ما اینتری هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی با ما کار داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-1:31:
تو برگشت هم سوسک میشه بارسا.
ما اینتری هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی با ما کار داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-1:31:
تو برگشت هم سوسک میشه بارسا.
زخم خوردن همشون:31:نقل قول:
والا ما نمیدونیم باید با کیا الان بحث کنیم با رئالیا ، لیورپولیا باکی آخه!!!!
ماشالا از طرفدارای هر تیمی که از بارسا باخته تو این بحث شرکت می کنن الا اینتریا!!!
دوست عزیز سطح چیه از مورینیو بهتراشم نتونستن دووم بیار !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا با هر چی که به این سطح رسیدن گواردیولا یه ساله همرو به باد داد و جای همه ی اینا رو گرفت و در عرض یه سال به سطح اینا رسید!!!
یکم حتی یه ذره هم منطق داشته باشید!!!
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
آخ قربون اینتریا بازم به شمانقل قول:
همین اینکه یکی از رئالیا نمیاد بگه اینت قهرمان این فصله خودش جای شکرداره!!!
شما هر چی دوست داری بگو تا هفته ی بعد:31:
در هر صورت اینتر یه حال اساسی به همه داد و کاری که خیلی تیم ها ارزوشو داشتنم انجام داد
شب باشکوه اینتر و لوله شدن بارسا رو به همه عشق اینتری ها و طرفدارای باشگاه های دیگه تبریک میگم :31:
هنوزم که دوستان بارسایی دارن توجیه میکنن بابا بر خلاف تیمتون شماها اصلا حرفه ای نیستین
تازه هنوزم امیدوارن هفته دیگه صعود کنن هنوز تبحر مورینیو رو درک نکردن
love inter,love football
نه دوست من دوستان تو پستاشون به اشتباهات داوری که جزوی از بازیه اشاره کردن و اینکه یه ضرب المثل قدیمی میگه آب ریخترو نمیشه جمع کرد!!نقل قول:
و مثال نقضشم بارسا میگه که آب ریخترو تو نیو کمپ جمع می کنن!!!:46:
درست؟:38:
پس شما اینتریا کم میارید می رید طرفدارای تیمای دیگرو میارین تو این تاپیک به بهونه ی اینکه انتقام اونارو از بارسا گرفتید!!!؟:31:نقل قول:
عشق اینتری ها و طرفدارای باشگاه های دیگه تبریک میگم
اینا شاید هم سطح مورینیو باشن ولی بهتر نیستن.نقل قول:
----
ضمنا بحث گاس هیدینک جداس دیگه به کسی پوشیده نیست که داور شخصا چلسی رو حذف کرد. بارسلونا در مقابل چلسی پارسال یه شوت به سمت دروازه تونست بشه اونم گل شد.
چلسی هر دو تا بازی رو با بارسا مساوی کرد و ازش نباخت + چهار تا پنالتی هم که تو یه بازی نگرفتن.انقدر سر یه سری خوش شانسی ها جوگیر نشین!:10:
دوستان همه پل های پشت سرتون رو خراب نکنید !
حداقل یه راه برگشت برا خودتون بذارید که اگه خدا خواست و بارسا تو بازی برگشت زد اینترو آسفالت کرد روتون بشه بیاین تاپیک و جواب بدین :دی
من نمی خوام طرفداری کنم اما هیچ وقت نگید که فصل قبل چلسی رو بردید که می خندن .
یادتون باشه گاس هیدینگ با بارسا رویایی فصل قبل چی کار کرد
با اینکه منچستری هستم ولی با سیستم مورینیو حال کردم
برای شکست بارسا کافیست ژاوی و مسی رو بگیرن دیگه تموم
تبریک به همه اینتریها
وای وای کاش کم آورده بودیم اخه مشکل اینه اینتر کاری کرد خیلی از باشگاه های به حصاب حودشون بزرگتر ارزوشون بود یعنی شکست بارسا پس ما کم نیاوردیم باکه به همه یه حال اساسی دادیمنقل قول:
بحث بیخودی هست اگه واقعا اینتر یا بارسا حرفی برای گفتند دارند بازی برگشت مشخص میشه
فقط امیدوارم دیگه اتشفشانی نباشه و همچنین هیچ مصدومی نباشه داوری هم خوب باشه تا مشخص بشه کی باید بره مرحله بعد
به عنوان یک بارسایی اصلا کاری به بازی رفت و... ندارم اگه بارسا نتونه 2 تا گل تو نیوکمپ به اینتر بزنه لیاقت نداره امسال این جامو بگیره
وسلام
دوست من بارسا بازیشو می کنه و میبره و هیچ شانسی در کار نیست !!!!!نقل قول:
آره بارسلونا پارسال رفته بودن پشت 18قدم چلسی پیک نیک و دروگبا تو مهمونی نبود که اونم جلو منتظر بود توپ بیاد که م...خ... کنه که یه دفعه هم تک به تک شد والدز گرفت!!!!
شما یه بار دیگه بیرو بازی رو ببین ببین که کدوم تیم از ترس جمع شده بود تو محوطهی خودش
همون گلی هم که بارسا زد از جای بود که بارسا به صورت خطی پاسکاری میکنه پس شانسی نبود!!!:46:
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
تیمای دیگه که به گفته ی شما که ارزششون بود پس چرا هیچ کاری نکردن و همه ی زحمتارو انداختن رو دوش اینتر پس ارزششون اندازه ی بارسا نبوده!!!نقل قول:
شما هم هواست باشه بازی برگشت مونده!!!!
زیاد نمی خواد حال اساسی به طرفدارای تیمای دیگه بدی:46:
بحث چلسی را ول کنید اشتباهات داوری جزیی از فوتبال هست مثل دیشب که یه پنالتی برای ما گرفته نشد و مایکون کارد نگرفت و گل سومشون هم افساید بود یبار یه تیم سود میبره یبار ضرر
اي بابا اين بارسايي هارو زديم تركونديم باز از رو نميرن كه :31:
عشق است اينتررررررررررررررررررررر ررررررر :40:
ایشالا هفته دیگه مامیزنیم میترکونیم ناراحت نباشین :27:
نقل قول:
:33:بارسارو عشقه:33:
من قبول دارم بارسلونا تیم بزرگیه و به طور کلی اون جام حق بارسلونا بود . ولی توی اون بازی چلسی بهتر بود و باید صعود میکرد به فینال.نقل قول:
من اون بازیو چند بار دیدم. یه جمله ای که فردوسی پور اول اون بازی به کار برد به نقل از (اگه اشتباه نکنم) یکی از نشریات این بود که چلسی برای مقابله با بارسلونا باید یه اتوبوس مدافع بیاره...خیلیا سر این جمله (که از قبل از بازی توی زمین بارسا گفته شده بود) دچار سوء تفاهم شدن چلسی هرگز به این مشکل دچار نشد و یادمه که آخر بازی فردوسی پور گفت عملکرد بارسا توی این جام خیلی خوب بود ولی انصافا برد حق چلسی بوده.نقل قول:
شما یه بار دیگه بیرو بازی رو ببین ببین که کدوم تیم از ترس جمع شده بود تو محوطهی خودش
هیچ کدوم! هر دو تیم خوب بازی کردن ولی اگه چلسی توی محوطه خودش جمع شده بود پس اون چهار تا صحنه مشکوک پنالتی (که اصلا فرض میکنیم پنالتی نبوده) کجا اتفاق افتاد؟اون تک به تک هایی که مالودا و دروگبا خراب کردن چطور؟نقل قول:
کدوم تیم از ترس جمع شده بود تو محوطهی خودش
درسته بارسلونا مجموعا روی شانس نمیبره ولی توی اون بازی شانس اورد.
گواردیولا رفته بود به هیدینک تبریک بگه اینیستا یه دفعه گل زد و همه پریدن وسط زمین.
کل کارشناسا هیدینک رو فکر برتر اون بازی دونستن.
خلاصه اینکه بارسلونا بیشتر موفقیت هاشو مدیون نبوغ بازیکناشه تا مربیش (هر چند مربی بزرگی داره).نمیگم بده ولی دلیل نمیشه با مربی استثنایی مثل مورینیو مقایسه بشه.
نمونه ش : مسی مقابل آرسنال یه دفعه 4 تا گل زد .
منم یه مقدار با شما سر چلسی موافقم ولی بارسا هم تو همون بازی موقعیت داشت و از یکیشم استفاده کرد!!ولی برا اون یه بازی نمیشه گفت که بارسا حقش نبود بره بالا بارسا واقعا پارسال خیلی زحمت کشید!!!نقل قول:
مسی که موتور نیست یه دفعه روشنش کنن 4 تا گل بزنه تا تیم مچ نباشه و نتونه توپ رو بین بازی کنا پخش کنه که نمیتونه گل بزنه
برا چی آمار مالکیت توب بارسا زیاده چرا تعداد پاسا زیاده چرا موقعیت گل زیاد دارن!!!
همه ی این آمارارو که مسی بالا نمیبره در ضمن تو بازی با آرسنال فکر می کنم مسی هتریک کرد و یه گل رو پدرو زد!!!
مسی یه تموم کننده ی فوق آلعادست و از هوش و تکنیک سرشاری بر خوردار ولی نمیشه از بازی ژاوی اینیستا بویان پدرو پویول یا هر کسی چه بسا بازیکنایی که رو نیمکت میشینن و در کل بازی گروهی بارسا صرف نظر کرد
شما خودت کلات قاضی کن اگه بارسا بازی داشته باشه با هر کجا شما بازیو می بینی یا نه!!!
من حاضرم شرط ببندم اکثر همین بچه های همین تاپیک چه مخالف چه موافق بازیهای بارسا رو می بینن چون واقعا فوتبال بازی میکنن و می دونن چی کار می کنن تو زمین و اینا همه به خاطر مربی هست و بعد بازی کن که بتونه اونایی که مربی می خواد رو تو بازی پیاده کنه
شما ها دارید از بازییه خوب بارسا صرف نظر می کنین و میرید به حاشیه و شانس و نمی دونم از این چیزا!!!
الان تو این تاپیک یه رئالی میاد بگه بارسا قشنگ بازی میکنه!!!نمیگه دیگه!!!و بدیه ما همینه!!!!
عجب رویی دارین بخدا کم هم نمیارین ماشالله هالا دیگه همتون بگید هفته بعد هفته بعد
دل خودتونو الکی شاد نکنید بارسا حدف شده مورینیو اگه بخواد طوری بازیو میبنده که نتونید به محوطه جریمه نزدیک بشین
فعلا که بارسا زانو زد همینو عشقه :46: روتون کم شد همینو عشقه :46:
ولی دست دایی و قطبی بود تا اینجا بالا نمیومد!نقل قول:
باشه آقا گیریم اینتر بارسارو هفته ی بعد حذف کرد!!!!نقل قول:
ولی با حذف بارسا فینال به پشیزی نمی ارزه چون دیگه زیبایی نداره!!!
اینتر بارسارو حذف کنه میگن اینتر بارسای رویایی رو حذف کرد و این (رویایی) همون چیزی که طرفدارای بارسا عاشقشن!!
بارسلونا یه تیم رویایی هست با یه مربی جوان و خوش فکر
اصلا شما یه پایه فینال مبارکت باشه
ببین الان داری همه ی پل های پشت سرت رو یکی یکی خراب می کنی و میری جلو ...لااقل یه راهی بزار واسه خودت که اگه(میگم اگه؛:31:) نرفتید بالا روت بشه بیایی اینجا...:20:نقل قول:
بعدشم نیو کمپ دیگه مه آتسا نیست که داری اینجوری حرف میزنی.
هنوز اون 2 صفر رو که به یاد داری؟؟؟؟:46:(به یاد نداری بگو یاد آوری کنم واست)
تازه این بازی بارسا اون بارسای همیشگی نبود که شما داری اینطور میتازی واسه خودت.
شما مطمئن باش که اگه بارسا روز خوبش باشه مورینیو که سهله فیل مورینیو هم نمیتونه جلوی این بارسا رو بگیره...:27:
شما فشار 10 دقیقه پایانی که بارسا به اینتر وارد میکرد رو دیدی...اینتر همین فشار رو باید 90 دقیقه تو نیو کمپ تحمل کنه...آیا اینتر میتونه این فشار رو تحمل کنه؟؟؟به نظر من فقط باید منتظر بود و دید.
من که ترجیح میدم حرفام رو بعد از بازی برگشت بزنم چون فوتباله و 1001 اتفاق. :46:
بچه ها با هم دوست باشید:31:
ایشالا بارسا می ره بالا از اون ور هم تیم ملی رو می فرستیم جام جهانی غمتون نباشه کار نشد نداره:27:
انحراف اخیر تاپیک رسیدگی شد.نقل قول:
5 - بر سر موضوعات خبری با هم بحث و جدال بی مورد نكنيد و به نظرات و آراء همديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینهای با هم متفاوت است.
سامی جان اعصابت رو کنترل کن:دینقل قول:
حالا هیچ کی ندونه میگه مارو این سری 12 تا زدین! خوب 2-0 شد بازی:27:
واقعا چقدر این چند ساعتی که نبودم، بحث شده اینجا:دی
دخترا، دخترا! دعوا نکنین:دی فوتبال هست دیگه! چرا این قدر تو سر و کله ی هم دیگه میزنین!
کلا طرفدارای یه تیم، چند دسته میشن، یه سری هیچ وقت کوتاه نمیان ( حتی اگه بارسا حذف بشه ) یه سری عادل هستن ( به قول مورینیو اگه حذف شدین، بگین اینتر بهتر بود! نگین داوری فلان بود . ... ) یه سری هم که کلا هر وقت بارسا میبره، پیرن بارسا رو میپوشن، هر وقت میبازه، کت شلوار تنشون میکنن.
به هر حال، رفیق باشین:10:
آرسنال و ونگر هم از جفنگیات ما رفتیم دوره بعد زیاد میگفتن بعد بازی رفت...
حالا برگشت میبینبم یه 2 بر صفر هم تیم مارو مثل سال قبل میبره فینال
من نمیگم بارسا بده یا خوبه میگم دیشب از اینتز ضعیفتر بود شما ها هم باید قبول کنید تیم خوبتون دیشب اسیر یه تیم خوبتر شد شما عاشق بارسایی منم عاشق اینترم و به تیم شما و طرفداراش احترام میزارم ولی قبول کنید که زیادی مغرور شده بودین وی این گوش مالی واجب بود :31: حالا وقت زیاده فصل بعد اگه تا فینال به اینتر نخورین شاید این بازی تو فینال تکرار بشه :46:نقل قول:
من یه صحبتایی در مورد بازی دیشب داشتم و میخواستم نظر بقیه دوستان رو هم بخونم که متاسفانه تاپیک مربوطه قفل شد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خوب مثل اینه در کسری از ثانیه باز شده مجدد!!! :rolleye: )
قبلا گفته بودم اینهمه تعصبی که بعضی از ما نسبت به تیمها و لیگهای خارجی داریم نوبره...علاقمندی ایراد نداره اما تا جایی که تبدیل به کینه نشه ,جوری که فقط منتظر شکست یه تیم و دیدن ناراحتی هواداراش باشیم و بعد بیایم با هموطنامون با اون لحن صحبت کنیم.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا برمیگرده به فرهنگ بالای نسل جوان ایران..کاریشم نمیشه کرد!
تبریک به هوادان واقعی اینتر ( نه اونایی که که فقط بخاطر باخت بارسلون خوشحالن)..حقشون بود.
اون چیزی در بازی دیشب بسیار تعیین کننده بود و باعث شکست بارسلون شد در درجه اول توان بدنی دو تیم بود, اینتر برد چون هر بازیکنش به اندازه یک بارسلون دوندگی داشت...برای بردن بارسای دیشب فقط مایکن و اشنایدر(این عجب بازیکنیه!) کافی بودن.
بدون شک سفر زمینی بارسلون در نتیجه تاثیر زیادی داشت ,خستگی بازیکنا کاملا مشخص بود و در اکثر درگیریهای فیزیکی اینتر براحتی پیروز میشد....در کنار این مورینیو هم بخوبی روحیه جنگندگی لازم رو در بازیکناش ایجاد کرده بود,...هر چند شخصا ازش خوشم نمیاد(هیچ مربی در این سطح ندیدم اینقدر کنار زمین ادا اطوار دربیاره و برای رسانه ها نمایش بده!)...اما توی انگیزه دادن به تیم استاده.
اما واقعیتهایی که در بازی دیشب تابلو شد:
_ ابراهیموویچ: سربار تیم ,هر وقت در بازی بوده خط حمله بارسا گره خورده, کابوس امسال هواداران...در مورد انتقالش در عوض اتوئو دیگه لازم نیست چیزی گفته بشه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_دنی آلوز: از اون بازیکنایی که کاملا بی فکر و یکنواخت بازی میکنه...هنرش: دویدن در سمت راست زمین و کشیدن زیر توپ(بعضیا معتقدن سانتر میکنه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). معروف به تونل بارسلون: هیچ مدافعی رو نمیشه براحتی این دور زد...مقایسه کنید با مایکون(غوله)
_کیتا:***** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینتر با این نتیجه 90 درصد راه رو رفته (اگه بارسلون با این ترکیب بخواد بازی کنه 100%)...
باز میگن شما چیکار به رئال دارید...ببینید این خود رئالی ها هستن که دوست دارن بحث رو بکشونن طرف رئال ...واقعا که پر رویید.(شما برید تو حسرت برد بارسا تو برنابئو بمونید):27:نقل قول:
عزیز فعلا که هنوز حذف نشدیم که بخواهیم باخت رو قبول کنیم.(باخت در مجموع منظورمه)
حالا اگه(میگم اگه)حذف هم شدیم لااقل با افتخار میگیم اینتر تو نیمه نهایی حذفمون کرد.نمیگیم لیون زدمون کنار :27:
:31: ایول خدایش خیلی باهال اومدی اینو حال کردم دمت گرم داداش تیکه جالبی بود :27:نقل قول:
نقل قول:
جالبه. بارسا تا حالا دو بار دیدار رفت قهرمانان رو 3-1 باخته که هر دو بار با نتیجه درخشان صعود کرده. البته این که بحث تاریخه اما من با توجه به توان فعلی بارسلونا خیلی امیدوارم. از امکان بستن بازی برگشت توسط مورینیو هم آگاهم.
درباره خستگی بازیکنان بارسلونا, اشتباهات داوری و ... با اینکه به نظر من در مورد این بازی واقعیت داشت اما همچین مسائلی رو جزئی از خاطره های فوتبال می دونم. البته نه اینکه بدون در نظر گرفتنشون بحث فنی بشه.
...
یادمه علاقه خود من به بارسا, در مقطعی که شاید فجیح ترین وضعیت دهه اش رو به لحاظ نتیجه داشت شدت گرفت و وارد مرحله جدیدی شد.
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Barcelona
اتفاقا خوب یادمه اون بازی مشکل مشا اینه داری الان و با اون موقع مقایسه میکنی اون موقع تو سنسیرو 0-0 شدن :31:( اگه یادت نیست یادت بیارم ) ولی الان ...نقل قول:
در مورد پل و پشت سرو این حرفا من یکی که فکر نکنم این اینتر به این بارسا ببازه اونم 2-0 اگه تا هقته بعد همه بارسایی ها دوپینگ کنن شاید
در مورد فشار دقایق پایانی اتفاقا بارسا فقط توپو داشت ولی اینتر تو همون دقایق یه تک به تک و خراب کرد ( اشنایدر) وگرنه الان 4-1 بود نتیجه :46:
گزارش ويژه گل: راز شكست بارسا در مقابل اينتر كشف شد: آنها 10 كيلومتر كمتر دويدند
سفر طولاني آبي و اناري ها در نمايش ضعيف آنها در مقابل اينتر بي تاثير نبود.
Iniesta, Puyol, Ibrahimovic, Atletico Madrid, Barcelona
سايت گل - پپ گوارديولا، سرمربي تيم بارسلونا، در كنفرانس مطبوعاتي اش قبل از ديدار ديشب بارسا مقابل اينتر گفته بود: "بازيكنان ما آنقدر مي دوند كه ديگر ناي دويدن نداشته باشند."
اما پس از پايان ديدار ديشب مشخص شد كه بازيكنان بارسلونا چندان انتظارات مربي شان را برآورده نكردند. در واقع آبي و اناري هاي در بازي ديشب در مجموع 10 كيليومتر كمتر از ديدار مقابل آرسنال دويدند. در حالي كه آنها در ديدار ورزشگاه امارات 113.91 كيلومتر دويده بودند، در بازي ديشب مجموع دوندگي آنها تنها به 104.11 رسيد.
آناليز دقيق بازي ديشب نشان داد كه پنج بازيكن بارسا در ديدار ديشب كمتر از قبل دويدند: دني آلوس (1.11 كيلومتر كمتر)، بوسكتس (1.64 كيلومتر كمتر)، ژاوي (1.24 كيلومتر كمتر)، پدرو (1.35 كيلومتر كمتر) و زلاتان (1.87 كيلومتر كمتر). نمايش مهاجم سوئدي آنقدرانتقاد برانگيز بود كه گوارديولا او را از زمين خارج كرد.
دليل بازي پرانتقاد و ضعيف بارسا در بازي ديشب هنوز مشخص نيست اما نبايد فراموش كرد كه آنها براي رسيدن به ايتاليا سفري طولاني و خسته كننده را پشت سر گذاشتند و اين عاملي است كه نمي توان نسبت به آن بي توجه بود. هرچند تاكتيكي كه مورينيو براي بازي ديشب اتخاذ كرد، بسيار هوشمندانه و حساب شده بود و كاملا بازيكنان تاثير گذار بارسا را از بازي خارج كرد.
2010/4/21کد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/21/1888764/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%88%D9%8A%DA%98%D9%87-%DA%AF%D9%84-%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D9%83%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%AA%D8%B1-%D9%83%D8%B4%D9%81-%D8%B4%D8%AF%D8%A2%D9%86%D9%87%D8%A7-10
آقا قصد توهین ندارماااااااا ولی این جمله که میگن طرفدرای بارسا 2 روزه که طرفدار این تیم شدن انگار پر بیراه هم نیست!نقل قول:
همه ی این آمارارو که مسی بالا نمیبره در ضمن تو بازی با آرسنال فکر می کنم مسی هتریک کرد و یه گل رو پدرو زد!!!
موفق باشید.
شما از کجا فهمیدی بیراه نمیگن؟؟؟نقل قول:
واقعا نمیدونم دیشب چی بر سر زلاتان اومده بود. یحتمل مافیا چیزخورش کرده بودن :31:نقل قول:
آناليز دقيق بازي ديشب نشان داد كه پنج بازيكن بارسا در ديدار ديشب كمتر از قبل دويدند: دني آلوس (1.11 كيلومتر كمتر)، بوسكتس (1.64 كيلومتر كمتر)، ژاوي (1.24 كيلومتر كمتر)، پدرو (1.35 كيلومتر كمتر) و زلاتان (1.87 كيلومتر كمتر). نمايش مهاجم سوئدي آنقدرانتقاد برانگيز بود كه گوارديولا او را از زمين خارج كرد.
برای اینکه هر 4 گل رو مسی زد.:27:نقل قول:
همیشه سعی کن با سند حرف بزنی...معیارت واسه این حرف چیه؟نقل قول:
خسته نباشید.که چی؟نقل قول:
به خودشون مربوطه الان هم شماها وقت توبه دارید بسوی فوتبال زیبا برگردید ما بارساییهای اصیل میبخشیمتوننقل قول:
درسته هر 4گل رو مسی زده بود و منم خودم اینو گفته بودم که فکر می کنم یکی رو پدرو زده بود که اشتباه کردمنقل قول: