كسي از دوستان در خصوص تفاوت كاربرد اين دو ديكشنري (Longman Language activator و Longman Lexicon of contemporary English) نظري
نداره؟! من نسخه Activator رو ندارم ولي ظاهرا از لحاظ كاربرد شبيه Longman Lexicon هستش! ممنون ميشم نظر دوستان رو بدونم.
Printable View
كسي از دوستان در خصوص تفاوت كاربرد اين دو ديكشنري (Longman Language activator و Longman Lexicon of contemporary English) نظري
نداره؟! من نسخه Activator رو ندارم ولي ظاهرا از لحاظ كاربرد شبيه Longman Lexicon هستش! ممنون ميشم نظر دوستان رو بدونم.
یکی از بهترین روش های به خاظر سپردن کلمات ساختن تصویر ذهنی است که من خودم از این روش نتیجه ی خیلی خوبی گرفتم.
دوستان کسی با روش SG5 کار کرده؟
برای آموزش زبان خوب است یا نه؟:n27:
من الان تقریباً تمام انگلیسی رو می فهمم، اما حرف زدنم بده
علتش هم بد بودن اینترنتِ فارسی بوده، همه ی اطلاعاتی که می خوام تو سرچ گوگل فارسی وجود نداره و وبلاگ های بی ربط میاره
امّا همه ی اطلاعات تو سرچ انگلیسی هست
توصیه ی من استفاده از سرچ انگلیسی گوگل به جای فارسیه
Learn English with Google, don't search for farsi results, there is a lot of misinformations and copy pasted articles
Fact: using farsi Google search makes you dumber
کسی از دوستان از روش سایت B15.IR استفاده کرده و یا توصیه میکنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو زبان فقط سعی کنید مکالمه رو یاد بگیرید...
زبان مدرسه رو بی خیال شید... زبان یادگیریش توی اموزشگاه میباشد...
یکی که 3 ترم رفته باشه اموزشگاه از یه دانشگاهی هم مکالمش بهتره... باور کنید راست میگم...
به نظره من یکی از روش های موثر در یادگیری لغات زبان(لا اقل واسه خودم) استفاده از جی 5 بود...نصف 504 رو با همین روش یاد گرفتم:n09:
به شما هم پیشنهاد میکنم:n11:
فقط یه جو اراده میخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Can you give us a demonstration؟نقل قول:
Anyway you can...
Just so we can see how effective it has been...
:n02:ّّّّّّّّّّّّّّّّّّّّّچ ور ثابت کنم آخه...اثر داشت دوست عزیز،اثر داشت.نقل قول:
مهم خودم بودم که درکش کردم:n26:
منظورم از demonstration این بود که یه چند خط بنویس ببینیم چقدر تاثیر داشته خوب!نقل قول:
واسهی بقیه... نه خودم...
!bawshe
dear pro_translator
in the vicinity of the city ,i saw a gallant man who has a dog with a keen of smells.coming from jungle,stranger man was able to abandon his sinister plot very easy at a moment.he took an oath to remainbachelor.he tempted dog to shriek in the jungle! but dog was unable because he became numb.the man reclined to the tree and just smoking...
الان یه چند وقتیه شروع کردم Tehran Times میخونم نسخه PDF اش تو سایتش هست که میتونید رایگان بگیرید اگر هم دوست دارید با 500 تومن میتونید بخرید
البته همش جالب نیست و من فقط مقاله های سه چهار صفحه اش رو میخونم مخصوصا اونهایی که از منابع معتبره چون مشکلی نگارشی ندارند
یه سایت خوب برای یادگیری هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست البته فعلا فارسی به انگلیسی نداره ولی میتونید زبان های اسپانیایی فرانسه، المانی، پرتغالی و ایتالیایی باهاش یاد بگیرید در اینده فارسی هم بهش احتمالا اضافه بشه درس هاش از سطح آسون شروع میشه پس در شروع خسته تون نمیکنه و بسیار تکرار میشه براتون پس چیزی از یادتون نمیره
Just for the sake of correction... No offense...نقل قول:
:n16:
I know, Thanks :n12:نقل قول:
سلام.
من براى تقویت لغت بايد چه کار کنم آيا نرم افزار يا کتابى هست براى تقویت لغت؟؟
سلام .نقل قول:
خلاصه ی مطلب اینکه باید غرق بشین در انگلیسی و هر روز چند ساعت انگلیسی بخونین و بشنوین و حرف بزنین ( گاهی باید با خودتون حرف بزنین تا عضلات صورت و حنجره و زبان برای تلفظ کلمات انگلیسی برنامه ریزی بشه )
تکرار , تکرار تکرار
یادمه وقتی اولین بار در درس شیمی جدول مندلیف رو دیدیم از معلممون پرسیدیم باید از حفظش کنیم ؟
گفت نیازی به حفظ کردن نیست . اونقدر تکرار میشه که خود به خود همه رو ازحفظ میشین .
