خیلی ممنون حسین جان!
این عکس اولی به نظر من که گرافیکش اصلا جالب نیست!
بعد معلومه روی انیمیشنها کار کردن......
تماشاگرا هم روی اعصابم هستن!
Printable View
خیلی ممنون حسین جان!
این عکس اولی به نظر من که گرافیکش اصلا جالب نیست!
بعد معلومه روی انیمیشنها کار کردن......
تماشاگرا هم روی اعصابم هستن!
اول باید تشکر کنم از حسین عزیز و آرمان و سایر بچه ها که اخبار رو سریعا در اختیار ما قرار میدن
اما در مورد عکس ها
توی تصویر اولی استارت مسی برای پاس ژاوی جالبه ولی اون سیستم جدید انرژی پاس ها بازی رو غیر واقعی میکنه و به نظر من که اصلا سیستم جالبی نیست اسکوربورد که خیلی شیکه منم با اون آرم PES2011 خیلی حال کردم
پیراهن بازیکن ها هم جالب تر و طبیعیتر شده
اینم تصویر جالبیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی حسین جان قرار بود توی بازی از سیستم Drag & Drop برای Formation جدید استفاده کنند خبری از این سیستم نیست ؟
آره استارتش خیلی جالبه !نقل قول:
در ضمن این سیستم قدرت پاس بسیار عالی هست ولی مسئله ای که باید بهش توجه بشه اینه که نباید این علامت قدرت داخل زمین و زیر پای بازیکن باشه. باید مثل FIFA در همونجایی که قدرت شوت رو نشون میده باشه تا از کیفیت و رئالیستی ای بازی کم نشه. :11:
دوستان عزیز یه خبر جالب دیدم.اونو اینجا میذارم. اون لینک پیش نمایش یورو گیمر هم که گذاشتم رو اگه یه نفر زحمت بکشه ترجمه کنه خیلی عالی میشه. پیش نمایش خیلی طولانی و کاملی هستش. همچنین چند تا عکس جدید از بازی رو می تونید از اینجا بببنید:
تیم بازی PES برای این نسل آماده نشده بودندکد:http://www.lusogamer.com/imagens/Pro-Evolution-Soccer-2011-1824.html
Seabass سازنده بازی PES صراحتا در مورد مشکلاتی PES که در این نسل رخ داده صحبت کرد و اشاره کرده که به طور کافی برای انتقال به نسل فعلی کنسول ها آماده نبودیم.
پیش از در همایش PES 2011 در توکیو Seabass گفته بود که:
به عنوان یک رهبر من می خواستم PES 2011 را در ابتدای نسل فعلی بسازم اما از PS2 تا PS3 زمان بندی خیلی سخت برای ما بود و به خاطر اینکه روحیه گروه ما که در حال سر شدن بود نیاز به یک تغییر در این زمان بود.
ما برای حدود 10 سال از زمان PS1 در حال ساخت PES هستیم.هر دفعه که نسخه جدیدی از بازی منتشر می کردیم ما بازیی درست کرده بودیم که در اون آزادی بازی رفته رفته ناپدید می شد.که همین شاید ساخت بازی را خیلی پیچیده می کرد.ما اشتباهات گذشته خودمان را قبول داریم و از گفتن آن شرمی نداریم. اما حالا می خواهیم در PES 2011 با دو برابر یا حتی سه برابر انتظاراتی که از ما هست برگردیم.
خصوصیات کلیدی PES 2011 شامل بهبود یافتن پاس کاری بازیکنان٬سیستم های تاکتیکی و دفاعی٬انیمشن های جدید و مسترلیگ آنلاین هست.
می تونید پیش نمایش یورو گیمر که امروز نوشته شده را از این جا ببینید:
کد:http://www.eurogamer.net/articles/pro-evolution-soccer-2011-hands-on
حسين جان نفهميديم اون تصوير پايين كه گفته بودي مربوط به چيه. خودت بگو
دقیقا عزیز اگه یادتون باشه این خبر رو چند پست پیشتر دادم ولی امروز که مرور کردم دیدم ادمین اونو حذف کرده نفهمیدم واسه چی ...!!!کد:Seabass سازنده بازی PES صراحتا در مورد مشکلاتی PES که در این نسل رخ داده صحبت کرد و اشاره کرده که به طور کافی برای انتقال به نسل فعلی کنسول ها آماده نبودیم.
