کوتاهی از سوی آقای پناهی بوده!
شاید از نظر ایشون بنده هیچ حقی ندارم که بدونم....
حالا واقعا من حق داشتم بدونم یا نه؟! ایشون میل بنده رو داشتن... میتونستن خبر بدن ولی ندادن!
Printable View
کوتاهی از سوی آقای پناهی بوده!
شاید از نظر ایشون بنده هیچ حقی ندارم که بدونم....
حالا واقعا من حق داشتم بدونم یا نه؟! ایشون میل بنده رو داشتن... میتونستن خبر بدن ولی ندادن!
چی بگم با این کارت دوست عزیز حیث مجموعه زیر سوال ببردی .در صورت امکان اون نظر رو ویرایش کن.
حتما این کار رو میکنم....:46:
در ضمن یه مسئله ای رو هم بگم که بنده قصد ضربه زدن به مجموعه رو نداشتم..... اولش خیلی تند رفتم چون واقعا عصبانی شدم و کل قضیه رو نمیدونستم.... در کل اشتباه کردم و قبول هم دارم ولی مقصر تنها من نبودم....
بازم میگم » آقای یاشار پناهی کوتاهی کردند!
یک پیشنهاد به دوستان
هیچ وقت با کسی دیگه بازی نسازید!!!!!
امین گرامی هیچکارست ایده بازی از منه فقط و فقط گرافیک اونم 2-3 جا با امین گرامی بوده!!!
بعد نمیدونم ایشون چه حقی دارن... هم ایشون و هم اقای هاشمی فقط با نوشتن اسم در سازندگان راضی بودن!!!!!!!
خلاصه به این حرفا گوش ندید اصلا واقعیت معولومه
اگر قراره به خاطر اینکه اسم کسی تو بازی بگه بازی منه وای به حال ما
باتشکر
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
امین گرامی تو چی کاره ای اخه!!!نقل قول:
یه غلطی کردم خواستم بهت فرصت بدم :41:
واقعا هم حقی نداری
اه اقا دعوا چیه ؟ من قضیه رو دقیق نمی دونم ولی این جور دعوا افتادن به هیچ وجه صحیح و در شان شما بازی سازان نیست شما دوست هم هستید نه دشتمن هم لطفا هر دوتون کوتاه بیاین
من باز تاکید میکنم ایشون هیچکارستنقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر قرار بود واسه هر اسمی که من در سازندگان اوردم اجازه میگرفتم که
الان باید از اقای رسولی اقای هاشمی بچه های دی اف و فنای و پی دی اجازه میگرفتم
گفتم ایشون به خاطر یک منو انتطظار اجازه میخواد!!!
متاسفم واسه خودم
به نظر من هم درست نیست بین 2 نفر که شریک بودند و یا دوست اینطوری بشه!
من هم مثل silsin نمیدونم دقیاقا داستان چیه(البته تاپیک رو دنبال میکردم ها) اما
بهتره که ماجرا رو حل کنید!
اگه کسی اشتباه کرده، اون یکی ببخشه و اگه هم نامردی کرده و طرف مقابل نمیتونه تحمل کنه خیلی با شعور و اروپایی دیگه با هم همکاری نکنید، همین!
اینطوری حداقل دوستیتون پابر جا میمونه!
این پیشنهاد منه!
نامردی چیه؟!!نقل قول:
کدوم نامردی من بازی رو ساختم!!!
ایشون قبل از اینکه از من بپرسه نظر داده!!!
خب به نظرم صبر کن خودش هم بیاد ببینیم چی می گه .نقل قول:
بازم می گم دوستی ارزشش خیلی بیشتر از این مسائل کوچیکی که بخوای بهمش بزنی.
دوست عزیز یا نظز نده یا واقعیت رو بگو
شما اول بازی رو انجام بده 800 جا اسم من ساینت من اورده شده
ایشون مدعیه!! چه دوستی الان قلبم از نارحتی درد گرفته...
این همه زحمت بکش اخرش این بشه ....
بوی پول فهمیده پریده وسط!!
شما بازی بکنی میفهمی سه تا طرح زده ایشون منو - صحفه ای واسه نوشته و غیره- هد بالای صفحه
من چیکار کنم الان؟
-------------------------------
این موضوع خیلی بهم برخورده ... نمیدونم چیکار منم
این لینک صفحه ای که بازیی ساخت شدهکد:http://www.persian-designers.com/forum/viewtopic.php?t=5292&postdays=0&postorder=asc&start=0
شما ببینید 16 مرداد 89 نوشتم با تشکر از امین گرامی
یک سال گذشته صداش الان دراومده!
نقل قول:
((می خواستم اینجا یه چیزی بگم که پشیمون شدم))
خب حالا پول رو کی گرفته ؟
مگه حق شما خورده شده؟
خب اگه این طور نیست پس چرا داری حرص می خوری ؟
هر کسی می تونه بیاد نظر بده.
اینجا یه مرجع قانونی که نیستش که بیان بگیرنت .
من هم می تونم بگم این بازی که ساختی مال منه .:31: چرا مال من رو گرفتی ؟ :31: من ازت شکایت می کنم :31:
شما حرص نخور اگه واقعا فکر می کنی اون اقا حقی نداره پس ولش کن دعوا کردن که نشد کار.
((در ضمن لطفا با ارامش جواب بده . من از اون حرف بالات عصبانی شدم و می خواستم یه چیزی توی پرانتز بالا بهت بگم ولی چون دیدم عصبانی هستی بیخیال شدم))
راست میگه silsin جان!
من نمیدون مشما چند سالته اما من فقط 25 سالمه ولی تو چند سال اخیر یه چیرایی رو خوب فهمیدم!
هیچ چیز تو زندگی ارزش نداره به جز خود لذت زندگی، پس هر چیزی که لذتی توش نیست بهتره که انجامش ندی!
حسن جان راست میگه!اگه حقی نداشته و اومده الکی یه چیزی گفته، خوب ولش کن! در ضمن بهتره کمی آروم تر باشی و صبر کنی تا خودش هم بیاد نظر بده!
یاشار جان از شما بعید بود.....
بنده خودم در ساخت بازی و گرافیک سه بعدی و از دست کارها سابقه کمی ندارم..... پس نگید طرف بوی پول به دماغش خورده!!!
در ضمن برای شما متاسفم اقا یاشار که معنی و مفهموم کار گروهی هر چند داوطلبانه رو نمیدونید!
از این فرصتی که برای بنده ایجاد کردید ممنونم ولی خودتون خرابش کردید!
از تمامی دوستان بابت این مسئله ای که پیش اومده عذر خواهی میکنم ....
موفق باشید
نقل قول:
نه مثل اینکه شما نگرفتی!
ما معذرت خواهی نمیخواستیم که!
ما فقط میخوایم که میونه 2 نفر که تو صنعتی بازی بالاخره یه کاری کردند، خراب نشه!
حالا هر طور خودتون میدونید!
شما هم موفق باشید!
یه زمانی وقتی سرزمین رویا رو بورس بود همه به مهدی فنایی طرح میکشیدن و ایده میدادن ...
اقای فنایی همش رو رد میکرد به خودم میگفتم عجب ادمی نمیخواد کسی کمک کنه و بازیش بهتر بشه ....
الان میفهمم
شما من رو خراب کردی ....نقل قول:
یک سوال :
این بازی را جناب یاشار شما با ایده خودتون ساختید که ادعا میکنید من سازندم یا سورس بازی را داشتید و فقط شما منو و بازی را تغییرش دادید؟؟(آن هم با همکاری بنده!.... بنده از روی لطف این کار رو نکردم.... برای کسب تجربه و شرکت در کار گروهی این کار رو کردم و قطعا حقی در این بازی دارم.... اشتباه برداشت نکنید... منظورم حق مادی از نظر پول و مقام نیست!)
قطعا شما حق داشتید و اون هم اورده شدن اسم شما و بقیه در سازندگان بوده و هستنقل قول:
دیگه حق دیگه و حق تصمیم گیری و غیره رو نداری
شما فقط و فقط به من کمک کردید
من هم منکر این نبودم و حتی خیلی هم متشکر بودم و هستم
شما اگر ناراحت بودی با من باید صحبت میکردی و اگر متوجه شدی من اجازه دادم دیگه نباید حرفی میزدی ...
----------------
تو برو 2-3 صفحه قبل رو بخون ببین در مورد من چی فکر کردن ...
دوستان دعوا نکنید هنوز که این مجموعه واسمون پول نشده .حالا کاری که شده که ایشال... حل میشه. آقای گرامی شما بهتر بود قبل به اتهام زدن به آقای پناهی خبر و گفت و گو می کردید.البته شاید من هم جای شما بودم اینکار می کردم .اما بهتره با هم کنار بیایید.
با تشکر پرویز بازگشا
آقا نکنید این کار ها رو با همدیگه . ارزش این رفاقت بیش تر از این چیزهاست.
من خودم تازگی از یکی از دوستانم ضربه بدی خوردم. این چیزها رو می بینم حال بد می شه . بس کنید تو رو خدا
---------------------------
پخش کننده اصرار داره که حتما بازی رو اخر خرداد پخش کنه چون می گه الان همه تو امتحانات هستند و بازار کساده. قول قسط اول رو هم به من قبل از اون داده که من می ترسم اعلام کنم باز این بزنه زیرش من خراب شم. پس فعلا مجبوریم تحمل کنیم.اینم از بازیسازی تو این مملکت
باشه......................... ختم جلسه رو اعلام میکنیم....(آقا یاشار شما راست میگید)
باز هم از آقای جهانگیری و پناهی و دیگر دوستان بابت این مسئله عذر خواهی میکنم...(این عذر خواهی های بنده را پای کوچک نمایی و مظلوم نمایی و مقصر بودن من و..... نذاریدا ، بابت تند روی ها و احیانا تهمت های زده شده است!)
به امید موفقیت های دوباره همه دوستان.
شاد و سربلند باشید
باز من مقصر شدم .... منم این رو تحمل نمیکنمنقل قول:
اگر شما حق دیگه ای داری بگیر! اگر دروغ میگم بگو!
---------------------
یا حداقل یه جوری گفتی بر بی گناهی خودت...
نه این عکس العمل تند AMINGERAMI درست بود و نه این حرکت khanghodrat که بدون هیچ خبری به یکی از سازنده های بازی ( هرچند ناچیز ) برای بازی تصمیم گیری کرد !
به هرحال وقتی AMINGERAMI تو ساخت این بازی کمک کرده باید از نظر مادی هم یه سهمی داشته باشه . البته اینجور که جبهه گرفته بود ما فکر کردیم کل بازی رو به تنهایی ساخته ...
پس دنبال مقصر نگردید چون جفتتون مقصرید ! حالا شاید AMINGERAMI یکم بیشتر :31:
بنابراین ختم دادگاه رو اعلام میکنم و حکم زیر رو صادر میکنم !
اگر برای مثال این بازی 400 هزار تومن سهم فروشش شد مبلغ 35 هزار تومان به AMINGERAMI پرداخت بشه و به خاطر جبهه گیری تند که علیه بازی با رسانه ها انجام داد مبلغ 5 هزار تومان جریمه به حق خودش که همون 30 هزار تومن میشه برسه ! و مبلغ 360 هزار تومان هم به آقای khanghodrat پرداخت بشه !
این 10 هزار تومن باقی مونده هم حق دادگاه حساب میشه و به زودی شماره حسابو براتون میفرستم و ...
بی خیال :18:نقل قول:
دوستان امروز یکی گفت بازیها رو نقد کردن عکسشم تو مجله بازی رایانس ؟ کسی پرینت از این صفحش نداره ؟ تو کله کشور پخش میشه این مجله ؟
اخه بازیها رو از کجا اوردن که نقدش کرده باشن؟ مطمئنی عزیز؟
نقل قول آقای فنایی درباره ی مجموعه
نقل قول:
اگر خودتون ویدئویی تهیه کنید و دربارش توضیح بدید، میتونیم منتشرش کنیم یا در یکی ازآیتمهامون پخشش کنیم
من که شخصا بدجور درگیر امتحاناتم . این ترم درسام هم سخته واسه همین می خوام بشینم سفت پای درس.
هر کی می تونه همچین کاری بکنه اعلام کنه
این قضیه اقای فنایی چیه ؟ کجا این حرفو زده واسه چی ؟ کی ؟ چیکار میخواد بکنه ؟ شاید من وقت انجامشو داشته باشم یکم توضیح میدید ؟
من مجموعه رو به آقای فنایی مدیر سایت gameemag معرفی کردمنقل قول:
این قضیه اقای فنایی چیه ؟ کجا این حرفو زده واسه چی ؟ کی ؟ چیکار میخواد بکنه ؟ شاید من وقت انجامشو داشته باشم یکم توضیح میدید ؟
واسه دموی تبلیغی گفتن باید یه فیلم(تریلر) بدیم...کد:http://gameemag.ir
خوب . بازهم خبر خوب هست و خبر بد. خبر بد اینکه قرار بود پک های مجموعه حاضر باشه تا امروز که به خاطر اینکه قیمت بسته بندی دی وی دی بالا رفته پک ها عوض شد و تا آخر هفته دیگه حاضر و تکثیر می شه. خبر خوب اینکه یکی از سی دی ها رو گرفتم و ازش عکس گرفتم . طرح جلد بازی رو هم قطعی شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرمم باز ماچت کنم
:31:
اسم بازی من ام توشه...
رفقا چرا اسم بازی ها که سمت چپ سی دی هستش ناقصه؟
تو عکس اینطوریه یا کلا همینطوریه!
نه کلا همینطوره . بد برش خورده این استمپ هاش .
اینم عکس رو جلد بازی :
این شد!
این خیلی قشنگه!
دمتون و دمشون گرم:31:
ایول.
طرح جلدش انقدر خفنه یه صدهزار نفری ندید میخرنش :5:
خیلی باحاله.
منظورش از اون آدمه همون دزدان دریایی منه دیگه؟؟؟
مخلصیم عزیز .نقل قول:
این شد!
این خیلی قشنگه!
دمتون و دمشون گرم
اره دیگه خودشه شما شک نکن :31:نقل قول:
ایول.
طرح جلدش انقدر خفنه یه صدهزار نفری ندید میخرنش
خیلی باحاله.
منظورش از اون آدمه همون دزدان دریایی منه دیگه؟؟؟
جلدش جدا قشنگ شده فقط کی منتشره؟بگیریم؟
در نیومد؟!؟ :42:
قرار بود هفته پیش بیاد. :41:
آخه چرا ما رو زجر کش میکنن... :31:
بالاخره انتظارها به سر رسید. مجموعه حاظره فقط هولوگرامش هنوز حاضر نیست که شنبه حاضر می شه و به امید خدا پخش می شه . منم چند نسخه ازش گرفتم که برای مجلات بازی بفرستم. قسط اول رو هم گرفتم که چکش ماله شنبه اس. شماره حساباتون رو بدید تا به محض نقد شدنش به حسابتون واریز کنم . شرمنده دوستان که دیر شد ولی من تموم سعی ام رو کردم که هر چه زودتر کارها انجام بشه .
اینم عکس پک بازی . خیلی شیک شده و کیفتشم خیلی خوبه:
دم آقای جهانگیری یخ در بهشت.
خیلی خیلی خوشحالمون کردی .
از زحمات شما ممنون.بدون تلاش شما این مجموعه به اینجا نمی رسید .
قسط اول همون 150$ هست دیگه ؟1
خواهش می کنم وظیفه ام بود امیدوارم با این کار کیفیت کارهای مستقل بالا بره. گرچه می دونم مبلغ کمی هست ولی همین هم می تونه به خانواده ها ثابت کنه که این کار در آمد داره و کمتر به بچه های بازیساز گیر بدند.
بله قسط اول 150 هست و قسط دوم هم همینطور و قسط سوم 200 هست.
قیمت 2900 هست؟ یا ... دقیق معلوم نیست.
رده بندی سنی اسرا 3+ سال ؟
فکر کنم اوایل توی سایت بنیاد زده بود+15 .حالا چطور شده تغییرش دادن ؟