول:
اگه مستمر بدن خیلی بهتره سر کلاساش برین پس
شما قبل از ثبتنام حتما باید بگین حضوری و روزانه میخواین وگرنه به مشکل میخورین.
همین امروز رفتم مدرسم بزرگسالان گفتن واحد حضوری برداری 50 تومن مستمر داره 10 تومن غیر حضوری!!نقل قول:
پول زور ینی این!'
تو برگه معافیت تحصیلی پلیس +10 نوشته تا کی معافیت دارین مثلا سال 99 اگه هست اون موقع پیش دانشگاهی میتونین کش بدین ولی ولی باید مدرسه ثبت نام کنین هر سال!وگرنه غیب میخورینقل قول:
اصلا دو سال نیست چون سال قبل تو کلاسی بودم طرف 3 سال داشت پیش میخوند از اخر چون داشت سرباز میشد مجبوری رفت کاردانی!
شما شهریه کامل دادی یا واحدی؟ اینو میدونی دقیق؟ چون من دارم بزرگسال میرم با این چیزا سر کار دارم امروزم بد اعصابمو خورد کردن گفتن چون شهریه ثابت ندادی واحدی حساب کردی حالا باید برای واحدایی ک افتادی باز پول بدی بری برای شهریور! این دیگه اخرشه!نقل قول:
کلا دزدن اصلا ب فکر دانش اموزا نیستن متاسفانه
پول بده مستمر بگیر حرفشون اینه
اینم کار نامه دی من.البته خرداد اجازه ندادن گفتن نمیتونی امتحان بدی (ولی بی شرفا نگفتن میتونی بری اموزش از راه دور بدی نتیجشو بیاری اینجا!!)
حالا مشکل من اینه ک برای 14 واحد حضوری 700 تومن بدم ک پول ی ترمه دانشگاهه! میخوام ول کنم برم کاردانی! تازه چ تضمینی هست قبول بشم شهریور !واقعا خسته شدم باید همون بهمن میرفتم کاردانی دانشگاه ازاد یا علمی کاربردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دارم خدمت دوستان عزیز برادر من سال سوم نهایی روزانه هست امروز از مدرسه زنگ زدنند گفتنند همه دروس قبول شده الی درس ریاضی و زبان رشته ادبیات هست
نمرش 4 و 4.5 شده این دروس ایا ایین نامه یا تک ماده یا جفت ای هست که این دروس رو به طور اتوماتیک قبول کنه یا خیر ممنون میشم پاسخ بدید :V12::V12:
نقل قول:
دوست عزیز اگر نمره سالانه تو کارماه بالا 7 باشه میتونی تک ماده کنی...جفتشون بالا 7 باشه...میتونی جفت ماده بکنی...که قبول شی البته تو کارنامه نمرت بالا نمیبرن فقط بقلش میزن تبصره که با قبولی فرقی نداره
نقل قول:
من مهر که ثبت نام کردم گفتن کل شهریه رو میدی بعد به خاطر هر درس افتادت هر واحدی 50 تومن که جمعا شد 200 تومن واحدا + شهریه 2400 دادم....
سلام متشکر از پاسختون اما شنیده بودم اگه شخصی همه دروس قبول بشه دو درس زیر 7 بشه سیستم فارق التحصیلش میکنه حتی اگه 0 باشهنقل قول:
اینو نمیدونم حقیقتش ولی اگر شما تو برگه گرفته باشی 4.5 و مستمرت 20 باشه نمره سالانت بالا 7 میشه و اجازه تک ماده رو دارینقل قول:
...................................
چقد زیاد گرفتن :n36:ثابت میگم 2400:n37:نقل قول: