ببخشید این dns ها رو کجا باید وارد کنیم؟نقل قول:
Printable View
ببخشید این dns ها رو کجا باید وارد کنیم؟نقل قول:
این DNS خودش تغییر میکنه؟نقل قول:
من یادمه برای اینکه لیمیت میداد خودم گذاشتم روی4.2.2.4 ولی الان که دیدم خودش شده192.9.9.3
آخر همون پست اضافه کردم که کجا باید وارد کنید...نقل قول:
اگه شما توی ویندوز و یا دستگاهتون، همه فیلدهای موجود رو پر کنید، به هیچ وجه دستگاه یا ویندوزتون به سراغ DNS Server ـهای دیگه نمیره... توی تنظیمات کانکشنتون هر دو جای مربوط به DNS Server ـها رو با 8.8.8.8 و 8.8.4.4 پر کنید مطمئن باشید عوض نمیشه...نقل قول:
وقتی شما دستی تنظیم کنید، ویندوز از خودش اختیاری نخواهد داشت...
البته این تنظیم رو روی اتصالات محلی و Local Area Network انجام ندید... فقط اتصالاتی که یوزرنیم و پسورد برای اتصال به PPPoE دارن...
:46:
صبانت - شبانه - تهران - 26 فروردین 1389 - 15 آپریل 2010
Max سرعت دانلود تکی -> 600Kbps (از ساعت 3:20 تا 7:10 صبح و بعد از اون حداقل 950Kbps)
دانلود 2 - 3 فایل همزمان -> بیش از 900Kbps
+ Google Public DNS Servers
پینگ قبل از 3:20 حدود 100-200-300 و از 3:20 تا 7:10 حدود 600-700 و بعد از اون عادی...
در کل راضی کننده ـس...:10:
عکس :
تورنت با سید اختصاصی و Google Public DNS Servers
دانلود بر حسب ساعت :
3 : 371 مگ
4 : 359 مگ
5 : 318 مگ
6 : 341 مگ
7 : 273 مگ
خیلی خوبه... یه زمانی با تورنت نمیشد حتی شبی 300-400 مگ دانلود کرد (توجه داشته باش که ما با تورنت بزرگ شدیم :دی و همه چیزشو میدونیم و وقتی که من انقدر وضعم خراب بود دیگه ببین بقیه چی میکشیدن...) و حتی با Google DNS Servers ـم به خاطر اینکه پینگ بالای 1000 - 1500 بود به زور سرعت و پایداری تورنت بالا میرفت و تازه ثابت که میشد سر یه ساعت ریکانکت میشد و به این صورت به هیچ وجه کلاینت تورنت بیچاره ـمون رنگ ثبات رو نمیدید...!!!! :27:نقل قول:
ولی الان خوب شده چون دیگه وضعیت پینگ و سرعت زیاد خراب نیست شبا... اگه صبانت همینطور ادامه بده و کمتر با اعصاب کاربران بیچاره بازی کنه واقعاً عالی میشه و دنیا قشنگ تر خواهد بود... :8:
سلام .
پینگ اکانت روزانه با DNS گوگل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقریبا روی 187 ثابت هستش .
اکانت شبانه هم تست میکنم . میزارم .
مخلصیم
من نمیدونم شماها چرا اینقدر سرعتاتون زیاده. من 1 مگ دارم تهران سرعتم 50 60 هست. به باقری هم زنگ می زنم میگه شیر هست. پینگ هم رو 350 هست. چرا؟:45::41:
DNS هم کردم DNS گوگل.
برای ما که بیفایدست.سرعت ما که بیشتر نشد تازه فکر کنم کمترم شد:13:نقل قول:
وقتی پهنای باند را کم کردن که اونوقت با تغییر dns و اینکارا پهنای باند بیشتر نمیشه که
یعنی احتمال داره سرعت شبانمون با این کار درست بشه یا نه حتما با این کار درست میشه؟نقل قول:
من مشهدم
امت
دوست من اکثر دوستان که سرعت خوبی دارن شهرستان هستن.در تهران و مخصوصا مناطق شلوغ شبها سرعت کمهنقل قول:
البته در بعضی شهرها که خطشون 2 مگ شده . تهران هنوز همون 1 مگ هست
نقل قول:پهنای باند رو کم نکردن... محدود کردن... من با دانلود همزمان 3 تا فایل از لینک مستقیم (پرسرعت) به حدود 100KBps میرسم... (تهران)نقل قول:
ولی مشهد مثل اینکه میگن وضع شبانه ـش واقعاً خرابه...
همچنین تغییر DNS Server تأثیر چندانی توی سرعت دانلود شما نداره بلکه باعث بهبود وضعیت Ping شما میشه... پینگ که پایین تر بیاد صفحات سریع تر باز میشن، Internet Download Manager سریعتر میتونه 16 تا اتصالش رو برقرار کنه و مخصوصاً در دانلود از شبکه های P2P - Torrent ، کلاینت تورنت شما سریع تر میتونه به Tracker ـها و همچنین Seeder و Peer ـها وصل بشه و شناساییشون کنه... و در کل استفاده از Google Public DNS Servers باعث بهبود زمان دسترسی شما میشه که در پایداری و کیفیت سرعت دانلود شما تأثیر داره...
و همچنین یکی از مهم ترین مزایای استفاده از Google Public DNS Servers در مورد Cache هستش... اگه با بلاگ یا سایتی کار بکنید، حتماً دیدید که بعضی وقتاً تغییرات کوچیک توی قالب و بقیه چیزا (مخصوصاً CSS) بعد از اینکه ذخیره میکنید دیده نمیشن و حداقل باید 3-4 دقیقه صبر کنید تا صفحه به روز بشه... این به خاطر دیر به روز شدن DNS Server ـهای صبانت و هر شرکت دیگه ای در سرتاسر جهانه (که صفحات رو Cache میکنن)... شرکت معظم Google با ارائه بهترین سیستم ها با به روز شدن لحظه به لحظه، کاری کرده که حتی کوچکترین تأخیری رو در به روز رسانی صفحات حس نکنید... :8:
من سرویس 1M صبا رو دارم می خواستم بونم الان سرعت دانلود 128 با 1M یکیه چون من شنیدم انگار این جوریه .
شیراز مضخرفه همچنان
شبانه 4 الی 7
خاک برسرشون
من که کاری به شبانه ندارم و فیلم و موسیقی هامو از نت میخرم ، چیزی هم دیگه دانلود نمیکنم ولی خیلی ها فقط به خاطر شبانه مشتری صبانت شدن
خیانت کارا
من با DNS صبانت هنوز شبانه رو تست نکردم امشب تست میکنم اگر درست نشه ماه دیگه شارژ نمیکنم میرم شاتل
شبانه من که 1هفته میشه سرعتش شده مثل قبلا همون 110-120
آقا یه سوال:
صبانت چرا سرویس با حجم نامحدود نمی ذاره؟
اگه درخواست بدیم این کار رو می کنه؟
خوش بحال شماها ...
من که 1 ماه و نیم هست که از صبا سرویس گرفتم سرعت شبانم زیر 10 .....
برای ما هم هر لینکمون نزدیک به 10 است اما خودمون 5 مگ در دقیقه دانلود می کنم.برنامه ی دانلودت رو تنظیماتش رو درست کن.نقل قول:
آقا کسی جواب من رو نمی ده؟
تنظیماتش رو چکار کنم ؟نقل قول:
از برنامه IDm استفاده میکنم ...
چندتا فایل هم با هم میزارم خیلی سرعت کند میشه ..
بعضی از فایلها سرعتشون به 0 هم میرسه ..
سلام دوستان . من یه مشکلی دارم . وقتی میخوام کامپیوتر با برنامه auto power بزارم رو hibrante قبلش مودم روشن و به اینترنت کانکت . بعد وقتی کامپیوتر روشن میشه و ویدوز میاد بالا به اینترنت کانکت نیست و به علامت تعجب ( ! ) روی کامپیوتر پایین میاد و برای همین نمیتونه دانلود کنه !! اصلا وقتی قبل از بالا اومدن ویندوز مودم روشن کنی وقتی میره تو ویندوز بعصی برنامه ها بالا نمیان . ولی وقتی که رفت تو ویندوز همه چی کامل بالا اومد . اون موقع که روشن میکنم هشچ مشکلی ندارم !! به نظرتون چه راه حلی پیشنهاد میکنید که بعد که رفت ویندوز مودم روشن بشه ؟؟؟
البته فکر نکنم بشه چون مودم pppoe !! حالا اگه دوستان راه حلی دارن یه لطفی در حق من بکنن.
سلام .
دیشب با DNS گوگل گذاشتم واسه دانلود .
سرعت فاجعه بود ! بعد DNS رو برداشتم و سرعت به حالت شبهای قبل برگشت .
در کل DNS گوگل واسه روزانه جواب میده واسه من و شبانه بدتر هم میکنه .
مخلصیم .
آقا اين dns چي بيد
براي ما هم شرح بدين شايد اين شبانه لعنتي سرعتش درست بشه
برای این که کیفیت سرویس شون افت پیدا نکنه حجمی می فروشننقل قول:
و فکر نمی کنم برای یک کاربر این کار رو بکن اما باز هم پرس
---------- Post added at 07:30 AM ---------- Previous post was at 07:28 AM ----------
از یاهو استفاده کن توی روز مگه افت سرعت داری که این کار رو می کنینقل قول:
DNS یاهو حرف نداره احتمالا سرور های یاهو بیشتراز گوگل هست :10:
---------- Post added at 07:32 AM ---------- Previous post was at 07:30 AM ----------
اون چیزی که شما شرح دادی فکر کنم منظورت تداخل ای پی باشهنقل قول:
با vci - vpi
رو از سرویس دهندت بگیر توی کانفیگ مودم بگذار یکبار ریست کن احتمالا درست می شه
---------- Post added at 07:34 AM ---------- Previous post was at 07:32 AM ----------
یک پیشنهاد هم دم بعضی وقت ها کیفیت دانلود پایین میاد
یک بار دیسکانت شید بعد وصل بشید شاید هتر بشه
مال من که جواب می ده امیدوارم برای شما هم جواب بده
دوستانی که سرعت 1 مگ دارند لطف کنن بگن برای گرفتن این سرویس حتما باید نامه از شرکت ببریم یا نه؟ در ضمن میشه همزمان با یک خط از دو جا اینترنت ADSL داشت یا نه؟ فکر کنم یه جایی تو همین تاپیک خوندم که میشه.
من دیشب DNS گوگل رو رو تورنت امتحان کردم سرعت از 10~5 رسیده بود به 20~25نقل قول:
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
1-بلهنقل قول:
2-خیر نمیشه
عزیز این تاپیک رو صفحات اولش رو بخوانید و حالش را ببرید.:31:نقل قول:
من الان 512 از شهراد دارم سرعت دانلود هم همیشه بین 40 تا 55 متغیر است. به نظر شما از صبا 1 مگ بگیرم یا نه؟
سرویست نامحدوده؟ اگر آره که همینو نگه دار اگر نه بیا 128 صبا رو بگیر رو 2 مگ بسته شدهنقل قول:
هر سایتی که باز و بسته کنی،هر بار که سایت بار میشه از ترافیکت کم میشه حالا دانلودات بماند
تا صفحه ی 17 خوندم جز سر درد چیزی حاصلم نشد ... :2:نقل قول:
اگه نمیتونید اینجا بگید لطفاً pm بدید واسم ..
ممنون میشم :11:
چطوری؟ بالاخره 128 کیلو بیته یا 2 مگا بیت؟ فکر کنم حتما باید یک اشکالی داشته باشه. یعنی پول 128 رو میگیره 2 مگ میده؟ معمولا برعکسش درسته.نقل قول:
دوستان من میگم اگه واقعا صبانت پر سرعت ترین تو ایران باشه، پس بقیه چی می کشن!!!
به نظر من که صبا رتبه 1 سرعت دانلود در کشور نیست!!!
نظر شما چیه؟؟؟
به نظر من که درسته چند وقته صبا نت پدر مارو درآورده ولی خداییش اون وقتایی که اوضاعمون خوب بود سرعت دانلودش خیلی خوب بود . ولی متاسفانه جدیدا دارن بازی در میارن .
آقا شرمنده نمی دونم چرا لینکی که گذاشته بودم ثبت نشده منظورم این تاپیکهنقل قول:
بازم عذر می خوام من اشتباه کردم که چک نکردم ثبت شده یا نه .کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
:11:
خیلیه این تاپیکه که ...نقل قول:
صفحه اولش رو خوندم
یهنی اون کارا رو بکنم سرعت دانلودم زیاد میشه ؟
این sabaadsl.com با sabanet.ir (صبا) ارتباطی داره؟ من از اون (sabaadsl.com) اینترنت گرفتم ولی شهراد به من دادن!
سلام .
دوستان دانلود از رپیدشیر شما چطوره ؟ با اکانت .
من بیشتر از 5 کیلو نمیشه !!!!!!
جدیدا سرعتا افتضاح شده یعنی روی 15-20 هست ...
تا قبل عید من فرار از زندان دانلود میکردم سرعتش تا 130 هم میرفت (128 دارم) ...
ولی الان ...
اصلا سیاستشونه ...
3 ماه خوبه 2 ماه بده ...
بله صبانت سرعت رو نصف کرده و میگه زورم زیاده و همینه که هست . میخوای بخواه نمیخوای نخواه