سلام
من نرم افزارWild Media Server قبل نصب كردم باهش مشكلي نداشتم والي الن كه نصب مي كنم نمي تونم از تو tv فايلهاي شير شد رو ببنم
ممنون مي شم راهنمايي كنيد
Printable View
سلام
من نرم افزارWild Media Server قبل نصب كردم باهش مشكلي نداشتم والي الن كه نصب مي كنم نمي تونم از تو tv فايلهاي شير شد رو ببنم
ممنون مي شم راهنمايي كنيد
دوست عزیز من سامسونگ ندارم اما این سیستم DLNA توی محصولات سامسونگ به اسم All share شناخته میشه و شما بعد از نصب و اجرای wild media server اون رو تنظیم میکنی روی auto detect خودش تلوزیون رو پیدا میکنه بهدش میای توی تلوزیون با کنترل میای روی All share میزنی mycomputer رو میاره بعدش میتونی هر چی خواستی پخش کنی.نقل قول:
خوب همون چون تی وی سامسونگ نداری نمیدونید دیگه .. چون این سری که من گفتم ال شیر نداره اگه داشت که دیگه مشکلی نداشتم .. من لپ تاپم آل شیر داره مشکلی ندارم باهاش فقط تی وی مون که اینو نداره و باید از طریق کابلا لن و هزار جور راهی که نمیدونم چطوریه فعالش کرد .. از دی ال ان ای توی این تلوزیون فقط ما اسمشو دیدیم .. :n15:نقل قول:
مهیار جان شما باید بری تو بازار دنبال کارت شبکه سامسونگ مخصوص تلویزیون باشی خیلی کمیابه و فکر کنم چیزی بین 50 تومن یا 100 تومن باشهنقل قول:
یعنی به نظر شما با مودم و لن نمیشه ؟ پس لن که روشه ب چه درد میخوره ؟
مگه لن برای اینترنت نیست؟نقل قول:
dlna برای مدیا استریم هست فکر کنم بیشتر
ولی من شنیدم تلوزین به یک access point وصل باشه میشه اینکارو کرد .. من لپ تاپمو به صورت وایرلس به مودم وصل میکنم همینطور گوشمو هم با وایرلس وصل میکنم از اونجایی که هم لپ تاپ و هم گوشیم aal share داره بدون هیچ مشکلی فیلم رو از گوشی رو لپ تاپم نشون میدم یا عکس و صدا و ... ولی تلوزیونمون که all share نداره توی گوشیم به عنوان یه پلیر پیدا نمیشه ... ما که قیدشو زدیم انشالله پول دستمون اومد یه all share دارشو میگیرم :n03:نقل قول:
سلام دوستان
من تلويزيون پاناسونيك فول HD مدل HT-L42U30S دارم با كابل كراس به PC وصلش كردم نرم افزار
Media Server را هم نصب كردم ولي فيلمها را كه به اشتراك گزاشته ام نمي بينم وهمش پيغام NOT SERVER مياد كسي مي تون كمكم كن
نقل قول:
سلام دوست عزیز
شما نیازی نیست که تو دی ان ال ای تTV چیزی وارد کنی ، برو قسمت شبکه ، ببین کابل وصل هست و شبکه شناسایی شده یا نه!
بعد که اوکی شد برو تو قسمتی که فلش میزنی عکس و فیلم میبینی! همونجا باید سیستمت رو بشناسه ، برای ما سونیه و من البته با وایرلس این کارو کردم، امتحان کن اگه نشد بگو چی کار کردی بازم اگه سر درآوردم بهت میگم
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما تنظیمات رو به درستی اوکی کردی؟
یعنی تلوزیون تو نرم افزار شناسایی شده؟ و شما تلوزیون رو ادد کردی در قسمت Devices نرم افزار؟
درود
من هر کاری کردم نتونستم زیرنویس رو بیارم
ممنون مبشم راهنمائیم کنید.
سپاس
شما هم زیرنویس رو با پسوند sub و هم با پسوند srt در یک فولدر به همراه فیلمتون ذخیره کنید به این صورت(حتما نام فیلم و زیرنویس باید یکی باشه):نقل قول:
Taken 2 2012 _ 1080p.mkv
Taken 2 2012 _ 1080p.srt
Taken 2 2012 _ 1080p.sub
ممنون از راهنمائیتون ولی خودم حلش کردم.نقل قول:
اینم لینکش برای دوستانی که مثل من این مشکل رو دارند
[HTML]http://www.wildmediaserver.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=27
[/HTML]
ولی نمیدونم چرا بعضی از فیلم ها با پسوند MKV رو پخش نمی کنه.
با سلام
دوستان من چندتا سوال داشتم یه خورده گیج شدم میشه راهنماییم بکنید
من تبلت تلوزیون led سامسونگ و کامپیتور و مودم وایرلس دارم تلوزیون از طریق کابل به مودم وصل هست و چند وقت پیش هم اپدیتش کردم همه این دستگاه با برنامه all share سامسونگ به هم وصل هستند البته این برناه منو خیلی اذیت میکنه اولن پسنود های 3gp و بعضی از فایل های mp4 رو ساپورت نمیکنه برای تبلتمم که سامسونگ هست همین مشکل رو دارم
حالا سوال ها
1) الان این کاری که من کردم با تکنولوژی DLNA چه فرقی داره؟
2) من نمیتونم تبلتم به دستگاه های غیر سامسونگ وصل کنم آیا با این تکنولوژی میشه و باید چه برنامه ای رو برای تبلتم دانلود کنم؟؟
3) این سوال یکم بی ربط هست ولی تا حالا نتونستم حلش کنم وقتی دستگاهامو روشن میکنم همشه آخرین دستگاهی که میخواد کانکت بشه ارور میده و میگه نمیتونه کانت بشه و محدودیت داره در صورتی که من هیچ محدودیتی تو تنظیمات مودم ندادم چه جوری باید این مشکل حل کنم؟؟
4) آیا PS3 رو میشه شبکه کرد؟؟ باید کابل وصل بشه یا با وایرلس خود دستگاه هم میشه؟؟ از کپی خور بودن نمیپره؟؟؟؟
5) فرق مودم وایرلس با روتر چی هست؟؟؟
کسی نیست ؟؟
داااش این راه که خیلی داگ داره :n03::n21:
سلام
چه جوری میشه با استفاده از فناوری DLNA فایل های توی موبایل رو روی تی وی نگاه کرد؟ اگر آموزش کامل رو بگین ممنون میشم.
تلویزیون اسمارت سامسونگ با گوشی Xperia U
با تشکر
سلام
من Transcoding profile رو در Wild Media Server روی Movie TsMuxer تنظیم کردم ولی با LG LM62000 نمیتونیم فیلم ها رو عقب و جلو کنم.چرا؟
سلام
اگه می خواین از ورژن انگلیسی وایلد نا محدود استفاده کنین برین از برنامه Time Stopper استفاده کنین البته وایلدتون هم باید ورژن قدیمی باشه من با 1.02 الان چند ساله راحت کار میکنم
با برنامه Time Stopper میتونین زمان برنامه رو رو هر زمانی که میخواین قفل کنین
با سلام من یه ال ای دی ال جی مدل 67100 دارم با وایرلس داخلی و یه مودم وایرلس دار و یه گوشی نوکیا n8 مجهز به dlna چه طور می تونم با گوشی شاره کنم آیا مودم تنظیماتی داره لطفا راهنمایی کنید
من یک سوال دارم
من می خوام تصویر اسمارت تی وی را روی لپ تاپم بیارم و ظبطش کنم با شبکه خانگی قبلا از طریق وای فای به سادگی فایلهای کلمپ را روی تی وی دیدم
تلویزیونم ال جی است
سلام
من یه تبلت آندرویدی دارم و میخوام ویه مودم وایرلس با 4 پورت خروجی
یه خروجی رو وصل کردم به تلویزیونم (50st30) پاناسونیک
برنامه ای برای آندروید هست که من این کارو با اندروید انجام بدم
ممنونم از همه اساتید
سلام کسی نیست به ما کمک کنه؟نقل قول:
من برنامه ای میخوام که همینکارو روی تبلت آندرویدی بکنه
در ضمن تی وی من این سیستم رو داره و ساپورت میکنه
با عرض خسته نباشید خدمت شما بنده 27 صفحه خوندم همش در مورد کامپیوتر و تلویزیون بود دیدم شما تنها کسی هستی که با تبلت وصل شدی که آندروییده بنده یک گوشی گالکسی اس3 دارم یک تلویزیون ex520یک مودم wifi مدل br100 سونی که مخصوص تلویزیون های سونی هست هم گرفتم لطفا در این مورد بنده رو راهنمایی کنیدکه چطوری گوشیم و tv رو شبکه کنم نحوه دادن ip به گوشی و تلویزیون رو توضیح بدید هر کار میکنم وصل نشدنقل قول:
والا من هم همین درخواست رو داشتم ولی کسی نیست جواب بدهنقل قول:
نمیدونم این تاپیک چرا اینجوریه؟:n13:
منم واسه تبلت آندرویدی میخواستم
دوستان عزیزی که دستگاه آندرویدی دارند و میخوان با dlna به تی وی وصل بشن!!!
من برنامه مخصوص رو گیر آوردم
این برنامه را دانلود کنید وصل بشید به تی وی فقط کافیه یه مودم وایرلس داشته باشید که به تی وی وصل باشه
من خودم روی panasonic 50st30m تست زدم و کاملا جواب داد و فیلم هم نگاه کردم.
این اسم برنامه هستش من هر کار کردم با این سرعت اینترنت نتونستم آپلود کنم.
در ضمن این کار رو از هرکی تو این سایت پرسیدم جواب نداد خودم از سایت دیگری گرفتم
BubbleUPnP 1.6.5
اگه سوالی بود در خدمتم
سلام
من همه نرم افزارهارو تست کردم
WildMediaServer خیلی خوبه ولی رو فایلایی که حجمشون خیلی بالاست گیر می کنه و اعصاب خورد می کنه :n27:
Mezzmo خیلی بهترتره چون تو حجم بالا ککشم نمی گزه،اما یه مشکل دارم باهاش...زیرنویس فارسی
ANSI و UTF-8 گذاشتم ... درست میشه اما کلمات پس و پیش می شن
(مثلآ:به جای *ایران فیلم تقدیم می کند*مینویسه*می فیلم تقدیم کند ایران*)
خوب آخه این دیگه چه مشکلیه؟:n13:
سلام به همه.
من چطوری می تونم از طریق کابل شبکه و یک مودم که به پی سیم وصبه و 4 تا خورجی lan هم داره به tv panasonc فیلم پخش کنم؟
سلامنقل قول:
حتما منظورت اتصال لپتاپ به tv از طریق مودم بی سیم می باشد.
برای این کار لپتاپ و tv را از طریق کابل یا بی سیم بهم ارتباط می دهی و بعد برنامه mezzmo را روی لپتاپ نصب و اجرای میکنی. در زمان اجرای برنامه باید بطور اتوماتیک tv را بشناسد وقتی که tv شناسایی شد فیلمی را که می خواهید در tv نمایش داده شود انتخاب می کنی . در tv هم باید در قسمتی که av یا hdmi را انتخاب می کنی نام و یا آرم mezzmo آمده باشد که با انتخاب آن باید فیلم نمایش داده شود.
نرم افزار Mezzmo با حجم حدودا 25 مگابایت (در نسخههای مختلف متفاوت است) را از این زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت سازنده نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
هر تلویزیونی که wifi (پورت LAN) داشته باشه از این امکانات میشه استفاده کنه ؟؟؟
تو رسیو*ر ها هم میشه از این امکان استفاده کرد ؟؟
سلام دوستان
من تقريباً اكثر پست هاي اين تاپيك را مطالعه كردم اما چيزي در مورد سوالات زير نيافتم .. دوستان اگر محبت كنند راهنمايي بفرمايند سپاسگزار خواهم بود.
1- چگونه مي توانم فيلم ها و عكس هاي روي موبايل را بر روي TV پخش كنم .. هر دو DLNA و WiFi دارند. آيا بصورت مستقيم و بدون نياز به مودم و روتر امكان پذير نيست؟ بنابراين گزينه Direct Lan در TV چه كاره است؟
2- چگونه مي توانم لپ تاپ و موبايل و TV را با هم شبكه كنم البته بدون مودم و روتر و سيم؟ آيا مي توان لپ تاپ را بصورت access point وايرلسي تعريف كرد و بقيه را به لپ تاپ وصل كرد؟!
3- چگونه مي توان به موبايل، IP دستي داد؟
4- موبايل توسط WiFi خودش بصورت اتوماتيك به TV كانكت مي شود ولي امكان ارسال فيلم و عكس بر روي TV نمي باشد و روي موبايل ارور مي دهد.
5- چگونه مي توانم با وايمكس خود و از طريق شبكه كردن لپ تاپ و موبايل، بر روي موبايل اينترنت استفاده كرد؟
از كليه دوستاني كه پاسخ مي دهند پيشاپيش تشكر مي كنم
سلام عکس هایی که گذاشتید رو نشون نمیده انگار پاک کردید میشه بررسی کنید
سلامنقل قول:
شما کافیه روی موبایلت یک نرم افزار شیرینگ نصب کنی تو اندروید و گوشی های سامسونگ allshare معروف هست و روی خودش داره ، و دیگه نیازی به وصل شدن اصلا نیست ، فقط 1-وای فای هر دو دستگاه (تلوزیون،موبایل) رو روشن می کنی. 2-وارد نرم افزار ذکر شده میشی 3- تمام پوشه های فایل منیجرت هست میتونی هر جا که هست انتخابش کنی 4- وقتی روش کلیک کنی سرچ میکنه و دنبال دستگاه می گرده 5-دستگاه که پیدا شد روش کلیک می کنی.
همین 5 مرحله کافی هست که بتونی فایل های مولتی مدیا رو از طریق گوشی رو تی وی پخش کنی ، باقی سوالاتت رو بعدا پاسخ میدم
با سلام
چطوری میشه بین یه تبلت سامسونگ با قابلیت DLNA و یه تلویزیون اسمارت LG که همین قابلیت رو داره بطور مستقیم رابطه برقرار کرد؟؟؟؟؟؟
میخوام بدون استفاده از رابط و واسطه مثل مودم اینکارو بکنم روی گوشی نرمافزار خاصی نیاز دارم؟؟؟/
یه آموزش کامل برای کار با تبلت های اندرویدی واسه استفاده از DLNA میخواستم.
دست شما آقا مهران درد نکنه عالی بود.
تونستم با این روش تلویزیون سونی مدل HX750 رو راه اندازی کنم فقط یه مشکل داره اونم پخش نکردن و یا بر عکس نوشتن زیر نویس های فارسی داره اگه بتونی راهنمائی کنی ممنونتم.
از شما سپاس گذارم.:n02::n12::n11::n19::n20::n26::n16::n04 :
سلام خدمت بزرگواران
من خودم از برنامه uninersal media server استفاده میکنم
فایل های mkv رو با زیر نویس در تلویزیون سونی مشاهده میکنم و هیچ مشکلی تا حالا نداشتم.
به شما هم پیشنهاد میکنم استفاده کنید.
با درود
اگه امکانش هست لینک دانلود برنامه رو بذار .
با سپاس
:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:با درود
اگه امکانش هست لینک دانلود برنامه رو بذار .
با سپاس
:n02:
چی میشد یه روزی فیلم 3d با زیرنویس تو تلوزونمون ببینم !!
هر کاری کردم جواب نداد.
من 3 ماه شاید یک بار فیلم سه بعدی ببینم سر همین قضیه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2