سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم به نظرتون واسه فیلم دیدن و روشن موندن دستگاه واسه چندین ساعت برای دانلود Y560p بگیرم یا وایستم این سازگار بلاخره Y570 رو بیاره؟
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم به نظرتون واسه فیلم دیدن و روشن موندن دستگاه واسه چندین ساعت برای دانلود Y560p بگیرم یا وایستم این سازگار بلاخره Y570 رو بیاره؟
تا سازگار بخواد بیاره مدل جدیدتری میاد...
دوستان کسی مانیتور 560p را با برند های دیگر مقایسه کرده ؟
اگر کسی انجام داده ممنون می شم نظرشو بگه ؟
سلام دوستان
امروز یه مدل b560 گرفتم چندتا سوال داشتم:
نظرتون در موردش چیه؟
بلوتوثش رو چطوری میتونم راه بندازم؟
یه ویندوز 7 روش نصب کردم ولی نه میشه تمش رو عوض کرد ونه افکتهای جالبش فعال نیست؟(به نظرتون به خاطر کانفیگ پایینش هست البته cpu 2.13 gig هست ورمش 3گیگ گرافیک 512)
برنامه مدیا سنتر ویندوز رو که باز میکنم میگه درایور گرافیک نصب نیست در صورتی که از دیوایس منجر نصبش کردم مشکلش چیه؟
ممنون از جوابتون
-----------------------------------------------------------------------------------
ضمنا یکی از دوستان می خواد یه lenovo G-570 بگیره!نظر شما در مورد این مدل چیه؟؟
از لحاظ کیفیت-کارایی-صفحه نمایش-دوام باطری-کارت گرافیکش و...؟
کلا اگه میشه یه توضیحی درباره این مدل لطف کنید؟؟
این لپ تاب رو هم برای کارهای خانگی(اینترنت-فیلم-آهنگ و کارهای روزمره ) میخواد!!!
Notebook Ideapad Y460 59-057730
Notebook Ideapad Z370 59-302874
دوستان راجع به این 2تا مدل نظر خاصی دارید آیا>
هر چی خب کوچیکتر بهتر فقط گرافیک 13 ه خیلی که ضعیف نیست؟
بعد اینکه کیفیت ساخت این دو مدل رو اطلاعی دارین؟ جوری هست آدم میبینتش احساس خوبی بهش دست بده:46:؟ کدوم بهتره؟
کیبرداشون بک لایت داره؟
اگر کسی داشته هم مشکلات یا خویهاشو بگه...
ممنون:11:
دوستان اگر از مدل های بالا استفاده کردین مورد کاربردتونم بگین
ممنون
سلام این سری لب تاپ که داغ نمیکنه:41:
سلام
مثل اینکه این تایپیک تعطیله و کسی جوابگوی کسی نیست؟؟؟
یادمه یه زمانی تو این انجمن هر چی سوال میپرسیدی تا دیگه تا 1 روز یکی پیدا میشد جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی الآن کار از این تاپیک و اون تاپیک گذشته
نمیدونم چرا حس میکنم انجمن سوت و کور شده اصلا
شایدم قضیه چیز دیگه ایه یا من اشتباه فکر میکنم
دوست عزیز دو مورد دو سوال اولتون اطلاعی ندارم ولی درایور آخر گرافیکتون رو پیدا کنید و نصب کنیدنقل قول:
احتمالا مشکل مدیا سنتر و گدجت ها فعال میشن
کارت گرافیک اون مدلی که دادی اصلا چیز جذابی نیست ولی اگه غیر فیلم آهنگ و نت مورد استفاده دیگه ای که سنگین تر باشه هم داره من پیشنهاد نمیکنم
اگه اطلاعات بیشتر میخواید تو قسمت مشاوره خرید تاپیک بزنید
موفق باشید
دوست عزیز فک نکنم هیچکدوم بک لایت داشته باشننقل قول:
شما یه لطفی کن کانفیگ دقیق مدلهاتو بنویس
چون من چند کانفیگ از هر کدومشون دیدم
Y460 رو من از یکی پرسیدم ازش خیلی راضی بود
اون یکی رو اطلاعی ندارم
(ببخشید اگه با اطلاعات ناچیز وقتتون رو میگیرم ولی فک میکنم حداقل بحث ادامه پیدا میکنه)
Notebook Ideapad Z370 59-302874 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Core i5 2410M@2.3(2.9)GHz,3MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 4GB 1333MHz+750GB SATA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Nvidia GeForce 410M 1GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 1,070,000T
Notebook Ideapad Y460 59-057730 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,3MB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ATI Radeon HD 5650 1GB [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Price: 1,140,000T
خب من خودم فکر میکنم 13 اینچ رو بیشتر دوست دارم
ولی اگر تفاوت فاحشی مخصوصا تو کیفیت ساخت داشته باشن میتونم نظرمو عوض کنم
دوست عزیز مسلما کسی که آخرین تصمیم رو باید بگیره خودنقل قول:
شمایی
از نظر کیفیت ساخت هر دو در یک سطح هستن مخصوصا چون از یه برند و سری Ideapad هستن
ولی اگه گرافیک ها این چیزایی باشه که شما نوشتی
460 گرافیکش خیلی قویتره
ولی پردازندش نسل قدیمی هست
بر عکس 370 که پردازنده نسل جدید رو همراش داره ولی تفاوت قدرتشون خیلی زیاد نیست (نه به اندازه گرافیک ها)
خب دیگه بسته به کارتون خودتون باید انتخاب کنید
در مورد صفحه نمایش احتمالا هر دو یک کیفیت رو دارن ولی از نظر دید و نوع کیبورد چون کاملا سلیقه ای و شخصی هست خودتون باید از نزدیک ببینیدش
و باهاش کار کنید
با این قیمت خریدهای دیگه ای هم میشه کرد از لنوو مثلا Z570 یا از برندهای دیگه
مگه اینکه این دو ویژگی خاصی داشته باشن مثل اندازه صفحه
موفق باشید
این نسل جدید و قدیم چین؟ یه توضیح بدی ممنون میشم
بله اندازه صفحه برام مهمه در واقع مهمتر وزنشه
لنوو هم فکر میکنم کیفیت خوبی دارن لپ تاپاش:20:
این 460 یه 460p هم داره که 400 تومن گرونتره ولی خب 350تومن گرونتره :46:
ولی اگر پیشنهاد خاص دیگه ای دارید ممنون میشم
این گرافیکی که نوشتم کجاها کم میاره؟ چون کار گرافیکی که نمیخوام بکنم بازی هم که نمیخوام بکنم نرم افزارهامم که گرافیکی کار نمیکنم ولی اگر جای دیگه ای تو ذوق میزنه بگید:18:
:11:
نسل قدیم core i ها به نام کلارکس فیلد هستن که همه معمولا بهشون میگن core iنقل قول:
نسل جدید core i ها سندی بریدج ها هستن که بازدهی بیشتری دارن
مصرفشون کمتره و گرمای تولیدیشون هم کمتره
نسل سندی بریدج با اعداد 4 رقمی شماره گذاری میشن ولی نسل قدیم با 3 رقمی
خب وزن و اندازه مورد نظرتون چقدره؟
اون 460P رو من نفهمیدم چی شد بیشتر توضیح میدید؟
گرافیک اون لپ تاپه در حد اینل 3000 هست
باهاش میشه بازی های سطح پایین هم انجام داد حتی ولی به درد کارای گرافیکی نمیخوره اصلا
وگرنه جای دیگه مشکلی نداره
دوست عزیز خیلی ممنون به خاطر توضیحت
همون 2 کیلو به نظرم خوبه که فکر کنم توی 13 اینچا هست 14 هم غیرقابل تحمل نیست
اون 460p یه کانفیگ دیگه داره i7 به قول شما نسل جدیده گرافیک جدا داره AMD Radeon HD 6550M 1GB و ... ولی میگم 1400 ه قیمتش
خب منم که نمیخوام کار گرافیکی بکنم بیشتر استفاده ی نرم افزاریم برنامه نویسیه که اونم خیلی حرفه ای نیست و کلا به نظرم همون 370 جواب میده
ولی مدل خوب دیگه ای میشناسید؟
خب ممنون از راهنمایی ها همون z370 انتخاب میشه احتمالا
فقط اینجا کلوپ لنوو ه کسی اینجا نت بوک لنوو استفاده کرده؟ من s10-3s که روی سایت سازگار هست رو برای کسی میخوام بخرم
اگر تجربه ای دارید خوشحال میشم بشنوم
من مدل b560 رو دارم سوالی بود در خدمتمنقل قول:
y560p در حد نو نو یک هفته کارکرده دارم میفروشمش کسی خواست
دوستان من نمیتونم از بلوتوث نوت بوکم استفاده کنم موقعی که میخوام فایلی رو بفرستم وارد اینستال ویزارد که میخواد بشه این ارور رو میده به نظرتون مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه؟
سلام من یه دونه y560p خریدم
ازشم راضیم
فقط می خوام ویندوزو ریکاوری کنم نمیشه یکی بهم گفت باید پارتیشن ریکاوری رو فعال کنی بهد ریکاوری کنی می خواستم ببینم چه طور میشه این کارو کرد
با تشکر
از این دکمه های one key recovery نداره مگه؟
سلام به همه
آقا من بین thinkpad edge e420 و e420s نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم
در کل چه فرقایی دارن ؟
:)
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام بچه ها من میخوام G470 بخرم نمیدونم با این قیمت انتخاب خوبی دارم میکنم یا نه کسی نداره بگه مشکلی باش داره یا نه؟ یا کلا با این قیمت از تو سونیو لنوو این خوبه دیگه؟ می خوام 14 اینچ باشه یا کمتر
آقا بالاخره y570 هم وارد شد.
با احترام به نظر دوستان ولی اصلا نمی ارزه.1399 قیمت زدن با 6 گیگ رم و بدون بلوری.
خو آدم یه کم میذاره روش MSI GX680 می خره!
اومد آره اما قیمتتش 1300 هست اونی که سازگار گذاشته چرته :5: تازه تو مهر به 1200 هم شاید برسه
اولا ک قیمتشو زده 1399 بخوایم سرراستش کنیم میشه 1400 نه 1300نقل قول:
بعدشم عمرا اگه بزارن قیمتش زیر 1300 بیاد چه مهر چه اسفند y560p رو هنوز قیمتشو نیوردن پایین اونوقت بیان 570 و ارزون کنن عمررررررررررررررررررررررر ررررررررا
خدا لعنتشون کنه:19:
من به نمایندگی زنگ زدم 1310
اینجوری معلوم نمیکنه قیمت هارو. باید بری سر فاکتور تا به قیمت بخرب.
من خودم هفته پیش y470 رو که زده بودن 1499 به قیمت 1430 خریدم. باید چونه بزنی باهاشون. سازگار دست نمایندگی هارو تا حدودی تو قیمت دادن باز گذاشته و حتی اگه طرف انصاف داشته باشه تا 80 تومن هم میتونه زیر قیمت شون بفروشه.
نقل قول:
لنوو خوذش قیمت 560 رو 300 دلار پاییو آورده .تا چند وقت دیگه تو ایرانم میاد پایین بعدشم اینکه وقتی بازار کساد باشه بیشتر تخفیف می دن تا بخری:17:
دوستان من در حال بررسی مدل y470 هستم
یک سوالی برام پیش اومده
توی لینک زیر در قسمت Internal Storage گزینۀ هارد ssd هم من میبینم
خواستم ببینم کسی اطلاعاتی از اینکه چه برند هاردهایی با لنوو همخوانی بیشتری دارن یا اینکه اصلاً امکان تعویض هارد لپ تاپ با هارد ssd توی ایران هست یا نه ، رو داره؟کد:http://notebooks.com/2011/01/04/lenovo-ideapad-y470-and-y570-updated-for-high-performance/
فکر نمیکنم نیاز به تعویض هارد باشه.ssd از طریق پورت m-sata نصب میشه و میتونید در کنار هارد برای نصب سیستم عامل و برنامه ها از اون استفاده کنید.نقل قول:
سلام
من بالاخره بعد از کلی بد بختی یکیو پیدا کردم که این لپتاپو داشته باشه
رفتم خونشون کار کردم با 6080 خودم مقایسش کردم
اول از همه
نقاط برتری 570 میگم
1_دمای و گرمای بسیارکمتر
2_باز شدن لپتاپ راحت تر بود
3_سرعت و قدرت بیشتر تو چند تا بازی ( نه خیلی زیاد ولی کم هم نبود)
4_راحتی بیشتر با کیبورد
5_ ترک پد بهتر و روون تر
6_سرعت باز شدن آیتیونز بیشتر بود
7_بازشدن power dvd سریع تر بود
8_ویندوز سریع تر بالا میومد
نقاط برتری 6080
1_زاویه دید از بالا بهتر بود
2_سرعت باز شدن آفیس یه کم بیشتر بود
3_سرعت نصب بازی 2_3 ثانیه بیشتر بود
4_زیبایی (از نظر من)
5_رم بیشتر (البته این شخص خودش 570 ارتقاع داده بود )
6_کیبوردش ماشین حسابی
سوالی بود بپرسین
تا جایی که من خوندم و فهمیدم نیازی به تعویض هارد دیسک با انواع SSD نیست. این لپ تاپ و همین طور چند تا دیگه خودشون در کنار sata ورودی mSATA هم دارن که با تهیه هارد هایی که این ورودی رو دارن میتونی از SSD هم استفاده کنی. یکی از هارد های mSATA یی که اگه بگردی شاید تهران گیر بیاد مدل intel 310 هستش که با ظرفیت های 40 و 80 گیگ موجوده و قیمت هاشونم به ترتیب حدود 130 و 260 تومنه.نقل قول:
یه راه دیگه هم هست که بجای عوض کردن هارد سیستم میشه از sata ی DVD-RW استفاده کنی.یعنی یه bay adapter بخری (عکس زیر) و هارد ssd رو داخلش قرار بدی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-اگر درست فهمیده باشم پس هارد ssd کنار هارد معمولی قرار میگیره ؟نقل قول:
2- توی اون لینکی که داده بودم ظرفیت 64 به بالا رو عنوان نکرده بود ، به نظرت اشکال نداره 80 بندازم ؟
3-تنها روش اضافه کردن هارد ssd همینه ؟ یعنی توی همون لینکی که داده بودم هم منظورش همین بوده؟
آخه مثل اینکه سرعت m-sata از esata کمتره
rastesho bekhay donbale 1 rahnemaye khob dar morede laptopaye lenovoam.bazi az seriash va ghean mohkam o kar doroste mesle u 550 k 1kam ghadimi shode vali baz karesh doroste.mikham 1 jadid begiram size 13,14 k 1 serie bashe k emtehanesho pas dade bashe.serie z o zead tarif mikonan.z370 khobe?bishtar shabake kar mikonam vali gerafikam moheme baram.1chi mikham begiram ro asabam nare sakhtjoon bashe.age rahnemaim konid.chassssshm fingilisham neminivisim.alane k payam bead.thanks:10:نقل قول:
چشام در اومد تا تونستم بخونم:13:نقل قول:
z370 خوبه مدل قابل اعتمادیه ولی به نظر من z470 انتخاب بهتریه نسبت ب z370 چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
چون 370 تنها مزیتش اینه که 0.2 کیلو سبکتره ولی 470 گرافیک بالاتر و قیمت پایینتری داره
و اگه توقع گرافیک بالا داری باید بگم ک 370 ک کاملا از مرحله پرته 470 هم نمیتونه پاسخگویه نیازهای گرافیکی بالا باشه.
توصیه من اینکه z470 با سی پی یو i5 و گارانتی سازگار تهیه کنی اگه با گرافیکش مشکل نداری.
دوستا خواشن یکی جواب بده
از دوستان کسی ریکاوری های lenovo y560 رو داره؟؟؟ من خیلی بش احتیاج دارم و خودمم ریکاوری نگرفتم حالا همه چیز پاک شده
اگر کسی داره خواش میکنم در اختیار من قرارا بده
در سایت lenovo مدل z470 و z570 با گرافیک gt540m هم هستند.آیا با این کانفیگ در بازار ایران موجود هست؟
به غیر از سازگار کدام شرکت دیگر نیز این برند را وارد می کند؟