دلیل این اعتراف هم اینه که در بازیهای این چنینی تجربه از نسل قبل پایگذار نسل بعد می باشد.
تیم های ملی لایسنس شده:
Nationals Teams Licensed Europe
Africa
- کرواسی
- چک
- انگلیس
- فرانسه
- آلمان
- یونان
- ایرلند جنوبی
- ایتالیا
- هلند
- ایرلند شمالی
- پرتغال
- اسکاتلند
- سوئد
- ترکیه
Americas
- ساحل عاج
- غنا
Asia
- آرژانتین
- برزیل
- استرالیا
- ژاپن
- کره جنوبی
به تیم گزارشگران بازی آقای Jim Beglin اضافه شده ........حالا من نمیدونم این یارو کیه ..!؟
جان مورفی هم قول داده گزارشگری بازی بهبود پیدا کنه ........
.................................
حسین جان اگه زحمتی نیست گفته های سایتهایی که از بازی صحبت کردن رو به فارسی ( :31:) منتشر کن ...
اینم چندتا عکس دیگه ......
وباشکاههای لایسنس شده:
RSC Anderlecht
Club Brugge KV
Standard de Liège
NK Dinamo Zagreb
SK Slavia Praha
Sparta Praha
Brّndby IF
F.C. Copenhagen
HJK Helsinki
A.E.K. Athens F.C
Olympiacos
Panathinaikos
PAOK Thessaloniki
APOEL FC
Rosenborg Ballklub
Wisła Kraków
SL Benfica
S.C. Braga
FC Porto
Sporting
Dinamo Bucuresti
CFR Cluj
Unirea Urziceni
Lokomotiv Moscow
Spartak Moscow
FC Zenith St. Petersburg
Aberdeen
Celtic FC
Hearts
Rangers Football Club
FK Crvena Zvezda
AIK
IFK Goِtenborg
Kalmar FF
FC Basel 1893
Beşiktaş JK
Fenerbahçe SK
Galatasaray A.S
Sivasspor
Shakhtar Donetsk
FK Metalist Kharkiv
FC Dynamo Kyiv
C.A. Boca Juniors
River Plate
SC Internacional
تمام باشگاههای ایتالیا
تمام باشگاههای هلند
تمام باشگاههای فرانسه
دوتیم از لیگ انگلیس: منچستر یونایتد و لیورپول
11 تیم از لیگ اسپانیا:اتلتیک بیلبائو - آتلتیکو مادرید - بارسلونا - دیپورتیوو لاکرونیا - اسپانیول - مایورکا - راسینگ سانتاندر - رئال مادرید - سویا - والنسیا - ویارئال.
