برادر شما هم مثل اویکی اخوی کویر یزد تشریف دارید بسلامتی؟نقل قول:
Printable View
برادر شما هم مثل اویکی اخوی کویر یزد تشریف دارید بسلامتی؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:زکی ... :2:نقل قول:
بابا یه نگاه زیر آواتار را بنداز:31:نقل قول:
البته از پیشگامان سرویس میگیرم
خوب برادر ریگ کویر سپنتا لطفا با زبان شیرین عبدالمالک ریگی یجوری برای این پارس آنلاینی های بیچاره تشریح بفرمایید که چطور ممکنه 32 کیلوبایت (حد اکثر سرعت ممکنه برای سرویس 256) کویری بهتر از 140 کیلوبایت(سرعت نرمال سرویس 128 ) پارس میتونه باشه؟
البته من میدونم که از کویر ریگ کیفیت داره و از پارس کمیت یعنی این بنده کمترین که شبها بطور متوسط 3 گیگ مفتکی میگیرم در برابر 3 مگ کویر لنگ میندازه ولی اینو این بیچاره ها نمیفهمن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینهم واسه گل روی پیشگامان کویر سپنتا-مال پریشبه.
نقل قول:
یه چیزی بهت میگما :44:
خوشم میاد جوابتو میدن خودمم نباشم :31: از بس دی سی میشه نمیتنوم از اینترنتم استفاده کنم ! :9::angry: :grrr: نمیدونم مال اون پرت لعنتیشونه که به زور پیدا کردنو به خط من وصل کردن یا مال خطمه !
اگه تهرانی یه راه داره اونهم این که بری سایت پارس و پسوردت رو عوض کنی.نقل قول:
امتحان کن قطعا ضرر نمیکنی
اون سه خط اول را میشه ترنسلیت کنید :31:نقل قول:
خوب برادر ریگ کویر سپنتا لطفا با زبان شیرین عبدالمالک ریگی یجوری برای این پارس آنلاینی های بیچاره تشریح بفرمایید که چطور ممکنه 32 کیلوبایت (حد اکثر سرعت ممکنه برای سرویس 256) کویری بهتر از 140 کیلوبایت(سرعت نرمال سرویس 128 ) پارس میتونه باشه؟
البته من میدونم که از کویر ریگ کیفیت داره و از پارس کمیت یعنی این بنده کمترین که شبها بطور متوسط 3 گیگ مفتکی میگیرم در برابر 3 مگ کویر لنگ میندازه ولی اینو این بیچاره ها نمیفهمن.
جهت اطلاع بگم یکسال پیش که پارس انلاین در اصفهان (ایران گیت )سرویس میگرفتم یکی ارور Tcp خیلی عصبابمون را به گ... داده بود و همینطور سرعت افتضاح و قیمت بالا ...
من که چیزی ندیدمنقل قول:
تو به این میگی جواب ؟!نقل قول:
حداقل تو که میدونی من کارمند پارس آنلاین نیستم !
در ضمن تو مشکل داری بقیه رو جمع نبند ...
خیلی معذرت میخوام حواسم نبود که شما کویر پیشگامان سپنتا هستید چون دیدن براتون اف داره سیانسورش کردن. خدمت سرکار:نقل قول:
کد:http://www.kimag.es/share/50138033.jpg
من 2 ساله مه دارم از شاتل استفاده میکنم
الان چند وقتی هست که سرعت دانلود بیشتر از 4 کیلوبایت نمیره )512KB(
میخواستم بدونم پارس آنلاین چهطوره ؟
ارزش داره بیام سمت پارس آنلاین
یا اینجا هم وضع خرابه !؟
سرویس شبانه رایگان داره ؟
این پیشگامان کویر اصفهان منو چشم زدن دیشب 1 گیگ کمتر از همیشه دانلود شده احتمالا کار اون مغلوبه.
شیراز ISP بومی نداره؟ این که میگی نماینده میگه معناش اینه که خودت راسا نمیتونی باید نماینده این کار رو بکنه؟
اگه اینطوره که بدرد نمیخوره. اینجا اگه مشگل مشابه پیش بیاد و دو طرف همدیگه رو مقصر بدونن آخرش پارس کارشناس میفرسته به محل با لپتاپ اگه مشگل از کاربر باشه که هزینه این کارشناس رو میگیرن اگر خودشون ایراد دار باشن که باید ببینن مشگل چیه و درستش کنن حالا درخواست کارشناس کن اگه بگن تو شیراز نیست بهتره قرارداد رو فسخ کنی از جای دیگه بگیری ولی اگه از جای دیگه خواستی بگیری حواست باشه کویر سپنتا نگبری که به دایال آپ گفته زرشک.
من شیراز نیستم کرمانم.نقل قول:
نه بابا خودم تا حالا 2 3 بار عوض کردم.
به نظرم یه کمی خطم مشکل داره باید ببینم مخابرات درستش میکنه یا اون یکی خطمونو رانژه کنیم.
روز اولی که ثبت نام میکردم چند بار نامه فرستادن مخابرات برای رانژه هر بار پرتی که برام مینوشتن پر بود آخرش رفتم شرکت گفتم اگه ایندفه پر باشه فسخ میکنم.آخه دو سه بارم خودم برده بودم باید چند جا هم ببری امضا کننن.
آخرش بعد از صد جا تو این خیابونو اون خیابون امضا کردن میبردم مخابرات میگفتن پرتی که براتون انتخاب شده پره.
آخرین بار که گفتم اگه این بار پر باشه فسخ میکنم گشتن آخرین پرتشونو پیدا کردن نوشتن رو نامه و اتفاقاً خالی بود خطو برام رانژه کردن.
حالا هم احتمال میدم او پرته هم مشکل داشته که خالی بوده !
راستی شما ترافیکت چقدره که هر روز چند گیگ غیر رایگان میگیری:31:
این پارس آنلاین چقدر باحاله!
ترافیک من تموم شد زنگ زدم گفت ۷۰۰ مگ همینجوری بهت میدیم برو حالشو ببر
مثل اینکه خلاصه انتقاد ها از پارس خلاصه نتیجه داد..
سرعت خوبه...
من 2 سال پیش مشگل مشابه شما رو داشتم منتها میدونستم که ایراد از مخابراته نه از سرویس دهنده اینقدر مخابرات رفته بودم که تعداد درختهای سر راه هم میدونستم تا بعد از 2 ماه یجوری سرهم آوردنش ولی نویز روی خط موند که موند.نقل قول:
من جیره یساله رو دارم مصرف میکنم مصرف نکنم میرسه به پیشگامان کویر اصفهان.
پیشگامان چه کار به پارس انلاین داره مگه پیشگامان اصفهان نماینده پارس آنلاینم هست؟نقل قول:
شایدم داری اکانت کس دیگه ای رو مصرف میکنی:31::46:.
دست شما درد نکنه حالا دیگه حروم خور شدیم؟ اصلا دیگه میزان مصرفم رو نشون نمیدم.نقل قول:
چرا فکرت منحرفه گفتم شاید اشتراک آشناتونه ترافیک زیادی آورده دیده داره حروم میشه داده تو دانلود کنی.نقل قول:
حروم چیه مصرف نشه میره تو جیب پارس آنلاین دزد.:31:
oooooooooooooooooooooooooook
چند روز است که سرعت دانلود شبانه کم شده است (قبلا 200 kb/sec بود ولی الان بین60 - kb/sec100 است)
آیا کسی دیگه هم این مشکل را داره؟
البته این تست موردیه ولی تستی که درامضای بنده هست مصداقی.
باز دوباره یکی کابلو گاز گرفته اینور اینترنت نمیاد !
پیر شدم با این adsl همون دایل آپ سریعتره !:37:
سرعت پارس شدید افت کرده . من با 1 مگ ، سرعت دانلودم 8 کلوبیت شده .
دوستان حق با شماست پارس خیلی خوب شده . اینم مصرف دیشب من . البته هر شب همین طوری :31:
در کل فعلا پارس بهتر از بقیه ISP هاست .
والله ما که داریم تو روز روشن با سرعت 10 کیلو دانلود می کنیم پس کجاش خوب شده تا دیروز خوب بود نمی دونم چی شد مریض شد طفلکی
من سرویس 512 نامحدود دارم شب روزم سرعتم اینه یکی تورنته یکی دیگه دانلود منیجر
این هم مصرف دیشب من..اکانتم 3 ماهه هستش 512 با 5 گیگ دانلود
دوستان من تو شیرازم قبلا با 256 سرعت دانلود شبانه 140 بود دم صبح هم به 200 میرسید الان بالای 60 نمیاد زنگ زدم گفتن یوزر هامون زیاد شده یذعت هم اومده پایین در صدد خرید پهنای باند هستیم
وضعیت پارس بحرانی شده . خیلی سرعتش اومده پایین
از دوستان پارسی اونایی که مودم zyxel دارن لطفا از صفحه ی کانفیگور مودم قسمت wan یه عکس بذارن یا راهنمایی کنن چون تنظیمات مودم من به هم خورده.:41::41::41:
ممنون
کسانی که adsl دارن ممنون میشم تست کنن ببینن هنگام وصل شدن با dial up (مودم) سرعتشون مثل قبل هست یا نه
بعد از مدتها اومدم با dial up وصل بشم سرعت اتصال از 52 رسیده به 31 !!!!!! برای شما هم اینطوریه و مشکل من از کجاست
همین رکوردت باعث شد که دیشب فقط 1 گیگ دانلود کنمنقل قول:
سرعت به تناسب روزهای اول سال ؛ خیلی بهتر شده...
میزان دانلود شبانه من بطور مایوس کننده ایی یک سوم شده مطابق مدرک فوق.
بچه ها پارس آنلاین واسه سرعت 256 یا 128 سرویس نامحدود هم داره ؟؟؟
كسي هست كه 128 داشته باشه و الان سرويس برست نداشته باشه؟
سرعت دانلود تا چه حديه الان؟
من 128 دارم ولی برست نمیدونم چیه!! خوردنیه؟
سرعت دانلود بد نیست 80 -100
سرویس 128 نامحدود 60 تومن