دوست عزیز میدونم در سایت چطور بگزارم!!!
Printable View
دوست عزیز میدونم در سایت چطور بگزارم!!!
كليد Print Screen را در كيبورت بزن معمولا بالا سمت راست است و بعد برو در فتوشاپ يا Paint آنرا Pase كن درست مي شود فقط در Paint هواست باشه كيفيت را كم كني Jpg هم كيفيتش را مي آورد پايين فتوشاپ خوبه
من استارت زدم اخراي كار Read Error داد ؟
چيكار كنم ؟
در تب Scan ايراد هاي هارد را پيدا ميكن اما ايا ميتونه اينا را برطرف كنه ؟
اخه هارد من فعلا ايراد داره
دوستان سلام من یه مشکلی دارم اگه ممکن هست سریع کمکم کنید من یه هارد 40 دارم که روی 400mgاون dos نصب بوى و بقيش هم novell حالا فرمتش کردم 2047mg رو dos شد بعد با cd windows xp خواستم پارتیشن بندیش کنم مسئله اینجاست که موقع پارتیشن بندی اصلا درایو بعد از c رو D نمیده و درایو بعدی رو E نامگذاری میکنه باید چیکار کنم؟
داس فرمت ntfs رو نمی شناسه باید با سی دی ویندوز xp پارتیشن بندی کنی
دوست عزیز من فقط با داس یه پرایمری ساختم کا همون C باشه بعد هم با ویندوز اومدم پارتیشن بندی کنم توی همون منوی ویندوز که پارتیشن بندی میکنه میاد اولین پارتیشنی که میسازه با اسم E نامگذاری میکنه تو منوی بعد است که میاد فرمت میکنه و نوعش که حالا NTFS باشه یا FAT رو مشخص میکنهنقل قول:
بهار خانوم حتما درايور D و E ماله سي دي رام و رايترت هست بعدش F مي سازه
از اول پاك كن همه پارتيشنهاتو دوباره بساز با پارتيشن مجيك
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Scan بگير از تب آخري Scan بزن مشكلت را حل مي كند
با Partition Magic 8.05 پارتیشن بندی کننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=139840&highlight=partition
Scan بگير از تب آخري Scan بزن مشكلت را حل مي كند[/QUOTE]
من در همونجا اسكن ميكنم و ايرادها را نشون ميده ولي چجوري بر طرفش كنم ؟
اينم عكس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.آقا کسی هارد با بافر 16 رو با بافر 8 مقایسه کرده؟اختلاف سرعتشون چقدره؟
در ضمن بین هاردهایی که تو بازار هست و بافرشون 16 هست کدوم مارک بهتر جواب داده؟
ممنون
میزان Buffer در هارد دیسک است ، در حالت کلی Buffer به حافظه ای در هارد دیسک اطلاق می شود که هارد دیسک قادر است اطلاعات ضروری را در آن ذخیره کند و در مدت زمانی اندک آن را در خود ذخیره و یا آن را به حافظه منتقل کند پس هر چه قدر میزان این حافظه بیشتر باشد هارد دیسک قادر خواهد بود اطلاعات بیشتری را در زمان کمتر به حافظه انتقال و یا روی دیسک ثبت کند که این عامل باعث افزایش کارایی هارد دیسک به میزان چشمگیری می شود . در حالت کلی میزان بافر در هارد دیسک بسته به نوع هارد دیسک تغییر می کند که این مقدار در هارد دیسک های IDE به دو مقدار 2 و 8 مگابایت است اما در هارد دیسک های SATA با حجم های 80 و 120 و 20 با مقدار بافر 8 مگابایت است و در صورت افزایش حجم تا بیش از 250 گیگابایت ، مقدار بافر به 16 مگابایت افزایش می یابد که این عامل باعث جلوگیری از کاهش کارآیی هارد دیسک در حجم های بالا می شود .
از توضیح جامع و کاملتون ممنوننقل قول:
از آخر صحبتتون اینجوری باید برداشت کنیم که سرعت هارد 320 با بافر 16 اندازه هارد 20 با بافر 8 هست؟
" جلوگیری از کاهش کارآیی هارد دیسک در حجم بالا"منظورتون اینه که این بالا بردن بافر برای جلوگیری از افت سرعت بوده نه بالا بردن سرعت؟
کاملاً درسته دوست عزیزنقل قول:
اقا من میخوام هارد سگیت buffer 16 mb 320 بخرم western پیدا نشد نظرتون چیه؟
با یه مغازه دار صحبت می کردم،میگفت روی یه سری از سیستم هاشون هاردهای 16m بافر بستن اولش خوب بود و سرعتشون بالا بود اما بعد از مدتی سرعتشون خیلی اومده پایین!!!!
دلایل فروشنده قابل قبول نیستنقل قول:
آیا واسطون دلیل علمی آورد ؟؟؟؟؟؟
نه خودش هم دلیلی براش نداشت.میگفت تو عمل اینجوری شده برای همین دیگه هاردهای با بافر بالا رو سیستم ها نمی بنده!
اتفاقاً سیگیت بهترهنقل قول:
کد:http://www.wdc.com/en/company/greenpower.asp
;كاملا صحيح است و در بازار 250 WD فعلا بهترين ميباشدنقل قول:
با سلام خدمت مدیریت انجمن GABANA عزیز و همکاران ارجمند
من یه هارد250 وسترن دارم اینم اطلاعاتش فقط یه مشکلی که هست هاردم IDE هست و مادر برد من هارد ساتا میخوره می خواستم بدونم ارزش داره واسش تبدیل IDE به SATA بگیرم یا ببرم بدم همین هارد رو ساتاشو بگیرم البته ممکنه به دردسر بخورم واسه تعویزش اینم بنجمارکش هم دیفرگ کردم و هم تمام بزنامه هام بسته است. تجزیه تحلیل خوب یا بد بودنش با شما
اینم عکسش
هاردت بدک نیست میتونی ازش استفاده کنی منتهی سرعت سیستمت یه مقدار میاد پایین
اینم تبدیل
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1387338&postcount=14
با سلام مجدد مرسی عزیز از راهنماییت حالا به نظر شما چی کار کنم عوضش کنم یا ... با توجه به اینکه از این هارد واسه سرور کافی نت می خوام استفاده کنم و میخوام کلی اطلاعات روش بریزم و همینطور برنامه با این اوضاع وتفاسیر شما چی پیشنهاد میکنید
در رابطه با عکسهم مرسی اما قبلا اون تاپیک رو خونده بودم و عکسشم دیده بودم
یه هارد یگه بگیر اون نصب کن رو یکی از کلاینتها از کل پارتیشن هم استفاده نکن یه درایو 10 تایی درست کنی بسه
دوستان به نظر من هارد های سامسونگ از هاری های مکثتور بهتره :19:
جواد آقا مرسی از راهنماییت فکره خوبیه ممنون
سلام به همه دوستان
من میخوام هارد 500 یا بالاتر بخرم.
به نظرتون چه مارکی بخرم و قیمت حدودشو هم اگه لطف کنید متشکر میشم.
در ضمن من کارای گرافیکی میکنم پس سرعت برام مهمه.
شما بايد هارد Western بگيريد
چون كارهاي گرافيكي هم مي كنيد بافر هارد هم 16 مگابايت بگيريد
سلام من میخوام یک هارد بگیرم که بالا 120 باشه مادر بوردم هم ساتا میخوره راستی هارد قبلیم 80 بده آیا میشه دوتا هارد باشه و سرعت کم نشه در ضمن من میخوام ارزون خوب پر سرعت و با کیفیت وگارانتی دار باشه فکر نکنم چیزی مونده باشه که بگم (چقدر پر رو ) ولی در کل میخوام قیمت و کیفیتش خوب باشه چون برای کار های گرافیکی و دانلود میخوام
وسترن بگیر با گارانتی سازگارم ارقام
سعی کن 16 مگابایت بافر بگیری
اگر از دوتا هارد استفاده کنی اگر هارد قبلیت مشکل نداشته باشد سرعت کارایی بالاتر می رود منظورم Raid هست
120 کم گیر میاد 160 بگیر یا 250
برای اینکه از دوتا هارد بخواهی استفاده کنی باید یک پاور خوب داشته باشی
قیمتش را هم لطف کنید
قیمت دقیق نمی دونم اما 160گیگش 48 تومان 250 گیگشم فکر کنم 65 تومان هست 320 هم 76 تومان حدود هست
با سلام خدمت همه دوستان:20:نقل قول:
دوست عزیز از لطفتون در پاسخگویی ممنونم.
مادربوردم (ASUS p4s800d-x)هستش میخوام بدونم از ساتا 2 میتونم استفاده کنم درمورد WESTERNهم اگه امکان داره توضیح بدید .
از سخت افزار زیاد نمیدونم لطفا در مورد بافر هم توضیح بدید.
ازقیمت هارد اطلاعی ندارید.
از همه دوستانی زحمت پاسخ به ما تازه کارها رو میدن متشکرم.
ساتا2 ساپورت نمی کنهنقل قول:
لینک زیر به اطلاعاتت اضافه میکنه
اطلاعات کامل در مورد هارد دیسک
آزمایش بهترین هاردهای ۳.۵ اینچی دارای پورت Sataکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=617558&postcount=1
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1470072&postcount=1
سلام میگم دیگه مادر بوردم فقط ساتا داشته باشه کافیه راستی دتا هاردم کنار هم باشه مشکل نداره که چون من خیلی دم دستگاه توی کامپیوترم هست tvcard --- lan حتی کارت گرافیکم هم برق میخواد اگر کم نمیاره لطف کنید مارک را در همین حول حوش 70 تومن با حجم 300 تا بگید میخوام بزارم کنار اون بشه 380 تا ممنون
اينم از نتايج نه چندان جالب Seagate Barracuda 7200.10 320GB
(ST3320620AS)
سلام رفقا:40:
هاردی میخاهیم که:
حجم حداکثر 160 Gb
بافر حداقل 8mb
چون شبانه روزی کار میکنه بادووم باشه
چون شبا بالا سرم کار میکنه غارغار و خرخر نکنه.
هر کی زودتر جواب ما رو بده برندس!:11:
گرون هم نباشه( 50-60 تومن)
بازم سلام
جواد جان دستت درد نکنه خیلی مفید بود.
mezzo جان اگه امکانش هست در مورد تستت توضیح بدید(هارد 320 بگیریم یا نه)؟؟؟
دوستان دیگر هم لطف کنن پرسش ما رو جواب بدن خوشحال میشم.
من 320 دارم بعدا تستش مي گذارم اما بهتر از Seagate است البته خيلي كم
سلام بر دوستان ارجمند
کسی میدونه هارد WD Raptor X 150 GB قیمتش چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟
کسی از شما دوستان این هارد رو تجربه کرده؟
لطفا کمکم کنید چون به من نامردی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادربردم رو تازه عوض کرده بودم و چون از ساتا 2 پشتیبانی میکرد تصمیم گرفتم هارد ساتا2 بخرم ولی یک فروشنده به من به عنوان ساتا 2 هارد ساتا 1 داده که سرعتش نصف ساتا2 هست و من تازگی متوجه این موضوع شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه زودتر کمکم کنید هارد مورد علاقه ام رو به دست بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]