برای این کار باید مودم ها مد client وserver داشته باشن که این مودم این حالت ها رو نداره(متاسفانه)نقل قول:
Printable View
برای این کار باید مودم ها مد client وserver داشته باشن که این مودم این حالت ها رو نداره(متاسفانه)نقل قول:
سلام
من یه مودم adsl دارم که روی یه کامپیوتر ازطریق کابل usb نصبه . بعد اونو share کردم . بقیه سیستمها هم از طریق شبکه gateway او سیستمو گرفتن و اینترنت دارن.
حالا می خوام یه کارت شبکه وایرلس به این سیستم وصل کنم تا لپ تاپ هم بتونه از اینترنت این سیستم استفاده کنه.
راهنماییم کنید که باید چیکار کنم
با سلامنقل قول:
كارت شبكه رو توي شبكه ست كنيد و سپس از طريق وايرلس ميتونيد لپ تاپ رو بهش وصل كنيد و همزمان از اينترنتي كه توي شبكه هست هم استفاده كنيد
موفق باشيد.
من یه pc دارم که مودم رو با lan بهش وصل کردم و یه لپ تاپ هم هست که می خوام از طریق وایرلس بگیره.
adsl که می خوام بگیرم یوزر و پسورد شبانش با روزانه فرق داره, اگه روی bridge تنظیم کنم اون لپ تاپ هم می تونه بدونه روشن بودن pc از اینترنت استفاده کنه یا باید حتما روی pppoe تنظیم شده باشه؟
خیر برادر شما واسه شبانه باید در قسمت تنضیمات کانکشن از منوی مودمتون دوباره user+pass جدید رو وارد کنید.نقل قول:
و در حالت bridg نمیشه از وایرلس استفاده کرد.
سلام
آیا مودم 8901g قابلیت سرچ و پیدا کردن شبکه های بی سیم رو داره ؟؟؟
و روش را انداختنش به چه شکله؟؟
خیر همچین قابلیتی رو هیچ مودم Adsl ای نداره.نقل قول:
برای این کار شما باید کارت شبکه وایرلس داشته باشید...وایرلس مودم صرفا جنبه sent داره.نقل قول:
دوستان من از خود مخابرات اينترنت گرفتم و با روش زير تونستم با خود مودم كانكت بشم
اول كانكشن pppoe را كه با ويندوز ساختيد حذفش كنيد بعد از طريق وب برازر وارد كانفيگ مودم بشيد بعد بريد به status
در اونجا هر كدوم از pvcها كه vci =0 و vpi=35 بود رو به خاطر بسپاريد بعد در interface setup> internet
اون pvc با مشخصات vci , vpi وارد مي كنيد بعد در Encapsulation تيك رو روي pppoe قرار ميدهيم بعد يوزر و پسورد رو وارد مي كنيم
بعد سيو ميكنيم تمام شد
سلام
من یه مودم TP-LINK 8901 G وایرلس دارم و میخوام با استفاده از وایر لس به یک منبع اینترنت وایرلس دیگه وصل بشم.
چطور باید اینکارو بکنم؟
لطفا کمک کنید.
ممنون
با سلامنقل قول:
شما نمیتونید با استفاده از مودم وایرلس به یه منبع وایرلس دیگه وصل بشید
شما میتونید دستگاه هایی نظیر گوشی موبایل، لپ تاپ و ... رو به مودم وایرلس وصل کنید و به اینترنت وصل بشید از طریق بیسیم
موفق باشید.
در صفحه اول همین تاپیک هم بود.نقل قول:
برای این کار احتیاج به کارت شبکه وایرلس دارین.نقل قول:
salam
من میخوام با گوشیم به وایرلس مودمم وصل بشم هر کاری هم که تو تاپیک اول بود کردم
حالا گوشیم پیداش میکنه رمز هم بهش میدم و کانکت هم میشه اما نمیدونم چرا سایتی رو باز نمیکنه
دوستان کمک کنین:20:
سلام
من همه کارهای صفحه اول را انجام دادم و کانکت میشه مودمم ولی هیچ صفحه ای را باز نمیکنه!
چیکارکنم؟
کانکشنی را هم که ویندوز ساخته را هم نمیزاره پاک کنم.Delete نمیشه!
وقتی با CD هم نصب میکنم اخر کار Error 020 میده!
میگه:
Please check WAN conection type and parameters
Please check your Network conectivity and retry
حالا من چکار کنم؟ عیب از چیه؟
خطم هم رانژه هست و امادست.
ممنون میشم راهنماییم کنید!
به این پست مراجعه کنید:نقل قول:
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5520930&postcount=197[/HTML]شما هم به این پست برید:نقل قول:
سلام
من همه کارهای صفحه اول را انجام دادم و کانکت میشه مودمم ولی هیچ صفحه ای را باز نمیکنه!
چیکارکنم؟
کانکشنی را هم که ویندوز ساخته را هم نمیزاره پاک کنم.Delete نمیشه!
وقتی با CD هم نصب میکنم اخر کار Error 020 میده!
میگه:
Please check WAN conection type and parameters
Please check your Network conectivity and retry
حالا من چکار کنم؟ عیب از چیه؟
خطم هم رانژه هست و امادست.
ممنون میشم راهنماییم کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5071516&postcount=62[/HTML]
امیدوارم مشکلاتتون رفع بشه
سلام
من امروز یه مدم tp link w8901g خریدم و از طریق کابل شبکه به سیستمم وصلش کردم
با کانکشن داخل ویندوز راحت به اینترنت وصل میشه اما طبق روشی که توی دفترچه و انجمن بود انجام دادم اما از طریق خود مودم به صورت خودکار وصل نمیشه
من میخوام طوری تنظیم بشه که به محض روشن شدن مودم به اینترنت وصل بشه حتی بدون روشن بودن سیستم که بتونم با مبایل ازش استفاده کنم و نیازی به روشن کردم سیستم نباشه
ممنون میشم راهنمایی کنید :11:
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم یه عکس از صفحه ی تنظیماتی که توی مودم انجام دادید بذارید
-- چون اگه دقیقا مثه گفته های توی انجمن و دفترچه عمل کرده باشید نباید مشکل خاصی باشه
موفق باشید.
در قسمت connection setting سه گزینه وجود داره، میشه راجع بهشون توضیح بدید خصوصا 2 مورد آخر
ممنون
با سلامنقل قول:
میشه تصویر بذارید از اون قسمت؟
ممنون
موفق باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بقیه تنظیمات هم همون پیشفرض است . این مودم رو دوستم برد خونشون از مخابرات adsl داشت گفت با همین تنظیمات همونطور که میخواستم کار کرد اما خونه ما که از آسیاتک adsl دارم فقط با ساخت کانکشن داخل ویندوز وصل میشه و خودکار وصل نمیشه همچنین با گوشی هم که بهش وصل میشم اینترنت نداره داخل گوشی ، نمیدونم چکارش کنم :41: vci و vpi هم درست دادم
سلامنقل قول:
بفرمایید
آخرین گزینه تو عکس زیر رو disable کنید.نقل قول:
کد:http://up3nter.tk/images/43552706887818591633.png
بازم نشد :41:نقل قول:
با سلامنقل قول:
این قسمت برای زمانی هست که شما مودم رو در حالت pppoe تنظیم میکنید و دائم وصل هستید به اینترنت
با تنظیم این گزینه میتونید مودم رو طوری بذارید که" دائم وصل باشه" دوم"بعد از مدتی که استفاده نشد و بیکار موند روی حالت idle بره" و بعد هم اینکه به صورت دستی باشه
که معمولا گزینه ی اول و دوم کاربرد بیشتری دارن
موفق باشید.
سلام
با تشکر از شما دوست عزیز
یک سوال داشتم
آیا با این مودم می توان مثل مودم معمولی رفتار کرد؟ یعنی هروقت بخواهیم وایرلس آن را خاموش کنم و با کابل به کامپیوتر وصل شویم؟
مرسی:8:
بله می تونید مشکلی ندارهنقل قول:
شرکت صبانت برای شبانه رایگانش اکانت جداگانه داره.
آیا میشه طوری تنظیم کرد که روزانه در حالت PPPoe با اکانت روزانه وصل شه که بشه از وایرلس هم استفاده کرد.
و شبا هم یا با حالت Bridge یا PPPoe با اکانت شبانه وصل بشه؟
ممنون
منظور از حالت دستی همون ساختن کانکشن هستش(مثل Dial up) ؟نقل قول:
ضمنا یک قسمتی هم داره که نوشته Bridge Interface که دو حالت Activated و Deactivated داره.
این رو هم لطفا توضیح بدید.
آیکون تشکر را پیدا نکردمنقل قول:
بنابراین همین جا از شما تشکر می کنم:40:
کسی نیست جواب بده ؟ ظاهرا این مودم با آسیاتک مشکل داره سی نیست که تونسته باشه حلش کنه ؟ :13:نقل قول:
یه سری به این پست بزنید شاید مشکلتون حل شدنقل قول:
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5071516&postcount=62[/HTML]
بازم نشد ، تمام تنظیمات طبق گفته دوستان و دفترچه راهنما رو انجام میدم اما بازم در حالت ppoe کانکت نمیشه به دوتا تصویر زیر دقت کنید من نتونستم بفهمم اشکال از کجاشه ، با isp هم تماس گرفتم اونا هم بد تر از من نفهمیدن ، یکی راهنمایی کنه خواهشا :41:
یه سوال : وقتی با bridge وصل میشید چراغ اینترنت روشن میشه؟؟نقل قول:
اگر الآن شما بوسیله تنظیمات bridge می تونید وصل بشید و تنظیماتی رو که قبلا ذکر شده رو انجام دادین و درست نشده پس از 3 چیز می تونه باشه:
1-
اطلاعات isp تون رو درست وارد نکردید VPI/VCI
-2
isp شما فقط با تنظیمات bridge وصل میکنه و مشکل از isp هست.
3-
ممکنه مشکل ------ داشته باشید.
چراغ اینترنت روی مودم روشن نمیشه ولی وصل میشه به اینترنت در حالت bridgeنقل قول:
اطلاعات درسته از خود isp پرسیدمنقل قول:
اونا که میگفتن این مودم با آسیاتک سازگار نیست اما از نمایندگی خود مودم پرسیدم گفتن امکان نداره سازگار نباشهنقل قول:
یعنی چطور؟نقل قول:
این مودم هم bridge و هم pppoe رو ساپورت میکنه .نقل قول:
اگر وقتی همه تنظیماتی رو که گفتیم انجام دادید و ودر حالت pppoe وصل نشد(این در حالتیه که چراغ internet شما روشن باشه) وارد تنظیمات مرورگرتون بشید و توی تنظیمات ------ auto detect رو غیر فعال کنید یا برای توضیحات بیشتر به این تاپیک که قبلا سوال خودم بوده مراجعه کنید:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=441743[/HTML]امیدوارم مشکلتون حل بشه
من دیگه راهی به ذهنم نمیرسه
سلام
دو تا سوال دارم
1- چطور میشه در حالت bridge چراغ اینترنت روشن باشه و با لپوایرلس لپتاپ به اینترنت وصل شد؟
2- در حالت bridge چطور میشه کانکشنی داشت که سر ساعت معینی کانکت بشه یا حداقل اگه اینطور نمیشه با بالا اومدن کامپیوتر کانکت بشه؟
در مورد سوال اولتون گمان کنم که نمیشه در حالت bridge همچین کاری کرد.
ولی در مورد سوال دومتون می تونم بگم که این چیزی که شما می خواین رو دقیقا نمیشه انجام داد ولی یه نرم افزاری هست به اسم Jitbit Macro Recorder که می تونید با استفاده از اون کانکشنتون رو روی دسکتاپ بزارید یه فایل کنترلی درست کنید که هربار که ویندوز بالا اومد اتوماتیک کار گفته شده رو انجام بده و با نرم افزار Auto Power-on & Shut-down اون فایل رو موقع بالا اومدن ویندوز اجرا کنید.
[HTML]http://kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=4424[/HTML]
[HTML]http://kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2596[/HTML]
سلام من یه مودم tp-link td-w8901gدارم و میخوام با استفاده از وایرلس اون بین چند کامپیوتر شبکه ایجاد کنم.میتونید کمکم کنید؟ممنون میشم.من هرجای اینترنت گشتم نتونستم مطلبی در این مورد پیدا کنم:41:
یه سوال دیگه هم دارم آیا میشه با این شبکه ای که به وسیله ی وایر لس ایجاد میکنیم بازی شبکه ای انجام داد؟وآیا برای انجام این کار به اینترنت نیازی هست؟
این نرم افزارو گرفتمنقل قول:
چجوری باهاش باید کار کنم؟
چون جواب این سوالتون ربطی به تاپیک نداره با پیغام جوابتون رو می دم.