تاپییییک بیدار شو!!
تا اخر هفته عکس کینکتمو میزارم تا یکم سرحال بیایییییم:دی
Printable View
تاپییییک بیدار شو!!
تا اخر هفته عکس کینکتمو میزارم تا یکم سرحال بیایییییم:دی
خيلي جالبه
پست 66 و 67 كه من عكس هام رو اپلود كردم بعد از چند ماه كه هيچ عكسي نبود و از server پاك شده بودن الان با يك مشت عكس ديگه جايگزين شدن
يكي از عكس ها غيز اخلاقي بود پاك كردم
باقي رو هم گذاشتم دوستان سوتي server رو ببينن تا فردا همش رو ويرايش ميكنم و جايگزين ميكنم
اينطوريش رو نديده بوديم :31:
میگم عجب کنسولهای باحالی داری ، بعضی هاشون زندند - بعضی ها هم نوشابه تحویل میدند :31:نقل قول:
راستی لینک اون غیر اخلاقیه رو پ.خ کن ، غیر اخلاقی دونم درد گرفته :31:
داداش من مگه شما اهل کجایی؟ فضا؟نقل قول:
چرا عکسااش عوض شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاهکار آپلود سنتر های کوچک و شخصی !نقل قول:
یکی نیست بگه آخه شما که پول ندارید سرور بگیرید چرا آپلود سنتر راه میندازید :13:
تاپیک مرد از بس خاک خورد تا چند وقت دیکه یک حالی بدم بهش!!
اینم کل زندگی من کامپیوتر ها و کنسولها دی:
تمامی عکسها کوچک و کم حجم شده :11:
محتوای مخفی: عکس کامپیوتر خودم با گیتار الکتریک و لپ تاپم
محتوای مخفی: عکس ( کنسول Ps3) :
:
محتوای مخفی: عکس 3 ( ps3 eye )
محتوای مخفی: عکس ( داداشم د رحال بازی PS3 Move Sport )
محتوای مخفی: پینگ پونگ بازی خودم با ps3 move البته یه راکت واقعی هم گرفتم دستم تا حسش بیشتر بشه : دی
محتوای مخفی: این عکس برعکس عکس بالا میز پینگ پونگ واقعی و ps3 move :دی البته این طبقه بالا خونمونه که خالیه
محتوای مخفی: اینم دارت واقعی با PS3 MOVE برای فان
محتوای مخفی: فیلمی 10 ثانیه ای با حجم 450کیلوبایت برای نشان دادن حساسیت ps3 move که تو بازی پینگ پونگ تست کردم لینک مستقیم :
محتوای مخفی: عکس ( کامپیوترم و 3 تا گوشی apple iphone افراد خانواده ) :
محتوای مخفی: عکس 8 ( کنسول x360 با بازیهاش) :
محتوای مخفی: عکس ( کنسول x360 و ps3)
محتوای مخفی: عکس هنری ( ژیمناستیک بازی x360 و ps3 با هم )
محتوای مخفی: عکس خاطره ای ( هر چی جوی استیک دارم )
محتوای مخفی: کامپیوترخودم و کامپیوتر داداش کوچیکم
دوستان اینم عکس آخر فکر کنم تا صبح طول میکشه دوباره همه بازیهارو جمع کنم بزارم تو کمداشون :31:
محتوای مخفی: کنسول x360 و ps3 و هرچی cd و dvd و بازی که دارم
عکس جالب و فان : البته این عکس رو وقتی کسی خونه نبود گرفتم وگرنه حسابم با کرم الکاتبین بود اگر
داداشم میدید :31:
محتوای مخفی: قدرت سنجی ps3 با گذاشتن وزنه هاس سنگین روش
دمت گرم
عکسای قشنگی بود
راستی عکس 4 برای من نیومد.
مورتال کامبتو برای پلی 3 داری؟؟
اگه آره یه عکس ازfinish him شدن کریتوس برامون بذار :دی
دوست عزیز جناب love king عکسای کنسولتون قشنگ بود مبارک باشه ولی عینک؟؟!!:13:
لطف کنید بهانه دسته مدیران ندید.اینجا موزه نیست داداش فقط عکس کنسول و موارد مربوط به گیم لطفا.
ممنون
مرسی عزیز :11:نقل قول:
کریتوس هنوز ظاهر نیست باید خیلی برم تا بعدا باز بشه :11:
:11:نقل قول:
دوست عزیز جناب love king عکسای کنسولتون قشنگ بود مبارک باشه ولی عینک؟؟!!:13:
لطف کنید بهانه دسته مدیران ندید.اینجا موزه نیست داداش فقط عکس کنسول و موارد مربوط به گیم لطفا.
ممنون
شرمنده عزیزم :11:
تمام عکسهای عینک پاک کردم و عکسهای اضافه رو هم پاک کردم :11:
بازم معذرت م یخوام :11:
Love King جان سعی کن کنسول رو روی فرش نذاری ، هر چی گرد و کرک فرشه میره توش .
پاک شود...................:11: ببخشید اشتباه شد :11:
عکسها منتقل شد به پست قبلی :11:
جواستیک 360و گذاشتی جلوی پلی 3 !!!!!
یه کینکت هم بگیری دیگه همه چی داری:20:
:18: هندونه رو گذاشتی رو کنسول :18: منم اونجا بودم حسابت با کرم الکاتبین بود چه برسه به داداشت :27:نقل قول:
تاپیک یه ساله شد!:31:
خدا زیاد کنه :31:love king ما که بخیل نیستیم:31:(هستیم یا نه؟:31:)
میگما حالا کدوم کامپیوتر ماله خودت بود؟:27:
اختیار دارید داداش شما سرور مایی:11: ما چیزی نداریم :11:نقل قول:
اون کامپیوترهم قابل شما رو نداره برای من و متعلق به شماست :10:
شما لطف داری :20::11:نقل قول:
ولی منظورم از کامپیوتر این بود که کدومش ماله خودت بود و کدومش ماله برادرت ؟:46:
یا خدااااااااااااا !!!!!!!!!!!! :دی
کل کنسول فروشیهای اینجا اندازه شما بازی و سی دی ، دی وی دی ندارن :دی
داغونم کردی : دی
اون اولیه برای من :11: قابلتم نداره :10:نقل قول:
نقل قول:
یا خدااااااااااااا !!!!!!!!!!!! :دی
کل کنسول فروشیهای اینجا اندازه شما بازی و سی دی ، دی وی دی ندارن :دی
داغونم کردی : دی
نوکرم داداش :11: قابل دار نیست :10:
love king عزیز خیلی قشنگ بود لذت بردیم داداش.این شد یه آلبود درست و حسابی:31:
مرسی
اینم از دار و ندار ما !!! :دی ببخشید دیگه سایز عکسا بزرگه :دی
محتوای مخفی: دکستاپم
محتوای مخفی: کل کیسم :دی کیس ندارم اصلا :دی
محتوای مخفی: زاویه ای دیگر :دی
چون با آیپادم عکس گرفتم نشد عکس خودشو بزارم :دی !!! البته بدیه این سیستم اینه که بعضی وقتا نوسان برق میده آیپادو وصل میکنم تاچش از کار میوفته :دی
چند وقت دیگه x360 میگیرم از اونم عکس میزارم براتون :دی
دیگه ببخشید دیگه دار و ندارمون اینه :11:
:40:
ماشالله چقدر شرت کات :31::18: CALL OF DUTY 4 مولتینقل قول:
پلیر ، تک پلیر :31::27: و ..... فایل های زیپ و .... اهنگ و پوشه و .....:31:
ولی کیست خیلی باهال بود اخر تکنولوژیه :31::10:
من بیشتر طلبه ی کیس قشنگت شدم !
خب دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدم بقیه عسک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اتق و کامپیوتر و .. گذاشتن گفتم منم بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره هر عسک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتی میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.بلیت مترو و اتوبوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2
خدا وکیلی اسپیکرام خوشگل نیس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بامزه اند نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه گفتین از پایتخت چن گرفتم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.سنجاق قفلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای باز کردن درایو به زور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه برای لهو و لعب ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.مودم اینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا نکنه که یه وخ دو تا چراغ آخری قرمز باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1
اینم صفحه ی دسکتاپم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل توجه حسام با اون همه شرت کات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گجت ها و کراش مسابقه ای و بش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یه نمای دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دیگه این بود دار و ندار ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه ها دعا کنید که یا ps3 یا xbox یا ipod یا wii کنارشون بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه چن با هم بیان بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابل نداره :دی البته کیس نیس یه مادربورده :دی ایده ی یکی از فامیلاس :21:نقل قول:
زندگی سخته دیگه :دی تازه تو هرکودوم از اون پوشه کلی فایل هست :دی برا اینه که از یه هارد 160گیگ 90گیگش درایو C ـه :دینقل قول:
ولی خیلی خطرناکه یکی از اون سیما از جاش تکون بخوره فن سی پی یو قلم میشه :دی
ماشالله :31:خوبه سیستمت نپوکیده با این همه نرم افزار :31::27::18:نقل قول:
یا لسارات الحسین :دی
چیه این؟ 2تا آیکون داری ؟ :دی
خوش به حالت :دی !!!!