همینطور هم شد .
اگر گرامر زبان فارسی و انگلیسی رو خوب بلدین پس فقط به دو چیز نیاز دارین :
1- لغت .
2- اصطلاحات .
الان اینترنت و کانالهای مــاهواره ا ی بهترین جا برای یادگیری لغت و اصطلاحات هست .
با توجه به علاقتون و تخصصتون میتونید برید توی فرومهای مورد علاقتون و به سرعت پیشرفت کنین .
فقط مراقب باشین اشتباهی نرید توی فرومهای کشورهائی مثل بنغلادش و چین و هند و دیگر کشورهائی که زبانِ مادریشون انگلیسی نیست وگرنه خیلی چیزها رو غلط غلوط یاد میگیرید .
فرومهای امریکائی و بریتانیائی از همه بهتره .
در بیشتر موارد اصلاً نیازی به دیکشنری ندارید چون از خود جملات میشه معانی کلمات رو ابتدا حدس زد و کم کم یقین پیدا کرد که معنیش چیه .
اما اگر خواستین , اینترنت پر هست از دیکشنری های آنلاین انگلیسی به انگلیسی . گوگل ترجمه هم هست که تلفظ رو هم بهتون یاد میده .
اینترنت پر هست از فرومهای تخصصی
با یک سرچ ساده میشه بهترینهاش رو پیدا کرد و خوند و دنبال کرد .
کانالهای مـــاهوا ره ای هم که در شبانه روز دهها فیلم و مستند و برنامه به زبان انگلیسی پخش میکنند .
خصوصاً در کانالهای اخباری که همینطور که گوینده داره اخبار رو میخونه , زیرنویس هم میشه .
یا برنامه های کودکان که بسیار ساده و شمرده حرف میزنند و برای مبتدیها خیلی مفید هست .
یا برنامه های علمی و یا تخصصی که برای تقویت زبان در یک رشته ی معین خیلی مفید هست .
اگر هم کلمه ای یا اصطلاحی شنیدین یا خوندین که معنیش رو پیدا نکردین , کافیه توی گوگل بنویسید :
what is meaning .......
دهها جواب پیدا میکنین .
راههای فراگیری بدون معلم و کتاب خیلی زیاده
اولین قدم در یادگیری یک زبانِ بیگانه , یادگیریِ دستور زبان فارسی هست .
سپس دستور زبانی که میخوایم یاد بگیریم ( قواعد و قانونها و قالبها )
سپس کلمات
سپس اصطلاحات
سپس سخن گفتن و نوشتن برای برنامه ریزی عضلات بدن برای درست نوشتن و درست تلفظ کردن .
سلام.
من براى ياد گيرى زبان انگليسى اول بايد لغت ياد بگیرم يا گرامر؟؟؟
بهترين کتاب براى ياد گيرى آن چيست؟؟؟
سلام .نقل قول:
1- فراگیری دستور زبان فارسی . کتاب دستور زبان فارسی 5 استاد کتاب خوبی هست .
کسی که دستور زبان مادریش و مفاهیم کلماتی مثل قید , صفت , فعل , اسم , ضمیر , معلوم و مجهول و غیره رو درک نکرده , در فراگیریِ دستور زبان بیگانه چندان موفق نیست یا با سختی و رنج یاد میگیره
گرامر یعنی فراگیری قالبها
ستون فقرات یک زبان همان گرامر یا قالبها هست
قالبهای مهم زبان انگلیسی حدود 300 تا 400 تا هست .
2- دستور زبان انگلیسی .
بنده کتاب دستور زبان انگلیسی اکسفورد رو توصیه میکنم که توسط یک استاد توانا به فارسی ترجمه شده .
متاسفانه اسم مترجم یادم نیست
عجب کتابی بود
از نحوه ی قلم دست گرفتن و نوشتن انواع حروف انگلیسی رو یاد داده بود تاااا حرفه ای ترین چیزها .
به درد کسی میخورد که هیچی هیچی از زبان انگلیسی بلد نیست اما دستور زبان مادریش رو خوب بلده و پر از عشق و علاقه هست برای یادگیری زبان انگلیسی .
شاید توی گوگل بشه پیداش کرد یا دوستان با تجربه اسم دقیقش رو بدونند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای فراگیری لغات و لهجه و اصطلاحات هم در پست قبلی در حد اطلاعاتم و ترجمه ام مطلبی نوشتم .
بستگی داره به استفاده ای که از زبان دارید.نقل قول:
اگر برای استفاده ی روزمره می خواید یاد بگیرید بهتره 70 تا 80 درصد لغت و جمله سازی و 20 تا 30 درصد گرامر یاد بگیرید.
اگر هم کار های تخصصی مثلا تحصیل در خارج از گشور بهتره در کلاس های پیشرفته ثبت نام کنید.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من خودم نه هیچ کلاسی رفتم نه هرگز معلمی داشتم و تونستم خودم انگلیسی رو فرا بگیرم. بیشتر لغت می خوندم و فیلم های زبان اصلی با زیرنویس انگلیسی نگاه می کردم.
روش نسبتا خوبی بود.
موفق باشید
من بعد از 7 سال آزگار دوباره رفتم کلاس زبان.جالب اینجاست که با اینکه زیاد خودآموزی کرده بودم اما باز از سطحی که قبلا ترکش کرده بودم قبول شدم.خودآموزی خیالیس باطل.واقعا کسی که ادعاشم میشه خودآموزی میکنه و زبانش پیشرفت کرده داره خودشو سرکار میذاره.تاثیرش فقط تو اینه که قدرت یادگیریت رو بالا میبره و الا تاثیری نداره
فقط کلاس
قبول دارم سطح مطالبی که تو کلاس گفته میشه اصلا قابل مقایسه با خوداموزی نیست ولی کلاس های زبان هم فقط دونبال منافع مالی خودشون هستند باز بعد از ازمون حداقل ۲-۳ پله پایین تر از سطح واقعی خودتون میزارنتون.نقل قول:
استدلال های مزخرف خودشون رو دارند
Sent from my iPhone using Tapatalk
من براى خواندن مقاله هاى انگليسى به زبان نياز دارم شما پيشنهاد ميدهيد چه کتاب هايى مطالعه کنم؟؟؟نقل قول:
زیاد بدبین نباشید.به نظر من علم آموزی قیمت نداره.حالا این علم زبان باشه یا هر چیزه بدردبخوره دیگه اینقل قول:
درسته که علم اموزی قیمت نداره ولی وقت و زمان ماهم قیمتش بالاتر از اون هست که صرف منافع مالی و پول دراوردن دیگران بشهنقل قول:
حالا هم که باز ابش رو زیاد کردن و یک کتاب رو میکنن دو ترم ۳ ماهه
برای مطالعه و ترجمه بیشتر باید لغت و یمقداری گرامر و زمان های جملات رو بلد باشینقل قول:
اتفاقا یه موردی که میشه خوداموز روش کار کرد همین مورد هست هرچند که شنیدم دوره اموزشی هم میزارن
من که تو دوران ارشد از بس کتاب زبان اصلی و و مقاله ترجمه کردم خودبخود و مجبوری این موارد رو یادگرفتم
نقل قول:نقل قول:
تجربه من:
مثل دوستمون بعد از 4-5 سال به اصطلاح خودآموزی(!) رفتم کلاس
تا الان از مهر پارسال به این طرف حدود 110-120 ساعت رفتم
به جرئت میگم نسبت به پارسال 40-50% پیشرفت داشتم اونم در حالی که تو خونه به طور کامل روی تمرینات و ... کلاس تمرکز نکردم
به نظر من هم خودآموزی هم کلاس شمشیر دو لبه هستن
برای خودآموزی دو مشکل مهم داریم: یکی اینکه پشتکار میخواد،
سر خودمون رو که قرار نیست کلاه بذاریم! خودآموزی داریم تا خودآموزی! (هر از چندگاهی یه کتاب زبان دست گرفتن اسمش خودآموزی نیست)
بحث دوم اینه که منِ نوعی که نشستم تو خونه قراره چی بخونم؟ از کجا بخونم؟ نرم افزارها و موارد آموزشی تو اینترنت فراوون و مبهمه
تازه ماها (خودمو می گم) میشینیم دو تا فیلم با زیرنویس انگلیسی می بینیم بر میگردیم میگیم خودآموزی!
نتیجه: خودآموزی به شرطی میتونه مفید باشه که:
- حداقل هفته ای 10 ساعت برای زبان وقت اختصاصی بذاریم
- از یه نفر آگاه (ترجیحا معلم زبان) خم و چم کار رو بپرسیم به این صورت که اول هدف مشخص بشه که قراره چی یاد بگیریم؟ هدف مکالمس؟ یا تافل و آیلتس؟ یا ... بعد یه برنامه ریزی با مشاوره داشته باشیم
- به برنامه پایبند باشیم
اما کلاس:
کلاس هم ویژگی های خودش رو داره
منم دقیقا مثل دوستمون پارسال اول رفتم به کلاس زبان قدیمیم یه تست دادم و بهم گفتن بـــــــله؛ از همون سطحی که زبان رو رها کردین لطف می کنید و ادامه می دین:n02:
دیدم این طوری باید 2-3 سال دیگه وقت بذارم تا تازه برسم به سطحی که بتونم تافل بدم!
با یکم پرس و جو کلاس های نیمه خصوصی (4-5 نفر) پیدا کردم و با چند تا از دوستام رفتم اونجا
از لحاظ زمان و هزینه این طور بود که ظرف 7-8 ماه به همون سطحی که کلاس زبان قبلی تضمین می کرد میرسیم + هزینه مشابه
شانس مهمی که آوردم اینکه که معلمی که موسسه برامون تعیین کرد واقعا معلمه یعنی هم زبان بلده و هم بلده چه طور دانشش رو منتقل کنه
البته ما تصمیم گرفتیم برای اینکه بازده پایین نیاد یه ساله دوره رو بگذرونیم
خوب سفت گرفتیم و تا اینجا 120 ساعت ظرف 6-7 ماه کلاس داشتیم که بازده فوق العاده ای هم داشته
حالا در کنار این کلاس یاد گرفتم که برای خودآموزی هم باید چه کتابی بخونم، چه ترک های آموزشی گوش بدم و ...
ابن بود تجربه من:n06:
چه کتاب هايى رو براى اين کار پيشنهاد ميکنيد؟؟؟نقل قول:
بهتره کتاب هایی رو بخونید که مربوط به ریدینگ میشه . چون شما قراره یه مقاله انگلیسی بخونید و لازمه برای درک معنی و مفهوم جملات ، فرم کلی و همچنین اصطلاحات رایج در متون انگلیسی رو بلد باشین . به طور مثال میتونین به سایت انتشارات جنگل مراجعه کنید و کتاب های زبان در زمینه ریدینگ رو اونجا ببینیدنقل قول:
در کنارش بایذ سعی کنید دایره لغات خود رو گسترش دهید . بخشی از لغات جنبه عمومی دارن و در هر متنی ممکن است به کار رود که برای یادگیری اونها کتاب زیاد هست ، مثه 504 ، 601 ، لغات تافل و ...
بخشی هم که تخصصی هستند برمیگرده به مقاله هایی که شما قرار هست بخونید . که باز اونا هم کتاب های کنکوری و دانشگاهی مربوط به خودش رو داره
در آخر هم گرامر رو در دستور کار خودتون بذارید واسه اون هم کتاب گرامر زیاد هست نمونش grammar in use
سلام .
یکی از بستگان قصد یادگیری زبان بصورت خوداموزی رو داره و باب کتاب " انگلیسی در سفر ( حسن اشرف الکتابی ) " شروع کرده .
به نظر من کتاب جالبی هست اما آیا میتونه با همین روش ادامه بده ؟ میانگین هفته ای 20 ساعت وقت میذاره و تلاشش زیاده.
کتاب advanced reading power خوب هست؟؟؟نقل قول:
آیا برای یادگیری زبان انگلیسی پایانی وجود دارد؟ مثلاً کسی بگوید 8هزار لغت یاد گرفتم و تمام کل انگلیسی را بلدم یا نه مثل فارسی لهجه ها و اصطلاحات زیادی را باید آموخت و انتهایی برایش نیست
دقیقا مثل فارسی هست. شما میری انقدر درس می خونی انقدر می خونی دکترای ادبیات فارسی هم می گیری واسه خودت کسی میشی توی جهان ولی هنوز هم خیلی چیز ها توی زبان فارسی هست که باید یاد بگیری.نقل قول:
دقیقا انگلیسی هم همینطور هست حتی کسایی هم که زبان مادریشون انگلیسی هست انگلیسی رو کامل بلد نیستند. اون ها کامل بلدن بخونن و بنویسن گوش کنن حرف بزنند ولی دلیل بر این نمیشه که انگلیسی رو کامل بلد باشند.
مثال می زنم براتون تا حالا حتما شده که شما با دوستتون صحبت می کنید یکدفعه یک کلمه خیلی ادبی بکار می برید و دوستتون از شما می پرسه یعنی چی این کلمه ای که گفتی ؟ پس معلوم میشه که ما خودمون هم زبان خودمون رو کامل بلد نیستیم فقط کامل حرف زدن و شنیدن و ... بلدیم انگلیسی هم دقیقا همینجوره.
به نظر من بدترین روش اینه که بیای از کتاب انگلیسی در سفر شروع کنی و بخوای دونه دونه حفظش کنی.نقل قول:
به نظر من برای یادگیری زبان باید از همون زبان استفاده کنی. منظورم اینه که نباید به زبان فارسی انگلیسی رو یاد بگیری و راه درست اینه که زبان انگلیسی رو به زبان انگلیسی یاد بگیری.
هر چند نظریه های خیلی زیادی در مورد استفاده از زبان اول موقع یادگیری زبان دوم وجود داره ولی من به شخصه فکر می کنم اگر هم واقعا نیاز باشه استفاده بشه فقط در سطوح پایین و در سطح های بالا اصلا نباید از زبان فارسی استفاده کنی.
مورد بعدی اینکه وقتی به این روش یک جمله بخونی و حفظش کنی این جمله به بخش Passive دایره لغت اضافه می شه و شاید شما هر بار که این جمله رو می بینی کامل معنیش رو بفهمی و متوجه بشی ولی وقتی بخوای استفادش کنی می بینی واقعا توی ذهنت نمیاد. برای یاد گرفتن یک کلمه یکی از راه های درست اینه که کلمه رو توی متن یاد بگیری ببینی چطور استفاده میشه چه کاربرد هایی داره و ... و باید مداوم اون رو توی حرف زدنت (انگلیسی) استفاده کنی تا واقعا یادش بگیری و هر وقت خواستی ازش استفاده کنی نوک زبونت باشه.
باز هم تاکید می کنم این روش من بود خیلی ها شاید با حرف های من کاملا مخالف باشند
اگر ميشود چند کتاب براى ريدينگ نام ببريد؟؟؟نقل قول:
از کتابهای سری Readers استفاده کنید برای شروع خوب هستند.
برای یادگیری گرامر هم از این کتاب استفاده کنید:
Essential Grammar in Use
لغت هم حفظ نکنید تو متن و Context یاد بگیرید.
جایی تبلیغی دیدم راجب یادگیری انگیلسی در خواب آیا همچین چیزی صحت داره کسی هست تونسته باشه توی خواب زبان یاد بگیره؟ اصن داریم؟
سلام به دوستان و اساتید :n12:
من میخوام که توی یک دوره 2-3 ساله به سطح خوبی در زبان برای امتحان IELTS و همچنین سطح قابل قبولی در مکالمه داشته باشم .
تا الان هر چیزی که از زبان بلدم بیشتر از طریق خوندن مطالب ( مربوط به درسم ) و کمی هم گوش دادن به برنامه های انگلیسی زبان بوده .
و reading بهتری دارم و بقیه skills ها تقریباً صفره .
برای شروع باید چه نوع کلاس زبانی برم آیا دوره های فشرده ای دارن ؟
ببخشید خوندن و یادگرفتن کتابهایenglish grammer in use intermediate @ advanced برای کنکور تخصصی زبان کافیه؟اگه کافی نیست چه کتابای دیگه هم باید خوند؟
نقل قول:کتاب در زمینه ریدینگ نمیدونم چیا خوب هست ، چون کتاب با محوریت ریدینگ یادم نمیاد خونده باشم . کتاب زیاد هست میتونید تو سایتای فروش کتاب سرچ کنید بعد کتاب هایی رو که تو سایت پیدا کردید راجه بهشون تحقیق کنید که کدوم بهتره و مناسب شما هستنقل قول:
دوره های مخصوص آزمون آیلتس در آموزشگاه ها برگزار میشه . که خب واقعا نکته ها و ترفند هایی رو میگن که خیلی به درد آزمون میخورهنقل قول:
ولی اول تصمیمتون رو بگیرید دقیقا چه زمانی میخاهید در آزمون شرکت کنید . اگه دایره لغات و کلا سطح زبان پایین باشه به نظرم چون قصد دارید 2 - 3 سال دیگه آزمون بدید بهتره اول در کلاس های ترمی شرکت کنید و همراه با کلاس در منزل هم وقت بگذارید و زیاد تر کار کنید . کلاس های ترمی اگه اصولی و با برنامه ریزی کار بشه واقعا عالی هست
بعد از چند ترم با روند کار آشنا خواهید شد و میتونید خودتون هم بدون کلاس بخونید البته صد در صد با کلاس بهتره . اگه سعی کنید مطالعه زبان را مداوم جلو ببرید بعد از 1 تا 1.5 سال به سطح خوبی خواهید رسید که با فراگیری نکات آیلتس مطمئن باشید نمره خوبی رو در آزمون کسب خواهید کرد