سلام دوستان
آقا من هروقت گرافیک رو کوچک ترین تغییری میدم (یکی از گزینه هارو on میکنم )بازی بسیار رون هست ولی زمین رنگش کرم میشه یک جوری میشه انگاری کامل لود نشده
چیکار کنم
لطفا کمک کنید لطفا
Printable View
سلام دوستان
آقا من هروقت گرافیک رو کوچک ترین تغییری میدم (یکی از گزینه هارو on میکنم )بازی بسیار رون هست ولی زمین رنگش کرم میشه یک جوری میشه انگاری کامل لود نشده
چیکار کنم
لطفا کمک کنید لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمشون گرم انصافا از اون RPG هایی هستش که به ادم میچسبه
از دست ندین این بازی رو که خودم شخصا اروم اروم بازی می کنم تا لذت بردن ازش بیشتر باشه واسم
اینم دوره هم حالشو ببرید..
سلام
محتوای مخفی: خطر
بازیش قشنگه؟ تو سبک assassin creed هستش یا dragon age ؟
چجوریاست میخوام بگیرمش ولی قبلش میخوام بفهمم ارزش بازی داره؟
100 درصد ارزش بازی کردن دارهنقل قول:
و تو سبک دراگون ایج هستش....
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
سلام.
بجه ها بازی در مقایسه با مس افکت و دراگون چه جوریه؟
منظورتون از مس افکت چیه؟ یعنی ااین بازی هم نقش آفرینیه؟ من از بازی های نقش آفرین متنفرم:2:نقل قول:
محتوای مخفی: خطر مرگ :)
درسته یه سری از منتقدین مس افکت رو بازی نقش آفرینی نمیدونن ... ولی به هر حال نقش آفرینیه دیگه.نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
بازیش چطوریه؟
اکشنه یا مثل دارگونه؟
بازیش خیلی خوب شروع میشه.انتظار نداشتم خوب باشه.راضی کننده
معجون سازی چطوریه؟ ماموریت ها کجان؟
بچه ها من گیج شدم توی این بازی...چرا وسط دیالوگها از من نظر میخواد...هرچی هم میگم طرف کار خودش رو میکنه...نمیشه بدون دعوا و جنگ باشون کنار اومد؟دی:
سلام ممنون از دوستان اقا این بازی Hel نداره یعنی با خوردنش خونت پرشه تو این نبرد واقعا شدیدا خون میاد پایین اصلا نمیشه درست مبارزه کرد
پچ این بازی نیومد که مشکلاتش رو حل کنه؟
یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟نقل قول:
شما این پست من رو ببینید، شاید کمکتون بکنه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6126665&postcount=238
یک پچ از بازی اومده با حجم 16 مگابایت، تو پست اول تاپیک مشکلات گذاشتم...نقل قول:
دوست عزیز شما پست اول رو اصلا نگاه کردی؟ 5 دقیقه وقت بزار، پست اول رو بخون جواب همه ی سوالاتو می گیری!نقل قول:
1. سبک بازی مثل دراگون ایج هست، حالا نمی دونم منظور شما از سخت چی می تونه باشه!
2. بازی 16 تا پایان مختلف داره! اگه تمام ساید کوئیست هارو بری 6 یا 7 روز طول می کشه(ساعت نمی تونم بگم چون تایم نگرفتم)
3. در مورد گرافیک می تونی صفحات قبل رو نگاه کنی ببینی در موردش چی گفتن، یا اینکه بری تاپیک "تصاویر جالب" تو بخش اخبار من تو آخرین صفحه چندتا ازش عکس گذاشتم. در کل می تونم بگم گرافیکش از شاهکار چیزی کم نداره!
4. به نظر من برای شروع بازی های RPG این عنوان می تونه بهترین گزینه باشه.
جایی نیس که لیست همه کوئست ها رو داشته باشه؟
شما می تونید از لینک زیر استفاده کنید، کلا تو این سایت هرچی اطلاعات از بازی بخواید پیدا میشه.نقل قول:
اگه کوئیستی هم توش گیر کردید حتما اسمشو بگید راهنماییتون می کنم.کد:http://witcher.wikia.com/wiki/The_Witcher_2:_Assassins_of_Kings
ممنون از راهنمایی
من بیشتر منظورم این بود که یه راهنمایی باشه که کجا مامورت های فرعی داده میشه بدون لو رفتن داستان
دوستان من تنها بازیه rpg که انجام دادم ffxiii بود که خداییش خیلی سخت بود یعنی از سبک بازی خوشم اومد ولی فوق العاده سخت بود و واسه اپگرید کردن 1000 تا اپشن داشت نمیدونستی چی به درد چی میخوره حالا میخوام بدونم این بازی در مقایسه با ffxiii چه جوریاست مثل اون شلوغ کاریش زیاده که نفهمی چی به چیه در ضمن یه مقایسه هم کنید با ffxiii ممنون میشم
دوستان پچ ورژن 1.2 این بازی هم عرضه شد، حجمش هم 68MB :
کد:http://wpc.420c.edgecastcdn.net/00420C/files/Patch2/Patcher_1.2.exe
هنوزم مشکل RAM حل نشده
با اینم باز با اون کرش ها مواجه میشم
هنوز مشکل نرخ فریم حل نشده!
من وقتی اولین بار با اون موجودات روبه رو می شیم موجودات جادویی که تو چاه اولین بار باشون روبرو میشیم وارد یه جا بزرگ میشه بعد کامپیوترم اونجا خاموش میشه نمیدونین واسه چی؟
یا علی این دیگه چیه؟ 15 تا صفحه فقط تنظیمات گرافیک داره:18::18::18:
خیلی خوفه
چطوری میشه توی بازی بدویی من از این بر نقشه بخوام برم اون بر شب شده:31:
caps lock بزنی می دوههنقل قول:
همین الان تموم شد
شاهکار بود
واقعا عالی
چه جوری تمومش کردی؟؟؟؟؟ من هنوز هنوز شروع نکردم تو تموم کردی؟؟؟؟؟!!:18::18::18:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
چه جوری تمومش کردی؟؟؟؟؟ من هنوز هنوز شروع نکردم تو تموم کردی؟؟؟؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خیلیا دارن بازیو دوباره و با تصمیمات دیگه میرن
آره میدونم کلا چند ساعت گیم پلی داره؟
فکر کنم یه 30 تایی باشه
سلام دوستان . این ملکه ی عقربها تو بخش اولو چطوری میشه کشت خیلی سگ جونن
منظورت Queen Of Endrega ـه ؟نقل قول:
اگه منظورت Queen Of Endrega هست، من این شکلی کشتمش:
اول یه Quen بزن رو خودت، که اگه بهت حمله کرد چیزیت نشه، بعد، ازش فاصله بگیر و سر راهش Yrden بکار، با این کار وقتی می خواد بیاد سمتت می خوره به Yrden و Stun میشه، تو این لحظه باید بری پشتش و بهش اتک بدی، از جلو هم این کارو می تونی بکنی ولی از عقب بیشتر ازش جون کم میشه، این وسطا هم تا نیروهات پر بشه می تونی از سم یا بمب مثل Grapeshot استفاده کنی... این کار رو چندبار تکرار کن، بعدش میمیره! یادت باشه از Silver Sword برای کشتنش استفاده کن...
دوستان تو چپتر 3 اونجایی که فیلیپا تلپرت میکنه و اون اژدها میاد توی برجه . چطوری اونو بکشم ؟ خودمو ترکوندم یه ذره از جونش کم شد :)
دوستان کسی می دونه از کجا میشه فهمید چه وقتی از روز ؟ تو چپتر یک یه side quest داره گفته بعد از ظهر باید انجام شه حالا من هرچی میگردم هیچ ساعتی تو بازی پیدا نمی کنم
ctrl رو نگه دار برو تو meditation(وسطی) و بعد meditate و حالا ساعت رو انتخاب کننقل قول:
برای این کوئست ساعت رو بعد میدنایت بذار مثلا 1 نصفه شب
عزیز لطف کن بزار تو اسپویل تا یه نفر که بازی رو تموم نکرده نیاد ببینه !!!نقل قول:
------
اول چون تو برج هستید و فضا کمه، یکم سخته رد کردنش، شما اول یه Quenبزن رو خودت، بعد هر موقع خواست بهت حمله کنه یا جا خالی بده یا بزار بخوره بهت، چون Quen داری چیزیت نمیشه،(سعی کن همیشه Quen رو داشته باشی)، لزومی نداره با شمشیر بکشیش، می تونی از Axii استفاده کنی(همونی که آتیش میده)... همین طوری هی جا خالی بده هی Axii بزن تا جونش نصب بشه، بعد اینکه جونش نصف شد میره بالای برج، اونجا فضا بازتره، آدم راحت تر می تونه بهش حمله کنه... اونجا هم از همین روش استفاده کن، هی بپر این ور اونور و جاخالی بده...
خواستی اونجا که میره بالای برج رو بیشتر بهت توضیح بدم.