فهمیدیم اسکیت داری :دی منم دارم 110میله :دی دلت سوخت الان ؟ :دی
+
سیدیه کلیه دروس :دی + فلش یحتمل PNY کنار سنجاق قفلی رو توضیح ندادی :دی
اول یه کلید اون پائین هست به نام تشکر :31: ااااااااا تشکر کردی الان دیدم دی:نقل قول:
دوم اره دوتا ایکون دارم چون سیستمم زیاد نمیکشه مثه تو یرخکی :31:نرم افزار بریزم ،بیچاره داره دو تا ویندوز و ان تا گیگ رو تحمل میکنه:31:
اون دو تا هم کراش مسابقه ای و بش هستش و تو اون گجت ها (یاهو ، موزیلا،سطل اشغال:31:مامان کامپیوتر:31:و کنتلر:31:پنل) هستش:31:
دوم نه سوم:31:ااااااا یه چیزی داره میسوزه نه ماله من نیستش ها:31:
چهارم اره اون سی دیه کلیه دروس کوفتی :31:و ، اون فلش اخه ماله خودم نبود در ضمن Hp بودش ماله خودم silicon power هست :31: درست نوشتم یا نه؟:31:
اوه اوه یچی کشفیدم :31::21: دی وی دیه قهوه تلخ :31:با پنجاه تا دی وی دی خام برای کپی رایتش :31::21::27:نقل قول:
تازه روی یکی از دی وی دی ها خارجکی نوشته :31:ینی از این فیلم های مستهجن مینگری:31::27::21:
اینی که گفتی متلک بود؟:21::3::4:نقل قول:
سیدیه کلیه دروس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + فلش یحتمل PNY کنار سنجاق قفلی رو توضیح ندادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________
سلام
دیشب اومدم اینجا بزارم اینا رو زدم تو تاپیک بقلی :دی !!! نظر بدین :دی
خب منم عین این ندید بدیدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا کنسول اومد ۲۰-۳۰ تا عکس گرفتم گفتم بزارم اینجا همه ببینید حال کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح نمیدم دیگه از زوایای مختلفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کینکتم بعد امتحانا میگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مبارکه :10:
چند گرفتی ؟؟
:31: قابل نداره :31:
305 تومن ناقابل :31:
مبارک باشه عزیزم !!!:10:
ولی یه نصیحت : همه بازی ها رو مثل ندید بدید ها ( دقیقا مثل من !!!!!!!!!!:41:) تو هفته اول تموم نکن !!! :13:اونوقت هم دلت رو میزنه هم بازی با حال نداری !!! همشونو تموم کردی !! ( من دلم یه بازیه با حال میخواد !!!!:19:)
حسام تو بودی گفتی پلم دستگاهو تا آخر خرداد باز نمیکنی؟؟؟:31::20:نقل قول:
میبینم که.................
پلم رو باز کرده ولی بازی نمیکنه !!!نقل قول:
بعدش فقط یه بازی رو امتحان میکنه که ببینه چطوریه
بعدش یه بازی دیگه رو فقط واسه تست کردن دستگاه تموم میکنه
بعدش هم خرداد تموم شده :31:
گفتم يه تستي بكنم از دسگاه :31::31::31نقل قول:
( ٣تا بازي اركيد توش بود ٣٠ بار تا اخر بردمشون :31::31::31:)
شانس اوردم خامه وگرنه بايد ترك تحصيل ميكردم :31:
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
من تازه كپي بشه دستگاه بايد برم RDR و GOW 1,2 وalan wake وبازياي خيلي قديمي ترو بازي كنم :31::31::31:نقل قول:
اول اینکه حسام جون مبارک باشه ، اسلیم خیلی خوشگله ( البته توی تاپیک اختصاصی 360 تبریک گفتم :31: )نقل قول:
من تازه كپي بشه دستگاه بايد برم RDR و GOW 1,2 وalan wake وبازياي خيلي قديمي ترو بازي كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد من هم مشکل تو رو داشتم خیلی از بازی ها بود که تموم نکرده بودمشون !
اما الان خدا رو شکر همشون رو تموم کردم !
24 ساعت داشتم بازی می کردم ! :31: