چرا همه مرکز مخابرات ارائه نمیدن ؟پیش شماره من 7793 هست مرکز مخابرات نبوت ! رفتم گفت فعلاً چیزی بهمون نگفتن !
Printable View
چرا همه مرکز مخابرات ارائه نمیدن ؟پیش شماره من 7793 هست مرکز مخابرات نبوت ! رفتم گفت فعلاً چیزی بهمون نگفتن !
خب خدارو شکر نه داداش هنوز حل نشدهنقل قول:
اگه وست زحمتی نیست اون شماررو بهم بده ببینم می تونه کاره منم درست کنه یا نه
سلام
دوستان من رفتم مرکز تلفن الغدیر.
128 میدن اما گفت 3 گیگ محدودیت داره.خالی بسته یا واقعیت داره?
خواهشا جواب بدید.
کسایی که از مخابرات سرویس گرفتن جواب بدن :41:نقل قول:
شماره اون به درد شما نمیخوره :31: شما میدونید باید یه کاری بکنید:31:من بهش گفتم چیکار کنه ! ولی این قضیه سکرت بود و نمیشد که لو بدم و حالا که کار مهردادخان راه افتاده به بقیه هم میگم !نقل قول:
من پیش شماره ام 8892 مثلا هستش شما هم باید کاری که من کردم بکنید به شماره
88920000 زنگ زدم و مستقیم اتاق ADSL رو گرفتم :31: همین دیروز هم دوباره زنگ زدم و گفتش زنگ بزن به 88921111 که کار ما رو راه بندازه این شماره برای مرکز ما هستش:10::27:
و شما هم میتونید به پیش شمارتون چهارتا 0 اضافه کنید و برید توی اصل قضیه پشتیبانی جواب هم میدن چون دیگه دفتر طرف هستش !!:31: من کارم رو انجام دادند ایشالا که کار شما رو هم انجام بدهند
خالی بسته در حد خدا.نقل قول:
شما باید برید به مرکز یک بار دیگه ازشون بپرسید اگر دیدید ادا در میارن برید دفتر دیتا توی خیابون ویلا (شمالی) برید و مطرح کنید تا پیگیری بشوند .ولی عجب ادمهایی هستند به منم روز اول گفتند 128 داریم با پهنای باند دو مگ !!:18: میخواستم بال در بیارم دیدم یارو اصلا سواد نداره :27: نه به این شوری شور نه به اون بی نمکی :31:
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
اگر مستاجر هستید با بردن اجاره نامه میتونیدنقل قول:
اگر نه هرجوری شده باید طرف رو پیدا کنید اگر هم این مورد امکان پذیر نیست باید 50/000 هزارتومن بدید و خط جدید بخرید
ولی برای من سئوال شد پس قبلا ADSL نداشتید ؟ چون برای گرفتن ADSL از همه شرکتها به اجازه صاحب خط نیاز هست
در ضمن مثل این که قراره ماهی 10000 تومن بابت این سرویس از صاحب خط پول بگیرند !! پس نباید یه اجازه بگیرند و این مبلغ رو اضافه کنند ؟:13::31:
از لحاظ مدرک مشکلی نیست کپی کارت ملی و...نقل قول:
فقط نمیتونم صاحب خط رو بیارم:18:
نمیدونم باید ببینید چیکار میشه کرد بهترین راه حل بردن صاحب خط هستش/. گفتم که قراره ماهی 10 تومن روی صورت حساب بیاد و حتما نیاز به اجازه صاحب خط هست
این هم یه نمونه از bug های قانون های من دراوردی مخابرات. :31:
دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم !!یواش یواش دارم پشیمون میشم که قرارداد شرکت رو تمدید نکردم...:2:نقل قول:
خب خدارو شکر نه داداش هنوز حل نشده
اگه وست زحمتی نیست اون شماررو بهم بده ببینم می تونه کاره منم درست کنه یا نه
شما مشکلی تو تنظیمات مودم و کانکشن ندارید؟و فقط هنگام اتصال چراغ ACT چشمک هم نمیزنه و ارور 678؟(چراغ Power-Status-LAN or USB روشن و ثابت هستند)
با پشتیبانی تماس گرفتم جواب ندادن پیغام گذاشتم که فرقی نمی کنه اونم جواب نمیدن!!:13:
دوستان دیگه با مودم Asus AM 602 بدون مشکل وصل شدن که مشکل از مودم باشه یا مخابراته؟من منطقه 7 هستم...
زنگ زده بودم می گن حتما باید از خود ما مودم بگیرینقل قول:
این که از اون حرفاست توجه نکنید!!:27:نقل قول:
زنگ زده بودم می گن حتما باید از خود ما مودم بگیری
اصولا چیزی به اسم ناسازگاری مدل/برند مودم نداریم!برخی شرکتها هم قبلا با استفاده از این ترفند مودمهای درجه 3 خودشون رو می نداختن به مردم من که با رئیس مرکز منطقه خودمون صحبت می کردم اتفاقا تاکید داشت مودمهای خودشون رو نگیرم بهتره!
با همین ایسوز 602 از چند شرکت مختلف سرویس گرفتم هیچ مشکلی نداشته!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال زیاد مشکل از شبکه دیتا خودشون هست...
خوب ....نقل قول:
آدم خوب منم طبق يوزرنيم ي كه تو برگه نوشته تايپ كردم توش 2 تا حروف بزرگ داشت كانكت نشد اومدم همه رو كوچيك تايپ كردم كانكت شد.
امروز با یکی از دوستام رفته بودم مرکز شهید کلانتری میخواست از مخابرات اینترنت بگیره چند نفر جلوتر از ما بودن یه جوون هم بود که که هی پاسکاریش میدادن بهم دیگه صحنه چنان زشت و نفرت انگیز بود که من دیگه داشتم منفجر میشدم همین که برگشتم که به دوستم بگم من میرم بیرون تو کارت تموم شد بیا دستم رو گرفت و با خودش برد بیرون گفت عمرا دیگه اینترنت نمیگیره حالا جالبیش اینجاست که این رفیقم مذهبیه حزب اللهی نیست ولی مذهبیه شدید قبل از رفتن هم داشتم باهاش شوخی میکردم که تو حالا چون مخابرات که تحت سلطه سپاهه میخوای اینترنت بگیری و گرنه تا حالا من هرچی بهت میگفتم میگفتی دایال آپ بسه.
حالا خداییش من نمیدونم اینایی که شرکت خصوصی رو ول میکنن بخاطر چندر قاز میرن از آدمای بی هویت و نفرت انگیز درخواست میدن مبنای منطقیشون واقعا چیه!
منم مودمم ایسوز 602 ولی گفتن مودمت ناسازگازهنقل قول:
هر کانفیگی هم که فکرشو بکنین من امتحان کردم
من فردا پیگیری می کنم بعید میدونم مشکل از مودم باشه در ضمن شما مودمتو آپدیت کردی؟و مشکلت اینه که موقعی که کانکت رو میزنی چراغ ACT چشمک نمیزنه و بعد از چند ثانیه 678؟نقل قول:
منم مودمم ایسوز 602 ولی گفتن مودمت ناسازگازه
هر کانفیگی هم که فکرشو بکنین من امتحان کردم
می دونی چرا میگم مشکل از شبکه دیتا خودشون هست چون چند روز که تماس می گرفتم برای یوزر و پس می گفتن مشکل فنی داریم تو مرکز!! و اینکه اگه دفترچه خودشون رو هم دقت کرده باشی این ارور مربوط به اتصال فیزیکی هست کابل LAN مودم (که چراغش روشن و ثابته) خط تلفن (که چراغش ثابت و روشنه و خط رانژه هست) و کانفیگ مودم که اونم مشکلی نداره یا مشکل دیتا شبکه سرویس دهنده که بعدشم گفته با 1899 تماس بگیرید و ...:27:
شما مخابرات تماس گرفتی؟
يه چيز عجيب .........
سرعتم به 32 هم مي رسه ....
اين باور نكردنيه.....
:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
باباااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا:19:نقل قول:
شب و روز ثابته یا در وقت معینی این شکلی میشه ؟
به تاپیک دوربرد هم یه سر بزن جای تشکرهات خالیه :31:
نقل قول:
نه بابا اگر 24 ساعته روي 32 بود كه ديگه جاي بحثي نداشت. شبها سرعتش بالا تر مي ره مخصوصا همين موقع ها 10 / 11 شب به بعد.
خوشابه حالت :31: ما سرعتمون همیشه ثابت 10 البته پارسال 15 بود
راستی وقتی همزمان دو نفر وصلیم سرعت می یا د پایین :41::41::19:
2 هفته با صبا نت حال کردیم بار افتادیم گیر دوست عزیر تر از جانمان مخی:10::10::10::10:
آپ و دان استریم روی چند ست شده؟نقل قول:
نقل قول:
Downstream 120
Upstream 60
با Downstream 120 حداکثر سرعت میشه 15 بیشتر امکانپذیر نیست اگر و مگر آن که بپذیریریم تبلیغ واسطه های دایال آپ رو که با دادن یکی دو لینک ادعا میکنند سرعت دایال آپشون 20 کیلو بایت در ثانیه است و مطابق لینک داده شده علی الظاهر درسته غافل از آن که مودم دایال آپ اصلا بیشتر از 56 کیلو بیت نمیکشه پس آنطور که علمای اعلام میفرمایند باید دلیلی برای این سرعت کاذب وجود داشته باشه
من با دیال اپ تا 20 هم دا نلود داشتم(متغیر)نقل قول:
بهترین دان هم تا 12 بوه به صورت ثابت نیم ساعت به بالا
60 دفعه تماس گرفتمنقل قول:
نه آپدیت نکردم آخه جای دیگه کار می کنه
دقیقا اصلا این اکت چشمک نمیزنه بعد از چند ثانیه هم ارور 678 می ده
دستت درد نکنه لطف میکنی
پس مشکلمون دقیقا یکی هست منم مودم تجهیزات و خط و ... کاملا سالم هست گویا دیتا نداریم 1899 کسی جواب نمیده پیغام گذاشتم هنوز رسیدگی نشده!مثل اینکه باید یه رو زاز کار بی کار بشیم را بیافتیم برای یه سرویس داغون بریم مخابرات باز دوست عزیزنقل قول:
60 دفعه تماس گرفتم
نه آپدیت نکردم آخه جای دیگه کار می کنه
دقیقا اصلا این اکت چشمک نمیزنه بعد از چند ثانیه هم ارور 678 می ده
دستت درد نکنه لطف میکنی
KING_DESIGNER اون شماره که دادی این شد 77050000 حتی 4 تا 1 هم زدم کسی جواب نمیده!
ارباب جان ! شماره اون مرکزی که هستی از چند شروع میشه ؟
7705؟ پیش شماره خط شماست ؟
به احتمال زیاد شماره مرکز این شماره هستش .اگر پیش شماره خط شما 7705 باشه البته
با این شماره تماس بگیر 77000000 و در صورت امکان برو سایت مخابرات ببین شماره مرکزتون از چه شماره ای شروع میشه اولین شماره + چهارتا صفر میشه شماره اون مرکز .
من که گرفتم و شد مهرداد هم که گرفته و شده. شما هم تلاشتو بکن میشه. این پیش شماره ها + چهارتا صفر احتمالا یه استاندارد هستش و برای همه مراکز صادق هستش.
سوالی بود در خدمتم.
سلام
من امروز رفتم user و pass رو گرفتم.الانم وصلم.ولی یکی دوتا مشکل دارم.اول این که وقتی وصل میشم بعد از چند دقیقه دیگه هیچ سایتی رو باز نمیکنه و error میده که سایت رو پیدا نمیکنه.الانم قاطی کرده هی connection رو قطع میکنه اعصابم خورد شده.
با wireless هم که وصل میشم (با لپ تاپ یا موبایل) پیداش میکنه ولی انگار اینترنتش قطعه.به هیچ سایتی وصل نمیشه.
راستی دیگه به قسمت کانفیگ مودم هم وصل نمیشه.
لطفا کمک کنید.
یعنی کانکت میشینقل قول:
دوتا سایت رو باز میکنی
و مشغول مطالعه میشی و بعدش که میخوای بری یه سایت دیگه میبینی اینترنت قطعه .و دیسی شدی ؟
آره ؟:31:
آره
اما اگه دانلود بکنم اینطوری نمیشه.
دردش چیه؟
بله پیش شماره 7705 هست 77050000 20 تا زنگ می خوره کسی جواب نمیده !:دی حالا بازم امتحان می کنم اولین شماره منطقه رو نمی دونم 1899 هم که کلا تعطیله!این دوستمون هم نمی دونم کجا رو تونسته بگیه بهش گفتن باید مودم مخابرات رو میگرفتی!:27:نقل قول:
ارباب جان ! شماره اون مرکزی که هستی از چند شروع میشه ؟
7705؟ پیش شماره خط شماست ؟
به احتمال زیاد شماره مرکز این شماره هستش .اگر پیش شماره خط شما 7705 باشه البته
با این شماره تماس بگیر 77000000 و در صورت امکان برو سایت مخابرات ببین شماره مرکزتون از چه شماره ای شروع میشه اولین شماره + چهارتا صفر میشه شماره اون مرکز .
من که گرفتم و شد مهرداد هم که گرفته و شده. شما هم تلاشتو بکن میشه. این پیش شماره ها + چهارتا صفر احتمالا یه استاندارد هستش و برای همه مراکز صادق هستش.
سوالی بود در خدمتم.
پس از نظر شما هم مشکلی تو کانفیگ مودم و کانکشن و مدل مودم و ... نیست خطم که رانژه هست!
عجب اشتباهی کردم رفتم مخابرات سرویس گرفتم :دی
سلامنقل قول:
خوب خوبه شدیم 4 نفر :31: متاسفانه 4 نفر در این فروم از مخابرات سرویس دارند و همشون هم همین درد رو دارند جالب اینه که من از اواخر بهمن متوجه این موضوع شدم و فکر میکردم به خاطر مودمم هست و دوستان هم میگفتن مودم هست
و 3 روز پیش که زنگ زدم مخابرات میگفت نه مشکل از طرف ما نیست باید زنگ بزنید 17
هنوز خودم متوجه نشدم دلیل اصلی چی میتونه باشه باید عیب یابی بیشتری بکنم
میخوام مودمم رو ریست کنم و یه بار چک کنم
و مسیر سیم تلفن رو هم عوض کنم چون میز سیستمم رو تغییر دادم و در حال حاضر سیسم تلفنم از کنار کابلهای برق سیستم رد شده که ( بازم فکر نکنم عیب از اون باشه ولی شایدبود ! ) ولی خوب میخوام کلا یه تغییری بدم اگر مشکل برقرار بود زنگ میزنم 17 پیگیری کنند .
سلامنقل قول:
شما مرکز گمنام هستی درسته ؟ شهید گمنام
7704 - 7705 - 7706 - 7707 - 7708 - 7736 - 7737 - 7738
این پیش شماره هایی هستش که توسط این مرکز مخابراتی ارائه میشه
شما باید به 7704 چهارتا صفر اضافه کنی !
اگر برداشتند که هیچ وگرنه دونه دونه شماره های بالا رو اضافه کن دیگه شانسیه .!:13::31:
ولی برای من شد ! توی پستهای قبلی هم نشوته بودم که روی گوشی موبایلم همچین شماره ای افتاد و منم متوجه شدم که هر مرکز مخابراتی اولین شماره رو برای خودش نگه میداره و اینجوری شناسایی میشه .
مهرداد هم شماره مرکزشون رو گرفته بوده و باهاشون تماس گرفته و صحبت کرده ببینید شماره مهرداد چند بوده .
ولی برای مرکز مخابراتی من چهارتا صفر به رقم پیش شماره ام اضافه شده بود. ( خط رند رو حال میکنی :31: )
سلام
بالاخره منم گرفتم.
دیروز کاراش رو تو مخابرات انجام دادم ، بعد از ظهر امروز هم وصل شده.
سرعت دانلود با IDM بین 10 تا 14 متغیره.
تا الان هم قطع نشده.
مبارك انشا الاه برات خوش قدم باشه:31:نقل قول:
پس اگه به نتیجه ای رسیدی ما رو هم در جریان بگذار.نقل قول:
راستی درباره وایرلس چی؟کسی میدونه مشکل اون چیه؟
ممنون
سلام/ روی چشم حتما اصلا میخوام در موردش توی همین تاپیک یه پست ویژه بزارم منوط به این که مشکل حل بشه.نقل قول:
در مورد وایرلست هم من الان متوجه شدم و سئوالت رو خوب نخونده بودم
ببین منم الان وایرلس برای لپ تاپم گذاشتم و یه وقتایی بازی در میاره . خوب؟
شما این کارایی که میگم بکن
دقیقا مثل راه اندازی کارت شبکه برای مودم ( وارد کردن مقادیر IP / subnetmask/gateway )
شما باید این تنظیمات کارت شبکه رو هم برای کارت شبکه وایرلستون اعمال کنید و بهش IP اختصاص بدید
و وقتی هم که لاگین شد و وارد شبکه وایرلس شدید از روزی IP 192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم بشید
اگر وارد شد که هیچی مودم سالمه و برای برقرای اینترنت لازمه یه ریستات از مودم و لپتاپ و یا هرچی که دارید بکنید ولی اگر وارد نشد به احتمال زیاد تنظیماتش بهم ریخته و مودمتون باید ریست بشه .
در بعضی مواقع هم REpair جواب میده. که با کلیک بر روی کانکشن وایرلس موجود روی لپتاپتون میتونید کانکشنتون رو REpair کنید ولی بعضی وقتها جواب میده .
سلام دوستان:31:
بالا خره مشکل من حل شد
حالا سوالم دارم
بعد از پر کردن فرم یک بار دیگه باید بری پسورد رو بگیری ؟
نقل قول:
برای اطلاع از شماره های هر مرکز میتونید
با 190 روابط عمومی مخابرات استان تهران تماس بگیرید!
من زنگ زدم گفت هنوز به پیش شماره های 5 و 7 نمیدیم!!!!!!!!1
کسی هست که گرفته باشه با 77
و 55
؟
کسی از اشرفی اصفهانی هست ؟!
من رفتم میگه باید بری شرکت خصوصی !!:d
برو مرکز مخابراتی خودتون با رئیس مرکز صحبت کن...نقل قول:
من
2 روز پیش رفتم مرکز مخابراتی زنه گفت adsl نمیدیم
بعد گفتم مخابرات میده
گفت به اشخاص خاص میدیم
گفتم تو سایت زده میدیم