Traceur جان لطفا منبع رو هم بزار
کد:http://www.wearepes.com/~vip/KAiWAi/PES2011/01-06/H1.jpg
کد:http://www.wearepes.com/~vip/KAiWAi/PES2011/01-06/H2.jpg
واقعآ چقد زیبا لباس ساحل عاج رو طراحی کردن!کد:http://www.wearepes.com/~vip/KAiWAi/PES2011/01-06/H3.jpg
pes2010......pes2011
سایز بزرگ :
کد:http://cdn.medialib.computerandvideogames.com/screens/screenshot_232233.jpg
استادیومهای لایسنس شده:
انگلیس
Anfield
Old Trraford
Wembley Stadium
اسپانیا
Santiago Bernabeu
Camp Nou
پرتغال
Estadio Do Dragao
Estadio Jose Alvalde
Estadio Da Luz
ایتالیا
Giuseppe Meazza
San Siro
هلند
Amsterdam Arena
آرژانتین
El Monumental
ژاپن
Saitama Stadium 2002
فرانسه
Stade De France
لهستان
Stade Louis Il
حسین جان اون عکسی که گذاشتی فکر کنم مربوط به Formation جدید بازی باشه که از سیستم Drag & Drop استفاده میکنه
درست بود ؟
و نوبت به گزارشگر ها میرسه که در آن آثار تغییر بیشتر از همه آیتم های دیگر هست:
1- از انگلیس Jon Champion و Jim Beglin
2- ازفرانسه Gregoire Margotton و Christophe Dugarry
3- از یونان C.Sotirakopoulos و G.Thanailakis
4- از ژاپن Jon Kabira , Masahiro Fukuda و Tsuyoshi Kitazawa
5- از پرتغال Pedro Sousa و Joao Vieira Pinto
6- اسپانیایی (مکزیک) Christian Martinoli و Luis Garcia
7- اسپانیایی (اسپانیا) Carlos Martinez و Julio Maldonaldo
مجموعه ای از Movement مسی در یک پوستر :
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
عکسی از Jim Beglin گزارشگر انگلیسی که به تازگی در Konami آغاز به کار کرده:
( گزارشگر لیگ قهرمانان هم هست)
در مورد داورها خبری اومده ؟
اگه اومده ممنون می شم.
ممنون از همه بابت عکسا و خبر
این گزارشگز فیفا اسمش چیه؟
مسی هم تو این پوستر خیلی صورت خشنی داره...:31:
اگه دقت کنی در حال Attack هستش.:46:نقل قول:
گزارشگر فیفا هم Martin Taylor(Tyler و کارشناسش هم Andy Gary هستش.
اميدوارم اين نقل و انتقالات رو درست کنن که خيلی اذيت ميکنه
نقل و انتقالات هم اگه درست نباشه با پچ و فیکس و یا آپدیت درست میشه .نقل قول:
خیلی حیف شد که لایسنس ها تغییری نکرده!!!
آخه مشکل اينجاست که از اول بايد درست باشه مثل اسمشو نبر ، ما که مثلاً ps3 داريم چه کنيم مخصوصاً اينکه تو مسابقات patch هم نميريزن
شما که لطف میکنین عکس میذارین ، لطفا عکس ها رو ریسایز کنین دیگه این چه ابعادیه آخه (صفحه ی قبل)
اگه منظورت بنده باشه باید بگم که این تصویر با ابعاد فابریکش هست.نقل قول:
از حسین عزیز خیلی ممنونم که باز حال و هوای تاپیک رو عوض کرد
البته از بقیه دوستانی هم که توی گذاشتن اخبار و اسکرین ها شرکت داشتن ممنونم.
ولی توی این اسکرین هایی که من دیدم باز این تماشاچی ها توی ذوق میزنن...خیلی بی روح هستن و فقط نشستن و بازی رو تماشا میکنن...همه شبیه به هم و با یک سری لباس مشخص!
اگه کونامی روی این قسمت هم کار میکرد خیلی خوب میشد...راستی این دوستانی که از تور درواه ایراد میگیرن خدمتشون عرض کنم که چند وقت پیش که یک بازی رو تماشا میکردم تورهای اون مثل همین PES بود و لوزی مانند بود.
چمن بازی هم خیلی خوب شده و با سه بعدی شدن به بالا رفتن کیفیت بازی کمک میکنه.
ولی یک اشکال دیگه هم هست و اون اینه که بازیکنان حریف نگاهشون به توپ نیست و دارن جای دیگه رو نگاه میکنن.این خیلی من رو آزار میده...کلا جالب نیست اینطوری.
من که توی لباس بازیکنان چیز جدیدی ندیدم و به نظرم چروک و تا شدن اون مثل نسخه 2010 می مونه.
ولی این لباس:
این لباس های چسبان خوب طراحی شدن و اگه بشه توی بازی هر دو طرح رو انتخاب کرد عالی میشه...
ادیداس هم همچین طرحی رو مثل این که روی لباس ها داشته و گفته میشه که روی این لباس های چسبان یک سری برچسب های انرژی زا وجود داره!...در کل این لباس های چسبان خوب طراحی شدن.
ما که دهنمون سرویس شد بس که گفتیم هر دوی این ورزشگاه ها یکی هستن ولی کونامی نفهمید...جالب اینجاست که توی نسخه 2010 این ورزشگاه رو با دو ایم دو اسم در بازی قرار داده بود...مثل این که امسال هم همینطوره.نقل قول:
ایتالیا
Giuseppe Meazza
San Siro
این مشکل لایسنس ها هم همچنان پابرجاست و معلوم نیست که چه موقع حل میشه؟!
عزیز من خب Ps3 هم پچ داره !!!نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/17672604/9e0c1a9/ISSPATCHPES2010EUV2.0Wemericakeuch_www.pespatchs.com_.rar.html
توی این عکسها میشه مشاهده کرد که انیمیشن ها یک کم روان تر شده و یک سری انیمیشن جدید هم به بازی اضافه شده که البته هنوز جای کار داره و باید بیشتر از اینها انیمیشن به این بازی اضافه بشه.
این عکس ها رو که با سایز بزرگ دیدم متوجه شدم که توی پست قبلیم یک اشتباه داشتم و طراحی چین و چروک لباسها بهتر شده و انعطاف پذیری اونا بهتر شده...در کل استایل حرکتی مسی خیلی خوب طراحی شده.
امیدوارم انیمیشن های بیشتری به بازی اضافه بشه و از ازیکنان بیشتری استفاده بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://cdn.medialib.computerandvideogames.com/screens/screenshot_232219.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://cdn.medialib.computerandvideogames.com/screens/screenshot_232218.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://cdn.medialib.computerandvideogames.com/screens/screenshot_232217.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://cdn.medialib.computerandvideogames.com/screens/screenshot_232216.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/109/1092937/pro-evolution-soccer-2011-20100531054206651_640w.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/109/1092937/pro-evolution-soccer-2011-20100531053750422_640w.jpg
کد:http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/109/1092937/pro-evolution-soccer-2011-20100531053640923_640w.jpg
بچه ها راستی اين چه شباهتی به مسی داره؟ واقعاً شبيه نيست ، و اون تور دروازه ها هم مربوط ميشه به ليگ برزيل ، تو ليگ های معتبر تور دروازه ها اينجوری نيست
امسال مثل اینکه میشه به کونامی امیدوار بود نسبت به سالهای قبل
کلا کم کم داره شکل و انیمشن و استیل بازی مثل فیفا قشنگ میشه فقط امیدوارم گیم پلی دوست داشتنی اش رو همیشه کونامی حفظ کنه
با طراحی جدید لباسها بازیکنا شکل بهتری گرفتن دیگه احساس نمیکنی همشون چاق یا یک قد هستن این استیل جدیدشون خیلی عالیه میگم دقیقا شده مثل اسیتل بازیکنای تو فیفا
چمنش هم جوری شده که بزرگی زمین فوتبال رو حس میکنی خیلی با حال شده
تور دروازه مهم نیست به نظرم مهمتر گزارش بازی و صدای تماشاچیان هستش که واقعا جذابیتی خاصی به بازی میده اینا رو فیکس با کلا چنج کنه که دیگه چی میشه
خلاصه اینکه امسال خیلی امیدوارم به کونامی و منتظر عکسهای جدید تر هستیم
مرسی از همه دوستان که واقعا این تاپیک رو زنده دارن
چی یه باره دیگه بگو بخدا اگر شبیه فیفابشه دیگه حالم از کونامی بهم :18::41:نقل قول:
چقدر مسخره . یادمه world cup 2002 بازی میکردم یه زمانی وقتی شوت میزدی یه خط آبی پشت توپ میومد تا توپ به دروازه برسه. همین باعث شد من دیگه بازیش نکنم . اگه قراره بازی واقع گرایانه بشه این مسخره بازیا چیه/!؟نقل قول:
فک کنم قدرت پاس رو نشون میده....
شما بازی جام جهانی این شرکت Ea Sports را ببینید کلا دیگه از pes 2010 حالتون بهم میخوره............بنده از خدام هست که بازی شبیه فیفا نکست بشه البته با حفظ اون خصوصیتهای PES فعلا هم نمیشه چیزی گفت اینها دارن هی مسی را نشان میدن که روش خیلی کار کردن باید دید سایر بازیکنها هم حرکاتشون خوب شده یا نهنقل قول:
چی یه باره دیگه بگو بخدا اگر شبیه فیفابشه دیگه حالم از کونامی بهم
سلام
از تمام دوستان خوبم توی انجمن بازی تشکر میکنم این اظهار محبت شما واقعا منو خیلی شرمنده میکنه و از طرفی مسولیتمو در قبال خبر رسانی سنگین تر امیدوارم بتونم از شرمندگی دوستان در بیام .
در ضمن از دوستانی که اخبار و تصاویری از بازی توی تاپیک قرار دادن تشکر میکنم .
من از دیروز تا الان نتونستم به تاپیک سر بزنم و الان از سر کار دارم این مطالبو مینویسم . چند تا از سایتهای بازی نقدهایی از اولین پلی تست خودشون ارائه دادن که سعی میکنم تا شب مهمترین مطالب اونها رو توی تاپیک بزارم از جمله سایت معروف PSM3 که علاوه بر نقد و بررسی پلی تست یک جلسه پرسش و پاسخ هم برگزارکرده .
آرمین جان همونطوریکه یکی از بچه ها گفت اون خط قدرت پاسه . گفته میشه توی نسخه 2011 مثل فیفا گزینه پاس دستی هم وجود خواهد داشت که این میتونه بازیو بشدت سخت و واقعی کنه .نقل قول:
مصطفی جان فکر میکنم منظورت اینه که از وقتی کنسول خریدم و فیفا بازی میکنم دیگه pes رو کنار گذاشتم . نه اینطور نیست با وجود نواقصی که در بازی وجود داره من هنوزم pes رو دوست دارم . مهمتر از اون اینکه تقریبا تمام دوستانم توی p30 world اینجا جمع هستن همین هم صحبت شدن با شما کلی برام ارزش داره .نقل قول:
من هنوز وقت نکردم اخبار بازیو پیگیری کنم به محض اینکه خبری در این رابطه به چشمم خورد حتما توی تاپیک میزارم .نقل قول:
یکی از بچه ها توضیح داد پایین نقل و قولو گذاشتم :نقل قول:
انتظار نداشتم به این سرعت کسی بتونه بفهمه که موضوع اون عکس چیه . راستی اسم شریف شما چیه ؟نقل قول:
پارسال مدیر مسول بخش گرافیک بازی میگفت برای نسخه بعد تصمیم دارن امکان ادیت و ویرایش تماشاگران رو هم به بخش ادیت بازی اضافه کنن باید منتظر بمونیم ببینیم آیا اینکار صورت میگیره یا نه .نقل قول:
پارسال همین بحث ورزشگاه شهر میلان مطرح شد . کونامی جوابش اینه که درسته که این ورزشگاه با دو اسم متفاوت در بازی وجود داره اما نوع چمنشون با هم متفاوته .
.....................
اگه یادتون باشه چند هفته پیش کونامی توی اخباری که از این نسخه منتشر کرد توی یکی از بندها اشاره کرده بود که در نسخه 2011 بازی دارای تنوع در سرعت و آهنگ بازی میشه . این مساله میتونه نقش مهمی در طبیعی شدن بازی داشته باشه تا الان در هیچ بازی فوتبالی کامپیوتری این تنوع وجود نداشته و این میتونه تحول مهمی در بازی ایجاد کنه البته باید صبر کنیم ببینیم در عمل و در زمین بازی چطوری خودشو نشون میده . در این رابطه سایت JEUXVIDEO اظهار نظری همراه با یک تصویر در رابطه با این موضوع داشته که در زیر میبینید :
نسخه 2011 امکانی جدید برای تنظیم استراتژی بازی ارائه خواهد داد که مربوط میشه به زمان بندی بازی .بعنوان نمونه ما میتونیم در بخش استراتژیهای بازی آهنگ و سرعت بازیو به این شکل تعریف کنیم که تیم در نیمه اول یک بازی کند و دفاعی ارائه بده و در 15 دقیقه پایانی به بازی سرعت بده .
چیزی که من از این مطلب برداشت میکنم اینه که فقط میشه مدت مشخصی از بازیو تحت کنترل قرار داد و این کامل نیست اگه بتونن کاری بکنن که در جریان اتفاقاتی که در بازی رخ میده سرعت بازی کم و زیاد بشه واقعی عالی میشه . مثلا زمانیکه مدافعین دارن توی نیمه خودشون پاسکاری میکنن سرعت پاسکاری و حرکت بازیکنان مثل فوتبال واقعی کم بشه و در زمانیکه مثلا بک کناری حرکت اورلپ انجام میده سرعت به حداکثر برسه یا مثلا در زمان درگیریها بخصوص در منطقه یک سوم دو تیم و زمان و مکانهای بسیار زیاد دیگه در طول زمان بازی .
با سلام.
خوشحالم که سری جدیدی از بازی مورد علاقم قرار به بازار بیاد .
و از شما عزیزان که در تکاپویید تااخرین اطلاعات رو به این تاپیک و علاقه مندان به این بازی برسونید , صمیمانه تشکر کنم.
و امیدوارم که بروبچ کونامی یه حالی به این تماشاگرها و عکاسان ( بیشتر شبیه یه پلاکاردن) و فیلمبردار بنده خدا که همیشه رو یه نقطه کلید کرده و کلا عوامل اطراف زمین , بده . تا بازی اون حس واقعی و Real رو به بازی کننده القا کنه.
سپاس از زحمات بی دریغ شما عزیزان عزیزتر از جان.
امسال PES از سیستمی استفاده کرده که بازیکن ها به صورت مداوم وبسار طبیعی هر جایی که توپ هستش رو بهش نگاه کنن و مسیر توپ رو با چشم دنبال کنن
Off-screen Messi likeness, used to show how player's eyes will track the ball. Highly impressive, especially in replays.
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
بازی از 5 حلت تنظیم سرعت گیم پلی بهره میبره و خودتون با توجه به سلیقه خودتون تنظیمش کنید حالت منفی یک سرعت گیم پلی FIFA 10 رو داره
Is the game play a bit slower than last year?
Yes, and no. The new variable speed setting has five options, with 0 as default, from -2 to +2. We quite liked -1 for a FIFA 10 style game, but they are still being tuned. You'll be able to play it at the speed you like.
دقیقا حسین جاننقل قول:
چیزی که من از این مطلب برداشت میکنم اینه که فقط میشه مدت مشخصی از بازیو تحت کنترل قرار داد و این کامل نیست اگه بتونن کاری بکنن که در جریان اتفاقاتی که در بازی رخ میده سرعت بازی کم و زیاد بشه واقعی عالی میشه . مثلا زمانیکه مدافعین دارن توی نیمه خودشون پاسکاری میکنن سرعت پاسکاری و حرکت بازیکنان مثل فوتبال واقعی کم بشه و در زمانیکه مثلا بک کناری حرکت اورلپ انجام میده سرعت به حداکثر برسه یا مثلا در زمان درگیریها بخصوص در منطقه یک سوم دو تیم و زمان و مکانهای بسیار زیاد دیگه در طول زمان بازی .
در مورد مطلب (امکان تنظیم استراتژی بازی) میتونم بگم که اتفاقات درون بازی حتی برای خود گیمر هم قابل پیش بینی نیست که مثلا در نیمه ی اول بازی رو روی بازی کند تنظیم کنند .لذا باید استراتژی بازی رو همونطور که شما فرمودین متناسب با جریانات و پستی بلندیهای بازی قرار بدن.
اون تنظیم سرعت گیم پلی کاری بود که کونامی باید خیلی وقت پیش تو بازی جای میداد!
آقا pes2010 که اشغاله....فقط گرافیکش خوبه....داوریش خیییییلی بیخوده....بازیکناش خییییلی سوتی میدن....من تا حالا 2500/600 تا فوتبال بازی کردم فقط 6 تا پنالتی گرفته داور!!!یه قسمتی هست تو منو بازی که این اطلاعاتو مینویسه....
یارو جفت پا میاد تو سینه بازیکن داور پنالتی نمیگیره....حرص ادم رو در میاره....
با سلام به همه
منم به زودی به جمعتون می پیوندم
حسین عزیز بابت تمام اطلاعات مفیدت مچکرم
منم به زودی ترجمه اخبار سایت های رسمی رو شروع می کنم
در مورد خود بازی چیز جالبی که تا الان مشخص شده امکان کنترل بیشتر روی دروازه بان هاست که به نظر با کنترل های پیشرفته نسخه بعدی کاملا همخوانی داره
در تمام نسخه های قبلی جلو اومدن به خود دروازه بان برای تمام دروازه بان ها بخاطر یکسان بودن هوش مصنوعی بازی برای تمام تیم ها خیلی مشکل ساز بود برای مثال در دنیای واقعی یه سری دروازه بان ها هستند که در خروج ها اشتباه نمی کنن یا خیلی کم اشتباه می کنن پس با شرایط قبلی حق این دروازه بان ها و طرفدارانشون پایمال میشه
به این ترتیب این نکته کوچیک اما تاثیر گذار هم در بازی رعایت خواهد شد
حسين جان .............
آيا زمان تاخير بازي درست شده و ديگه مثل 2010 نخواهد بود ؟
داوري تو بازي چطوريه ؟
هوش مصنوعي بازيكنان ؟
عكس العمل دروازه بانها چطور شده .؟
انيميشنهاي بازي ؟
چقدر هنوز ميشه نسخه 2009 بازي رو توش لمس كرد ؟ البته نسخه 2010 هنوز حال و هواي نسخه 9 رو داشت اما اينو برا اين ميگم كه امسال روي گيم پلي بازي خيلي كار كردن و انيميشنهاي زيادي به بازي اضافه شده .؟
راستي اون شركت blue sky اگه اشتباه نكنم معلوم شد كارش تو بازي چيه؟؟
و..........در كل نظر اونايي كه بازي كردن چيه ( البته فكر كنم هنوز كد 30 درصد بود بازي ؟!؟)
خيلي حرف زدم
passing bar only use L2 for pes2011
regarding pes2011 information, one thing that bother me is passing bar system for "simple passing".so I would like give feedback to konami, that is "passing bar only use L2"
i would like to explain passing bar method:
concentrate level to play:
Relax = x , Medium concentrate = xx , Full concentrate = xxx
In previous pes,
no passing bar : pass (x)--> pass (x) -->long pass/through ball (xx) --> shoot (xxx)result very fun.
Next Pes 2011,
passing bar all the time : pass (xxx) --> pass (xxx) --> long pass/through ball (xxx) --> shoot (xxx) result frustated.
"My feedback/recommendation,
passing bar only use L2: pass (x) --> pass (x) --> L2 pass (xx) --> L2 long pass (xxx) --> shoot (xxx) result perfect PES"
Of course all this happen in long term not short term, if we play pes over n over again, i am pretty sure this is the result.
besides that,
it also give advantages to konami, so they don't have to make the code so they can save time n money, n can do other thing more important.
advantages for pesfan is there will be no problem later,now before it finished already stated the problem from penpas. I am pretty sure later in feedback for pes2012 will be make the passing bar faster or slower, or anything related to it.
conclution:
pes 2011 will be the best football game in universe, I agree with all the konami will give us,
I don't agree only 1 thing, that is passing bar for simple pass, i am not disagree for the passing bar, it is also the best new feature, what I don't agree is that passing bar for simple pass.